INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Anka

24.04.2015 17:00

Ludzie czytajcie !! forum... wszystko pisze.. skoro jestescie bezrobotni macie czas wiec wystarczy tylko kliknac i mozna sie dowiedzieć co inni pisali wczesniej... po 100 razy ktos bedzie pisał.. a po co chca skan dowodu po to ze jak bedziesz podpisywac umowe musze miec twoje dane nr pesel itp ... normalne jak nie to jedz do biura i na miejscu podpisz..
    Aga

24.04.2015 15:44

Witam może mi ktoś napisać poco im skan dowodu , jeszcze nie podpisałam umowy dałam ją do wglądu radcy prawnego w urzędzie pracy czy w ogóle ktoś już pracował w Niemczech i ma jakąś pozytwną opinię
    B

24.04.2015 14:16

dzwonili do mnie dzisiaj już drugi raz zapytać się o sprawy formalne. Pani z ISSP na moje pytanie o termin wyjazdu powiedziała mi, że najprawdopodobniej między 27.04 a 05.05. pozdrawiam i miłego weekendu życzę :)

24.04.2015 13:54

Chyba z kapelusza bo przed chwilą dostałem sms z issp i nadal nie wiedzą kiedy strajk i każą czekać
    do swietokrzyskie

24.04.2015 13:50

skad takie info?

24.04.2015 13:45

To nie wina polaków ale chciwych i wykorzystujących nas agencji pracy a ci ludzie nie pracują przez agencje tylko są zatrudnieni przez Edeke a to różnica bo jak w polsce zatrudnisz się bezpośrednio w Biedrące to dostaniesz więcej niż byś miał pracować w biedronce ale przez jakąś agencje np issp.to proste i logiczne

24.04.2015 13:37

gość

24.04.2015 15:15

11, 64 to jest super stawka u nich. Na wszystkich magazynach masz 8,50 więc się opanuj chłopie.

24.04.2015 13:22

Z najnowszych wiadomosci: Strajk w Edece odwołany. Pracownicy dostali 100% podwyżki. ;) :D
    kamil2259

24.04.2015 11:58

Adrianie, co do mojego wyjazdu to jeszcze nie wiadomo, jak będzie wiecej czasu to ponoć mogę jechać autem a jak nie to oczywiście autokarem :) Jestem z Żar ;p
    B

24.04.2015 11:04

Przed chwilą do mnie DZWONILI! żeby potwierdzić dyspozycję. na razie nic nie wiadomo na temat wyjazdu, ale na moje stwierdzenie "czyli kolejny wolny weekend" pani odpowiedziała - no jeszcze nie wiadomo
    ***

24.04.2015 10:58

ja też chciałam jechać autem, ale Pani powiedziala ze nie ma opcji i w sumie juz z tym nie walcze, zaoszczedze na transporcie, sklepy ponoc blisko zakwaterowania sa to spoko, dla tych co jada autem pamietajcie o dobrych letnich oponach - to nie Polandia, że każdy robi co chce. Jesli chodzi o sms to oni codziennie ich nie wysylaja, wczesniej bylo tak ze co kilka dni, ostatnio dopiero stali sie nadgorliwi ;) a to co sie dzieje w Edece to ktos ogarniety wrzucil linki na gorze do stron, wiec wystarczy się cofnąc.

24.04.2015 10:40

duża stawka masz uprawnienia na wózki bolo?

24.04.2015 11:27

uprawnienia to nie problem ale doświadczenie około 5 letnie zdobyte w Holandii i Niemczech to już coś :-)

24.04.2015 10:22

A Pytanie do tych co mają już umowy jakie stawki macie napisane jak już wyjedziecie do pracy do niemiec?

24.04.2015 10:25

stawka 12,46 euro

24.04.2015 10:13

kamil2259 a z jakiego miasta dokładnie i jedziesz busem tak? Swietokrzyskie wysłałem i sam esa dla świętego spokoju :) za chwile spróbuuje sie dowiedzieć coś na temat edeki.

24.04.2015 09:54

A gdybym to wiedział co tam się dzieje może (usunięte przez administratora) mają A mnie też raz nie wysłali smsa ich problem nie mój.
    max

24.04.2015 15:42

Stawka jest ok. normalnie jest 8,5 euro ale jak ktoś nie pracował w Niemczech nigdy to nie wie.

