INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Omg

25.10.2024 10:09

Witam,wyjeżdżam teraz za niedługo na inwenture,może mi ktoś powiedzieć jak wygląda tam korzystanie z internetu?czy mój który mam w Polsce będzie mi działał i czy też musze nowe konto walutowe zakładać?
    X

29.10.2024 11:36

Ja korzystałam ze swojego Polskiego Internetu, ale w hotelu było dostępne wi-fi. Jesli konto walutowe myślę że revolut starczy.
    Woland

28.10.2024 22:34

jak chodzi o zakwaterowanie, to co jest na stanie, a co należy wziać ze sobą? jakieś rzeczy osobiste, kosmetyki, ręczniki, to wiadomo, ale chodzi bardziej o takie rzeczy jak pościel, czy jakieś naczynia?
    X

29.10.2024 11:22

Ja na swoim wyjeździe miałam zapewnioną pościel oraz naczynia. Ręczniki również otrzymalam ale wiadomo lepiej wziąć ze sobą.
    Maciej Spychała

29.10.2024 10:23

Polecam firmę rzetelna współpraca oraz godne wynagrodzenie za wykonaną prace
    KWiklinsk@

29.10.2024 09:13

Jeśli ktoś się zastanawia - najlepiej spróbować i przekonać się osobiście! Praca jest lekka, zakwaterowania komfortowe i zazwyczaj w pięknych miejscach. Atmosfera nie ma sobie równych! Polecam gorąco c:
    Zozol

28.10.2024 21:52

Byłem już na jednym wyjeździe z Inventem i niedługo wybieram się na kolejny. Warunki są naprawdę niezłe, można spoko zarobić, a praca nie jest jakaś specjalnie ciężka.
    michu

28.10.2024 10:07

praca całkiem przyjemna, pieniądze na czas, wszystko zgodnie z umową bez żadnych kruczków. ja tam polecam
    Koralgol

28.10.2024 10:04

Ma ktoś jakieś rady na co się przygotować przed pierwszą inwentaryzacją? Projekt w Polsce, nie wyjazdowy.
    kropeczka

27.10.2024 16:05

bardzo podobała mi się forma rekrutacji, bo dzięki temu że wszystko załatwia się internetowo, to zdecydowanie szybciej można sobie popracować! :))

26.10.2024 15:31

Byłam na jednym wyjeździe. Polecam, łatwa praca

26.10.2024 07:39

Praca w godzinach 4/5 rano po 12 zdarzało się 14 ale też 6 godzin. Długość pracy zależy od tego jak szybko się policzy. Odniosłam wrażenie, że im szybciej się skończy swoj sklep to wtedy wysyłają na wsparcia do innych, podobno jest to płatne ale to się okaże jak wypłata przyjdzie. Koordynatorzy mili pomocni złego słowa o nich powiedzieć nie mogę. Zakwaterowania są na bardzo dobrych warunkach. Praca dość łatwa.
    Zuza

24.10.2024 14:14

Witam,dostałam się na projekt do obi?czy może ktoś dać znać czy ciężko na takim projekcie przy liczeniu?chodzi tutaj o płeć damska.

25.10.2024 02:25

Nie jest ciężko chodzi o liczenie dla kobiet pracują młodsze i starsze Panie I dają radę
    Nie usuwajcie komentarzy

25.10.2024 14:44

12 godzin pracy. Powodzenia
    Ditto

24.10.2024 10:48

Wygodna rekrutacja przez platformę, widać czarno na białym na jakie projekty teraz jest nabór, jak chodzi o przyjęcie na polskie zlecenie, to załatwianie wszystkich formalności to była bułka z masłem, wszystko online
    \wiktoria

23.10.2024 17:24

Praca bardzo w porządku, super atmosfera, zakwaterowania są dobre, wypłata na czas
    Kaśka

23.10.2024 10:12

Byłam teraz na 2 tygodnie. Mi tam ta praca odpowiada. Kwatery są fajne, dojazd gratis...a co do kasy, to czas pokaże. Jestem pozytywnej myśli. Zaraz jadę znowu :)
    Kaz

