BetaMed

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o BetaMed S.A.

Opinie o BetaMed Katowice

WebsiteIconBetaMed S.A.

Nie przegap nowości o BetaMed S.A.!

neros16

19.04.2020 13:20

niestety nic dobrego o firmie napisać nie mogę, rywalizacja między działami, duża rotacja w każdym dziale, powtarzające sie oferty pracy a to o czymś świadczy, odradzam
    D

19.04.2020 22:26

Bardzo dobrze mi się tam pracuje.Atmosfery i współpracy w oddziale może pozazdrościć niejeden renomowany szpital.Warunki pracy bardzo dobre.Jestem od początku i mam nadzieję,że jeszcze długo będę.

20.04.2020 17:52

Dziękujemy za pozostawienie opinii i dobre słowa. Jest nam miło przeczytać o wieloletnim zaufaniu i chęci dalszej współpracy. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Ulka

20.04.2020 11:31

Mogę potwierdzić , że dobrze się pracuje w fajnej atmosferze więc polecam dla chcących się tu dostać.

20.04.2020 17:50

Bardzo dziękujemy za kolejną pozytywną opinię. Bardzo nas to cieszy, że pracownicy nas doceniają, dodaje nam to większych skrzydeł i cieszy, że wspólnie tworzymy fajną atmosferę w pracy. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Zola

03.01.2020 17:03

Ja uważam że to jest wielka ściema....?Nie chodzimy na żadne szkolenia!!!!wręcz nakazują nam podpisywać listy obecności na niby szkoleniach.Totalny brak szacunku dla pracownika.Zenada jeśli chodzi o święta, podział na adminitracje i personel medyczny.Pomijam już to że nie jestem zapraszana na wigilię!!!!!!Szokbtlumscza się że zły numer telefonu,ale jeśli chodzi co zastępstwo to znają numer.Lansowanie się na portalach społecznościowych i na tym tyle.Umowy śmieciowe.

07.01.2020 13:12

Szanowna Pani, W nawiązaniu do pozostawionego przez Panią wpisu, chcielibyśmy odnieść się do jego treści. Wszystkie zawarte w nim zarzuty są nieprawdziwe i godzą w dobre imię naszej firmy. Zależy nam na dobrej komunikacji z naszym personelem, dlatego można się do nas zgłosić w każdej kwestii. Zapraszamy Panią do bezpośredniego kontaktu. Z wyrazami szacunku, BetaMed SA
    Jolin

14.12.2019 10:46

Jestem zmuszona wystawić negatywną opinię. P(usunięte przez administratora) Zarobki absurdalne. Ogłoszenia, które pojawiają się w internecie są cały czas te same... Trudno się dziwić... Nikt tam nie chce pracować....

08.08.2019 11:23

era

16.08.2019 21:42

witamy dział marketingu
    Małgosia

27.11.2019 20:09

Minimalne wynagrodzenie tyle ile musi w naszym kraju wynosić. (usunięte przez administratora) .
    Tak jest

15.08.2019 13:34

Firma w której absurd goni absurd..
    Chris

18.07.2019 00:00

Nie polecam. Zmarnowany czas. Żadnych możliwości. Ani zdobycie doświadczenia ani godne zarobki. (usunięte przez administratora)
    Andzi

02.07.2019 13:16

Witam w firmie pracuje już bardzo długo, przez ten czas była ogromna rotacja pracowników. Płacą od początku naj mniejsze stawki, a pracujesz najlepiej za dwie lub trzy osoby. Co roku jest organizowane spotkanie z obiadem, kawa ,ciastkiem i jakiś drobny upominek. Jest loteria nagród, ale jest 100 chętnych a nagród 20. Wypłacają pieniądze na czas, ale raczej za niedługo nie będzie mieć kto pracować bo ludzie się cały czas zwalniają.(usunięte przez administratora)
    Agnes

02.07.2019 06:12

W Chorzowie elegancki budynek a realia to(usunięte przez administratora)i zero szans na podwyżkę.
    agnes

30.06.2019 21:54

Elegancki budynek w Chorzowie a wynagrodzenie to (usunięte przez administratora) i zero szans na podwyżkę.
    Jack

14.07.2018 07:02

Zgadzam się z opinią poniżej, rotacja ogromna, zero szacunku dla pracownika pomimo starań, traktowanie jak taniej siły roboczej, po roku pracy jak miałam tam iść dostawałem nerwicy, odradzam pod każdym względem, wyzysk za małe pieniądze i jeszcze mobbing.

29.10.2018 18:05

Ja tak miałem po pół roku.
    kofeina

21.06.2019 12:44

100 % prawdy. Tak właśnie jest było i będzie.
    marecki

29.04.2019 14:11

Ogromna rotacja pracowników, zarobki uwłaczające, kierownictwo do wymiany.
    Ewelina

14.05.2019 12:01

Praca i płaca jak u prywaciarza . Nie wiem co tak jęczycie . Jak zostanie się na noc w firmie to się dniówkę wyrobi . Na święta gwarantowany pasztet w puszce . Puszkę można umyć i jak zlazł jest doniczka na kwiatek dla zarządu . Atmosfera grobowa i tylko szafy z napisem -łubudbu niech nam żyje prezes klubu brakuje . W sumie dwie szafy . W Chorzowie też by się przydała
    kofeina

21.06.2019 12:40

To jest dla wszystkich co pracowali lub pracują w tej firmie oczywiste. To co mnie razi to bałagan chaos i spychologia. Betamed to w mojej karierze zawodowej piąty pracodawca. Tak źle zorganizowanej firmie jednak dotąd nie widziałam. (usunięte przez administratora) co widać nie tylko w administracji ale też w kontakcie z klientem za co nie raz dostaje się nie tym osobom którym powinno.

18.06.2019 14:08

Pracownikt

19.06.2019 18:30

Ikea w Zabrzu też nie będzie i jakoś trzeba żyć a bardziej od controlingu to by się podwyżki przydały.
    Hanna

07.06.2018 15:33

@Tonik Tak, BetaMed rekrutuje obecnie w Katowicach na stanowisko Opiekuna w domu pacjenta i Pielęgniarki ds. kontroli dokumentacji medycznej. Więcej informacji i szczegóły dotyczące wymagań znajdziesz na ich stronie internetowej w zakładce praca: https://betamed.pl/praca/ A może znajdą się tu osoby, które pracują lub pracowały na wyżej wymienionych stanowiskach? Co sądzicie o warunkach, możliwościach rozwoju i atmosferze? Polecacie pracodawcę?

29.10.2018 18:05

Pielęgniarki są takie jak szanuje je betamed. A betamed ich nie szanuje tylko robi wszystko, żeby jak najwięcej na nich zarobić...
    była

18.06.2019 17:52

Ale w administracji jest troche inaczej. 3 % z powolania A reszta zadnej empatii do pracownika
    pa pa

31.05.2019 14:40

Plusy - fajna atmosfera wśród pracowników niższego szczebla To tyle plusów Minusy (usunięte przez administratora)mi - brak podwyżek - brak socjalu - brak zainteresowania właścicieli zgłaszanymi problemami (usunięte przez administratora)
    jaworzyna

16.05.2019 13:51

Rotacja pracowników jak w drzwiach obrotowych banku. Firma pisze Twoje zdrowie jest dla nas ważne! Chyba nie chodzi o zdrowie psychiczne pracowników.
    Nikola

21.05.2019 16:33

Jeżeli o rotacje się rozchodzi to chyba przesada bo ludzie przychodzą i odchodzą i to normalne jest. Natomiast komunikacja w tej firmie to inna bajka. Obejrzałam ostatni odcinek Gry o tron i o Betamedzie można taki sam serial nakręcić. Królestwo zarządzane władczym paluchem. Od dwóch lat obserwuję firmę już z daleka i mam wrażenie że coś jest na gorzej teraz jeszcze. (usunięte przez administratora)
    Wiecznie widniejące oferty

11.03.2019 23:13

Ta firma poszukuje chyba jakichś bogów, bo ciągle ponawiane są jedne i te same oferty pracy, o takim samym stanowisku. Oferty widnieją już od roku, jak nie dłużnej. Np. ,,Specjalista ds. administracji'', wymagań na to stanowisko nie mają praktycznie żadnych, i dalej nikogo nie znaleźli, no ciekawe bardzo. Podsumowując jest to śmieszna firma. Nawet szkoda czasu na samo wysyłanie aplikacji, bo po 3 tygodniach pojawi się znowu identyczna oferta pracy haha.
    Wiecznie widniejące oferty

11.03.2019 22:32

Wszędobylski

03.03.2019 20:36

Dziwna firma.. składasz aplikację, zgodną z zapotrzebowaniem, posiadasz wszystkie wymogi i kompetencje według oferty, a nie jesteś zapraszamy na rozmowę. Ogłoszenie ponawia się ponownie.. Wiec jak się pytam, jak dział HR rekrutuje? Skoro nie zaprasza osoby, które spełniają wszystkie wymogi? Oferta wystawiana ponowie. Chore to..
    Już nie pracownik

04.03.2019 14:32

Może masz za wysokie wykształcenie....A może Twoja facjata lub wiek nie spodobały się kierownikowi działu, do którego aplikujesz? W Betamedzie bardzo zwracają uwagę na wygląd....Na wiek też patrzą ale już trochę mniej. Uwierz mi. Nic nie tracisz.

13.02.2019 13:32

Niebadzsmieszny

14.02.2019 11:49

Ok, pokaż mi firmę, która ma tutaj pozytywne opinie. Jeśli jedyne źródło informacji to tylko marny portal do wylewania żółci i bezkarnego hejtu jakim jest gowork to trzeba przyznać że każda z firm jest beznadziejna, oszukuje, nie ma w nich perspektyw i ogólnie pracujący tam udzie są beznadziejni. Sugerując się opiniami z gowork trzeba przyznać, że nie ma w tym kraju żadnej firmy która jest godna uwagi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BetaMed?

Kontakt - BetaMed S.A.

Katowice

Blondi

15.12.2018 20:20

W BetaMedzie pracuje się dobrze, ale głównie ze względu na personel. Gdyby nie moje koleżanki i koledzy to prawdopodobnie szukałabym czegoś innego. Jeśli chodzi o wypłaty to najniższa krajowa i praktycznie żadnych dodatków, jedynie mamy dodatek nocny i do niedziel, nic na święta itp. Mają straszny bałagan w kadrach, placach i innych. Pani prezes nie szanuje pracowników, gdy przychodzi na obiekt nawet nie spojrzy na pielęgniarki czy opiekunów. Z plusów to tak jak pisałam fantastyczny personel i oddziałowa, zawsze pomoże i stoi murem za swoim personelem za co wielki szacun. Moje sugestie dla BetaMed S.A.: Większy szacunek w stosunku do personelu, może jakieś premie i dodatki do wypłaty? Lubię atmosferę w BetaMed S.A. za: Atmosfera między personelem pracującym na oddziałach. Szanujemy się nawzajem i pomagamy sobie bez względu na to czy to pielęgniarka czy salowa
    Albert

01.12.2018 09:29

Praca jak praca. W porządku. Chociaż panuje tam również duża spychologia i przerzucanie odpowiedzialności. Kierownictwo pozostawia wiele do życzenia. Szacunek do pracownika? Kierownik jednego z działów notorycznie obgaduje swoich pracowników za plecami. Używa epitetów takich jak "nienormalny, pomylony, czarownica, jędza" i wiele innych w podobnym tonie. Jeżeli tak wygląda szacunek do pracowników to ja dziękuję.
    Krzysztof

16.11.2018 06:28

Ciekaw jestem jak wygląda kwestia pracy w dziale marketingu? Jak atmosfera? Jak ze stabilizacją? Ps. Nie rozumiem jak można narzekać na zarobki. Przecież sami się na nie zgadzamy podpisując umowę o pracę. Jeśli ktoś na nie narzeka, to powinien zastanowić się nad swoimi zdolnościami negocjacyjnymi i nad umiejętnością podejmowania decyzji.
    M.

19.11.2018 12:31

Nie do końca zawsze tak jest. Jeśli masz zatrudnienie i szukasz lepszej pracy, to wiadomo, że nie zgodzisz się na gorsze warunki. Ale jeżeli szukasz jej od kilku miesięcy, a na rozmowie z prezesową usłyszysz, że teraz dostaniesz tyle, ale za 3 miesiące da ci podwyżkę, to się zgadzasz. Oczywiście podwyżki nigdy nie widzisz. Albo dostajesz 100 zł więcej zamiast obiecanych 500.
    Marcinek82

29.10.2018 20:18

Serdecznie witam praca tak wszędzie, ale miałem do wyboru albo ZOL albo oddział wentylacji mechanicznej, jedynym minusem jest zarobek. W szpitalu proponuję więcej niż tam, ale za to są elastyczne możliwości wpisywania się do grafiku albo 12 godzin, albo 11 godzin albo na 8 godzin, nie ma tego w innych miejscach doświadczyłem tego. Personel bardzo pomocny nawet dla osób początkujących w zawodzie pielęgniarki pielęgniarza, opiekunki także bardzo fajne uczynne i sympatyczne, żałuję że złożyłem wypowiedzenie, bo w szpitalu rozpiszesz się na 6 dyżurów to dostaniesz 5, a tu jak jak pasuje chcesz 8 dyżurów to tyle dostaniesz. Serdecznie pozdrawiam
    Tonik

20.05.2018 17:43

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?
    Majka

21.05.2018 11:32

Nieprzerwanie :P

29.10.2018 18:08

Cały czas, ale nie ma co polecać.
    Mimoza

10.05.2018 12:00

Po kilka latach pracy w tej firmie chętnie się wypowiem. Na szczęście udało mi się zmienić pracę ale zacznę od początku. Płace- bardzo niskie. Specjalista może liczyć na wynagrodzenie rzędu(usunięte przez administratora)Po 5 latach studiów i kilku latach doświadczenia to zdecydowanie za mało (proszę adminów o nie kasowanie przedstawionych zarobków, bo są one jak najbardziej sprawdzone i dostaje tyle każdy specjalista w tej firmie!) Atmosfera- dość nerwowa, choć to zależy od działu. Bonusy/benefity- brak. Jest opcja dofinansowania do kary multisport (usunięte przez administratora) Placówka- obecna w Chorzowie całkiem niezła choć trzeba się liczyć, że jest to praca w klinice więc czasami widoki i zapachy nie są zbyt ładne. Szefostwo- przepraszam ale to jest już masakra. Zmanierowani ludzie, którzy myślą, że wszystko im wolno. Bardzo często występują zachowania, które nie powinny mieć miejsca w pracy. Regulamin na to nie pozwala więc więcej nie napiszę. Podejście do pracownika- fatalne. Niestety traktują Cię jak jeszcze jedną mrówkę w mrowisku. Nie będziesz niezastąpiony i to widać. Kamery są wszędzie, a jeśli jesz obiad o 2 minuty dłużej niż zawsze już jest nagana. Możliwość rozwoju- brak. Nie znam nikogo kto dostał tam awans, podwyżkę lub chociaż pochwałę. To tylko kilka kwestii. W mojej opinii radzę szukać pracy gdzie indziej. Betamed musi się jeszcze sporo nauczyć o traktowaniu pracowników. Pewnie dostanę odpowiedź od kogoś z firmy, że nie chciało mi się pracować, lub byłam kiepskim pracownikiem jednak tak nie było. Sama rotacja świadczy o tym, że w firmie coś się dzieje. Jeśli mnóstwo pracowników się zwalnia, a kierownictwo zostaje to samo to o czym to świadczy? Raczej nie o tym, że 100 pracowników się myli tylko, że z osobami nimi zarządzającymi jest coś nie tak.
    Kajtek

20.06.2018 11:25

Dlaczego znów administrator usunął informację o wysokości zarobków??? Jeżeli chcemy istotnych informacji na temat pracodawcy to wysokość pensji jest chyba jedną z kluczowych kwestii! BetaMed kazał usunąć tą informację? Fakt, powinien się wstydzić tego, ile płaci swoim pracownikom...

29.10.2018 18:08

Zarobek najniższa lub lekko ponad plus premia 200- 300 zł
    Kordi

04.10.2018 13:18

Jeśli chodzi o pracę w tej formie stanowczo odradzam. Zarobki w granicach najniższej krajowej plus premia którą dostaniesz albo nie w zależności od humoru. Zero szans na jakikolwiek rozwój w tej firmie. Brak benefitow a system zarządzania pozostawia wiele do życzenia. Ta firma jeszcze musi się dużo nauczyć jeśli faktycznie chce coś znaczyć na rynku. Demotywuja pracowników swoim podejściem oraz brakiem szacunku. Proszę się nie sugerować nagrodami które firma zdobywa.... każdy kto ma pieniądze w dzisiejszych czasach może zdobyć dużo nagród.
    basia

23.10.2018 11:04

Idealne podsumowanie.

29.10.2018 18:02

Tak pracowałem w tej firmie pół roku i to czysta prawda1
    Becia

19.09.2018 17:06

Więcej gadania niż pracy w tej firmie.
    Kamila

30.06.2018 22:02

Cześć. Pracuję 8 lat w BetaMedzie w Oddziale terenowym. Osobiście jestem zadowolona. To moje 8 miejsce pracy w życiu i mam.... troche porównania. Wcześniej pracowałam w państwowych firmach i instytucjach i tam czułam się jak na prywatnym folwarku. Tu jest to prywatna firma, ale .... wg mnie to zależy komu się podlega. W moim przypadku praca ta zaspokaja moje pokład empatii. W pracy jak w pracy... Jest naprawdę co robić i trzeba wciąż iść do przodu. Nie napisałam tego by komukolwiek z kierownictwa się przypodobać bo mam swoje zdanie i je zachowam dla siebie. Natomiast fakt rotacja ludzi w centrali bardzo duża. Bonusów brak. Płace... stoją w miejscu od kilku lat.
    Stach

20.06.2018 21:28

Nie rozumiem dlaczego chcecie znać wysokość zarobków?
    majorka

25.06.2018 09:21

haha, czyli dla Ciebie zarobki nie mają wpływu na ocenę pracy/danego stanowiska/pracodawcy? Zgłoś się do beta medu - będziesz dla nich idealnym pracownikiem!
    Norbi

25.04.2018 08:34

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?
    missserafin

30.04.2018 10:40

Chyba cały czas kogoś szukają. Na stronie mają tylko oferty zawodów medycznych, ale na portalach rekrutacyjnych widzę oferty pracy w biurze. Ciągle te same...Nie wiem czy sie tak rozwijają, czy taka rotacja... myślę, że to drugie, inaczej niektóre działy miałyby po 30 pracowników ;P

26.03.2018 07:01

Rozmowa kwalifikacyjna powoedzmy ze na jakims poziomie stanowisko administracyjne jednak bez zadnej informacji zwrotmej pomimo zapewnien ze zawsze jest odpowiedz. Mieszane uczucia srednio co 3 mieisace pojawiają sie te same ogloszenia w administracji wiec daje to do myslenia... ogolnie wrazenie negatywne
    jadwiga

18.04.2018 13:17

Ja pracuje u was już kilka lat, w zeszłym roku nie dostałam zaproszenia, musiałam sama do was sie zgłosić. W tym roku sytuacja sie powturzyła. Nie dostalam sms. Zapraszacie tylko wybrane osoby a o ludziach co pracuja dlugie lata zapominacie. wstyd!

19.04.2018 11:17

Szanowna Pani Jadwigo, Dziękujemy za informację, że taka sytuacja miała miejsce i prosimy Panią o niezwłoczny kontakt z naszym Działem Kadr w celu uaktualnienia Pani danych kontaktowych. Mamy nadzieję, że następnym razem otrzyma Pani informację na czas i jednocześnie bardzo Panią przepraszamy, jeżeli z jakichś technicznych powodów nie otrzymała Pani zaproszenia. Pozdrawiamy, Zespół BetaMed SA
    Niebieski

18.01.2018 13:18

Paczki świąteczne dla personelu w 2017r. - szynka konserwowa Krakus + 2 mandarynki :D tak się dba w tej 'solidnej firmie' o wykształconych pracowników. Dla mnie by to było jak strzał w policzek, mogli nic nie dawać tylko podziękować za wspólny rok, lepiej by to wyglądało. ŻENADA
    mandarynka

10.04.2018 13:19

Szynki były dla pielęgniarek, nie mogły się pojawić na spotkaniu wigilijnym bo nie były zaproszone.

18.04.2018 12:00

Dzień dobry, W nawiązaniu do pozostawionego komentarza, chcielibyśmy poinformować że spotkania wigilijne są organizowane szczególnie z myślą o personelu pielęgniarskim i zapraszamy na nie wszystkie osoby, które z nami współpracują. Pozdrawiamy, Zespół BetaMed SA
    były pracownik

23.11.2016 16:33

Poza tym, że wypłaty były zawsze terminowe reszta zupełnie nie pasuje do tytułu pracodawcy roku. Ogromne oczekiwania, zero tolerancji. Dyrekcja (w większości) potrafi tylko krzyczeć do pracownika i pokazywać jakim to jest nierozgarniętym osobnikiem. Zero tolerancji. Szkoda czasu i nerwów na tą firmę.
    Madmike

11.04.2018 09:14

Terminowe wypłacanie wynagrodzenia to psi obowiązek pracodawcy!!! A nie żadna zaleta, ludzie!
    Marlena

12.02.2018 20:16

Witam, jestem zainteresowana pracą na stanowisku pielęgniarki na oddziale. W jaki sposób mogę się umówić na rozmowę? Czy poszukujecie Państwo aktualnie pielęgniarek do oddziału z chorymi wentylowanymi mechanicznie?

27.03.2018 14:35

Dzień dobry, Obecnie poszukujemy pielęgniarek na dodatkowe dyżury na oddziałach dla pacjentów wentylowanych mechanicznie w naszym ośrodku w Chorzowie. W celu ustalenia terminu spotkania prosimy o kontakt pod numerem telefonu 32 420 29 56 lub prosimy wysłać cv na adres [email protected] Pozdrawiamy Zespół BetaMed SA
    Ciekawy

24.03.2018 18:12

Jak się pracuje, w jakiej atmosferze? Warto szukać tu pracy?
    michał

26.03.2018 08:47

Ogólnie nie warto. Choć zależy do jakiego działu chcesz aplikować. W niektórych działach mobbing i zastraszanie, w innych nie najgorzej, ale szału nie ma. Za te zarobki, jakie oferują, szkoda zdrowia.
    foka

23.06.2017 09:44

Chciałabym podjąć pracę na stanowisku koordynatora ds medycznych w tej firmie czy ktoś może podzielić się swoim doświadczeniem, czy warto czy nie warto?

27.06.2017 13:18

Witamy, Obecnie nie dysponujemy taką ofertą pracy, czy na pewno chodziło o takie stanowisko? Nasze aktualne oferty pracy można znaleźć m.in. na portalu gowork.pl itp. W razie pytań zapraszamy do kontaktu mailowego pod adresem [email protected] Pozdrawiamy Zespół BetaMed SA
    Zaniepokojony

24.03.2018 07:59

Od ponad pół roku zamieszczacie cały czas te same ogłoszenia na stanowiska administracyjne. Jest to bardzo podejrzane pod względem zbierania danych osobowych. Zgłaszam tę sprawę do GIODO z prośba o kontrolę. Dysponujecie już bardzo dużą bazą danych osobowych.
    Marta B.

05.11.2016 09:18

zero socjalu , ogromna rotacja pracowników administracyjnych i nie tylko , kierownictwo czy dyrekcja nie zainteresowane powodem rezygnacji pracownika , nic pozytywnego nie da się powiedzieć , stawki niskie, a premia uznaniowa tylko dla "zasłużonych"
    Patryszja

21.11.2016 21:50

o dużej rotacji świadczą choćby ciągłe ogłoszenia na te same stanowiska do wybranych działów i nie jest to bynajmniej tylko i wyłącznie zasługa prężnego rozwoju firmy , mega ludzi odchodzi stamtąd na własne życzenie, a zestawienie jakiegoś dofinansowania multisport do korzyści jakie płyną z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych - rozbrajające !
    Beatris

10.01.2018 11:34

Jaka premia!!!! Haha chyba na papierze, nie polecam tej firmy, dramat!!
    Pacjent Przychodni

12.06.2017 15:18

A widziałeś koszty leczenia w stanach? Zwykła wizyta lekarska to 200$, wezwane pogotowie i kilka podstawowych badań ok 4 000$, trzy dni w szpitalu i bardziej zaawansowane badania 40 000$. Nie porównuj stanów do Europy. Oni maja w głównej mierze prywatna służbę zdrowia. I ceny z kosmosu. Pakiet ubezpieczenia od 400$ wzwyż. A nasze placówki musza kupować te same urządzenia co tamte w tych samych cenach. Nic dziwnego, ze stać ich na wiecej. Ja jako pacjent betamedu jestem bardzo zadowolony z warunków. Zwiedziłem rożne przychodnie, nowa placówka w Chorzowie jest najlepsza. Rejestracja przez internet, telefon (jedynym minusem długa płatna infolinia). Można sie zapisać na wizytę nawet tego samego dnia, w dotychczasowej przychodni nawet tego nie mogłem. Musiałem o 7 rano następnego dnia dzwonić i próbować sie rejestrować. Zdarzalo sie nie zapisywać i musiałem iść do przychodni. Czekając można skorzystać z wifi. Specjaliści w tym samym budynku, nie muszę chodzić po całym mieście lub innych miastach. Oby było jeszcze wiecej specjalistów. Jestem pewny, ze ta nowa placówka będzie podbierała pacjentów innym placówkom (moja rodzina i pobliscy znajomi juz maja w planach przenosiny), wiec pracy na pewno będzie przybywało w tej placówce. Pytanie czy organizacja pracy wtedy utrzyma sie na tym samym poziomie. Nie miałem tez negatywnego odczucia przy kontakcie z pracownikami betamedu.
    Jerzy_Katowice

21.02.2017 14:03

Miałem okazję zapoznać się z tym obiektem i tym, co się tam robi. Gdybym miał odpowiednie kwalifikacje to szedłbym tam do pracy jak w dym. Obiekt jest po prostu ultranowoczesny! I to nie jak na polskie warunki, ale jak na warunki światowe (a widziałem parę szpitali w Niemczech). Sprzęt nowoczesny, o krok wyprzedzający epokę. Wszystko nowe i zadbane a nie jakiś złom z wyprzedaży. Praca tam zwyczajnie wre! Tam się po prostu leczy ludzi i im pomaga! Kto chce pracować i rozwijać się zawodowo, a przy tym mieć satysfakcję z tego, co robi, znajdzie tam swoje miejsce. Atmosfera, o ile mogę to wyczuć jako gość z zewnątrz, wydaje się dobra. Personel ma dobry kontakt z pacjentami, wszyscy się witają, mijając. Czuć naprawdę ciepło i życzliwość. Dlatego dziwi mnie tyle negatywnych opinii. Jeżeli ktoś jest ambitny i pracowity to powinien jednak spróbować.
    ...

28.02.2017 06:53

Widziałeś może szpitale w Stanach ? :) myślisz , że Niemcy to cały świat ?

Zostaw merytoryczną opinię o BetaMed S.A.