INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

01.07.2014 16:53

Czarna poczytaj opinie wczesniejsze, omijaj ta firme jak największym lukiem!!!!pozdrawiam
    czarna

30.06.2014 16:35

Czy ktos wie czy sa jakies wyjazdy za granice !!!

24.06.2014 16:49

29.07.2014 14:28

Informujemy, że w przypadku choroby należy wcześniej poinformowac o swojej nieobecności a następnie przesłać drogą mailową skan zwolnienia lekarskiego na adres mailowy : [email protected]. Po spełnieniu tych dwóch warunków żadne konsewencje w formie kary pieniężnej nie są stosowane.

30.05.2014 08:47

tobiasz

08.08.2014 10:48

Weźcie poprawkę na to,że niektórzy są cholernie przewrażliwieni. Ja jeżdżę nie od dziś, jestem nauczony roboty i nie uważam żeby to była jakaś mordownicza praca. A co do zarobków to nie są złe zgarniasz tyle w trzy tygodnie co w normalnej robocie za cały miesiąc. Zdarzają się ludzie co wiecznie kręcą nosem, marudzą a nawet utrudniają pozostałym robotę. To są sporadyczne przypadki, bo w wiekszości to jeżdżą normalni ludzie co chcą zarobić i uczący sie studenci(tacy jak ja). Ja na przykład poznałem swoją dziewczynę dzięki inwentaryzacji w DE.

30.05.2014 01:17

29.07.2014 14:47

Szanowna Pani, Pani opinia nie jest podparta żadną argumentacją prosimy o sprecyzowanie powodów Pani niezadowolenia przesyłając zażalenie na adres : [email protected] .

22.05.2014 15:59

29.07.2014 14:36

Szanowni Państwo, W razie jakichkolwiek sytuacji związanych z brakiem wynagrodzenia w ustalonym terminie prosimy o kontakt z Działem Reklamacji poprzez e-mail : [email protected] . Pracownik Działu Reklamacji ustali przyczynę braku wynagrodzenia i postara się jak najszybciej rozwiązać problem, aby w jak najszybszym czasie pieniądze do Pana/Pani dotarły.

14.05.2014 14:06

Piotr

25.06.2014 22:14

a w jakich poprzednich firmach robiłeś? którą możesz polecić? szukam jakiejś roboty na wakacje i zastanawiam się nad takimi wyjazdami bo chcę trochę dorobić.

29.07.2014 14:30

Szanowni Państwo,W razie jakichkolwiek zastrzeżeń do współpracy z przedstawicielami naszej firmy prosimy o informowanie Nas o gorszących sytuacjach wysyłając e-mail na adres: [email protected] . Konsekwencje zostaną wyciągnięte,w celu ulepszania jakości pracy i komfortu pracowników.
    karolina

07.04.2014 20:59

też nasłuchałam się i naczytałam różnych opinii na temat tej firmy, jednak zdecydowałam się na wyjazd w lutym. Jedno co mogę powiedzieć to, że faktycznie trzeba być przygotowanym na pełną dyspozycyjność. Praca bywa ciężka, wszystko zależy od teamu, jeśli jest dużo nowych, to wiadomo, że praca trwa trochę dłużej i trzeba z tygodnia, żeby wszystko szło sprawnie przez resztę turnusu:-) Zakwaterowanie w schroniskach młodzieżowych (całkiem ok warunki, czasami pokoje z łazienkami). Zagwarantowane obiady i lunch pakiety. Generalnie na jedzenie nie narzekałam. Nie trzeba nic ze sobą zabierać (no może przyda się parę zupek) :-). Praca daje możliwość zobaczenia innych miejsc, bo zmienia się miejsce zakwaterowania. Dla mnie to było istotne, i być może dlatego szybko przystosowałam się do pracy. Bywały dni, że invent był zrobiony do 22 a czasem do 4 w nocy. Wolne niedziele. Wszystko zależy od ludzmi, z którymi się jedzie, bo to z nimi mieszkasz i pracujesz. Polecam osobą, które chcą zobaczyć ciekawe miejsca, które nie boją się pracy. Wypłaty regularnie. To samo osoby, z którymi byłam nie narzekali na terminowość wypłat.
    ola

04.04.2014 12:17

czy issp planuje jakis wyjazd za granice?? ( nie chodzi mi o inwentaryzacje?)
    ddddddddddddd

01.04.2014 17:22

A co to jest ten turnus 29?

