Techno Marine Sp. z o.o.

Malbork

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 71 ocen.

Opinie o Techno Marine Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techno Marine Sp. z o.o.

Marta

Widzę, że bardzo krytycznie wypowiadacie się na temat pracy w firmie. Czy opinie te dotyczą szczególnie któregoś z działów firmy? Obecnie trwa rekrutacja na stanowiska Logistyk / Zaopatrzeniowiecoraz Asystentka działu sprzedaży. Możecie powiedzieć coś więcej o pracy w tych działach firmy? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które na wątek trafiają szukając informacji na temat potencjalnego miejsca pracy.

kolo

potwierdzam, piją po krzakach i brak szacunku do ludzi. Traktują gorzej od zwierząt. Pracowałem tam i to była życiowa pomyłka. Dziwię się, że ludzie, którzy tam są dłuższy okres nie myślą o zmianie pracy...

K......

Ta firma to totalne dno!!!!!co miesiąc okradają z pensj!sebastian traktuje ludzi bez szacunku .Nie radzę tam pracowac idzie wykaczyć się psychicznie przez Sebastiana i Jareczka!jedna wielka porażka wiecznie pija w krzakach dra ryje

Phonffjn

Ludzie z dala od tej firmy.... Prezes Sebastian ma brak szacunku do pracowników. Z wulgaryzmami sie odnosi a to przeciez mobing... Ocknie sie jak go wszyscy opuszcza i zostanie ich garstka i on z reka w nocniku... Pensje co miesiac upitalane. To 100 to 200 .... Pseudo firma... Skoro chcecie aby pracownicy dawali z siebie 100% to wy pokazcie troche kultury... Pracuje tam Moj czlonek rodzinyy na szczescie juz nie dlugo... I karma wroci do nich

Malbork

Jest tam jakoś konstruktor czy właśnie nikogo teraz nie mają i jest problem?

Chima

Może ktoś dac namiary na Sebastiana? Może być adres e-mail

Obecny
@Chima 02.04.2017 11:18
Może ktoś dac namiary na Sebastiana? Może być adres e-mail

Ja mogę. A kto pyta

123123

Ludzie dajcie spokój. Człowiek nie żyje zmarł więc dajcie spokoj jego duszy . A co do pracowników to tylko o Nich świadczy brak zachowania podczas ceremoni pogrzebowej. Np. Brzydal.. Zero szacunku do zmarłego jak i do reszty. Niech P. Artur spoczywa w spokoju. Teraz zacznie się kongo.

Obecny

A jeszcze jedno..... Jeśli masz szacunek do zmarłego, to nie wypisuj durnych komentarzy

Ktos_inny
@Obecny 31.03.2017 23:38
A jeszcze jedno..... Jeśli masz szacunek do zmarłego, to nie wypisuj durnych komentarzy

Nie piszę durnych komentarzy, byłeś na pogrzebie? Jak tak to miałeś okazję zobacxyć głupie uśmieszki i zachowanie ludków (nie mówię że wszystkich) którzy siedzieli w ostatnich ławkach...

BYŁY PRACOWNIK
@Ktos_inny 31.03.2017 23:47
Nie piszę durnych komentarzy, byłeś na pogrzebie? Jak tak to miałeś okazję zobacxyć głupie uśmieszki i zachowanie ludków (nie m...

Jedno jest pewne ,odszedł na zawsze niedoceniony Talent ,i faktem jest że zarówno coponiektórych zachowanie jak i sama postawa do powagi wydarzenia pozostawia wiele do życzenia ,to w niczym niezmniejszy bólu dla rodziny.Proponowałbym zakopać słowne przepychanki i choć wtych chwilach powstrzymac się od jadowitych komentarzy,Niech ziemia będzie panu lekka p.ARTURZE ,pozostanie pan na zawsze w pamięci

Ktos_inny

Akurat nie jestem pracownikiem

Obecny
@Ktos_inny 31.03.2017 23:09
Akurat nie jestem pracownikiem

To w takim razie kim jesteś? Bo rodziną Pana Artura chyba nie skoro do dzisiaj nikt nie wiedział że, pan Artur miał rodzinę z którą by utrzymywał jakikolwiek kontakt, czyli kto z ciekawości przyszedł.

Ktos_inny
@Obecny 31.03.2017 23:28
To w takim razie kim jesteś? Bo rodziną Pana Artura chyba nie skoro do dzisiaj nikt nie wiedział że, pan Artur miał rodzinę z...

