INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

pariscope

17.06.2017 16:36

Czy do Francji też są wyjazdy?
    ms

17.06.2017 09:40

klamka zapadła , jadę jutro z Katowic do Wrocławia - team 13. jesli ktoś coś ;) zostawiam maila [email protected]
    mateuszs1994

16.06.2017 19:12

Niech ktoś napisze na meila mojego na czym to polega. [email protected]. Jadę tam pierwszy raz.
    Widmowy

16.06.2017 16:26

ja też jade. Z tego co wiem to nie jest tak źle jak co niektórzy wypisuja , rozmawialem z wieloma osobami które byly na tych wyjazdach. Sam za soba mam z ponad 100 inventow krajowych ( wiekszosci robionych w czasach studenckich hehe) . najgorsze co moze sie zdarzyc to krotka przerwa miedzy inventami na sen ( lepiej zabrac poduszke do autokaru ) ale i to nie moze sie zdarzyc za czesto, gdyz kierowca też liczy. ja kiedys mialem sytuacje ponad 3 dni bez snu (studia/invent) i nie da sie prowadzic normalnie samochodu po takim combo :D . Sama praca jest banalna. Grunt to się nie mylić, ale pewnie dla nowych bedzie szkolenie wiec wszystko powiedza na miejscu.
    megs

16.06.2017 15:07

hej , dostałam propozycje wyjazdu w niedziele 18.06 . Czy ktoś kto już był mógłby podzielić się jakimiś radami /wskazówkami ? Dzięki
    Veteran

11.06.2017 10:37

Witam, wiecie może ile dni przed wyjazdem daja ostateczny przydział do teamu i link do potwierdzenia ? Ja jestem zapisany na 18 czerwca, dokumenty wszystkie juz wyslalem w tamtym tyg itp . :) . jak cos pls. o odp [email protected]. pozdr.
    Poldi

04.06.2017 13:43

@Ewelka Już widzę w Tobie ten pesymizm, ręce opadają. Zawsze można znaleźć coś gorszego, mniej zadowalającego ale po co to robić? Czy nie lepiej myśleć optymistycznie?
    EwaD

12.06.2017 20:20

Mam pytanie, ponieważ potwierdziłam wyjazd niedzielny z Katowic, czy moze się ktoś ze mną skontaktowac, kto juz na wyjeździe poza Polandię był tzn. w takiej pracy, inne doświadczenia mam . Ty Poldi chyba tak? mail [email protected]. Dziękuję.
    kraków

01.06.2017 16:46

Czyli jak się jest z innego województwa pozostaje spanie na dworcu, bo na godzinę 8 rano raczej trudno dojechać.
    Pola

24.05.2017 21:07

Słyszałam, że firma spoko ale chcę jeszcze dopytać na forum żeby spokojnie podjąć decyzję. Chodzi mi głównie o inwentaryzację za granicą. Jak to się odbywa i ile można zarobić? Jak długo trwa i co wiecie, proszę.
    kierowca

23.05.2017 08:25

Witam ktoś może coś więcej powiedzieć na temat "Pracownik inwentaryzacji za granicą - Kierowca" - zarobki? pozdrawiam

22.05.2017 16:58

A z Katowic z którego miejsca jest odjazd i o której godzinie zazwyczaj ?

26.05.2017 00:41

pod spodkiem sa odjazdy godziny rozne moga byc nie ma jednej konkretnej np 8 rano czy 11:30 razne rozne zalezy jak sobie umysla

20.05.2017 09:53

Czy wyjazdy są tylko z Katowic ? Czy z województwa małopolskiego też ?

22.05.2017 02:48

NIE - tylko KATOWICE WROCLAW LUB LEGNICA
    Poldek

10.05.2017 23:13

Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat wyjazdów do inwentaryzacji za granicą? Jak to praktycznie przebiega? Jakie załatwiają mieszkania? Czy takie wyjazdy długo trwają? Jaki poziom znajomości języka? Czy coś jeszcze powinienem wiedzieć przed złożeniem cv?
    Poldek

07.05.2017 10:13

Czy ktoś wie i może powiedzieć gdzie INVENT wysyła ludzi do pracy?
    Lucek

25.04.2017 10:08

INVENT Sp. z o.o. jest wyspecjalizowaną firmą w inwentaryzacji, gdyż działają już od kilkunastu lat. Pracuję z nimi od kilku lat za granicą i mogę powiedzieć, że lepszej pracy nie znajdę. Warunki mieszkaniowe mam dobre i kasa też, ale myślę , że staż robi swoje.

