Opinie o BetaMed S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BetaMed S.A.

Karolina

Mimo raczej negatywnych opinii, interesuje mnie praca w dziale marketingu. Czy ktos moze mi podpowiedziec, jakiego rzedu oferowane jest wynagrodzenie? Posoadam wyksztalcenie kierunkowe i ponad 5-letnie doswiadczenie, znam programy graficzne i 2 jezyki. Obecnie mam prace, takze nie chcialabym marnowac czasu, jesli firma zaoferuje mi 'atrakcyjne wynagrodzenie' w wysokosci 2500.zl. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Kadrowa
@Mateusz 31.01.2018 17:14

Wielkość firmy nie przekłada sie tu na zarobki. Te (usunięte przez administratora)na rękę to maks dla nowych szeregowych pracowników biura. Najczęściej oferują ok.(usunięte przez administratora)

Pablo
@Kadrowa 01.02.2018 11:30

Dlaczego administratorzy usuwaja informacje o wysokosci zarobkow?:?? To ma byc forum o pracodawcy?? Wysokosc pensji to chyba najwazniejsza informacja.

Maria

Wielka firma, nagrody, oh i ah. A wiecie, co dostaly na swieta pielegniarki? Te, dzieki ktorym firma istnieje? Te, na ktorych szajowna beatka zarabia miliony rocznie? Mielonke! W puszce. Jak za komuny... wstyd, lepiej bylo nic nie dawac. Prezesowa z dyrekcja rozbija sie po USA, kasy maja w brod, ale dla tych dzieki ktorym firma istnieje - ochlapy....

Pracownik BetaMed
@S. 18.01.2018 12:32

Serio wydaje mi się, że przesadzasz. Podejrzewam, że nie zapytałaś poprostu co możesz mieć zaoferowane. Ja miałam rok temu 80 zł do Yasumi i mogłam wybrać za tą kwotę klika ciekawych rzeczy, więc 120 zł tym bardziej. Poza tym jeśli liczysz na jakiś droższy zbieg to zawsze można sobie dopłacić. Czy wszyscy muszą krytykować, nikt nie może poprostu podziękować, przecież dostałaś upominek. Nikt Ci nic nie zabrał tylko dał.

S.
@Pracownik BetaMed 19.01.2018 07:22

Do Yasumi tak, i do każdego innego SPA ta suma byłaby ok. Ale w Drzazga Clinic nie oferują masażu, ani manicure, tylko zabiegi laserowe, które znacznie przekraczają kwotę 120 zł.

Zdegustowana wpisami

Firma istnieje dzięki Pani Prezes, która ją założyła. Każdy może spróbować tylko nikomu nie chce się pracować 24h na dobę kosztem życia prywatnego. Szynka na święta to nie komunistyczny prezent tylko upominek od serca, który nie musiał być w ogóle wręczany i za który należy się podziękowanie oraz życzenia pomyślności, a nie takie obrzydliwe, poniżej krytyki wpisy. Taki wpis świadczy tylko o poziomie pani Marii, która nawet nie wie, że imiona w języku polskim piszemy z dużych liter. Mam nadzieję, że Pani Prezes czytając takie żenujące wpisy nie odczuwa przykrości. Pani Maria nie zasługuje na uwagę i myślę, że sama się zatruwa swoim jadem.

Polonista
@Zdegustowana wpisami 11.01.2018 11:49

Jeśli już mowa o poprawności językowej, to imiona piszemy dużą/wielką literą (a nie z dużej litery). A co do samej istoty powyższej dyskusji, to jest ona żenująca z obu stron.

Pielęgniarka BetaMed
@Polonista 13.01.2018 14:10

Przykro mi nie jestem polonistką, ale uważam, że na tak krzywdzące bez powodu wypowiedzi trzeba reagować.

pe

wiecie czy nadal szukają specjalisty ds. marketingu?

Michał
@BetaMed S.A. 08.01.2018 12:44

Czyli te, które odeszły nie były kreatywne i zaangażowane? Niezła polityka, brawo!

