INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

07.05.2025 11:58

Stary

14.05.2025 18:18

Jasne jedz zobaczysz jak robota w de wygląda zobaczysz jak bedą ulice w pl wyglądać za 2 lata i zwiedzisz trochę rajchu
    Zyga

13.05.2025 18:58

Odnośnie głosowania za granicą to szanujmy się choć trochę i jeżeli firma już chce zachować pozory poprawności politycznej to błagam nie przysyłajcie info SMS o 18:30 13 mają a termin rejestracji mija za 5 h .Reakcja spóźniona minimum 3 dni,ale coż zrobić takie życie.Na drugą turę przyślijcie info 30 minut przed końcem rejestracji 23:30
    Ross

06.05.2025 08:14

Byłem na kilku inwentaryzacjach w Polsce, żeby najpierw trochę się zapoznać z czym to się je, zanim się zdecyduję na wyjazd. Pracowałem w Trójmieście i fajnie, że był organizowany autobus do miasta docelowego. Sama praca nie była ciężka, fakt, że jak ktoś nigdy nie pracował na nocki to może na początku mieć szok dla organizmu, ale jak się już zacznie, to idzie gładko i się tak nie myśli o zmęczeniu, przy takiej robocie czas szybko leci, przynajmniej dla mnie. Podsumowując, robota spoko, kasa była bardzo punktualnie, duży plus za to, że wszystkie formalności można było załatwić online. W następnej kolejności się zamierzam wybrać na wyjazd za granicę.
    milka

07.05.2025 09:40

te projekty w Polsce to jednorazowe, czy też trwają jakoś dłużej?
    Wiola

09.05.2025 23:01

Są to jednodniowe zlecenia, ale co jakiś czas miejscowości się powtarzają. Trzeba śledzić terminy:)
    Michael

09.05.2025 14:08

Polecam pracę z Inventem. Praca praktycznie dla każdego. Czas pracy zależy od zaangażowania wszystkich osób w teamie, im szybciej tym lepiej - więcej czasu dla siebie. Warunki mieszkaniowe na bardzo dobrym poziomie. Polecam????
    Stefan

07.05.2025 16:32

Dla mnie najlepszy projekt firmy to Netto oczywiście nie każdy się tu odnajdzie czas i precyzja to podstawa na tym projekcie poza tym kameralne małe teamy ,które muszą być zgrane ,żeby praca przebiegała sprawnie no plus kierownik,panujący nad całym zadaniem.

15.04.2025 13:56

miszmasz

01.05.2025 19:03

z jakich miast odjeżdzają busy?

07.05.2025 15:10

Katowice / Wrocław / Legnica
    Kaśka

05.05.2025 17:02

Byłam kilka razy z Inventem, dobre warunki pracy, kasa zawsze na czas. Różne kraje. Praca prosta, miła atmosfera. Już niedługo znowu jadę i zapraszam

07.05.2025 15:06

Wszystko zależy od zlecenia. Głównie Niemcy, ale jest też Belgia, Holandia, Francja, Włochy, Austria czasami Czechy i inne kraje.
    Marzena P

23.04.2025 16:15

Z czystym sumieniem polecam te firmie. Super praca. Kierownictwo pozytywnie nastawione do ludzi dzieki czemu praca staje przyjemnoscia.a nie obowiazkiem. Kolejnym atutem tej pracy jest mozliwosc zwiedzenie wielu pieknych miejsce w Europie.

07.05.2025 15:03

Losowe, trudno określić konkretnie. Wszystko zależy od zlecenia. Ostatnio była stolica Belgii, malownicze tereny w niemczech przy Hanowerze czy okolice parku narodowego. Było też wiele innych, w zależności kto gdzie trafił ;)

07.05.2025 14:59

Miła atmosfera, świetne warunki mieszkaniowe, pewne pieniądze i mili ludzie. Gorąco polecam ;)
    Izabela Paściak

06.05.2025 13:53

Fajna praca , przyjazna atmosfera. Możliwość zwiedzenia paru ciekawych miejsc. Zakwaterowanie bardzo dobre. Można poznać sporo nowych ludzi. Bardzo polecam.

06.05.2025 13:52

Bardzo pozytywne doświadczenia z pracy przy inwentaryzacji. Swietne zakwaterowanie,komfortowy transport wspaniali ludzie, pomocna i bardzo profesjonalna kadra zarzadzajaca. Polecam. Sam tez chętnie powtorzę.
    ko

06.05.2025 13:19

Mój pobyt w Niemczech w pracy oceniam bardzo pozytywnie. Praca była dobrze zorganizowana, a godziny pracy krótkie i przejrzyste – wszystko odbywało się zgodnie z ustalonym grafikiem, co pozwalało na odpoczynek i czas wolny. Zakwaterowanie było naprawdę fajne – czyste, schludne i dobrze wyposażone. Miałam zapewnione wszystkie niezbędne wygody, a atmosfera była spokojna i przyjazna. Całe doświadczenie oceniam bardzo dobrze i chętnie skorzystałabym z takiej możliwości ponownie.
    Lukasz

