Czy rozmowa kwalifikacyjna do Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej odbywa się w siedzibie firmy?
Totalny(usunięte przez administratora) pani profesor osoba wyksztaucona zachowuje się skandalicznie tacy ludzie nie powinni być lekarzami omijacie szerokim łukiem to miejsce NIE polecam przestrzegam wszystkich
Nie polecam najgorsza opieka wykańczania brak empatii i cala reszta Nie
Co wiecie o firmie Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej w mieście Dąbrowa Górnicza? Nadal oczekujemy na nowe info. Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?
Wiem dużo,a o wszystkim jak i o firmie Nowa mam na piśmie z Państwowej Inspekcji Pracy w jakich warunkach pracują pracownicy ochrony z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności,a są wręcz skandaliczne.Do tego dochodzi (usunięte przez administratora) nękanie.Skandal.Warunki są tak skandaliczne że dłonie leczę już 5 miesiąc.Były pracownik ochrony fizycznej z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności w firmie Nowa na tym obiekcie.
Sprawa jest na prokuraturze, a szykuje się jeszcze pozew cywilny.Zbyt dużo dowodów mam
Hej, czy osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności pracują tez na innych stanowiskach, choćby w administracji lub HR? Czy tylko na podstawowych stanowiskach, np. ochroniarz?

No to trzeba pisać? A to nie bo raz że to trudne a dwa że pracochłonne.
No cóż, dyrektor szpitala poszukuje (usunięte przez administratora) nie zaś pracowników. Piszę tu o aspekcie finansowym. Na moje pytanie, dlaczego nie zamieszczono oferowanej płacy w ogłoszeniu, dyrektor odpowiedziała "bo jest RODO".
Jak się pracuje w Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej?
Zobacz opinie na temat firmy Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Im. Sz. Starkiewicza W Dąbrowie Górniczej?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!