INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Paxton

06.08.2024 20:55

Polecam pracę w Invencie, porządne warunki
    Illa

07.08.2024 11:02

na jakiej lokalizacji byles?
    [email protected]

06.08.2024 22:09

Bardzo polecam wszystkim współpracę z tą firmą, praca polega na liczeniu i skanowaniu towarów. Pracowałem przy projektach w Niemczech edeka i Kaufland, współpracę z innymi pracownikami była bez zarzutów. Hotele i przejazdy darmowe, wiele okazji do zwiedzania (wolne weekendy). Praca łatwa, byłem pierwszy raz i nie miałem większych problemów z wdrożenie się do pracy, wszystko jest nowym pracownikom dokładnie wytłumaczone co i jak. Polecam
    Klaudia S

04.08.2024 20:07

Polecam, byłam już na kilku wyjazdach i na pewno jeszcze wrócę. Wypłata zawsze na czas
    candy

06.08.2024 11:17

którego dnia` miesiąca jest wyplata jeśli można wiedzieć ?
    mako

06.08.2024 14:47

a co to za różnica dla ciebie ? ja to bym się chętniej dowiedział ile jest tej wypłaty a nie kiedy
    Justyna

02.08.2024 21:46

udział w inwentaryzacji na terenie Niemiec okazał się ciekawym doświadczeniem. Wyjazd taki daje możliwość poznania nowych ludzi, jest czas na zwiedzanie, w mym przypadku miasta i miasteczka w dolinie rzeki Łaby. Zakwaterowanie jest zdecydowanie na bardzo dobrym poziomie. Polecam inwentaryzację z Invent.
    Weronika

31.07.2024 14:54

Praca łatwa, wynagrodzenie zawsze na czas, możliwość zwiedzania, warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Polecam!
    niewiara

01.08.2024 11:48

jaka lokalizacja ?

29.07.2024 18:30

Praca lekka, obsługa skanera bardzo prosta. Koordynatorzy bardzo pomocni. Warunki bytowe na wysokim poziomie. Invent do dobra opcja na szybki zarobek i przy okazji zwiedzenie świata.

31.07.2024 08:24

Tak, to jest bardzo proste do nauki i szybko sie utrwala wiec po pierwszej wprawie to już to robisz mechanicznie praktycznie
    łaciaty

01.08.2024 09:02

dobrze wiedzieć bo nie szukam teraz jakoś wybitnie ciężkiej pracy
    Krzysztof

31.07.2024 17:27

Miło wspominam pracę z INVENT, pracowałem na krótkim terminie lecz miło było poznać nowe osoby i zwiedzić Czechy. Warunki pracy są dobre: firma dba o dobre relacje między pracownikami, zapewnia szkolenie i łatwe wdrożenie się w pracę. Zakwaterowanie również spoko.
    Michał

31.07.2024 13:28

W porządku praca, kasa spoko. Polecam! ????
    P.S

31.07.2024 11:09

Wróciłem niedawno z mojego pierwszego wyjazdu zagranicznego z Inventu trwającego 10 dni i powiem, że jestem bardzo z niego zadowolony i mógłbym jechać kolejny raz. Praca bardzo łatwa i nic w niej skomplikowanego nie było, skaner banalny do obsługi naprawdę nic trudnego. Koordynatorzy przydzielający zadania bardzo mili, wszystko dobrze wytłumaczyli i w razie pytania zawsze pomogli. Praca trwała od 6 do max 10 godzin i były przerwy zależne od tego ile trwała już dana inwentaryzacja. W wolnych dniach czas na zwiedzenie pięknych miast Europy co dla mnie osobiście było bardzo dużym plusem na tym wyjeździe Zakwaterowania w hotelach były w porządku 2-4 osobowe max u mnie . Sklepy i do centrum zawsze było blisko, nie mam się do czego przyczepić, polecam! c:
    Bea

30.07.2024 14:53

Invent uczciwa firma ,nie wiele jest takich.

