STOKSON

2 Dodaj opinię
STOKSON
2 94 271 5 1

Opinie o STOKSON

Filtruj opinie po kryteriach:

Madzia
 Opinia

Rozmowa kwalifikacyjna jest naprawdę komiczna:) Totalna strata czasu. Takie firmy powinny płacić za samo przyjście do nich i poświęcenie własnego czasu, który jest cenniejszy niż oni ech Śmieszne pieniądze i wielka filozofia na stanowisku buhaha

Pomocna?
TakNie3
Ola
 Opinia
@Madzia 15.07.2019 16:57

można prosić więcej informacji?

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia
@Madzia 15.07.2019 16:57

Nie da się ukryć, że akurat Tobie, zarówno przebieg samej rozmowy rekrutacyjnej, jak i zaproponowane warunki, po prostu nie odpowiadają. Ale miej proszę na uwadze, iż innym już z kolei będą. Nadmieniłaś, że rozmowa kwalifikacyjna w firmie STOKSON jest "komiczna". Może zechcesz opisać nam jej przebieg? Na jakie stanowisko aplikowałaś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dam
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy w stoksonie som bułki może mi ktoś powiedzie co tam pracuje jest to bardzo ważne dziękuję zabodp

Pomocna?
TakNie
???
 Opinia

Witam,mam pracować na stanowisku pakowacza, co bardziej polecacie, Piekary, czy Chorzów?

Pomocna?
TakNie1
Pati
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@??? 06.03.2019 20:21

Odezwij się do mnie, jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Kasia
 Opinia
@Pati 11.03.2019 18:02

I jak po rozmowie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia
@Kasia 23.05.2019 13:19

Użytkownik @Pati wypowiadał się w marcu, ale może nadal czasami zagląda na forum i zechce Ci opowiedzieć o wrażeniach z rozmowy kwalifikacyjnej. Jak rozumiem - sama jesteś zainteresowana STOKSON jako potencjalnym pracodawcą. https://stokson.com.pl/praca/ - na tej stronie bez problemu znajdziesz aktualnej oferty pracy, jakie oferuje ta firma. Czy widzisz propozycję odpowiednią dla siebie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justyna
 Opinia
@??? 06.03.2019 20:21

Piekary

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia
@Justyna 10.06.2019 11:01

Super, że odpowiedziałaś użytkownikowi @???. Co prawda jego post pochodził z marca, ale być może nadal potrzebował takiej informacji. Jasne jest, iż firma STOKSON obecnie jest jednym z najnowocześniejszych przedsiębiorstw, wyspecjalizowanych w produkcji pączków, donutów i innych wyrobów ciastkarskich. Dlatego też zastanawia mnie fakt, czy jest tam miejsce dla osób, które nie posiadają wcześniejszego doświadczenia, jeśli chodzi o tę branżę. Zechcesz zatem to zweryfikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia

Mam zamiar wysłać CV do stoksona w Chorzowie, większość opinii jest stara, czy mogę kogoś prosić o parę słów na 2019r? Jak wygląda kwestia nadgodzin czy są obowiązkowe? Jakie są godziny pracy? Jak wygląda praca pod względem atmosfery? Czy wypłata jest zgodna z tym co obiecują? Jaka umowę proponują? Będę wdzięczny za każdą opinię.

Pomocna?
Tak2Nie
Paulina
 Opinia
@Dawid 04.05.2019 11:28

Myślę, że te informacje zależą od tego na jakie stanowisko chciałbyś aplikować. Jeśli chodzi o Chorzów to na stronie internetowej firmy jest jedno ogłoszenie - dotyczy pracy na stanowisku Piekarz - Ciastkarz. Tutaj znajdziesz sporo informacji na temat pracy w STOKSON: https://stokson.com.pl/praca/

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Daniel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dawid 04.05.2019 11:28

Witam. Umowa na start na trzy miesiące. Na, początek będziesz na pomocy ciastowego, czyli zapierd...... max. A to jest naj lżejsze stanowisko, rzucasz 10 ton ciasta :) sam !!! O skorzystaniu z WC możesz pomarzyć tylko na przerwie. Dostaniesz maskę na nos i usta, Jeśli chodzi o godziny pracy to, masz np. 10 nocnych zmian i na rano po dniu wolnego. Co tu, pisać porażka!!! Teraz jest tyle pracy, że te 2700neto na start to parodia.

