INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Hubert

21.01.2021 12:46

Jedzie ktoś może 31.01 na Niemcy?
    Wojtek

19.01.2021 13:55

Czemu firmę zarejestrowali aż na Karaibach, ktoś wie? Czy li tylko z powodów podatkowych?:)

20.01.2021 13:21

Choć nie ukrywamy, że Karaiby brzmią zachęcająco:) Invent Sp. z o.o. jest firmą zarejestrowaną w Polsce z siedzibą przy ul. Gajowickiej 195 we Wrocławiu.
    IZ

19.01.2021 09:56

Świetna kadra. Warunki pracy bardzo dobre. Praca prosta i przyjemna. Stawka jak najbardziej satysfakcjonująca. Zapewnione hotele jakościowo super.

20.01.2021 08:58

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań żeby tak było:)
    Kama

19.01.2021 12:34

Hej czyy ktos z lublina side wybiera na 24 01 niemcy
    Wiola

18.01.2021 23:24

Witam, serdecznie, ludzie którzy piszą kłamstwa dotyczące,pracy za granicą na invencie,muszą mieć dobrze płacone za to żeby tak kłamać i oszukiwać!!!!Jestem po powrocie,z pięknej pracy w Niemczech.Ludzie praca po12godzin gdzie jeszcze czekasz aż wszyscy skończ czyli dodatkowa ponad godzina,czekanie Praca w Obi na dworzu!!!!przy minusowych temperaturach!!!ludzie boją się wyjść do WC,przerwa 10 minut,przy pracy10,12godzin.Nie wierzcie w to że pracujecie8godzin.Kierowniczka ,bezczelna ,nie miła ,jeśli jej się nie spodobasz,to wypierdalaj z pracy ,nie informując cię o tym,Ja miałam wielkie szczęście bo zrezygnował sams,z tego też powodu do ostatnie chwili,nie wiedziałam czy zostanę wyrzucona z hotelu czy szczęśliwie wrócę do domku.Bo tak pięknie mówią że wyjazd i powrót jest zapewniony.!!!Miałam wielkie szczęście,że szczęśliwie wróciłam bo jadąc z kierowcą na busa,kierowca był nie trzeźwy i o mały włos uniknęliśmy wypadkowi
    Mateusz.

29.12.2020 20:17

Cześć:) wybiera się ktoś do Czech? Jadę pierwszy raz.
    Monika marzenie

09.01.2021 23:56

Tylko mi nie wysyłaj nudesow bo nie jestem taka jak du*ę mi ta [email protected]
    Mateusz

18.01.2021 14:21

I jak w Czechach jest w pracy? Warto jechac?

14.01.2021 10:50

Dlaczego nie ma odpowiedzi na pytania zadane przez pracownikow,tylko pare razy dziennie pokazywane te same wpisy.A ja juz 2 razy pytalam dlaczego nie ma krajowych inwentaryzacji i nie dostslam jasnej odpowiedzi.

18.01.2021 10:36

Dzień dobry. aktualnie nabór prowadzony jest tylko na zagraniczne inwentaryzacje. Zachęcamy jednak do założenia konta na www.rekrutacja.invent.ag gdzie miejsca wyjazdów są aktualizowane na bieżąco. Pozdrawiamy.
    Daria

10.12.2020 23:40

Hej, Zapisał się ktoś z Was na wyjazd w styczniu do Niemiec? :)
    Daria

29.12.2020 21:20

@Seb To fajnie :) Z Katowic ktoś wyjeżdża 07.01?
    Mateusz

13.01.2021 23:20

Jak tam w Czechach?

06.01.2021 13:46

11.01.2021 15:47

Mam prawo wyrazić swoje zdanie. Koordynator powinien być osoba kompetentna. Wykształcenie czy wysoka kultura ma znaczenie w pracy. A Ciebie może wynajęli z polecenia byś pochlebial tej firmie? Kolejny mądry się znalazł. Nie musi mnie nikt niańczyć. Ale to jest istna (usunięte przez administratora)w tej firmie!

