4.3/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Stokrotka:D

10.08.2016 12:13

Jak wygląda normalna, lokalna inwentaryzacja ? Wypłacają pieniądze tak szybko jak piszą w umowie ? Polecacie ?
    Benek

29.07.2016 23:40

ALMA - Alma jeszcze jest w zasięgu jak zawsze??? Alma podbno bankrutuje to co będzie tam praca? Bedzie tam liczenie?
    XYZ

06.07.2016 22:11

???????

14.06.2016 14:51

18.07.2016 07:43

No i właśnie takie osoby firma zatrudnia bo jak można byłoby zatrudnić kogoś mądrzejszego od samego prezesa. Bo jak można zatrudnić kogoś kto wątpi w to że Bytom jest za granicą.

13.06.2016 19:28

14.06.2016 08:36

@King of justice Dzień dobry, prosimy o opisanie sprawy na [email protected]. Nie możemy odnieść się do sytuacji ani jej skontrolować, nie znając szczegółów. Pozdrawiamy, zespół INVENT
    Zespół INVENT

06.05.2016 08:46

Dzien dobry Prosimy o dokładny opis sytuacji, dane swoje oraz przełożonych obecnych na inwentaryzacji na adres mailowy [email protected] Pozdrawiamy Zespół INVENT

04.04.2016 14:48

xx

05.04.2016 22:12

I jak byłeś? Jakie warunki?
    wacek placek

02.04.2016 21:07

no to rzeczywiście jeśli przyjeżdżają do ciebie z umową nawet do domu, nigdy się tym nie spotkałem. a można normalnie umowę podpisac w siedzibie jak się chce?

07.04.2016 12:58

@Gross: Opinia jest nieuzasadniona, dlatego nie możemy się odnieść. Prosimy o maila w tej sprawie: [email protected] Należy podać swoje dane i opis sytuacji, która nie przyniosła zadowolenia. Pozdrawiamy Zespół INVENT

30.03.2016 12:10

hmm

06.04.2016 13:36

to ja nie wiem gdzie Ty pracowałeś, bo nikt tu tyle nie zarabia, w zeszłym miesiącu nawet premia wpadła, jestem krótko więc wyrobiłem tylko 110 euro, ale zawsze to coś w tym miesiącu będzie więcej. Koordynatora nie wiedziałem nigdy pijącego, a tym bardziej pijanego. A ludzie to inna bajka, ale to już nie wina firmy, że Polacy poza domem jak psy spuszczone ze smyczy się zachowują. Ja robię swoje praca, spacer, zakupy, sen, praca i tak w koło. Nikt nie karze Ci chlać z innymi albo Rumunki sobie sprowadzać.
    hmmm

05.05.2016 07:31

a w tym miesiącu premii ponad 500 euro. Jak się chce to się da. Jedyny minus takich wyjazdów to inni pracownicy, straszna rywalizacja i jeszcze jak trafisz na takiego lokatora co mu tylko imprezy w głowie no to robi się nieciekawie, ale dlatego szukam własnego mieszkania i będzie git, bo do firmy nie mogę mieć żadnych zarzutów. Wypłata na czas, wszystko się zgadza, jak coś potrzebuję a koordynator jest zajęty, bo tez pracuje tak jak my to dzwonie do firmy i zawsze pomogą. Co do ilości pracy to to zawsze na wszystkich magazynach jakie już przeszedłem po zakończeniu roku oraz przed wakacjami jest z pracą różnie raz siedzisz po 10/11 h na zakładzie a raz 6, bo jest mniej zamówień. Tu tez tak ostatnio mieliśmy, ale już ruszyło z kopyta. I o ilość pracy nie możecie mieć do firmy pretensji, bo tak jest wszędzie. Masz pracę jak ludzie duzo zamawiają rzeczy z danego magazynu, i firma nie ma tu nic do rzeczy . Takiej opieki ze strony biura, z którego się wyjezdża nie miałem nigdy.