Pomocna?
TakNie
bezrobotna
 Opinia

Czy to prawda że nie przyjmują tam już Polaków do pracy tylko teraz sami Ukraińcy a nawet Hindusi?

Pomocna?
TakNie1
Ktos
 Opinia
@bezrobotna 22.12.2018 22:01

Nie prawda

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nastya
 Opinia
@bezrobotna 22.12.2018 22:01

Nie prawda

Pomocna?
TakNie1
WesołyŻuczek
 Opinia

Stokson to bardzo dynamicznie rozwijająca się firma. Niestety, rozwój ten pociąga za sobą ogromną rotację pracowników produkcyjnych/biurowych. Zarobki są zgodne z średnią na danym stanowisku w woj. Śląskim. Brak stabilności zatrudnienia. Dzisiaj pracujesz, jutro już nie.

Pomocna?
Tak4Nie
Ruch
 Opinia

Fajnie premie świąteczne na konto w rozmiarze 100zl i kalendarz. Chcemy Ukraińcy i Hindysi nawet tego nie dostali? Pracuje ich bardzo dużo w zakładzie. Śmieszne to

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edzio
 Opinia
@Ruch 26.12.2018 17:43

Mam pytanie jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia
@Edzio 26.12.2018 20:54

Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny za utrzymanie w optymalnej sprawności technicznej (serwis, remonty, regulacje, przeglądy okresowe i naprawy) maszyn i urządzeń produkcyjnych oraz za utrzymanie ruchu produkcji. Firma STOKSON oferuje w zamian: stabilną i satysfakcjonującą pracę w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji, dostęp do nowoczesnych maszyn, narzędzi i części, możliwości rozwoju osobistego w środowisku zapewniającym wysokie standardy pracy, możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, paczki świąteczne i urodzinowe. Czy takie warunki Cię satysfakcjonują?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
........
 Opinia
@Ruch 26.12.2018 17:43

No smieszne. Czemu nikt nie napisze jak kierownik produkcji gnębi ludzi krzyczy dzwiga rękę czemu każdy sie go boi bo kochany szef tylko jemu wierzy nie swoim pracownikom i tak jest szkoda słów na temat tej firmy tylko miec ukryta kamere i nagrywać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szanujmy sie
 Opinia
@........ 05.02.2019 18:42

Taki sprzęt nie jest drogi więc powodzenia! Potem do sądu i mnóstwo kasy można wyciągnąć,wiem co piszę !!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia
@Szanujmy sie 11.02.2019 16:35

Witam pracuje w tej firmie i pierwsze słyszę że takie coś się dzieję są takie dni że człowiek się zdenerwuje czy coś musi czasem zwrócić uwagę podniesionym głosem czy pokazać ręką ale bez przesady my jesteśmy tylko ludzmi każdy tylko narzeka ale nikt nie widzi że kierownik sie stara żeby miało to ręce i nogi ile stresu ma itd to jest produkcja a nie piaskownica z zabawkami ! ogarnijcie się firma wymaga bo nam za to płaci proste ! Mi sie podoba tam praca mimo to że kiedyś też dostalam opr... ale to akurat miał kierownik racje bo była moja wina tak to spoko :-)

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mała
 Opinia

Pracuje w stoksonie od kilku miesiecy. Kasa jest na czas, robota nienajgorsza. Wiadomo jak to jest na produkcji, wczesniej pracowałam na produkcji foteli samochodowych i bylo duzo gorzej.