05.05.2025 15:02

Polecam
    Iwona

04.05.2025 19:52

Praca zgodna z opisem zamieszkanie również polecam Serdecznie
    Nela

26.04.2025 16:07

Bez żadnych bajerów, na Rossmanach wygląda to tak/ dane z 22.04.25 do 25.04.25 od chwili wejscia i wyjscia ze sklepu / = 22.04.25 - 9,5 h ; 23.04.25 - 9,5 h; 24.04.25 - 10,5 h ; 25.04.35 - 10,5 h . Razem h 40; CZYLI - 270 zł × 4 dni = 1080 zł : 40 h = 27 zł netto. Połowa z tych 40 h to nocki. Dodam jeszcze, że codzienny dojazd do pracy to średnio 2 godziny. Opinie pozostawiam Wam. Jestem po 4 inwentaryzacjach na Rossmanach i wszystko dokladnie sie powtarza. Pozdrawiam z mojego ostatniego już wyjazdu na Rossmanny.
    Luftballon

17.04.2025 20:48

Wróciłem czas jakiś temu z mojego pierwszego wyjazdu. Ogólnie to jestem zadowolony, można sobie było dorobić trochę grosza. Co do samej pracy - niezbyt skomplikowana, bywa nużąca po czasie, ale jest względnie prosta i niewymagająca, grunt, żeby być skoncentrowanym. Pozytywnie mnie zaskoczyło zakwaterowanie, spodziewałem się dużo gorszych warunków, a tu zupełnie eleganckie miejsce. Szkoda, że nie było jedynek, ale nie można mieć wszystkiego, ludzie z mojej ekipy byli spoko, więc aż tak mnie to nie bolało. Z kwatery do roboty był kawałek, ale szło się przyzwyczaić do dojazdów. Jak się pojawi okazja, to pewnie jeszcze kiedyś się zabiorę.
    PP

17.04.2025 12:59

Ile czasu zajmuje wam zazwyczaj nauczenie się wszystkiego na jednorazowych inwentaryzacjach? Faktycznie to jest chwila, bo to kwestia nauki użycia jakiegoś skanera?
    Kraj

15.04.2025 21:40

W jakich krajach odbywają się inwentaryzacje?
    AlaaC

16.04.2025 12:07

Głównie w Niemczech, ale nie tylko. Ja byłam już z tą w firmą w Czechach, Austrii, Chorwacji, Bułgarii, Włoszech:)
    H2O

15.04.2025 09:26

Na każdej inwentaryzacji będą na nowo pokazywali co i jak się robi?
    Byłampolecam

15.04.2025 16:58

Zazwyczaj daje się kilka dni na załapanie podstawowych informacji, zawsze jest koordynator, który w razie czego przypomni.
    gery

15.04.2025 15:34

bardzo dobrze wspominam wyjazd, na pewno nie był to mój ostatni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Ewa

15.04.2025 10:14

Polecam współpracę z Invent, można fajnie zarobić i pozwiedzać trochę świata
    Rumak

14.04.2025 06:37

można sie umówić z nimi na jak największą ilość godzin w miare możliwości?
    JP

14.04.2025 13:22

Płacone masz za dzień pracy, niewazne czy wyjdzie 6h czy 10h dostaniesz tyle samo.
    Alex

14.04.2025 13:42

Invent płaci za dniówkę, nie na godziny

10.04.2025 20:30

Jola

14.04.2025 08:16

Z tego co mi wiadomo to turnusy trwają od tygodnia do sześciu.

02.04.2025 14:40

Jola

14.04.2025 08:13

Na własny koszt dojeżdżasz tylko do jednego z trzech miast (Legnica, Wrocław lub Katowice) a stamtąd busem 9os jedzie kierowca zatrudniony przez firmę (do pracy, z pracy, do sklepu)
    Malr

14.04.2025 07:47

Na jakie wyjazdy obecnie zbieracie ludzi?
    RADIO

09.04.2025 17:43

Będzie czas na jakieś zwiedzanie po pracy?
    Dawid

13.04.2025 22:24

Tak, 4h snu to sobotę prześpisz a w niedziele zwiedzisz stacje by se kupić coś do picia

11.04.2025 10:59

Ada

11.04.2025 21:53

Telefonicznie lub mailowo, wejdź na stronę invent.ag tam masz wszystkie informacje

11.04.2025 14:01

Miła i przyjemna atmosfera. Praca z miłymi i ciekawymi osobami. Jedyny warunek to wyrobienie sobie "reputacji" na samym początku dużych projektów. Ciekawe miejsca, dużo do zwiedzania jak i zakupów! Sama praca z gatunku łatwych ;)
    Ada

28.03.2025 16:47

Kolejne udane turnusy już za mną. Polecam bardzo firmę Invent,praca łatwa,ale ja nocki. Warunki mieszkaniowe na bardzo dobrym poziomie,koordynatorzy i kierownictwo bardzo pomocni i mili. Bardzo przyjacielska atmosfera w pracy!
    Do Ada

