Netto

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 138 ocen.

Netto
3138

Opinie o Netto

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netto

Alicja

@monika, ile godzin trwa w takim razie dzień pracy i jaka forma zatrudnienia jest podstawą Twojej współpracy z Netto? Twój opis wskazuje, że nie jesteś zadowolona z zatrudnienia z w tej firmie. Co w takim razie skłoniło Cię do ubiegania się o pracę w niej? Zachęcam Cię do pozostawienia kilku słów w tej kwestii.

monika

monika Netto- Bydgoszcz- OSOWA GÓRA -pracujesz po 8- 9 dni bez dnia wolnego - wg grafiku ! -wynagrodzenie 1.600 na rękę.. -siedzisz cały czas na kasie ( 15 minut przerwy) i wiele innych koszmarów - najgorszy market pod każdym względem !!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Netto? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej zatrudnienia w firmie.

asd

Pewnie, że normalny

Magda

Witam, zamierzam podjac prace w Netto w Bydgoszczy. Mam pytanie o Kierownika Okregowego. Czy mozna sie z nim dogadac, czy to normalny czlowiek, jak sie z nim pracuje, bo slysze rozne opinie. Ktos pomoze ?

Kris

Netto odwala totalną lipę, zwiedziłem dzisiaj kilka punktów z żoną aby nabyć pościel z gazetki ze zwierzakami dla córki i nigdzie takiej nie otrzymałem jednocześnie informowano po zapytaniu pracowników, że rzekomo takiej nie otrzymali. Więc ja się pytam po jaką cholerę zamydlacie ludziom oczy tymi gazetkami, z resztą już nie pierwszy raz taka sytuacja gdzie w 21 wieku wszystkie firmy zabijają się o klientów a Netto ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam.

racownik=były

BYDGOSZCZ NETTO -OSOWA GÓRA FATALNE MIEJSCE , PRACA PO 9 DNI BEZ WOLNEGO STARZY PALĄ A PRZY KASIE NON STOP NOWI .. STARZY PRACOWNICY NAJCZĘŚCIEJ CHODZĄ I OBGADUJĄ ...NIE ZYCZLIWE KIEROWNICTWO,, NAJNIŻSZA KRAJOWA O PREMII ZAPOMNIJ MASAKRA !!!

ktoś

w lipnie w jednym miesiacu odeszły z pracy 3 osoby z biura,zastepczynie-powód nowa pani kierownik sklepu objeła rządy pod kierownictwem okregowej E.R. ,prywatnie siostry,wyzysk,oszczerstwa,wieczne zarzuty ze nic nie robiły,i wiele by tu było trzeba pisac,uciekły bo nie mogły juz tam wytrzymac dlaczego nikt z regionalnych lub innych szych nie zainteresował sie tym faktem ze trzy osoby z biura odeszły w jednym czasie,ze na takie postepki tych pań pozwalano i nikt nic nie widzi,były audyty ,wizytacje,i nic ponadto obecnie pracuje tam ,, klika,, tylko znajomi i przyjaciele P.Z. i jej partner ,na ostatniej rekrutacji również przyjęto znajomą wiec nie ma sensu tam nosić cv bo i tak nikogo nie przyjmą

Alicja

@aldi nie współpracuję z Netto, dlatego nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytania. Kto pracuje w powyższej firmie i może podzielić się informacjami na temat ogólnych warunków pracy z użytkownikiem @aldi?

Alicja

@aldi, a jakie stanowisko Cię interesuje? Ogólne warunki pracy, atmosfera różnią się w zależności od docelowego stanowiska.

aldi
@Alicja 04.05.2017 09:50

Interesuje mnie stanowisko zastępcy ale może być też sprzedawca powiedz proszę jakie jest kierownictwo i czy w ogóle warto sobie głowę zawracać z góry dziękuję

aldi

Możecie powiedzieć coś o Opolu bo zastanawiam się czy nie zatrudnić się na ul.Wiejskiej

niusia

Nie polecam.Praca 9 godzin na kasie,z wielką łaską wyślą cię siusiu bo czynna jedna kasa a do niej bez przerwy tłumy,ułomne kierowniczki które mieszają ci w kasetce i twierdzą że brakuje w niej 10-50 zł a potem w cudowny sposób się znajdują jak przeliczą utarg z całego dnia.

Alicja

@sprzedawca, jakie informacje Cię interesują?

Sprzedawca
@Alicja 05.04.2017 15:23

ogólnie jak wygląda praca, wypłata i jakie jest kierownictwo? Pozdrawiam.

sprzedawca

NETTO BRODNICA, KTOŚ & COŚ? ;)

Alicja

@Monna, co się takiego zmieniło po powrocie kierownika?

Monna

Pracowałam w Netto dość kawał czasu początki nie były łatwe ale wszystko do ogarnięcia . Moge powiedziec że dwa lata byly przepracowane z usmiechem na twarzy .Niestety po powrocie kierownika z L4 czar prysł ciągły wyzysk ,zmiany 1/1 nikt nigdy nie uslyszal prosze dziekuje przepraszam brak szacunku do drugiej osoby .

Alicja

@Mirabelka pamiętaj, że są naprawdę przeróżne opinie. Jedne pozytywne, inne nie. Może jednak warto spróbować i wysłać CV?

Mirabelka

a miało być tak pięknie, CV chciałam złożyć. Ale już wole syf który znam :)

ktoś
@Mirabelka 09.03.2017 09:44

Jak wszędzie trzeba pracować, tu trochę więcej,siedząc na kasie w chwilach wolnych rozkładasz towar,masz odpowiedzialność za gotówkę ,więc wcześniej przed pracą przeliczasz kasetkę(prywatnie - kasetkę powinnaś liczyć w czasie pracy )Osobiście uważam,wybierz innego pracodawcę,gdzie nie odpowiadasz materialnie za pomyłki w gotówce. Robiąc dwie czynności naraz,z jednej strony wkurzasz klienta, z drugiej kierownika zmiany,śpieszysz się o pomyłkę nietrudno. Pozdrawiam,wybór należy do Ciebie.

Alicja

@Monia, a jesteś pracownikiem Netto?

MONIA

WITAM OSOWA GÓRA BYDGOSZCZ NOWA OSOBA SIEDZI NON STOP NA KASIE OBGADYWANIE PO KĄTACH PRZEZ STAŁYCH PRACOWNIKÓW PENSJA 1560 ZŁ ZA CAŁY ETAT !! GRAFIK FATALNY - ZDARZA SIĘ 8 DNI BEZ DNIA WOLNEGO PRZEKLEJANIE NOWYCH METEK NA STARYCH NETTO TO NAJGORSZY DYSKONT

niezadolony klient

Czy kierownictwo Netto na bydgoskim Wzgórzu Wolności nie widzi tego co odwala pani z ochrony? Notoryczne chodzenie za normalnymi klientami aż się rzygać chce gdy ma się iść do tego Netto. Głupie docinki ze strony pani z ochrony do wyglądu ludzi agresywne i wulgarne zachowanie tej pani i co chwile wychodzenie na papieroska w trakcie pracy. Każdego klienta traktuje jak złodzieja. Czy to jest normalne???

Karolina

Netto .. nikomu nie polecam. Pracowalam przez 2 tyg a nastepnie zrezygnowalam. Wynagrodzenie to kpina. Kierowniczki okropne (najlepiej abym umiala wszystko na perfekt po 2 dniu pracy). Na przerwe wyjsc nie mozna bo nie ma czasu.

ktoś
@Karolina 08.07.2016 11:48

Myślę że się z Tobą zgodzę- bo tak jest,przepracowałem 4 lata.Naiwni myślą że obsługa klienta i znajomość języka coś im da.Obsługa klienta to kasa + wykładanie towaru w między czasie (wiadomość dla nie wtajemniczonych). Do tego wystarczy znajomość polskiego na poziomie 1 kl a na stanowisko kierownicze podstawowa znajomość komputera ,trochę myślenia oraz przydała by się podstawowa znajomość prawa pracy bo pracownicy to nie debile którym można wcisnąć kit.

