STOKSON
3 93 6 1

Opinie o STOKSON

Ruch

Fajnie premie świąteczne na konto w rozmiarze 100zl i kalendarz. Chcemy Ukraińcy i Hindysi nawet tego nie dostali? Pracuje ich bardzo dużo w zakładzie. Śmieszne to

Edzio
@Ruch 26.12.2018 17:43

Mam pytanie jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu

Paulina
@Edzio 26.12.2018 20:54

Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny za utrzymanie w optymalnej sprawności technicznej (serwis, remonty, regulacje, przeglądy okresowe i naprawy) maszyn i urządzeń produkcyjnych oraz za utrzymanie ruchu produkcji. Firma STOKSON oferuje w zamian: stabilną i satysfakcjonującą pracę w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji, dostęp do nowoczesnych maszyn, narzędzi i części, możliwości rozwoju osobistego w środowisku zapewniającym wysokie standardy pracy, możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, paczki świąteczne i urodzinowe. Czy takie warunki Cię satysfakcjonują?

........
@Ruch 26.12.2018 17:43

No smieszne. Czemu nikt nie napisze jak kierownik produkcji gnębi ludzi krzyczy dzwiga rękę czemu każdy sie go boi bo kochany szef tylko jemu wierzy nie swoim pracownikom i tak jest szkoda słów na temat tej firmy tylko miec ukryta kamere i nagrywać

Szanujmy sie
@........ 05.02.2019 18:42

Taki sprzęt nie jest drogi więc powodzenia! Potem do sądu i mnóstwo kasy można wyciągnąć,wiem co piszę !!

Pracownica
@Szanujmy sie 11.02.2019 16:35

Witam pracuje w tej firmie i pierwsze słyszę że takie coś się dzieję są takie dni że człowiek się zdenerwuje czy coś musi czasem zwrócić uwagę podniesionym głosem czy pokazać ręką ale bez przesady my jesteśmy tylko ludzmi każdy tylko narzeka ale nikt nie widzi że kierownik sie stara żeby miało to ręce i nogi ile stresu ma itd to jest produkcja a nie piaskownica z zabawkami ! ogarnijcie się firma wymaga bo nam za to płaci proste ! Mi sie podoba tam praca mimo to że kiedyś też dostalam opr... ale to akurat miał kierownik racje bo była moja wina tak to spoko :-)

bezrobotna

Czy to prawda że nie przyjmują tam już Polaków do pracy tylko teraz sami Ukraińcy a nawet Hindusi?

Ktos
@bezrobotna 22.12.2018 22:01

Nie prawda

Mała

Pracuje w stoksonie od kilku miesiecy. Kasa jest na czas, robota nienajgorsza. Wiadomo jak to jest na produkcji, wczesniej pracowałam na produkcji foteli samochodowych i bylo duzo gorzej.

Vako

Nie wierzyłem za bardzo w opinie zawarte na tym portalu... Dwie rozmowy kwalifikacyjne przebiegły w bardzo miłej atmosferze i wszystko zapowiadało się bardzo dobrze. Niestety gdy przyszło do podpisania umowy okazało się że umowa spisana jest na całkiem inne stanowisko a stawka jest znacznie niższa od umówionej... Dramat... Jakoś nie przekonało mnie tłumaczenie że reszta umówionej kwoty zostanie wyrównana w "premii uznaniowej". Co jeśli ktoś nie uzna premii uznaniowej? Człowiek zostaje z najniższą krajową. Oczywiście byłem zapewniony że pieniądze zabierane są jedynie za ciężkie naruszenie regulaminu pracy oraz za L4 ale wolę nie sprawdzać na własnej skórze. Aktualnie szukają bardzo wielu pracowników więc jeśli komuś nie przeszkadza to CHYBA firma OK. Na wejściu człowieka witają sympatyczni ludzie i tak jak pisałem wcześniej miła luźna atmosfera.

