INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Anna Z

07.09.2025 19:09

Byłam na wyjeździe. Super sprawa! Praca nie jest ciężka a dodatkowo można sobie pozwiedzać. Kasa się zgadza. Polecam
    Maja

16.07.2025 11:52

Gdyby nie to ze pracuje sie po 10 ,12 godzin na rosmanach (oczywiscie to rowniez zalezy od kierownika) to firma Invent bylaby bez skazy.
    do Maja

27.08.2025 06:06

To nie wina firmy, że przyjeżdżają ludzie z takim podejściem... Nie słuchający w ogóle koordynatora czy kierownika, nie robiący kompletnie żadnych postępów i nie wiedzący na czym polega praca zespołowa - każdemu powinno zależeć na tym, żeby inwentaryzacja przebiegła sprawnie
    Wick

04.09.2025 15:07

Taa, zdarzają się i tacy...a potem szok, że nie dostali się na następny projekt i pretensje do firmy, że jak to tak można. Praca może i prosta, ale nie każdy się do niej nadaje, taka prawda.
    Beata P.

04.09.2025 13:50

też polecam. Na Aldi wcale nie jest źle, zakwaterowanie zadowalające, wypłata się nie spóźnia. Same plusy.
    Zuza

31.08.2025 11:00

Wyjechalam na invent pierwszy raz, praca w porządku, szybko kończyliśmy i to najważniejsze, miałam fajny team niestety więcej nie wyjadę przez częste przeprowadzki które są męczące, pokoje 4 osobowe raz trafiłam na 3 osobowy. Jeśli komuś nie przeszkadza mieszkanie w ciasnych pokojach na łóżkach dostawczych to polecam
    Łukasz

27.08.2025 15:58

Firma bardzo transparentna. Uczciwe warunki wynagrodzenia i bezproblemowe wypłaty na czas. Zgodnie z umową. Bardzo dobre warunki zakwaterowania przy inwentaryzacjach zagranicznych. Polecam serdecznie!
    Bruciak

25.08.2025 12:46

Ja też polecam. Na Rossmannach wcale nie jest źle, zakwaterowanie zadowalające, wypłata się nie spóźnia. Same plusy.
    plcm

25.08.2025 08:06

dobra robota, nie jest przesadnie ciężko, kasa się zgadza. polecam
    Simone

21.08.2025 13:44

Praca w firmie Invent to bardzo pozytywne doświadczenie. Miałem okazję zajmować się wymianą cenówek ze starych na nowe, elektryczne w Niemczech i jestem naprawdę zadowolony z tej współpracy. Organizacja całego procesu stała na wysokim poziomie – od wyjazdu, przez zakwaterowanie, aż po samo wykonywanie obowiązków. Zadania były jasno określone i dobrze zorganizowane, co sprawiało, że praca przebiegała sprawnie i bez zbędnego stresu. Zespół był bardzo pomocny i panowała świetna atmosfera. Firma dbała zarówno o komfort, jak i o terminowe rozliczenia. Polecam Invent każdemu, kto szuka rzetelnego i profesjonalnego pracodawcy. To praca, która daje możliwość zdobycia doświadczenia, poznania nowych osób oraz pracy w przyjaznym otoczeniu.
    Anna

20.08.2025 13:05

Praca w inwentaryzacji za granicą z Inventem to świetna okazja, żeby zdobyć cenne doświadczenie zawodowe i zobaczyć nowe miejsca. Firma zapewnia bardzo dobre warunki zakwaterowania oraz transport, więc cały wyjazd jest dobrze zorganizowany i bezproblemowy. Dodatkowo praca w zespole daje możliwość poznania wielu ciekawych osób i rozwijania umiejętności współpracy. Atmosfera podczas inwentaryzacji jest naprawdę przyjazna, dlatego z pełnym przekonaniem mogę polecić tę pracę.
    Gosia

