INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Chrupka

21.06.2025 19:55

Praca jest bardzo w porządku. Fizycznie czasem idzie się umęczyć, ale ogólnie prosta i można załapać w mig co i jak. Warunki przystępne, zwłaszcza zakwaterowanie na dużo wyższym poziomie niz sie spodziewałam
    lucb

20.06.2025 11:17

Projekt łączony Primark i Kaufland w Czechach. Primark w Pradze 10 h, Kauflandy 10 h Organizacja pracy na średnim poziomie - można by było skrócić czas pracy kilkoma decyzjami. Warunki mieszkaniowe dobre. Szkoda, że część kierowców vapuje i pozwala innym na to.
    Anna

21.06.2025 11:17

Czy 10 godzin pracy z dojazdami czy bez?
    D.

18.06.2025 13:54

Umowa 1.06.2025-21.06.2025 na Rossmann i KIK. 13.06.2025 informacja,że 5 osób wraca do PL ponieważ nie ma tyłu miejsc na KIK(bardzo dziwna sytuacja).Warunki mieszkaniowe bardzo dobre.Praca na Rossmannie 8-12h dzienne.Szkolenie na skaner 10min.
    Byly pracownik

20.06.2025 22:18

Szkolenie na skanerze nie wymaga większej ilości czasu.. Skanujesz strefe, później produkty i wysyłasz..
    Krisss

19.06.2025 21:44

Powiem tak, z perspektywy czasu Invent daje radę. Pojechałem z nimi we wrześniu ubiegłego roku po raz pierwszy i jeździłem praktycznie do końca roku. Stawka podstawową nie urywa, ale ja miałem dodatek za kierowcę i jeszcze jakąś premie. Za podstawę pewnie bym nie pojechał. Ale, spanie ok, robota ok, ludzie - pamiętajcie, najgorsi za granicą są polscy współpracownicy...
    Michał

19.06.2025 11:17

Czy po opłaceniu kary umownej którą dostałem za niestawienie się na zbiórce jest jeszcze opcja podjęcia dalszej współpracy?
    Ola

18.06.2025 15:01

Polecam bardzo firme. Spoko ludzie. Fajna atmosfera. Praca na Rossmannie. Szkolenie szybko i sprawnie.
    Ola

18.06.2025 14:58

Fajni ludzie,spoko atmosfera. Praca na rossmannie 8-12 h. Wszystko dobrze zostało wytłumaczone. Polecam serdecznie!
    Ewa

17.06.2025 13:44

Praca w invent lekka,przyjemna ,wymagająca skupienia Mili koordynatorzy,super atmosfera w pracy Hotele komfortowe Możliwość poznania nowych ludzi i zwiedzania pięknych miejsc Jedyny minus to nie wszyscy kierowcy nadają się pełnić tą funkcję Wypłata zawsze na czas i zawsze pozytywnie zaskoczona Polecam dla tych którzy chcą sobie dorobić i jednocześnie poznać wiele pięknych miejsc
    Roksana

16.06.2025 14:40

Dobry kontakt z biurem, transport o zakwaterowanie naprawdę na dobrym poziomie. Koordynatorzy profesjonali. Mam bardzo dobre doświadczenie z naszej współpracy.
    Paulina

16.06.2025 11:48

Polecam pracę z firmą Invent. Praca jest fajna, ludzie również. Można fajnie zarobić
    Magda

15.06.2025 17:28

Polecam praca prosta , koordynatorzy pomocni , ludzie fajni , pieniądze zawsze na czas, warunki noclegowe na jak najwyższym poziomie , w wolne dni można pozwiedzać
    Stanisław

13.06.2025 18:20

Jak robicie na nocki to można i pozwiedzać,ale inwenturki dzienne dają się we znaki po robocie tylko obiad i relaks i spanko bo rano trzeba wstać
    Kamil

