INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

dejton

14.11.2024 09:51

jak o mnie chodzi to jestem zadowolony. pewnie nie raz jeszcze sie wybiorę jak będzie okazja. warunki są na tyle dobre, że nie bałbym się polecić znajomym (i to tym, których lubię ;))
    Patryk

13.11.2024 16:57

Witam. Wróciłem z pracy w invencie i polecam mega tą prace. Praca łatwa nie skomplikowana. Wszystko jest tak jak na umowie. Kierownictwo miłe, poznałem mega sympatycznych ludzi. Polecam prace jeśli się jeszcze zastanawiasz to nie ma na co czekać! Będę wyjeżdżać napewno nie raz jeszcze z ta firma Pozdrawiam i do zobaczenia na Inwentaryzacji
    solin

13.11.2024 23:00

istnieje jakiś limit wyjazdów czy nie? :))
    Angela

12.11.2024 09:22

Byłam na inwentaryzacji zagranicznej, super warunki mieszkalne, praca po 8-10 godzin w zależności od tępa pracy współpracowników. Większość kadry bardzo uprzejma.
    Iowa

12.11.2024 18:45

Jakie nadgodziny co ty z choinki się urwałeś dygasz dopóki robota się nie skończy raz 7 raz 11 h taka sytuacja tak to wygłąda dniówka jest dniowką
    dereń

13.11.2024 22:52

po co od razu ta agresja, przeciez ma prawo nie wiedzieć jak to wygląda, skoro jeszcze nigdy nie był na inwentaryzacji, nie ma się co czepiać od razu...można na spokojnie odpowiedzieć
    dereń

13.11.2024 22:51

cały wyjazd odbył sie bezproblemowo. praca nie jest przesadnie ciężka, idzie wyrobić na luzie. początki mogą być męczące, ale szybko się człowiek przyzwyczaja. finansowo na plus, wszystko jak w umowie i na czas. ja polecam.
    Krystyna

13.11.2024 17:20

Polecam, lepiej niż w konkurencji, jedyny minus to przeprowadzki i tyle godzin ale wiesz za co pracujesz
    maxMonetka

13.11.2024 17:04

Praca lekka i przyjemna, warunki do życia jak najbardziej top, jedyny minus to poranne wyjazdy do pracy bo godzina 2-2:30 trzeba było wstawać.
    Kamil9

13.11.2024 16:15

Polecam, dla osób chętnych wykonywać nie wymagające zadania, praca od około 18 do zależy od projektu i zespołu, przeważnie do 3 a nawet 7 w łóżku heh
    LucekFucek

12.11.2024 22:39

Jestem zadowolony z pracy z Inventem. Wyjazd odbył sie bez żadnych niespodzianek. Kasa tak jak w umowie, żadnych kruczków czy niedopowiedzeń.
    Paulina

12.11.2024 12:18

Bardzo dobra organizacja jeśli chodzi o transport zagraniczny,dobra współpraca zespołowa,lekka praca za fajne pieniądze i godne warunki zakwaterowania ???? serdecznie polecam współpracę z Invent
    Kasandra

12.11.2024 12:12

Prosta praca za dobre pieniądze, na wyjazdach zagranicznych bardzo dobre warunki mieszkalne. To był mój pierwszy wyjazd, ale na pewno nie ostatni :) Polecam
    Krzysztof Kasprzak

