INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Agata

20.05.2021 11:57

Moim zdaniem współpraca z firma INVENT jest bardzo dobrze zorganizowana. Kontakt z biurem, co najważniejsze, jest stały, zawsze można zadzwonić i Panie tam chętnie pomogą. W/W firma zapewnia wszelkie możliwe środki ochrony wobec pandemii. Atmosfera w pracy jest również dobra, warto jechać,polecam.

26.05.2021 09:02

Pani Agato, staramy się mimo ciężkich czasów:) Pozdrawiamy
    Basia

28.03.2021 11:42

Decydujac sie na wyjazd z ta firma trzeba zgadzac sie ze wszystkimi plusami i minusami.Nie mozna wyrazic swojego zdania bo jest sie juz na zawsze na czarnej liscie i nie ma mozliwosci wyjazdu juz z ta firma.Firma nigdy nie odpowiada ani na maile ani tez na korespondencje(usunięte przez administratora)Natomiast kazdy kto wypowie swoje zdanie czy to na temat ciaglych przeprowadzek do hoteli gdzie ludzie wyrzucali tony jedzenia poniewaz jechalo sie na noc do pracy zabierajac bagaze i jedzenie a potem jechalo sie tysiace kilometrow np.z Berlina do Bawarii zadna z tych osob ktora wyrazila swoje zdanie juz nie ma szans na prace w tej firmie.Natomiast toleruje sie tyranow ktorzy niszcza ludzi psychicznie.

18.05.2021 16:01

Po pierwsze - twierdzenie, że wyrażenie swojego zdania owocuje wpisaniem na czarną listę to przesada. Tak samo z mailami. To że czasem zdarza im się nie odpisać to jeszcze nie znaczy, że "nigdy". Natomiast przeprowadzki są podyktowane koniecznością. Logistyka to nie jest prosta sprawa, trzeba wziąć pod uwagę odległość do sklepów, w których pracujemy i znaleźć hotele które w danym czasie są dostępne dla sporej kilkunasto lub kilkudziesięcio osobowej grupy, zapewnić ciągłość tych noclegów itd. Poza tym hotele muszą spełniać różne wymogi, szczególnie w czasie obostrzeń w związku z pandemią. Warto dodać że w ciągu ostatnich kilku lat standard noclegów uległ znacznemu podwyższeniu. Praca do najtrudniejszych nie należy a przeprowadzki są jej koniecznym elementem. Poza tym częstotliwość przeprowadzek jest różna, czasem co kilka dni a czasem jest się w jednym hotelu przez kilka tygodni - nie ma co się zniechęcać. Wyrzucanie "ton" jedzenia? Jeżdżę od kilku lat i jeszcze nigdy nie spotkałem się z sytuacją, kiedy zaskakiwano mnie nagłą niespodziewaną przeprowadzką a ja nagle musiałem tony i hektolitry jedzenia z lodówki wyrzucać. Kierownik zawsze mówi jak długo będziemy w danym miejscu, jak ktoś kupuje za dużo to marnuje pieniądze i żywność na własne życzenie. Kilku godzinna jazda z Berlina do Bawarii to nie są "tysiące kilometrów" :-) używanie takich przesadnych sformułowań nie służy poważnemu odbiorowi tych wszystkich zarzutów. Niszczący ludzi "tyrani" to kolejne elementy histerycznej retoryki tego wpisu. Z tyranią i niszczeniem ludzi się nie spotkałem. Kierowników i koordynatorów z którymi do tej pory pracowałem oceniam pozytywnie.

19.05.2021 09:51

Panie Marku, dziękujemy za bardzo wyczerpujący i merytoryczny komentarz. Pozdrawiamy serdecznie:)
    patryczeq

06.05.2021 14:06

Praca stworzona dla osób szukających dobrze płatnej pracy co do wykonywanych czynność, praca ta do ciężkich nie należy, mozna łatwo zarobić poznać nowych ludzi, fajna atmosfera, czego chcieć więcej? Poprostu polecam :)

13.05.2021 11:19

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie:)
    Renata k

10.05.2021 15:47

Polecam firmę Invent .Najlepsza firma ,praca nie jest ciężka ,można liczyć na każdą pomoc ,zwiedzić świat ,warunki noclegowe super koordynatorzy i kierownicy najlepsi,pieniążki na czas cóż więcej chcieć jechac i zarabiac z firma INVENT. Chciałabym pojechać ale jeszcze problemy zdrowotne do likwidacji
    Renata.k

13.05.2021 00:30

Dziękuję bardzo i pozdrawiam wszystkich serdecznie tęsknię za tą pracą tak wspaniala

13.05.2021 11:15

Pani Ewo, głównym ograniczeniem odnośnie współpracy, które mamy jest ukończenie 18 roku życia. Pozdrawiamy :)
    Andrzej13

13.05.2021 10:32

Sympatyczne to są może Panie w biurze, bo niekoniecznie osoby jako kierownicy czy koordynatorzy na wyjazdach, praca- to zależy jak dla kogo, są osoby dla ,których nawet najlżejsza praca może być uciążliwa, co do finansów - pieniądze miałem zawsze na czas,
    kasia

12.05.2021 09:56

Bardzo zachęcam do Wyjazdów przez firmę Invent. Wszystko odbywa się sprawnie a co najważniejsze przez bardzo sympatycnych pracowników. Sama praca jest przyjemna a zarobki świetne. Zachęcam do zgłaszania się do pracy. mówię warto.

