Invent Sp. z o.o.

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 274 ocen.

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.

Kamil

Witam mam pytanie był ktoś jako kierowca na inwentaryzacji w Niemczech jak to wygląda dzięki z gory. Jakiś mil lub tel

Jarek 1685

Jedzie ktos dzis do Wawy na tesco

Pan Pomocnik

Stawka za Granicą to 130 zł + 40 zł diety można otrzymac maksymalnie +15 zł do dniówki po awansie. Czy sie opłaca trudno powiedziec , do paź robi sie rossmany które wychodzą od 7 do 12 h zależy na jaką ekipe sie trafi trzeba sie przygotowacj ze jedni robią na drugich Bardzo czesto osoby rezerwowe jadą na turnus bo ludzie rezgynują z dnia na dzien z różnych powodów Tak naprawde jeżdzenie Po Polsce przestało byc całkowicie opłacalne 30.07,2017 Jest nowy turnus i pojedzie bardzo dużo nowych osób , także nie bedziecie sami DO Usług Pan Pomocnik

Anna
@Pan Pomocnik 29.07.2017 16:44
Stawka za Granicą to 130 zł + 40 zł diety można otrzymac maksymalnie +15 zł do dniówki po awansie. Czy sie opłaca trudno pow...

Witam Po jakim czasie firma odzywa się do pracowników jeżeli chodzi o inwentaryzacje zagraniczne. Wysylalam cv w tamtym tygodniu. Zaznaczyłam cztery dostępne terminy. Mija tydzień a tu nic się nie dzieje.

Broda

Kto jedzie 30-07-2017 do niemeic na inwentaryzacje z katowic prosze o kontakt michal.guhn@onet.pl lub tel (usunięte przez administratora)

Kati 45

Jak finansowo sie wychodzi na wyjazdach zagranicznych i jak dlugo trwają? Pozdrawiam :-D

Pan Pomocnik

@Mila 2017-06-19 18:57 Rzeczy zostawiasz na socjalu , razem z innymi ludzmi , kradzieże się nie zdażają ale nigdy nie wiadomo na kogo trafisz. Lepiej zbędnych rzeczy nie brać a telefon polecam brać ze sobą do nerki Najlepiej mieć w nerce tylko dowód , trochę gotówki telefon więcej ci nie trzeba . Jeżeli zapisujesz się na inwentaryzację , po lewej masz ikonkę czy inw jest z dojazdem czy bez , możesz też zadzwonić by upewnić się skąd jest wyjazd Zapraszam do zadawania dalszych pytań i proszę o uzbrojenie się w cierpliwość ponieważ jestem na wyjeździe. Pozdrawiam

chętnadopracy
@Pan Pomocnik 02.07.2017 01:41
@Mila 2017-06-19 18:57 Rzeczy zostawiasz na socjalu , razem z innymi ludzmi , kradzieże się nie zdażają ale nigdy nie wiado...

na stronie bez rejestracji można się zgłosić z wyjazdem zagranicą. Jest tam wymagany nr pesel, czy to w ogóle bezpieczne? I po jakim czasie od zgłoszenia odzywają się do tych nie zarejesrowanych?

Cece

Czy ktoś może jedzie na inwentaryzacje 25.06 do Lubina?

Kasieeeekk

Jeśli mieszkam w Tarnowie będę miała zapewniony dojazd do sklepu na inwentaryzacje Krakowie ?

Pan Pomocnik

Zapraszam do zadawania pytań jestem stałym pracownikiem znam system i dużą ilość ludzi

Mila
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16
Zapraszam do zadawania pytań jestem stałym pracownikiem znam system i dużą ilość ludzi

Mam pytanie odnośnie inwentaryzacji miejscowych, jak to jest z rzeczami osobistymi np. komórka, klucze itd. trzeba je gdzieś zostawiać? Czy lepiej po prostu nie brać zbędnych rzeczy?

moniczka
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16
Zapraszam do zadawania pytań jestem stałym pracownikiem znam system i dużą ilość ludzi

hej , jestem jako osoba rezerwowa na jeden wyjazd . Wiesz moze czy udaje sie osobom rezerwowym zazwyczaj jechać ?

qwert

Dostałam po inwenturze wiadomość, że wykonywałam prace z nienależytą starannością bez wyjaśnienia o co dokładnie chodzi. (usunięte przez administratora)

mały84

kto do Poznania z Ina 14 maja????

mały84

jedzie ktos z Inowroclawia do poznania 14 maja ????

Tigra

Ja team 15 ale lodz

Tigra

Kto team 15 wyjazd 1.05 ?

Tigra

Kto team 15 wyjazd 1.05 ?

