INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

mini

18.07.2025 11:43

cześć. jestem zainteresowana pracą, myślicie że jak wyślę zgłoszenie jeszcze w lipcu to do sierpnia mam szanse zacząć?
    Gawron

18.07.2025 18:06

A jeśli chodzi o samą prace to moim zdaniem warto. Najlepsza firma z jaką wyjeżdżałem kiedykolwiek
    Olka

23.07.2025 17:17

Są już terminy nowych projektów, od września będzie dużo więcej. Kontakt z biurem błyskawiczny i wszystko załatwisz od ręki. Polecam
    Annjan

18.07.2025 10:56

Polecam. Praca super. Kontakt z firmą bez zarzutów. Wynagrodzenie na czas.
    Fredi

23.07.2025 17:05

Tylko netto to najlepszy projekt oczywiście dla tych którzy szybko myślą i potrafią dobrze luczyć.
    Paweł

23.07.2025 11:05

Polecam pracę w invent, ponieważ wszystko co jest przedstawione w ofercie jest wiarygodne. Praca ciekawa, dość łatwa, w razie problemów zawsze jest pomoc. Zakwaterowanie zapewnione, jest czas na zwiedzanie, wynagrodzenie na czas. Kontakt z firmą bez problemu, elastyczne podejście do zleceniobiorcy. Z czystym sumieniem polecam.
    Kara

23.07.2025 10:27

Pierwsza inwentaryzacja wyjazdową z Inventem już za mną. Ogólne wrażenie jest dobre, noclegi na wysokim poziomie, współpracownicy pomocni, dojazdy do pracy zapewnione. Zaliczka wyplacona zgodnie z umową. Praca nie jest trudna, niezdecydowanym polecam wyjazd z Invent.
    Jaa

23.07.2025 00:12

Ogólnie praca była spoko, atmosfera przyjazna, a zadania nie były specjalnie trudne, więc dało się ogarnąć wszystko bez żadnego stresu. Jeśli ktoś się zastanawia to polecam
    Oszukany

21.07.2025 21:40

Firma oszukuje. Prowadzi portal, gdzie rzekomo można się zapisać na inwentaryzację. Podpisuje się umowę. Człowiek chce się zapisać, zapisuje a potem wywala z zapisanego projektu. Przed startem zero kontaktu z firmy krzak. Mija tydzień od "inwentaryzacja" , której nikt nie potwierdził z firmy po czym przychodzi wezwanie do zapłaty na 500 zł. Ostrzegam przed tymi oszustami!

20.07.2025 12:51

Doz

21.07.2025 08:02

Na pewno nie za długo trwa bo juz kilka osób sobie na tym forum chwaliła, że rekrutacja sprawnie idzie

17.07.2025 23:51

mini

18.07.2025 11:42

cos słyszałam ze umowe zlecenie po prostu - mowie o zagranicznych wyjazdach. dobrze jakby ktoś z pracownikow jeszcze to potwierdził
    orange

18.07.2025 16:47

a nie przypadkiem tymczasowa umowa zlecenie ?
    orange

18.07.2025 16:46

hej, w jakim wieku jest mniej więcej towarzystwo na tych wyjazdach ?

17.07.2025 21:59

polan

17.07.2025 22:00

chciałem się podpytać kilku rzeczy, ale nie wiem czy odpisują w ogóle jeśli ktoś nie jest tu jeszcze zatrudniony ?

14.07.2025 17:25

15.07.2025 09:59

Tak. Wszystkie ogłoszenia na invent.ag

15.07.2025 09:58

Praca jak najbardziej do polecenia. Długość pracy zależna od zaangażowania całego teamu. Warunki mieszkaniowe na bardzo dobrym poziomie. Jedyna mała niedogodność to częste przeprowadzki, więc należy polubić życie na walizkach. W wolnym czasie można poznawać nowe miejsca. Polecam💪
    Weronika

14.07.2025 09:02

Praca łatwa, wynagrodzenie zawsze na czas, warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Polecam!
    Wojtek

14.07.2025 03:09

Byłem. Polecam. Nikt mnie nie oszukał. Lubię atmosferę w której wiem, że zarobiłem tyle ile mi się należało. Koledzy fajni. Zwiedzanie super. Posiłki smaczne.
    Weronika

04.06.2025 13:26

Praca łatwa, wynagrodzenie zawsze na czas, możliwość zwiedzania, warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Polecam!

25.06.2025 11:10

Są hotele, mieszkania, motele, domki, pokoje zwykle 2osobowe

12.07.2025 11:07

Bardzo dobry standard mieszkań, czy pokojów hotelowych, na FB firmy często wrzucane są zdjęcia z zakwaterowanis więc można mniej więcej zobaczyc
    Marzena

12.07.2025 05:47

Praca łatwa i odpowiednia dla ludzi bez doświadczenia i bez języka, ekipa pomocna, warunki zakwaterowania nieraz przerastają oczekiwania. Polecam pracę w Invent
    Marta marta

09.07.2025 21:09

Łatwa praca, fajni ludzie, a do tego możliwość zwiedzania różnych krajów, pieniądze zawsze na czas, czego chcieć więcej?
    Wojciech

09.07.2025 09:35

Wróciłem z turnusu z Netto , trafiłem na bardzo fajnych ludzi i kierowniczke . Mieszkaliśmy w domku przez cały miesiąc i każdy miał swój pokój. Udany turnus .

