INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

daro

13.05.2015 15:05

A do jakiej miejscowosci jedziecie w czwartek ???
    wks

13.05.2015 15:02

W czwartek jedziemy w 18 osób busami z Wrocławia :)
    ile euro

13.05.2015 12:25

Ciekawe jaka wypłata będzie za te harówę w dhl-u bo ponoć już niektórzy dostali wypłaty.

13.05.2015 10:37

Na rok pani powiedziala
    karolina

13.05.2015 07:52

Kto jeszcze sie wybiera? Tomek mowilaa ci na jaki czas ta praca tam

12.05.2015 22:35

Jade ich transportem z wroclawia jeśli o to chodzi, a skad jjestes?
    Daro

13.05.2015 15:08

Tomasz a mowiła do jakiej miejscowosci jedziemy ???
    do tomek

12.05.2015 21:25

i jedziesz sam czy z kims?

12.05.2015 21:20

W drmoul
    do tomek

12.05.2015 20:53

oo a gdzie byłes na wczesniejszym postojowym?

12.05.2015 20:38

ja jade w czwartek na edeke o 4 rano z wroclawia...
    Liz

12.05.2015 19:05

Czy ktoś byłby tak miły i napisał do się robi w Dortmundzie na projekcie, czy ta praca jest ciężka i czy kadra kierownicza jest ogarnięta czy raczej należy ich unikać i liczyć tylko na siebie? Z góry bardzo dziękuje za info :)
    piotrek

12.05.2015 19:03

jedzie ktos w czwartek na edeke/?
    dzyndzyn

12.05.2015 15:34

jestem zdziwiony to co piszesz ze rezygnowałas z innych ofert ponad połowa ludzi pracuje w innych firmach a tu tylko potwierdzaja obecność mają dodatkowa kase, ale czytając forum to chyba ty pisałaś że jedziesz do dortmundu na projekt
    Agnessa

12.05.2015 13:25

Witam.Mam takie do Was pytanko jak to wyglada w praktyce..mianowice chodzi o wyjazd na strajk Edeka od kwietna juz czekam i jak bym w maju zrezygnowała czy dostane pieniażki za dyspozycyjnosc w kwietniu.z góry dziekuje i pozdrawiam
    smutna

12.05.2015 13:56

czesc,ja tez czekam od kwietnia na wyjazd ,i z tego co wiem to dostaniemy tylko wypłate za kwiecien teraz 20 maja,ja juz mam serdecznie dosc czekania a po wypłacie bede chciała skontaktowac sie z firma o rozwiazanie umowy ,mialam kilka ofert pracy legalnej i musiałam podziekowac ze wzgledu na to durnowate czekanie,dla mnie to jest chore,kazdy dzien jest niepewny ,a moze jutro a moze w niedziele pojade i tak w kółko,tydzien za tygodniem śmiga i dalej nikt nic nie wie.A czy może już ktoś zerwał umowe z ISSP?jakie sa dalsze skutki ???????????
    adam

12.05.2015 13:15

Witam ktoś może mi napisać jakdostać się dopracy do DHLU,z góry dziekuje

12.05.2015 13:28

W koncu otrzymalam jakies info za co bardzo dziekuje. Skoro tj. taka praca to nie dla mnie. Pozdrawiam
    robertsaxon

13.05.2015 12:50

Cześć, też czekam wraz z kumplem i siostrzeńcem na wyjazd ze Szczecina. Na razie nic nie wiadomo. z tego co się dowiedziałem rozmowy mają odbyć się dopiero pod koniec maja. Teraz czekaj na wypłatę postojową.Pozdrawiam
    wojtek

12.05.2015 13:10

Maja tylko oni zatrudniaja facetow
    do majka

12.05.2015 12:43

do majka a dzwonili do Ciebie?ogolnie kasa słaba,.. jak cos to szukaj czegos innego

12.05.2015 12:49

Tak. Chcialabym sie tam zatrudnic poniewaz mieszkam w Nauen ale nic nie wiem o tym DHLU. Prosze mi napisac ile tam sie zarabia i jakie sa godz. pracy ? Dziekuje
    haha

