INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Aro

24.06.2024 11:55

Skanowanie to praca teoretycznie nieskomplikowana a praktycznie wymagająca trochę uwagi (nigdy by człowiek nie pomyślał ile produktów w sklepach jest na dwóch kodach...). Logistyką przejazdów, dojazdów i hoteli zajmuję się firma więc ty się martwić nie musisz. Godzin pracy raz mniej raz więcej w zależności od ilości towaru na sklepie (i zaangażowania ludzi) ale płacone od dnia... zawsze lepiej robić 5h nie 8 ale nie zawszę się udaje. Ogólnie robota nie jest zła i zamierzam jeździć dalej.
    widero

01.07.2024 11:17

No faktycznie, trzeba mieć głowę na karku, bo sprawa prosta, ale jednak nie można wszystkiego robić totalnie mechanicznie - w końcu nie liczy się tylko to, żeby robić, ale jednak, żeby to robić dobrze, za to nam płacą ;)
    Andrzej 13

01.07.2024 08:54

To mój kolejny wyjazd i jestem zadowolony, hotele w dobrym stanie, ludzie pozytywni a atmosfera w porządku . Polecam .
    jd

30.06.2024 23:05

Jak zwykle kolejny turnus bez negatywów. Świetna ekipa i łatwa praca. Wypłata na czas
    Klaudia Bławat

12.06.2024 16:51

To moj kolejny wyjzad i jestem bardzo zadowolona hotel w bardzo dobrym stanie ludzie jak najbardziej pozytywni a atmosfera bardzo w porządku.Praca bardzo lekka i przyjemna. Polecam bardzo!
    korczak

18.06.2024 12:09

a są teraz na to ogłoszenia gdzies ?
    Monika

29.06.2024 07:34

Znasz może kogoś z TEAM 1?
    Iwona

27.06.2024 09:29

Tym razem krótko, wszystko jak należy. Zatrudniam sie w Invent prawie 2 lata i jak do tej pory nigdy nie miałam żadnych problemów. POLECAM.
    qłe

28.06.2024 00:31

z chęcią coś więcej bym poczytała o warunkach kwater, na jakie udało ci się trafić, na przestrzeni tych dwóch lat
    dracena

28.06.2024 11:33

jaka atmosfera panuje podczas pracy?

16.06.2024 14:20

Było supel, szybko zleciało, kasa ok, wikendy wolne i odpoczynek, zabawa, morze kiedyś jeszcze pojadę

25.06.2024 23:22

No praca lekka przy okazji zwiedzanko, zabawa i chill

25.06.2024 23:24

Jak jedziesz na zupkach kuksu i serze tzn sero podobnym coś to dużo zaoszczędzisz, ale jak chce porządnie zjeść i pozwiedzać no to zostanie Ci tyle ile być w pl zarobil
    Zdzisław Śmieciński

20.06.2024 09:16

Bardzo solidna i rzetelna firma , dni pracy i dni przejazdów uczciwie rozliczone , i zapłacone . POLECAM
    Miki

20.06.2024 17:04

O jakich przejazdach piszesz że zostały rozliczone bo nie bardzo rozumiem.
    Roman

02.06.2024 14:18

Polecam pracę z invent mieszkania zadbane , praca lekka ????

16.06.2024 14:22

Za tyle godzin to byś w Polsce też dostał spokojnie 4500????
    Gobe

19.06.2024 11:29

Juz w lipcu podniosa o 50zl, trzeba sie cieszyc kochani
    kolejny

18.06.2024 21:22

i kolejny wyjazd za nami, czekam na kolejny mam nadzieje że bedzie tak dobrze jak było teraz! Do zobaczenia!!! <3

06.06.2024 21:00

Polecam super warunki zakwaterowania, wypłata zawsze na czas, można przy okazji dużo zwiedzić.
    burk