Pomocna?
Tak4Nie
Vako
 Opinia

Nie wierzyłem za bardzo w opinie zawarte na tym portalu... Dwie rozmowy kwalifikacyjne przebiegły w bardzo miłej atmosferze i wszystko zapowiadało się bardzo dobrze. Niestety gdy przyszło do podpisania umowy okazało się że umowa spisana jest na całkiem inne stanowisko a stawka jest znacznie niższa od umówionej... Dramat... Jakoś nie przekonało mnie tłumaczenie że reszta umówionej kwoty zostanie wyrównana w "premii uznaniowej". Co jeśli ktoś nie uzna premii uznaniowej? Człowiek zostaje z najniższą krajową. Oczywiście byłem zapewniony że pieniądze zabierane są jedynie za ciężkie naruszenie regulaminu pracy oraz za L4 ale wolę nie sprawdzać na własnej skórze. Aktualnie szukają bardzo wielu pracowników więc jeśli komuś nie przeszkadza to CHYBA firma OK. Na wejściu człowieka witają sympatyczni ludzie i tak jak pisałem wcześniej miła luźna atmosfera.

Pomocna?
TakNie
Kwiat Lotosu
 Opinia

Witam czy to jest prawda co piszą ?? czy jest system kart wejsćia i wyjścia jak udowodnić że są nadgodziny ,jest też wątek że nie płaca wszystkich nadgodzin płacone jak 50%|100 % jak to w tygodniu jak w niedziela ??? Stabilną i satysfakcjonującą pracę w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, Wynagrodzenie w wysokości 3060 zł brutto w trakcie okresu próbnego, po trzech miesiącach współpracy wynagrodzenie w wysokości 3250 zł brutto, Pakiet socjalny – bonus wakacyjny wypłacany raz w roku w wysokości 1185 zł brutto, System kafeteryjny - do wyboru m.in. karta multisport/ bilety do kina, koncert/ bony podarunkowe, Możliwość awansowania, Pracę w prężnie rozwijającej się firmie, Wysoki standard pracy, Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, Bonus świąteczny i urodzinowy.

Pomocna?
Tak10Nie
Paulina
 Opinia

@Jula i jaką w końcu podjęłaś decyzję? Byłaś na rozmowie w STOKSON? Jeżeli tak, to napisz proszę jakie odniosłaś wrażenia i jaki był rezultat rozmowy. Jeżeli już podjęłaś tam pracę, proszę byś podzieliła się z nami przemyśleniami odnośnie tego jak wyglądała konfrontacja Twoich dylematów z rzeczywistością. @Norbert tak, STOKSON obecnie poszukuje osób chętnych do pracy na różnych stanowiskach. Wszystkie aktualne oferty znajdziesz na: https://stokson.com.pl/praca/ Czy któraś z nich Cię zainteresowała?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miki
 Opinia

Z tego co wiem to TAK

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
$$$
 Opinia

Po co tak narzekać trzeba się zwolnić i iść do pracy za 1300.Umiecie tylko narzekać a co miesiąc z nadgodzinami trzy koła wpada do kieszeni. A za nadgodziny to byście się po zabijali jeden przez drugiego.A tak w ogóle to te posty piszą te młode synki co na szkole zucalo się butelkami po piwie a teraz chciało by się leżeć.

Pomocna?
Tak24Nie
gagf
 Opinia
@$$$ 15.02.2015 13:54

Swięte słowa Pani magister

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tj
 Opinia
@$$$ 15.02.2015 13:54

Co za ANALfabeta,ja pi++ole.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
karczycho
 Opinia
@$$$ 15.02.2015 13:54

Na butelkę, to ty siadasz kolego!!!!! na pierwszym piętrze hahahaha lol

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ehh
 Opinia
@$$$ 15.02.2015 13:54

Te mode synki co " kamieniamk ciepali" robia tam tak samo jak ty...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ulka
 Opinia

Myślę, że jeśli firma stosuje niezgodne z prawem praktyki to powinniście zgłosić szefowi, może wpłynie na zmianę zachowania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jula
 Opinia

Hej jutro mam pierwszą rozmowę w stokson w Chorzowie i tak się zastanawiam czy iść czy dac se spokój ?nigdy nie robiłam na produkcji i chciałam zobaczyć jak to wygląda ale czytając tyle negatywnych opini zastanawiam się czy warto.....