04.04.2025 06:57

To zależy jakie kierownictwo, niektóre kierowniczki są wyniosłe i niezbyt sympatyczne

11.04.2025 13:55

Każdy ma prawo być zmęczony czy znużony. Miałem dwie takie sytuacje gdzie trafiłem na takich, a po kilku inwentaryzacjach przekonali się o mnie i przestali być w stosunku do mnie niemili. Wszystko zależy od sytuacji i od człowieka ;)
    Juras

03.04.2025 23:37

Widzę że złe opinie są usuwane, zostają tylko te dobre... wiadomo o co chodzi, ja nie polecam tej firmy, zresztą nie tylko ja

11.04.2025 13:53

Zatem oświeć wszystkich o co chodzi? ;) Przecież to praca, jak każda. Nie podoba się to idziesz gdzieś indziej. Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma :D
    Michael

10.04.2025 10:40

Polecam współpracę z firmą. Zapewniony transport i zakwaterowanie na dobrym poziomie. Sama praca - czasem dniówki - czasem nocki - można się przyzwyczaić. Polecam dla ludzi ciekawych świata i chcących odkrywać nowe miejsca.

03.04.2025 15:16

Dżes

08.04.2025 16:36

Musisz mieć przy sobie ważny dowód osobisty ;)
    Aleksandra

09.04.2025 18:02

Europejska karta ubezpieczenia zdrowotnego, wyrabiają w 10 minut a zaoszczędzi stresu i niespodziewanych wydatków (oczywiście zwrotnych, bo ubezpieczeni jesteśmy!).
    dżemo

09.04.2025 11:07

w jaki sposób potwierdzą mi, czy mogę jechać na inwentaryzację? bo na razie założyłem tylko konto na ich stronie. chodzi mi o taką pojedynczą inwentaryzacje w pl
    Weronika

08.04.2025 15:38

Praca łatwa, wynagrodzenie zawsze na czas, hotele bardzo ładne,możliwość zwiedzania. Polecam!
    Zofia

07.04.2025 07:54

Czy dla osob ktore Jada 1 Raz jest duze ryzyko odwolania wyjazdu?

07.04.2025 15:01

Będę w szoku, jeśli w kwietniu w ogóle dostaniesz zaproszenie jadąc pierwszy raz
    Trex

01.04.2025 21:54

Widziałem na profilu facebookowym info o integracji Inventcamp - ktoś wie coś więcej dla jakich osób to konkretnie skierowane? Chodzi mi o to, że jak kwietniu pójdę na robotę, to będę mógł wziąć udział, czy to raczej wydarzenie dla pracowników, którzy pracują dłużej?
    Ania

04.04.2025 08:51

Zaproszenie dostają bardziej zasłużeni pracownicy, którzy już jakis czas jeżdżą na inventy :D. Jeśli jedziesz pierwszy raz to na campa nie masz co liczyć xd. Ja pracuję już kilka lat i w zeszłym roku miałam okazję być. Super możliwośc integracji, pogadania na spokojnie, a nie przy regałach :D no i można poznać firmę od drugiej strony. Wszystko zapewnione, miejsce piękne wprawdzie zKato trochę się jedzie, ale warto. W tym roku równiez się wybieram ;)
    Ralf

31.03.2025 22:00

Umowę się podpisuje online, czy trzeba drukować i odesłać pocztą z odręcznym podpisem, czy podpisywać gdzieś na miejscu?
    Jenny

02.04.2025 14:38

Umowę podpisuje się online, nic nie trzeba drukować ani wysyła ;)
    mrówka

27.03.2025 07:50

czy wraz z kolejnymi wyjazdami da się negocjować stawkę?
    Przemysław Boniakowski

27.03.2025 15:18

Stawki podstawowe są ustalane przez Pracodawcę. Niemniej w ramach kolejnych wyjazdów mogą być doliczane różne premie (np. frekwencyjne), ale ich wysokość wynika z regulaminów Firmy.
    Ell

31.03.2025 07:28

Są rangi. Jak jest to pierwsza inwentaryzacja z inventem to jesteś beginner, następne poziomu to junior, senior i master. Wraz z doświadczeniem będą rosły rangi a co za tym idzie stawka dniówki ;)
    Marzena

30.03.2025 14:32

Już kiedyś współpracowałam z firmą Invent. Patrząc z perspektywy czasu zmiany jakie nastąpiły są bardzo korzystne. Miła atmosfera, praca lekka i przyjemna. Wynagrodzenie zawsze na czas. Z czystym sumieniem polecam tę firmę.
    Michał Sosnowiec

30.03.2025 09:43

Polecam firmę Invent. Wraz z wyjazdem wszystko jest organizowane przez pracodawcę. Praca przyjemna, nie wymaga dużych umiejętności. Wypłaty zawsze na czas.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.