11.06.2025 12:05

Dość łatwa, nie wymagająca praca. W wolnym czasie zawsze jest co zwiedzać. Warunki mieszkaniowe na wysokim poziomie, przestronne, wyposażone i spokojne miejsca noclegowe. Gorąco polecam ;)
    Iwona

10.06.2025 21:40

Firma uczciwa i wszystko zgodnie z umową. Można połączyć pracę ze zwiedzaniem
    ABC

10.06.2025 21:38

Byłem na dwóch wyjazdach w Niemczech. Atmosfera w ekipach z reguły dobra - ludzie w różnym wieku, są starsi, są młodsi, więc nie czułem się jakoś bardzo obco, zawsze było do kogo przysłowiową gębę otworzyć. Koordynatorzy różni, ale większość naprawdę w porządku, pomocni kiedy była potrzeba (ale tak naprawdę w pracę się tak szybko wdraża, że raczej później nie trzeba jakiejś specjalnej pomocy, bo dobrze wie się co i jak) Stawki mogłyby być wyższe, ale wypłaty są zawsze na czas i wszystko jest dobrze rozliczane, bez machlojek. Można zobaczyć nowe miejsca, wszystko organizowane przez firmę. Może nie jest to praca marzeń, ale jak ktoś chce sobie dorobić to warto spróbować.
    Tek

10.06.2025 09:40

Na stronie widzę jest termin na Polskę na 7 lipca - ma ktoś więcej szczegółów gdzie to?
    Kandydatka

08.06.2025 11:51

Ja bym chciała zrezygnować z pracy i cyklicznie jeździć,tylko boje się że się nie zalape na wyjazd ,albo zadzwonią w ostatniej chwili że wyjazd odwołany,często zdarzają się takie sytuacje?
    Michał D.

04.06.2025 14:21

Polecam pracę w Invent. Praca nie jest wymagająca, dlatego każdy powinien sobie tutaj poradzić. Wynagrodzenie adekwatne do pracy, miejsca zakwaterowania są na poziomie, zawsze dostęp do kuchni , pracuje tu już jakiś czas i śmiało mogę polecić.
    Michh

04.06.2025 10:01

Prosta i przyjemna praca, zakwaterowanie na bardzo dobrym poziomie, wypłata zawsze na czas, polecam
    Olka

04.06.2025 09:14

Moi znajomi już jadą, zapraszam i polecam, bo warto.. Na trasie Alpy ale również Muzykanci z Bremy, praca przyjemna, widoki piękne...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Alaaa

04.06.2025 05:57

Polecam pracę w tej firmie. Praca jest przyjemna, a obsługa skanera prosta do opanowania. Dużym atutem jest zakwaterowanie, za które nie płacicie, jak i za dojazdy do pracy, więc w Waszym zakresie jest tylko wyżywienie. Możecie poznać super osoby + zwiedzieć piękne kraje!
    frank

03.06.2025 11:49

Bardzo fajne wyjazdy, dzięki za szybki zarobek 😁
    Michael

03.06.2025 08:48

Praca w invent jest bardzo spoko. Różnorodne projekty i lokalizacje. Pracownik nie musi się martwić o dojazd i zakwaterowanie. Praca dla ludzi lubiących podróże. Można przy okazji zobaczyć wiele ciekawych miejsc. Polecam pracę w Invent.
    Puchacz

03.06.2025 08:14

Wyjazdy z Inventem mogę polecić każdemu kto lubi łączyć pracę i podróże. Wypłata na czas, praca dobrze zorganizowana, warunki mieszkaniowe przyzwoite, w zasadzie same plusy. Polecam

25.04.2025 10:35

01.06.2025 17:37

Wszystko zależy od wielkości sklepu, liczby ludzi oraz doświadczenia
    Natalia

30.04.2025 18:05

Polecam, wynagrodzenie na czas, praca w porządku, zakwaterowania na dobrym poziomie, transport oraz nocleg jest zapewniony

01.06.2025 17:35

Do 14 dnia następnego miesiąca czyli jak pracujesz w czerwcu to wypłatę za ten czas dostajesz w lipcu ok 14

14.04.2025 15:28

miszmasz

01.05.2025 19:03

w jakich godzinach pracuje biuro i można się spodziewać telefonu?