29.03.2016 16:25

krzyś

29.03.2016 16:39

A w jakim stopni, proszę napisz coś więcej jeśli możesz.
    Jam

15.03.2016 17:33

Odpowiadają, ale tylko na te które są dla nich ,,wygodne" ;)
    ZUS

09.03.2016 00:10

składki to muszą odprowadzać od tego roku i od umowy zlecenie, łaski nie robią ;)
    Jola

08.03.2016 21:13

Dziwne, bo wszystkie zęby sobie wyleczylam i jakoś przyjmują na to ubezpieczenie do lekarza. Co za farmazony wymyślasz? A że jak ktoś przeciaga zwolnienie i go zwalniają to się nie dziwię. Nikt nie będzie trzymał darmozjada. Jakby nie odprowadzali składek to byś nawet nie dostał się do lekarza po to chorobowe

08.03.2016 15:22

21.03.2016 09:54

totalna bzdura, jakoś wszystkie zęby sobie wyleczyłem na to ubezpieczenia. Jakby składki nie były odprowadzane to byś w ogóle nie dostał się do lekarza. I jakoś z potwierdzeniem ubezpieczenia tez nie miałem problemu. Napisałem do biura i miałem po godzinie czasu na mailu.

07.04.2016 12:50

Sytuacja zostanie natychmiast sprawdzona i wyjaśniona. Bardzo prosimy o opis sytuacji, podanie daty zlecenia oraz konkretne nazwiska. Proszę podać również swoje dane: [email protected] Pozdrawiamy Zespół INVENT
    karmel

03.03.2016 18:20

Ostatnio pani z TV węszyła na monopolowym
    Ulla

27.02.2016 18:30

80 złotych dla wielu to bardzo dużo, no i to tyle często co za całą inwentaryzację. Takie ubezpieczenia nie są za bardzo legalne i nie ma na to żadnego dokumentu. Odrazu wiadomo że to może być problem.
    Jam

26.02.2016 10:44

zresztą jakby ktoś chciał zrobi (usunięte przez administratora) to jest wykop i inne portale społecznościowe i całkiem spora społeczność, wystarczy napisać i już ;) media same załapią jak będą zainteresowane ;)
    TVN Uwaga

25.02.2016 15:01

Witam, poszukuję osób, które chciałaby przed kamerą porozmawiać o firmie Invent, proszę o kontakt na [email protected]
    wajcha

24.02.2016 02:41

Załóż sobie różowe spodnie od dresu i nikt cie nie pozna

07.04.2016 13:47

Proszę się znami skontaktować za pośrednictwem maila: [email protected] Należy dokładnie opisać sytuację i podać swoje dane. Pozdrawiamy Zespół INVENT
    fbi

23.02.2016 14:25

Kaufland z tą cieplarnią chciał robić rewizje osobiste. Bo jak kiedyś złapali faceta co kradnie to wszystkich podejrzewali. Tak jakby kobiety nie kradły. Kto to wymyślił że tylko faceci kradną, jakiś zagraniczny liczący.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    ona 48

22.02.2016 20:44

czy faktycznie sciagaja z was kary?czy w ogole jest takie prawo?moze z tym isc do sadu cywilnego?bo inspekcja pracy to dotyczy tylko umow o prace,juz sie dowiedzialam....
    Tia

23.02.2016 13:26

Jak umowa jest podpisana ręcznie przez obie strony to mają prawo żądać zapłaty kary, ale tylko wtedy kiedy udowodnią pani szkodę. Jak nie ma podpisanej to nie mają prawa żądać kar, ale równie dobrze mogą nie zapłacić ;) Ps. Ktoś dostał już karę za luty?
    Opałowiec

20.02.2016 20:42

i pani z osiedlowym stażem na umowie społecznej :)
    gik

20.02.2016 12:05

i do tego szczury

19.02.2016 22:05

Tia

20.02.2016 11:30

kupują albo pozałatwiali sobie ileś tam darmowych starterów z orange, wysyłają smsy i kartę wyrzucają bo po paru godzinach numer jest już nieaktywny...nic na tym nie tracą, a jak już to grosze

