INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Anna

05.11.2024 11:12

Jeśli chcesz zarobić , zdobyć nowe doświadczenie, poznać ciekawych ludzi, wyjedź do pracy z Inventem . Jeśli nie masz doświadczenia w pracy przy inwentaryzacji towaru, nie martw się, nauczysz się wszystkiego na miejscu. Powodzenia!!:)

04.11.2024 09:03

Anna

05.11.2024 11:06

Hej, różne są projekty i mogą trwać np 4 tygodnie , 5 tygodni, ale są i krótsze. Gdy chcesz być krócej na projekcie, jest też taka możliwość, przed wyjazdem można to ustalić dzwoniąc do biura .
    Mateusz

04.11.2024 20:18

Niedawno wróciłem z pierwszego wyjazdu i musze przyznać że jest to bardzo prosta praca, Bardzo fajni ludzie tam pracują zarówno osoby z teamu jak i przełożeni Polecam.
    Zozol

04.11.2024 18:18

Polecam, praca nie jest trudna ani przedsadnie ciężka fizycznie
    Wiktoria Kaczmarczyk

04.11.2024 16:35

Polecam pracę w invent. Właśnie wróciłam z pierwszego mojego wyjazdu, a za tydzień jadę na następny. Praca łatwa, można poznać naprawdę świetnych ludzi. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Każde miejsce noclegowe było bardzo dobrze wyposażone w niezbędne sprzęty.Weekendy są wolne od pracy, więc w zależności gdzie się znajdujemy, zawsze jest czas i możliwość żeby pozwiedzać okolice
    Miłosz

04.11.2024 14:50

Prosta praca, przyjemna atmosfera ;) Polecam
    Kuba

04.11.2024 14:39

Nie dawno wróciłem z wyjazdu zagranicznego. Praca stosunkowo łatwa, fajnych ludzi poznałem.
    Ada

04.11.2024 13:31

Polecam pracę w INVENT. Praca głównie na nocki,ale weekendy są wolne,a wtedy można zwiedzać! Firma zapewnia jasne zasady współpracy i odpowiednie szkolenie, co pozwala na szybkie wdrożenie się w wykonywane zadania. Mozna również dostosować termin wyjazdu pod siebie.
    Krzysztof R.

04.11.2024 12:47

Polecam pracę w INVENT. Właśnie wróciłem z mojego pierwszego wyjazdu na inwentaryzację zagraniczną i się nie zawiodłem. Praca lekka i przyjemna, można poznać świetnych ludzi z całego kraju. Miejsca noclegowe dobrze wyposażone. Weekendy są wolne od pracy a więc można pozwiedzać okolicę. Polecam, warto spróbować.
    Magda A.

03.11.2024 14:58

Byłam na wyjeździe od 13.10-30.10.2024. To był mój pierwszy wyjazd z tą firmą i się nie zawiodłam! Bardzo pozytywne doświadczenie, praca lekka i przyjemna. Koordynatorzy bardzo pomocni. Atmosfera była super, polecam.
    Oranż

03.11.2024 22:10

Uff no to trochę mi ulżyło. Stresowałam się czy w razie problemów, będzie ktoś do pomocy i jak się okazuje nie było powodu do obaw :)
    Ona

04.11.2024 09:52

Tak, bez obaw. Nikomu nie zależy na tym, żebyś czegoś nie umiał - w końcu to potrzebne do poprawnego wykonania roboty :)
    Dorota W.

04.11.2024 09:26

Polecam pracę z Invent. Wynagrodzenie na czas, warunki mieszkaniowe dobre. Wybieram się na następny wyjazd.

03.11.2024 22:48

04.11.2024 08:16

Nie ma ograniczeń wiekowych z tego co mi wiadomo
    Karol Z

04.11.2024 04:51

Praca przy inwentaryzacji w firmie Invent to naprawdę pozytywne doświadczenie, zarówno pod względem organizacyjnym, jak i finansowym. Firma dba o każdy aspekt pracy, co widać już na etapie przygotowań. Procesy są przejrzyste i dobrze zaplanowane, dzięki czemu każdy wie, jakie zadania ma do wykonania, a sama inwentaryzacja przebiega sprawnie i bez niepotrzebnych stresów. Dużym atutem są również komfortowe warunki zakwaterowania podczas wyjazdów zagranicznych. Firma zapewnia noclegi w wygodnych miejscach, co pozwala na pełny odpoczynek po intensywnym dniu pracy i przygotowanie się na kolejne zadania. Jest to szczególnie ważne, kiedy wyjazdy są kilkudniowe i każdemu zależy na regeneracji. Na pochwałę zasługuje także sprawnie działająca infolinia. Czas oczekiwania na połączenie jest naprawdę krótki, co ułatwia komunikację i rozwiązywanie ewentualnych problemów na bieżąco. Pracownicy mogą liczyć na szybką pomoc i wyjaśnienie wszelkich wątpliwości, co świadczy o wysokim standardzie obsługi. Dodatkowo, wynagrodzenie oferowane przez firmę jest na dobrym poziomie. Praca przy inwentaryzacji bywa wymagająca, a firma docenia ten wysiłek, zapewniając atrakcyjne stawki. To motywuje do pracy i sprawia, że całość doświadczenia jest jeszcze bardziej satysfakcjonująca.
    czarodziejka

