Techno Marine Sp. z o.o.

Adres: Daleka 103, 82-200 Malbork

NIP: 5871607937 KRS: 0000247390

Techno Marine Sp. z o.o.
2 84 6 1

Opinie o Techno Marine Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Marta
 Opinia

@Michał W pełni masz rację - nie należy sugerować się wszystkimi wypowiedziami, gdyż różni ludzi zabierają głos w dyskusji. Dobrze, że firma Techno Marine nie zalega Wam z płatnościami. A czy pracodawca motywuje Was, oferując Wam na przykład możliwość uzyskania premii?

Pomocna?
TakNie
Karol
 Opinia
@Marta 15.10.2018 15:19

Pracodawca jest całkiem fair i wyrozumiały, więc nie jest to nic, czego nie można obgadać :]

Pomocna?
TakNie
8252927
 Opinia

Techno Marine to na prawdę nie najgorsza praca ,paczki na święta dla dzieci ,koperty szatnie nie najgorsze ,może przeszkadac tylko hałas i krzyki ,ale w takiej pracy ciężko nie krzyczeć ,

Pomocna?
TakNie
Olman
 Opinia
@8252927 22.07.2018 21:38

Możesz powiedzieć kiedy pracowałeś? Ponieważ nie pamiętam takich rzeczy za czasów mojej kadencji :)

Pomocna?
TakNie
Jacek
 Opinia

Miałem swój etap z Techno Marine i w zasadzie nie miałem na co narzekać, pod względem pracowniczym byłem traktowany fair, a sama robota też nie była zła.

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia
@Jacek 15.11.2018 07:06

Dobrze, że dołożyłeś coś od siebie na temat Techno Marine jako pracodawcy. Ale skoro byłeś tam przez jakiś czas zatrudniony, to chętnie poznalibyśmy trochę więcej szczegółów o specyfice pracy tam. Jak opisałbyś tamtejszy system wynagrodzenia, a także premiowania?

Pomocna?
TakNie
Lester
 Opinia
@Marta 15.11.2018 13:14

Ja od siebie dołożę i potwierdzę - atmosfera w pracy jest świetna. Jest to dla mnie istotny element, który trzyma mnie w robocie dłużej niż miesiąc.

Pomocna?
TakNie
Michał
 Opinia

Być może coś się w firmie zmieniło od tego czasu, ale ja osobiście nie mam na co narzekać. Pracuję od kilku miesięcy, środowisko pracy jest przyjazne, poznałem sympatycznych ludzi. Wypłaty przychodzą na czas, co tez jest istotne, ponieważ mój poprzedni zakład miał z tym spory problem. Nie sugerowałbym się zbytnio opiniami na necie, nigdy nie wiadomo kto pisze i czy naprawdę tam robił.

Pomocna?
TakNie
Robson
 Opinia
@Michał 15.10.2018 14:14

To prawda, pracując tam nie pamiętam żebym słyszał od kogokolwiek jakichkolwiek negatywnych komentarzy, a pracowały tam osoby ze sporym stażem, zdecydowanie dłużej ode mnie.

Pomocna?
TakNie
Almodovar
 Opinia
@Michał 15.10.2018 14:14

Potwierdzam, dopiero jakiś czas temu zmieniłem zatrudnienie (zakładamy ze szwagrem firmę), ale cały swój okres w techno marine odbębniłem radośnie :D

Pomocna?
TakNie
Kordex
 Opinia

Najlepiej zrobić tak jak ja - zamiast czytać opinii w internecie, które mógł pisać każdy z byle powodu, najlepiej samemu sprawdzić u źródła. Dopytałem faktycznych pracowników i potwierdzić większości z tych negatywnych opinii tutaj niestety nie mogli.

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia
@Kordex 12.12.2018 08:31

Oczywiście - informacje uzyskane w sposób bezpośredni są nieocenionym źródłem wiedzy. Ale chyba jednak nie doceniasz ważnej roli, jaką pełni właśnie to forum. Z całą pewnością można tu bowiem znaleźć rzetelne wiadomości o firmie Techno Marine. Postanowiłeś tam aplikować?