20.08.2025 11:22

Praca z INVENT to świetne doświadczenie! Wyjazdy do Niemiec są dobrze zorganizowane – firma zapewnia transport, wygodne noclegi usytuowane niejednokrotnie w malowniczych rejonach i jasne zasady pracy. Atmosfera w zespole super, kontakt z biurem bezproblemowy, a wynagrodzenie zawsze na czas. Dodatkowo zdobywasz nowe doświadczenia, zawierasz nowe znajomości i przełamujesz własne bariery (jak chociażby te językowe). Polecam każdemu kto poczuł wypalenie zawodowe, kto chce doświadczać życia zawodowego w nieco odmienny sposób, kto chce przeżyć przygodę.
    Kasandra

19.08.2025 16:21

Jeżdżę regularnie od prawie roku i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Kasa zawsze na czas, warunki mieszkaniowe bardzo dobre, polecam 😊
    Kac

19.08.2025 16:14

Praca w porządku, wypłata na czas, zakwaterowanie w jak najlepszym porządku. Nic nie mija się z prawdą.
    Gabrysia

19.08.2025 16:01

Polecam firmę, wszystko w porządku, wypłata na czas, okej zakwaterowanie, brak zastrzeżeń.

18.08.2025 18:03

Polecam, praca i organizacja na najwyższym poziomie . Polecam firmę , pieniądze na czas , możliwość zwiedzania i poznania nowych osób
    Kandydatka

15.08.2025 18:46

Ja bym pojechała tylko obawiam się że mogą odwołać ,tak jak wcześniej osoby pisały,a ja stracę urlop
    Ifritus

13.08.2025 14:24

Polecam praca (usunięte przez administratora) zarobki też nie są źle więc nic tylko do pracy
    Harbor

12.08.2025 20:04

Praca na pojedynczych polskich zleceniach to pewnie głównie nocki, nie? tak zakładam, że po zamknięciu sklepu się pewnie dopiero zaczyna, chyba, że zdarzały się też jakieś w ciągu dnia?
    Nala

12.08.2025 21:57

jak ja byłam, to na nockę właśnie - zbiórka była chwilę przed zamknięciem marketu, czyli koło 20:30 jeśli dobrze pamiętam, powrót jakoś koło 3
    Natka

12.08.2025 14:37

Polecam tą firmę że względu na szybki zarobek w dogodnym dla siebie czasie oraz ta praca jest łatwa i nie jest ciężka. Wymaga się dokładnego i sprawnego liczenua więc jak najbardziej dla każdego
    Michael

12.08.2025 13:11

Polecam pracę w Invent. Praca dla każdego kto wykazuje chęć i zaangażowanie w wykonywane czynności. Długość pracy zależy od zaangażowania całego teamu, im szybciej tym oczywiście lepiej - wynagrodzenie jest wypłacane za przepracowaną dniówkę. Polecam w szczególności osobom ciekawym odkrywania nowych miejsc. Ja ostatnio dopisałem kolejny, piękny kraj - Słowenię.

11.08.2025 23:48

Ponad 2 lata i zero problemów. Pracodawca OK praca OK warunki socialne OK itp itd. POLECAM

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie

11.08.2025 23:41

POLECAM, praca prosta i łatwa. Plus po pracy można zawsze cos pozwiedzać. Kadra kierownicza ok (Pozdrawiam z tego miejsca). Pracodawca wywiązuje sie ze swoich obowiązków jeszcze raz POLECAM.
    Ewka

11.08.2025 15:43

Polecam firmę Invent, bardzo szybko i sprawnie wykonane wszystkie formalności, komunikacja z biurem na duzy plus. Bylo kilka niedociagniec w kontakcie z kordynatorami oraz z przeszkoleniem.Projekt na którym byłam był dość krotki, ale jeszcze mam nadzieję na dalszą współpracę.
    JJanusz1991

11.08.2025 10:58

Praca łatwa i przyjemna, wynagrodzenie zawsze na czas. Praca trwa od 6 do 10 h. Polecam każdemu firmę invent.
    Ewel

10.08.2025 09:55

Praca w inwentaryzacji za granicą z Inventem to świetna okazja na zdobycie cennego doświadczenia zawodowego. Oferuje możliwość poznania nowych miejsc.Invent zapewnia b.dobre warunki zakwaterowania oraz transport, co ułatwia organizację wyjazdu. Praca w zespole pozwala na poznanie nowych ludzi i rozwijanie umiejętności pracy grupowej.Przyjazna atmosfera podczas wykonywania inwentaryzacji. Z całego serca polecam
    Zaneta