12.01.2021 10:56

Witam, w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt bezpośrednio z firmą: 71 750 77 00. Po przesłaniu szczegółów sytuacja zostanie zweryfikowana. Pozdrawiamy.
    moniczka2092

23.12.2020 15:54

Witam czy ktoś wybiera się na inwentaryzację do Niemiec w terminie 10.01 do 20.02 ?
    [email protected]

11.01.2021 11:52

My z narzeczonym, ale od 17go.
    [email protected]

11.01.2021 19:02

Ja również od 17go z koleżanka
    Andrzej

06.01.2021 11:37

Jeśli szukasz zajęcia lub szybkiej gotówki proponuję spróbuj wyjechać z firmą Invent na inwentaryzacje zagraniczne. Wejdż na stronę invent.ag i "aplikuj" lub zadzwoń pod nr 71 750 77 00 i uzyskaj więcej informacji na temat wyjazdu,pozdrawiam ,

11.01.2021 15:55

Pewnie kolejny nasłany koordynator promujący firmę. Stawka 5 euro dziennie to się opłaca ! Chyba taka powinna być reklama.
    Dworcowy

24.11.2020 23:05

Mam pytanie czy ktoś dostał karę 200 zł za nieobecność na inwentaryzacji

09.01.2021 16:33

Ta ich kara pieniężna jest niezgodna z kodeksem. Szukają naiwnych. A masz prawo ze zlecenia zrezygnować. Skoro maja świadomość , ze większość uczestników turnusów jest po pas zadłużona i ciąży na nim windykator lub wyszli z więzienia to nie widzie się , ze tak (usunięte przez administratora)

10.01.2021 18:09

Trafiłam rok temu.. jedna z takich osób rzuciła się do bicia do mnie bo oskarżyłam ja o kradzież moich pieniędzy , bo to akurat prawda była. Oczywiście kochana firma nawet o tym incydencie nie wiedziała... ba! Pewnie ta osoba kary nie miała nałożonej na to. Dobrze, ze kierownik był w porządku wiec wyrzucił z pracy te osobę. Nie pozwólcie sobie na kary pieniężne z powodu nie podjęcia pracy podczas pandemii to jest niezgodne z prawem! Mnie chcieli nałożyc za to ze pociąg odwołany był w maju I nie dojechałam na miejsce zbiórki. Ale się nie dałam, bo znam paragrafy i w razie co mam dobrego prawnika.
    Kamil

08.01.2021 22:20

Witam wybieram się z Koleżanką na turnus z 17.01-20.02 do Niemiec jeśli ktoś by chciał się odezwać zapraszam [email protected]
    matrymonialny Salceson

09.01.2021 23:48

Zaznacz w ankiecie na które zadania wyrażasz zgodę, w uwagach zaznacz jaką masz motywację i 100 razy odręcznie napisz: "Chcę bardzo tego". Ankietę odeslij na [email protected]
    Inaa

09.01.2021 22:18

To jaka firmę polecacie? Proszę o namiary
    Pati

30.12.2020 13:13

Są tam dalej jakieś fajne dziewczyny? Chętnie podzielę się namiarami na lepszą firmę ;) bo tam to masakra warunki
    Zagraniczny

02.01.2021 21:07

Zależy gdzie się trafi, przykładowo na ubiegłorocznym turnusie były bardzo dobre warunki, nowoczesny hotel zlokalizowany w centrum Berlina.
    Beti

05.01.2021 22:02

Chętnie poznam te namiary.
    Lidia

04.12.2020 12:41

Plusy : -opłacone zakwaterowanie -przed pandemia Covid posiłki -praca lekka Minusy : - Brak selekcji osób - to jest największy błąd firmy - biorą co się trafi, a trafia się hołota niesamowita. Oczywiście są fajni ludzie ale większość to ta gorsza część kraju. Biedna, zacofana i zawistna. Nie fajnie jest współpracować z takimi ludźmi -wypłata Raz w miesiącu na wyjazdach zagranicznych. Łatwiej jest dysponować cotygodniowa gotówką -wyjazdy na ostatni moment. O wszystkim dowiadujemy się w ostatnim momencie. Dosłownie. Wkurzające to jest
    Jan Maria Burak

03.01.2021 12:27

Oczywiście...195 Euro na miesiąc na trzech.... Skąd Ty czerpiesz?

05.01.2021 22:01

A Ty jaką jesteś "bogatą" osobą skoro jeździsz na saksy na groszem?? He

03.01.2021 14:06

Dlaczego nie ma wyjazdow krajowych.Nie moge wejezdzac za granice a bardzo lubie inwenteryzacje.Czyzby krajowe sklepy ich nie robily.Juz kiedys pytalam ale nie dostalam zadnej odpowiedzi.Pozdrawiam.
    Bea

23.12.2020 13:57

Fajna firma mozna poznac ciekawych ludzi ,poza tym coraz lepsze warunki mieszkaniowe jesli chodzi o mniejsze projekty.
    Ona23zj

24.12.2020 13:14

Hey . Czy w hotelu / pensjonacie miałaś dostęp do lodówki ,pralki ? Nie wiadomo co zabrać do jedzenia .