Pomocna?
TakNie
Welo
 Opinia
@Marta 15.12.2018 11:10

Masz rację, ja swój research postanowiłem zrobić i tutaj i bezpośrednio, opinie były różne. Większość była jednak pozytywnych, było kilka osób, które narzekały, ale jednak większość nie żałowała stażu. Sam właśnie aplikuję, więc wypowiem się za jakiś miesiąc, gdy będę miał swoją opinię :D

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia
@Welo 08.01.2019 14:26

W takim razie bardzo się cieszymy, że treści zawarte w postach na tym wątku okazały się dla Ciebie pomocne. To jest przecież tak naprawdę istotą tego forum. A powiesz, o jakie stanowisko ubiegasz się w Techno Marine? I oczywiście nie zapomnij poinformować nas o wynikach rekrutacji. Życzymy Ci powodzenia!

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

@8252927 To bardzo dobrze, że akurat Tobie praca w Techno Marine odpowiada. A w jakim charakterze i jak długo już tam pracujesz? Czy opowiesz nam trochę o specyfice pracy w tym miejscu? Będzie ona odpowiednia dla osób, które dopiero poszukują swojej pierwszej pracy, a może liczy się doświadczenie i to właśnie na nie tam stawiają? Zachęcam Cię do uzupełnienia swojej poprzedniej wypowiedzi o te aspekty.

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

Widzę, że bardzo krytycznie wypowiadacie się na temat pracy w firmie. Czy opinie te dotyczą szczególnie któregoś z działów firmy? Obecnie trwa rekrutacja na stanowiska Logistyk / Zaopatrzeniowiecoraz Asystentka działu sprzedaży. Możecie powiedzieć coś więcej o pracy w tych działach firmy? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które na wątek trafiają szukając informacji na temat potencjalnego miejsca pracy.

Pomocna?
TakNie
kolo
 Opinia

potwierdzam, piją po krzakach i brak szacunku do ludzi. Traktują gorzej od zwierząt. Pracowałem tam i to była życiowa pomyłka. Dziwię się, że ludzie, którzy tam są dłuższy okres nie myślą o zmianie pracy...

Pomocna?
K......
 Opinia

Ta firma to totalne dno!!!!!co miesiąc okradają z pensj!sebastian traktuje ludzi bez szacunku .Nie radzę tam pracowac idzie wykaczyć się psychicznie przez Sebastiana i Jareczka!jedna wielka porażka wiecznie pija w krzakach dra ryje

Pomocna?
Phonffjn
 Opinia

Ludzie z dala od tej firmy.... Prezes Sebastian ma brak szacunku do pracowników. Z wulgaryzmami sie odnosi a to przeciez mobing... Ocknie sie jak go wszyscy opuszcza i zostanie ich garstka i on z reka w nocniku... Pensje co miesiac upitalane. To 100 to 200 .... Pseudo firma... Skoro chcecie aby pracownicy dawali z siebie 100% to wy pokazcie troche kultury... Pracuje tam Moj czlonek rodzinyy na szczescie juz nie dlugo... I karma wroci do nich

Pomocna?
Malbork
 Opinia

Jest tam jakoś konstruktor czy właśnie nikogo teraz nie mają i jest problem?

Pomocna?
Chima
 Opinia

Może ktoś dac namiary na Sebastiana? Może być adres e-mail

Pomocna?
TakNie
Obecny
 Opinia
@Chima 02.04.2017 11:18

Ja mogę. A kto pyta

Pomocna?
TakNie
123123
 Opinia

Ludzie dajcie spokój. Człowiek nie żyje zmarł więc dajcie spokoj jego duszy . A co do pracowników to tylko o Nich świadczy brak zachowania podczas ceremoni pogrzebowej. Np. Brzydal.. Zero szacunku do zmarłego jak i do reszty. Niech P. Artur spoczywa w spokoju. Teraz zacznie się kongo.

Pomocna?
Obecny
 Opinia

A jeszcze jedno..... Jeśli masz szacunek do zmarłego, to nie wypisuj durnych komentarzy

Pomocna?
TakNie
Ktos_inny
 Opinia
@Obecny 31.03.2017 23:38

Nie piszę durnych komentarzy, byłeś na pogrzebie? Jak tak to miałeś okazję zobacxyć głupie uśmieszki i zachowanie ludków (nie mówię że wszystkich) którzy siedzieli w ostatnich ławkach...