07.07.2025 20:10

Nie jest źle. Faktycznie czasem da się pozwiedzać. Najważniejsze że wypłata zawsze na czas.
    Tama

08.07.2025 21:11

O to to. Wypłata ważna rzecz, a zadowolony z niej jesteś na ogół?
    Iwona

25.06.2025 08:44

Już pare lat jestem w Invent, Polecam spróbować, firma wywiązuje sie ze swoich obowiązków względem pracownika. Jak sie chce cos osiągnąc to pracować trzeba wszędzie, może akurat Tobie przypasuje, co zaszkodzi spróbować. Po pracy wiadomo czas wolny można najzwyczajniej odpocząć lub udać sie na spacer, pozwiedzać a nie jednokrotnie jest co, lodówka już ugina sie od magnesików ;).
    pizza

07.07.2025 20:21

Koleżanka mówi o sobie, a nie o tobie. Nigdzie nie jest określone, że chodzi konkretnie o ten projekt, na którym ty byłeś. Przecież nie na każdym są identyczne godziny pracy, taka sama odległość z miejsca zakwaterowania do roboty itd.
    Katty

07.07.2025 21:08

11 godzin Rossmann? To w Niemczech te sklepy muszą być ogromne...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    pizza

07.07.2025 20:22

Ja byłem zadowolony ze wszystkich projektów na których byłem, a byłem na trzech. Polecam.
    Ewa

06.07.2025 11:41

Byłam tydzień w Niemczech, poznałam przesympatycznych ludzi z teamu, praca fajna, miła atmosfera, polecam niezdecydowanym.
    ko

02.07.2025 15:20

Miałam okazję pracować przy inwentaryzacjach sklepów w Niemczech i była to bardzo pozytywna i wartościowa przygoda. Praca była dobrze zorganizowana – od wyjazdu, przez zakwaterowanie, aż po same obowiązki na miejscu.
    Sylwia

01.07.2025 13:33

Jestem bardzo zadowolona w pracy w Invent . Byłam na swoim pierwszym dwutygodniowym wyjeździe w Czechach i Austrii . Noclegi na wysokim poziomie, praca lekka, trochę uciążliwe przeprowadzki, ale da się przeżyć.Fajni ludzie i jeszcze znalazł się czas na zwiedzanie Polecam .

24.04.2025 11:14

25.06.2025 11:08

Każdy w swojej internetowej karierze na początku robił błędy, każdy sklep ma swoją specyfike, ale to idzie szybko się nauczyc

01.07.2025 09:04

Wysyłają do konkretnego dnia miesiąca, więc zależy kiedy jedziesz
    Wiktor

24.06.2025 13:25

Serdecznie Polecam! Cudowna atmosfera i ludzie!
    Dren

30.06.2025 08:26

Nie wiem czy cudownie wszystko ale jest spoko

01.07.2025 09:03

Najlepiej ze swoimi jechać, wtedy jest dodatkowo dobrze
    Nova

30.06.2025 19:17

Witam mam pytanie odnośnie ile godzin się pracuje jest przyuczenie

01.07.2025 09:01

Koło 10 ja robiłem, przyuczenia jakiegoś większego nie ma, wiadomo jest wyjaśnione co i jak ale raczej na zasadzie opowieści
    Tomasz Pietruszka

30.06.2025 17:58

Polecam pracę, pieniądze pewne i na czas. Noclegi fajne i klimatyczne. Ekipa super!
    Olaa

29.06.2025 14:06

Czy są wyjazdy krótsze niż miesiąc? Chciałybyśmy spróbować z koleżanką, ale mamy obawy czy wytrzymamy tyle nocek.
    Dren

30.06.2025 08:24

Tak, weekendowe, albo jednorazowe są też wyjazdy
    Werka11

26.06.2025 12:43

Miałam okazję pracować dla firmy Invent podczas wyjazdu zagranicznego i była to bardzo ekscytująca przygoda, którą zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka nie tylko pracy, ale też ciekawego doświadczenia. Organizacja wyjazdu była bardzo profesjonalna – firma zapewniła transport, zakwaterowanie oraz pełne wsparcie koordynatorów na miejscu. Mimo że praca była intensywna i wymagała zaangażowania, wszystko było dobrze zorganizowane, a zgrana ekipa sprawiała, że atmosfera była naprawdę fajna. Czułam się bezpiecznie i wiedziałam, że w razie jakichkolwiek problemów mogę liczyć na pomoc ze strony firmy. Dzięki temu wyjazdowi nie tylko zarobiłam dobre pieniądze, ale też poznałam nowych ludzi i zobaczyłam kawałek świata. To była świetna okazja, żeby połączyć pracę z rozwojem osobistym. Z czystym sumieniem polecam firmę Invent każdemu, kto szuka sprawdzonego pracodawcy.
    Beryl