23.10.2024 09:08

Byłem z Inventem na kilku projektach i mogę się zgodzić z większością opinii od zadowolonych pracowników. Owszem, praca marzeń to to nie jest, ale jak ktoś chce sobie trochę dorobić i szuka pracy, która nie jest wycieńczająca fizycznie i psychicznie (mi np. głowa bardzo odpoczywa przy takich powtarzalnych czynnościach) to moim zdaniem to dobry wybór. Kasa jest okej i nie stoi w miejscu, bo od mojego pierwszego projektu, faktycznie wzrosła. Jak chodzi o warunki, to z kwaterunkiem jest lepiej niż się spodziewałem, bo zwykle były to hotele, było gdzie odpocząć, przygotować sobie coś do jedzenia no i wszystkie te podstawowe potrzeby zapewnione. Z czystością też nie było problemu (oczywiście jak każdy pracownik o nią dbał, bo jak ktoś po sobie nie sprząta, to wiadomo jak to wygląda, ale generalnie przyjeżdżało się na dość schludny obiekt). Z żadnych z koordynatorów do tej pory też nie miałem problemu. Na ludzi trafiłem spoko, szło się zintegrować po robocie, pozwiedzać conieco i tak dalej. Takie są moje doświadczenia, ale rozumiem, że u każdego może to być inaczej. Ja ze swojej strony jak będę miał okazję to pewnie jeszcze się na jakiś projekt wybiorę. Pozdrawiam.
    olivvvvvv

17.10.2024 20:44

polecam wyjazd na inwentaryzacje z inventem - spoko kasa, praca jak dla mnie nie trudna i nawet dość przyjemna
    Vini

23.10.2024 01:45

Każdy pracuje tyle samo czy można dać jakieś "dyspo" co do tego?
    Vini

23.10.2024 01:47

Oczywiście nie pytam ciebie bo jednak też jesteś kandydatem ;p
    Katarzyna Sałęga

21.10.2024 15:50

Jeśli szukasz przyjemnej pracy i przy okazji chcesz pozwiedzać to polecam tę firmę,właśnie wróciłam z wyjazdu do Włoch na invetnatryzacje w Obi ,kierowniczka Dorta bardzo przyjemna osoba ,kordynatorzy świetni ludzie,praca była przyjemna jak i warunki w jakich mieszkaliśmy ,Camping nad jeziorem Maggiore drugi punkt Verona ,przepiękne miejsca i cudowne wspomnienia ,polecam firmę Invent ,kiedyś jeszczę pojadę jak będę mieć taką możliwość.
    B. G.

07.10.2024 14:26

Właśnie wróciłam z projektu z Niemiec. To był mój pierwszy wyjazd.Wszystko zawarte w ogłoszeniu, pokrywa się z rzeczywistością. Transport, zakwaterowanie, wszelka pomoc ze strony koordynatorów-to wszystko jest zapewnione. I tak jak wynagrodzenie jest przedstawione w umowie, to pracodawca z tego się wywiązuje. Ponadto jeśli były jakieś pytania czy obawy z mojej strony, zawsze mogłam liczyć na Panie w biurze, które bardzo rzeczowo wyjaśniały i nikt nigdy nie odmawiał pomocy. Z czystym sumieniem mogę polecić pracę w firmie Invent Sp. z o.o.-Wrocław.

18.10.2024 16:01

Firma Polska nie potrzebna znajomość języka. Polecam firmę.
    B. G.

18.10.2024 20:45

@Wojtek Tak jak odpisał ci kolega. Niczym nie musisz się martwić. Wszyscy w grupach to Polacy.
    Mikor

30.09.2024 18:21

Macie jakieś rady dla osoby, która wybiera się po raz pierwszy? Co warto ze sobą zabrać itp? Bardziej o takie praktyczne rzeczy mi chodzi
    Zyga

16.10.2024 16:07

Stawki za nocleg rożne,ale w granicach ok150 zł .ale te pueniądze nie są potrącane z dniowki.Warunki noclegowe dobre,pokoje raczej 2-3 osobowe zależy od projektu dostęp do kuchni,łazienki czasem hotel wtedy łazienka w pokoju.Radzę pojechać na np.3 tygodnie i samemu ocenić.

18.10.2024 16:07

Nocowałam w Hotelach lub pensjonatach i apartamentach nie hostele o dobrym standardzie. Jak na warunki nocowania świetne.
    Igi

18.10.2024 08:44

Na ile się wyjeżdża? Jak z zakwaterowaniem? Ile zarabia nowy?

18.10.2024 15:58

255 zł od 3.11 255 zł +50 zł za dzień premii Można dać swoją dyspozycyjność Wyjechać na krócej lub dłużej niż w ofertach.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