31.10.2024 15:14

chciałabym dostać się na inwentaryzację czy trzeba mieć jakieś doświadczenie?
    czarodziejka

31.10.2024 15:14

dodam że mam 17 lat i to by była pierwsza moja praca

03.11.2024 20:05

Doświadczenia nie musisz mieć bo przeszkolą w pierwszych dniach ale minimum 18 lat musisz miec
    Janusz1991

03.11.2024 20:00

Praca przy inwentaryzacji jest łatwa, wynagrodzenie jest zawsze na czas. Warunki hotelowe na projekcie w Niemczech były bardzo dobre. Polecam tą firmę!
    elephant

03.11.2024 17:52

czy jest tu ktoś dla kogo to była pierwsza praca? nie mam doświadczenia, a chciałbym sobie trochę dorobić- czy dla takich osób jest szansa na przyjęcie, czy wymagają jakiegoś doświadczenia?

03.11.2024 19:58

Hej, nie musisz miec doświadczenia, z obsługi skanera przeszkola Cię już pierwszego dnia, języka też nie musisz znać bo będzie tłumacz, jak masz chęci do pracy to śmiało się zapisuj
    Obecny pracownik t13

03.11.2024 19:00

Polecam firme invent ostatni projekt spędziłam w t13 bardzo mili ludzie super projekt czułam sie jak w domu z pewnością wybiore sie na kolejny projekt
    asdf

03.11.2024 13:32

w większości się zgadzam z opiniami tutaj. fajna praca, żeby siebie dorobić
    Weronika

03.11.2024 11:52

Praca łatwa, możliwość zwiedzania, warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Polecam!
    Andzia

02.11.2024 15:08

Szczerze polecam, jeśli chodzi o wybór inwentaryzacji zagranicznych. Dojazd i zakwaterowanie zorganizowane, wszystko zgodnie z opisem na stronie. Kuszące jest to, że każda nowa osoba po 5ciu przepracowanych inwentaryzacjach, zawsze dostaje zaliczkę w wysokości około 850 zł na rękę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Agnieszka G

02.11.2024 12:44

Polecam pracę z Inventem. Wszystko dobrze zorganizowane. Dobre warunki mieszkaniowe i wypłata na czas.
    Mariusz

31.10.2024 22:00

@Pracodawca jest to firma, którą polecam po powrocie czekam już na kolejny turnus praca jest prosta, zapewnione zakwaterowanie o wysokim standardzie, koordynatorzy przyjemni i mili, wypłaty na czas !
    agaga

01.11.2024 22:30

Kwatery są w jakiś hotelach, czy to zależy gdzie cię wyślą?
    zuzanka

01.11.2024 21:31

Byłam z Inventem na inwentaryzacji zagranicznej w Niemczech. Mogę szczerze polecić tą firmę. Wyjazd, powrót i przejazdy do pracy są zorganizowane wygodnym busem. Praca jest prosta, obsługa skanera łatwa. Szybko można się wszystkiego nauczyć. Fajny, zgrany team. Koordynatorzy pomocni w razie pytań i problemów zawsze spokojnie wyjaśnią.
    Wojtek

01.11.2024 15:11

Firma jak każda ma plusy i minusy. Jednak to jest spokojna, bezstresowa praca dla osób lubiących przy okazji sobie pozwiedzać i poznać innych ludzi
    Szymon Herok

31.10.2024 23:55

Kilka dni temu wróciłem z pierwszego projektu w Czechach był to wyjazd 3 dniowy , nocleg bardzo dobry apartament w pełni wyposażony, praca łatwa bez stresu ,dojazd z Polski zorganizowany bezpłatny więc też na + polecam
    Paulina

31.10.2024 21:11

@Pracodawca uważam, że jest firmą godną polecenia zapewniają zakwaterowanie w wysokim standardzie i dojazd do pracy. Wypłaty na czas, praca prosta i przyjemna. Polecam młodszej i starszej osobie każdy się odnajdzie :)
    Julek

30.10.2024 23:44

Czy trudno się dostać do pracy? Jakieś konkretne wymaganie trzeba spełnić?
    dejvid

31.10.2024 08:20

Grunt, żebyś był sumienny i nie leciał w kulki ;)
    xyz

31.10.2024 18:25

Jakich niespodzianek? Co masz niby na myśli? Wszystko jest normalnie, więc nie wiem o co może chodzić
    @beataherok

31.10.2024 12:36

Witam byłam pierwszy raz na inventaryzacji w Czechach od 22.10.2024 projekt trwał 3 dni Dojazd z Polski był bezpłatny Nocleg był liczony z umowy około 45 zł ale na bardzo wysokim poziomie Atmosfera w pracy bardzo dobra Mage polecić tą firmę
    Piotr

