INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

HEEJ

30.08.2024 11:13

hej gdzie najlepiej szukać ogłoszeń, żeby była szybka odpowiedź zwrotna ? :)
    tft

30.08.2024 12:07

Wiesz moze czy z kazda osoba sie kontaktuja?
    orzeł

31.08.2024 00:24

Było maglowane tyle razy o platformie, na której trzeba założyć konto, żeby się zrekrutować. Wystarczy przejrzeć forum i wszystko będzie wiadomo

29.08.2024 21:29

Zygi

30.08.2024 14:41

To w końcu Driver czy Michuuu bo trochę się gubię.Poza tym nieważna kasa ważne że jest robota.
    Dorota

08.08.2024 11:44

Witam.Polecam pracę w firmie invent.Dzieki niej poznałam mnóstwo fantastycznych ludzi i zobaczyłam wiele cudownych miejsc oczywiście zarabiając przy tym pieniążki ????
    z0z0l

30.08.2024 14:04

po co się czepiać takich szczegółów, ktoś chce pomóc, powiedzieć co wie i jak było i jeszcze niektórym źle
    roma

30.08.2024 14:17

Chyba mnie nie rozumiecie. Były kilka wpisów od tej osoby, negatywnie się wypowiadała o firmie, a nie przepracowała w niej dnia. Wam to nie przeszkadza? Dla mnie to trochę zakrzywiajace obraz rzeczywistości
    Justyna

27.08.2024 10:37

Polecam pracę na inwentaryzacjach z firmą Invent, firma oferuje dogodne warunki pracy, zakwaterowanie na wysokim poziomie, w czasie wolnym jest możliwość zwiedzania okolicznych miejscowości, miałam okazję zwiedzić okolicę Magdeburga i Brandeburga.

29.08.2024 21:27

transport organizują z Kato, Wro i Legnicy, więc przejechać trzeba się tylko po Polsce, a za granicę cię już zawiozą z miejsca zbiórki
    obywatel

30.08.2024 13:06

mnie też to dosyć zdziwiło muszę przyznać hahah ;)
    minin

30.08.2024 12:16

Pytanie do @Pracodawca oraz pracowników. Jak naprawdę wygląda ta praca? Pracowałam już w kilku inwentaryzacjach i się zniechęciłam ze względu na warunki pracy. Czy koordynatorzy też sprawdzają po pracownikach strefy? Jak to dosłownie wygląda? Co w przypadku, gdy pracownik coś źle policzy, a koordynator to zobaczy, jakie będą konsekwencje? Chciałabym wiedzieć, na czym to polega, nim pójdę na pierwsze zlecenie.
    Miłka

29.08.2024 12:21

Jest organizowany transport, czy to już we własnym zakresie?
    Jago

30.08.2024 09:07

Dobrze wiedzieć. Dość jasne są tutaj te warunki pracy, a teraz jeszcze widzę, że wszelka organizacja raczej też na plus.
    och

30.08.2024 10:03

co do organizacji to rodzaj umowy zalezy jakos od wyjazdu?
    Tobiasz

30.08.2024 09:53

Wypłata zawsze na czas super zakwaterowanie i atmosfera w pracy

19.08.2024 12:52

Polecam pracę w tym miejscu, przyjazna atmosfera, pomocni współpracownicy, dobre zakwaterowanie oraz łatwa praca oraz elastyczność okresu zatrudnienia. Są firmy, które kuszą nieco wyższym wynagrodzeniem, ale jak zawsze jest coś za coś i stawiają ostrzejsze warunki np. odnośnie długości turnusów.

26.08.2024 20:07

Wiesz co, no wszystko zależy od projektu, nie da się jednoznacznie określić
    Erykkkk

29.08.2024 21:58

To jak chcesz planować, to załóż konto na platformie, zobacz jakie terminy są dostępne i zdecyduj czy ci pasuje czy nie. Tutaj nikt nie będzie rozpiski przygotowywał dla ciebie. I tak umowę podpisujesz dopiero po wysłaniu zgłoszenia, więc to nie tak, że jak założysz konto, to się zobowiązujesz do wyjazdu przecież
    Ser

28.08.2024 21:50

Jak wygląda kwestia atmosfery? Wiem, że pewnie nie ma jakiejś przestrzeni na większą integrację podczas samej pracy, ale tak ogólnie, jak chodzi o nastawienie - nie ma jakiejś strasznej stresówy?
    slonek

29.08.2024 13:25

Przysługiwała wam jedna przerwa czy można było na kilka krótkich ją rozłożyć?
    Kasia