Es.
@BetaMed S.A. 08.01.2018 12:44

Taa, wszyscy wiemy jak to wygĺąda.....

Nowa

Interesuje mnie praca na stanowisku specjalisty ds. rozliczeń. Może mi ktoś podpowiedzieć coś w tym temacie? Trochę moje obawy wzięły się po lekturze wpisów na forum. Jestem świadoma, że sporo osób mając złość do firmy pisze mało obiektywne opinie!.

Renata
@Nowa 18.10.2017 21:50

Zalezy jakie miasto. Atmosfera zalezy od ludzi. Zarobki raczej niskie(usunięte przez administratora)

Nowa

O jakich zmianach piszesz @Beata? Czy coś się zmieniło, podziel się z innymi!!

Iza

@Anita opisz użytkownikom forum, jakie dokładniej widzisz plusy zatrudnienia w firmie. Tylko konkretne informacje mogą pozwolić innym, subiektywnie ocenić pracodawcę. Dlatego właśnie każda opinia jest nieocenioną pomocą.

Anita

BetaMed to świetna firma, wiem to bo pracuję tu od dawna. Pracuję z fantastycznymi ludźmi, generalnie lubię swoją pracę. Myślę, że jeśli komuś nie odpowiada praca w firmie powinien pomyśleć o zmianie pracy, zamiast wypisywać swoje żale i oskarżać Betamed !

Medyk

Czy BetaMed planuje może poszerzenie rejonu swojej działalności? Jestem zainteresowana pracą pielęgniarki środowiskowej tylko zależy w jakim rejonie oni działają?

BetaMed S.A.
@Medyk 04.04.2017 19:50

Obecnie działamy w 11 województwach, w których posiadamy 84 oddziały. Pełną listę lokalizacji wraz z danymi kontaktowymi można zobaczyć na naszej stronie internetowej pod linkiem: http://betamed.pl/opieka-domowa/kontakt/ W sprawie pracy prosimy kontaktować się w z oddziałem, który Panią interesuje. Pozdrawiamy serdecznie Zespół BetaMed S.A.

Iza

Czy dowiem się więcej szczegółów na temat oferty pracy dla pielęgniarki (wentylacja mechaniczna)?

BetaMed S.A.
pracodawca
@Iza 14.03.2017 11:40

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Mamy do zaproponowania pracę dla pielęgniarki anestezjologicznej zarówno w domu pacjenta jak i na stacjonarnym oddziale dla pacjentów wentylowanych mechanicznie w Chorzowie. Aby dowiedzieć się więcej informacji zapraszamy do kontaktu mailowego pod adresem praca@betamed.pl lub telefonicznego pod numerem 32 42 02 956. Pozdrawiamy serdecznie Zespół BetaMed S.A.

Medyczka

BetaMed proponuje bardzo szeroki wachlarz rożnego rodzaju prac. Każdy może wybrać dla siebie taką na jakiej się zna. Jest to super firma i życzę im dalszych sukcesów.

gość

Polecałbym raczej szukanie innej firmy

Broniu

To najgorsza praca jaką do tej miałem. Dofinansowanie do multisport w mniemaniu Betamedu wyglada tak, że sam musisz sobie dopłacić do tej karty (usunięte przez administratora) miesiecznie. Po okresie probnym kazdy dostaje umowe ale ludzie sami sie zwalniania. Płaca niska. Na tym samym stanowisku w innych firmach placa srednio o 1000 zl wiecej. Dyrektorzy zarabiaja po (usunięte przez administratora) a ty się męcz za (usunięte przez administratora) . Po 3 miesiacach moze dostaniesz (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora) Rotacja ogromna! Nie nadazalem z poznawaniem nowych pracownikow bo tylu ich przychodzilo i odchodzilo ze nikt by sie w tym nie polapal. Ciagle robisz nadgodziny i jedyne co mozesz to odebrac to sobie w postaci wolnego. A co jesli chcesz za to kase? No coz... nie ta firma. Podsumowujac, rotacja ogromna, zero bonusow, niska płaca (usunięte przez administratora) 99% firm jest znacznie lepszych.

Medyk
@Broniu 23.11.2016 08:14

Człowieku czy jesteś pewien że ktoś inny zapłaci więcej? Jeśli tak to pewnie wymagania też będą większe. Płaca i warunki pracy zależą częściowo od ludzi, jak stworzą dobra aurę to jest lepsza chęć do pracy, lepsze wyniki i ostatecznie lepsze zarobki.

kaja

Specjalista ds. sprzedaży jest u nich rekrutowany i widze, że zakres obowiazków to na pewno aktywne pozyskiwanie klientów i ich bieżąca obsługa w zakresie realizacji sprzedaży usług firmy, realizacja powierzonego planu sprzedażowego no i prowadzenie negocjacji handlowych.

didaj

Tak @pe, nadal poszukują, ale trzeba mieć wykształcenie wyższe związane z marketingiem, PR, zapewniają do tego umowę o pracę, a przynajmniej tak napisali w umowie o pracę

adi

dla mnie akurat te 2 tys na reke to są konkretne pieniądze, mam tam znajomego i wiem że kasa jest zawsze na czas i to jest dla mnie najważniejsze, czekam aż zaproszą mnie na rozmowe

haha

Beta Med. placi konkretne pieniądze?Ciekawe,hmmm dla kogos 2 tys na reke to są konkretne pieniądze?powodzenia:(

joasia

Dla mnie informatyk bez wyższego wykształcenia, to żaden informatyk. Dobrze, że BetaMed wymaga papierka i dobrze, że płaci za to konkretne wynagrodzenie.

Daniel
@joasia 29.03.2016 21:28

możesz to uzasadnić ? Bo ja jestem informatykiem z wieloma papierkami (kurscy, certyfikaty) oraz ponad 10-letnim stażem, a wykształcenia informatycznego nie posiadam. Praktyka+ szkolenia + ciągła edukacja poza uczelniana dały mi wiedzę najbardziej potrzebną do pracy zawodowej. Więc może się zastanów zanim znów wygłosisz swoje mądrości.

wer

no ale przeciez nie tylko bo z tego co widze to szukaja rowniez na przyklad informatyka w Katowicach/ Chorzowie, mozna sporo zarobic jak sie ma wyzsze wyksztaclenie

alosza

@tros jest jeszcze jedno wytłumaczenie tej pracy biurowej. Może się po prostu dość mocno rozwijają i dlatego potrzebują ludzi do księgowości. Trochę zaskoczyło mnie że na stanowisko Specjalisty ds.rozliczeń wymagają wykształcenia wyższego pielęgniarskiego lub pokrewnego

tros

może po prostu potrzebują również ludzi do pracy biurowej. chociaż szukają pielęgniarki bądż pielęgniarza POZ w chorzowie, z ukończonym liceum zawodowym bądź studiami

muminek

dobra firma, tu się zgodzę ludzie dobrze o nich mówią - ale jak na opiekę medyczną w domu to mało szukają pielęgniarek, w większości to księgowi albo ludzie od rozliczeń

Daniel

dobra firma, bo często to specjaliści w Dziale księgowości ją zmieniają. Działu controllingu tam nie ma i nie będzie przy tym Dyrektorze poplecznicy Dzyzgi.

Kokosz

@maki teraz to sporo jest od nich ofert, bo też na specjalistę ds. księgowości, pielęgniarkę, kierownika ds. administracyjno-gospodarczych, czy np. na specjalistę ds. technicznych. Wszystko to świeżutkie i myślę, że jak najbardziej aktualne. Firma dobra, więc warto się u nich zatrudnić.

maki

Ja widziałem, że teraz betamet poszukuje specjalisty ds. controllingu, ale napisali jedynie wymagania i opis stanowiska, zero propozycji oferty w zamian. Jedynie zrozumiałem, że praca na pełen etat na czas nieokreślony.

admin

Pracowałeś już w firmie BetaMed S.A.? W takim razie opowiedz innym o swojej przygodzie na naszym forum. Zachęcamy do komentowania.

Zostaw opinię o BetaMed S.A. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BetaMed S.A.