12.05.2021 10:46

Pani Kasiu, dziękujemy i polecamy się:)
    kasia

10.05.2021 12:37

Bardzo polecam pracę za granicą przez firmę INVENT. praca super i można dużo się nauczyć .Miła atmosfera i pomoc kierowników jak coś się nie wie.
    Natalia

09.04.2021 13:03

Polecam pracę w firmie INVENT. Inwentaryzacje przebiegają w miłej atmosferze, praca dobra zarówno dla ludzi starszych jak i bardzo młodych. Wyjazd z Polski, noclegi oraz dojazdy na inwentaryzacje zapewnione są przez firmę. Elastyczne terminy wyjazdów, możliwa jest współpraca na dłuższy okres czasu.

23.04.2021 08:20

Polecamy się;) i pozdrawiamy:)
    Ivory

12.04.2021 19:32

23.04.2021 08:19

Miła atmosfera i ludzie to podstawa. Zgadzamy się:)
    Agata

02.04.2021 12:14

Bardzo polecam prace z firma Invent. Kontakt z biurem jest bardzo dobry, kierownicy teamów są pomocni.
    JP2GMD

05.04.2021 18:29

Potwierdzam.

13.04.2021 09:37

Dziękujemy za miłą opinię;) Pozdrawiamy
    asiek

08.04.2021 00:00

Proszę o informację, jakie terminy są inwentaryzacji zagranicznych. Czy można wyjechać na okres kilku dni czy od razu kilka tygodni musi być?

13.04.2021 09:36

Witamy, prosimy śledzić terminy wyjazdów na naszej stronie: www.rekrutacja.invent.ag. Terminy wyjazdów oraz miejsca inwentaryzacji są tam aktualizowane na bieżąco. Pozdrawiamy
    Sama prawda

21.01.2021 16:22

Prosze sie dobrze zastanowić czy z ta firma wyjechac, zwlaszcza w czasie pandemii. Jezeli poczuje sie Pani źle bedac na wyjeździe to firma pozostawi Pania sama sobie. Nie zawioza Pani do lekarza ani na test covid. Jedyne co zrobi firma w tej sytuacji to odesle Pania natychmiast Flixbusem czy Sindbadem do Polski i to nie do Pani miejscowosci tylko do Wroclawia. Firmy nie interesuje ze bedzie Pani wracala z wysoka goraczka ledwo zywa. Nie pozwola Pani zostac ani dnia dluzej za granica z obawy ze na kwarantanne trafi cala grupa. Masakra..prosze niech firma nie usuwa ciagle mojej opinii

25.01.2021 10:23

Decyzje dotyczące wcześniejszego powrotu do Polski ze względów zdrowotnych są zawsze podejmowane w porozumieniu z pracownikiem. Oczywiście zachęcamy do opisania sytuacji, o której Pan piszę, a my chętnie ją wyjaśnimy. W tym celu prosimy o wysłanie maila na adres: [email protected]. Pozdrawiamy.

08.04.2021 13:46

Zawsze wyjaśniamy każde zgłoszenie, które otrzymujemy od Państwa. Nie jest to możliwe bez opisania konkretnego przypadku/sprawy, właśnie tym celu prosimy o wysłanie maila na adres: [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie.
    Marlena

05.04.2021 18:27

Praca w Invencie jest spełnieniem marzeń. Polecam serdecznie tym którzy jeszcze nie byli. Sama nie zjeżdżam z Niemiec już od 1,5 roku. Wakacje za darmo i jeszcze płacą.
    Kuba

30.03.2021 13:51

Witam, Wszystkie formalności załatwiane są przed wyjazdem. Już wtedy dowiadujecie się o stawkach, formie pracy oraz zapewnieniu darmowego dojazdu za granicę firmowymi busami z 3 miast (Katowice, Legnica, Wrocław) oraz codziennym dojazdom do pracy. Hotele są w odpowiednim standardzie.