14.10.2024 03:35

sebek

16.10.2024 11:24

Przed chwilą rozmawiałem z biurem i Pani powiedziała max 8 h
    Pracownik Z

17.10.2024 16:37

Mam dostęp do wewnętrznego systemu, znam szczegóły każdej inwentaryzacji, zatem pozwolę sobie odpisać na Twój komentarz. To co napisał "Stały Pracownik" to jak najbardziej prawda, ewentualnie można dopisać, że oczywiście zdarzają się inwentaryzacje również w maju, gdzie dany Team pracował 10h, ale to jest na tyle rzadki przypadek, że w skali wszystkich inwentaryzacji to jest tylko kilka % przypadków. Invent robi co roku ponad 6 tysięcy inwentaryzacji, sklepy są różnej wielkości, zatem czasem jest więcej a czasem mniej towaru do policzenia, więc oczywiste jest, że będą zdarzać się inwentaryzacje, gdzie ktoś będzie pracował trochę dłużej np. 10 h w okresie wiosna -lato, lub 12 h w okresie jesień - zima. Natomiast średnia jest +/- taka jak wyżej napisał Stały Pracownik. Pytanie jak Ty liczysz swój czas pracy? od momentu wyjścia z hotelu i do powrotu do hotelu czy za czas spędzony na sklepie? Ja powyższe dane podałem za pracę, bo praca jest na sklepie. W Polsce też musisz dojeżdżać do pracy, więc tutaj tego też nie uwzględniam. Dodatek frekwencyjny - nie każdy otrzymuje, tylko pracownik od rangi Juniora, wiec nowy pracownik nie jest w stanie wypracować sobie premii frekwencyjnej, bo w większości przypadków turnus trwa za krótko, aby miał taką możliwość. Dodatkowo doświadczone osoby otrzymują premię półroczną oraz została wprowadzona premia jesienna. Masz przynajmniej o 3 rodzaje więcej premii niż nowy pracownik...
    Koleś

16.10.2024 10:33

zacząłem zlecenia w invencie jak znalazłem ogłoszenie na grupie lokalnej i zdalna rekruterka mnie przeprowadziła przez cały proces - poszedłem trochę z ciekawości na zlecenie w Polsce w obi w Gdańsku, nie planowałem jakiejś dłuższej współpracy, chciałem sprawdzić jak to wygląda i sobie coś tam dorobić bo miałem nocki do dyspozycji, bezsenność i te sprawy :-) no i okazało się, że to całkiem spoko praca, nie pracowałem wcześniej fizycznie jako tako, więc to była nowość, robota bardzo szybko zleciała, dużo było takich ludzi jak ja, co pierwszy raz byli w takiej pracy i złapałem wspólny język z kilkoma ludźmi, atmosfera była naprawdę fajna, nie spodziewałem się, że przy fizycznej pracy jest jakieś większe pole do interakcji między sobą. no i złapałem się potem z gościem, którego poznałem właśnie w GDA i potem się wybraliśmy już na dłuższy wyjazd za granicę. ogólnie naprawdę spoko doświadczenie, spoko kasa do kieszeni wpadła. ja polecam, nawet jak ktoś nie ma doświadczenia w takiej pracy i nie wie z czym to się je, bo było szybkie konkretne szkolenie przed i to naprawdę proste, żadna filozofia.
    LusBlus

17.10.2024 15:14

Za każdym razem takie szkolenia się przechodzi czy jak już się ma doświadczenie to nie trzeba?
    ANGELA

16.10.2024 17:19

Niedawno wróciłam z wyjazdu zagranicznego z inventem jestem bardzo zadowolona. Super warunki mieszkalne, praca łatwa i mili współpracownicy.
    Katarzyna Kasia

14.10.2024 09:27

Pojechałam pierwszy raz na taki invent. Wszystko było tak jak opisała firma Invent. Warunki pracy i noclegu bardzo dobre. Teraz w listopadzie jadę znowu. Szczerze polecam.
    tadzik

15.10.2024 23:00

Długość wyjazdu zależy od konkretnego projektu, ja np. byłem na miesięcznym.
    sebek

16.10.2024 11:16

A ile za nocleg płaciłaś?
    Witek

19.09.2024 09:34

praca nie jest ciężka, a można fajnie dorobić. ja polecam.
    Zandor

26.09.2024 20:04

ale serio można się jakoś w miarę szybko zabrać na wyjazd?
    Ktoś

16.10.2024 00:49

https://rekrutacja.invent.ag/SGAccount/Register?ref=qhp2Ju Proszę link: kliknij zarejestruj się/ wybierz kraj i termin/ wypełnij dane do umowy/ czekaj na tel w ciągu 48h. :)
    Papuga

15.10.2024 22:44

Polecam wyjazdy z Inventem dla szybkiego dorobienia sobie. Warunki mieszkalne bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły - nie spodziewałam się, że będzie tak schludnie, bo różne rzeczy się słyszy o zakwaterowaniu za granicą. Warunki finansowe też były niezle jak na tak lekką (moim zdaniem) pracę. Spotkalam też bardzo pozytywnych ludzi i ten czas zlecial szybko, można było też pozwiedzać to i owo, jestem zadowolona, że się podjęłam
    Wyjeżdżam 13.10

11.10.2024 14:39

Witam czy ktoś również wyjeżdża teraz na projekt Niemcy? Chętnie bym się z kimś zapoznał w grupie zawsze raźniej ???? to jest mój 1 wyjazd i jak się na to nastawić? Praca ciężka? Jak ludzie?
    bagz