POla

Jedzie ktos w team 15 z Katowic? 1 maja do Niemiec?

martyna

Ktos jedzie z lodzi? team 15

sitek

Kto team 4 ? Wyjazd Niemcy 1.05

patrycja

kto na Niemcy od 1.05- 24.05 team 4 ???

Patka

Ktoś Team 8 ? Wyjazd 1.05

Tobs

Hej, wie ktoś kiedy znowu pojawią się zlecenia dla dolnego śląska?

Ziomek

Elo Jaka średnia wieku na tych inwentaryzacjach?

Monika
@Ziomek 10.03.2017 11:29
Elo Jaka średnia wieku na tych inwentaryzacjach?

Od 18 chyba nawet do 60

a

czy ktos wie cos o inter w pszczynie

Krzychu

Hej :) czy ktoś jedzie z Katowic do Niemiec w najbliższym czasie, bo ja mam jechać pierwszy raz, ale nie dostałem jeszcze zaproszenia?

Nikola

Hej :) czy jedzie ktoś na inwentaryzacje do Niemiec teraz w niedziele (19.02) z Katowic. Team14. Jade sama i pierwszy raz. Może keszcze ktoś jest sam i pierwszy raz jedzie? :)

Monikaaa

Witam, Proszę o ogólną informacje o firmie jeśli chodzi o pracę przy inwentaryzacjach w kraju, a konkretnie na Śląsku. Chciałabym widzieć, czy firma wypłaca pieniądze w terminie, czy niema problemu z wystawieniem PITu do rozliczenia rocznego? Czy rzeczywiście wypłaty są rozliczane tygodniowo? Czy przejazdy od miejsca zbiórki do miejsca inwentaryzacji są bezpieczne? Bardzo proszę o kilka informacji.

Jovas
@Monikaaa 09.02.2017 08:51
Witam, Proszę o ogólną informacje o firmie jeśli chodzi o pracę przy inwentaryzacjach w kraju, a konkretnie na Śląsku. Chciała...

jeżeli chodzi o polskę to nie wiem, wiem jednakże że co do umów i wypłacania należności są żetelni a i pit rozliczeniowy przychodzi na podanego maila.

Pio

Siema, jedzie ktos w ta srode lub Czwartek do Niemic z Katowic?

kkkkkkkakaka

jedzie ktos 25 .01 w srode do niemiec

rudaa

Ktos jedzie do Malborka w poniedziałek z Gdańska??

Meg

Hejka Kto jedzie z Wrocka 18.01?? Team 13?

Seba

Ja jutro wyjeżdżam do Wrocławia a stamtąd w poniedziałek do dresden tez pierwszy raz

Karola
@Seba 15.01.2017 06:59
Ja jutro wyjeżdżam do Wrocławia a stamtąd w poniedziałek do dresden tez pierwszy raz

Ja z przyjaciółka też jadę jutro do Dresden z Wrocka. Jesteś w teamie 6?

Kasia

Hej, mam pytanie odnośnie pracy wyjazdowej. Pracadowca czy ja pokrywam koszty transportu (np. Bytom ->Wrocław)?

mick9
@Kasia 12.01.2017 15:08
Hej, mam pytanie odnośnie pracy wyjazdowej. Pracadowca czy ja pokrywam koszty transportu (np. Bytom ->Wrocław)?...

Transport do miejsca zbiórki jest w Twoim zakesie. Pracodawca nie pokrywa kosztów przejazdu na miejsce zbiórki

Jack

Kto jedzie z wrocka niech.poda maila

anonim

(usunięte przez administratora)

Odpowiadający

.......Możesz podać swojego e-mail ?.....

Andrzej

Jak to jest z podatkiem? Czy firma placi skladki za pracownika i jesli tak to czy wystawia PIT?

Andrzej

Ja ja mam pytanie odnosnie firmy tej... Cxy wystawia ona PIT do rozliczen podatkowych?

wrwf
@Andrzej 08.01.2017 00:23
Ja ja mam pytanie odnosnie firmy tej... Cxy wystawia ona PIT do rozliczen podatkowych?

Andrzej jest podane ze firma opłaca składki , a nawet jakby nie opłacała jakis skladek to i tak z umowy zlecenia pit-a musi Ci wystawic.

Fiorela

Czy dostał juz ktos zaproszenie na wyjazd na 15.01. do Niemiec ? Planuje wyjechac z Katowic

veteran
@Fiorela 05.01.2017 13:22
Czy dostał juz ktos zaproszenie na wyjazd na 15.01. do Niemiec ? Planuje wyjechac z Katowic

Ja również z katowic w tym terminie i póki co cisza.