02.04.2021 10:35

Dziękujemy za miły komentarz:) Pozdrawiamy
    Paweł

01.04.2021 19:40

Właśnie wróciłem z 2 miesiecznego turnusu i mogę powiedzieć,że jestem mile zaskoczony.Praca przebiegała składnie i szybko ekipa jak i kierownik pracowali bez zbędnej zwłoki i zgranie.Polecam tym ,którzy mają wątpliwości.Warunki mieszkaniowe również dobre,z pewnością pojadę na następny turnus.

02.04.2021 08:03

Dziękujemy za miły komentarz. Pozdrawiamy
    Piotr

01.04.2021 11:45

Witam czy będą jeszcze terminy na wyjazdy zagraniczne?

01.04.2021 12:00

Karo

30.03.2021 12:03

Bardzo polecam firmę Invent. Bardzo fajni ludzie i atmosfera i super widoki zagranica. Więc jeśli jesteś chętny to odwiedź stronę
    Iwona

22.03.2021 05:49

29.03.2021 09:48

Dziękujemy:)pozdrawiamy

08.03.2021 18:31

Bardzo polecam firmę Invent. Wszystko zgodne z opisem, praca bardzo przyjemna w miłej atmosferze. Dla każdego kto się zastanawia naprawdę polecam! Można poznać fantastyczne osoby a przy okazji nauczyć się języków.

16.03.2021 10:55

Pani Marto, dziękujemy za miły komentarz:) pozdrawiamy
    Franciszek

25.02.2021 22:41

2 raz jechałem do pracy z tą firmą. Warunki bardzo dobre, wypłaty na czas, atmosfera również jak najbardziej dobra. Kierownictwo jak i koordynatorzy bardzo pomocni. Zakwaterowanie w hotelach bardzo przyzwoite. Wszystkim, którzy chcą szybko i dobrze zarobić polecam wyjazd z firmą Invent.

16.03.2021 10:55

Panie Franciszku, dziękujemy:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Maciej

25.02.2021 12:06

Polecam jak najbardziej. Praca nie jest ciężka, można łatwo i szybko zarobić dobre pieniądze. Fajni ludzi, aż chce się wracać. Polecam szczerze!

16.03.2021 10:54

Panie Macieju, dziękujemy i zgadzamy się, że ludzie to podstawa:)
    Sandra

24.02.2021 18:12

Witam! Z przyjemnością polecam firmę Invent. Wspaniała atmosfera i praca! Bardzo polecam.

16.03.2021 10:53

Pani Sandro, dziękujemy za tak miły komentarz:) staramy się żeby tak było:)
    Grzegorz liczący

27.02.2021 13:21

Praca dla każdego w każdym wieku opanowanie podstawowych opcji skanera trwa 10min . Firma organizuje wszystkie przejazdy i zakwaterowanie czasem posiłki. Kadra profesjonalna pomagają we wszystkim atmosfera bardzo dobra można zarobić i pozwiedzać. Istnieje możliwość otrzymania zaliczki, wyplata na czas. Można awansować i zwiększyć dochody.

16.03.2021 10:52

Panie Grzegorzu, staramy się żeby tak było:)pozdrawiamy

09.03.2021 09:04

Firma INVENT jest Firmą godną polecenia. Miałam przyjemność pierwszy raz pojechać na Turnus z Firmą INVENT. Polecam firmę INVENT

16.03.2021 10:49

Pani Marto, dziękujemy:)
    Damian S

08.03.2021 13:36

Wróciłem niedawno z Czech, moje odczucia są bardzo pozytywne. Praca nie jest ciężka, a koordynatorzy i kierownictwo bardzo w porządku. Jak za wykonywaną pracę to płaca całkiem okej. Noclegi często w bardzo fajnym standardzie. Fajna opcja, jeżeli akurat potrzebuje się jakiegoś zastrzyku gotówki. Ja polecam.

16.03.2021 10:48

Panie Damianie, dziękujemy i cieszymy się z tak pozytywnych odczuć;)pozdrawiamy
    Mateusz

08.03.2021 20:28

Praca łatwa, kierownictwo w porządku, wynagrodzenie na czas, dobra organizacja pracy. Polecam każdemu, kto potrzebuje dodatkowego zarobku.

16.03.2021 10:46

Panie Mateuszu, cieszymy się z każdej zadowolonej osoby:)dziękujemy
    Andrzej13

10.03.2021 10:51

Byłem na wyjeździe z Inventem w lutym,To był mój kolejny wyjazd. Firmy idealnej nie ma i zawsze można znaleźć jakieś niedociągnięcia tym bardziej ,że każda osoba ma inny poziom oczekiwań zarówno co do warunków mieszkaniowych jak i wykonywanej pracy.Dła mnie najważniejsze jest to,że do tej pory dostawałem wynagrodzenie w przewidzianym terminie i zgodnie z tym co było ustalone .