06.10.2024 22:06

Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem zdrowotnym?
    sushu

08.10.2024 10:52

myslisz ze jakies zapewniaja nawet na tak krotkie wyjazdy?
    Piotr

09.10.2024 10:28

Masz klasyczne ubezpieczenie NFZ, ale też dodatkowe.
    Dobrik

06.10.2024 19:02

Dla mnie ok - kasa spoko, warunki też. byłem na razie na jednym wyjeżdzie i będę się jeszcze wybierał kiedyś
    sushu

08.10.2024 10:51

co do warunkow to pewnie zawsze jest umowa zlecenie, co nie?
    Dawid

06.10.2024 09:02

Witam, wróciłem z turnusu który odbywał się w Niemczech. Praca fajna nie wymagająca dużo od pracownika, ludzi bardzo przyjemni i ogarnięci. Oczywiście tak jak przy każdej pracy później zaczyna się lekka monotonność aczkolwiek jest to normalne. Jeśli chodzi o czas wolny to taki też się znalazł. Zakwaterowanie jak i sam przyjazd bez problemów. Polecam zabrać ze sobą podstawowe rzeczy jak ręcznik ubrania oraz żele do kąpieli itp.
    pedro

06.10.2024 16:26

A pościel jest na stanie, czy lepiej zabrać ze sobą?
    Wicek

06.10.2024 00:05

Byłem na inwentaryzacji w Niemczech. Było w porządku, normalne warunki jak chodzi o zakwaterowanie, pieniądze terminowo i zgodnie z umową, praca nie jest ciężka, ale po jakimś czasie może być trochę męcząca bo jest dość powtarzalna, ale to jak praktycznie każda praca fizyczna, a tutaj się jednak mimo wszystko człowiek aż tak nie forsuje. Ogółem polecam jak ktoś chce sobie dorobić trochę grosza
    Choco

05.10.2024 19:27

ja się zgadzam z przedmówcami, spoko praca w niezłych warunkach, kasa - wiadomo, zawsze mogłaby być wyższa, ale nie narzekam, bo i tak się opłaca.
    Patrycja

04.10.2024 20:07

To był mój pierwszy wyjazd z Inventem w Niemczech - zakwaterowanie w komfortowych warunkach, w każdej lokalizacji kuchnia, pokoje 2-3 osobowe. Wolny czas można było wykorzystać na zwiedzanie lub integrację ze współpracownikami. Doświadczenie nie jest wymagane - firma zapewnia szkolenie pierwszego dnia pracy. Praca lekka, niewymagająca. Bardzo polecam pracę, chętnie zdecyduję się na kolejne wyjazdy zagraniczne :)
    Michał

04.10.2024 15:07

Praca prosta, przyjemna. Duzym plusem są darmowe mieszkania w dobrym standardzie oraz darmowe dojazdy do pracy. W pracy przyjemna atmosfera, wypłata zawsze na czas, polecam:)
    Jolanta

04.10.2024 11:13

To moje pierwsze doświadczenie jeśli chodzi o pracę za granicą i się nie zawiodłam. Po zgłoszeniu chęci wyjazdu w ciągu doby góra dwóch kontaktuje się pracownik z wszelkimi możliwymi informacjami także z góry jest wszystko wiadomo. Na swoją rękę trzeba tylko dojechać do jednego z trzech miast (Katowice, Legnica, Wrocławiu) a z nich na miejsce zakwaterowania i miejsce pracy 9 os firmowy bus. Jeśli ktoś nie miał doświadczenia pracy ze skanerem jest przeszkolony tuż przed rozpoczęciem pracy.
    Iwona

03.10.2024 19:46

Już 2 lata pracuje na projektach w Invencie i wszystko jest jak należy. Praca prosta i spokojna warunki zakwaterowania bardzo dobre. Ogólnie smiało moge polecić, warto sie samemu przekonać jak jest.

03.10.2024 15:39

Polecam prace w invent Wyplata zawsze na czas Możliwość wyjazdu w wyznaczonym terminie

30.09.2024 20:51

spoko praca, można dorobić trochę grosza, nie jest przesadnie ciężko. polecam.
    polipoket

01.10.2024 15:10

na ile najdluzej mozna wyjechac za granice??
    koktajlowy

03.10.2024 14:38

ja pojechałem na tydzień, ale nie wiem na ile najdłużej można
    Weronika

03.10.2024 12:41

Praca łatwa, zakwaterowanie na dobrym poziomie, wynagrodzenie zawsze na czas. Polecam!
    Alicja

03.10.2024 10:23

Od roku jestem pracownikiem firmy Invent. Polecam tę pracę ze względu na to, że jest ona prosta i przyjemna. Dużym plusem dla mnie są darmowe, w pełni wyposażone mieszkania, darmowy dojazd do pracy oraz za granicę, ale też zaliczka, którą nowe osoby dostają po 5 dniach pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.