21.04.2017 17:48

Jedzie ktos na turnus od 1 do 24 maja z Katowic ? Macie jakies wiesci na ten temat dzwonili do was juz meilowali potwierdzali??? Wie ktos cos????
    chętna

23.04.2017 13:57

No właśnie, na portalach są ogłoszenia, że potrzebują pracowników, człowiek wysyła CV i cisza...a ogłoszenia dalej się pojawiają.
    Midari

05.05.2017 12:14

A przez co się zgłaszałaś?

11.04.2017 17:10

MadziaK

12.04.2017 07:41

Witam, Też mam taki przypadek, czy takich osób jest więcej
    Natalia

09.04.2017 09:54

Mam pytanie ile może zarobić pracownik inwentaryzacji - tłumacz? W jakich widełkach mieszczą się zarobki? Na jaki czas najdłużej można podpisać umowę?
    ona

28.03.2017 17:18

Zna ktoś może jeszcze inne firmy oprócz Inventu i (usunięte przez administratora) gdzie można się zapisywać na zlecenia? Dziękuję za odp.
    Pomysłowy

28.03.2017 12:04

INVENT Sp. z o.o. świadczy wyspecjalizowane usługi inwentaryzacyjne, całkiem dobrze na tym zarabiam!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Gregor

20.03.2017 11:04

Czy więcej szczegółów w temacie "Pracownik inwentaryzacji za granicą - Kierowca w Niemczech" dowiem sie na tym forum? Jakie warunki mieszkaniowe, ogólnie gdzie jest praca, jakie są koszty utrzymania na miejscu? W jakim stopniu trzeba znać język niemiecki?
    elcia22

17.03.2017 18:59

Czy ktoś wie kiedy śą nastepne wyjazdy?
    Tomasz

16.03.2017 22:52

Witam. Mógłby ktoś opisać prace kierowcy? Chodzi mi ile godz jazdy i jakie zarobki. Pozdrawiam
    agata

19.03.2017 19:07

Pracuje się 12-15 godzin dziennie ? A piszą, że 8-10 godzin. Czy wtedy dodatkowo się zarabia, czy tyle samo co przy 8-10 godzinach ?

21.03.2017 23:44

dzis wrocilam z turnusu i powiem wam bylo super trafilam na zajebiacie fajny tim pracowaliamy normalnie dwa razy tylko skonczylismy o 3 w nocy w ostanie dwa dni tak to miedzy 24 a 1 bylo finito od miedzy 16 lub 18 a wiem ze inni nawet koncza prace rano takze sie ciesze ze bylo super i dalo sie przezyc w takim super zespole bo i kierownik i koordynator the best :)
    Szek

16.03.2017 18:37

(usunięte przez administratora) nie polecam.
    nowy25

15.03.2017 12:01

Mam pytanie,pod jakim adresem mailowym otrzymam info. o rozlicz. podatk. z inwentu za rok 2016. dzięki.

10.03.2017 09:19

@Ola może najlepiej będzie jak skontaktujesz się z firmą w tej sprawie. Z pewnością otrzymasz rzetelne informacje na ten temat. Tutaj znajdziesz dane kontaktowe: http://invent.ag/kontakt/
    ciekawa

10.03.2017 14:59

Czy zdarzają się wyjazdy z Krakowa do Niemiec lub do Czech ?
    Ola

09.03.2017 12:20

Inwentaryzacje odbywają się w dzień, czy w nocy? Niektórzy mówią, że w nocy a na stronie jest napisane, że w dzień
    POlaa

26.03.2017 10:10

jakie bzdury? konkretnie Co Ci nie pasuje?

26.03.2017 11:40

To może napisz coś więcej.

06.03.2017 10:20

@Piga2.76 to był Twój pierwszy wyjazd przez Agencję?
    Piga2.76

06.03.2017 18:53

Nie. Byłam 3 lata temu w Nidegen ( czy jakoś tak). Też Niemcy. I wtedy też byłam zadowolona. Wtedy wyruszałam z Gorzowa.
    Piga2.76

05.03.2017 10:14

Byłam z firmą Invent na liczeniu Rossmannów w Hamburgu. Polecam tę firmę każdemu, kto chce oderwać się na moment od domu i przy okazji zarobić i pozwiedzać. Praca nie jest ani ciężka ani skomplikowana. Wystarczy umieć liczyć. Nocowałam w schronisku młodzieżowym, gdzie mięliśmy zapewnione posiłki. Bardzo smaczne. Trafiłam też do fajnej ekipy. Polecam.
    Grzewawa