Kwiat Lotosu

Witam czy to jest prawda co piszą ?? czy jest system kart wejsćia i wyjścia jak udowodnić że są nadgodziny ,jest też wątek że nie płaca wszystkich nadgodzin płacone jak 50%|100 % jak to w tygodniu jak w niedziela ??? Stabilną i satysfakcjonującą pracę w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, Wynagrodzenie w wysokości 3060 zł brutto w trakcie okresu próbnego, po trzech miesiącach współpracy wynagrodzenie w wysokości 3250 zł brutto, Pakiet socjalny – bonus wakacyjny wypłacany raz w roku w wysokości 1185 zł brutto, System kafeteryjny - do wyboru m.in. karta multisport/ bilety do kina, koncert/ bony podarunkowe, Możliwość awansowania, Pracę w prężnie rozwijającej się firmie, Wysoki standard pracy, Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, Bonus świąteczny i urodzinowy.

Paulina

@Jula i jaką w końcu podjęłaś decyzję? Byłaś na rozmowie w STOKSON? Jeżeli tak, to napisz proszę jakie odniosłaś wrażenia i jaki był rezultat rozmowy. Jeżeli już podjęłaś tam pracę, proszę byś podzieliła się z nami przemyśleniami odnośnie tego jak wyglądała konfrontacja Twoich dylematów z rzeczywistością. @Norbert tak, STOKSON obecnie poszukuje osób chętnych do pracy na różnych stanowiskach. Wszystkie aktualne oferty znajdziesz na: https://stokson.com.pl/praca/ Czy któraś z nich Cię zainteresowała?

anonim

(usunięte przez administratora)

Miki

Z tego co wiem to TAK

$$$

Po co tak narzekać trzeba się zwolnić i iść do pracy za 1300.Umiecie tylko narzekać a co miesiąc z nadgodzinami trzy koła wpada do kieszeni. A za nadgodziny to byście się po zabijali jeden przez drugiego.A tak w ogóle to te posty piszą te młode synki co na szkole zucalo się butelkami po piwie a teraz chciało by się leżeć.

gagf
@$$$ 15.02.2015 13:54

Swięte słowa Pani magister

Tj
@$$$ 15.02.2015 13:54

Co za ANALfabeta,ja pi++ole.

karczycho
@$$$ 15.02.2015 13:54

Na butelkę, to ty siadasz kolego!!!!! na pierwszym piętrze hahahaha lol

PEWNIE Dupka ci pękła
@$$$ 15.02.2015 13:54

ej to co ja mam (usunięte przez administratora) 100 H nadgodzin by dostać 3 koła no cie chyba (usunięte przez administratora) widac ze lewaczek który pracuje w tej firmie i obci ag a swojemu szefowi

Ehh
@$$$ 15.02.2015 13:54

Te mode synki co " kamieniamk ciepali" robia tam tak samo jak ty...

Ulka

Myślę, że jeśli firma stosuje niezgodne z prawem praktyki to powinniście zgłosić szefowi, może wpłynie na zmianę zachowania?

Jula

Hej jutro mam pierwszą rozmowę w stokson w Chorzowie i tak się zastanawiam czy iść czy dac se spokój ?nigdy nie robiłam na produkcji i chciałam zobaczyć jak to wygląda ale czytając tyle negatywnych opini zastanawiam się czy warto.....

Paulina

@ZADOWOLONA na naszym forum zabronione jest podawanie imion i nazwisk osób pracujących w firmie, obrażanie kogokolwiek oraz używanie wulgaryzmów. Takie wpisy mogą być usunięte. Przeczytaj proszę regulamin przed zamieszczeniem kolejnej wypowiedzi: https://www.gowork.pl/regulamin @Rusek również Ciebie proszę, abyś nie zamieszczał w komentarzach imion

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

Masz błędną informacje,bo on dzisiaj będzie w pracy,a akurat jemu byś dała spokój.

aniek1043

Możecie napisać jak wyglądają godziny pracy i czy wypłata jest na czas? Póki co nikt żadnych konkretów tu nie opisał.

były p.
@aniek1043 11.01.2018 11:26

No to jest umowa o pracę więc jest na czas więc firmy płacą bo są instytucje które to regulują, jakie byś chciał konkrety usłyszeć, może się filmu spodziewasz, przyjmij ofertę pracy tam i bądź jak większość po 1 dniu wypowiedzenie lub w ogóle nie przyjdź do pracy modne to tam jest.