Pomocna?
TakNie
BYŁY PRACOWNIK
 Opinia
@Ktos_inny 31.03.2017 23:47

Jedno jest pewne ,odszedł na zawsze niedoceniony Talent ,i faktem jest że zarówno coponiektórych zachowanie jak i sama postawa do powagi wydarzenia pozostawia wiele do życzenia ,to w niczym niezmniejszy bólu dla rodziny.Proponowałbym zakopać słowne przepychanki i choć wtych chwilach powstrzymac się od jadowitych komentarzy,Niech ziemia będzie panu lekka p.ARTURZE ,pozostanie pan na zawsze w pamięci

Pomocna?
Ktos_inny
 Opinia

Akurat nie jestem pracownikiem

Pomocna?
TakNie
Obecny
 Opinia
@Ktos_inny 31.03.2017 23:09

To w takim razie kim jesteś? Bo rodziną Pana Artura chyba nie skoro do dzisiaj nikt nie wiedział że, pan Artur miał rodzinę z którą by utrzymywał jakikolwiek kontakt, czyli kto z ciekawości przyszedł.

Pomocna?
TakNie
Ktos_inny
 Opinia
@Obecny 31.03.2017 23:28

Widocznie mało wiesz a Artur wiedział i widział co się dzieje w firmie wszystko.... POZDRAWIAM

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Obecny
 Opinia

No właśnie gdzie byłeś jak Pan Artur żył... Obrońca się znalazł! A co do tego bydła, to swój swojego pozna.

Pomocna?
Ktos_inny
 Opinia

Na pogrzebie Artura 90% pracowników zachowywało się jak zwykłe bydło....po co przyjechaliście dla dnia wolnego w pracy czy tylko popatrzeć bo napewno nie z szacunku....żenada wstyd mi za to że musiałem to ogladać!!!

Pomocna?
Swinka
 Opinia
@Ktos_inny 31.03.2017 22:05

Swoj swego pozna

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Znajomy
 Opinia

A co się Arturowi stało? Jakiś wypadek, czy chorował? Pracowaliśmy razem, kiedy jeszcze siedziba była w Kartoszynie

Pomocna?
TakNie
waldi
 Opinia

Czesc kolego, jesli podalbys mi swoj email to z przyjemnoscia podam ci adres do rodzicow Artura, oni pewnie chetnie by sie czegos ciekawego dowiedzieli...pozdrawiam...

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia

Jeszcze nie wiadomo na 100% ,ale raczej serce-podejrzewaja zawal.

Pomocna?
TakNie
Znajomy
 Opinia
@pracownik 28.03.2017 13:26

Dzięki. Szkoda gościa, on był akurat z całego szefostwa najbardziej w porządku :(

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Znajomy 28.03.2017 13:29

To prawda.Jedyny konkretny gosciu bo na reszte to az brak mi slow zeby ich opisac.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia

Po wczorajszej teagedii smialo mozna stwierdzic,ze to poczatek konca tej firemki.

Pomocna?
TakNie
tak miało byc policzone
 Opinia

A co powiecie o "tablicy wstydu" darektorka jareczka ja mysle ze on powinien miec tam zarezerwowane 1i największe miejsce bo to jest największy wstyd i pryszcz tej pseudo firmy. Chłopaki a jak tam świąteczne paczki? O wyplatach nie wspomnę zgadzaly się?? Chyba tylko ciapkowi

Pomocna?
marek
 Opinia

Programista do obsługi lasera, do cięcia stali teraz jest u nich potrzebny. Praca jest oczywiście w Niemczech. Dajcie znac jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Ono
 Opinia

Co wy piszecie. Na produkcji jako zwykły czesiek od 9 zł do 11 netto. Nadgodziny nie są 150 % tylko normalna stawka co jest chore.

