INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Krzysiek R

24.04.2024 20:50

Wróciłem niedawno z wyjazdu do Słowenii, praca nie była ciężka, ludzie bardzo pozytywni. Mimo, że był to bardzo krótki wyjazd to można było bardzo dużo zwiedzić. Mam nadzieję, że będzie więcej takich krótkich wyjazdów, które będę mógł pogodzić z innymi obowiązkami :)
    Andre

06.05.2024 11:26

Do jakich krajów ogólnie wysyłają? Myślałem, że głównie Niemcy, ale skoro Słowenia też wchodzi w grę, to chyba jest większy zakres lokalizacji, nie?

07.05.2024 10:17

Zależy od projektu, wszystko jest napisane pewnie w danym ogłoszeniu

06.05.2024 23:43

Warto nawiązać współpracę z firmą Invent. Ja to zrobiłem już dawno i nie żałuję. Firma wywiązuję się z zawartej umowy. Pieniądze zawsze są na czas. Dla osób nowych po 5 przepracowanych dniach jest wypłacana zaliczka. Praca jest prawie przyjemnością gdy się trafi na zgranych i lubiących się ludzi. Atmosfera w pracy zależy od nas samych. Warunki mieszkaniowe firma zapewnia na dobrym albo nawet bardzo dobrym poziomie. Jedynie trzeba trochę polubić podróże w busie. Odległości jakie się przebywa są znaczne, ale często trafia się na atrakcyjne turystycznie miejsca, które rekompensują tę drobną niedogodność. Serdecznie polecam:)
    @pracownik

04.05.2024 11:37

Właśnie wróciłem z miesięcznego turnusu inwentaryzacyjnego w (usunięte przez administratora). Był to już kolejny mój wyjazd do pracy z firmą Invent a.g. Jestem bardzo zadowolony. Chciałbym wskazać tutaj, na szereg pozytywnych aspektów współpracy z ww. firmą. Np. darmowy i wygodny dojazd do pracy z miejsca zakwaterowania. Pracuję także w Polsce dorywczo i na inwentaryzację do sklepu, muszę przykładowo dojeżdżać 25 km. w 1 str. rowerem. A w Invencie – proszę, transport darmowy! Także z/i do Polski. Zakwaterowanie bardzo dobre, przykładowo: ciepła woda 24 godz. na dobę. Atmosfera w pracy bardzo dobra. Inwentaryzacje wykonywane dokładnie i sprawnie. Organizacja turnusów bardzo dobra (punktualność). Zarobki godziwe i godne. W Polsce „w życiu” tyle bym nie zarobił na inwentaryzacjach. Polecam Wszystkim firmę Invent a.g. z Wrocławia. Wszystkim Tym, którzy chcą pracować i godnie zarabiać.
    Julek

06.05.2024 11:54

Rfn? No nie dziwię się że tyle na inwentaryzacjach nie zarobiles
    JD

05.05.2024 15:26

Kolejny pozytywny wyjazd z firmą bez zarzutów. Praca nie należy do najcięższych, warunki mieszkaniowe ok i wypłata na czas ????
    Andre

06.05.2024 11:27

Z ciekawości, na jakim projekcie byłeś?
    Paula

06.05.2024 09:29

Polecam wyjazd z firmą invent aby każdy mógł się przekonać że praca nie jest ciężka, warunki mieszkaniowe są naprawdę super, a przy okazji można pozwiedzać i poznać fajnych ludzi. To był mój kolejny wyjazd z firmą i jestem jak zawsze zadowolona.
    Obecny pracownik

04.05.2024 23:05

Polecam firmę inwent jestem już po wielu projektach jadę na kolejny turnus na każdym projekcie poznaję wiele fajnych osób jak i jest dużo czasu na zwiedzanie ponieważ projekty sa w wielu ciekawych miejscach czy państwach co jest dużym plusem ktoś kto jeszcze sie zastanawia to nie ma nad czym bo invent jest spoko????