09.11.2024 09:04

Hej, Piszę pod nazwiskiem, żeby nie było, że to jest opinia pisana przez Invent, na zamówienie, kupiona czy jeszcze co tam... Jestem z Inventem trzeci raz, tym razem markety E. Gdyby faktycznie praca była zła, nie zdecydowałbym się na kolejny wyjazd, mało tego, są ludzie, ktorzy pracują z firmą od lat i ciągle to robią! Ciekawe dlaczego? Po kolei. 1. Dojazd. Ten odbywa się busami, są trzy miejsca zbiórki, Kato, Wro i Legnica. Busa prowadzi jeden z liczących, w moim przypadku ja sam :) Nie powinien zgłaszać się na kierowcę ten, kto ma problem z jazdą 12-15h, bo jednak z Kato do np Dortmundu jednak jest kawałek. 2. Zakwaterowanie. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby móc narzekać na warunki. Podczas pierwszego wyjazdu miałem jedynkę w apartamencie, a od drugiego wyjazdu już na stałe dwójkę, bo jeżdżę z partnerką. Wspólna kuchnia, jedna lub więcej toalet. Wyposażenie "jak w domu", nic nie trzeba zabierać z PL. 3. Zarobki. Ja wiem, jakie są stawki w Pl, wiem, jakie są stawki tutaj. To początkowe 255zł faktycznie nie powala, ale jeśli np jest się kierowcą, jest dodatek, jeśli jest się tłumaczem, jest dodatek, jeśli jedzie się pierwszy raz, jest premia na start, jeśli kolejny raz, np teraz jesienią, jest dodatek, jest dodatek frekwencyjny, są inne premie czy świadczenia, które podwyższają zarobek. To nadal nie powala, ale daje poczucie stabilizacji, jeśli ktoś jest chwilowo bezrobotny, lub pozwala się wyrwać z codzienności i zaznać czegoś nowego. 4. Godziny pracy. Jasne, że są sklepy, gdzie pracuje się dlużej, a są takie, gdzie pracuje się krócej! Wiele jest czynników: wielkość sklepów, rodzaj, zaangażowanie pracowników, to czy są w teamie osoby doświadczone czy żółtodzioby. To prosta praca, która mnie akurat pozwala się "odmóżdzyć" w dobrym tego słowa znaczeniu. I pracują tu w większości świetni ludzie! Jest tu na forum masa malkontentów, którzy nic tylko krytykują, śmieją się, wyszydzają. Ale przecież nikt na siłe tutaj nikogo nie trzyma, jeśli komuś nie odpowiada Invent, nie musi z nimi jechać! To nie są roboty przymusowe. Robiłem rozeznanie w innych agencjach, pierwsza z brzegu, chwalona na forach: obecna oferta: 12,5€/h (brutto), spanie i transport podobnie jak w Invent. Tylko, że ... Nie ma gwarancji godzin! Tzn jest, 120h. Za tyle na pewno zapłacą. To max wychodzi 150O€, brutto. Przy obecnym kursie 6550, nadal brutto. Oferta Invent, zwłaszcza w tych przypadkach, które wymieniłem jest lepsza, po prostu! Jeśli ktoś nie umie liczyć, nie nadaje się na inwentaryzacje ;) Moja prośba do komentujących, piszcie rzetelnie, prawdę, a nie bzdury i półprawdy. Szczytem był dla mnie komentarz typa, który napisał, że jego brat (PODOBNO) będąc tutaj, (PODOBNO) kupując produkty za 20€ w sklepie, w którym robił inwentaryzacje, nie zabrał paragonu i ma żal, że posądzono go o kradzież. Hello!!! W Pl też by tak było, jakim tumanem, przepraszam, trzeba być, żeby zrobić taką głupotę. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do Inventu.
    Naomi

09.11.2024 18:48

Za 230 h które robisz w miesiącu w invencie w innej firmie nawet tej co piszesz 12.50e to byś zarobił z 11tys a jako kierowca 13...patrz że w inwencie się robi z dojazdami 12h a gdzie indziej 5-6,wypociny takie piszesz ze masakra
    Krzysztof Kasprzak

11.11.2024 17:08

(usunięte przez administratora)bo nie masz prawka? W czym problem zgłosić się na kierowcę, jeśli ma się prawko, oczywiście. Że z partnerką w pokoju? To żaden waruneczek, możesz się powiązać z kolegą, jeśli wolisz :) Czy słabo liczę? Raczej jestem w granicach średniej, są szybsi, również kierowcy. Czy liczący pracują na mnie? Kierowca dostaje dodatkowe pieniądze za dodatkową pracę, podobnie jak tłumacz.
    Paulina B

10.11.2024 15:22

Faktycznie praca jest super łatwa, czy dobra kasa to zależy. Jeśli potrzebujesz szybko zarobić to przy zagwarantowanym bezpłatnym transporcie i zakwaterowaniu to spoko opcja. Byłam na inwentaryzacjach w Niemczech i Czechach (w lokalnie w PL też) nie zdarzyło mi się pracować po 12h jak tu jedna z osób pisze, raczej 8-9h, chociaż wszystko zależy od osób z którymi się pracuje, bo jedni liczą bardzo sprawnie a inni trochę wolniej. Przy dobrej ekipie można też skończyć szybciej. Warunki noclegowe były bardzo dobre. Potwierdzam, że wszystkie formalności są do załatwienia zdalnie a proces rekrutacji przebiega szybko i sprawnie. Jeśli pojawi się odpowiadający mi termin wyjazdu bardzo możliwe że wyjadę z @Pracodawca ponownie.
    Miro