Pomocna?
TakNie
abc
 Opinia
@Ono 14.07.2016 10:03

to niezgozne z prawem - wiem bo pracuje we Flexie a tam kodeks musi byc trzymany... 2 pierwsze nadgodziny to 50 proc ..reszta godzin to setki.. prosze zglaszac do sadu pracy..do urzedu pracy waptie... tam jak robilem w forescie - o tym ze na lewo robi pol zalogi wiedzial caly urzad pracy..onic

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

Witam wszystkich! Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Techno Marine ale widzę że opinie są dość nie ciekawe. Tylko nigdzie nikt nic nie pisze na temat zarobków w tej firmie tylko tyle ze ucinają pensję i takie tam albo po prostu może i ja czegoś nie doczytałem.Jeśli ktoś może to napiszcie jakie są zarobki w tej firmie bo co do warunków pracy to w każdej firmie zawsze i wszędzie znajdą się jakieś nie dociągnięcia i naginanie przepisów np BHP a wiadomo że można robić wszystko i do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ale to wszystko zależy od zarobionych pieniędzy.

Pomocna?
hehe
 Opinia

A lubisz Mnie ?

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Jak czytam te opinie to az wstyd Mi,ze tez tam pracuje.Pisownia niestety swiadczy o poziomie wypowiadajacych sie tutaj osob. Warunki pracy sa jak u wiekszosci "prywaciarzy",ktorzy wiedza ze maja monopol na danym regionie i wykorzystuja obecna sytuacje.Niestety czasem trzeba spuscic glowe i udawac,ze pewnych rzeczy sie nie slyszy i nie widzi,ale nie jest az tak zle jak niektorzy tu wypisuja. Wazne,ze pracy nie brakuje i kasa zawsze jest na czas.Zreszta wiele osob pracuje za niewielkie pieniadze i na smieciowych umowach,wiec nie rozumiem po co tyle narzekac i marudzic? Co Ich tu trzyma? Nie podoba sie to sie zwolnij ...Pracy w M-k jest sporo na budowie,a tam lepiej placa :)Jezeli nie budowa to do stoczni,Galeonu albo Flextronics`a z checia przyjma.Wszedzie dobrze,gdzie nas nie ma...

Pomocna?
TakNie
potencjalny pracownik
 Opinia

Witam Chciałbym aplikować na zaopatrzeniowca, czy ktoś pracował tam w biurze? Z opisów wynika, że degrengolada, ale chętnie przeczytam opinię kogoś kto pracował w biurze.

Pomocna?
TakNie
heh
 Opinia

to prawda majtek ,kradną i hleją w krzkach .niech sie nie zdzwią jak psiarnia bedzie nasłana na nich ze pod wpływem jezdżą :))))))

Pomocna?
TakNie
pomylony
 Opinia
@heh 31.05.2015 20:38

może i wpisaleś troszke racji a raczej wiecej ale z formą pisowni to już gorzej kierujesz do pana prezesa apotem wyciągasz syły pisząc z ogromnymi błędami , twoje zdanie i każdy ma prawo pisać co uważa,tylko mnie zastanawia czy specjalnie tyle błędów porobiłes w pisowni czytez aby zmylic kogos ,fakt jest faktem ze takie sytauacje miały miejsce i mają z wszystkim a jeszcze bym do tego dodal znawce i wszechwiedzącego eksperta p,RYSIA

Pomocna?
TakNie
majtek zeglugi nogatowej
 Opinia

prezesie przejrzyj pan na oczy ten caly jareczek to do niczego się nie nadaje nawet do mycia kibli to ze jeździcie razem do makopu wiadomo po albo w krzaki to o produkcji ten lysy trep nie ma pojęcia o niczym same szkody dla zakładu przynosi dziwie się ze pan tego nie widzi a wszyscy dookola o tym mowia. i niech pan i ten trep sobie uzmyslowcie ze jak będą praki na kontach to stajemy z robata bo po zliczeniu tego co mi kradniecie co nieciac to mi wychodzi ze pul tora miesiąca w roku pracuje każdy z nas za darmo co daje niezla sume do chlania i na wypady dziwie się ze pani monika pozwala na takie cos to trepisko to naluk nie tylko alkoholowy panie artuze i moniko ratujcie firme i ocsuncie go od wladzu bo to się zle może skonczyc dla firmy

Pomocna?
TakNie
heh
 Opinia

oby tak dalej ,ludzie siezwalniaja jeszcze troche to niebedzie komu robic ,,ludzi maja za nic szkoda jezyk ztrzepic jedno co przychodzi najezyk ,,debile

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Techno Marine Sp. z o.o. - Malbork

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techno Marine Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.