17.02.2016 14:27

Do Peter

17.02.2016 14:45

Jest kolego dokładnie tak jak mówisz . I jakimś cudem coraz więcej ukraińców jeździ a nawet ciapate z bliskiego wschodu ( wiadomo o kogo chodzi ) Kto jeździ z Wrocławia ten wie o kim mowa

16.03.2016 15:54

Jeżeli macie Państwo jakieś zastrzeżenia do pracy, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy [email protected] Odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi. Postaramy się wyjaśnić wątpliwości. Pozdrawiamy, zespół INVENT
    mieszankawedlowska

15.02.2016 13:19

lokowanie produktu po niemiecku - bezcenne
    Lukasz

13.02.2016 23:22

To samo. Powinieneś dwa Pity dostać... Ludzie nie wiedzą jakie umowy podpisują. Paranoja
    Lukasz

13.02.2016 15:56

A nie podpisywales dwóch umów? jadąc do Niemiec na inwentaryzacje podpisywalismy dwie umowy. Ja dostałem dwa Pity z invent i Issp i wszystko się zgadza.
    ...

16.02.2016 06:49

Nie ma darmowego transportu anie jedzenia ani noclegu.Wszystko jest pobierane z kasy zarobionej.Warto dokladnie czytac umowe....I wszystkie firmy co robia inwentury za granica zapewniaja dojazd na nie swym transportem.Wiem bo troche tego widzialem .
    Mała

13.02.2016 15:54

A do pracy też swoim jezdziles? Nie wierzę. Firma jako chyba jedyna nie pobiera opłat za transport do Niemiec ba miejscu daje swojego busa do jazdy do pracy. Jak decydujesz się jechać swoim autem to oni tyle samo kasy tracą bo miejsce w busie dla Ciebie jest. Pani dokładnie to tłumaczyła przy podpisaniu umowy. Czytać i słuchać może warto, bo widzę że większość ma z tym problem.
    Heh

13.02.2016 15:50

Jak nie zlozyles wypowiedzenia do biura to się nie dziw że czekales na kasę z Zeitkonto. Ona jest wypłacana po zakończeniu umowy. A widniales jako osoba pracująca. Może warto pierw się z prawem zapoznać a potem farmazony pisać. Zwłaszcza że pierwszy raz spotkałem się z firmą która ma wszystko opisane w przewodniku tylko trzeba przeczytać a nie tylko podpisać i olać.
    aa

11.02.2016 19:59

Jak jest u Was z PITami? Na moim mam przychód jakoś ponad 50 zł a powinnam mieć niecały tysiąc. Czy ktoś z Was też ma tak, że macie złą kwotę wpisaną?

09.02.2016 15:52

14.03.2016 15:50

Szanowny Panie Prosimy koniecznie zgłosić się na adres mailowy [email protected] z dokładnym opisem swojego problemu. Sprawa na pewno będzie rozwiązana. Prosimy nie zapomnieć się podpisać. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół INVENT
    Uc97

16.03.2016 01:14

Kiedy pisać na ich firmowym formularzu elektronicznym też nie ma odpowiedzi. Pewnie są obrażeni.
    Klaudia.