24.04.2015 09:48

No dzisiaj zwlekają z wyslaniem wiadomości ;) a może ktos sie orientuje co sie dzieje w tej edece szukalem w necie i nic nie mogę znaleźć l. SIEMA wszystkim :D

24.04.2015 09:39

CZy już jedziemy ktoś coś wie. Pogadam jak ktos z miasta dobrobytu :D zapraszam
    marek

24.04.2015 09:34

kto poklika u marek
    kamil2259

24.04.2015 09:13

Siemano :) Ja też z Lubuskiego i także czekam na "wezwanie" Mój email: [email protected] chętnie pogadam na ten temat, mam 20 lat :D
    kaśka

24.04.2015 08:59

Kasia 26 lat chce tutaj kogoś poznać. czekam na odp...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

24.04.2015 00:01

Siema jestem tu nowy czekam tak jak większość na wyjazd do tej Edeki . Czytając komentarze na różnych stronach zaczynam być sceptycznie nastawiony lecz chce sie są przekonać. Jest ktos z lubuskiego? Moj email [email protected] mam na imię Adrian lat 24;)
    Adi

24.04.2015 09:06

Cześć Adrian Jestem Tomek lat 31 jadę ze śląska.

23.04.2015 20:34

Matko co za myślenie,dobra to dzięki za info,to też nie omieszkam się podroczyć z nimi :-) Pozdrawiam

24.04.2015 10:05

oni dlatego tak mówią ponieważ tam na miejscu naprawde brak parkingu a moje auto nie będzie stać z 200m od chaty Malutka jedziesz busem i koniec no chyba ze jesteś ze Szczecina to mogę cie zabrać po drodze bo lece przez Kołbaskowo ...

23.04.2015 20:10

Własnym autem jedziecie? My tez chcieliśmy i Pani powiedziała ze nie ma takiej opcji
    verbena

23.04.2015 20:19

taaa bo oni mówią że nie ma opcji itp nam też tak mówili ale my uparcie twierdziliśmy że swoim i *** więc tylko stwierdzili że ok ale na zbiórce i tak mamy się stawić (chodzi o to że jak pracownikom coś się podobać nie będzie to by nie uciekali bo nie mieliby czym no i za co:)

23.04.2015 18:17

Pytanie nie z tej beczki. Co to jest stoi na dworcu ma dwie litery i wyje. Do wygania wycieczka egzotyczna na rajską wyspę w Niemczech :D
    Piotr

23.04.2015 18:15

Witam wszystkich. Jeszcze nia dostalem umowy wiec mam kilka pytan dotyczacych wyjazdu i pracy w magazynach Edeka. Orientuje sie ktos co to za praca, na czym polega, jakie sa wymagania, ile godzin sie pracuje, czy sa zmiany? Ile moze trwac taki strajk, gdy sie konczy to wraca sie do Polski czy zostaje w Niemczech? Jesli zostaje to placone jest tez postojowe? Podobno w Niemczech podpisuje sie umowe z niemieckim pracodawca. Nie ma przekretow w tej umowie? Wie ktos, ile trzeba miec kasy na jedzenie zeby przezyc tam miesiac do pierwszej wyplaty? Sorry ze tyle pytan na raz. Pozdrawiam
    SWIETOKRZYSKIE

23.04.2015 17:55

RACZEJ ONI CIE RZUCA:d HEHEEH A NIE ZE BEDZIESZ SOBIE WYBIERAŁ A TO NIE PROPONOWALI CI MIEJSCOWOSCI JAK BYLES NA PODPISYWANIU UMOWY?

23.04.2015 18:09

Gdzie umowę podpisałem w domu i wysłałem netem tak samo prace trafiłem koleżanka mi pomogła zgłosiłem się i czekałem aż się odezwali. Jakie miasto nie wiem byle nie jakaś dziura. szajs.
    do soltysowa

23.04.2015 17:54

e co ty sie przejmujesz po 50 kobiety jezdza:D ogolnie duzo starszych babeczek;)

23.04.2015 17:52

Mam 99 i też jadę o wiek nie ma co się bać A my czekamy Mnie nie wiadomo do jakiego miasta jadę. Pojadę tam gdzie fajniejsi ludzie :D A co do wypłat to pisze dokładnie w umowie kiedy płacą a i zapytać się ich też będzie można.
    orchidea

