INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Ola

28.11.2020 14:17

Byłam na jednym turnusie, praca nie jest ciężka, pomocni koordynatorzy, wypłata na czas, polecam :)
    Szkop

27.11.2020 16:21

Jak w możecie proponować 175zl na rękę chyba te przy pracy inwenteryzacji w Polsce
    Dawid.H

26.11.2020 23:23

Byłem na jednej inwentaryzacji z firmą Invent i mam mieszane uczucia. Praca nie była trudna, ale trzeba się skupić, bo błędy nie są tolerowane. Trudno było mi się przyzwyczaić do krótkiego czasu dla siebie i małych pokoi, których musieliśmy się pomieścić. Ale za to był dostęp do kuchni, pralni i śniadania w cenie. Niestety część z nas została odesłana do domu na tydzień i nie podano nam powodu. To dla mnie duży minus, bo zabrakło tej komunikacji, która była dobra na infolinii, bo przed wyjazdem musiałem tam parę razy przedzwonić. Wypłatę dostałem na czas, a koordynatorzy byli różni. Jednych wolałem unikać, a z drugimi miałem lepszy kontakt. Tak jest po prostu z ludźmi i jeśli ktoś trafił na wrednego koordynatora, to nie powinien przekreślać całej firmy.
    Jan

24.11.2020 17:30

Firma jest ok..
    Dobry pracownik

24.11.2020 16:36

Czy ktoś może dostał karę 200 zł za nieobecność na inwentaryzacji?
    Dobry pracownik

24.11.2020 16:25

Czy ktoś może dostał karę 200 zł za nieobecność na inwentaryzacji?
    Przemysław Janke

24.11.2020 15:14

Bardzo miła atmosfera i przyjemna praca!
    PS

24.11.2020 12:31

Polecam pracę dla tych którzy chcą i potrafią pracować, warunki ok, wynagrodzenie na czas. Byłem już na dwóch turnusach w Niemczech i czekam na nowe terminy.
    Ewelina

23.11.2020 19:32

Polecam inventaryzacje zagraniczne z firma INVENT. Praca jest łatwa i przyjemna. Miła atmosfera, oraz bardzo pomocni koordynatorzy. Ogromnym plusem jest zorganizowany przejazd z Polski. Polecam!
    Zu

19.11.2020 14:34

Polecam pracę w invent. Wypłata przychodzi na czas .
    Justyna

18.11.2020 23:06

Polecam pracę w firmie INVENT! Fajni ludzie, dobrze przygotowana karda kierownicza, pewna praca, możliwość zwiedzenia ciekawych miejsc oraz co bardzo ważne wynagrodzenie na czas.
    Patrycja

17.11.2020 15:18

Bardzo polecam firmę Invent. Praca zgodna z opisem, wypłata na czas, zakwaterowanie w hotelach albo w mieszkaniach o dobrych warunkach. Możliwość awansów oraz nauki języków poprzez przebywanie za granica.

18.11.2020 12:45

Dziękujemy za pozytywne słowa! :) Jak najbardziej na naszych zleceniach jest możliwość osłuchania się z językiem i jego nauki w ten sposób.
    Antoni

17.11.2020 20:46

Polecam firmę invent! Szybka rekrutacja, fajna praca w formie stałej przez cały rok lub dorywczej. Stabilne wynagrodzenie i na czas.

18.11.2020 12:45

Dziękujemy za pozytywne słowa! :)
    The Postman

18.11.2020 09:45

Polecam Serdecznie, Można Sobię Połaczyć 1.Praca 2. Poznawanie Nowy Ciekawy Osób, 3. Poznawac zakąt świata Ja Już w Tym Jestem 2 lata, Jestem Zadowolony.
    Natalia

18.11.2020 07:56

Praca w firmie INVENT jest dobra zarówno dla osób, które potrzebują szybko sobie dorobić, jak i dla osób planujących dłuższą współpracę, ponieważ praca jest praktycznie przez cały rok. Po pięciu przepracowanych inwentaryzacjach można otrzymać zaliczkę 850 zł. Noclegiem oraz transportem nie trzeba się przejmować, ponieważ zajmuje się tym firma. Praca jest lekka i niestresująca. Znajdzie się w niej miejsce dla osób w różnym wieku, zarówno osób tuż po 18, jak i 60+. Podczas wyjazdów można zwiedzić piękne miejsca i podszkolić języki obce oraz poznać interesujących ludzi.
    Beata

17.11.2020 14:53

Bardzo dobra opcja dla tych którzy nie chcą siedzieć w jednym miejscu. Opcje wyjazdu na inwentaryzacje w różne kraje EU. Przyjemna praca, dobra atmosfera, niezłe zarobki. Polecam gorąco.
    Dawid

13.11.2020 20:17

Potrzebowałem sobie dorobić. Moja aplikacja została szybko przyjęta, osoby pracujące na infolinii odpowiedziały na wszystkie pytania. Pieniądze dostałem w terminie. Sama praca nie była ciężka, ani
    Hanka

13.11.2020 12:56

Invent na plus! Jestem po pierwszym zleceniu wyjazdowym za granicę, wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami wczesniejszymi jeszcze w kraju. Polecam jeśli chce się dorobić w ciągu miesiąca tyle, ile w kraju zrobi się w 2-3.
    Natka

12.11.2020 22:41

Polecam wyjazdy z Inventem. Można szybko zarobić, dodatkowo zwiedzić ciekawe miejsca na turnusach za granicą. Pieniążki na czas, zakwaterowanie ok, generalnie jestem bardzo zadowolona :)
    Patrycja

09.11.2020 16:20

Polecam firme Invent. Pieniądze zawsze na czas, miła atmosfera.