Bobas
@aniek1043 11.01.2018 11:26

Co ci z wypłaty. Jak (usunięte przez administratora) będziesz miał tak obszczypany, że do sklepu nie pójdziesz udać wypłaty. Konkretnie wypłata jest na czas, urlop dostajesz jak pracodawcy się podoba. Urlop na żądanie, nie ma takiego czegoś w tej firmie. maska na ryjku nie można w niej oddychać. Siku kupa ino na przerwie.Praca z Ukraincami którzy mają wyje......... na ta robotę. Umowa najniższą krajową dostajesz a reszta premia uznaniowa. Czyli jak zachorujesz zwolnienie potyczka jesteś liczony z Najniższej krajowej. Kierownicy to nieroby, i dlatego są na tych stanowiskach bo donoszą i robią po 14h a mało który zdrowy i szanujący, się człowiek by siedział cały czas w pracy. Co tu wiecej pisać firma bez przyszłości nie ma ani jednej osoby co doczekała by emerytury. Najdłużej robi kierownik z Chorzowa ale on jeszcze parę lat i po gosciu. Tyle w temacie.

nowy
@Bobas 03.07.2018 21:05

O KTÓRYCH KIEROWNIKACH MÓWISZ?I czemu nie wskoczysz na jedno z tych stanowisk żeby w h..a pograć?

Bobas
@nowy 06.07.2018 00:12

myślałem żeby tak zrobić. Ale ciężko z siebie robić faje.

Paulina

@KOKSA @PEWNIE Du... ci pękła @BATMOBIL!!! @nowy @Bobas bardzo proszę, żebyście wypowiadając się na forum, pamiętali o tym, że należy przestrzegać regulaminu. Używanie wulgaryzmów nie jest dozwolone. Komentarze powinny być merytoryczne i pomocne dla innych użytkowników w podjęciu decyzji czy warto wysłać do danej firmy swoje dokumenty aplikacyjne. Forum służy do dyskutowania o firmach jako miejscach zatrudnienia. Nie jest to dobre miejsce do prowadzenia kłótni. Zachęcam do przeczytania regulaminu, wpisy niezgodne z nim, mogą być kasowane: https://www.gowork.pl/regulamin

Bobas
@Paulina 08.07.2018 18:16

Pani Paulina. każdy ma prawo wypowiedzi, na swój sposób. Jeśli jest naruszenie regulaminu to modernizator kasuje wypowiedzi. Więc proszę zabrać swoje czterylitery!!!! Jesli nic pani, tu nie wnosi do wątku.

jobolo

Witam Wszystkich. Praca w Stoksonie, to praca dla ludzi bez posiadania organu jakim jest mózg. Wielki szacunek dla ludzi którzy tu pracują. Piekarnia 35 stopni, (ciepło,zapylenie od mąki, dym ze spalonego smalcu to codzienność ) warunki pracy jak na kopalni!!! Wszystko to jest tuszowane przez Pana z działu BHP(Marchewkę),którego zatrudnia STOKSON dla tuszowania warunków pracy. Oczywiście mam nagranie do wglądu dla PIP I SANEPID, oraz przedstawicieli firmy BIEDRONKA. Panie które pracują na pakowaniu pączków, jak roboty po 11 godzin,o zgroza . Kierownik produkcji Jacek jest jak GESTAPO,nikt go nie lubi ale wszyscy tolerują, bo jest wysłannikiem PREZESA, plus Andrzej jego przy....dupas. Ale liczy się produkcja. Mechanicy biegają non stop, bo maszyny psują się notorycznie, foliarka,kartony, smażalnik, dzielarka, mroźnia i zepsute agregaty,tunele chłodnicze które wymagają gruntownej naprawy...Praca ich to jest ciągła reanimacja tych maszyn. Ale to nie wzrusza "naszego kierownictwa". Trup na placu firmy też nie robi dla KIEROWNICTWA wrażenia. Liczy się JEB..... pączek.