23.04.2015 17:16

Pytanie do osób które już wyjeżdżały z issp do magazynów - jaki jest przekrój wiekowy wyjeżdżających? Czy mając 40 lat byłabym jedną ze starszych? ;)
    soltysowa

23.04.2015 17:44

orchidea spoko mam wiecej i tez jade...ha ha ale nie powiem tez sie tego obawiam ze bede babcia....
    Bees

23.04.2015 14:52

Był ktoś 2 lata temu na strajku, wypowiadali sie ludzie pare stron w tył i nie będą sie powtarzać:) Ale nastawcie sie że strajku w Edece wogle nie będzie :)

23.04.2015 16:43

to bedzie wiadomo czy bedzie strajk 27 albo 28 bo do tej daty zwiazkowcy dali ultimatum a wiec za kilka dni albo jedziemy albo czekamy dalej albo w najgorszym wypadku sie dogadaja i nas wywala
    kaz.sko

23.04.2015 17:34

Witam, mozesz podać stronke na której to wyczytałeś dzieki!!!

23.04.2015 14:37

Hej nie takim tonem,nie bardzo mam czas na czytanie wszystkiego co tu pisza bo nie w jednej firmie szukam pracy a poza tym chyba 2 lata temu tez był strajk i może wtedy ktoś był z tej firmy hmmm?

23.04.2015 14:48

Oj Malutka mój ton jest adekwatny do twojego pytania i dokładnie są tu osoby które pracowały dwa lata temu i się wypowiadały ,przykro mi że nie masz czasu ale to twój problem , czytaj forum a dowiesz się wszystkiego.

23.04.2015 14:20

Powiedzcie czy ktos już dostał wypłacone postojowe i ile na reke wychodzi

23.04.2015 14:33

Jezu następna pierwsze umowy podpisane były 01.04 wypłata jest do 20.05 to jak ktoś ci ma napisać czy dostał i ile.Czytać forym proszę
    dara

23.04.2015 14:10

Witajcie.Szukam opini na temat tej firmy,bardziej wyjazdu i umowy ktora dostalam dzisiaj.Czy sa osoby ktore wyjechaly tam do pracy z podpisaniem wczesniej umowy,jak to wyglada ?I czy mozna im zaufac,prosze o jakiekolwiek info.Pozdrawiam

23.04.2015 14:23

Wiem że się nie chce przeglądać forum ale proszę się cofnąć o kilka stron tu są wypowiedzi osób które pracują ,czekają na strajk,pracowały w issp trochę więcej wysiłu a nie co chwile ktoś pisze żeby coś mu tłumaczyć.

23.04.2015 13:33

Odpisałam :-) jesli to olaolenka
    do malutka

23.04.2015 13:29

napisalam do Ciebie sprawdz w spamie moze

23.04.2015 13:10

Kto był już na takim strajku lub jest dłużej związany z tą firmą proszę o jakiekolwiek info ma [email protected] dzięki
    Kamil

23.04.2015 12:51

ok 9 euro netto, w kolejnym roku rozliczeniowym nadpłatę podatku możesz odzyskać więc dodatkowo z 1k pln wpadnie
    nikt

23.04.2015 12:43

Ktoś zadał dobre pytanie.. Odnośnie podatku. 11,64E na godzinę brutto, ile to jest netto? Jak wygląda sprawa podatku w Niemczech? Która klasa podatkowa i jak jest wymiar tego podatku? Ile z tych 11,64brutto faktycznie widzisz na rękę? Proszę o informację osoby, które znają się na prawie podatkowym w DE.
    do swietokrzyskie

23.04.2015 12:38

a do jakiej edeki masz jechac jakie miasto?
    Swiętokrzyskie

23.04.2015 12:26

Mam pytanie bo o ile Issp pisze że gdy czekamy w PL jesteśmy zatrudnieni u nich na ZUS a jak pojedziemy do Niemiec zatrudnia nas niemiecki pracodawca z niemiecką umową na niemieckich warunkach pracy. Pracowałem w Niemczech w Styczniu i pierwszy raz się z klasą podatkową spotkałem. Ja jestem ciekaw jak to będzie przebiegało tutaj bo z tego co wiem gdy jesteśmy jako kawaler czy panna zostaje nam rzucona 6 klasa podatkowa gdzie miesięcznie zabierają 200 Euro. Czy ktoś z was pracując już w Edece spotkał się z tym i może coś na ten temat powiedzieć.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.