INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

06.05.2015 23:45

ela

09.05.2015 17:17

pracuję u nich 1,5 roku a jakoś zawsze wypłata się zgadza, a jak Ci się coś nie zgadza to może zasad Zeitkonta nie rozumiesz.I wolę tu pracować niż w sklepie za 1600 zł
    XXXX

10.05.2015 10:16

To chyba jesteś kolejnym lizidupem.
    majster

06.05.2015 23:22

Siemka. Jedzie ktoś do Bedburg na magazyn robić? ej, czat się tu zrobił a miały być opinie :) jak z tą firmą? lecą w chuja czy nie

06.05.2015 17:58

Zaczynaja prace chyba na budowie.Bo na pewno nie w Edece.Twoja kolezanka chyba okna bedzie myla.
    zia

06.05.2015 17:57

A skąd Ty czleniu masz takie info ? Jak masz takie coś pisać to najlepiej juz to czymś poprzyj bo wymiocin na tym forum jest juz za dużo
    wujek garncoł

06.05.2015 17:38

Strajk odwołany bo niemcy się wkurzyli że koordynator sam nie wie o.co O kaman
    warszwaaaa

06.05.2015 17:09

Nie wiem z kąd Wy macie atkie informacje,moja kolezanka pojechala w pon i nikt nie wraca w weekend,zaczynja prace od poniedzilaku naraziue tam czekaja i z tego co wiem od niej jak już tam jest to do 12 wszyscy maja już wyjechać.
    łódź ,łodzkie

06.05.2015 15:43

Witam Czy ktoś z łodzi jedzie? i czy ktoś w końcu wie dokładnie czy ten wujazd będzie czy nie?

06.05.2015 15:11

strajku nie ma na żadnym magazynie edeki tam są ludzie tylko do piątku jako osoby które są w gotowości i wracaja w piatek weekend też płatny

06.05.2015 14:44

No jest strajk tylko nie wszystkie Edeki na raz strajkuja a firma Issp wysyla tyle ludzi ile trzeba reszta czeka sobie :) A co do wyplaty to czy sobota i niedziela sie tez do postojowki liczy ?? Chyb tak
    kRZYCHU86

06.05.2015 12:04

nie ma takiej informacji ze strajk odwołany , w biurze tez nic o tym nie wiedza , każą dalej czekać :)
    kamil

06.05.2015 11:45

Okej dzięki :)

06.05.2015 11:16

Prace można szukać pod mypolacy.de, nastepna tury nie bedzie strajk odwolany ;) :D a postojowe do 21 dni po zakonczeniu miesiaca.
    kamil

06.05.2015 11:39

po zakonczeniu miesiąca w sensie musze wytrzymac 30 dni + do 21 wypłata , czy do 21 po zakonczeniu miesiąca dostane wyplate za tyle dni ile przesiedzialem? Nie wiem czy co kolwiek zrozumiales. podpisalem umowe 22.04.2015. więc kiedy moge sie spodziewac wyplaty?
    edeka

06.05.2015 11:44

do 21 maja i dostaniesz za 8 dni kwietnia proste
    kamil2259

06.05.2015 10:57

Witam , dostał już ktoś z was postojowe? Napisze ktoś od kiedy do kiedy był na postojowym i kiedy dostał pensje?
    kRZYCHU86

06.05.2015 10:07

Witam , skąd takie info że strajku ma nie być ? wczoraj miały się kończyć rozmowy,wiadomo co dalej będzie ? kiedy następna tura ? ktoś coś wie ?
    poker

06.05.2015 10:00

Macie namiary do fajnych prac jakisik biur sprawdzonych

06.05.2015 09:38

Wyjdzie ze beda puste autobusy wracaly z Gosheim.Ale to do przewidzenia ze jesli trafila sie okazja to ludzie chca zarobic konkretne pieniadze niz siedziec za grosze.Zaraz znowu beda ogloszenia ze szukaja Łosi nastepnych.Bo strajku z tego co udalo sie wyszperac w necie na 99% nie bedzie.
    poker

06.05.2015 08:42

Macie namiary na prace w gosheim u konkurencji
    wojtek

06.05.2015 02:57

Na gohsheim czesc przrchodzi do konkurencji;D pozdro ziomy;D

05.05.2015 23:22

U jak ktos robi przekrety to bokiem mu wyjdzie :D

05.05.2015 20:21

Masz 180 zl.Teraz wez podlicz wszystkie wydatki w kraju i tam zwiazane z tym wyjazdem i tez zostanie Ci na czysto 80-100 zl dziennie.Czyli prawie to samo jakbys siedzial w domu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Aga