11.11.2024 13:00

Za 9h plus dojazdy to i tak cieniutko płacą, no ale cóż dla niektórych to kokosy
    kapa04

11.11.2024 11:59

Jestem zadowolony z pobytu i pracy na inwenturach w Niemczech.Wszystko jasne i klarowne,system pracy precyzyjny,transport i mieszkania zapewnione.Polecam i na pewno tam wrócę.
    Marcin

09.11.2024 11:22

Nie polecam, opinie są wystawiane dobre bo trzeba, więc się nimi nie sugeruj cie, harowka po 12h

08.11.2024 18:13

Madzia

09.11.2024 11:16

Niech się ktoś za nich wkoncu weźmie, za traktowanie ludzi i reszta, dobrze że ludzie nagrywają i fotografuję niektóre rzeczy
    Marcin

09.11.2024 10:44

Praca ok, nie zbyt trudna i ciężka aczkolwiek jak by niektórzy koordynatorzy mieli troszkę mniejsze ego to było by lepiej minusem były częste przeprowadzki ale generalnie praca jest ok.

09.11.2024 09:52

Kolejny udany wyjazd z Inventem za mną a następne równie udane przede mną. Praca wymaga skupienia i wytrzymałości ale z dobrą i zgraną ekipą to czysta przyjemność. Polecam
    Pablito

08.11.2024 14:08

Jeśli ktoś szuka pracy, żeby sobie trochę zarobić i przy okazji pozwiedzać parę ciekawych miejsc to polecam. Praca nie jest ciężka i wymagająca.
    Heniek

07.11.2024 19:14

Biorą ludzi na orkę po 13-14 godzin dziennie po tygodniu każą wracać do kraju bo albo jesteś za mało dokładny albo za wolny więc uważajcie!
    p

06.11.2024 23:46

Chciałbym podzielić się moimi pozytywnymi doświadczeniami z pracy przy inwentaryzacjach z firmą Invent, która odbyła się w Niemczech od 6 października do jego końca. Był to mój drugi dotychczasowy wyjazd i szczerze nie mogę się kolejny raz do niczego przyczepić. Zakwaterowanie w bardzo dobrym poziomie, praca nieciężka, szkolenie objaśniające skaner tuż przed pracą dla nowych. Dojazd i transport do pracy wszystko w należytym porządku. Koordynatorowie bardzo mili i pomocni tak samo Pan Kierownik. Polecam serdecznie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Ewelina

06.11.2024 19:48

Polecam pracę w INVENT. Właśnie wróciłam z mojego pierwszego wyjazdu na inwentaryzację zagraniczną i się nie zawiodłam. Praca lekka i przyjemna, można poznać świetnych ludzi z całego kraju. Miejsca noclegowe dobrze wyposażone oraz w bardzo dobrym standardzie . Weekendy są wolne od pracy a więc można pozwiedzać okolicę. Polecam, warto spróbować.
    Ela Chmiel

06.11.2024 18:36

Bardzo polecam. Łatwa praca i fajne pieniądze
    agaga

01.11.2024 22:29

W jakich krajach mają miejsce projekty? Głównie widziałam, że Niemcy, wysyłają gdzieś jeszcze?
    Delo

02.11.2024 18:47

tak, nawet na tym profilu niżej pisali, że coś było w Czechach, czy we Włoszech
    Giraffe

06.11.2024 16:04

Hej, na pewno Niemcy, Czechy, Austria, Włochy i słyszałam też o Chorwacji i Albanii ale sama byłam na razie tylko w Niemczech;)
    Laura

06.11.2024 15:55

Niedawno wróciłam z mojego drugiego turnusu z inventem. Byliśmy w bardzo ładnych miejscowościach miedzy innymi koło lasu oraz koło jeziora. A wyjazd na inwentaryzacje Edeki pozwól zwiedzić piękne miasto jakim jest Dortmund. Mnie przekonuje sama możliwość zwiedzania nowych miejsc, chętnie zapisze się na kolejny turnus.
    AdamM

06.11.2024 14:42

Jestem po kilku dniach pracy, praca łatwa i przyjemna. Zarobki dobre i fajna atmosfera. Warunki mieszkaniowe są bardzo dobre.
    domluc