Widocznie mało wiesz a Artur wiedział i widział co się dzieje w firmie wszystko.... POZDRAWIAM

anonim

(usunięte przez administratora)

Obecny

No właśnie gdzie byłeś jak Pan Artur żył... Obrońca się znalazł! A co do tego bydła, to swój swojego pozna.

Ktos_inny

Na pogrzebie Artura 90% pracowników zachowywało się jak zwykłe bydło....po co przyjechaliście dla dnia wolnego w pracy czy tylko popatrzeć bo napewno nie z szacunku....żenada wstyd mi za to że musiałem to ogladać!!!

Swinka
@Ktos_inny 31.03.2017 22:05
Na pogrzebie Artura 90% pracowników zachowywało się jak zwykłe bydło....po co przyjechaliście dla dnia wolnego w pracy czy tylk...

Swoj swego pozna

anonim

(usunięte przez administratora)

Znajomy

A co się Arturowi stało? Jakiś wypadek, czy chorował? Pracowaliśmy razem, kiedy jeszcze siedziba była w Kartoszynie

waldi

Czesc kolego, jesli podalbys mi swoj email to z przyjemnoscia podam ci adres do rodzicow Artura, oni pewnie chetnie by sie czegos ciekawego dowiedzieli...pozdrawiam...

pracownik

Jeszcze nie wiadomo na 100% ,ale raczej serce-podejrzewaja zawal.

Znajomy
@pracownik 28.03.2017 13:26
Jeszcze nie wiadomo na 100% ,ale raczej serce-podejrzewaja zawal.

Dzięki. Szkoda gościa, on był akurat z całego szefostwa najbardziej w porządku :(

pracownik
@Znajomy 28.03.2017 13:29
Dzięki. Szkoda gościa, on był akurat z całego szefostwa najbardziej w porządku :(

To prawda.Jedyny konkretny gosciu bo na reszte to az brak mi slow zeby ich opisac.

pracownik

Po wczorajszej teagedii smialo mozna stwierdzic,ze to poczatek konca tej firemki.

tak miało byc policzone

A co powiecie o "tablicy wstydu" darektorka jareczka ja mysle ze on powinien miec tam zarezerwowane 1i największe miejsce bo to jest największy wstyd i pryszcz tej pseudo firmy. Chłopaki a jak tam świąteczne paczki? O wyplatach nie wspomnę zgadzaly się?? Chyba tylko ciapkowi

marek

Programista do obsługi lasera, do cięcia stali teraz jest u nich potrzebny. Praca jest oczywiście w Niemczech. Dajcie znac jak to wygląda.

Ono

Co wy piszecie. Na produkcji jako zwykły czesiek od 9 zł do 11 netto. Nadgodziny nie są 150 % tylko normalna stawka co jest chore.

abc
@Ono 14.07.2016 10:03
Co wy piszecie. Na produkcji jako zwykły czesiek od 9 zł do 11 netto. Nadgodziny nie są 150 % tylko normalna stawka co jest ch...

to niezgozne z prawem - wiem bo pracuje we Flexie a tam kodeks musi byc trzymany... 2 pierwsze nadgodziny to 50 proc ..reszta godzin to setki.. prosze zglaszac do sadu pracy..do urzedu pracy waptie... tam jak robilem w forescie - o tym ze na lewo robi pol zalogi wiedzial caly urzad pracy..onic

Ja

Witam wszystkich! Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Techno Marine ale widzę że opinie są dość nie ciekawe. Tylko nigdzie nikt nic nie pisze na temat zarobków w tej firmie tylko tyle ze ucinają pensję i takie tam albo po prostu może i ja czegoś nie doczytałem.Jeśli ktoś może to napiszcie jakie są zarobki w tej firmie bo co do warunków pracy to w każdej firmie zawsze i wszędzie znajdą się jakieś nie dociągnięcia i naginanie przepisów np BHP a wiadomo że można robić wszystko i do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ale to wszystko zależy od zarobionych pieniędzy.

hehe

A lubisz Mnie ?

pracownik

Jak czytam te opinie to az wstyd Mi,ze tez tam pracuje.Pisownia niestety swiadczy o poziomie wypowiadajacych sie tutaj osob. Warunki pracy sa jak u wiekszosci "prywaciarzy",ktorzy wiedza ze maja monopol na danym regionie i wykorzystuja obecna sytuacje.Niestety czasem trzeba spuscic glowe i udawac,ze pewnych rzeczy sie nie slyszy i nie widzi,ale nie jest az tak zle jak niektorzy tu wypisuja. Wazne,ze pracy nie brakuje i kasa zawsze jest na czas.Zreszta wiele osob pracuje za niewielkie pieniadze i na smieciowych umowach,wiec nie rozumiem po co tyle narzekac i marudzic? Co Ich tu trzyma? Nie podoba sie to sie zwolnij ...Pracy w M-k jest sporo na budowie,a tam lepiej placa :)Jezeli nie budowa to do stoczni,Galeonu albo Flextronics`a z checia przyjma.Wszedzie dobrze,gdzie nas nie ma...