31.03.2014 15:13

Witamy Państwa, trwają zapisy na inwentaryzacje w maju oraz czerwcu (Niemcy), zapraszamy na Naszą stronę internetową: www.invent.ag Pozdrawiamy Zespół ISSP
    meny

31.03.2014 11:31

Hej. Dzięki za odpowiedź :). Słyszałem już troche o tych wyjazdach od znajomego, choć też poczytałem tutaj troche wypowiedzi i właśnie troche się zdezorientowałem w tym wszystkim. Weekendy są wolne czy co nocka jest praca? Kiedyś często widziałem 2-3 tygodniowe turnusy. Teraz coś jest na maj ponad 3 tygodniowego. Mam zamiar po prostu sobie dorobić i i sie zastanawiam ile, w jakim okresie czasu można sobie odłożyć. Mój mail to [email protected], napisz to odpisze :)
    meny

30.03.2014 20:26

Witam. Był ktoś z was na tych objazdowych inwentaryzacjach w Niemczech? Ile one trwają? 2-3 tygodniowe? Ile przez dany okres czasu jest tych inwentaryzacji? np co noc czy są wolne nocki? Jak z wypłatą kasy?
    ola

31.03.2014 10:19

Cześć. Mogę wypowiedzieć się na ten temat, ponieważ nie raz uczestniczyłam w inwenturach nie tylko na ternie Niemiec. Ogólnie, to praca jest w porządku lecz trzeba być przygotowanym na pełną dyspozycyjność w danym terminie, do 4 tygodni max, to wszystko tak naprawdę zalezy od długości wyjazdu. Zapewniony jest transport, nocleg jak i wyżywienie więc czego chcieć wiecej??? Wypłata na konto lub przekazem pocztowym od 15 do 21 nastepnego miesiąca. Co super ważne!!! Umowa zlecenie ZUS!!! Jak chcesz dowiedziec sie więcej mozemy wymienić się mail-ami.
    aga

19.03.2014 22:25

podobno miał być do obi w kolonii czy ktoś coś wie więcej na ten temat
    karolka

18.03.2014 09:54

hej slyszal ktos moze o jakichs nowych projektach?
    nik

26.02.2014 15:42

znacie firme gdzie nie trzeba znac jezykow obcych a mozna dobrze zarobic.Jestem z katowic
    zespół issp

06.03.2014 12:07

Szanowni Państwo, zapraszamy do śledzenia ofert pracy na Naszej stronie internetowej bądź do kontaktu telefonicznego: 71 750 77 00. Pozdrawiamy Zespół ISSP

14.02.2014 10:04

zespół issp

06.03.2014 12:19

Witamy, w razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny: 71 750 77 00 od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 19. Pozdrawiamy Zespół ISSP
    ?

07.02.2014 10:20

Są jakieś nowe projekty? Wiadomo coś?
    nie polecam

04.02.2014 23:23

NIE POLECAM
    Andy

28.01.2014 08:47

(usunięte przez administratora)samo mowi za siebie... jest dobrze!!! jak ktoś nie chce pracowac to zadna praca mu nie bedzie pasowac!!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    miiiiiiiiii

15.01.2014 18:40

szczery krecik co Ty tu wypisujesz;p ? warunki mieszkaniowe swietne ;) To sa mieszkania w domku ;) luksusy;p a cena ? cena jak na warunki jest dobra ;) wrocilam w niedziele z Pearl z Heiterskeim i nie narzekam;) Do pracy mielismy 20 km;) Praca nie jest zla;) kwestia przyzwyczajenia ;) a co do pana kordynatora to potwierdzam Ta wypowiedz....nie powinien pelnic tej funkcji. brak pracy po swietach z tym sie zgodze coraz mniej godzin mielismy . Okolica fajna takze polecam ;)
    gość

15.01.2014 15:19

Witam, nie zgodzę się z Tobą, bo w biurze Pani koordynator nie raz mi pomogła. Przed wyjazdem dostałam odpowiedzi na wszystkie maile, a potem człowiek jest dorosły i jak z głupotami dzwoni do Polski to nie dziwię się, że czasami nie mogą pomóc. Po wyjeździe jest się już pod opieką koordynatora więc te osoby co wydzwaniają do biura w kwestii np." Pani w pokoju chrapie chciałbym się przeprowadzić" to żenada..., a widziałam różne takie sytuacje. Praca fajna, warunki mieszkaniowe ok. Nie mam nic do zarzucenia.
    marta

15.01.2014 14:16

Witam. Pracowalam tam 3 miesiace. mieszkanie tz, warunki idealne nic dodac nic ujac. do pracy 17 km to 15min drogi , szybko i sprawnie :) . Na hali jedna wielka rodzina jezeli jest ktos kontaktowy i przyjazny do ludzi:) . Stanowisko moje pracy jedno z dwoch najtrudnieszych w calej firmnie tz. putowanie. duzo biegania jezeli jest duzo zamowien. bywaly gorsze i lepsze dni. swieta platne :) . jedynie co mam do zarzucenia to brak pracy w okresie poswiatecznym co rowna sie z brakiem kasy . a co najgorsze issp to firma nie dbajaca o dobro swoich pracownikow . pozdrawiam :)

30.12.2013 13:50

Ola

03.01.2014 14:27

płacisz tylko za mieszkanie. Dojazd na miejsce pracy masz zagwarantowany, bez żadnych opłat.
    karolina