01.06.2025 17:32

Dostaniesz SMS z informacją o której inz jakiego numeru możesz się spodziewać telefonu 😉

18.02.2025 08:29

miszmasz

01.05.2025 19:06

różni się to jakoś stopniem trudności w zależności od specyfiki miejscówki, czy w zasadzie nie ma znaczenia, robota taka sama?

01.06.2025 17:30

Każdy projekt ma swoją specyfikę, jedne np są takie że musisz każdy produkt wziąć do ręki i zeskanować barkod a inne wystarczy że weźmiesz pierwszy produkt z rzędu zeskanujesz i wpiszesz ile fizycznie widzisz sztuk tego samego produktu. Wg mnie trzeba sobie sprawdzić samemu by zobaczyć co bardziej pasuje
    Gość

01.06.2025 14:26

Właśnie wróciłem z majowego projektu inwentaryzacji sieci sklepów Rossmann w RFN. Jestem bardzo zadowolony. Mieliśmy zapewnioną bardzo dobrą opiekę koordynatorów w trakcie przeprowadzania inwentaryzacji. Firma zapewniła nam bardzo dobre warunki zakwaterowania. Lokale były czyste i w pełni wyposażone z dostępem do ciepłej wody 24 godz. na dobę. Dni wolne (sob. i nd.) mogliśmy poświęcić na zwiedzanie Lipska, w którym byliśmy m.in. zakwaterowani przez 2 tyg. Nasz kierowca Dawid jeździł spokojnie i przepisowo. Pracownice poszczególnych sklepów Rossmann (Niemki), była dla nas bardzo miłe i życzliwe. Z chęcią wybiorę się na kolejny projekt😊
    open

01.06.2025 07:53

Invent załatwia zakwaterowanie na dość dobrym poziomie. Podczas wyjazdów na inwentaryzacje zagraniczne można poznać wielu ciekawych ludzi, ale i też fajnie dorobić. Ogólnie polecam prace w tej firmie 😊
    OLO K.

18.05.2025 03:30

Jeżdżę w INVENT od pażdziernika 2018 czyli ponad 6 lat ostatni mój turnus zakończył się w grudniu 2023 i od tej pory nie jeźdżę choć wielokrotnie zapisywałem się na wyjazdy. Uważam że jestem doświadczonym pracownikiem ponieważ byłem na wielu projektach i uważam dobrze pracuję mógłbym tylko fejsowanie poprawić i nie pchać sie na towarowanie bo szkoda czasu wysyłać tak doświadczonego liczącego jak ja na towarowanie bynajmniej. Apeluje o to by w końcu pojechać bo wiem że jestem tam potrzebny na inwentaryzacjach ze względu na doświadczenie. Jak zaczynałem w 2018 stawka była 180zł za inwentaryzację ale już w 2023 jako kierowca miałem stawkę 250 plus 50 premi jesiennej i 80 za kierowcę tam stawki i premie są dużo wyższe wypłaty są szczególnie za frekwencję więc warto nawiązać dłuższą współprace a nie pojechać i się od razu zniechęcać wszystko zależy od teamu projektu liczących i od kierowników i koordynatorów to jak praca wygląda. Tylko nikt mi nie potrafi racjonalnie i przede wszystkim sensownie wytłumaczyć dlaczego nie ma mnie od półtora roku w invencie a inni co nie mają tam aż takiego doświadczenia jak ja nadal tam jeżdżą albo kompletnie nowi ludzie są rekrutowani przez biuro.Ta firma dużo by lepiej mogła funkcjonować gdyby brali do pracy ludzi z takim doświadczeniem jak ja i przede wszyskim na liczących no młodych bo nie rozumiem tego wszyscy walczą o to żeby zmniejszyć wiek emerytalny a pracę przede wszystkim otrzymują osoby którym już zaledwie kilka lat do emerytury zostało ale niestety nie żyjemy w czasach że po 25 latach pracy można odejść na emeryturę w polsce tylko nieliczni dlatego jest jak jest. Dziadka 65 lat wziął invent na kierowcę i po krawężnikach jeżdził itp a na mnie pisano skargi odnośnie mojej jazdy tego nie wiem przecież mi wcale nie zależy na tym by mieć funkcję kierowcy ale ja uważam że w miarę dobrze jeździłem ludzi po powrocie do polski porozwoziłem tam gdzie potrzebowali busa zdałem szkód nie było także no skargi na moją osobę nie powinny byc brane wcale pod uwagę bo gdyby każdy tyle się poświecał dla INVENTU co ja to by inwentaryzacje lepiej szły to co do tego jestem pewien.
    Anna