31.01.2016 10:58

Miałam możliwość pracować na inwentaryzacjach wyjazdowych w styczniu do Kauflandów.Zapisałam sie na 9.Trzy zostaly odwołane pewnie ze zgledu na odleglosc i ilosc osób które sie zapisały.Jeżeli osoby mające 200km na inwentaruzacje bede brane pod uwage w drugiej kolejnosci niz te ktore maja 50 czy 100. Więc..Pierwszy dzień był faktycznie bardzo chaotyczny i po otwarciu sklepu jeszcze inwentaryzacja trwała lecz to nie była wina kierownictwa, że zaangażowała za mało ludzi po prostu w Lublinie zadeklarowało się o wiele wiecej osób niż faktycznie pojechało .Z tego co wiem to ponad połowa nie stawiła sie na miejsce zbiorki.. ale trudno minęło i nie bylo wcale tak strasznie.Rozmawiałam z koordynatorem i sam przyznał, ze takie inwentaryzacje nie mają praktycznie miejsca po prostu było za mało ludzi.Następne inwentaryzacje są jak najbardziej na +.Jesteś na jednym dziale i w spokoju liczysz sobie różne rzeczy.Nikt nad Tobą nie stoi.nie czujesz presji.Ale wiadomo trzeba pracować i dokładnie liczyć.później ktoś ze sklepu lub z Inventu sprawdza czy ilosc sia zgadza.nie rozumiem czemu ludzie piszą bzdury na temat pracy tam.Jeżeli jest inwentaryzacja wyjazdowa jest dokładnie napisane miejsce docelowe i jaki to jest problem wpisać w mapie i sprawdzić dokładną odległość.Jeżeli komuś pasuje to się zapisuję jeżeli,nie to nie.A nie narzekać, ze parę h w jedną stronę trzeba jechać .Nikt na siłę nie każe wam jeździć dezycja zawsze jest nasza także niektórych osób nie potrafię zrozumieć.Koordynatorzy(może niekoniecznie wszyscy)i Kierowniczka jak najbardziej na plus.Mili i sympatyczni Masz problem idziesz i tłumacza.:)
    xyz

10.11.2016 14:07

Czyżby reklama prosto z biura?

29.01.2016 12:50

no to ściemniasz, bo firma nie ma innych ofert. Co zresztą można sobie sprawdzic na portalu
    kl

29.01.2016 12:39

Teź nie tam,ale pozdrawiam i źycze powodzenia.
    kl

29.01.2016 11:31

Ja nie pracowałem na źadnym magazynie.Wiem co podpisałem i nie wnikam w prace innych osób tam pracujących.Opisałem tylko akurat swój przykład.To źe moźe Tobie i innym osobom jest dobrze to ok.Ale nie ingeruj w czyjeś prawo wyraźania opinii jeśli nie znasz czyjejś sprawy.ok.
    Mała

21.01.2016 20:15

Jeżdżę z tej i tylko tej firmy w okresie wakacyjnym. Nie obrażaj normalnych ludzi, bo studiuje i nie jestem nieukiem, a Twoje wypowiedzi raczej pokazują brak mózgu u Ciebie.

21.01.2016 17:30

bea

01.02.2016 15:05

już wysyłają,w zależności kiedy zacząłeś pracować
    artur 333

18.01.2016 11:11

hej moze mi ktos powiedzeiec czy w niemczech daja jakies zaliczki ??przed wyplata??
    pipi

18.01.2016 13:07

Nie daja zadnych zaliczek nigdy. To znaczy jesli zaczynasz prace 1-ego danego miesiaca to jakiekolwiek pieniadze otrzymasz dopiero 20-ego nastepnego miesiaca. Czyli za 50 dni. Na ten czas musisz brac z Polski oszczednosci. Jesli takowe posiadasz.

20.01.2016 11:24

no widzisz a ja miałem bardzo trudną sytuację rodzinna i dostałem zaliczkę, wystarczyło poprosić i pokazac, że ma się na prawdę problem i podeszli do sprawy jak ludzie. Bardzo dziękuję!
    Heh

17.01.2016 20:28

Firma krzak, a czytać ze zrozumieniem większość umie. Jak pierw piszesz, że jesteś na bieżąco, bo masz tam znajomych, a teraz nagle twierdzisz, że nie pracują. Gratuluję mieszania ludziom w głowach.
    ads

19.01.2016 21:54

musisz się przygotować na przeżycie do wypłaty, a nie liczyć na zaliczki

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.