31.07.2024 08:14

Zgadzam sie, a miałem okazje pracować juz wczesniej w tej branży i nie wszedzie bylo tak kolorowo
    kilo

31.07.2024 10:29

no też nie przesadzaj, mimo wszystko większość firm nie chce cię scamować...

31.07.2024 08:25

Najlepsza firma od inwentaryzacji. wiem co mówie ;]

22.07.2024 09:21

Wszystko w najlepszym porzadku, praca niesprawia kłopotów, kadra jest ok. Firma wywiązuje sie ze swoich obowiązków względem pracownika. Zakwaterowanie oceniam bardzo pozytywnie. Ogólnie Polecam.

31.07.2024 08:19

Zalezy troche gdzie cię przydzielą - na jednych sektorach łatwiej, na innych trochę trudniej, jak bylem np. w marketach budowlanych i liczyłem rury pvc to faktycznie trzeba było wolniej robic i na drabinie, zeby było dokładnie, ale ogólnie fizycznie to to nic trudnego nie bylo

31.07.2024 08:21

A np. moja dziewczyna wtedy była na liczeniu śrubek wkrętech i innych takich i po prostu wsypywała do wiadra i ważyła i to już mówiła było super łatwe
    Iwona

22.07.2024 08:58

Jade na kolejny projekt wszystkie poprzednie były ok. co do samej firmy nie mam zastrzeżeń, praca jak to praca, najlepiej sie samemu przekonać.

29.07.2024 10:17

co prawda to prawda, samemu się trzeba przekonać innej opcji nie ma niestety
    abba

30.07.2024 11:01

praca lekka czy trzeba sie nameczyc?
    Michael

20.07.2024 19:55

Kolejny rok i inventem za mną. Firma godna polecenia. Czas pracy raz krótszy raz dłuższy. Warunki mieszkaniowe na dobrym poziomie, wynagrodzenie zawsze na czas. W wolnym czasie można zobaczyć wiele ciekawych, urokliwych miejsc ????????????
    pecorino

25.07.2024 20:31

Napisałem w wątku wyżej, że zlecenie. Nie wiem czy jakieś inne dają, ale raczej nie

29.07.2024 10:16

nie byłoby opcji się jakoś dogadać ? ktoś próbował może ?
    Jesie

06.07.2024 07:02

Słyszałem od znajomego że był z tą firmą i wszystko ok. Powiedział żeby czekać na jesień bo wtedy są długie wyjazdu
    cookie

22.07.2024 10:38

Na pewno jest lepiej zadzwonić, a nie napisać maila?

29.07.2024 10:15

no ale jak jesteś taki wstydliwy to napisz maila

23.07.2024 09:38

obro

25.07.2024 10:25

tez wlasnie zlecenie bym obstawial
    pecorino

25.07.2024 20:29

Tak ja zawsze zlecenie miałem
    Anna

25.07.2024 18:46

Bardzo polecam pracę w firmie INVENT.
    aroniax

25.07.2024 18:13

@Pracodawca Pytanie do @Pracodawca oraz pracowników. Jak naprawdę wygląda ta praca? Pracowałam już w kilku inwentaryzacjach i się zniechęciłam ze względu na warunki pracy. Czy koordynatorzy też sprawdzają po pracownikach strefy? Jak to dosłownie wygląda? Co w przypadku, gdy pracownik coś źle policzy, a koordynator to zobaczy, jakie będą konsekwencje? Chciałabym wiedzieć, na czym to polega, nim pójdę na pierwsze zlecenie.
    Wojciech

24.07.2024 17:13

Wróciłem kilka dni temu z dwutygodniowego turnusu na invencie i po raz kolejny na esselach .Mój termin miał być od 7 lipca do 13 lipca ale w związku z tym że coś się zmieniło to nie było problemu o przedłużenie dyspozycyjności, oczywiście udało się dostać i zostało się o tydzień dłużej. Trafiłem na wporzadku ludzi .Z wypłaty również jestem zadowolony ,a nawet wręcz zaskoczony pod względem pozytywnym .Polecam !
    były