04.05.2024 12:06

Polecam prace z @Pracodawca, to już mój kolejny wyjazd i zapisałam się na kolejny. Praca jest łatwa, ludzie są sympatyczni, kierownicy oraz koordynatorzy są bardzo mili i pomocni, w wolnym czasie można dużo pozwiedzać, wypłaty są w porządku oraz wypłacane są na czas, hotele są na dobrym poziomie. Polecam spróbować i się przekonać na własnej skórze ????
    Ewa

04.05.2024 07:25

Wróciłam z kolejnego projektu Firma invent zapewnia pracę nie tylko w okresie sezonu inwentaryzacyjnego w okresie zimowym ale również przez cały rok. Praca lekka , przyjemna . Oprócz pracy możliwość zwiedzania innych krajów Bardzo miłe kierownictwo i koordynatorzy,którzy zawsze służą pomocą. Również warunki mieszkaniowe są super Elastyczne terminy wyjazdów Firma zapewnia również transport Wypłaty na czas Polecam invent jako firmę w której można szybko i łatwo dorobić Projekt,z którego wróciłam na pewno nie będzie ostatnim.
    Ala C

04.05.2024 05:33

Polecam firmę INVENT! Praca prosta, dojazdy do pracy bezpłatne, darmowe zakwaterowanie w hotelach o dobrych standardach, możliwość wyjazdu w parach, miła atmosfera w pracy i po za nią:)
    jeż

02.05.2024 19:32

praca nie jest cieżka przewaznie z 7/8h , pokoje w hotelach 2/3 osobowe, na dłuższe przejazdy/przeprowadzki rade zabrać słuchawki
    Natalka

02.05.2024 11:43

Właśnie wróciłam z wyjazdu do Niemiec na inwentaryzację z Invent. To już kolejny wyjazd i każdy był udany. Noclegi na wysokim poziomie pokoje dwu trzy osobę, a nawet czasem jednoosobowe. Praca lekka prosta po 7-8h. Polecam i już jestem wpisana na kolejny wyjazd ;)
    Magda

01.05.2024 23:22

Polecam wszytko super miła atmosfera, lekka praca. Super zakwaterowania
    Dominika

01.05.2024 02:31

Polecam, zależy też na jakich ludzi trafisz ale tak to spoko!
    wyjazdowiczka

29.04.2024 23:48

polecam kazdemu, super ludzie, zakwaterowanie również ;)
    Tizzi

30.04.2024 10:55

Mogłabyś co nieco więcej o tym zakwaterowaniu?
    Tizzi

30.04.2024 10:55

Kiedy poinformowali cię na jakie zakwaterowanie trafisz?

28.04.2024 22:58

apap

29.04.2024 09:10

ja tam słyszałem w sumie dobre opinie więc chyba ciężko stwierdzić jak jest taka rozbieżność
    BYŁY I NIEZADOWOLONY PRACOWNIK

29.04.2024 18:26

Dobre opinie o tej firmie dot. wyjazdów zagranicznych ? Takie opinie mogą chyba tylko wystawiać Ci, którzy jeżdżą od kilku lat, znajomi koordynatorów. Brak organizacji, koordynacji, w przypadku pytań dot. skanowania strata czasu na szukanie koordynatora po całym sklepie, przez co nie można zeskanować wymaganej ilości produktów. Poza tym znajomi koordynatorów dostają do liczenia takie strefy do liczenia, które można bardzo szybko przeliczyć i w danej strefie jest bardzo dużo sztuk, tak samo liczący koordynatorzy też wybierają sobie takie strefy. Ci "nowi" dostają takie strefy, w których nie można przeliczyć wielu sztuk w przeciągu godziny np. duże pudełka ze szkłem na bardzo głębokich półkach....trzeba być ostrożnym, każde pudełko odwrócić, ponieważ kod kreskowy jest pod spodem. Jest BARDZO DUŻA RÓZNICA pomiędzy liczeniem takiego towaru a np. towaru w strefie, gdzie w koszu jest bardzo dużo identycznych produktów, gdzie liczenie jest bardzo szybkie.
    Cichy

29.04.2024 07:16

Ile można średnio zarobić w miesiąc?
    Viking

26.04.2024 10:49

Jestem po 6 tygodniach inwentaryzacji w Niemczech na Rossmann i Fressnapf (mój pierwszy wyjazd z INVENT). Trafiłem do małego zespołu z dobra atmosfera i fajnymi ludźmi. Tylko jeden weekend był pracujący, dziennie 6-8 godzin pracy, dojazdy były niedługie. Praca nie była ciężką. Warunki zakwaterowania pozytywnie zaskoczyły mnie. Polecam.