HagiaSophia

Witam, po jakim czasie firma odpowiada na zgłoszenia? Czy jeśli zaaplikowałam, a nie mam konta na stronie firmy, to mam jakieś mniejsze przywileje lub coś w tym rodzaju? Czy ktoś kiedyś był ze znajomym/koleżanką/chłopakiem? Czy firma akceptuje prośby dwojga ludzi, aby znaleźć się razem na turnusie? Gdzie można o to prosić? Czy, jeśli już będziemy mieli dosyć szczęścia, aby zakwalifikować się na ten sam turnus, mamy co liczyć na wspólne zakwaterowanie? Przy systemie pracy dziennym.... kiedy pobudka? ;) pozdrawiam wszystkich serdecznie

Tomek

Czy na wyjazd 5.01 - 6.01 skład ludzi już jest zebrany ?

wrwf
@Tomek 03.01.2017 11:52
Czy na wyjazd 5.01 - 6.01 skład ludzi już jest zebrany ?

tak

mały 84

jak w polsce wyglada ta inventaryzacja , po ile gozin sie pracuje i ile wychodzi sie dniowki na reke ????

Kobieta

Kwota za inwentaryzacje to 130zł. netto + dziennie 40zł. diety. Niedziele wolne.

mirek

jade 15.01.17 z bytomia

veteran
@Kobieta 02.01.2017 15:11
Ja też jadę 15.01. Jestem z Bytomia;)

Jedziesz z Katowic ? jak tak to czy masz juz potwierdzony wyjazd ?

Kobieta
@veteran 04.01.2017 09:58
Jedziesz z Katowic ? jak tak to czy masz juz potwierdzony wyjazd ?

Dzwonili,że jak jestem chętna to mam wypełnić umowę, odesłać i na 100% jadę. Mój mail chadzira@o2.pl

Polak

Firma przesyła umowę pocztą czy przesyłają na e-mail ?

Ajax
@Polak 28.12.2016 01:34
Firma przesyła umowę pocztą czy przesyłają na e-mail ?

Na mail do wydrukowania i przesłania zdjęć dokumentów

pytający

Jedzie ktoś z Łodzi na termin 15/01/2016 do 28/02/16?

mick9
@Ajax 28.12.2016 15:39
Ja się wybieram ale nie z łodzi

Ja jade w tym terminie z łodzi

Odpowiadający
@mick9 09.01.2017 23:21
Ja jade w tym terminie z łodzi

...... Jestem z Łodzi jak dostanę potwierdzenie no to jadę .....

Ajax

Stawka wynosi 170 netto za dzień plus dodatek 40 zł netto za niedzielę bez wyżywienia nocleg i dojazd opłacony przez pracodawcę

paula
@Ajax 23.12.2016 10:20
Stawka wynosi 170 netto za dzień plus dodatek 40 zł netto za niedzielę bez wyżywienia nocleg i dojazd opłacony przez pracodawcę...

Stawka 170 zł ale już w tym jest ten dodatek 40 zł :)

xxx

126 z groszami

natalka

Ile wynosi stawka na reke na inwentaryzacji w niemczech?

xkxkxzxm

Jeżeli chodzi o pracę, to zdecydowanie godna polecenia, jeżeli oczywiście ktoś chce pracować, za to co do kwestii wynagrodzenia mam zastrzeżenia.. ( usunięte przez administratora )

daw90

Witam, zastanawiam się na wyjazdem na inwentaryzację do Niemiec w dniach 6-26.11.16. z Katowic. Byłby to mój pierwszy raz , wybiera sie ktoś również w tym terminie, mam pewne wątpliwości , może mógłby ktoś, coś opowiedzieć , warto spróbować ?

Ola
@daw90 03.11.2016 18:03
Witam, zastanawiam się na wyjazdem na inwentaryzację do Niemiec w dniach 6-26.11.16. z Katowic. Byłby to mój pierwszy raz , w...

Hej. Ja jade 6 do Niemiec z Katowic ale jade pierwszy raz.

WW

Witam, jestem zainteresowany wyjazdem. Ktoś był? Jakie średnie czasy inwentaryzacji? Jak ludzie wiekowo? Ciężko czy ujdzie? :)

pola
@WW 03.11.2016 18:01
Witam, jestem zainteresowany wyjazdem. Ktoś był? Jakie średnie czasy inwentaryzacji? Jak ludzie wiekowo? Ciężko czy ujdzie? :)...

Od 10-12h. Nie polecam!

Invent
@pola 10.11.2016 14:25
Od 10-12h. Nie polecam!

Witam Jeżeli inwentaryzacja trwa dłużej niż przewiduje to umowa, naliczana zostaje premia. Wszelkie uwagi i wątpliwości kierować można na adres e-mail: inwent.reklamacja@issp.pl Pozdrawiam

Zostaw opinię o Invent Sp. z o.o. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.