INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

katu

03.04.2015 08:36

Tzn. 2 lata temu
    katu

03.04.2015 08:33

Yyy? Wat? Przecież w tamtym roku trwał prawie dwa miechy.
    Maniek

02.04.2015 23:03

Dobre wiadomości, strajk od 3.04. Niestety tylko kobiety zaczynają.
    lukash

02.04.2015 21:12

podejrzewam, że tego nie wie nikt. zaryzykuj. transport bezpłatny
    Michał

02.04.2015 20:13

Hej Wszystkim Wiadomo jak długo będzie trwać ten strajk ? Bo naprawdę nie chciałbym jechać na parę dni jeśli macie jakieś info piszcie .Pozdrawiam
    wwf

02.04.2015 19:53

możliwe ;) jaka miejscowość ?

02.04.2015 19:46

Jedzie ktos z wojewodztwa lodzkiego
    lukash

02.04.2015 21:25

skąd jedziesz i kiedy ?

03.04.2015 13:55

Niedaleko Lodzi.a ty.wyjazd z Wroclawia
    Bartek

02.04.2015 19:10

Nie byłem to byłby pierwszy raz

02.04.2015 19:00

03.04.2015 13:22

dziwne bo byliśmy na strajku od maja do połowy lipca. Więc coś kiepsko jesteś poinformowana, a potem dostaliśmy z firmy opcję wyjazdu na inny projekt po tygodniowej przerwie.
    bartek

02.04.2015 18:47

dajcie znać jak się pracuje i jak długo trwa ten strajk bo jak parę dni to naprawdę szkoda jechać
    bartek

02.04.2015 18:42

Witam wszystkich Bardzo prosze o opinie na temat pracy warunków tam panujących dostałem umowe jednak nie wiem czy podpisać....
    wwf

02.04.2015 18:46

byłeś już gdzieś z issp ?
    bob

02.04.2015 18:27

każdy ma chyba inaczej, jedni już pojechali, jedni jadą 6 a inni znowu czekają w Polsce.
    balbinka

02.04.2015 18:26

w zeszłym roku strajk trwał 4 dni wiec w tym roku raczej nie potrwa dłuzej jaki jest sens jechac do niemiec na 4 dni no moze 2 tygodnie, poza tym jeszcze przez przypadek mozna dostac jak niemcy zobacza ze polacy za nich idą pracować :)
    yyyyy

02.04.2015 17:37

przeczytaj dobrze umowe a nie pisz ze dojazad jest bezplatny mordeczko :)
    Emanuela

02.04.2015 17:36

Jutro tj 03.04 zaczyna sie strajk. pierwsza zmiana zaczyna prace na godzine 6:00. Osoby, ktore naduzywaly alkoholu do poznych godzin nocnych zostaja wydalone z powodu braku gotowosci do pracy. Pozdrawiam.
    zx

02.04.2015 18:03

skąd masz takie informacje,że zaczyna się strajk ? jesteś na miejscu ?

02.04.2015 17:14

ja się nadal zastanawiam czy jechać...
    iza

02.04.2015 17:14

Dojazd jest bezpłatny. Do wyjazd za czekanie 70, 00 zł brutto, po wyjeździe stawka 11,64 euro brutto h. Spoko oferta

02.04.2015 17:16

a jak dojazdy do pracy już w Niemczech? też bezpłatne? czy jedzie ktoś z podlaskiego?

02.04.2015 17:09

Dojazd jest bezplatny.kto jedzie 7 kwietnia z Wroclawia?

