INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Iwona

01.03.2021 14:38

Praca odbywa się raczej w małych grupach, około 6 osób. To ile godzin pracujemy oczywiście zależy od szybkości naszego liczenia. Dobry sposób na szybkie zarobki. Wyjazd odbywa się z Katowic, Wrocławia lub Legnicy 9 os. busami.
    :D

27.02.2021 15:41

Praca nie jest ciężka, a czas spędzany przy liczeniu (jak i na całym turnusie) mija bardzo szybko. Atmosfera w pracy przyjemna, a podczas dłuższych podróży do/z miejsca pracy można się zdrzemnąć :) Przed wyjazdem dostajemy jasne i prawdziwe informacje telefonicznie, jak i elektronicznie - na stronie. Polecam.

26.02.2021 22:25

Dobrze zorganizowana praca, przejazd z Polski do Niemiec i dojazdy do pracy. Kontakt z pracownikami biura we Wrocławiu szybki i sprawny. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe w apartamentach. No i możliwości zwiedzania ciekawych miejsc też był dodatkowym plusem. Polecam ????
    Kams

26.02.2021 13:34

Polecam. Wszystko dobrze zorganizowane. Oby więcej takich wyjazdów.
    pracownik Marek

26.02.2021 12:49

Polecam inventaryzacje zagraniczne z firma INVENT. Praca jest łatwa i przyjemna. Miła atmosfera oraz bardzo pomocni koordynatorzy. Ogromnym plusem jest zorganizowany przejazd z Polski. Polecam!
    Justyna

26.02.2021 00:53

Firma godna polecenia. Zapewnia transport z Polski oraz zakwaterowanie w dobrych warunkach. Wypłaty są zawsze na czas. Kontakt z biurem jest bardzo dobry.
    Mateusz

25.02.2021 14:37

Firma godna polecenia. Możliwość szybkiego zarobienia dodatkowych pieniędzy. Koordynatorzy i kierownicy w pełni profesjonalni i pomocni.
    Agata

25.02.2021 14:31

Praca godna polecenia. Firma zapewnia transport z Polski, zakwaterowanie w dobrej lokalizacji. Wypłaty są zawsze na czas, pieniądze zawsze się zgadzają. Kontakt z biurem nie jest utrudniony, tam zawsze czekają aż będą mogli nam pomoc.
    gabkaaa

25.02.2021 10:42

Polecam wyjazdy na inwentaryzacje z invent, praca bardzo łatwa i lekka, czekam na kolejny wyjazd ????
    Strefa

25.02.2021 08:52

Warto pojechać i sprawdzić samemu jak to jest. Byłem w Czechach i czekam na kolejny invent. Będzie można porównać. Jak na razie, spoko.
    Jan

24.02.2021 20:32

Pracowałem na inwentaryzacji w Niemczech.To był mój pierwszy wyjazd z tą firmą i ogólnie pozytywnie oceniam współpracę.Dojazd i zakwaterowanie zapewnione,koordynatorzy pomocni.
    Dominika

24.02.2021 18:00

Dzień dobry ????chciałam wszystkim polecić firmę Invent ???? bardzo fajna praca
    [email protected]

24.02.2021 17:16

Polecam jeżeli ktos jest zainteresowany krotkimi wyjazdami to jest to praca idealna . Doskonałe warunki ,dojazd do pracy w malych temach busami .pieniadze na czas a sama praca bardzo prosta w bardzo krótkim czasie do przyswojenia dobry kontakt z kordynatorami w wiekszosci młodzi ludzie
    Irena

24.02.2021 17:08

Byłam pierwszy raz. Świetna praca. Koordynator pomagał jak była taka potrzeba, wszystkiego można się nauczyć. Nie muszę chyba dodawać, że polecam.
    Mss

24.02.2021 14:03

Niedawno wróciłam z mojej pierwszej inwentaryzacji zagranicznej i jestem raczej pozytywnie zaskoczona, zwłaszcza godzinami pracy, które okazały się na ogół krótsze niż zapowiadane. Praktycznie tylko raz inwentaryzacja trwała dłużej niż 8 godzin, a pozostałe około 6. Warunki zakwaterowania też całkiem niezłe - czysto, dostęp do kuchni z wyposażeniem. W pierwszym hotelu pokoje 2-osobowe, w drugim 4, za to darmowy dostęp do pralki i suszarki. Sama praca całkiem znośna i nieskomplikowana. Wolne weekendy, można więc spokojnie odpocząć. Po pierwszym tygodniu pracy zaliczka 850 zł na koncie.
    falco

06.02.2021 18:46

Przestańcie słodzić każdy wie że wróciliście z turnusu i promocje firmy trzeba zrobić.Co do szumnej podwyżki to jedna wielka sciema rok temu zarabialem wiecej niż dzisiaj,więc o czym mowa.Na logikę w czasie pandemii stawki powinny być większe,ale cóż nikt nikogo do niczego nie zmusza,pytanie tylko czy wszyscy nie uciekną do konkurencji.
    Combo