29.08.2024 19:45

jedna dłuższa. oczywiście szybkie przerwy na toaletę kiedy kto potrzebował, też były.
    Krysia

29.08.2024 17:36

Szkoda ze pani Olga nid jest już główna prowadząca, kobieta bardzo fajna i miło i niej się pracuje, a teraz pełno młodych kierowników co zero wykształcenia a zero umiejętności podejścia do ludzi, nie będę wymieniała tego pana z imuenia, ogólnie polecam pracę, jest ok
    RR

22.08.2024 10:34

Bywa intensywnie, co nie znaczy, że ciężko. Szansa na szybki zastrzyk gotówki z możliwością zobaczenia nowych miejsc i poznania nowych ludzi. Dobra organizacja pracy i punktualność co do wypłat, to chyba największe atuty z punktu widzenia pracownika.
    Witwit

28.08.2024 20:31

Zgadzam się, kasa na czas, a niestety nie wszędzie jest to takie oczywiste, zwłaszcza w jakiś dorywczych pracach, także tutaj akurat jest jak należy. Zarobki w porządku.
    roti

29.08.2024 12:31

pieniadze wplywaja na wskazane konto?
    ABCD

27.08.2024 21:01

są jakieś specjalne wymagania które trzeba spełniać starając się o pracę tutaj?
    art

28.08.2024 09:04

Dołączam się do pytania, trzeba mieć doświadczenie czy nie potrzeba?
    hh

28.08.2024 20:19

Doświadczenie pomoże Ci być szybszym i bystrzejszym, pomaga nawet minimalna znajomość języka, ale najbardziej przyda Ci się umiejętność szybkiego liczenia i umiejętności miękkie. Wszystko zależy od Ciebie i trochę od ludzi, na których trafisz. (usunięte przez administratora)
    Yzx

28.08.2024 17:17

Ta praca to tania siła robocza patrząc na to ile godzin się pracuje i za jaka stawkę… ludzie, którzy tam pracują i nic się nie odzywają albo zachwalają prace to ludzie, którzy nic nie osiągnęli i są tam bo nie maja nic lepszego, jeśli masz jakiekolwiek ambicje to polecam omijać szerokim łukiem. Byłam żeby sobie dorobić w wolnej chwili ale to wykorzystywanie, ale mydlą ludziom oczy tym, ze za frekwencję są dodatkowe pieniądze No tak ale to grosze, żaden szanujący się człowiek nie zgodziłby się na takie traktowanie. Pozdrawiam
    ziomek

27.08.2024 01:02

kasa całkiem niezła, jak na ciężkość obowiązków.
    f2f

27.08.2024 09:29

czyli, że jest ciężko, czy właśnie nie? bo nie umiem wywnioskowac
    ziomek

28.08.2024 07:34

dla mnie nie. chodzi o to, że może nie są to jakieś spektakularne kokosy, ale jak na to jakie są obowiązki, to jest to uczciwa stawka
    Natka

23.08.2024 14:37

Praca prosta, przy okazji można zwiedzić wiele ciekawych miejsc, poznać fajnych ludzi. Praca Zakwaterowanie w dogodnych warunkach. Wypłata na czas. Polecam ;)
    koniecpol

26.08.2024 20:19

zależy od tego ile jest towaru, ile ludzi, od specyfiki miejsca pracy. tak mniej więcej do 10h, ale to zależy tak jak mówiłam
    Abby

27.08.2024 09:28

Różni się to jakoś w zależności, czy to inwentaryzacja zagraniczna, czy w pl?
    Iwona

19.08.2024 23:11

Kolejny wyjazd za mną i kolejny przedemną. Wszystko jak najbardziej wporządku. Praca nie nastręcza problemów nie jest ciężka a firma wywiązuje sie ze swoich obowiązków względem, pracownika. Polecam
    Gonia77778

27.08.2024 08:25

Dokladnie tak jest.Firma dba o pracowników.Nawet jeśli ktoś "sprawia problemy" jest do końca zaopiekowanie.Nikogo firma nie zostawia "na ulicy". Warunki mieszkaniowe na b.dobrym poziomie.
    Labondi

23.08.2024 10:26

Jak wygląda ubranie robocze na inwentaryzacjach? Zapewniają?