24.07.2024 14:50

Pracowałem tutaj przez prawie pół roku, zespół i przełożonych wspominam bardzo dobrze, praca nie należała do jakos bardzo cięzkich i zdecydowanie uważam że warto polecić. Jedynie z czym mam problem, to z organizacją samej pracy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Bartosz

20.07.2024 09:45

Już po kilku wyjazdach, mogę stwierdzić że ludzie a także praca jest bardzo fajna, mili kierownicy, można zwiedzić europę przy okazji pracy, hotele załatwiane przez firmę są także super.
    itit

22.07.2024 14:29

kontakt z przełożonymi jest w porządku w razie problemów?
    XYZ

07.07.2024 16:56

Na początku chciałbym zaznaczyć iż jest to tylko moja opinia i nie ma ona na celu nikogo urazić Z Inventem spędziłem dosyć długi okres i muszę stwierdzić iż wszystko poszło w złą stronę jeszcze parę lat temu praca tutaj naprawdę się opłacała ponieważ inwentaryzację przebiegały szybko i sprawnie teraz jest zgoła inaczej coraz więcej inwentaryzacji wydłuża się w czasie a stawka niestety pozostaje taka sama mimo większego czasu pracy i ogromnego skoku wymagań szczególnie wobec doświadczonych pracowników.(usunięte przez administratora)Kolejna sprawa jest umowa która oferuje pracodawca jest to umowa zlecenie co dotyczy się również pracowników i koordynatorów którzy w zasadzie stale współpracują z firmą jednak zgodnie z informacjami jakie posiadam firmą chce obniżyć zarobki stałym pracownikom którzy będą mieć dłuższą przerwę co w przypadku umowy zlecenia jest sprawą zleceniobiorcy jak długie wolne chce mieć gdyż z nie jest oni w żaden sposób odpłatne a firma w ten sposób stara się wymusić na pracownikach ciągłość wyjazdu. (usunięte przez administratora) Co do warunków zakwaterowania te akurat poprawiły się na przestrzeni lat i tu nie mam żadnych zastrzeżeń podobnie jest z przejazdami te również nie budzą zastrzeżeń. Podsumowując jeżeli ktoś chce przyjechać jednorazowo zeby sobie dorobić na remont czy wakacje jak najbardziej ponieważ nie odczuje się tego co napisałem wyżej jeżeli jednak ktoś chce związać się z firmą na dłużej przemyślałbym to ponieważ wynagrodzenie przestało być adekwatne do wymagań nakładanych na pracowników a atmosfera w firmie uległa znacznemu pogorszeniu (usunięte przez administratora)
    @Jolka

15.07.2024 20:13

Słuchaj a jakie stawki są tam wgle ? Wszystko jest na stronie a stawek brak
    XYZ

20.07.2024 00:51

@JolkaZaczyna się bodajże od 250 po 10 inwentaryzacjach ma się 10 zł więcej a dalsze awansy to również podwyżka 10 zł tylko że te zależą od kierownika i kierownika regionalnego plus stawki koordynatorskie to też nie są jakieś wielkie pieniądze w górę co do premii to te też są śmieszne bo za 12 godzinny dzień pracy albo za wielkość sklepu dostaje się ok 15 zł dodatkowo koordynatorzy dostają oczywiście większe premie czasami bym powiedział że aż za wyskokie dla przykładu liczący dostanie 13 zł koordynator 80-100 ale też nie zawsze
    Jola

14.07.2024 11:27

Zadowolenie na piątkę. Super firma ,polecam.
    drem

18.07.2024 12:17

trzeba bylo miec jakies doswiadczenie czy niekoniecznie?
    drem

18.07.2024 12:19

jak to jest jakis krotki wyjazd albo i nawet tylko jedna noc inwentaryzacji to nie trzeba sie z nikim zaprzyjazniac
    Natalka

17.07.2024 21:59

Niedawno wróciłam z wyjazdu zagranicznego. Praca prosta, lekka. Trafiłam na świetny team i jestem już zapisana na kolejny. Ponad połowa zespołu również. Kierownik, jak i koordynatorzy bardzo mili i sympatyczni. Noclegi na wysokim poziomie. Zawsze zapewniona kuchnia, łazienka w pokoju, pokoje dwu osobowe. Blisko sklepów. Po tygodniu pracy została wypłacona zaliczka. Polecam pracę z Inventem ;)
    Tomasz

17.07.2024 10:48

Polecam pracę w firmie INVENT.Praca nie skomplikowana,wypłata na czas.Możliwosć poznania ciekawych miejsc, i zyskania nowych znajomości. Polecam

16.07.2024 11:48

Wynagrodzenie na czas, praca lekka super zakwaterowanie
    Łukasz Cz.

