Opinie o Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej w Dąbrowa Górnicza

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Szpitale

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej w Dąbrowa Górnicza

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 23 dni.

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej odbywa się w siedzibie firmy?

Toa Nowy wpis

Totalny(usunięte przez administratora) pani profesor osoba wyksztaucona zachowuje się skandalicznie tacy ludzie nie powinni być lekarzami omijacie szerokim łukiem to miejsce NIE polecam przestrzegam wszystkich

Btr Nowy wpis

Nie polecam najgorsza opieka wykańczania brak empatii i cala reszta Nie

Olga Nowy wpis
@Btr

Witam, można prosić o więcej szczegółów?

Co wiecie o firmie Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej w mieście Dąbrowa Górnicza? Nadal oczekujemy na nowe info. Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?

xxx
@Administrator

Wiem dużo,a o wszystkim jak i o firmie Nowa mam na piśmie z Państwowej Inspekcji Pracy w jakich warunkach pracują pracownicy ochrony z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności,a są wręcz skandaliczne.Do tego dochodzi (usunięte przez administratora) nękanie.Skandal.Warunki są tak skandaliczne że dłonie leczę już 5 miesiąc.Były pracownik ochrony fizycznej z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności w firmie Nowa na tym obiekcie.

xxx
@Administrator

Sprawa jest na prokuraturze, a szykuje się jeszcze pozew cywilny.Zbyt dużo dowodów mam

Natalia
@xxx

Kto kogo nęka w tej firmie? I w jaki sposób?

Emilia
@xxx

Hej, czy osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności pracują tez na innych stanowiskach, choćby w administracji lub HR? Czy tylko na podstawowych stanowiskach, np. ochroniarz?

Firma Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej w ostatnim czasie przeprowadzała rekrutację na stanowisko Pracownik Działu IT. Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej? Jaki rodzaj umowy oferuje pracodawca? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania w sprawie pracy.
logo firmy Specjalista ds. Handlu w branży stalowej
Tares Sp. z o.o.
logo firmy Operator Kotwiarki
SANTEX
(5 opinii)
logo firmy Młodszy Administrator Danych
Dąbrowa Górnicza
Air Liquide Polska Sp. z o.o.
(169 opinii)
logo firmy Pracownik Produkcji
Dąbrowa Górnicza
ALGAS Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
(232 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Lykasz

No to trzeba pisać? A to nie bo raz że to trudne a dwa że pracochłonne.

Dariusz

No cóż, dyrektor szpitala poszukuje (usunięte przez administratora) nie zaś pracowników. Piszę tu o aspekcie finansowym. Na moje pytanie, dlaczego nie zamieszczono oferowanej płacy w ogłoszeniu, dyrektor odpowiedziała "bo jest RODO".

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej - Dąbrowa Górnicza

• Jak się pracuje w Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej?

Zobacz opinie na temat firmy Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

3.1/5 Na podstawie 11 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Szpitalna 13
    41-300 Dąbrowa Górnicza
  • NIP: 6292115781 REGON: 310077 KRS: 0000054321
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)