26.08.2024 20:09

U nas jeszcze na sekcjach na których były potrzebne (np. przy drewnianych produktach) dawali rękawiczki robocze
    nick

27.08.2024 01:00

przy robocie się idzie zgrzać, więc tak, można założyć na podkoszulek i jest git
    Grzegorz

26.08.2024 14:54

Bardzo dobre warunki mieszkalne , praca w miarę lekka, możliwość uzgodnienia widełek turnusu z biurem. Jak najbardziej na plus.
    Smelfetka

25.08.2024 23:22

Wlocilam z tulnusiu, było super, kasa ok, ludzie fajni, minus jeden zie tsieba długo placiowac i dojeżdżać, dom fajny, w wikendy bagaże I pszeprowadzka, ale na zabawę też jest czas

21.08.2024 22:17

Polecam prace w invent Jeżdżę już spory czas Jak macie jakieś pytanie to piszcie śmiało
    Michał99

25.08.2024 22:34

Cześć, z jakich miejsc jest wyjazd na inwentaryzacje ? Jak długo trwają turnusy maksymalnie? Czy zapewniają ciuchy robocze czy trzeba mieć swoje ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

23.08.2024 17:45

Super praca wynagrodzenie na czas dobre warunki zakwaterowania
    domis

19.08.2024 08:52

fajnie, że nie ma jakiejś skomplikowanej rekrutacji, jest platforma, wszystko sprawnie i wygodnie
    wiktor

23.08.2024 09:09

Czyli rekrutacja nie odbywa się tak standardowo? W sensie, że wysyłasz cv na ogłoszenie, tylko się rejestrujesz na jakiejś platformie i tam załatwiasz te formalne sprawy, tak?
    vann

23.08.2024 11:21

brzmi jakbyś już wszystko wiedział hah, dokładnie tak! :) wystarczy wejść na stronę, założyć konto a reszta z górki

23.08.2024 09:48

Kolejny wyjazd z inventem jak zawsze nie zawiódł. Apartamenty na bardzo wysokim poziomie, praca po 8h i zawsze jakaś dodatkowa kasa. Wypłata na czas, zawsze miła atmosfera w pracy. Polecam bardzo.
    Michał

22.08.2024 07:19

Super praca, dużo zwiedzania polecam, kasa spoko
    Curiosa

21.08.2024 22:16

Piszecie,ze zakwaterowania sa dobre,ze ok,ze sie trafiaja tez i gorsze albo lepsze od waszych oczekiwan..Mieszkania te sa tez pokazywane zreszta na FB z "INVENT Sp.z.o.o",nie wiem na ile sa zgodne z rzeczywistoscia ale wszystkie pomieszczenia ukazuja lozka malzenskie badz tez pojedyncze -blisko siebie,zlaczone lub w niewielkiej od siebie odleglosci..Trudno jest ustalic ze zdjec ilu pokojowe sa te mieszkania i ile osob moze byc przydzielona.Moje pytanie brzmi-jesli ktos nie zyczy sobie dzielic pokoju( juz nie mowiac tego samego lozka,bo trafiaja sie i tylko malzenskie)z inna/innymi osobami(pomijam juz czy sie znaja czy nie ,czy sa spokrewnieni,czy rodzina etc...), to czy jest opcja pokoju jednoosobowego,lub inna? i jesli tak ,to na jakich warunkach?Pozdrawiam!

13.08.2024 22:39

Rekruter zdalny, czy da się zarobić? Ktoś wie?
    taco

21.08.2024 12:59

zacznij od wysłania swojego cv
    wiecha

21.08.2024 15:35

a gdzie są do nich ogłoszenia ?

20.08.2024 13:15

Witam serdecznie! Wróciłem z kolejnej inwentaryzacji i jak zawsze jestem zadowolony. Praca łatwa do ogarnięcia, warunki bytowe bardzo dobre a co najważniejsze bardzo fajni współpracownicy w teamie. Warto się wybrać nawet na krótko, ja z pewnością niebawem wybiorę się na kolejny turnus.
    taco

21.08.2024 12:59

ja tez poznałem fajnych ludzi dzięki czemu praca mijała bardzo szybko

20.08.2024 12:11

Witam Serdecznie! Właśnie wróciłem z kolejnego turnusu, i jak ostatnio jestem zadowolony pracę mozna poznac już po kilku dniach i nie sprawia ona wiekszych trudności. Atmosfera w teamia jest bardzo dobra i wspołpraca przebiega bezproblemowo. Jak zawsze także warunki zakwaterowania i dojazdów do pracy sa na wysokim poziomie. Reasumując polecam wszystkim wyjazdy z Inventem.