Pomocna?
Tak15Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@ZADOWOLONA na naszym forum zabronione jest podawanie imion i nazwisk osób pracujących w firmie, obrażanie kogokolwiek oraz używanie wulgaryzmów. Takie wpisy mogą być usunięte. Przeczytaj proszę regulamin przed zamieszczeniem kolejnej wypowiedzi: https://www.gowork.pl/regulamin @Rusek również Ciebie proszę, abyś nie zamieszczał w komentarzach imion

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia

Masz błędną informacje,bo on dzisiaj będzie w pracy,a akurat jemu byś dała spokój.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
aniek1043
 Opinia

Możecie napisać jak wyglądają godziny pracy i czy wypłata jest na czas? Póki co nikt żadnych konkretów tu nie opisał.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były p.
 Opinia
@aniek1043 11.01.2018 11:26

No to jest umowa o pracę więc jest na czas więc firmy płacą bo są instytucje które to regulują, jakie byś chciał konkrety usłyszeć, może się filmu spodziewasz, przyjmij ofertę pracy tam i bądź jak większość po 1 dniu wypowiedzenie lub w ogóle nie przyjdź do pracy modne to tam jest.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bobas
 Opinia
@aniek1043 11.01.2018 11:26

Co ci z wypłaty. Jak (usunięte przez administratora) będziesz miał tak obszczypany, że do sklepu nie pójdziesz udać wypłaty. Konkretnie wypłata jest na czas, urlop dostajesz jak pracodawcy się podoba. Urlop na żądanie, nie ma takiego czegoś w tej firmie. maska na ryjku nie można w niej oddychać. Siku kupa ino na przerwie.Praca z Ukraincami którzy mają wyje......... na ta robotę. Umowa najniższą krajową dostajesz a reszta premia uznaniowa. Czyli jak zachorujesz zwolnienie potyczka jesteś liczony z Najniższej krajowej. Kierownicy to nieroby, i dlatego są na tych stanowiskach bo donoszą i robią po 14h a mało który zdrowy i szanujący, się człowiek by siedział cały czas w pracy. Co tu wiecej pisać firma bez przyszłości nie ma ani jednej osoby co doczekała by emerytury. Najdłużej robi kierownik z Chorzowa ale on jeszcze parę lat i po gosciu. Tyle w temacie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowy
 Opinia
@Bobas 03.07.2018 21:05

O KTÓRYCH KIEROWNIKACH MÓWISZ?I czemu nie wskoczysz na jedno z tych stanowisk żeby w h..a pograć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bobas
 Opinia
@nowy 06.07.2018 00:12

myślałem żeby tak zrobić. Ale ciężko z siebie robić faje.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@KOKSA @PEWNIE Du... ci pękła @BATMOBIL!!! @nowy @Bobas bardzo proszę, żebyście wypowiadając się na forum, pamiętali o tym, że należy przestrzegać regulaminu. Używanie wulgaryzmów nie jest dozwolone. Komentarze powinny być merytoryczne i pomocne dla innych użytkowników w podjęciu decyzji czy warto wysłać do danej firmy swoje dokumenty aplikacyjne. Forum służy do dyskutowania o firmach jako miejscach zatrudnienia. Nie jest to dobre miejsce do prowadzenia kłótni. Zachęcam do przeczytania regulaminu, wpisy niezgodne z nim, mogą być kasowane: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bobas
 Opinia
@Paulina 08.07.2018 18:16

Pani Paulina. każdy ma prawo wypowiedzi, na swój sposób. Jeśli jest naruszenie regulaminu to modernizator kasuje wypowiedzi. Więc proszę zabrać swoje czterylitery!!!! Jesli nic pani, tu nie wnosi do wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jobolo
 Opinia