26.12.2013 18:30

pracujecie teraz na swieta i nowy rok
    Demokracja Bezposrednia

17.12.2013 21:41

Nie podoba mi się, że w formularzu jest za dużo nie potrzebnych pytań. Ktoś potrafi mi racjonalnie odpowiedzieć po co im na tym etapie rekrutacji nr pesel, albo jeszcze lepiej - po co im mój wzrost ?
    karolcia26

14.12.2013 20:28

a mozna wiedziec na jakim stanowisku pracujesz? produkcja? a polacy są wporzadku?
    4 listopada

14.12.2013 05:51

ja akurat na domku nie mam nawet zasiegu telefonu ale jakiegos wielkiego problemu z tego nie robie. w pracy jest internet, mozesz sobie spokojnie wejsc.
    Gościu

13.12.2013 15:37

OMG, 6,50 netto euro, przecież nie w zł ;-) Czyli macie dostęp do internetu tam?
    4 listopad

12.12.2013 11:30

brutto jest 8,19, na reke wychodzi jakies 6,50 z tego co liczylismy. Jezyka nie trzeba znac ;)
    ciekawy

13.12.2013 13:51

6,50 euro czy zł ?
    karolcia26

11.12.2013 14:04

witam, mam pytanie do 4listopad jak jest z jezykiem trzeba znac go? ile placa za godzinę? z góry dzìękuje:)
    4 listopad

11.12.2013 05:59

Witam wszystkich. Chcialam dodac te osoby z wyjazdu z 4 listopada dojechaly, zyja i maja sie bardzo dobrze !! Warunki mieszkaniowe w porzadku, praca po 8 h - chyba ze teraz nadgodziny sa, bo swieta ale chodzic na nie nie trzeba. Busy NOWE, sprawne. Ludzie mili choc przy wlasnych rodakach bym sie za bardzo nie wywnetrzala. Polecam ta firme. Ocena 9/10. Nie piszemy, bo tu sie zapomina o takich blahostkach, przerwy jest pol godziny i trzeba ja dobrze wykorzystac. Jak macie jakies pytania to jestem do waszej dyspozycji. Pozdrawiam ;)
    miiii

07.12.2013 19:44

ale zapewne lepsze to niz nic;p placa wydaje mi sie ze nie jest zla ;p z porownaniu z placami u nas w Pl. Sie okaze jak to bedzie;p
    lolka

06.12.2013 22:00

ile ludzi tyle opinii.. powiem tylko tyle ,ze jezeli chodzi o warunki mieszkaniowe to naprawde są bardzo dobre, za dojazdy i za mieszkanie odciągają 150 euro za miesiąc czyli wychodzi po 5 euro za dzien a to nie jest duzo , w innych firmach biora wiecej, ale ogólnie jezeli chodzi o wynagrodzenie to nie oszukujmy sie jest marne, kokosy to nie są .. Ci ktorzy mają umowy do 19 stycznia niech nie łudzą sie ,ze zostaną dłuzej, jestesmy tylko pomocą w tym przedswiątecznym szale a pozniej powiedzą nam dowidzenia .. A co do samej pracy to wszystko zależy od tego na jakie stanowisko sie trafi, ogólnie faceci mają lżej niż kobiety.. Na fakturze jest bardzo cięzko, są normy ktore cięzko jest wyrobić , o tym w biurze oczywiscie nie mówią , wszystkiego sie dowiadujemy tu na miejscu ...
    dd

06.12.2013 09:32

a i napic sie mozna w wolnym czasie, nie robia z tego zadnego problemu:)
    dd

06.12.2013 09:30

czego wy sie ludziska boicie? gwarantuja umownie dowoz na miejsce i powrot. praca nie jest ciezka, mozna poznac wielu ciekawych ludzi, zobaczyc kawalek swiata...a pieniadze placa no fakt, nie ogromne, ale nie ma tragedii....ja bylem we Wloszech 2 tygodnie i bylo ok...robilem tez w Polsce dla nich i nie narzekam..nikogo, kogo znam a byl ze mna czy na inwenturach polskich czy zagranicznych jeszcze nie oszukali..nie sluchajcie komentarzy ludzi, ktorzy nigdy nie byli a glupoty pisza..pozdrawiam
    miiii

05.12.2013 19:52

ja jade teraz w niedziele i sie przekonam jak to bedzie...umowa niezla mysle ze bedzie okey ;) Nie warto sie sugerowac opiniami poniewaz najczesciej zle opinie daja osoby ktore pija i sie zle zachowuja;p
    jola

05.12.2013 19:42

Mam prośbe jak ktoś już tam pojedzie to dajcie znac co i jak, jeśli będziecie mieć neta
    kasia

05.12.2013 12:19

(usunięte przez administratora) jeśli jedziesz to zadzwoń zgadamy sie co i jak(usunięte przez administratora)
    iFoncia

05.12.2013 11:33

No Ona dopiero wczoraj miała wyjazd także zanim dojechała ... Ja jestem z okolic Częstochowy i miałam zamiar jechać ale samej to mi się nie widzi. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.