20.08.2024 10:26

Witam serdecznie! Właśnie wróciłem z kolejnego turnusu i jestem bardzo zadowolony. Pracę juz dobrze poznalem po kilku wyjazdach nie stanowi problemu. Co bardzo ważne bardzo fajny skład teamu począwszy od kierownictwa po samych współpracowników. Zaplecze noclegowe także jak zawsze na dobrym poziomie. Jedynie co mi nie za bardzo pasowało to temperatury w sierpniu trochę grzalo ale na to niestety wpływu nie mamy. Reasumując polecam.
    Zozol

18.08.2024 17:40

Uczciwe zarobki, a praca nie jest ciężka. Polecam.
    belg

19.08.2024 15:12

może napisz konkretniej co byś chciał wiedzieć
    etka

20.08.2024 09:45

tak, na start bedziesz miec wdrozenie potrzebne do pracy
    Nowaaa

02.08.2024 21:20

Polecam pracę w invencie !
    Illa

07.08.2024 11:01

Przynajmniej ja tego nie planuje :D ja jade tylko i wylacznie zarobic

19.08.2024 12:40

Atmosfera moim zdaniem jest powyżej przeciętnej. Pracowałam z INVENTEM kilka razy i oczywiście jak to zawsze bywa z jednymi osobami się właściwie zaprzyjaźniamy, a z innymi relacje są bardziej formalne, ale a ni razu mi się nie zdarzyły konflikty pomiędzy pracownikami. Sądzę że to dzięki zasadom prowadzenia projektów - wszyscy są równi, nie ma premiowania jednostek, itp., więc wszyscy wiedzą, że nic nie zyskają na kombinacjach. Z każdego z turnusów mam osoby z którymi utrzymuję prywatny kontakt po zakończeniu pracy, co chyba najlepiej świadczy o atmosferze :)
    Dominika

11.08.2024 19:54

Macie może jakieś rady dla osoby, która pierwszy raz wybiera się na inwentaryzację zagraniczną? Z góry dzięki :)
    Kolos

13.08.2024 09:52

hm, jakieś konkretne to nie, po prostu się nie stresuj i przygotuj na pracę

19.08.2024 12:29

@Dominika - Jeśli chodzi o pracę wszystko Ci pokażą i wytłumaczą, naprawdę wystarczą chęci do pracy. Obsługa skanera jest banalna, a zasady w jak sposób się liczy jasne. Standard mieszkań OK. Wypłata zgodnie z umową i na czas.
    Małgorzata Pieniak

15.08.2024 09:59

@Pracodawca Miałam okazję współpracować z inwentem ponad miesiąc i właśnie rozpoczynam kolejne zlecenie. Uczciwa i terminowa firma polecam.
    Lila

19.08.2024 11:56

Na wyjeździe zagranicznym pracowałaś?
    AndRzej

19.08.2024 08:21

Praca w porządku. Projekt Rossman całkiem fajny, czasem krócej czasem dłużej ( ah te dostawy) ale daje się rade. wypłata na czas i to najważniejsze.
    AlaC

14.08.2024 08:48

Polecam firmę Invent! Darmowy transport do pracy oraz wyjazd za granicę, darmowe mieszkania w bardzo dobrym standardzie, możliwość poznania nowych ludzi, nieskomplikowana i przyjemna praca:) Byłam już na kilku projektach w kilku krajach i naprawdę szczerze mogę polecić!
    Dobromir

13.08.2024 12:33

można naprawdę nieźle dorobić, a praca nie jest jakaś bardzo wymagająca, wg mnie bardzo dobry sposób na dorobienie
    Patrycja

09.08.2024 19:50

Karpiu

09.08.2024 19:03

Bardzo komfortowe zakwaterowanie, super atmosfera w miejscu pracy bardzo chętni do pomocy nowym osobom
    m.a.n.m.a

08.08.2024 01:29

Praca przy inwentaryzacji w Niemczech była w porządku. Otrzymałam szkolenie przed rozpoczęciem pracy, obsługa w sklepie w Niemczech była komunikatywna i otwarta na współpracę. (usunięte przez administratora) Na duży plus bardzo sprawny kontakt z biurem we Wrocławiu i działem HR organizującym przejazd i wspierającym cały pobyt.
    #inwentaryzacjainvent#invent

07.08.2024 12:08

Polecam pracę z firmą invent na inwentaryzacjach,praca nie jest trudna ,daje możliwość szybkiego zarobku ,jak również jest czas na zwiedzanie,można poznać fajnych ludzi , warunki zakwaterowania są na wysokim poziomie jak również zapewniony jest transport z i do miejsca inwentaryzacji. Polecam każdemu kto chce zarobić a przy tym zwiedzić kawałek świata

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.