12.05.2015 13:23

Jak myślisz że rzucanie 30 kg paczek na taśmę albo układanie ich w nagrzanym kontenerze przez 6 godzin dziennie z jedną 15 min przerwą (czasem uda się wyciągnąć nawet i 6,5) to coś dla ciebie to wyślij cv do Wrocka. Może poproszą cię na rozmowę.
    adam

12.05.2015 12:17

Chciałbym się dowiedzieć,pracowałem do końca kwietnia,napisali sms że jestem skreslony z lisy,czy dostane postojowe,czy ktoś wie

12.05.2015 12:27

A moge cos wiecej wiedziec o tej pracy ? Np. ile godzin sie pracuje i czy tj. ciezka praca ?

12.05.2015 12:32

Jezeli ktos pracuje w DHL Nauen prosze o info. Czy tj. ciezka praca ile godzin sie pracuje jakie sa zarobki ? Dziekuje za info.
    Zielony

11.05.2015 22:24

Odpowiedź na: [hujtaj93 - 2015-05-10 16:16:16]: Zapytaj się pana Zielonki. On coś powinien wiedzieć. A przy okazji dowiedz się czy agencja będzie wypłacać za nieprzepracowane dni świąteczne bo krążą plotki, że... x Wypłata będzie taka na jaką pan sobie zasłużył...
    priorytet

12.05.2015 08:02

Oby nie 600 euro do ręki. Ja tak będzie to większość osób da sobie z tym wszystkim spokój. Agencji pozostanie chyba tylko szukanie baranów chętnych do tyrania za grosze na jakimś pobliskim pastwisku.

11.05.2015 16:26

11.05.2015 19:58

Ten link nie dotyczy Edeki w tym regionie niemiec gdzie mamy jechac.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Monia

11.05.2015 15:57

Mi przy podpisywaniu umowy powiedzieli,że 20.Nawet przy okazji jednego smsa o potwierdzenie dyspozycyjności było info,że wypłaty wyjdą 20.05.
    czekam..

11.05.2015 15:24

Dziwne bo mi powiedZieli ze 10. Przy podpisywaniu umowy tez bylo mowione ze 10 na 100%
    xyz1234

11.05.2015 15:58

Załącznik numer 2 punkt 5 umowy przeczytaj i będziesz wiedział kiedy otrzymasz wynagrodzenie za dyspozycyjność
    Monia

11.05.2015 15:04

Wypłata jest 20 każdego miesiąca.
    czekam..

11.05.2015 14:54

Witam, czy ktos dostal dzisiaj przelew za dyspozycyjnosc, dzwonilem jakis czas temu i Powiedzieli ze 10 kazdego miesiacA.
    Dron

11.05.2015 13:02

tak-następna tura pod koniec maja ale do tego czasu strajki mniejsze lub większe-może niech będą te większe.

12.05.2015 12:00

Moge wiedziec jaki jest zarobek netto pracujac w DHL Nauen ? Jezeli ktos tam pracuje bede wdzieczna za info. Pozdrawiam
    hujtaj93

10.05.2015 16:16

Nick - 2015-05-08 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Ma ktoś pewne źródło informacji do kiedy będzie praca w DHL Nauen? Chodzą słuchy że współpraca ma się zakończyć za jakiś miesiąc... x Wiadomo coś odnośnie do kiedy zapierdylamy w tym dhl???
    moje imię

11.05.2015 13:32

zeegos

10.05.2015 00:35

Cos na stronach Edeki jest że nastepna tura rozmów będzie 27 maja. Więc w tym terminie znowu niektórzy wyjadą, reszta będzie czekać w Polsce, a strajk może będzie, może sie umówią na 3 ture rozmów za nastepny miesiąc, albo sie dogadają,żadnego strajku nie będzie i ISSP zerwie z nami umowy :)
    wściekła

09.05.2015 22:14

Wróciliśmy w czwartek, strajk się nie zaczął, w agencji sami nie wiedzą kiedy ruszy, śledzą strony Edeki i czekają na info od niemców.
    jan