potencjalny pracownik

Witam Chciałbym aplikować na zaopatrzeniowca, czy ktoś pracował tam w biurze? Z opisów wynika, że degrengolada, ale chętnie przeczytam opinię kogoś kto pracował w biurze.

heh

to prawda majtek ,kradną i hleją w krzkach .niech sie nie zdzwią jak psiarnia bedzie nasłana na nich ze pod wpływem jezdżą :))))))

pomylony
@heh 31.05.2015 20:38
to prawda majtek ,kradną i hleją w krzkach .niech sie nie zdzwią jak psiarnia bedzie nasłana na nich ze pod wpływem jezdżą :)))...

może i wpisaleś troszke racji a raczej wiecej ale z formą pisowni to już gorzej kierujesz do pana prezesa apotem wyciągasz syły pisząc z ogromnymi błędami , twoje zdanie i każdy ma prawo pisać co uważa,tylko mnie zastanawia czy specjalnie tyle błędów porobiłes w pisowni czytez aby zmylic kogos ,fakt jest faktem ze takie sytauacje miały miejsce i mają z wszystkim a jeszcze bym do tego dodal znawce i wszechwiedzącego eksperta p,RYSIA

majtek zeglugi nogatowej

prezesie przejrzyj pan na oczy ten caly jareczek to do niczego się nie nadaje nawet do mycia kibli to ze jeździcie razem do makopu wiadomo po albo w krzaki to o produkcji ten lysy trep nie ma pojęcia o niczym same szkody dla zakładu przynosi dziwie się ze pan tego nie widzi a wszyscy dookola o tym mowia. i niech pan i ten trep sobie uzmyslowcie ze jak będą praki na kontach to stajemy z robata bo po zliczeniu tego co mi kradniecie co nieciac to mi wychodzi ze pul tora miesiąca w roku pracuje każdy z nas za darmo co daje niezla sume do chlania i na wypady dziwie się ze pani monika pozwala na takie cos to trepisko to naluk nie tylko alkoholowy panie artuze i moniko ratujcie firme i ocsuncie go od wladzu bo to się zle może skonczyc dla firmy

heh

oby tak dalej ,ludzie siezwalniaja jeszcze troche to niebedzie komu robic ,,ludzi maja za nic szkoda jezyk ztrzepic jedno co przychodzi najezyk ,,debile

heh

oby tak dalej ,ludzie siezwalniaja jeszcze troche to niebedzie komu robic ,,ludzi maja za nic szkoda jezyk ztrzepic jedno co przychodzi najezyk ,,debile

pomylony

sądze ze firma jako firma jest ok ale niepotrzebnych jest pare osób i to zarowno z biur jak i przedewszystkim z hali ,bo podpierdzielaczy i fajansiarzów po ktorych trzeba poprawiac jest wiele a osoby odpowiedzialne za stan łodzi wydanej niewidzą tego co powinni lub kryją błedy innych i udają że jest wszystko ok a czepiają się pierdół

pasztet

heheh, fakt pamiętam pasztet i pseudo szampan w reklamówce na Święta. Ale zapomniałeś o mielonce, też była.

Michał

To wspułczuje tej firmie co ich wybierze mówie poważnie będą same reklamacje pracowałem w techno pare lat to wiem co nieco

Miś

Co wy chcecie od tej firmy. Chce się prężnie rozwijać. Zgłosiła się nawet do przetargu na budowę holowników dla MW. http://www.defence24.pl/news_modernizacja-marynarki-wojennej-rp-najpierw-holowniki-pozniej-okrety-bojowe

adam

Witam chyba nie było paczek bo nie piszą napewno Sebuś dał prezęnty w kopertach

Michał

Ale jeszcze będzie szampan tuńczyk kawa i jak zwykle pszemówienie tatusia że mogło być lepiej wypłata ucięta żeby paczki się zwruciły Grzechu znowu staremu będzie du.. lizał jak co roku Jareczek pija.. Sebastjanek też a ludzie będą się cieszyć poraszka

były pracownik

Michał wiesz jakie sukcesy odnosi? Że wypierd... ludzi na kasę a i tak jakoś funkcjonuje i ma pracowników i tu muszę przyznać racje to sukces hehe ale już nie długo święta to tatuś Sebastian znowu da paczki z pasztetem i stwierdzi że jesteście jedną wielką rodzina hehe

xyz

No i jakie sukcesy odnośnie tych dwóch stateczków?