06.11.2024 14:05

Inwentaryzacja w Niemczech w sklepach spożywczych. Wyjazdy w godzinach 1:50-4:30. Powroty 11:30-21:00 Różnie to bywało, ale średnio na 8-10 godzin skanowania + do 2h dojazdów. Praca polegała na ręcznym skanowaniu całego asortymentu sklepu, czasami też magazynu. Przerwy w połowie 20 minut. Praca od poniedziałku do piątku. Lokalizacje noclegowe na odpowiednim poziomie, z pełnym wyposażeniem kuchni. W środę po przepracowanym tygodniu otrzymuje się zaliczkę na poczet wynagrodzenia 850 zł. Pracownicy w różnym wieku 18-60 lat. Charaktery ludzi różne, ale można spotkać ciekawych ludzi. Koordynatorzy pomocni w problemach ze skanerem. Cześć ludzi wraca ponownie, część kieruje się na inną drogę zawodową, a część traktowało to jako pierwszą przygodę przy inwentaryzacji zagranicznej lub nawet pierwszej pracy. . Zgodnie z umową warunkiem otrzymania wynagrodzenia jest napisanie i umieszczenie opinii, których część znika.
    Wiktoria

06.11.2024 13:08

bardzo polecam firme invent! byłam pierwszy raz na inwentaryzacji za granicą przy czym poznałam dużo ciekawych ludzi jak i zwiedziłam ciekawe miejsca. odnośnie pracy to praca bardzo przyjemna, a atmosfera sama w sobie była świetna
    Angelika

06.11.2024 11:03

Braliście euro że sobą? Czy kupowaliście w PLN w polskich sklepach?
    Mariola

05.11.2024 23:29

Miałam przyjemność współpracować z firmą Invent przy kilku inwentaryzacjach i za każdym razem wszystko przebiegało sprawnie i bezproblemowo. Świetna organizacja, profesjonalizm oraz naprawdę fajna atmosfera w zespole. Dodatkowo, podczas wolnego czasu można liczyć na interesujące zwiedzanie, co sprawia, że wyjazdy stają się jeszcze bardziej przyjemne. Zdecydowanie polecam współpracę z Invent!:)
    Wiktoria K

05.11.2024 21:54

Praca przy inwentaryzacji w firmie Invent to doskonały wybór dla osób, które cenią sobie dobrą organizację, elastyczność i uczciwe wynagrodzenie. Firma wyróżnia się świetnym planowaniem – wszystko jest dopięte na ostatni guzik, co sprawia, że pracownicy od samego początku wiedzą, jakie mają zadania, co znacząco ułatwia pracę i eliminuje zbędny stres. Częste wyjazdy, także zagraniczne, to kolejny ogromny plus – pozwalają nie tylko dobrze zarobić, ale też poznać nowe miejsca i nawiązać znajomości. Firma zapewnia komfortowe zakwaterowanie podczas wyjazdów, a pokoje są czyste i w pełni wyposażone, co daje możliwość odpoczynku po intensywnym dniu pracy. Dodatkowo, infolinia działa sprawnie, a czas oczekiwania na połączenie jest krótki, więc wszelkie pytania i problemy można rozwiązać na bieżąco. Atmosfera w zespole jest bardzo przyjazna, a nowi pracownicy szybko czują się jak część zespołu dzięki wsparciu bardziej doświadczonych osób. Invent oferuje także szkolenia, które pozwalają na szybkie wdrożenie się w obowiązki i rozwijanie umiejętności związanych z precyzyjną pracą przy inwentaryzacji. Całość uzupełnia atrakcyjne wynagrodzenie, które jest adekwatne do wkładu pracy i motywuje do dalszych działań.
    Gabrysia

05.11.2024 21:23

Dzień dobry. Niedawno wróciłam z inwentaryzacji zagranicznej. Było jak najbardziej w porządku, sensowne warunki współpracy. Od siebie polecam.
    kt29

05.11.2024 21:14

Pozytywnie oceniam pierwszy wyjazd z firmą Invent. Zarówno transport, jak i noclegi zapewnione przez firmę na jak najbardziej dobrym poziomie. Sama praca przyjemna, w zgranym teamie, niedłużąca się. Polecam. :)
    Wojciech

05.11.2024 19:05

Wróciłem pod koniec października i ten miesiąc był bardzo intensywny, dużo inwentaryzacji i to aż w trzech krajach m.in. wlochy ,czechy u niemcy ,można spotkać znajome twarze ,jak i nowe. Co najważniejsze chciałem bardzo pochwalić koordynatorkę Angelikę, która ma bardzo profesjonalne podejście do pracownika ,przede wszystkim potrafi wytłumaczyć, spokojna , konkretna , jak i również jak ktoś popełnił błędy podchodziła do kogos na spokojnie i tłumaczyła . Oby więcej takich koordynatorów. Jestem na kolejnym wyjeździe w niemczech na obi .
    Jacob