24.04.2024 20:58

Kolejny wyjazd zaliczam do udanych, była to praca w Słowenii. Warunki mieszkaniowe po raz kolejny spełniły moje oczekiwania. Na plus również była możliwość wypożyczenia roweru z miejsca zakwaterowania, była to idealna okazja aby po pracy pojechać na wycieczkę rowerową w ramach integracji.

24.04.2024 19:48

łatwość dogadania kwestii typu powiązań z innymi osobami jest bardzo na plus, lokacje zwykle w centrum miasta lub na obrzeżach z dobrą komunikacją miejską, warunki na zakwaterowaniach bardzo przyjemne, praca w zależności od zespołu, mi akurat się trafiło że pracowaliśmy po 5-6h więc też super, odczucia jakby się było na wakacjach z dodatkową robotą, polecam serdecznie!
    wiercik

25.04.2024 13:19

a w przypadku gdy musicie dojezdzac do miejsca pracy firma zwraca wam jakieś koszty za to?
    Jula

15.04.2024 10:50

zapraszam do firmy innej tam odrazu odpisują, wysyłają dokumenty a nie jak tu trzeba czekać aż łaskawie odpiszą, nie ma przeprowadzek trzech w ciągu 5tyg pobytu, dojazdy krótkie i praca 4-6h,bo jakby robić tyle h z dojazdami co tu to nawet by i na 10tys się wyszlo
    Zuza

23.04.2024 22:33

Można prosić o namiary na tę drugą firmę?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Mateo

23.04.2024 13:27

Serdecznie polecam pracę w firmie Invent. Praca polega na liczeniu towarów i ich skanowaniu. Warunki pracy są dobre: firma dba o dobre relacje między pracownikami, zapewnia szkolenie i łatwe wdrożenie się w pracę, koordynatorzy pomocni, zapewnione zakwaterowanie na dobrych warunkach, zapewniony transport do i z pracy, weekendy wolne - zawsze można coś zwiedzić i odpocząć. Polecam.
    Wiktoria

23.04.2024 13:25

Wyjazd przebiegł bezproblemowo, polecam wyjazdy z Inventem
    Paulina

16.04.2024 11:27

Czy ten wyjazd 5tego to rossmany? Ktoś coś wie? Bo jeśli tak to się nie wybiorę, porównania, dziennie lista kto jak robił by wszyscy widzieli i szykanowali, straszenie że do domu, po 10h praca z dojazdami 13 nawet
    yolo

19.04.2024 10:19

mnie tam zawsze udzielają info jak chce dopytać o cokolwiek, a już trochę pracuje z tą firmą i nie narzekam na kontakt
    karp

22.04.2024 21:56

mailowo sie z nimi kontaktujesz czy po prostu najszybciej jest telefonicznie?
    alan

19.04.2024 23:50

Ilu osobowe są pokoje bo chce się wybrać z przyjacielem i chcemy mieć troszkę prywatnosci
    Cedryk

18.04.2024 11:21

było fajnie, poznałem fajnych ludzi, w weekend idzie pozwiedzać I pobalować, chyba że przeprowadzka to wtedy wycieczka krajoznawcza, najlepiej liczący żeby był kierowca wtedy może się mylić i słabo liczyć bo i tak nie wyrzuca, i najlepiej żeby jeszcze tłumaczyć, noclegi fajne mogą być, tylko szkoda ze 5 osób do jednej łazienki, taras piękny, zaliczka była ale się szybko zmyła, polecam tym co szukają by dorobić a nie zarobic
    Daro

23.04.2024 14:59

Też byłem, fajnie było, zwiedzali balował trochę liczyło, ważne że bez błędów, wycieczki czasem były 2 godziny do pracy
    Darek

16.04.2024 18:06

Wróciłem właśnie z krótkiego wyjazdu do Słowenii Inwentura w Primarku.Bardxo miły wypad,szkoda że tak krótko.Miejsce zakwaterowania świetne,apartament w wysokich Górach z pięknymi widokami,bardzo wygodny aż za duży jak na 2 osoby.Mila praca nie męcząca w Primarku w stolicy.Spokojna w miłej atmosferze bez poganiania i krzyków.W moim busie załoga bardzo miła i spokojna.Bylem kierowcą na całej trasie i nie narzekam.Bus prawie nowy i wygodny z przyjemnością się go prowadziło Był to już któryś wyjazd i poza jednym nie ma powodów do narzekań.Szkoda że taki krótki a praca w Primarku naprawdę spoko.Smialo można jechać na takie projekty.
    Sylwia