31.10.2024 09:42

Właśnie wróciłem z Niemiec. 2 projekty CenterShop i EDEKA. Praca prosta, mili ludzie, dobre zakwaterowanie. 3.11 znowu jadę. Polecam,
    KrzysztofWąsik

29.10.2024 12:05

Hej Pracowałem w Invent. Byłem ostatnio na inwentaryzacji zagranicznej na projekcie Netto. Byłem w bardzo zgranym polskim zespołem. Pani Manager bardzo przyjazna i niezwykle pomocna i wyrozumiała osoba. Byłem nowy bez doświadczenia,.zawsze gdy czegoś nie rozumiałem mogłem w każdej chwili liczyć na pomoc a jako nowy potrzebowałem jej bardzo często. Pracuje się w ciepłym, czystym miejscu. Inwentaryzacja przebiegła bardzo sprawnie, dziennie 2 sklepy netto. Czasami jechaliśmy na wsparcie na trzeci sklep ale to oczywiście dodatkowo płatne + premia za pracę w 5 osobowym zespole. Praca prosta łatwa i przyjemna. Trzeba wiadomo zachować jakieś tępo pracy aby nie tkwić w jednej lokalizacji całego dnia i aby wszystko przebiegało sprawnie. Jestem bardzo zadowolony z wyjazdu i pracy w tej firmie, polecam :)
    biriani

30.10.2024 10:01

można gdzieś poczytać o tym na jakie sklepy można trafić?
    dejvid

31.10.2024 08:17

Na stronie jest dużo informacji, zajrzyj i poczytaj FAQ
    Sebek

30.10.2024 17:47

Polecam Invent dla osób, które chcą zarobić za granicą bez wykonywania ciężkiej fizycznie pracy
    Natalia

30.10.2024 13:41

Praca jest fajna, sympatyczni i pomocni kierownicy oraz koordynatorzy, można poznać sympatycznych ludzi, zakwaterowania na dobrym poziomie, wynagrodzenie na czas, polecam spróbować
    meravel

30.10.2024 11:33

Wyjazd zagraniczny z Inventem okazał się ciekawym doświadczeniem. Trafiłem na świetnych ludzi, więc pewne obawy od razu zniknęły. Zakwaterowanie było na bardzo dobrym poziomie, a sama praca okazała się prosta i jasna – wystarczy trochę zaangażowania, bo koordynatorzy i kierownik dokładnie wszystko tłumaczą. Zawsze też można liczyć na pomoc doświadczonych osób w zespole. Czas pracy jest różny – są dni krótsze i dłuższe – ale przy dobrej organizacji można nie tylko zarobić, ale też pozwiedzać i odpocząć. To był mój pierwszy taki wyjazd, ale z pewnością będą i kolejne.
    Glen

29.10.2024 19:34

Jak się zgłoszę to długo będę czekać na wyjazd? wie ktoś coś o tym może?
    Alicja Ciejka

30.10.2024 08:23

@Pracodawca Po wysłaniu zgłoszenia firma kontaktuje się z Tobą jeszcze tego samego dnia lub najpóźniej kolejnego, odpowiedzą Ci na wszystkie pytania, tym bardziej jeśli jesteś nowym pracownikiem:)
    biriani

30.10.2024 09:58

właśnie podobno długo się nie czeka dlatego też myślę żeby się zgłosić i sam się przekonam :) przydałoby się zarobić a się zbytnio nie narobić heh

29.10.2024 18:24

Praca stosunkowo lekka i nieskomplikowana, przy pomocy doświadczonych pracowników łatwa do opanowania. Warunki zakwaterowania bardzo dobre. W ciągu tygodnia zawsze znajdzie się czas na wypoczynek, zwiedzanie czy większe zakupy. Po pierwszych doświadczeniach polecam firmę.
    Nowy

24.10.2024 21:39

Witam . Mam pytanie . Czy inwentaryzacje są od poniedziałku do piątku , czy pracuje się też w soboty i niedziele .

29.10.2024 11:34

Soboty i niedziele wolne
    Gahah

29.10.2024 18:04

Soboty też się pracuje zależy od projektu
    Kaśka

29.10.2024 17:13

Fajna firma, praca do ogarnięcia i fajna kasa. Ja wyjeżdżam teraz drugi raz...Wszystko jak dla mnie wg opisu Pań z rekrutacji. Dziękuję :)

23.10.2024 10:34

29.10.2024 12:16

Dokładnie zależy ile chcesz zarobić
    wicek

29.10.2024 16:55

No nie do końca, przecież to zależy od długości danego projektu, a nie od tego ile chcesz na nim być i zarobić.

29.10.2024 12:19

Duży plus dla kwatery. Bardzo czysto, łóżka wygodne. Praca w porządku.
    Janusz

29.10.2024 11:45

Witam. Byłem po raz pierwszy z firmą Invent na projekcie Obi we Włoszech. jestem bardzo zadowolony z wyjazdu. Praca lekka, bardzo pomocni, wyrozumiali i mili koordynatorzy. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Jednego dnia pracowaliśmy tylko 4 godziny i zarobiłem za ten dzień 255zł. wszystkim polecam wyjazd z firmą Invent.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.