16.03.2021 10:44

Panie Andrzeju, dziękujemy i pozdrawiamy.
    Iwona

15.03.2021 16:18

Polecam wyjazdy z tą firmą. Łatwa praca, wypłata na czas. Wyjazdy organizowane są z Polski z 3 miast: Katowice, Wrocław, Legnica.

16.03.2021 10:42

Dziękujemy i pozdrawiamy:)
    Anita

16.03.2021 08:55

Polecam! Miesiąc temu wróciłam z Niemiec. Praca nie jest ciężka, przyjemny, zgrany zespół, kierownictwo w porządku i wypłata na czas. To tego dobry standard noclegów w przyjemnej okolicy, więc i zobaczyć coś można przy okazji. Jesli ktoś może wyjechać - nie ma się nad czym zastanawiać.

16.03.2021 10:41

Dziękujemy pani Anito:) takie opinie cieszą najbardziej!
    Ilona

10.03.2021 13:17

Mam pytanie czy ktoś z czytających na tym forum był na Rossmannach ? Ztego co widzę Invent prowadzi nabór. Jak ta praca się ma czasowo i jakie warunki i wymagania na przykład w porównaniu z Kauflandami. Z góry dziękuję z merytoryczną odpowiedż. Ilona
    Lolo

15.03.2021 11:34

Na Rossman jest wydajka i dokładność czyli szybko i dokładnie trzeba liczyć praca 8-10 godzin a może i być 12 wszystko zależy od liczących czy nowi czy tacy co już byli jak dla mnie ciężko gorzej niż Kaufland czy OBI byłam i nigdy więcej kasa mała a odpowiedzialności duża i kontrola ale spróbuj może tobie się spodoba każdy lubi co innego pozdrawiam
    Teresa

14.03.2021 11:35

Polecam prace z INVENTEM, wypłata na czas, opieka na miejscu, wszelkie pytania i wątpliwości szybko rozwiane przez przemiłą pracownice biura. Jestem bardzo zadowolona i napewno pojade znowu

09.03.2021 08:56

Jestem bardzo zadowolona z firmy INVENT. Super ludzie, Mega super Pani kierownik, Super liderzy:) Jestem zadowolona i polecam firmę INVENT :)
    Maciej

05.03.2021 23:22

W Invent praca jest nieskomplikowana, wszystko jest zorganizowane i dopięte na ostatni guzik, koordynatorzy są pomocni, a zaliczka na czas. Pojechałem w ciemno i nie zawiodłem się. Poleciłbym każdemu kto nie boi się opuścić swojego domu na kilka czy kilkanaście dni.
    Ha :) ha

06.03.2021 20:10

Dopięte powiadasz... ? To chyba nie o tym samym Invencie mówimy
    Jakub

06.03.2021 11:16

Polecam wyjazdy z firmą INVENT. Bardzo przyjazna atmosfera w pracy jak i poza nią. Komfortowe noclegi, można zobaczyć atrakcyjne miejsca i poznać ciekawych ludzi. Praca łatwa i przyjemna tylko trzeba być skupionym. POLECAM!
    Przemoo

05.03.2021 11:16

Bardzo Polecam firmę Invent Pod względem nauki fajnej pracy i nowych doświadczeń przy okazji można dużo zwiedzić i poznać mega mega Dobrych ludzi , cały wyjazd w ciepłej i miłej Atmosferze .
    Sylwester

04.03.2021 14:24

Kto jest zainteresowany krótkimi umowami na 1-2 miesiące za granicą to jest to świetny wybór. Oczywiście mogą być dłuższe. Podróż za granicę służbowymi busami, co jest plusem, bo można zaoszczędzić kasę. Noclegi w hotelach lub domach z mniejszą grupą. Praca nieco monotonna ze względu na liczenie w kółko tych samych towarów w każdym sklepie, chociaż jak ktoś się nastawi to szybko zleci. Pieniądze na czas. Zaliczka po 5 dniach, co jest też plusem.
    Gregor

04.03.2021 14:21

Niesamowita atmosfera, pomoc na każdym kroku oraz nietuzinkowy spokój kordynatorów który zadziwia jak najbardziej polecam tą firmę.
    Łukasz

04.03.2021 13:01

Hej, serdecznie polecam pracę w Invent. Byłem w lutym w Czechach i jestem bardzo zadowolony. Wyjazdy zostały zorganizowane sprawnie i logistycznie. Praca lekka i dla każdej osoby w różnym wieku. W czasie pobytu można pozwiedzać i poznać ciekawych ludzi.
    Claudii.1

03.03.2021 22:52

Polecam ! Praca jest przyjemna, łatwa. Przyjemna atmosfera. Spoko kierownicto. Wynagrodzenie na czas
    inventura

02.03.2021 20:29

Pracodawca sprawdzony empirycznie-warunki pracy i zarobki zgodnie z umową ,polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.