(usunięte przez administratora) Wielki szacunek dla ludzi którzy tu pracują. Piekarnia 35 stopni, (ciepło,zapylenie od mąki, dym ze spalonego smalcu to codzienność ) warunki pracy jak na kopalni!!!(usunięte przez administratora) Panie które pracują na pakowaniu pączków, jak roboty po 11 godzin,o zgroza . (usunięte przez administratora)Ale liczy się produkcja. Mechanicy biegają non stop, bo maszyny psują się notorycznie, foliarka,kartony, smażalnik, dzielarka, mroźnia i zepsute agregaty,tunele chłodnicze które wymagają gruntownej naprawy...Praca ich to jest ciągła reanimacja tych maszyn. Ale to nie wzrusza "naszego kierownictwa". (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rychu
 Opinia
@jobolo 25.10.2016 23:51

Hola, hola kolega. To co tu napisałeś jak nic podlega pod zniesławienie > Art. 212 KK. Nie jestem donosicielem, więc nie przekażę tego firmie, ale bądź gotowy na konsekwencje jeżeli to właściciele zobaczą. I nie ciesz się, że masz łącze nie na siebie, bo na wyjaśnienia wstępne najpierw na komendę wzywany jest użytkownik na którego jest umowa z dostawcą neta i w obawie przed konsekwencjami (sprawa sądowa) raczej wskaże kto z domowników-użytkowników pracował w STOKSONie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rozbawiona
 Opinia
@Rychu 26.10.2016 21:15

Ha,ha,ha @jobolo śmiech na sali ,to jakiej karze podlega pracodawca jak tak traktuje pracowników :)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Praca
 Opinia
@Rychu 26.10.2016 21:15

Mój drogi to donieś uprzejmie .że jest coś takiego jak państwowa inspekcja pracy .która chętnie się zajmuje mobingiem w pracy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rychu
 Opinia
@Praca 27.10.2016 22:08

Jak już wspominałem to brzydzę się donosicielstwem, więc wszystko zachowuję dla siebie i nikomu nic nie mówię. Zdumiony natomiast jestem faktem, że ludzie kąsają rękę, która ich karmi.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dick
 Opinia
@Rychu 26.10.2016 21:15

No, Rychu, znasz powiedzenie : " Nie strasz, nie strasz bo się..." Sądząc po tym SB-ckim klimacie wypowiedzi wnioskuję, że jesteś jednym z funkcjonariuszy tego kombinatu łez i rozpaczy. Tak czy inaczej dziękuję Ci za zabranie głosu. Przynajmniej nie będę musiał sam doświadczać tego co fundujecie ludziom. Szacunek i wyrazy współczucia dla pracowników.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Dick 19.01.2017 13:06

Dick he he ale nick. Dużo o tobie mówi...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dick
 Opinia
@Pracownik 19.01.2017 22:28

Skoro tylko takie masz skojarzenia :) Pośmiej się, śmiech to zdrowie. A Dick to też Rychu, tylko bardziej po "amerykancku".

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
em85
 Opinia
@Rychu 26.10.2016 21:15

Hehe dobre, chyba jesteś szefem tej oto powyższej firmy ze ja tak bronisz, po za tym każdy ma prawo do własnego zdaania takie opinie są potrzebne bo omal się tam nie zatrudniłam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maly
 Opinia
@jobolo 25.10.2016 23:51

Chłopie proste nie chcesz nie pracujesz nikt ci nie każe a ten trup miał imię trochę szacunku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fgwqfg
 Opinia
@Rychu 31.10.2016 09:22

kto tu kogo karmi,ogarnij sie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KOKSA
 Opinia
@Rychu 26.10.2016 21:15

WES SIE (usunięte przez administratora) CHYBA CIE ZABOLAŁO ZE SYNEK PRAWDE NAPISAŁ CO ZA (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ASAPIP
 Opinia
@jobolo 25.10.2016 23:51

Prosze o KONTAKT W SPRAWIE NAGRAN !!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia

Praca w Chorzowie czy Piekarach gdzie mniej gorzej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były
 Opinia
@Nowy 05.07.2018 15:22

a co byś wolał kiłę czy trypla ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czarek
 Opinia

Słyszalem, że firma ma dobrą opinię. Potrzebuje ludzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pop
 Opinia
@Czarek 18.06.2018 19:29

gdzie słyszałes ? na rozmowie kwalifikacyjnej ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były p.
 Opinia
@pop 18.06.2018 22:34