18.04.2024 11:15

Jak się jako kierowca mało liczy to można jechać nawet cały rok,kierowcow nie zawrócą do polski
    Krzysiek

10.04.2024 11:49

Na inwentaryzacje jeżdżę już od kilku miesięcy, praca fajna i lekka, ludzie mili i pomocni. Weekendy są wolne więc jest czas na zwiedzanie i poznawanie kultury danego państwa.
    dzieciak

15.04.2024 09:59

a ile trwa taki jeden wyjazd przykładowo?
    Mario

15.04.2024 10:44

No niestety, taka firma, i dojazdy czasem 200km do pracy

10.04.2024 11:58

To był mój drugi wyjazd, jestem bardzo zadowolona, warunki mieszkaniowe bardzo spełniły moje oczekiwania. Wynagrodzenie jest znakomite zważywszy na to iż praca jest lekka i przyjemna, a ludzie mili i pomocni. W czasie wolnym miałam okazję zwiedzić wiele pięknych i bogatych kulturowo miast.

14.04.2024 15:23

Z reguły zwykły liczący ma 5-6 koła za miesiąc. Kierowca liczący 6-8k
    dzieciak

15.04.2024 10:01

o, to bardzo dobrze brzmi, a jest szansa po jakims czasie dostac podwyzke?
    Naomi

12.04.2024 23:32

Jeżdżą jedni i ci sami, ci nowi zazwyczaj rzadko chyba ze akurat ich wybiorą, komentarze tu dobre bo trzeba wystawić dobra opinie, ja nie narzekam, nawet fajnie było, koordynatorzy różni jedni podejdą z sercem inni szkoda pisać, kierownik Grzesiu najlepszy i Olga, pomocni i kompetentni, Kauflandy, primark I obi ok, a na rossmanach nie polecam bo to wyścig szczurów i porównania, hotele fajne chyba ze się trafi 6 osób na jedną łazienkę, raz się pracuje 5h raz 10 tak samo dojazd raz pół godziny raz 2h,moze jeszcze kiedyś pojadę, pozdrawiam najlepszy team 18
    Mik

13.04.2024 08:34

Dlaczego trzeba wystawic dobra opinie? Czy to jest jakis przymus? Zeby sie firmie podlizac? Ja w odpowiedzi na ogloszenie rekruterki zapisalem sie na wyjazd, bo miejsca byly wolne,... a, potem sie okazalo, ze juz nie ma miejsc. Rekruterka byla zdziwiona, bo miejsca byly, i ja tez w przegladarce widzialem, ze byly. Firma na swojej stronie wystawila sobie taka klauzule, ze miejsca sa tylko dla ''wybranych''! ... Tak to mozna rozumiec. Wiec, jesli ktos chce miec pewna prace, to lepiej szukac gdzies indziej. Bo, tu nie ma zasady pierszenstwa. Nowi moga sie zalapac tylko wtedy, kiedy brakuje ludzi. A, to rzadko sie zdarza, jesli ktos jest tylko liczacy. Raczej, ze znajomoscia jezyka, i kierowca. Najlepiej w jednej osobie.
    Justyna

14.04.2024 06:47

No trzeba tzw godzinki zrobić 3 dni po przyjeździe z inwentaryzacji, zareklamować, ocenic
    Rafal

13.04.2024 09:52

Było fajnie, 3 przeprowadzki, dwa kraje zwiedzone a raczej przespane bo po takich podróżach autem trzeba było po pracy, praca dla ludzi o silnych nerwach, polecam tym co nie mają innych predyspozycji w życiu na inną pracę np po studiach, ale raczej tu jeżdżą tacy co ich nie mają, ludzie nawet spoko, praca też ale zależy u kogo
    mariola

05.04.2024 11:45

wyjazdy sa tylko dzwonia nie do tych ludzi co bysmy chcieli...porazka,dobre opinie hmmm no coz znajoma daje bo musi 3 dni po przyjezdzie
    Mik

13.04.2024 08:37

Czyli co? Ci, co wyjezdzaja, sa w jakis sposob zachecani, by wystawiac tylko dobre opinie?
    ola

04.04.2024 11:41

Praca łatwa, wynagrodzenie zawsze na czas, możliwość zwiedzania w wolnym czasie. Koordynatorzy mili i pomocni. Polecam!
    Marvin