05.05.2015 20:06

Ja tez nie odebrałam tel, bo mi się rozładował. Jak naładowałam to nie przychodzi mi, że ktoś dzwonił, ale dostałam sms-a, że nie mogą się ze mną skontaktować, po 17:30 oddzwoniłam na tą komórkę z umowy i bezproblemu się dodzwoniłam, i Pani była bardzo wyrozumiała- udało mi się wyjechać. Jakby Ci zależało na wyjeździe to byś się dodzwonił. Wszyscy z Waszej trójki na projekcie leją, bo jakoś inni co innego mówią o Waszym stawieniu się na wyjazd. Naciągnąć firmę próbujecie. Powodzenia życzę!
    olek

05.05.2015 19:59

A ja się ciesze że nie pojechałem bo do wrocka mam 500km i nie uśmiecha mi się tyle tłuc z waliskami po to aby posiedzieć tam tylko do piątku
    seba

05.05.2015 20:10

Ja wolę się tłuc niż siedzieć w domu, tutaj mam przynajmniej 180 za dzień jako wózkowy, a nie 80.
    wakacje

05.05.2015 19:48

No wakacje były fajne, szkoda, ze nasi znajomi pojechali, a my nie i nas wyrzucili tak po prostu, nie mowcie, ze wszyscy wyjechali bo gadam z ludzmi, ktorych tam poznalem i tez siedzą na dupie albo ich wyrzucili
    olek

05.05.2015 19:02

a ja czekam od 1 kwietnia i się nie przejmuje super ze nie jechalem teraz bo to tylko kasa wydana w błoto choc wakacje były fajne za pierwszym razem
    lodzkie

05.05.2015 18:58

Czy jedzie ktos z lodzkiego?czy wogole wie ktos kiedy bedzie jakis wyjazd bo ja juz od 7 kwietnia czekam.i tylko sprawdzaja dyspozycyjnosc........
    kasia

05.05.2015 18:17

nie maja neta w Drmoul...;p wylaczyla wlascicielka..;p

05.05.2015 18:06

chleją pewnie bo tam nie ma co robić

05.05.2015 17:37

w praktyce z rozmowy z gościem który pracuje dla issp kasa jest przelewana 19,20,21 każdego miesiąca
    Grzesiek

05.05.2015 17:08

Po jakim czasie wpływają pierwsze pieniądze na jak naszym postojowym? :-)

05.05.2015 17:02

Ja pracowalem z firma Issp nie na magazynie ale w sklepie i nie widzialem by oni z czyms robili problem. A kto mowi ze w nocy moga dzwonic smieszne. W nocy się spi :D No i jesli sie na wlasnej skorze nie przekonasz o firmie to na nic gadanie innych bo kazdy plecie co slina na usta przyniesie. A pytanie do tych co czekaja na wyjazd dlugo juz tak czekacie. Kto z was najdluzej bo ja od 15 dopiero :) I czy ktos z Swietokrzyskiego widziany ???
    ***

05.05.2015 17:08

no co Ty :P widać po Twoim nicku.. ja czekam od 9 kwietnia, z dolnoslaskiego, dzis dzwonila Pani i sprawdzala dyspozycyjnosc, wiec dalej czekamy
    Prawdziwy

05.05.2015 14:54

Ojj drodzy hejterzy :) zresztą pełno ich tutaj :) na kazdym forum znajdzie sie ktos kto bedzie przeciwny taki juz jest człowiek ze nie kazdemu przypasi :) do mnie przed chwilą dzwonili i Pani była bardzo miła i nie wiadomo kiedy wyjazd dzisiaj prowadzone są rozmowy ze związkowcami :) a Ci KTÓRZY PISZA ZE NIE MAMY SIE ANGAŻOWAC!!! Apel to wszystkich którzy to czytają:) Nie przekonałeś się na własnej skórze to nie słuchaj idiotów :) jestem ciekaw jakie mają szkoły pokończone :) pewnie są to typowe ferdki kiepskie smierdzi im pracować i to nie przez ISSP tylko przez ich własną głupote zostali usunięci :) po tej wiadomości pewnie beda mi grozic ze ich obrazam :) takich hejterów jest pełno wiec LUDZIE NIE CZYTAJCIE TEGO jestem pewny na sto procent ze to firma konkurencyjna :) zresztą co ja bede tu duzo pisał ;) podpisy tych ludzi mówią same za siebie :) Pozdrawiam wszystkich oczekujących :)
    AHA