31.05.2025 13:33

No 65 lat to nie taki dziadek, a co jak ktoś starszy to się nie liczy?
    Oli

30.05.2025 00:34

Pracuję w Invent od niedawna i jestem zadowolona. Wszystko jest dobrze zorganizowane – zarówno wyjazdy, jak i zakwaterowanie. Wynagrodzenie wypłacane jest na czas, co jest dużym plusem. Atmosfera w zespole jest w porządku. Firma jasno przedstawia warunki zatrudnienia i wszystko się zgadza. Dobrze oceniam kontakt z biurem – zawsze można uzyskać potrzebne informacje. Wyjazdy dają możliwość zobaczenia nowych miejsc. Ogólnie polecam pracę w Invent, jeśli ktoś szuka czegoś pewnego i dobrze zorganizowanego.
    Stanisław

24.05.2025 15:16

Polecam tym ,którzy mają dość życia w kraju z dykty czyli Polsce i raz na jakiś czas przewietrzyć umysł i przy okazji zarobić parę złotych.Oczywiście wszystko zależne od projektu.
    Nati

21.05.2025 13:26

Polecam, byłam na kilku wyjazdach i było w porządku. Wypłata na czas, zakwaterowania czasem mogłyby być na lepszym poziomie ale nie jest źle, kierownictwo uprzejme, praca ogólnie nie jest ciężka, transport załatwiony.
    Misialina

19.05.2025 23:41

Byłam na kilku projektach w Polsce i byłam zadowolona. Praca dość prosta i powtarzalna, można być sobie dorobić trochę grosza (wiadomo, to była typowo dorywcza praca i nie były to jakieś kokosy, ale mimo wszystko spoko nadprogramowe zasilenie portfela, zwłaszcza jak na to, że obowiązki nie są ciężkie).
    Marcinos

15.05.2025 08:14

Macie jakieś rady dla zielonego w temacie jak się przygotować do wyjazdu na zagraniczny projekt?
    omni

16.05.2025 08:53

Na stronie są informacje dla nowych co trzeba zabrać, jak się przygotować na wyjazd itp, więc warto zerknąć
    Da

19.05.2025 13:46

Da sie tak zarobić w różnych miejscach ale polski tak z 3400 na miesiąc czy nie??
    Zofia

17.05.2025 08:19

Czy są osoby które utrzymują się tylko z samych wyjazdów?

15.05.2025 20:32

Il

15.05.2025 20:53

To prawda wszystko się zgadza Nie wiem skąd oni biorą tych ludzi 🤣
    Lilia

15.05.2025 20:55

Mimo zgłaszania ci ludzie jeszcze tam pracują .
    Marcinos

15.05.2025 08:14

07.05.2025 11:58

Stary

14.05.2025 18:18

Jasne jedz zobaczysz jak robota w de wygląda zobaczysz jak bedą ulice w pl wyglądać za 2 lata i zwiedzisz trochę rajchu

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.