14.07.2024 12:02

Jeżdżę z firmą Invent już od roku i mogę powiedzieć, że warto polecić. Kierownicy są naprawdę w porządku wielu z nich bardzo lubię, koordynatorzy są bardzo pomocni i zawsze można na nich liczyć. Miałem okazję pracować z różnymi teamami, z którymi świetnie się dogadywałem i chętnie wracałbym do nich. Miałem okazję spotkać się z różnymi osobami, co jest nieodłączną częścią pracy na wyjazdach. Niektórzy z tych ludzi stali się dla mnie bliscy pomimo krótkiego czasu spędzonego razem, mimo że dzielą nas setki kilometrów praca z Invent daje mi poczucie że zawsze istnieje szansa na ponowne spotkanie. Planuję kontynuować współpracę z Invent, ponieważ to idealne połączenie pracy i pasji podróżowania co daje mi satysfakcję a różnorodne projekty pozwalają mi się rozwijać i zdobywać doświadczenie ????
    K

12.07.2024 03:58

Właśnie wróciłam z inwentaryzacji w moim mieście i byłam pozytywnie zaskoczona :) opinie są podzielone i może faktycznie dużo zależy od koordynatorów i kierowników, osobiście trafiłam na bardzo miłego kierownika. Inwentaryzacja przebiegła bezproblemowo i szybko, wszystko zostało dobrze wytłumaczone na początku.
    Weronika

22.06.2024 16:10

Praca łatwa, warunki mieszkaniowe bardzo dobre, wynagrodzenie zawsze na czas. Polecam!
    ztegocowiem

03.07.2024 11:45

ludzie się głównie na ta prace decydują ze względu na zarobki wiec musza być dobre
    rat

11.07.2024 15:21

ja tez nie narzekam ale trzeba pamiętać ze każdy ma inne potrzeby
    Kamila W

09.07.2024 10:11

Mam porówanie bo bracowałam w kilku miejsach na inwentarzyacjach i w tej firmie warunki są bardzo dobre. Wymaganie nie są duże bo trzeba być tylko dostepnym w danym terminie. Polecam sprobowac.
    Ewa

08.07.2024 13:58

Obiekty noclegowe bardzo fajne, dojazd zapewniony i praca na miejscu jest tak jak było powiedziane.

06.07.2024 09:15

Praca nieskomplikowana, hotele i zarobki w porządku. Na minus zachowanie niektórych kierowniczek.
    naplus

08.07.2024 11:24

to chyba zależy od tego jak trafisz, bo ja np nie mam na co narzekać serio.. atmosfera zdecydowanie na plus