10.06.2024 12:55

no pewnie jest, nie pracujesz przeciez 24 na dobe
    Konjac

12.06.2024 09:38

Pewnie, że jest. Tak jak kolega mówi, nie robisz 24/7, masz dzień/dwa wolnego na tydzień i jak to wykorzystasz to już twoja sprawa. Jeden woli odespać na kwaterze i sobie poleniuchować, drugi woli wyjść i pozwiedzać. Kwestie osobnicze, czy jak to tam nazwać
    Magnolia Park

07.06.2024 12:07

Żadnej przerwy w trakcie 6 godzin pracy. Nie ważne czy ktoś pracował do 2:01 czy do 2:59 i tak dostawali to samo wynagrodzenie. No kur*a szczyt szczytów. Odradzam pracę dla tej firmy. Kpina z ludzi, lepiej walić w (usunięte przez administratora) i dobijać do pełnych godzin, żeby dostać uczciwe wynagrodzenie. (usunięte przez administratora)
    Michael

05.06.2024 23:55

Polecam pracę przy inwentaryzacji. Praca nie należy do skomplikowanych. Obsługa skanera jest banalnie prosta. Długość pracy zależy od zaangażowania i zgrania wszystkich liczących. Im krócej tym oczywiście lepiej - więcej czasu na odpoczynek i inne aktywności. Firma zapewnia dobre, bardzo dobre warunki noclegowe. Odległości pokonywane pomiędzy sklepami, hotelami nie należą do małych, ale te drobne niedogodności można zaakceptować. Serdecznie polecam pracę w Invencie:)
    Iwona

04.06.2024 21:16

Kolejna moja opinia po kolejnym projekcie z INVENT i nie może być inna jak pozytywna. Wszystko w jak najlepszym porządku, Praca nie sprawia kłopotu, po pracy możliwośc zwiedzenia wielu ciekawych miejsc. INVENT wywiązuje sie ze swoich zobowiązań względem pracownika, i tak można pisać i pisać... czytać i czytać, a nie lepiej sie samemu przekonać?
    Szymon

04.06.2024 09:01

Byłem na wyjeździe w styczniu. Praca lekka a zakwaterowanie w porządku, pomoc koordynatorów na każdym kroku. Serdecznie polecam.
    Dariusz F.

30.05.2024 19:56

Dla niezdecydowanych, zdecydowanie polecam, co do samej pracy to kwestia chęci a towar "sam" się skanuje????
    bolter

03.06.2024 12:54

idealnie jak na dodatkowa prace w takim razie
    precel

04.06.2024 08:41

no nie powiem bo bardzo pocieszające te opinie, czyli w zasadzie praca nie straszna?
    Mariola

03.06.2024 12:53

Miałam przyjemność współpracować z firmą Invent przy realizacji kilku projektów i mogę szczerze powiedzieć, że była to wyjątkowo pozytywna doświadczenie. Zespół Invent wykazał się profesjonalizmem na każdym etapie współpracy - od początkowych rozmów i planowania, aż po końcową realizację. Polecam!
    Bozka

03.06.2024 12:35

29 maja wróciłam z Niemiec. Byłam na inwentaryzacji na Rossmanach. INVENT jak zawsze zresztą zadbał o komfortowe zakwaterowanie. Praca na nocną zmianę. Koordynatorem była Kasia a kierownikiem Ela. Obie bardzo pomocne. Praca ok.
    ZADOWOLONY

03.06.2024 12:08

Kurczę, kolejny wyjazd za mną, gorąco polecam. Super firma, zgrana ekipa, nic dodać nic ująć. Mega mega raz jeszcze mega polecam :D
    Tobiasz

13.05.2024 15:47

Polecam super atmosfera i zakwaterowanie lekka praca zaliczona na czas
    Grano

22.05.2024 11:38

Przynajmniej jakby nie bylo obowiazkowych to byloby dobrze, jak sa chetni na nadgodziny to ich sprawa
    Monia

03.06.2024 09:25

Nadgodzin? Po co jak czasem z dojazdami dniówka trwa 14h,to ty byś jeszcze chciał pracować, dniówka czy 6h czy 15 to dostajesz tyle samo
    Andre