Rychu
@jobolo 25.10.2016 23:51

Hola, hola kolega. To co tu napisałeś jak nic podlega pod zniesławienie > Art. 212 KK. Nie jestem donosicielem, więc nie przekażę tego firmie, ale bądź gotowy na konsekwencje jeżeli to właściciele zobaczą. I nie ciesz się, że masz łącze nie na siebie, bo na wyjaśnienia wstępne najpierw na komendę wzywany jest użytkownik na którego jest umowa z dostawcą neta i w obawie przed konsekwencjami (sprawa sądowa) raczej wskaże kto z domowników-użytkowników pracował w STOKSONie.

rozbawiona
@Rychu 26.10.2016 21:15

Ha,ha,ha @jobolo śmiech na sali ,to jakiej karze podlega pracodawca jak tak traktuje pracowników :)

Praca
@Rychu 26.10.2016 21:15

Mój drogi to donieś uprzejmie .że jest coś takiego jak państwowa inspekcja pracy .która chętnie się zajmuje mobingiem w pracy

Rychu
@Praca 27.10.2016 22:08

Jak już wspominałem to brzydzę się donosicielstwem, więc wszystko zachowuję dla siebie i nikomu nic nie mówię. Zdumiony natomiast jestem faktem, że ludzie kąsają rękę, która ich karmi.

Dick
@Rychu 26.10.2016 21:15

No, Rychu, znasz powiedzenie : " Nie strasz, nie strasz bo się..." Sądząc po tym SB-ckim klimacie wypowiedzi wnioskuję, że jesteś jednym z funkcjonariuszy tego kombinatu łez i rozpaczy. Tak czy inaczej dziękuję Ci za zabranie głosu. Przynajmniej nie będę musiał sam doświadczać tego co fundujecie ludziom. Szacunek i wyrazy współczucia dla pracowników.

Pracownik
@Dick 19.01.2017 13:06

Dick he he ale nick. Dużo o tobie mówi...

Dick
@Pracownik 19.01.2017 22:28

Skoro tylko takie masz skojarzenia :) Pośmiej się, śmiech to zdrowie. A Dick to też Rychu, tylko bardziej po "amerykancku".

em85
@Rychu 26.10.2016 21:15

Hehe dobre, chyba jesteś szefem tej oto powyższej firmy ze ja tak bronisz, po za tym każdy ma prawo do własnego zdaania takie opinie są potrzebne bo omal się tam nie zatrudniłam

Maly
@jobolo 25.10.2016 23:51

Chłopie proste nie chcesz nie pracujesz nikt ci nie każe a ten trup miał imię trochę szacunku

fgwqfg
@Rychu 31.10.2016 09:22

kto tu kogo karmi,ogarnij sie

KOKSA
@Rychu 26.10.2016 21:15

WES SIE (usunięte przez administratora) CHYBA CIE ZABOLAŁO ZE SYNEK PRAWDE NAPISAŁ CO ZA (usunięte przez administratora)

ASAPIP
@jobolo 25.10.2016 23:51

Prosze o KONTAKT W SPRAWIE NAGRAN !!

Nikt wazny

Jedna.wielka poraszka mojego zycia tam nigdy.nie.mozesz nic zaplanowac bo dziennie zmieniany jest grafik zeby isc sie zalatwic trzeba sie prosic dziewczyny sa zmeczone bo tam jest obuz parcy kobiety sptzatajace musza chodzic na produkcje albo foliowac te paczki nie ma nigdy ludzi tam jest birdel jak nic a co najlepsze to same wredni ludzie tam robia a pani Iwona najgorsza pcha jeezyk tam gdzie nie ma odradzam

BATMOBIL!!!
@Nikt wazny 15.06.2018 14:39

OO (usunięte przez administratora) TO TA IWONA CO WYGLADA JAK SZCZUR ODPISAC!!!!!!!!!

Paulina

@Nikt wazny na forum gowork można publikować opinie zarówno pozytywne jaki negatywne, niemniej jednak zawsze należy stosować się do regulaminu. Według niego nie jest dozwolone pisanie o innych pracownikach w sposób, który wskazuje na konkretną osobę. Między innymi nie wolno podawać imion. Takie wpisy zgłaszane są do administratora. Zapraszam do przeczytania regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

BATMOBIL!!!
@Paulina 29.06.2018 17:48

a TY PAULINKA JUZ OJEBAŁAS TOMKOWI CZY JESZCZE NIE bo AZ CI (usunięte przez administratora) STAJA JAK ON JEST WIĘC ZAMKNIJ MORDE BO TE STANOWISKO CO MASZ PEWNIE PRZEZ DANIE (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!