05.11.2024 18:53

Współpraca na plus - formalności związane z zapisaniem się na wyjazd łatwe, szybkie a w razie problemów Pani z infolinii pomoże ze wszystkim. Darmowy dojazd, darmowe zakwaterowanie na plus. Sama praca do ciężkich nie należy, wystarczy umieć liczyć :) zaliczka wypłacana według wcześniejszych ustaleń a wypłata na pewno lepsza niż w niejednym polskim zakładzie pracy. Jeżeli ktoś się zastanawia to polecam, ja osobiście jeszcze na pewno wrócę :)
    Xxxxx

05.11.2024 16:08

Wróciłam ze swojego kolejnego wyjazdu , praca prosta , fajni ludzie , koordynatorzy zawsze pomocni . Warunki mieszkaniowe dobre . Pieniądze zawsze na czas .
    carla

05.11.2024 15:34

Byłam niedawno pierwszy raz na inwertaryzacji zagranicznej z firmą INVENT w Czechach a potem w Niemczech. Bardzo polecam taką pracę w tej frmie, wszystko bezproblemowo, zakwaterowanie, przejazd, dowóz do pracy. W pierwszym dniu szkolenie z obsługi skanera, wszystko dobrze skoordynowane, przyejmna praca. Polecam!
    Agnieszka Panek

05.11.2024 14:27

Witam. Byłam na inwentaryzacji w Niemczech, fajna praca ze skanerem, szkolenie na miejscu, transport i pokoje za darmo. Polecam firmę Invent
    @

05.11.2024 11:53

Właśnie wróciłem z inwentaryzacji sklepów OBI w Niemczech. Jestem bardzo zadowolony. Firma Invent a.g., charakteryzuje się bardzo dobrym zorganizowaniem inwentaryzacji, a także zapewnia godziwe warunki zakwaterowania swych pracowników. Jedną z zalet jest dysponowanie przez ww. firmę bardzo prostymi w użyciu (polskojęzycznymi) skanerami inwentaryzacyjnymi, które posiadają wiele przydanych funkcji, wykorzystywanych w procesie inwentaryzacji. Poza tym Invent wykonuje inwentaryzacje w różnych rejonach danego kraju, dzięki czemu można przy okazji zwiedzać rózne ciekawe okolice, poznawać ludzi żyjących na danym terenie, itd. Osobiście polecam firmę Invent a.g. wszystkim tym, którzy chcą zarobić godziwe pieniądze (pensja jest zawsze na czas); firma też udziela zaliczki i ogólnie charakteryzuje się, można powiedzieć, ciągłością zleceń inwentaryzacyjnych przez cały rok, tak za granicą jak i w Polsce. Zatem jest to duży atut tej firmy.
    Klaudia

04.11.2024 09:57

Polecam pracę w invent. Właśnie wróciłam z kolejnego wyjazdu, a za tydzień jadę na następny. Praca łatwa, można poznać naprawdę świetnych ludzi. Wypłata zawsze terminowa. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Każde miejsce noclegowe było bardzo dobrze wyposażone w niezbędne sprzęty. Oprócz gwarantowanej stawki dziennej zawsze można liczyć na bonusy związane z dłuższym pobytem w pracy lub dłuższym dojazdem do pracy. Weekendy są wolne od pracy, więc w zależności gdzie się znajdujemy, zawsze jest czas i możliwość żeby pozwiedzać okolice :)
    Agnieszka

04.11.2024 14:29

Z jakiego miasta będziesz wyjeżdżała? Może byśmy się zgadały ,bo będę pierwszy raz jechała do pracy za granicą Z góry dzięki za odpowiedź ????
    Giraffe

05.11.2024 11:32

Hej, w invencie jest ok 80 teamów jeśli się nie mylę i nawet jeśli będziecie wyjeżdżać z tego samego miasta nie znaczy to że w tej samej grupie będziecie. Ale może weź ze sobą koleżankę/kolegę jak się stresujesz. Języka nie trzeba znać bo jedzie tłumacz, kierowca zawozi do miejsca pracy i z pracy i nawet na zakupy i z powrotem. Koordynatorzy zawsze chętni są do pomocy jak czegoś nie jesteś pewna, bo lepiej pytać niż poprawiac błędy ;)
    kostek

05.11.2024 11:20

zarobki oceniam na plus i jeśli chodzi o organizację oraz to jak sam wyjazd przebiegał też jestem zadowolony i mogę polecić

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.