31.12.2020 16:12

A po co Ty chcesz zbierać jedzenie? Na miejscu są sklepy
    Leszek

26.12.2020 07:09

Hej.Wybieram się i mam pytanie co trzeba ze sobą wziąć na taki wyjazd?
    pablo

31.12.2020 11:40

No kaskę przede wszystkim,leki bo w rajchu drogie jak lubisz zupki amino to tez ze 20 konserwy typu pasztet mielonka ,jak masz to mały czajnik elektryczny,chyba ,ze nie pijesz ciepłych napoi.A i jeszcze dobry humor i stopery do uszu jakbyś z jakimś chrapiącym był w pokoju.
    Kama

27.12.2020 18:48

Cześć! Czy może ktoś z Pomorza wybiera się w styczniu na inwentaryzacje z invent albo planuje? Jestem z okolic Słupska i fajnie byłoby wybrać się z kimś gdyż to byłby mój pierwszy wyjazd :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    moniczka2092

23.12.2020 15:01

Witam czy ktoś wybiera się na inwentaryzacje 10.01 do 20.20 ? Ja na razie się zastanawiam , nigdy nie uczestniczyłam w inwentaryzacjach wyjazdowych :) Trochę się wacham :)
    Ona23zj

24.12.2020 13:11

Cześć! Napisz do mnie lacunacoil09@gmail ja też jestem pierwszy raz. Zapisałam się na wyjazd do Czech.
    Basia

16.12.2020 11:05

Polecał tą firmę dla tych którzy w niedługim czasie chcą zarobić pieniądze. Praca polega na przeprowadzaniu inwentaryzacji w sklepach za pomocą skanera którego obsługa nie jest skomplikowana. Firma zapewnia hotel i transport.
    Jan Maria Burak

23.12.2020 15:52

Polecał? Czyli już nie poleca!!!! I słusznie!!!
    Patrycja

23.12.2020 13:29

Bardzo polecam, wszystko dobrze zorganizowane. Wróciłam z turnusu z Niemiec, gdzie przez cały okres byliśmy w jednym miejscu bez przeprowadzek, super mieszkania w centrum miasta, wszystko pod ręką. A od stycznia jeszcze większe stawki, ja już się nie mogę doczekać kolejnego turnusu.
    Zyw

21.12.2020 14:10

Nie dajcie sie nabrac na pozytywne komentarze o firmie gdyz ludzie je musza napisac bo wtedy otrzymuja dodatkowe wynagrodzenie.
    Zyw

21.12.2020 14:05

Nie polecam wspolpracy z firma invent. Pracodawca niestety wybiera na kierownikow inwentaryzacji osoby niekompetentne z brakiem jakiejkolwiek kultury oraz wiedzy nie wspomne juz o zerowej znajomosci jezyka obcego.. Do pracy na sklep wyjezdza sie o 4 rano poniewaz jest dojazd 200 km, (czas dojazdu do pracy nie jest wliczany do czasu pracy!) a wraca sie z pracy o godzinie 20. Jezeli nawet skonczy sie prace troche wczesniej to i tak w domu jest sie pozno gdyz trzeba wrocic sie na sklep gdyz "kierownik" inwentaryzacji zapomni drukarki, podpisu, pieczatki lub swojej jakiejs prywatnej rzeczy. Nadgodziny nie sa wyplacane mino iz 'kierownik' dostal informacje ze beda. Jezeli ktos chce pracowowac z dojazdem 20 godzin za stawke 205 zl to polecam sie zastanowic czy praca w Polsce sie lepiej nie oplaca.
    Iwona

21.12.2020 13:33

Wszystkim którzy się wachają mówię, że nie ma się czego bać. Wypłaty w terminie, możliwość poznania nowych fajnych osób i zobaczenia fajnych miejsc. Praca łatwa. Często inwentaryzację odbywają się w godzinach nocnych lub baaardzo wczesnych godzinach porannych. Firma zapewnia dojazd busami z Katowic, Wrocławia lub Legnicy. Polecam.
    Marta

21.12.2020 08:59

Praca łatwa i przyjemna, dobra współpraca z koordynatorami oraz kierownikiem. Jedyny minus to kierowcy, którzy z jazda sobie nie radzą.
    Ojciec

19.12.2020 15:20

Jaki mniej więcej zarobek za.miesiac ?
    Pionier

18.12.2020 19:50

Polecam!!! można zarobić a od stycznia nowe wyższe stawki !! Dobra praca, w większości mili ludzie.
    Emiliano

17.12.2020 20:19

Niedawno wróciłem z ponad 2-miesięcznego turnusu. Praca, jak i obsługa skanera nie sprawia trudności, czas w pracy mija błyskawicznie, miła atmosfera, wolne weekendy, warunki noclegowe przeważnie b. dobre. Szczerze mogę polecić współpracę z tą firmą.
    Eska