23.02.2021 09:44

A znasz definicję umowy zlecenia i czym się różni od umowy o pracę? Różnica polega m. in. na tym, zleceniobiorca w przeciwieństwie do pracownika nie ma obowiązku wykonywania zlecenia w ściśle określonym miejscu ani czasie, nie jest zależny od zleceniodawcy i nie jest pod jego ciągłym nadzorem. A teraz sobie odpowiedz na pytanie czy praca na wyjazdach Inventu nie odbywa się w ściśle określonym miejscu i czasie oraz pod nadzorem i ile tracisz choćby na niewypłaconym ekwiwalencie za niewykorzystany urlop? Wyobraź sobie, że są państwa takie jak Szwajcaria, które podchodzą do takich kwestii serio, a takie nie jak Polska, gdzie wszyscy kombinują tylko, jak tu ludziom mniej zapłacić. Dlatego Inventu w Szwajcarii już nie ma.
    Darek

24.02.2021 12:32

Rozłąkowe? A od kiedy rozłąkowe jest obowiązkiem na umowie zlecenie? Taki dodatek przysługuje kiedy jesteś sędzią, wojskowym, lub urzędnikiem państwowym, chyba Ci się profile pomyliły ;) Wszystkie warunki współpracy dostajesz przed wyjazdem, więc Twoje żale są bez sensu. Nie chcesz, nie jedź.
    Weronika

24.02.2021 11:03

Polecam pracę z firmą invent. Praca łatwa, czas mija bardzo szybko. Zapewnione zakwaterowanie i dojazdy co jest dużym plusem. Atrakcyjne stawki i zaliczka dla nowych osób po 5 przepracowanych inwentaryzacjach. Koordynatorzy i kierownicy pomocni. Ogólnie praca przyjemna.
    Dariusz J.

23.02.2021 19:07

Witam, polecam firmę Invent. Jest to bardzo dobrze zorganizowana ekipa, fajna atmosfera. Z czystym sumieniem polecam Invent i z chęcią pojadę jeszcze na wyjazd!
    Magda

23.02.2021 17:25

Kolejny raz wyjeżdżam z tą firmą na inwentaryzacje zagraniczną i nigdy się nie zawiodłam. Firma zapewnia przejazdy, zakwaterowanie. Pracownicy zawsze służą pomocą. Jedynym słowem: polecam! :)
    Majki

23.02.2021 17:18

Polecam prace w INVENCIE! Praca lekka, inwentaryzacje przebiegają bardzo sprawnie w związku z czym pracuje się krótko dzieki czemu pracownicy maja dużo czasu na odpoczynek. Pracodawca zapewnia transport jak również zakwaterowanie. Wyjechałem do pracy a czułem się jak na koloniach być może dzieki temu ze już na początku wszyscy bardzo się zżyliśmy ze sobą. Jeśli zastanawiasz się nad wyjazdem odpowiedz jest prosta! Warto ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Kr

23.02.2021 16:22

Praca bardzo łatwa, w mniejszych lub większych grupach- zależnie od projektu, obsługa skanera jest prosta, nie trzeba znać języka do inwentaryzacji zagranicznych. Zakwaterowania z dostępem do kuchni. Plusem jest możliwość zwiedzania zagranicznych miast. Polecam
    greta

23.02.2021 13:34

Od kilku lat współpracuje z INVENT Sp.z o.o.-Wrocław- biorę systematycznie udział w inwentaryzacjach zagranicznych na terenie UE...pełna obaw podjelalam pierwszą pracę. Jestem faktycznie zadowolona z warunków,jakie oferuje firma,dotyczy to miejsc pracy,koordynatorów, kierowników oraz hoteli. Najważniejsi są nasi przełożeni, którzy z pewną odpowiedzialnością czuwają i koordynują wykonywane czynności. Zachęcam do podjęcia współpracy z INVENT
    Piotr

23.02.2021 13:31

Bardzo lekka praca, inwentaryzacje trwaja czasami nawet poniżej 8 godzin. Kierownicy i inni pracownicy na ogół bardzo pomocni.
    Klaudiaa

23.02.2021 13:02

Bardzo polecam wyjazdy z firmą Invent. Praca nie jest ciężka, niektóre inwentaryzację trwają nawet 5 godzin. Warunki hotelowe są coraz lepsze, a weekendy zazwyczaj wolne, więc przy okazji mozna też sporo zwiedzić.
    Drąg D.