05.05.2015 15:27

O czym Ty człowieku gadasz, to Ty jesteś z ich firmy i takie bzdety piszesz, ciekawe dlaczego dzwonili przed 16, bo zamykali biuro żeby nikt się nie mógł dodzwonić, rozmawiałem chwilę później z kolegą który pojechałem, przy nim dzwoniłem pod wszystkie numery przez które się kontaktowałem z nimi i jakoś nie mogłem się dodzwonić, a to tylko 5 minut, nie ważne dla nich, że potwierdziłem dyspozycyjność parę godzin wcześniej, to nawet do wc nie można iść? Nie chodzi tutaj o szkołę, pieniądze też mam więc mam ich gdzieś ale niech następni ludzie nie żałują jak my.

05.05.2015 12:21

05.05.2015 13:45

mała korekta nie jesteś w Marktredwitz tylko w Czechach i nie wszystkich co byli za pierwszym razem wzywali bo mnie na szczęście nie wezwali.A ile busów pojechało do Drmoul i czy szystkie były pełne.
    AHA

05.05.2015 14:46

Do mnie pisali przed 9, odpisałem, dzwonili tylko przed 16, oddzwaniałem na WSZYSTKIE NUMERY i NIC, umowę czytałem kilka razy, oddzwaniałem, jednak bez odzewu więc nie świrujcie mi tutaj bo do kolegi wcale nie zadzwonili i został usunięty, a takie komentarze jak wyżej to piszą pracownicy firmy, tyle w temacie!
    jastin

05.05.2015 11:23

Czyli są już pomału wyjazdy u nas cisza od kilku dni

05.05.2015 08:58

No co taka cisza.Ci co wyjechali jeszcze spia.Zadnych wiadomosci.
    janusz

05.05.2015 06:12

Skoro w Polsce jest tak źle to po co głosować na to samo (usunięte przez administratora)
    luk

04.05.2015 19:49

Witaj.Napisz prosze ile sie dostaje za czekanie na miesiac?soboty i niedziele tez sa liczone? Ja z kolega czekam juz 3tyg.a Wy juz w pracy.Jakie tam zarobki netto na godz itp.ile godz.Prosze odpisz na [email protected] nie wiem czy zrezygnowac.Dzieki Pozdrawiam
    aaaa

04.05.2015 15:29

jutro o 5 rano z wrocławia do drmoul jadę.
    ***

04.05.2015 14:00

Niby można się cieszyć, ze siedzac w domu wpadnie 1500, ale dla niektorych to nie sa wygurowane kwoty. Ok niby spoko za siedzenie w domu, ale ktos móglby pracowac i zarobic ponad 2xtyle w niemczech, nawet za najnizsza krajową tam. Ja chce tam mieszkac i zarabiac, a tą praca chce chociaz jakos zaczac..

04.05.2015 13:33

Ludzie Strajkujemy Solidarność !!!!!!!!!!!!!
    Prawdziwy

04.05.2015 13:20

Ludzie ciągle narzekacie.... az czytac sie tego nie chce siedzicie w domu płacą wam jakies 1500zł na rękę za miesiąc..... w normalnej pracy w Polsce za 8zł/h zarobicie 1300.... jak wam płacą za siedzenie na (usunięte przez administratora) w domach to siedźcie a jak wytrzymac nie mozecie to do pracy na czarno czy to jest problem?? Tylko narzekać potraficie, gdybyście tylko chcieli to praca na czarno by sie znalazła....mam nadzieje, ze nie bede musial mieszkac z takimi zrzędami pod jednym dachem tylko forum zaśmiecacie..... i pozwole sobie zacytować tekst z góry strony... "Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji." Czy jest tu cos napisane na temat narzekania? wiec jak nie macie zamiaru pisac o pracy to trzymcie mordy.... :)
    Bos

04.05.2015 13:55

popieram! moi kumple za 1300 zł zapierniczają w fabryce cały miesiąc! a my dostajemy kasę za siedzenie w domu, wiec nie ma co narzekać. Mogę tak do kolejnej rundy negocjacji, która zapowiada się chyba dopiero na 27.05. pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.