16.12.2020 10:00

Byłam na swoim pierwszym turnusie za granicą. Dzięki temu odświeżyłam znajomość języka, dobrze się współpracowało z niemieckimi pracownikami. Dzięki wdrożeniu i pomocy koordynatora praca sprawiała mi satysfakcję. Warunki lokalowe w porządku - internet (wifi), możliwość prania odzieży. Wolne weekendy zachęcały do spacerów i zwiedzania. I jest to też przyzwoity zarobek w czasach pandemii, gdzie ciężko o pracę. Zdecydowanie polecam!
    Paweł

15.12.2020 10:33

Chciałem podzielić się opinią na temat firmy z tymi .którzy jeszcze nie korzystali z możliwości współpracy z Inventem .Ogólnie rzecz biorąc jest ok.byłem teraz na 4 wyjeżdzie i mogę powiedzieć.że to nie koniec mojej przygody z tą firmą.Noclegi ok,praca wymagająca skupienia,ale przy zgranym zespole .czas mija szybko.Co do wynagrodzenia jest zawsze na czas,wiadomo,że mogłoby być nieco wyższe.Byłem w 5 teamach i kadra kierownicza zawsze była ok.Pozdrawiam
    Xyz

14.12.2020 02:15

@INVENT Sp. z o.o. - Czy będą wyjazdy zagraniczne także w lutym? Czy na chwile obecną nie przewidują Państwo nowych wyjazdów poza tymi w styczniu?

12.12.2020 10:28

Lubie prace z Inventem ale ciagle proponujecie zagraniczne wyjazdy.Niestety nie wszyscy moga wyjezdzac.Dlaczego nie ma inwentaryzacji w kraju.Jezeli juz sie pojawia to czesto sa odwolywane.To nie jest w porzadku.
    Basia

10.12.2020 21:02

Polecam firme tym ktorzy w niedlugim czasie chca zarobic pieniadze.Praca polega na przeprowadzaniu inwentaeyzacji w sklepach za pomoca skanera ktorego obsluga nie jest skomplikowana.Firma zapewnia hotel i transport.
    Alex

20.11.2020 00:53

Kiedy będą jakieś inwentaryzacje w kraju lub za granicą?
    sykut

24.11.2020 11:37

350/2 nadal?
    Diana

05.12.2020 14:02

Na stronie firmy są już terminy na styczeń 2021, na wyjazdy do Niemiec. Od nowego roku obowiązują też nowe stawki wynagrodzeń tj. plus 20 zł za każdy dzień roboczy.
    Patrycja

01.12.2020 08:07

Witam Właśnie wróciłam z turnusu w De praca fajna ,dobre zakwaterowanie w hotelach dowóz do i z pracy .Po tygodniu zaliczka .Ludzie na turnusie fajni , koordynatorzy bardzo mili i pomocni. Ja polecam jeszcze napewno pojadę z Invent:)
    iks

04.12.2020 02:12

Jest ok też tak sądzę. Ja miałem pokój jednoosobowy w toaletą prysznicem środkami higieny osobistej i śniadaniem przyniesionym do pokoju przez szefa kelnerów. Zarobek w na poziomie 5 euro za godzinę na nocce w Niemczech Reszta z 350 zł które jest w umowie dla inventu. Dzisiaj się zastanawiam czy nie nie przejść do biedronki podobno lepiej płacą.
    Anunia

02.12.2020 20:17

Najlepsza praca jaka dotąd miałam, wypłata zawsze na czas a czasem nawet wcześniej co się ceni w dobie koronawirusa. Warunki mieszkaniowe rewelacyjne, firma dba o dostarczenie każdemu pracownikowi maseczek rękawiczek i płynów do dezynfekcji, a także firmowych kamizelek. Kierownicy bardzo wyrozumiali, pomocni.
    iks

04.12.2020 02:11

ewa halina

30.11.2020 16:40

jak dla mnie jest wszystko ok polecam bardzo
    sgg2

01.12.2020 11:43

ok jest też tak sądze. Za noc pracy w Niemczech 175 zł czyli prawie 5 euro reszta z 350 zł dla inventu. W biedronie lepiej zarabiają
    sgg

30.10.2020 20:41

Polecam wyjazdy zagraniczne z firma Invent, warunki i ludzie fajni, praca przyjemna i czas bardzo szybko mija. Można sobie zawsze dorobić w przyjemny sposób.

05.11.2020 08:21

Polecamy się i zapraszamy na kolejne zlecenia!
    sgg2

01.12.2020 11:41

tak za 5 euro w porze nocnej w Niemczech reszta dla inventu

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.