23.02.2021 10:43

Jestem bardzo zadowolony z wyjazdu, polecam każdemu! Praca jest w dobrych warunkach, mieszkania super. Dobre pieniądze i na prawdę fajna atmosfera.
    Maciej

23.02.2021 10:42

Jak najbardziej firma godna polecenia. Organizacja na najwyższym poziomie. Bardzo dobrze przygotowana do wykonywania swoich obowiązków kadra kierownicza. Ludzie bardzo mili, pomocni oraz kultura na najwyższym poziomie. Warunki w hotelach bardzo dobre. Super okazja do zwiedzania różnych ciekawych miejsc. Praca w komfortowych warunkach, nie męcząca fizycznie, z reguły czas leci bardzo szybko. Szczerze polecam każdemu.
    Maciej

23.02.2021 10:37

Czepiel D.

23.02.2021 10:35

Bardzo polecam firmę Invent! Bardzo miła atmosfera i bardzo dobra organizacja pracy! Na pewno jeszcze będę chciała wyjechać bo jest dobry sposób na zarobienie pieniędzy. Polecam!!:)
    sch

23.02.2021 10:27

Daria

23.02.2021 10:10

Ja osobiście szczerze polecam. Wróciłam z 1,5 miesięcznego projektu w Niemczech w Kauflandach i jestem zadowolona. Średni czas pracy to 5-7h, a praca do ciężkich nie należy. Koordynatorzy zawsze skłonni do pomocy i bardzo sympatyczni. W pierwszy dzień nauczyli mnie już kontrolowania. Co do warunków mieszkaniowych to hostele na najwyższym poziomie. Pokoje 2-3 osobowe, kuchnie i jadalnie ze sporym wyposażeniem. W jednym hostelu nawet było śniadanie. Do sklepów blisko. Na pewno jeszcze nie raz się wybiorę z tą firmą.
    Duś

23.02.2021 10:03

Gorąco polecam tą firmę!
    Łukasz

23.02.2021 09:59

Polecam wyjazdy zagraniczne, inwentaryzacje przebiegają bardzo sprawnie a obsługa skanera jest prosta, liczy się w dużych marketach i małych drogeriach, zależy jaki projekt wybierzesz. Warunki mieszkalne bardzo w porządku, często jedynki, dwójki z dostępem do kuchni. Wypłata na czas, dużo premii. Nie trzeba znać języka.
    Hubert

23.02.2021 09:56

Paca przyjemna, Netto robiło się bardzo przyjemnie, hotele mnie pozytywnie zaskoczyły. Polecam serdecznie
    Klaudia

22.02.2021 12:56

Niedawno wróciłam w 4 turnusu z tą firmą. Praca lekka, kierownicy jak i koordynatorzy bardzo pomocni. Praca po 5-8 godzin a warunki zakwaterowania bardzo dobre. Można poznać świetnych ludzi. Ogólnie to polecam firmę!

23.02.2021 08:26

Dziękujemy i pozdrawiamy:)
    Team 23

22.02.2021 13:03

Byłem już kolejny raz na zagranicznych inwentaryzacjach z tej firmy , praca w fajnym i zgranym zespole. Do obowiązków należy liczenie towarów na półkach, nie jest to skomplikowane ale wymaga skupienia. Z czystym sumieniem polecam!

23.02.2021 08:14

Dziękujemy:) praca w zgranym zespole to podstawa:)
    TenOn

22.02.2021 23:30

Fajna, rzetelna firma, praca lekka i przyjemna A na dodatek koordynatorzy są bardzo w porządku więc czego można chcieć więcej :)

23.02.2021 08:13

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Polecamy się;)
    Sajmon

22.02.2021 10:43

Wszystko ok, bardzo polecam :) wyplata na czas. Praca nie jakas bardzo ciezka. Fajne hotele :)
    Licząca

22.02.2021 01:49

Niedawno wróciłam ze swojego pierwszego turnusu i mam nadzieję, że nie ostatniego. Przed wyjazdem omówiono ze mną istotne szczegóły lub zostały one zawarte w umowie. Zakwaterowanie jak najbardziej spełniło moje oczekiwania (tym bardziej, że w trakcie zlecenia przeprowadzaliśmy się kilka razy). Cieszę się też, że trafiłam na cierpliwych koordynatorów i poznałam sporo miłych osób.

22.02.2021 08:03

Dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy:)
    Kalina

22.02.2021 03:47

Byłam po raz pierwszy. Moje fantazje zostały zaspokojone. Praca godna polecenia. Łatwa, szybka, daje dużo satysfakcji. Koledzy uśmiechnięci i pomocni. Koleżanki szczęśliwe. Kolega trzymał mnie za nogi gdy nie mogłam dosięgnąć mrożonek z dna zamrażarki.
    AlexM

19.02.2021 14:40

Polecam bardzo, już drugi wyjazd z Inventem, poprzedni na Rossmany pod Norymbergą, tym razem Kauflandy wokół Stuttgartu. Bardzo pozytywnie oceniam, praca nie taka ciężka, sporo czasu na zwiedzanie, dobre warunki bytowe, chętnie wybiorę się po raz kolejny :)

19.02.2021 15:43

Bardzo nam miło;)Dziękujemy i pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.