09.05.2015 21:19

witam czy osoby ktore pojechaly juz wrocily czy moze zostaly w Niemczech nikt nic nie pisze w agencji tez nie wiedza czarna magia z tym wyjazdem. Prosze o normalne odpowiedzi jak ktos cos wie dzieki
    nelo

08.05.2015 20:43

Jak zerwe jutro umowe dostane kase za kwiecień? jesli nie wyjedziemy przeciagu 7 dni oczywiście

08.05.2015 20:47

Jesli juz to zloz wypowiedzenie.I zadzwon i zapytaj.Jutro maja otwarte biuro.

08.05.2015 19:05

Co taka cisza dzisiej tu.Strajkujecie.No wycieczkowicze juz wrocili pewnie.Piszcie co tam slychac w Edece.
    Gosia

08.05.2015 16:13

kto był busem teraz w gohsheim?
    łukasz

07.05.2015 19:37

Witam was wszystkich moje drogie Panie i Panowie.Słuchajcie weście sprawy w swoje ręce i szukajcie pracy sami nie czekajcie na firme dają marną kase za czekanie żeby was przetrzymac ja też podpisałem umowe ale po tygodniu stwierdziłem że nie warto marnować czasu sam szukałem i znalazłem pracy jest duzo w niemczech i za lepsze pieniądze niż w ISSP o ile defakto pojedziecie na ten strajk. Naprawde polecam szukajcie sami. Pozdrawiam Łukasz

07.05.2015 18:50

07.05.2015 20:20

nie wiem czy jedna strona jest obiektywna ale tak jak ja czytam umowe to wydaje mi się że ta dyspozycyjność dotyczy dwóch stron bo jeśli nie odbiore telefonu to mam się w ciągu 30 minut skątaktować z nimi telefonicznie lub sms.Tak że nie wiem jak oni mogli by kogoś zwolnić gdybym wysłał w ciągu 30min sms po za tym w takich wypadkach trzeba od nich żądać pisemnego uzasadnienia a nie że jakaś laska tam wam powie że jesteś zwolniony

07.05.2015 09:42

skoro następna runda rozpoczyna się 27 to logika podpowiada że tak właśnię i początek czerwca znów pojedzie 120 osób bo widać że zwiąskowcy idą na zmęczenie materiału i będą to przeciągać jak najdłużej
    Swiętokrzyskie

07.05.2015 09:21

Firma Issp płaci oni są wypłacalni. Zapłacą tyle ile ci się należy. Oni za to że ty siedzisz w domu też kasę dostają tylko inne stawki bo niby skąd by nam płacili za swoje :D :D :D nie sądzę.Yes a skąd masz takie informacje że następny rzut w Czerwcu dopiero czy gdzieś to pisze ???

07.05.2015 09:11

teraz w piątek wracają potem pewnie będzie znowu wyjazd w okolicy 1 czerwca płacisz sam tylko albo aż za dojazd do wrocławia i za jedzenie no i wydadki tam na miejscu głównie piwo pobyt i dojazd z wrocka i spowrotem oni sponsorują a czy rzeczywiście wypłacają dowiesz się do 21 maja ,choć ludzie pracujący na innych projektach twierdzą że tak.
    maro

07.05.2015 09:07

czy ktos juz dostał postojowe z firmy issp i czy jest jakis konkretny termin wyjazdu bo jak narazie to czeski film nikt nic nie wie
    waski

07.05.2015 08:50

Witam, oni rzeczywiscie placa te postojowe?
    Świetokrzyskie

07.05.2015 00:01

CZy ma ktoś z was konkretną stronę o strajku. Yes skoro strajku nie ma czemu oni ludzi tam wysyłają i co potem za powrót zabierają ci z wypłaty ?? To by wychodziło na to że za swoje musisz stracić na jedzenie i powrót wiec taka sama kasa wychodzi jak czekanie tutaj. A o co tak w ogóle strajkują o co konkretnie ktoś wie.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.