09.08.2025 23:22

Polecam, dobrze zorganizowany transport i zakwaterowanie, przyjazna atmosfera
    Zadowolona Z firmy

09.08.2025 16:52

oli

19.07.2025 19:19

czy umowa jest na dłuższą współpracę, czy na luzie mogę sobie popracować tylko dwa miesiące? jak to wszystko dokładnie wygląda?
    Dżes

09.08.2025 16:06

Na luzie możesz pracować tylko dwa miesiące, są turnusy na dwa tygodnie jak i na 6 czy więcej tygodni, umowa zlecenie, co turnus podpisujesz nowa
    traszka

19.07.2025 12:02

są tu jakieś premie możliwe do wyrobienia ?

21.07.2025 23:29

mówicie o pracy na jakimś konkretnym projekcie czy tak ogólnie ?
    Dżes

09.08.2025 16:02

Jest premia frekwencyjna a do tego są różne rangi, jak zaczynasz pracę z inventem to jesteś beginer, następne jest junior, senior i master. Każda ranga wyzej równa się wyższa dniówka. Wszystko zależy od tego jak szybko liczysz, ile robisz błędów, czy potrafisz być samodzielny etc jak cos to na stronie są regulaminy w których bardziej szczegółowo jest to opisane.

31.07.2025 22:16

eMKa

08.08.2025 13:31

Wypłaty za inwentaryzacje zagraniczne są miesięczne do 14-go za miesiąc poprzedni, ale po tygodniu można otrzymać przelewem zaliczkę 850 PLN na koszty jedzenia podczas pobytu, więc wyjeżdżając trzeba mieć swoje pieniądze tylko na pierwszy tydzień. Za inwentaryzację w Polsce wypłaty są w cyklu tygodniowym w piątki za poprzedni tydzień.
    Zainteresowany

27.07.2025 22:29

Witam, Mam kilka pytań - ile mogę dostać na godzinę jeżeli mam prawo jazdy B,C oraz jaka musi być znajomość j.niemieckiego żeby dostać dodatek ?
    Daria

04.08.2025 01:44

Firma nie płaci za godziny tylko od inwentaryzacji. Stawka dla liczącego początkującego to 265zł, a dla kierowców dodatkowo +80zł. Jezdzi się busami 9cio osobowymi. Język komunikatywny, ale nie jest wymagany. Dodatek za bycie tłumaczem +30zł/dzień pracy.
    eMKa

08.08.2025 13:23

W poście u góry masz podane widełki stawek dla kierowcy z prawem jazdy kat B: 345-415 PLN netto za dzień pracy (nie za dzień pobytu na wyjeździe, za dni wolne od pracy nie ma wynagrodzenia). Prawo jazdy kat.C się nie przydaje, bo firma ma busy 9-cio osobowe. Aby mieć umowę na liczącego ze znajomością niemieckiego (tłumacza) wg mojej oceny niemiecki powinien być na poziomie B1, jak masz A2+ i sobie dobrze radzisz nie w testach pisanych, tylko w rozmowie to możesz próbować - po zgłoszeniu się online na wyjazd jako osoba ze znajomością języka będziesz miał umówioną rozmowę telefoniczną weryfikującą znajomość języka.
    Weronika Rybka

07.08.2025 13:33

Z firmą INVENT wyjeżdżałam pierwszy raz i jestem mile zaskoczona. Mieszkanie spełniało wszystkie podstawowe potrzeby – było ciepło, czysto i spokojnie. Sama praca ok, wiadomo że inwentaryzacje to fizyczne zajęcie, ale wszystko było uczciwe i zgodne z umową.
    Sylwia

06.08.2025 16:41

Byłam już po raz kolejny na inwentaryzacji w Niemczech.Praca nie jest ciężka,nie wymaga specjalnych umiejętności.Zakwaterowanie jest zawsze na wysokim poziomie.O przejazdy na inwentaryzację oraz z i do Polski też się nie trzeba martwić.Wypłaty są zawsze na czas,także nie ma się do czego przyczepi,także polecam pracę z firmą Invent.
    xyz