10.11.2020 08:40

Dzięki i pozdrawiamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Guest516

08.11.2020 12:09

Bardzo polecam pracę w Invent. Na pewno pojadę z tą firmą jeszcze raz. Nie dość, że zarobiłam, to jeszcze zwiedziłam inny kraj.
    aness

05.11.2020 18:26

Polecam wyjazdy z tą firmą. Zagraniczne wyjazdy zapewniają dobry dochód, zakwaterowanie oraz miłą atmosferę. Praca należy do przyjemnych i szybko w niej mija czas. Standardy hotelowe są bardzo dobre, tak samo jak warunki pracy. Polecam każdemu!

06.11.2020 15:54

Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy!
    Ciekawy

05.11.2020 21:38

Czy organizujecie Państwo również wyjazdy zagraniczne po 07.11 czy raczej nie ma co liczyć już do końca roku?

06.11.2020 15:54

Planujemy inwentaryzacje również grudniowe. Zapraszamy na nasz portal pracownika, gdzie aktualizujemy terminy zleceń :)
    MATI

05.11.2020 14:30

Turnus zagraniczny Czechy zaliczony wszystko ok. Teraz czas na Niemcy

Do zobaczenia!
    Klaudia

05.11.2020 09:54

Wróciłam niedawno z 3 tygodniowego turnusu. Firma wypłacalna, Koordynatorzy bardzo pomocni, kierownik również. Ogólnie polecam wróciłam zadowolona i poznałam świetnych ludzi :)

05.11.2020 18:23

Cieszymy się i pozdrawiamy!
    Mati

05.11.2020 08:38

Turnus zagraniczny Czechy, fajna ekipa, wszystko zgodnie z planem! Do następnego

Do zobaczenia!
    Ola

05.11.2020 13:32

Praca nie należy do ciężkich?? Szczerze to jednak trochę tak ponieważ zazwyczaj jest to 8 godzin cały czas na stojąc na nogach i machając rękoma przebierając wśród produktów.... Kiedy przychodzi czas na przerwę to schodzisz na magazyn na którym rzadko się zdarza aby było miejsce żeby gdzieś spocząć i zjeść zazwyczaj jest to brudna podłoga chyba że dalej chcesz sobie stać. Kiedy liczysz półki które są nisko i usiądziesz na krzesełko choćby na chwilkę od razu zwraca ci uwagę koordynator że krzesleka nie służą do siedzenia bo jak to wygląda kiedy chodzą nimcy i widzą ze ty siedzisz. Nie lepiej niech patrzą jak klękasz kolanami na brudnej okurzonej podłodze a czasami wręcz musisz się prawie położyć. Naprawdę kierownik zespołu porównuję cię do stada kiedy zawiera głos przy wszystkich wywyższa się mając cię na nic w porównaniu do siebie koordynatorzy wybierają ci pracę na podstawie tego czy bardziej cię lubią czy też mnie jak wpadniesz im w oko to nawet będziesz kontrolował.... ???????????????? Poważnie nie wiem czy warto się aż tak upokarzać dla paru ???? więcej w portfelu..... Nie polecam
    Zagraniczny

30.10.2020 23:11

Wyjazd na inwentaryzacje zagraniczną oceniam pozytywnie, sprawny transport oraz dobry hotel ze śniadaniem położony w centrum miasta. Jedyny minus to nagłe anulowanie niektórych turnusów.

05.11.2020 08:24

Dziękujemy za miłe słowa. Czasami faktycznie siła wyższa, zmusza nas do anulowania niektórych wyjazdów, ale są to bardzo rzadkie przypadki. Pozdrawiamy!
    Janusz1991

29.10.2020 14:51

Wróciłem kilka dni temu z turnusu z Francji, byłem na sklepach Maxi Zoo. Praca przyjemna i lekka, liczenie towaru trwało 3-6 h pracowało się w dobrej atmosferze.
    Zagraniczny

31.10.2020 09:35

Stawka dzienna, przynajmniej u nas tak było. Liczba godzin inwentaryzacji zależna od wielkości sklepu.

05.11.2020 08:23

Stawka na wyjazdach zagranicznych jest dzienna - niezależnie od ilości przepracowanych godzin. Staramy się jednak, by praca mieściła się w przedziale 6-12h.
    Magda

30.10.2020 14:29

Praca godna polecenia. Dojazd z Polski do miejsca pracy i w drugą stronę zagwarantowany co jest dużym plusem. Zakwaterowania bardzo fajne, z kuchnią w wyposażeniu. Zarobki odpowiednie do wykonywanych czynności. Pracuje już kilka dobrych lat i nie narzekam.