05.04.2024 12:48

Czyli jest taki realny kontakt z tymi koordynatorami? są dostępni? nie trezba się prosić o rozmowę w razie czego?
    Rufus

12.04.2024 20:20

W jakie miejsca najczęściej się wyjeżdża i czy zawsze można sobie tak zwiedzać?
    Kuba

06.04.2024 12:16

Kolejny pozytywny wyjazd z inventem. Praca dobrze zorganizowana przyjemna i szybka. Zakwaterowania także super. Atmosfera w teamach w pracy oraz po niej jest bardzo przyjemna. Wypłata na się zgada i jest na czas. Polecam
    Edgar

12.04.2024 20:19

Jak wygląda taki wyjazd? Możesz napisać coś więcej?
    Kinia467

08.04.2024 14:59

Właśnie wróciłam z turnusu. Współpracownicy bardzo mili, a sama praca lekka. Wypłata przyszła na czas.
    Edgar

12.04.2024 20:18

Czym konkretnie się zajmowałaś?
    Pozytywna

05.04.2024 21:39

Polecamy firme invent jeżdżę już prawie 2 lata byłam na wielu projektach obecny kierownik mega jak i luzdzie w teamie możliwość zawieszenia wielu miejsc po pracy

08.04.2024 15:00

Nie trzeba długo czekać. Firma robi zazwyczaj kolejnego dnia po wysłaniu zgłoszenia.
    Frugo

11.04.2024 13:10

Potwierdzam do mnie też się w przeciągu kilku dni odzywali także to na plus
    szymi

10.04.2024 14:36

Byłem na wyjeździe z inventu w kilku państwach, zakwaterowanie i dowóz do pracy zawsze w porządku. Praca dobrze płatna jak za tak lekką pracę.
    Michał Mieszkowski

09.04.2024 08:44

Wszystko w porządku, wypłaty w terminie, kontakt z biurem okej. Polecam każdemu spróbować :)

04.04.2024 11:14

Zorientowany.

06.04.2024 12:17

Szanowna Pani proszę czytać ze zrozumieniem, gdyż napisali że zadzwonią do wybranych i jak nie jest się na liście wybrańców to nie ma co oczekiwać na telefon. Kiedyś obowiązywała kolejność zgłoszeń i jak nie chcieli żeby ktoś jechał to puszczali strzałkę bo za chwilę pod żadnym numerem nikogo już nie było.
    Dominik

03.04.2024 20:57

Bardzo polecam pracę w firmie Invent. Praca polega na liczeniu towarów i ich skanowaniu. Warunki pracy są dobre: firma dba o dobre relacje między pracownikami, zapewnia szkolenie i łatwe wdrożenie się w pracę, koordynatorzy pomocni, zapewnione zakwaterowanie na dobrych warunkach, zapewniony transport do i z pracy, weekendy wolne - zawsze można coś zwiedzić i odpocząć. Ja współpracuje z firmą od tego roku i jestem bardzo zadowolony.

05.04.2024 12:31

Ja pracuję przy inwentaryzacjach kilka lat. Mój najkrótszy wyjazd trwał 3 tygodnie, natomiast najdłuższy 11 tygodni. Dużym plusem jest to że można ustalić swoją dyspozycyjność indywidualnie.
    Marvin

05.04.2024 12:47

Ilu osobowe są pokoje? Planuję się wybrać w najbliższym czasie, ze wszystkich ofert chyba to mi najbardziej odpowiada
    Wschodnia Polska

03.04.2024 19:23

Po raz pierwszy byłam na wyjeździe z firmą Invent i nie żałuję. Uważam, że firma jest solidna, transport do miejsc pracy jest darmowy, zaliczka za pracę była wypłacona na czas, zapewnione też były godne warunki mieszkaniowe i dobra opieka koordynatorki grupy. W chwilach wolnych można było zwiedzić piękną Chorwację. Polecam wszystkim wyjazdy do pracy z Inventem.
    dzaken

04.04.2024 12:48

ale super, mozna wybrac panstwo czy akurat trzeba trafic na dostepny projekt?

05.04.2024 12:42

Bywa różnie. Gdy jest wystarczająco osób na dany projekt/kraj to wtedy nie ma takich ogłoszeń na portalu firmy. Natomiast w zeszłym roku pojawiło się ogłoszenie na projekt we Włoszech. Także polecam śledzić na bieżąco portal firmy

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.