02.04.2015 16:50

czy dojazd z Wrocławia do Niemiec jest płatny? czy płatne są dojazdy do pracy? czy są jakieś koszty poza noclegiem??
    czarna

02.04.2015 16:18

Do mnie zadzwoniła przed chwila kobieta ze by miała 11.64 brutto he

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    czarna

02.04.2015 16:17

Do mnie zadzwoniła przed chwila kobieta ze by miała 11.64 brutto he
    sosorry

02.04.2015 15:59

Witam, jedzie ktos na stajki ze Szczecina ? Cos wiadomo, gdzie i kiedy ?
    antos

03.04.2015 01:21

tak 7 kwietnia ja tez ze szczecina bede jechac jezeli wyjazd sie odbedzie
    siema

02.04.2015 14:02

W ogole wiecie na czym polega ta praca od 7 kwietnia? Vos wam powiedzialy wiecej?
    wacek

02.04.2015 13:38

znam lepszego pośrednika Ale jest jedno Ale trzeba znać język uczyć się niestety,a bez języka sami widzicie jak jest biorą byle kogo,stawki małe,tną na ludziach kasę ile wlezie.

02.04.2015 13:03

nie
    NN

02.04.2015 13:42

do mnei Pani zadzownila wczoraj i dlatego pewnie czekam w PL na rozpoczecie pracy, mniejmy nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
    ala

02.04.2015 11:42

to jak szybko pojedziesz tak szybko wrocisz pozdrawiam
    BBBB

02.04.2015 12:23

ja 7 zaczynam ale czekam w Polsce na prace. z tego co widze to są bardzo złe opinie i juz zaczynam się bac
    strzelj

03.04.2015 09:19

A co miałoby mnie totalnie zaskoczyć, pensja za 152 z tego co czytam wypłacana na czas, warunki mieszkaniowe takie sobie, ale tak jest wszędzie przy tego typu wyjazdach. Czy jesteś w stanie powiedzieć mi coś , czego może jeszcze nie wiem ?

02.04.2015 11:31

miro0101

02.04.2015 13:16

A nzasz lepszego posrednika ?????
    miro010

02.04.2015 11:07

Witam mam pytanie odnosnie pracy na projekcie Hammer chodzi mi o to jak tam jestczy koordynatorzy sa wporzadku czy jest internet wifi i wogole chcialbym sie czegos dowiedziec na temat pracy na tym projekcie
    miro010

02.04.2015 23:02

Ja tez w poniedzialek wielkanocny
    strzelj

03.04.2015 09:26

Z Wrocławia ? Pierwszy raz ? ja też ku nowej przygodzie, pierwszy raz w życiu ku takiej . Pytałeś o Wifi, pytałem w agencji to jest z tym problem, tylko podobno na jednym mieszkaniu jest . Mogę Ci zostawić swój namiar jeśli chcesz w razie czego , będzie raźniej : )))
    nie to nie

02.04.2015 11:02

siedzimy tu do 7.04 i spadamy do Polski w Polsce czekamy na rozpoczecie strajku i tak możesz czekać dwa dni i wracać do niemiec już do pracy albo będziesz siedział w polsce do 15.7 zgodnie z umową i dostanież za to kase albo dogadają się i wtedy issp wciągu 7dni zerwie z tobą umowe
    xxx

02.04.2015 10:22

jakiej pracy? pracy nie ma :]

02.04.2015 09:19

Witam mam pytanie czy to prawda ze jak sie wysiadzie z busa to od razu idzie sie do pracy?
    mela

02.04.2015 08:33

Pościel jest, naczynia też, ale bierzcie swoje, bo lepiej mieć swoje. Teraz był wyjazd i czekamy na strajk na miejscu, od 07.04 wiemy, że kolejne grupy mają czekać na wyjazd w Polsce jak ruszy, bo będzie więcej placówek do obstawienia
    olo

02.04.2015 07:44

czy wyjazd jest platny ??
    Antos

02.04.2015 07:11

dajcie znac jak sie tam wogole zabierac posciel ze soba brac sztucce talezyki kase na pakmany wiadomo prosze by ktos napisal kto tam byl co naklepiej brac ze soba
    edeka