Michał

Witam tylko jaką markę ma firma techno bo chyba ni to że jest dobra?

Bosman zeglugi Ostr.-Elbl.

Tam trzeba być aby to było faktem,co będzie wodowane i jakie będą odbiory KOŃCOWE PRS - musi wydać certyfikat ,że statki mogę być eksploatowane -jeśli będą uwagi STATKI - nadal nie nadają się do użytku.5-7 grodnia ,a może inny dzień grudnia będą te pokazy ODBIORÓW .Proszę o informację chcę być świadkiem. Firma Techno Marine ma swoją markę. Pozdrawiam Bosman

namor

Jestem mieszkańcem Ostródy w związku z tym interesuje mnie w jakim stanie są naprawiane przez Waszą firmę 2 statki Żeglugi Ostródzkiej. Gazeta Ostródzka w dniu 26 . 11. 2014 tj. przed II turą wyborczą napisała , że wodowanie jednego z nich odbędzie sę w dniu 5 grudnia 2014 i kilka dni po przeprowadzeniu prób na wodzie Gmina Miejska Ostróda otrzyma pierwszą jednostkę a druga będzie wodowana w II połowie grudnia. Ile w tym jest prawdy a ile kiełbasy wyborczej. Pozdrowienia z pięknej Ostródy.

michał

Jak zwykle wypadek popażyło chłopaka wina nadzoru jak zwykle ale i tak zwalą wine na pracowników że coś źle zrobili bo tam zawsze szybko to podstawa nie liczy się tam pracownik tylko czas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą firme

były pracownik

a co się takiego stało że policja i prokurator wjechał do techno?

x

Ten "zakład" to jedna wielka pomyłka

michał

Witam i znowu wypadek w techno policja prokurator i jeden wielki syf jak zwykle w techno

nick
@michał 20.11.2014 20:45
Witam i znowu wypadek w techno policja prokurator i jeden wielki syf jak zwykle w techno

Cóż tam się stało?

obecny pracownik

Romek lepiej kup sobie ponton z BRICOMARCHE na pewno będzie lepszej jakości niż łódka z techno

anonim

(usunięte przez administratora)

KZ

Nie polecam, w tej firmie są chyba jakieś wewnętrzne problemy związane z zarządzaniem. Trzeba by sprawdzić też zadłużenie firmy.

adam

Janek mocno się mylisz dużo się zmieniło móżę się myle ale jak pracowałeś to było inaczej teraz nie ma z kim pogadać tam jest poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle

adam

Ula to prawda co piszą pracowałem tam parę lat kiedyś było lepiej dopuki nie pszyszedł (usunięte przez administratora)bo z Pawłem i Grześkiem szło wytszymać ale z tym debilem to masakra chyba że będziesz brała relanium to jakoś dasz radę pozdro.

pracownik

Ulu nie przyjmuj się do tej firmy jeśli chcesz mieć zdrowa psychikę chyba ze potrafisz przyjmować wszystko na luzie i mieć wyjeba... na debili z biura...

adam

Co ty stary możesz wiedzieć?????????

stary

Mysle ze czarny wyleciał oraz inni zaprawkowicze bo w tym czasie pojawił się nowy łysy który głośno gada a nic nie robi!ciekaw jestem co będzie z innymi których przyjęli po nim!

adam

Witam oni potrafią coś naprawić chyba mocniej rozwalić a papiery na niezatapialność to chyba Jareczek z Ryśkiem kupią w TESKO kupią to wystawią!!!!!!

Bosman żeglugi

Może ,ktoś powie jak wyglądają naprawiane u Was stateczki dla Żeglugi Ostródzko-Elbląskiej-które wcześniej nie nadawały się pływania. Słyszałem,że udało się je WAM naprawić i jeden będzie już pływał w pażdzierniku tego roku na ,które będzie miał papiery wystawione na niezatapialność.

adam

Witam widze że firma roku powoli upada na psy ludzie składają po innych firmach podania o prace i to ludzie co pare lat tam pracują wina pana Jarka

Zostaw opinię o Techno Marine Sp. z o.o. - Malbork

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techno Marine Sp. z o.o.