Tak na rozmowie jest Ameryka poszukują specjalisty z umiejętnościami najlepiej osoby z głową, potem się okazuje że tak naprawdę to potrzeba woła do roboty w trybie 12h godzinnym nie tak jak piszą 8h. W pracy 80% ludzi to obcokrajowcy z tego tylko 20% potrafi więcej powiedzieć niż "ok" czy się przywitać. Polecam ludziom którzy nie poszukują rozwijania tylko pracy bez perspektyw.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@Nikt wazny na forum gowork można publikować opinie zarówno pozytywne jaki negatywne, niemniej jednak zawsze należy stosować się do regulaminu. Według niego nie jest dozwolone pisanie o innych pracownikach w sposób, który wskazuje na konkretną osobę. Między innymi nie wolno podawać imion. Takie wpisy zgłaszane są do administratora. Zapraszam do przeczytania regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nikt wazny
 Opinia

Jedna.wielka poraszka mojego zycia tam nigdy.nie.mozesz nic zaplanowac bo dziennie zmieniany jest grafik zeby isc sie zalatwic trzeba sie prosic dziewczyny sa zmeczone bo (usunięte przez administratora) kobiety sptzatajace musza chodzic na produkcje albo foliowac te paczki nie ma nigdy ludzi tam (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lola
 Opinia

Witam, właśnie zwolnilam się z stokson, to jedyna dobra rzecz która zrobiłam w życiu, obiecywał że wynagrodzenie będzie 3000 zł na rękę a na umowe miałam 2100 śmiechu warte, atmosfera masakryczna nie mają szacunku do nikogo, masz PRACOWAĆ NIE MASZ CZASU BY ODPOCZĄĆ, przerwa 12 godzinna miałam 15 min tylko. pracowałam tam po 12 godzin bardzo rzadko było pracować po 8, a z tych nadgodzin dostajesz 3/1 wynagrodzeń co 3 miesiące, nocke miałam, stawka najniższa krajowa, nie polecam nikomu, nawet zakazali pójść do toalety, masakra

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niezadowolona
 Opinia
@Lola 21.05.2018 17:14

Sama prawda, też tam pracowałam i nie żałuję że się zwolniłam. Nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
helfik
 Opinia

Jutro mam rozmowę. I chciałbym żeby jedna osoba szczerze napisała jak jest a nie mądrzyła się jak to jest źle itd. W każdej robocie na swój sposób jest źle. A jak czytam opinie to wiele z was narzeka że trzeba (usunięte przez administratora) W każdej robocie trzeba (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sredni
 Opinia
@helfik 11.06.2018 12:51

pierwsza rozmowa ok , na drugiej się dowiesz że na umowie dostaniesz 2...3 k brutto reszta w premii ;-) a jak przyjmiesz warunki to się kapniesz że miała byc praca w firmie rozwojowej a jest w kabarecie ;-)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cezary
 Opinia

Czym spowodowana jest ta cisza?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Na szczęście była pracownica
 Opinia

Pracowałam kilka lat, zwolnienie się było najlepsza decyzja jaka mogłam podjąć, to że firma ma w (usunięte przez administratora) ludzi to jedno ale ludzie dla siebie też są potworni, wieczne kłótnie o grafik, o to na ile która idzie na tzw siku, no bez przesady. Kierownik też ma mega nie równo pod sufitem. Drze jape po ludziach zero szacunku dla kogokolwiek. Ogólnie dno.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
cvky
 Opinia

Pracował tam ktoś na utrzymaniu ruchu? Jak z ilością nadgodzin, nawałem pracy, atmosferą itd?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

W wątku sporo komentarzy o tym, że nie jesteście zadowoleni z wysokości wynagrodzenia, a jak jest z innymi aspektami? Czy atmosfera wśród pracowników jest przyjemna? Czy można liczyć na rozwój swoich kompetencji? Jaki rodzaj umowy jest oferowany nowym pracownikom?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o STOKSON - Chorzów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny