BetaMed

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o BetaMed S.A.

Opinie o BetaMed Katowice

WebsiteIconBetaMed S.A.

Nie przegap nowości o BetaMed S.A.!

Krzysztof

07.07.2026 17:16

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u pani laryngolog, przesympatyczna kobieta.

Mrozek

30.01.2026 08:23

Firma ok
    Mała Mi

06.01.2026 08:56

Jeśli chcesz aplikować do tego miejsca to daj sobie spokój. Praca za najniższe możliwe pieniądze, z ewentualną podwyżką o 100 zł co roku. Z roku na rok więcej zabierają, przykładem jest to, że miało się dodatkowy urlop za urodziny i na lekarza specjalisty, do tego skrócone piątki o 2h. Teraz zamiast tego jest po prostu dodatkowo 3 dni urlopu "od prezesa", którym tak się szczycą i chwalą. Za najniższą krajową musisz się rozliczać z każdej minuty pracy, sztuczne uśmiechy, które pójdą na kawę, żeby przesiedzieć tam po pół godziny parę razy w ciągu dnia, żeby obgadać wszystkich za plecami. (usunięte przez administratora)

07.01.2026 09:08

Szanowna Pani, Dziękujemy za pozostawienie wpisu i chcielibyśmy uściślić, że lista naszych benefitów pozapłacowych dla pracowników etatowych poza 3 dodatkowymi dniami płatnego urlopu przedstawia się obecnie następująco: - opieka medyczna - ubezpieczenie grupowe - karta sportowa - dostęp do platformy do nauki języków obcych. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA

Judyta

09.01.2026 16:04

Naprawdę nie rozumiem to miejsce od lat ma konkretną reputację, tragiczną pod każdym względem dodajmy więc jeśli ktoś tam przychodzi to chyba wie na co się pisze...
    Klaudia

19.11.2025 16:22

Serdecznie polecam p. Natalie położna. Bardzo profesjonalna, empatyczna, zawsze odpowie na nurtujące pytania i pomoze. Bardzo byłam zadowolona z p.Natali !
    RuŁa:)

02.10.2025 18:25

Dlaczego usuwają Państwo niewygodne komentarze? Co się stało z komentarzami zawierającymi cały opis sytuacji które mają miejsce w jednym z działów tej firmy ? Skoro tak działacie to proszę usunąć również przychylne dla siebie komentarze !

21.08.2025 18:47

Z przykrością muszę odnieść sie do wypowiedzi udreczoej Pani, že zamiast rzetelnej autorefleksji decyduje się Pani na publiczne oczernianie firmy i bylych wspótpracowników. Fakty są takie, że przez większość okresu zatrudnienia przebywała Pani na częstych zwolnieniach lekarskich, więc wyliczone 10 miesięcy proszę sobie podzielić przynajmniej przez dwa, a w okresach obecności w pracy - nie wywiązywała się Pani należycie ze swoich obowiązków. Uwagi przełożonych i koleżanek przekazywane w sposób merytoryczny, były przez Panią ignorowane lub odbierane jako "atak". Tymczasem to właśnie Pani zachowanie wobec innych członkiń zespolu wielokrotnie naruszało zasady współżycia społecznego i komfort pracy. Nie zamierzamy akceptować falszywych oskarżeń ani dopuszczać do szkalowania osób, które rzetelnie wykonują swoje obowiązki. Z tego co mi wiadomo nadal jest Pani związana umową pracy z firmą BetaMed, więc pod kolejną Pani dluższą już nieobecność życzymy dużo zdrowia.

22.08.2025 10:13

Szanowni Państwo, Proponujemy nie prowadzić tego typu dyskusji na forum publicznym, są też inne sposoby na komunikację. Inaczej będziemy zmuszeni zgłosić sprawę do administratora. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Stop przemocy psychicznej

16.08.2025 23:26

Zrób to dla swojego dobra - nie aplikuj tam do pracy . Ryba psuje się od głowy - polecam zainteresować się jedną panią kierownik , która najpierw po odejściu byłej kierowniczki pełniła funkcję zastępcy kierownika a od sierpnia pełni rolę kierownika . Oraz jej „świty „ w postaci nowej zastępczyni oraz blond „specjalistki” w dziedzinie wszelakiej - siedzącej w biurze na przeciwko . Takiej przemocy psychicznej jak tam , ciężko chyba będzie dorównać .
    I jak weryfikacja

21.08.2025 12:50

Nie znaleziono żadnych dowodów mobbingu? Dlaczego macie tylko 2 gwiazdki na 5 ? Czy to prawda, że w firmie jest mobbing ?

22.08.2025 08:04

Szanowna Pani, Dziękujemy za wpis i informujemy, że wszelkie działania wyjaśniające są sprawą wewnętrzną firmy. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA

17.07.2025 18:55

Xxx

18.07.2025 21:46

Zbieranie złomu jest bardziej opłacalne a na pewno spokojniejsze...

17.02.2025 14:29

Najgorszy pracodawca u jakiego miałam "przyjemność" pracować. (usunięte przez administratora) straszny. (usunięte przez administratora) kierownictwo i (usunięte przez administratora) koleżanki, które obgadują cię jak tylko wyjdziesz do toalety. Płaca najniższa krajowa +100/200 zł więcej. (usunięte przez administratora)podwyżki w kwocie 100-200 zł, które zaraz się wyrównują i dalej zarabiasz najniższą krajową, która rośnie w przeciwieństwie do twojej wypłaty.(usunięte przez administratora) premia świąteczna w kwocie 100-200zł. Jedyny plus tej pracy jest taki że w piątek pracujesz 2 h mniej. Innych plusów brak. Na (usunięte przez administratora) nikt nie reaguje, jest odgórne przyzwolenie na takie zachowania. "Równi i równiejsi". Jeśli jesteś blisko z kierowniczką to możesz pracować np. na 7.00 a jak zwykłym pracownikiem to nie możesz. Jeśli jesteś osobą nienormalną, bez kręgosłupa moralnego, lubisz obgadywać i poniżać innych że względu na ich wygląd, ubiór, wiek w którym urodziłaś dziecko, wykształcenie to jest to praca dla ciebie. Idealnie wpasujesz się do tego toksycznego towarzystwa. Jeżeli masz w sobie empatię, nie śmieszą Cię żarty z innych to nie wysyłaj się swojego CV. Rotacja pracowników jest ogromna bo każdy człowiek o zdrowych zmysłach ucieka stamtąd jak tylko się zorientuje jak wygląda ta praca i na co jest przyzwolenie w tej (usunięte przez administratora) korporacji.

17.02.2025 15:24

Szanowna Pani, Dziękujemy za pozostawiony wpis i zapraszamy do bezpośredniego kontaktu w celu dokonania bardziej szczegółowych wyjaśnień (tel. 324202956) Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    D.G.

06.09.2023 17:50

Wygląda mi na to na to, że wiele negatywnych wpisów pochodzi od konkurencji. Pracuję tam już prawie 10 lat i chcę pracować jak długo dam radę. Osoby autentycznie zainteresowane pracą, również wykształcone są jak najbardziej szanowane i doceniane, wspópraca w doświadczonym zespole daje dużo satysfakcji zawodowej. podobnie jak wdzięczność pacjentów, którzy tak bardzo potrzebują naszej pomocy. Kto zna Betamed od środka ten wie, że to bardzo pozytywne miejsce pracy. Płaca zgodna z wykształceniem i doświadczeniem zawodowym. Jakieś pojedyncze czarne owce w grupie wiadomo znajdą się wszędzie, ale atmosfera pracy w Betamedzie jest o wiele lepsza niż w wielu pobliskich renomowanych szpitalach. Znam przyklady wieloletnich przyjazni nawiązanych podczas pracy w Betamedzie. A dzięki kontaktom koleżeńskim z pracownikami Betamedu są duże możliwości uzyskania wszelkiej pomocy w innych placówkach. Nie jest to miejsce na chwilę i dla ludzi, którzy chcą się tylko "zatrudnić " i posiedzieć bezczynnie. Premia jest w zależności od zaangażowania i jakości pracy. Jeśli ktoś popracował tylko przelotnie to trudno, żeby znał wszystkie aspekty pracy w tej firmie. Bardzo profesjonalne, wymagające, ale i życzliwe panie pielęgniarki oddziałowe, dbające zarówno o interesy swoich podwładnych jak i pacjentów. Podopieczni mają zapewnione godne traktowanie , którego brak w większości okolicznych placówek. Gdybym jeszcze raz miała zaczynać od nowa to znów wybrałbym pracę w Betamedzie przy ul. Raclawickiej. Zresztą gdybym została pacjentką Betamedu to miałabym pełne zaufanie do firmy i personelu.
    BYŁY PRACOWNIK

31.01.2025 09:22

Bzdury wypisywane na zlecenie zapewne przez dział marketingu .....Byłam wieloletnim pracownikiem , wykorzystana i wyciśnięta jak cytryna a następnie wyrzucona do kosza. Dyspozycyjna, uzyskując efekty, za marne grosze. Po wydostaniu się z tego co nie było łatwe musiałam się leczyć stany lękowe , depresja.
    Przychodnia rodzinna

21.01.2025 09:17

Jedna wielka porażka 3 dni nie idzie się dodzwonić o 8 rano !!! Żeby zapisać dziecko do lekarza

21.01.2025 12:11

Dzień dobry, Dziękujemy za pozostawienie opinii. Chcielibyśmy tą sytuacje wyjaśnić, ponieważ naszym celem jest, aby nasze usługi były świadczone na jak najwyższym poziomie. W związku z tym prosimy o kontakt bezpośredni w celu ustalenia szczegółów pod numerem telefonu 515 370 757. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Gość

27.08.2024 13:15

Pacjentów mają gdzieś, lekarz przyjeżdża raz na kilka miesięcy, nawet nie raczy zbadać, pierwsze co udaje się do toalety celem załatwienia potrzeb fizjologicznych, jakby toalety pacjentów były toaletami publicznymi. Żenująca firma. Lekarz przyjeżdża tylko po to aby podpisać mu dokumenty, które nie powinno się podpisać, bo jego nie było, a przecież to jego obowiązek.

27.08.2024 13:52

Szanowna Pani / Szanowny Panie, Dziękujemy za przekazaną informację i zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z firmą, abyśmy mogli odpowiednio zareagować w związku z opisywaną sytuacją. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA

23.07.2024 17:31

Nie polecam pracy w tej firmie. Wyzysk za najniższe możliwe wynagrodzenie. Dyrekcja i koordynatorzy za swoje niepowodzenia i błędy oskarżają zwykłych pracowników, tylko dlatego żeby wybielić się przed zarządem. Groźby zwolnienia pod byle pretekstem. Przejawy dyskryminacji kobiecej części dyrekcji względem kobiet będących zwykłymi pracownikami. Brak możliwości zgłoszenia złego sposobu pracy koordynatora danego zespołu, ze względu na to że "u góry" wszyscy są koleżankami. Nie przekraczaj progu tej firmy, za nim czeka tylko depresja/nerwica/stany lękowe...
    Abc

29.07.2024 16:47

Ta firma jest naprawdę sławna a raczej niesławna.... Wystarczy o niej trochę poczytać...
    Pacje na tka

17.07.2024 17:34

Miałam dzisiaj wizytę i zabieg u pani doktor Agaty Biedulskiej,jestem bardzo zadowolona fachowe podejście do pacjenta zabieg wykonany bezboleśnie,podziękowania dla doktor Biedulskiej

22.07.2024 08:34

Szanowna Pani, Dziękujemy za pozostawienie opinii. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Natalia

12.07.2024 00:46

Dzień dobry, Czy firma zatrudnia studentów pielęgniarstwa po odbyciu Kwalifikacyjnego Kursu Opiekuna Medycznego ? Czy podstawowym wymaganiem abym ubiegać się o stanowisko Opiekun Medyczny jest skończenie policealnej 1,5 rocznej szkoły na kierunku Opiekun Medyczny ?

12.07.2024 11:52

Dzień dobry, Podstawowym wymogiem aby ubiegać się o stanowisko opiekuna medycznego są kwalifikacje w postaci ukończonej szkoły policealnej na kierunku opiekun medyczny wraz ze zdanym egzaminem oraz uzyskanym dyplomem opiekuna medycznego. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu – Dział HR, 324202956 lub [email protected] Z wyrazami szacunku, BetaMed SA

09.08.2023 21:24

Pracowałem w firmie BetaMed parę miesięcy i przez ten czas również rozmawiając z różnymi pracownikami mogę powiedzieć: -pensje niezależnie od działu bardzo niskie -praktycznie brak podwyżek -brak jakichkolwiek kursów doszkalających czy szkoleń -pokoje socjalne naprawdę ubogie -przerzucanie obowiązków z działu do działu -brak jasno określonych obowiązków -brak nowych rozwiązań, -jeśli jest kupowany jakiś program to chyba jest wybierany ten najtańszy i potem pracownicy muszą się bujać z programami, które nie działają -dużo rotacja pracowników w firmie, przez co ciągle trzeba uczyć nowe osoby -brak płatnych nadgodzin -wielu wyżej postawionych pracowników jest tam raczej przez znajomości/staż pracy niż ze względu na umiejętności Jeśli chodzi o plusy to: - była premia świąteczna, co prawda niewielka, ale była, - piątek kończy się 2 godziny wcześniej - dodatkowy dzień wolny w urodziny - można kupić ubezpieczenie oraz kartę Multisport - wielu pracowników niższego szczebla miła i pomocna Pracę polecam w tej firmie, jeśli nie ma alternatywy na rynku, to można zatrudnić się na parę miesięcy i w międzyczasie szukać dla siebie lepszego miejsca.
    Ola Misiak

26.02.2024 16:28

Jak ja pracowałam, to premia była tylko dla pielęgniarek. Dostały puszkę Krakusa i dwie mandarynki. Ja przy przedłużaniu umowy miałam przeniesiona 100 z premii na pensje stała. Nawet nie podpisałam takich bzdur i więcej nie przyszłam. Zabrałam swoje rzeczy po takim braku szacunku.

08.04.2024 13:01

Szanowna Pani/Szanowny Panie, Umowa na okres próbny jest zawierana, aby zarówno jedna, jak i druga strona – czyli pracodawca i pracownik – mogli przekonać się, czy chcą kontynuować dalszą współpracę. Po okresie próbnym z pracownikiem zostaje zawarta umowa, zgodnie z przepisami art.25 Kodeksu Pracy. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA

10.01.2024 09:25

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w BetaMed S.A.?

30.01.2024 08:45

Szanowna Pani/ Szanowny Panie, W sprawie stawek zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 324202956. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Seba

15.02.2024 12:41

Stawka trochę powyżej minimalnej , bez jakiej kolwiek premii

09.01.2024 10:46

Coś wiecie o pracy opiekuna medycznego? Mnie jakby ciekawi to, że można pracować na tym stanowisku w charakterze pracy dodatkowej. Czy jak mnie taka praca interesuje i mam czas na to tylko w weekendy, to firma na to pozwoli? Czy trzeba też w tygodniu ileś godzin popracować?

09.01.2024 16:56

Szanowna Pani/Panie, Zatrudniamy opiekunów medycznych na umowę zlecenie, dyżury 12 h, zmiany dzienne i nocne na oddziałach całodobowej opieki w Chorzowie. Istnieje możliwość współpracy dodatkowej, jednakże co do pracy wyłącznie w weekendy jest to uzależnione od decyzji koordynatora oddziału. Zapraszamy do przesłania swojej aplikacji. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Być może przyszły pracownik

16.06.2022 13:03

Dzień dobry. Czy warto podejmować pracę w Betamedzie?

23.01.2023 16:39

Naprawdę nie radzę tu zaczynać pracy.. Wystarczy poczytać komentarze żeby wszystko wiedzieć...

02.06.2023 07:15

Kadra liczna ale nie stała. Ciągła rotacja pracowników. Ciągle ktoś odchodzi . Nie polecam

14.01.2023 09:45

Jaki jest wkład kierownictwa BetaMed S.A. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
    Antosiek

23.03.2023 14:33

Żaden... zwłaszcza w administracji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BetaMed?

Kontakt - BetaMed S.A.

Katowice

Beata

18.01.2023 10:02

Szukam info, czy jest opcja doszkolenia na stanowisku Praca dla specjalisty ds. księgowości z programu CDN Optima? No właśnie jest otwarta rekrutacja na stronie firmy. Jak ktoś nie zna lub słabo zna ten program, to jest szansa na douczenie?

18.01.2023 11:21

Dzień dobry, Osoby, które zatrudniamy w naszym Dziale Księgowości są wdrażane w program CDN Optima, jeżeli wcześniej nie miały z nim styczności. Z pozdrowieniami, BetaMed SA

15.09.2022 10:23

Jak w BetaMed S.A. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

27.09.2022 16:42

Jestem pracownikiem dość nowym i mam takie zdanie ma temat każdej pracy ,że wszedzie dobrze gdzie nas nie ma .Ze swojego doświadczenia wiem, mam je ponad 20 letnie w innej branży ,ale jednak ,że pracownika na umowie nie jest tak łatwo zwolnić,a zapewne nie za to o czym mówisz jest to nierealne .Musiało być coś o czym albo nie chcesz pisać bądź wiesz i wolisz przemilczeć.I dobrze bo rozumiem flutracje wynikającą z smutnej sytuacji jaką jest niewątpliwie zwolnienie ,jednak straszenie uważam, że jest nie fer .Jeśli czujesz się pokrzywdzona to wtedy są instytucje które mogą Tobie pomóc dochodzić swoich praw odnośnie zwolnienia .Jednak uważam że za darmo się pracownika nie zwalnia bo lepiej "wyprostować " starego niż zatrudniać nowego który niewiadomo jaki jest .Jest rynek pracownika i wszędzie są braki kadrowe ,więc nie do końca wierze w Twoje argumenty .
    ;)

21.12.2022 20:20

Powiem tak chodze do pracy z uśmiechem i wszyscy są bardzo mili i pomocni .Kierownicy też .Ta praca sprawia mi dużo radości i cieszę się że ze ją dostałam .Wesołych Świąt Mam nadzieję,że nowym roku każdy znajdzie swoje miejsce na rynku pracy i będzie zadowolony .
    Pacjent

19.09.2022 22:31

Jestem pacjentem w Chorzowie, chciałem napisać, że Panie na rejestracji są przemiłe .Sama placówka robi pozytywne wrażenie i pomimo tego pięknego wystroju nie dzieli pacjentów na "lepszych i gorszych".Wszystko działa perfekcyjnie .Cieszę się, że jest takie miejsce w Chodzowie .

20.09.2022 08:15

Szanowny Panie, Dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Beata

30.06.2021 00:08

Witam serdecznie, rozglądam się za nowym miejscem pracy, chciałabym aplikować jako opiekun medyczny, interesuje mnie stawka jaka jest na umowie o orace oraz czy z dniem 1 lipca będą mieć wszyscy podwyżki do pensji czy tylko pracownicy z długim stażem pracy w betamed?

30.06.2021 12:14

Szanowna Pani, Dziękujemy za zainteresowanie współpracą z naszą firmą. W nawiązaniu do zapytania w sprawie stawek dla opiekunów medycznych, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Doris

16.05.2022 18:42

Też jestem ciekawa jak to wyglada
    pracownica

26.05.2021 06:22

Pracuję w tej firmie od niedawna, ale atmosfera w jakiej zostałam przyjęta jest nie do opisania. Pomimo mojego początkowego, małego doświadczenia dostałam od każdego dużo wsparcia i pomocy w codziennej pracy. Szkolenie jak w każdej pracy, dużo informacji, ale to od nas głównie zależy czy chcemy sie czegoś nauczyć czy oczekujemy od innych, że będą nas wyręczać. Jeśli chodzi o grafik koordynatorka zawsze bierze pod uwagę nasze prośby i stara sie dopasować wszystko tak, aby każdemu pasowało. Dla mnie to miejsce jest pracą, której od dawna szukałam, bo tworzy ją przesympatyczny zespół, a to w pracy jest najważniejsze.
    U2nina

13.05.2022 20:15

Początki zawsze są piękne a potem różnie,bo trzeba się dostosować.. I tu zaczynają się problemy jak ma się dzieci
    I....p

17.05.2021 19:18

Pracuje w tej firmie od 2018 roku bardzo miła atmosfera ludzie zrzuci jak rodzina. Pani prezes ciągle wymyślą jakieś niespodzianki dla swoich pracowników, różne wyjazdy dzień wolny za urodziny,premie na święta i premie noworoczne covid co prawda wszystko zniszczył ale pań prezes stara się nam jakoś to wszystko rekompensować. Dyrekcja najlepsza na świecie zawsze uśmiechnięta i życzliwa.Dziewczynki na rejestracji mimo tego że mają duzy nadmiar pracy spowodowany covidem starają się jak najlepiej wykonywać swoją pracę. Połowa osób zatrudnionych u nas zostaję zwalniana po okresie próbnym ale tylko dlatego że są to młode osoby które pragną zarobić a się nie narobić taką prawda.Pozdrawiam swoje koleżanki i kolegów jesteście super
    Dorota

08.02.2022 12:46

Nieprawda.Pracuję w Betamedzie od początku (2014) i zawsze było super!
    aneta

03.08.2021 11:28

Do placówki nie można się w ogóle dodzwonić. Byliśmy leczeni w poradni na ul Trzynieckiej. Telefon zawsze był odebrany. W tej chwili to jest żenada.

28.10.2021 15:27

Szanowna Pani, Dziękujemy za pozostawiony wpis. Dołożymy wszelkich starań, aby nasze usługi były świadczone na jak najwyższym poziomie oraz zgodnie z zachowaniem wszelkich środków ostrożności. Pragniemy również nadmienić, że w związku ze specyfiką naszej branży nie zawsze wszystko udaje się załatwić zgodnie z wcześniej ustalonym harmonogramem. Pacjenci przychodzą do nas z różnymi sprawami i w różnych stanach, co ma wpływ na długość czasu wykonywania danej usługi/konsultacji. Przepraszamy za zaistniałą sytuację, dziękujemy też za docenienie naszego personelu i prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Gosia

12.11.2021 20:22

Niektórzy fizjoterapeuci są bardzo sympatyczni i uprzejmi, np. pan Artur. Inni trochę mniej. Jest ok.
    Xyz

02.06.2021 10:59

Cześć. Szukam opinii o pracy w dziale kadr. Jak się pracuje? Jaka atmosfera?
    Pracuje w kadrach

02.06.2021 16:21

Atmosfera jest naprawdę super, mamy zgrana ekipę, można się dogadac, pracy jest dużo, ale dajemy radę, raczej nie ma nadgodzin, także jak dla mnie gdzie ja potrzebuje stałych godzin pracy i jasno określonego zakresu obowiązków to w sam raz :) ponad dwa lata już tu jestem!
    Pracownica

11.05.2021 20:53

Pracuję w tej firmie już 6 lat. Jestem bardzo zadowolona i czuję sie doceniana przez przełożonego. Atmosfera w firmie jest bardzo dobra. Ludzie super. Dyrektorzy to bardzo fajne osoby, zawsze pomocnii, serdeczni. Pani Prezes też dba o pracowników. Byłoby nie w porządku gdybym nie napisała tu tej opinii dla przyszłych pracowników, czytajac te negatywne opinie. Wystarczy pracować i być zaangażowanym.
    Bb

05.05.2021 14:33

W jakich godzinach są zmiany na rejestracji ? Czy to prawda, że zarabia się najniższa krajowa ? Czy w święta tj. wigilia, sylwestrem itp. przychodnia jest otwarta ?

06.05.2021 14:32

Szanowna Pani /Panie, Informacje są dostępne na naszej stronie internetowej, w razie bardziej szczegółowych pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub osobistego w naszej placówce w Chorzowie. Pozdrawiamy, BetaMed SA
    Kandydatka

15.04.2021 02:15

Firma ciągle szuka pracownika do administracji, na jedne i te same stanowiska. Aż taka rotacja? Zastanawiam się, bo już nie raz chciałam wysłać tak CV, ale trochę mnie to zniechęca. Niezbyt też słyszałam pochlebne opinie o właścicielce, jako pracodawcy. Czy może to ktoś potwierdzić? Jak się pracuje w administracji? Czy faktycznie jest wypłacana najniższa krajowa lub podobna kwota?

24.04.2021 11:29

Tak można to tłumaczyć ludziom którzy nie są bądź nie byli zatrudnieni w tej placówce. Wystarczy w Betamedzie przepracować kilka miesięcy żeby zauważyć, że rekrutacje nie są związane z żadnym rozwojem a jedynie z faktem że warunki pracy są takie że 90% ludzi odchodzi w czasie okresu próbnego lub zaraz po nim.

26.04.2021 16:32

Szanowna Pani/Panie, Na kolejne anonimy, które nas oczerniają nie odpowiadamy. W razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu bezpośredniego. Z poważaniem, BetaMed SA

29.03.2021 12:31

Czy w BetaMed S.A. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

22.04.2021 22:47

Jak w rodzinie? Dobre sobie, każdy każdemu podkłada nogę a jak się człowiek tylko odwróci to go obgadują. Nie wiem w jakiej rodzinie tak jest ale na pewno nie w rodzinie w której są dobre relacje.

23.04.2021 14:03

Szanowna Pani/Panie, W nawiązaniu do pozostawionego wpisu, chcielibyśmy nadmienić, że na co dzień staramy się, aby nasi pracownicy czuli się u nas dobrze i komfortowo. Pozdrawiamy, BetaMed SA
    MAŁGORZATA

19.04.2021 22:42

Witam, Kilka dni temu szczepiłam się przeciw Covid-19 właśnie w placówce Betamed w Chorzowie.Jestem mile zaskoczona obsługą.Wszystko zgodnie z procedurami bardzo miło i sympatycznie.Zaraz przy wejściu bardzo sympatyczny Pan mierzył temperaturę i prosił o zdezynfekowanie rąk,następnie otrzymałam ankietę do wypełnienia i miłe Panie pielęgniarki zmierzyły ciśnienie i temperaturę dalej już tylko wizyta lekarska i szczepienie a potem otrzymałam termin drugiej dawki.Bardzo czyściutko nie było tłoku czułam się bardzo komfortowo.życzę wszystkim takiej obsługi.Napewno jeszcze skorzystam z usług tej placówki.Szczególne podziękowania dla przemiłego Pana chyba z portierni lub z ochrony w dniu 14-04 w godzinach od 11 do 12 przy wejściu.Takich ludzi więcej a będzie się nam super żyło. Pozdrawiam serdecznie Małgorzata

23.04.2021 13:54

Szanowna Pani, W naszej placówce poza Panią dr Piwowarczuk, przyjmują też inni lekarze. Jeżeli nie jest Pani zadowolona, zapraszamy Panią przy kolejnej wizycie do skorzystania z usług innego lekarza. Pozdrawiamy, BetaMed SA

23.04.2021 13:59

Szanowna Pani, W naszej placówce w celu umówienia się do lekarza, należy połączyć się z rejestracją. Codziennie odbieramy setki telefonów i obsługujemy ogromną ilość pacjentów w kontakcie bezpośrednim. Jeśli z jakiejś przyczyny, pacjent nie może się do nas dodzwonić, nasze rejestratorki oddzwaniają w wolnej chwili na połączenia nieodebrane. Pozdrawiamy, BetaMed SA

10.11.2019 09:18

Czy pracodawca BetaMed S.A. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

22.04.2021 23:14

Zero szkoleń podnoszących kwalifikacje. Ponadto szkolenie przy zatrudnieniu to jakiś żart. O ile w ogóle można to nazwać szkoleniem. Odbywa się to w taki sposób ze przełożony zrzuca ten „problem” na innych pracowników. Śmiechu warte.

23.04.2021 13:52

Szanowna Pani/Panie, W BetaMed każdy nowy pracownik zatrudniony w ramach umowy o pracę, przechodzi instruktaż stanowiskowy zgodnie z Kodeksem Pracy. Pozdrawiamy, BetaMed SA
    Kasia

10.01.2020 21:37

Najniższe stawki dla pracowników a biurowiec ocieka luksusem. Dodatkowy dzień wolny z okazji urodzin, ale problemy dyscyplinarne za drobne, pojedyncze spóźnienie. Starają się być "światowi", ale tylko na pokaz. Bardzo duża rotacja. Proszę omijać!
    Mala czarna

20.03.2021 20:36

Można się tego spodziewać sądząc po tym jak traktują kandydatów s co dopiero pracowników pewnie najniższa krajowa . Nie polecam sama rozmowa to tylko strata czasu.
    ;)

22.04.2021 23:07

Należy tutaj zaznaczy ze dzień wolny z okazji urodzin mają jedynie pracownicy biurowi ;) W pełni popieram powyższą opinie.
    Ela

30.12.2020 13:54

Witam, mam pytanie czy otrzymali państwo odpowiedź zwrotną po rozmowie kwalifikacyjnej??

08.04.2021 17:10

Szanowna Pani, W nawiązaniu do pozostawionego wpisu informujemy, że przekazujemy informację zwrotną po zakończonym procesie rekrutacji. Jeżeli ma Pani jakieś pytania, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy, Zespół HR BetaMed SA
    Brak profesjonalizmu

21.04.2021 22:09

To ma być odpowiedź na.moją opinię?
    Magda Lena

25.05.2019 00:38

Nie rozumiem tej firmy. Ile razy można przesyłać CV aby się dowiedzieć, że znów się zagubiło a oni nadal kogoś szukają. To firma medyczna czy biuro pośrednictwa pracy? (usunięte przez administratora). Osoby, które ubiegają się o pracę u was chyba żyją w innej alternatywnej rzeczywistości niż wy. CV wysłane 3 razy. Zaproszenia na rozmowę zero.
    Andzi

02.07.2019 13:06

Firma jak najbardziej wypłaca pieniądze na czas Ale..... Bardzo małe stawki (usunięte przez administratora)
    Mala czarna

21.03.2021 22:38

Też znam historię że zgubionym CV' bałagan w papierach' nie wywiązują się z terminów
    Pielęgniarka

19.03.2021 02:09

Praca ok, niema wyścigu szczurów, spokojne dyżury. Tylko stawka bardzo niska. Praca dobra jako dodatkowa, żeby trochę dorobić.

18.12.2020 11:35

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w BetaMed S.A.?
    Abc

13.01.2021 19:37

Dla pracownikow medycznych nie, w biurach nie wiem. Podobno kiedys gdzies byli
    Fizjo

17.11.2020 17:07

Niestety najgorszy zakład pracy w jakim dane było mi pracować jako fizjoterapeuta. Liczba pacjentów znacznie wykracza poza możliwości pracowników, ewidentnie firmie zależy na typowej masówce. Zero perspektyw, jakichkolwiek kursów(usunięte przez administratora) Fizjoterapeuci trzymajcie się od tego budynku z daleka, już lepiej pracować w netto tuż obok tam lepiej płacą i człowiek nie wraca ze zmiany jakby maraton przebiegł fizycznie i psychicznie!

Zostaw merytoryczną opinię o BetaMed S.A.