Nowy

Praca w Chorzowie czy Piekarach gdzie mniej gorzej?

były
@Nowy 05.07.2018 15:22

a co byś wolał kiłę czy trypla ?

Czarek

Słyszalem, że firma ma dobrą opinię. Potrzebuje ludzi?

pop
@Czarek 18.06.2018 19:29

gdzie słyszałes ? na rozmowie kwalifikacyjnej ?

były p.
@pop 18.06.2018 22:34

Tak na rozmowie jest Ameryka poszukują specjalisty z umiejętnościami najlepiej osoby z głową, potem się okazuje że tak naprawdę to potrzeba woła do roboty w trybie 12h godzinnym nie tak jak piszą 8h. W pracy 80% ludzi to obcokrajowcy z tego tylko 20% potrafi więcej powiedzieć niż "ok" czy się przywitać. Polecam ludziom którzy nie poszukują rozwijania tylko pracy bez perspektyw.

Lola

Witam, właśnie zwolnilam się z stokson, to jedyna dobra rzecz która zrobiłam w życiu, obiecywał że wynagrodzenie będzie 3000 zł na rękę a na umowe miałam 2100 śmiechu warte, atmosfera masakryczna nie mają szacunku do nikogo, masz PRACOWAĆ NIE MASZ CZASU BY ODPOCZĄĆ, przerwa 12 godzinna miałam 15 min tylko. pracowałam tam po 12 godzin bardzo rzadko było pracować po 8, a z tych nadgodzin dostajesz 3/1 wynagrodzeń co 3 miesiące, nocke miałam, stawka najniższa krajowa, nie polecam nikomu, nawet zakazali pójść do toalety, masakra

Niezadowolona
@Lola 21.05.2018 17:14

Sama prawda, też tam pracowałam i nie żałuję że się zwolniłam. Nie polecam

helfik

Jutro mam rozmowę. I chciałbym żeby jedna osoba szczerze napisała jak jest a nie mądrzyła się jak to jest źle itd. W każdej robocie na swój sposób jest źle. A jak czytam opinie to wiele z was narzeka że trzeba (usunięte przez administratora) W każdej robocie trzeba (usunięte przez administratora)

sredni
@helfik 11.06.2018 12:51

pierwsza rozmowa ok , na drugiej się dowiesz że na umowie dostaniesz 2...3 k brutto reszta w premii ;-) a jak przyjmiesz warunki to się kapniesz że miała byc praca w firmie rozwojowej a jest w kabarecie ;-)

Cezary

Czym spowodowana jest ta cisza?

Na szczęście była pracownica

Pracowałam kilka lat, zwolnienie się było najlepsza decyzja jaka mogłam podjąć, to że firma ma w (usunięte przez administratora) ludzi to jedno ale ludzie dla siebie też są potworni, wieczne kłótnie o grafik, o to na ile która idzie na tzw siku, no bez przesady. Kierownik też ma mega nie równo pod sufitem. Drze jape po ludziach zero szacunku dla kogokolwiek. Ogólnie dno.

cvky

Pracował tam ktoś na utrzymaniu ruchu? Jak z ilością nadgodzin, nawałem pracy, atmosferą itd?

Paulina

W wątku sporo komentarzy o tym, że nie jesteście zadowoleni z wysokości wynagrodzenia, a jak jest z innymi aspektami? Czy atmosfera wśród pracowników jest przyjemna? Czy można liczyć na rozwój swoich kompetencji? Jaki rodzaj umowy jest oferowany nowym pracownikom?

przykre

Witam chciałem składać CV w tym zakładzie ale czytając te opinie i pytając pracowników jak jest tak na prawdę to aż dziwię się że tam dalej robią, pytając czemu nie zmienią tej pracy to odpowiedzieli "jak się teraz zwolnię to skąd wezmę pieniądze na mieszkanie, fakt jest ciężko jest tak że trzymam się trawy i miesiąc w miesiąc martwię się czy przeżyje"

gUpi
@przykre 26.04.2018 20:20

Przykry to jest Szef. Powinno być mu wstyd , że rodacy mają gdzieś Stokson!!!! Karma Wraca