28.06.2024 18:06

Wszystkie inwentaryzacje na terenie Polski przebiegły super, pieniądze również wypłacane były na czas i w kwocie określonej w umowie. Niestety schody zaczęły się przy chęci wyjazdu. Zgłosiłam się jako liczący ze znajomością języka, firma bardzo szybko się ze mną skontaktowała. W pierwszej rozmowie telefonicznej pani(usunięte przez administratora) poinformowała mnie, że będzie dzwonił do mnie jeszcze jeden, inny pracownik żeby przeprowadzić test językowy, a w następnych dniach ona zadzwoni do mnie jeszcze raz z informacją czy zostałam przyjęta na turnus czy też nie. Już następnego dnia przeszłam pomyślnie test językowy. (usunięte przez administratora) Regularnie sprawdzałam też status zgłoszenia na moim koncie, ale nic się nie zmieniało a termin wyjazdu był już blisko, więc przejęłam inicjatywę i po kilku dniach sama zadzwoniłam na infolinię.(usunięte przez administratora) powiedziała, że dokumenty co prawda wysłać mi może, ale odpowiedź dostanę najwcześniej w poniedziałek (wyjazd miał być w niedzielę). Zdziwiona przypomniałam jej już po raz kolejny w tej rozmowie, że chodzi mi o niedzielny wyjazd, przy czym ona z pretensją w głosie wypomniała mi, że dzwonię w piątek o godzinie trzynastej i że o tej porze niczego nie da się już załatwić. W całym zamieszaniu rolę ponoć odgrywał fakt, że rzekomo na swoim koncie miałam zaznaczoną informację o tym, że mam mniej niż 26lat i status studenta - sprawdziłam to zaraz po rozmowie, okazało się to nie być prawdą. Na moim koncie widnieje zarówno data mojego urodzenia, jak i zaznaczona opcja "NIE" przy zapytaniu o to, czy mam mniej niż 26 lat.(usunięte przez administratora)Gdybym została o to spytana to oczywiście, że bym powiedziała, ale nie zadała tego pytania a to nie ja jestem od znajomości procedur, ona powinna od tego być. Finalnie przez jej niedopatrzenia i bierność z jej strony na wyjazd nie pojechałam.(usunięte przez administratora)
    Tłumacz

05.07.2024 09:36

A ja się nie zgodzę, jestem Tłumaczem od kilku miesięcy i nie miałem żądnych problemow z kontaktem. Mogę nawet powiedzieć, że czułem, ze bardziej im zależy żebym wyjechał niż mi xd tez aplikowąłem na ostatnią chwile, ale bez problemu ogarnęli mi dojazd flixem.
    Zuch

05.07.2024 21:01

Dziwisz się jak tłumaczy za taką kasę brakuje znając dobrze niemiecki każdy szuka roboty za minimum400-450 zł dniowki takie są realia na dzień dzisiejszy.
    Wyjeżdżałam

04.07.2024 17:43

Byłam kiedyś na inwentaryzacji i teraz mam czas i zastanawiam się żeby jechać znowu. Z ludźmi z wyjazdu nadal trzymam kontakt
    contex

05.07.2024 14:54

ile czasu trwal wyjazd? moglas wybrac na jak dlugo pojedziesz czy z gory bylo narzucone?
    Puszek

04.07.2024 15:10

Kolejny wyjazd z Inventem minął w miłej atmosferze. Praca dobrze zorganizowana, warunki mieszkaniowe z roku na rok coraz lepsze, czas dojazdu do pracy akceptowalny, nie ma powodów do zmartwień. Polecam Invent :-)
    contex

05.07.2024 14:53

jak wyglada kwestia dojazdu? na wlasna reke cos zalatwiales?
    PolecAM

05.07.2024 13:41

Wszystko zgodnie z ustaleniami, czekam na kolejny wyjazd:)

04.07.2024 14:19

Kolejny wyjazd, szybka łatwa praca, pieniądze na czas, polecam wszystkim którzy jeszcze się wąchają albo chcą pojechać. Zawsze każdy pomoże i wyszkoli do pracy.
    Polecam

03.07.2024 14:42

Fajna i dość przyjemna praca. Nie jest bardzo ciężka fizycznie, ale czasem idzie się upocić, jak się chce trzymać tempo. Wynagrodzenie okej. Idealne miejsce na dorobek.
    Wojciech

03.07.2024 09:35

Przez cały miesiąc W czerwcu byłem na rossmanach ,ale nie na inwentaryzacjach,a dokładnie na zmienianiu listew i adapterów, przyczepianiu na to etykiet cenowych i skanowanie cenowek z papierowych na elektryczne ,bardzo fajna robota od pon do pt ,I dobrze ze invent ma takie projekty jak ten, serdecznie polecam !
    Miki

20.06.2024 17:06

Mam pytanie czy w firmie szykują się jakieś podwyżki w najbliższym czasie?
    widero

01.07.2024 11:22

Masz na dole oficjalną informację od inventu o zwiększonej stawce

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.