Niki

Netto to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wykorzystują ludzi na maxa a premie są roczne i nie widoczne.Jak ktoś chce się zerwać i wpaść w depresję to gorąco polecam -kierownik !!!!!

pracownik netto Toruń
@Niki 05.07.2016 00:08

wierzę, że jest dokładnie tak jak mówisz. Miałam przyjemność rozmawiać z kilkoma osobami zatrudnionymi w netto w Toruniu. Nikt nie wypowiadał się dobrze o tej pracy, wyzysk, pomiatanie każdym na lewo i prawo. Nawet pani kierownik okręgowa Ewelina R. warta tyle samo co całe to netto-getto. Lans podczas kontrolnych wizyt i nic poza tym. Zero zainteresowania problemami pracowników, bo co to obchodzi managera, który miesięcznie dostanie 2 razy tyle co podrzędny pracownik. Ścieżki kariery takich "pseudo" managerów też wiadomo jak często wyglądają...

borowinal

Witam! Jestem z Legionowa jutro idę na rozmowę o pracę. Może ktoś mi powiedzieć jakie naprawdę są tam zarobki,ile dostaje się na rękę. A może jest ktoś z Legionowa i mógłby podzielić się opinią? Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

nowa pracowniczka
@Ktoś 01.07.2016 00:44

zgadzam się z Tobą w 100%.

dzedai

bo ja wiem. nigdy jakos nie czulem się manipulowany...Nie wiem co masz na mysli

nowa pracowniczka
@dzedai 28.06.2016 09:45

ma swoich lizusów którzy przy niej skaczą. Pozostali mają siedzieć cicho i zasuwać na chwałę i premie kierownictwa bo wyniki najważniejsze.

dzedai

Heja. Ja kiedyś pracowalem w Toruniu. A co chcialabys wiedzieć już na samym początku o naszej okręgowej ?

nowa pracowniczka
@dzedai 20.06.2016 15:45

Jaka w twojej opinii jest Pani "okręgowa"? dla mnie to klasyczna manipulantka, bez hamulców, zarozumiała i pozbawiona szacunku w stosunku do podlegających pracowników?

jjjj

Pracowałam w netto jeszcze w poprzednim tyg choć umowę miałam jeszcze dwa lata ale cóż po przez to że wzięłam l4 a premie były ! nawet i po 300 zł oczywiście z odciągnieciem dyferencji kasowych zwolniono mnie bez podania przyczyny !! Kierowniczka jak mi się wydawało całkiem była w porządku ale niestety wprost nie mogła albo może się bała ze mną porozmawiać - bo przecież nie musi się tłumaczyć !! praca ogólnie na moim sklepie nie była najgorsza ponieważ dziewczyny sobie pomagały ! jednakże jestem zawiedziona tą sytuacją jaką nastała wychodzi na to że nie można korzystać z l4 a przepraszam padać na ryj i iśc do pracy !! zrobicie jak uważacie dla mnie ocena z 10 to 6 !

nowa pracowniczka

Witam. Czy znajdzie się tu osoba,która pracuje/pracowała w Netto w Toruniu? prosiłabym o opinię o pani "kierownik regionalnej"- Ewelinie Rojek. Osoba pani kierownik pozostawia w mojej opinii wiele do życzenia...zanim zgłoszę sprawę do centrali chciałabym zasięgnąć opinii innych pracowników. Z góry dziękuję.

Iwka

Hejka :) Jak dla mnie kto chce pracować będzie pracować:)Jestem w Netto od roku ,jako sprzedawca ;)jest mi tu bardzo dobrze.Mam zejefajna kierowniczkę:) Wymaga,ale tez wynagradza .Mam co miesiąc premie po 250 zł jest ciężko wiadomo,roboty bardzo dużo,brakuje ludzi i rak :)To nie wina kierownika,że brakuje rąk do pracy :) radzimy sobie jak możemy,ale dajemy rade.Pozdrawiam z Zielonej Góry:)

nowa p
@Iwka 23.05.2016 17:19

Witam Iwka. Czy pamiętasz może nazwiska kierowników? czy była wśród nich Pani w rudawo-czerwonych włosach do ramion?

Zostaw opinię o Netto - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netto