Niezadowolona
@przykre 26.04.2018 20:20

Ja tam pracowałam na stanowisku pakowaczka w Piekarach na rozmowie obiecali 3000 a potem na umowie dostałam 2100 do tego sami Ukraińcy i zajob taki że nie ma kiedy do toalety iść, grafik dziennie się zmienia nic nie idzie zaplanować NIE POLECAM

Paulina

W ostatnim czasie pojawiło się tu sporo komentarzy odradzających pracę w STOKSON. Z czego to wynika? Czy rzeczywiście wynagrodzenie jest niskie, a pracownicy nie mają przerw i możliwości na chwilę odpoczynku? Jaki rodzaj umowy oferuje firma? Czy istnieją szanse na rozwój w strukturach firmy?

karczycho
@Paulina 25.04.2018 11:06

Kasa nie jest zła ale napier..... od dzwona do dzwona. O urlopie decyduje pracodawca, na umowie masz gołą wypłatę, reszta premia tak zwana uznaniowa, więc jak zrobisz urlop na żądanie lub zwolnienie lekarskie to niemasz co jeść. Więc jak idziesz na zwolnienie to nie opłaca się iść na 5 dni tylko zaraz cały miesiąc bo ta samą kasę tracisz.

Max

Tak z ciekawości i robicie(w przybliżeniu) krepli na dobę w Chorzowie?

Xyz
@Max 12.03.2018 20:52

Na dwoch smazalnikach po 6000 szt/godzine przy smazeniu 22 godziny co daje 260 000szt na dobe.

Max
@Xyz 16.03.2018 12:19

Dzieki. I wszystko jasne skad takie badz co badz nie najnisze zarobki chociaż jak widać nie za darmo bo trzeba zapier... Stokson ma umoww z biedronka wiec wychodzi na tym pewnie w "milionach"Dlatego siłą rzeczy musi mieć ciągłość kadrową zeby spełniać warunku umowy z biedronka. Ps myślę Stoksona z palcem w du...bylo by stac płacić te kwoty ale netto ;)

gUpi
@Xyz 16.03.2018 12:19

Czyli wynika z tych prędkości że to wszystko jest nie podpieczone!!!!!!!

Elninio

Cześć. Jak wygląda praca w tej firmie? Jest dużo ofert pracy, zaklad się rozwija czy taka rotacja wśród pracowników ? Jak z wynagrodzeniem,premią itp?Widzę dużo negatywnych opinii ale większość bardzo starych. Ktoś może rzetelnie napisać co tam się dzieje? Typowym pieniaczom od razu dziękuję.

karczycho
@Elninio 07.02.2018 17:46

Witam. j Jeśli chodzi o Chorzów to totalne dno, praca z Ukraincami którzy niewiedzą co się wogule dzieje, wystarczy lizać jaja kierownikowi i robotę macie pewną. Jak myślicie dlaczego większość ludzi którzy pracują to Ukraina. Bo Polacy leją na ten zakład. Nie można powiedzieć, ani jednego dobrego słowa o tym zakładzie, przykre!!!!!! niewiem jak Biedronia może brać na barki taki (usunięte przez administratora)

Była
@Elninio 07.02.2018 17:46

W Piekarach sami Ukraińcy, na ogłoszeniach pisze ze pakowacz ma 3000 a jak dostałam umowę do podpisania to było tam 2100 najniższa krajowa reszta podobno w premii której nie ma w umowie, zapierdziel taki ze nawet do toalety nie ma kiedy iść, pani od grafików dziennie je ściąga i coś zmienia nic sobie nie można zaplanować ogólnie NIE POLECAM

Wolna od stokson

Witajcie. Czytając wasze wypowiedzi aż zamarlam..... Powiem krótko bo szkoda się rozpisywać. Pracownice stojące przy taśmie i zbierające pączki nie mogą nawet iść do toalety za potrzebą. Firma oferuje super zarobki.... No może i pensja nie jest niska, ale za komfort psychiczny jaki teraz mam wolę dostawać mniej gdzie indziej. Mateuszowi Stokłosa to tylko bata brakuje do bicia z resztą niektórym kierowników też nie zapominając o kadrowej Pani Ani... Zero szacunku do pracowników. Myślą że jak płacą to wszystko im wolno

Zostaw opinię o STOKSON - Chorzów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STOKSON