06.05.2024 11:23

Głównie widzę wypowiadają się osoby, które były na wyjazdówkach. Mogłby ktoś opisać jak wyglądają takie zlecenia w Polsce?
    mako

28.05.2024 11:59

gdzie ci sie bardziej podobało?
    Kasjusz

03.06.2024 08:19

Ja byłem w markecie, nocna inwentaryzacja. Ogólnie to organizacyjnie sprawnie, na początku grupowali do konkretnych koordynatorów i tam już kordo się nami zajmował, było szkolenie ze skanera (krótkie, bo to prosta sprawa jest) i rozdzielał gdzie kto idzie. W razie co był pod ręką, więc jak się potrzebowało pomocy, lub szybkiego przypomnienia jak co konkretnie się robiło, to nie było z tym problemu. Jak już przydzielili sektor, to było z górki, bo praca dość mechaniczna i niewymagająca, jak się nabierze tempa to czas szybciutko leci.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Halina

02.06.2024 21:33

Kolejny wyjazd z firmą uważam za udany. Zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym pracujesz 5 dni weekend wolny na odpoczynek i zwiedzanie. Czekam na następny wyjazd .Polecam
    Jd

02.06.2024 18:17

Kolejny jak zwykle pozytywny wyjazd. Zgrana ekipa, łatwa praca, warunki mieszkaniowe ok i co najważniejsze wypłata na czas.
    Marek P

02.06.2024 11:41

Jest kilka powodów by polecić invent z czystym sumieniem a dla mnie najważniejszy to elastyczny grafik o zwiedzaniu nie wspomnę bo przez 3 lata widziałem sporo a to tylko w Niemczech I Czechah
    Andrzej 13

02.06.2024 09:53

Ogólnie,praca jak praca, jedni się nadają inni nie, można spróbować, sprawdzić samemu jak to wygląda w rzeczywistości.
    Weronika

02.06.2024 06:50

Praca łatwa, wynagrodzenie zawsze na czas, możliwość zwiedzania w wolnym czasie. Polecam!
    Monika

02.06.2024 02:54

Było tak sobie, nie było źle ale już więcej nie pojade
    Klaudia

31.05.2024 20:59

Polecam, super ludzie, dobre warunki zakwaterowania, wypłata zawsze na czas, można przy okazji dużo zwiedzić
    Dorota W.

06.05.2024 21:42

Polecam pracę z Invent. Wynagrodzenie na czas, warunki mieszkaniowe dobre. Wybieram się na następny wyjazd.
    mako

28.05.2024 11:58

a czemu sie ma cały czas zmieniać?
    weko

31.05.2024 20:08

przecież to nie jest stała praca, tylko typowo zleceniowa/wyjazdowa, więc wiadomo, że nie zawsze pracuje się w tym samym składzie, tak jak to by miało miejsce na etacie
    Kikut

31.05.2024 14:36

Płaca adekwatna do pracy po 5-6h z dojazdami a nie 9-11h czasem 13,tymbardziej że jest to praca w niemczech,ale ludzie poprostu widzą 300zl I wowww
    Ryszard R

31.05.2024 12:00

Bardzo pozytywne doświadczenie zawodowe i nie tylko. Praca z Inventem to również możliwość zwiedzenia nowych ciekawych miejsc. Wysoki standard zakwaterowania pozwala na komfortowy pobyt w naprawdę dobrych warunkach. Wartością dodaną jest możliwość nowych znajomości. Polecam wszystkim, którzy chcą połączyć pracę z przyjemnością wynikającą z poznawania ciekawych miejsc I ludzi.
    Natalia

31.05.2024 11:46

Polecam, już kolejny wyjazd za mną i myślę o następnym. Wypłata na czas, praca nie jest zbyt ciężka, można poznać wiele osób, zakwaterowanie mogłoby być lepsze ale wciąż było na dobrym poziomie, fajni i pomocni kierownicy.
    Bo -Wa