05.08.2025 23:56

dla mnie spoko, można sobie dorobić.
    Zola

04.08.2025 23:10

Znalazłam na stronie info o platformie językowej do nauki niemieckiego, piszą, że bezpłatna dla pracowników - to jest na czas trwania umowy, czy jak to wygląda? są jakieś limity kto może korzystać i czy np. jak ktoś jedzie na swoje pierwsze zlecenie, to będzie mógł korzystać?
    muffin

04.08.2025 14:16

byłem na jednorazowym zleceniu (Polska) i było bardzo spoko. fajna opcja na dodatkowy grosz
    Nika

03.08.2025 22:28

Ja jestem bardzo zadowolona z tej roboty. Praca jest dość prosta i lekka, chociaż czasami się dłuży, bo jednak jest powtarzalna i rutynowa, ale to dla mnie nie był jakiś większy problem. W razie potrzeby jest dostępny koordynator do pomocy, chociaż tak na prawdę po krótkim szkoleniu już każdy wie co i jak, bo obsługa skanera jest prosta i szybciutko się załapuje jak to działa. Atmosfera dość luźna, chociaż ja podczas pracy akurat z nikim nie gadam, żeby się nie pomylić w liczeniu, ale są tacy co mają bardziej podzielną uwagę. Zakwaterowanie na bardzo dobrym poziomie, byłam pozytywnie zaskoczona warunkami mieszkalnymi, wszystko czysto, ładnie, najpotrzebniejsze rzeczy są na miejscu. Najbardziej uciążliwe były chyba dojazdy na miejsce pracy, bo druga się niekiedy dłuży, ale nie były bardziej frustrujące niż przejazd do roboty w Warszawie samochodem 😉 Okolica bardzo urokliwa, moża było pospacerować w czasie wolnym, zobaczyć co nieco. No dla mnie ogólnie super i planuję się jeszcze nieraz wybrać.
    vj

03.08.2025 08:34

Bardzo potrzebowałam dodatkowego zatrudnienia. Znalazłam wieczorem w sobotę ogłoszenie. Zgłosiłam się, ale jakoś nie rozumiałam tego podawania dowodu osobistego przez internet, ale uznałam, że się pomyśli. Poszłam spać. Gdzieś około 22giej znowu podeszłam do tematu bo nie mogłam zasnąć. Dostałam odpowiedź na moje zgłoszenie, nawet się uspokoiłam, ale nie byłam w stanie myśleć. Kontakt telefoniczny z biurem pn-pt 8:00-16:00 - ok, to zapytam później bo nocnych i weekendowych dyżurów nie ma. O 7:00 w niedzielę już było nieaktualne. Poza tym wiadomość, którą dostałam była niedbale napisana, przeklejana po kilka razy.
    Nika

03.08.2025 22:20

No to chyba normalne, że musisz udostępnić swoje dane osobowe, w tym dowód, żeby móc podpisać umowę online. Lepsze to, niż potrzeba chodzenia do jakiegoś oddziału fizycznie, nikt twoich danych nigdzie nie sprzedaje, są potrzebne do pracy i nic w tym zaskakującego. No i nie wiem jaka wina firmy w tym, że na dany projekt był już komplet pracowników. To forum o pracy, a nie pamiętnik...
    balon

30.07.2025 20:31

Byłem na wyjazdach 2 razy. Z pierwszym trochę stres, ale szybko się przyzwyczaiłem do roboty, a warunki mieszkalne mnie mega zaskoczyły. Drugi wyjazd to już buła z masłem jak wiedziałem co i jak. Kaska wpada zgodnie z umową, żadnych przekrętów, wszystko jak należy. Ja polecam
    Dariaa

29.07.2025 22:58

Polecam 😊 Fajna ekipa mi się trafiła na projekcie, więc można było też fajnie spędzić czas poza pracą. Sama robota prosta i powtarzalna.

23.07.2025 21:06

Kolejny raz i wszystko jak należy,począwszy od pracy do pracodawcy. Jesli sie zastanawiasz to nie masz nad czym. POLECAM!!!

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.