05.11.2020 08:19

Dziękujemy i pozdrawiamy!
    Ryszard

01.11.2020 12:38

Polecam pracę przy inwentaryzacji. Daje satysfakcje oraz pozwala zwiedzać kraje w których się przebywa.

05.11.2020 08:17

Cieszymy się, że praca z nami sprawia Ci satysfakcję, oby tak dalej!
    Basia

04.11.2020 21:51

Polecam wyjazdy zagraniczne na inwentaryzacje z firma Invent.Praca nie jest ciezka i polega na liczeniu towaru.Firma zapewnia przejazd i zakwaterowanie w hotelach z dostepem do kuchni a w wielu z nich jest tez sniadanie.Wynagrodzenie wyplacane jest na czas.

05.11.2020 08:16

To prawda, że praca u nas nie należy do ciężkich i wykonywać może ją każdy. Polecamy się i pozdrawiamy!
    Luki

03.11.2020 16:24

Polecam pracę w Invent przy inwentaryzacjach, dobre warunki noclegowe, ciekawi ludzie, wszystko dobrze dograne

05.11.2020 08:15

Dziękujemy i pozdrawiamy!
    Ivory

04.11.2020 21:16

Zaczęłam wyjeżdżać z tą firmą w okresie wakacyjnym podczas studiów i nie żałuję. Można spotkać tam fajnych ludzi, przy okazji zwiedzić/zobaczyć ciekawe miejsca i oczywiście zarobić. Polecam.

05.11.2020 08:14

Staramy się, by praca z nami nie wiązała się jedynie z liczeniem :) Polecamy się i zapraszamy ponownie!
    MM

05.11.2020 06:44

Turnusy zagraniczne: Praca adekwatna do zarobków, transport, zakwaterowanie na poziomie, atmosfera w pracy bezstresowa reasumując : polecam :)

05.11.2020 08:14

Dziękujemy i zapraszamy na kolejne turnusy! :)
    PAJ

02.11.2020 16:22

Jeżeli ktoś chce w krótkim czasie zarobić dobre pieniądze to polecam. Wypłata zawsze przychodzi na czas. Przy inwentaryzacjach zagranicznych dojazd i hotele są zapewnione przez firmę, nie trzeba biegle znać języka niemieckiego, bo kierownictwo posługuje się językiem polskim. Ja jestem zadowolona.
    MM

05.11.2020 06:45

W samo sedno komentarz!
    Basia

04.11.2020 21:36

Polecam kazdemu kto chce w niedlugim czasie zarobic pieniadze wyjazdy na inwentaryzacje z firma Invent.Praca nie jest ciezka i polega na liczeniu towaru.Firma gwarantuje przejazd i zakwaterowanie w wygodnych hotelach w ktorych jest dostep do kuchni.W wielu hotelach zagwarantowane jest tez sniadanie.Wynagrodzenie wyplacane jest terminowo.
    Olololo

03.11.2020 05:38

Co z testami na wirusa dla wyjeżdżających do DE ? Czy firma pokrywa ich koszt/refunduje je ?

03.11.2020 12:48

Aktualnie nie wykonujemy testów na covid. Jadąc z nami na zlecenie, otrzymujecie Państwo odpowiednie dokumenty, które uprawniają do pracy na terenie Niemiec bez odbywania kwarantanny. Zapraszamy do kontaktu przez nasza stronę: www.invent.ag na LiveChacie lub przez Callpage. Pozdrawiamy!
    Pionier

15.10.2020 16:36

Polecam firmę da osób które chcą sobie zarobić w krótkim czasie. Idealna na czasowe wyjazdy jak i również na dłuższą współpracę. Ja pracuję już kilka lat i nie narzekam, w ostatnim czasie bardzo się poprawiły warunki noclegowe płaca i dojazdy do pracy. Osobom które mają wątpliwości zachęcam do kontaktu z biurem w celu ich wyjaśnienia i podjęcia decyzji. Polecam
    Ewa halina

02.11.2020 16:04

Katowice Wrocław Legnica
    Ewa Halina

02.11.2020 22:00

Ja również polecam bardzo firmę invent można dobrze zarobić i przy okazji dużo zwiedzić
    Onaona

30.10.2020 17:09

W jaki sposób dostaje się potwierdzeniu wyjazdu za granicę po,podpisaniu umów
    Odp.

30.10.2020 23:23

Jest wysyłane zaproszenie na wyjazd oraz informację na mail o miejscu zbiórki. Niestety bywa, tak, że wyjazd zostaje anulowany.

02.11.2020 16:16

W zakładce "Moje terminy" pojawia się informacja o pozytywnej weryfikacji. Kilka dni przed wyjazdem, kontaktujemy się w sprawie miejsca odjazdu i innych dodatkowych aspektów. Pozdrawiamy!

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.