01.04.2015 22:23

sama tego nie rozumie siedzimy pijemy piwo i podobno mają za to nam zapłacić pracowałam kilka lat w holandi tu w niemczech jestem pierwszy raz i nie wiem o co tu chodzi ale wakacje 7 dniowe za free "no prawie" są super piwo tanie żarcie z polski na siedem dni koszt tylko dojazd do wrocławia jazda na całego

01.04.2015 15:27

jak dla mnie są warunki spoko. Nie wiem co tutaj ludzie wymyślają. Jesteśmy w trojkę w pokoju. jest kuchnia, wyposażenie. nie wiem kto takie głupoty pisze. Ludzie boją się, ze za nich kogos wyslą. Nie wiem o co kamann. czekamy sobie. Szkoda, że pogody nie ma
    gosc

01.04.2015 20:44

Jak Ci tak źle to po co siedzisz i narzekasz, nikt Cię na siłe tam nie trzyma.
    radek

30.03.2015 18:38

Witam, ja również dziś dostałem telefon odnośnie pracy w Niemczech na strajku Edeka. Póki co wysłano mi kwestionariusz którego jeszcze nie wypełniałem. Czy ktoś może był już na takim wyjeździe i jest w stanie powiedzieć czy nie ma problemów/opóźnień z wypłatą, jak wyglądają warunki mieszkalne? z góry dziękuję za odpowiedź. Praca ma polegąć na pakowaniu/komisjonowaniu artykułów spożywczych.
    gośc

01.04.2015 19:18

Jakbyś się nadawał to byś może zaszedł wyżej. Jestem na projekcie Edeka, pracowałem przez firmę ok pół roku. Dostałem kontrakt od Edeki od stycznia pracujemy już bezpośrednio pod nich na stawce bardzo dużo wyższej. Przeszło nas dużo, ale zaproponowali pracę tylko tym co się starali i dobrze robili. Kumpel za to jest w Rhenusie zatrudniony tez dostał kontrakt i nie narzeka. Co do warunków mieszkaniowych to mieliśmy i mamy super mieszkania. Teraz płacimy więcej bo tak to firma zawsze pokrywała połowę, a teraz 12 euro właściciel za dzień liczy, ale przy takiej stawce jak teraz mamy to jest do przeżycia- szukamy czegoś tańszego, ale ciężko jest. Podsumowując: Przestańcie pitolic, że się nie da, bo prawie na każdym projekcie jest taka opcja, ale trzeba się sprawdzić. jak Ci nie odpowiadają warunki mieszkaniowe to możesz znaleźć sobie nocleg sam i płacić dwa razy tyle i nie narzekać. Ja jestem wdzięczny firmie za pracę i za te warunki, które teraz mam.
    meg

01.04.2015 20:42

dokłada, pogadaj z właścicielami i zobaczysz. Zresztą możesz wejść na strony danego ośrodka i zobaczyć ceny. Niemcy nastawiają się głównie na firmy. Biorą od 10 do 14 euro od osoby. a Ty płacisz połowę.

01.04.2015 20:21

Ludzie i ludziska jest spoko warunki ok.Chcecie to przyjedzcie do Markenwitz to kest loteria gdzie kto wyladuje.My trafilismy spoko warunki dobre brakuje co nie co ale da sie zyc..
    nelo

01.04.2015 16:46

Witam jadę 7 kwietnia do niemiec do pracy nie wiem jeszcze gdzie. Ale mam pytanie czy jest tam praca czy bedzie tak ze po tygodniu nas odeslą?
    marta89

01.04.2015 20:02

Chcialabym wiedziec jakie warunki mieszkaniowe.? Czy ta firma jest wyplacalna? Ile godzin dziennie praca?
    Grzesiek

01.04.2015 20:49

Firma wypłacalna , warunki mieszkaniowe zależy gdzie trafisz od fajnych po slumsy.
    marta89

01.04.2015 16:22

Moge prosic o kontakt do kogos kto juz tam byl??
    gsp

01.04.2015 17:54

A co chcesz wiedziec ? Ja juz bylem

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.