05.05.2017 17:14

Witaj Chcialbym abys powiedziala mi po ile.godzine.dziennie.jest.praca.i na.jaki okres bylas tam. Jak.wyglada wynagrodzenie godzinowe.i cala organizacja. Bede wdzieczny za.informacje. Pozdrawiam

08.05.2017 01:05

175zl (za dzien inwentaryzacji) wraz z dodatkiem na wyzywienie (40zl) jestem obecnie drugi raz ciezko powiedziec ile godzin bo jak bylam pierwszy raz to liczac wyjazd z schroniska o godz 15 przewaznie wracalismy kolo 2 lub 3 natomiast obecnie caly ten tydzien liczac wyjazdy miedzy 15 a 15:30 wracamy kilo 5 lub 6 rano takze latwo idzie przeliczyc te 175zl przez ilosc godzin. Wszystko zalezy do jakiej grupy sie trafi jak i szybko ludzie licza towar na polkach

02.03.2017 13:17

Jakaś masakra,przysyłają dwa zaproszenia ,każde na inny termin parę godzin przed wyjazdem...

02.03.2017 08:51

@Matylda97, trochę szkoda, może porozmawiasz z pracodawcą na ten temat? Może uda się coś jeszcze zmienić?
    Matylda97

02.03.2017 09:05

Dzwoniłam ale dostałam odpowiedź na maila że niestety ale pomimo notatki z informacja ze chcemy być razem rozdzielili nas.. Zrozumiałabym. Gdyby osobne team ale jedno miasto a tu do innych miast nas przydzielili a my mamy pieniadze razem oraz jedzenie i nie wiem co teraz zrobić .
    Matylda97

01.03.2017 21:32

Hej :) już dostałam maila z zaproszeniem na 5.03.ale też mam jechać 3.05 do tych czech. Nie wiem dlaczego ale mnie i przyjaciółkę rozdzielili do innych teamów i do innych miast. Wie ktoś może dlaczego tak jest? Pozdrawiam

02.03.2017 09:20

Czesc w ktorym timie jestes do niemiec ja w 7 - do czech jeszcze nie dostalam potwierdzenia mowili ze dopiero beda wysylac a przeciez to juz jutro
    Karola

01.03.2017 09:32

Hej, powiedzcie mi czy wiecie co w sytuacji gdy odmówi się pracy nie dotrzymując terminu 14 dni mimo, że nie zostało się powiadomionym o wyjeździe z dotrzymaniem tego terminu? Zapisałam się na inwentaryzację w Czechach 03-05.03, dzisiaj jest 01.03, a ja dalej nie mam informacji co z wyjazdem. Dostałam inną propozycję pracy na ten weekend i nie wiem co zrobić.
    Aga

27.02.2017 16:44

Czy ktoś wie w jakim terminie przed wyjazdem wysyłają maile potwierdzające? Może się zdarzyć sytuacja ze dzień przed??

26.02.2017 17:05

Witam .Gdzie przeważnie są miejsca zbiórek w Katowicach?
    Sandra

24.02.2017 22:46

Czesc, dostalam propozycje wyjazdu do Niemiec 5-22 marzec. Nie jezdzilam jeszcze na tego typu akcje, wiec ogolnie sie zastanawiam. Napiszcie prosze jak ze zleceniami, jak warunki mieszkaniowe, da sie wytrzymac? Jechalabym z Kato, moze udaloby nam sie zebrac jakas fajna ekipe ;-) Dajcie znac, pozdrawiam.

25.02.2017 09:24

Napisz do mnie [email protected]
    Dorota

24.02.2017 14:09

Cześć, czy wybiera się ktoś może 03-05.03 do Czech?

24.02.2017 12:00

Witam jedzie może Ktoś z Łodzi 03-03-2017 inwentaryzacja Czechy,a później Niemcy.?

23.02.2017 19:04

Czy ktos juz z wyslanymi dokumentami poczta dostal meila potwierdzajacego wyjazd 5 marca z Katowic?
    Krzychu

01.03.2017 07:32

Hej Otrzymałaś już tego maila potwierdzającego? Ja też jadę z Katowic w tym terminie,ale żadnego potwierdzenia jeszcze nie wysłali.

01.03.2017 12:32

dzis sroda z tego Co wiem dzis do 17 maja wysylac zaproszenia ja wczoraj tez zostalam jeszcze dopisana do wyjazdu do Czech Bo podobno z czech bedziemy jechac do niemiec
    Aga

22.02.2017 19:48

Jedzie może ktoś z Torunia??

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.