29.05.2024 11:59

Witam,właśnie wróciłam z kolejnego projektu i jestem zadowolona.Praca ok ,wypłata na czas, warunki mieszkaniowe dobre.Jedyny minus to taki ,że nie ma dodatku za godziny nocne a trochę są jednak cięższe od godzin dziennych. Po za tym wszystko git!
    Jolanta

23.04.2024 14:44

Na stronie firmy są wymienione rodzaje inwentaryzacji i ja byłabym zainteresowana inwentaryzacją w sklepie detalicznym. Co muszę zrobić, żeby na taką trafić? Dopisać to w cv? Dajcie znać czy ich rodzaj jest objęty różną kwotą wynagrodzenia.
    H@ll

23.05.2024 07:11

Skoro ktoś ma wyniki i jest dobry to może się wkręcić. Chyba że wolisz za dniówkę chodzić po sklepie i kombinować albo Ci te liczenie po prostu nie wychodzi. Tak bywa
    Meru

23.05.2024 12:48

Cv? Chyba pomyliłaś pracę, tu przyjmują każdego raczej bez studiów i po branżowe tu 90proc ludzi
    Misiek

23.05.2024 12:46

Fajnie było tylko szkoda ze po tyle godzin i jeszcze te dojazdy, kasa taka sobie bo jakby nie było za granicą jest i wydatki wyzsze, może jeszcze kiedyś pojadę jak mi się będzie nudzilo

05.05.2024 23:37

Rok czasu już dawno minęło mi wraz z inventem. Zawsze wynagrodzenia na czas. Praca zależna od projektów lecz każdy projekt podobny. Dodatkowo kto lubi podróżować jest to praca dla niego. Zakwaterowania zawsze na wysokim poziomie Polecam naprawdę jak ktoś chce szybko i łatwo zarobić.
    bren

20.05.2024 08:39

skąd najlepiej brać ogłoszenia twoim zdaniem?
    H@ll

23.05.2024 07:14

Najlepiej to dzwoń do biura i pytaj, ewentualnie na stronie inventu są terminy na bieżąco. Z olx czy innych stron mogą być z opóźnieniem
    Gabriela

20.05.2024 16:06

Praca w porządku, bardzo dobre zakwaterowania, póki co na każdym wyjedzie nie było z tym problemu, zadbane, schludne hotele
    Grano

22.05.2024 11:37

To w takim razie milo czytac, ze tu bezproblemowo kwatere zalatwiaja
    Dawid22

21.05.2024 11:54

na zaproszenie na wyjazd się czeka dłużej niż u lekarza specjalisty... (usunięte przez administratora)
    FioletowyBaranek

18.05.2024 19:37

Transport z i do pracy zapewniony, dojazdy przeważnie +/- 30min. Zakwaterowania w porządku, pokoje 2/3 osobowe z łazienką i kuchenką (tylko raz zdążyło się żeby nie było kuchni ale na tamtym hotelu byliśmy tylko jedną noc). Praca nie jest bardzo ciężka ani skomplikowana (o ile się ktoś stara), w zależności od projektu robi sie na dzień lub na noc wiec trzeba sie przyzwyczaić.

01.05.2024 17:53

Kinia

11.05.2024 08:52

Biorą jednych i tych samych, ci co są na wyjeździe już się zapisują na kolejny, domu nie mają to przynajmniej na wyjazdach w hotelu śpią i relacjonuj co to nie zwiedzili by ludzie myśleli że na wczasach są haha
    Nie nowa

18.05.2024 16:40

(usunięte przez administratora). Na każdym wyjeździe zbierane jest dyspo wśród osób obecnych na turnusie. I nic w tym dziwnego. Nie znam osoby, która jeździ ponieważ nie ma domu i musi wyjechać, żeby się wyspać i wykąpać w hotelu. (usunięte przez administratora)
    Bozka

09.05.2024 14:26

Mój ostatni wyjazd z Inventem to inwentaryzację w sklepach sieci TEDI we Francji. Jestem bardzo zadowolona. Lekka praca, po 5-6 godzin dziennie. Warunki zakwaterowania bardzo dobre. Miałam również dużo czasu na zwiedzanie. Polecam, praca dla każdego.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.