26.06.2025 20:04

Jak można się do tej bajki zapisać bo nie oddzwaniają? Macie pewnie tłumy, ale czy jest jakiś lepszy sposób>?
    Ewelinee

26.06.2025 15:15

Polecam firmę Invent! Praca polega na inwentaryzacjach za granicą – nie jest trudna, a przy okazji można pozwiedzać nowe miejsca i poznać super ludzi. Firma zapewnia zakwaterowanie, które zawsze było w porządku. Idealna opcja, jeśli chcesz połączyć zarabianie z podróżowaniem! Już niedługo wakacje, a najbliższy wyjazd jest 13 lipca – świetna okazja, żeby spróbować czegoś nowego i spędzić lato inaczej niż zwykle. Polecam z całego serca!
    Michh

18.04.2025 12:13

Polecam pracę w firmie Invent. Wypłata zawsze jest na czas, warunki mieszkań są bardzo zadowalające, praca jest przyjemna, można poznać ciekawych ludzi i zwiedzić przyjemne okolice:)
    frank

03.06.2025 11:50

no dobry standard, przynajmniej całą kupą nie trzeba się w jednej klitce gnieść

25.06.2025 11:12

Tak, jedzenie we własnym zakresie, jest dostęp do kuchenki i lodowki
    Mario

21.06.2025 19:12

I jeszcze odnośnie lipcowego projektu w Niemczech, w jakim to mieście, wie ktoś??

25.06.2025 10:56

Dowiesz się w dniu wyjazdu, jednocześnie po całych Niemczech jeździ dużo teamow
    Oli

24.06.2025 14:24

Pracowałam z Invent w czerwcu w Niemczech i jestem bardzo zadowolona! Wszystko było dobrze zorganizowane, transport i zakwaterowanie bez problemów, a atmosfera w pracy bardzo przyjazna. Kontakt z koordynatorem świetny – zawsze można było liczyć na pomoc. Polecam tę firmę każdemu, kto szuka uczciwej i sprawdzonej pracy za granicą!

22.06.2025 01:43

Praca wporządku. Czas pracy zależny od sklepu i ludzi. Niestety tym razem mimo bycia w 2 stolicach nie było czasu na zwiedzanie - trafiłem na częste przeprowadzki. Warunki zakwaterowania na fajnym poziomie. Generalnie polecam pracę w Invent

23.06.2025 21:48

Jak wygląda zakwaterowania pod kątem pokoi? Po ile osób najczęściej przydzielają?

24.06.2025 12:59

Zależy od obiektu, najczęściej są dwójki
    Marcin Enn

23.06.2025 13:02

Polecam, miła atmosfera i fajni ludzie, pieniądze na czas.
    kaktus

24.06.2025 12:42

prawda, bardzo fajna robota
    Mario

21.06.2025 19:11

Jeżeli jest data inwentaryzacji podana na stronie (Niemcy, w lipcu) to znaczy, że są jeszcze miejsca, co nie?

23.06.2025 21:58

Jak sobie założysz konto na portalu, to tam możesz zobaczyć info na ten temat. Na lipiec są jeszcze meijsca
    kaktus

24.06.2025 12:41

Próbuj do skutku, tylko tak się dowiesz
    Gancarz

17.06.2025 08:47

Brak informacji zwrotnej odnośnie wyjazdu na inwentaryzacjie ...

23.06.2025 22:00

Na portalu jednak wyraźnie wisi taka adnotacja: "UWAGA! W przypadku dużej ilości zgłoszeń biuro zastrzega sobie kontakt z wybranymi kandydatami." więc no z góry trzeba mieć na to poprawkę

22.06.2025 01:52

22.06.2025 18:39

To, że się nie dostałeś, to nie oznacza od razu, że cała firma się do niczego nie nadaje, no tak już jest, że nie każdy się dostanie. Twoich danych osobowych nikt nie potrzebuje do żadnych niecnych celów, więc to już brzmi jak jakaś konspira

22.06.2025 18:41

A poza tym, dla twojej informacji, twój komentarz poprzedni jest widoczny, nikt go nie usunął, więc tym bardziej jakaś teoria spiskowa jak dla mnie
    Rektor

18.06.2025 14:53

Tu jak zwykle same pochwały. Zauważcie, że nie ma żadnej negatywnej opinii ;)
    Kandydatka

22.06.2025 10:51

A Ty dlaczego pojechałeś jak byłeś nowy,czemu Cię przyjęli jak liczy się szybkość?

22.06.2025 18:37

Nie mają obowiązku przyjmować wszystkich jak leci, rekrutacja na projekt to rekrutacja jak każda inna, wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje zakwalifikowania się, tak już jest

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.