Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Adres: Wielicka 114, 30-663 Kraków

NIP: 6792945273 KRS: 0000282849

Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
2 1158 2355 5 1

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A czy ta inkwizycja robi porządki w biurach tzn usuwa zbędnych matołków

Pomocna?
TakNie
HAHA
 Opinia

WITAM WSZYSTKICH, ROBI JESZZCE U WAS TAKI GOSC JAK PĘKALA?

Pomocna?
Tak1Nie
Łukasz
 Opinia
@HAHA 04.07.2019 14:51

Z czym związane jest Twoje pytanie? Na forum publicznym nie powinno dyskutować się o konkretnych osobach, ponieważ są to dane osobowe, które są chronione. Mógłbyś w ogóle napisać, dlaczego szukasz takiej informacji?

Pomocna?
Tak1Nie
szczecha
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@HAHA 04.07.2019 14:51

Już Go nie Ma , został taksówkarzem :P

Pomocna?
TakNie
Yo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@szczecha 09.07.2019 19:09

A co to tak?

Pomocna?
TakNie
Murzyn
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@HAHA 04.07.2019 14:51

Ale o co ci chodzi

Pomocna?
TakNie
Zenio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@HAHA 04.07.2019 14:51

A co chodzi nazywaliśmy go Kadafi

Pomocna?
TakNie
Hugo bos
 Opinia

Gdzie ta inkwizycja czekamy na nią w Krakowie

Pomocna?
TakNie
Zielony
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hugo bos 09.07.2019 08:30

Czekamy, jak nie zrobią porządku w miarę szybko to może być ciężko, na gumowym błoto nie mieszanki gumowe, na metalowni siano nie linki, TXL już więcej stoi niż produkuje, na magazynach porządkują i przychodzą ułomki z magazynów

Pomocna?
Tak1Nie
stefan
 Opinia

klime kupili majstrom do mistrzówki bo im za gorąco, teraz to już w ogóle z mistrzówki nie wyjdą, a na maszynach 35 stopni . czy to zgodne z przepisami BHP ???

Pomocna?
Tak6Nie1
Łukasz
 Opinia
@stefan 17.06.2019 17:27

W związku z wysokimi temperaturami, które obecnie są na dworze, zastanawia mnie, czy pracodawca z tego tytułu wprowadził dłuższe przerwy bądź skrócony czas pracy? Napisałeś, że niektórzy pracownicy otrzymali klimatyzatory, więc od razu zaciekawiło mnie, dlaczego pozostali pracownicy jej nie otrzymali? Proszę o odpowiedź.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tech
 Opinia
@stefan 17.06.2019 17:27

Czemu ludzie się godzą na takie warunki?? BHP-owiec szanuje zdrowie i w takie upały nawet nie wychodzi na hale, a ludzie zamiast pokazać że nie da się pracować w takich warunkach, pokazują że się da wyrabiając normę bez klimatyzacji, więc po co narażać firmę na straty i kupować klime?

Pomocna?
Tak7Nie
Norco
 Opinia

Ogólnie jeśli chodzi o zarobki w takim systemie to strasznie marnie. Na awans czy wyższa stawkę nie ma co liczyć. Więcej się naw******* niż to warte. Takiego systemu dla młodych na pewno nie polecam bo będziecie więcej w pracy niż aktywni w życiu, a za te pieniążki to nie warte. Jedyny plus to tylko ludzie i co niektórzy mistrzowie. Pozdrawiam ????

Pomocna?
Tak10Nie
Wielicka
 Opinia

Gdzie jest (usunięte przez administratora) woda do picia

Pomocna?
Tak2Nie2
Dobrodziej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Super praca. Ludzie pozytywni i uśmiechnięci, bardzo pomocni w trudniejszych sytuacjach na produkcji. Mistrzowie mili i dobrze traktujący swoich ludzi. Zarobki bardzo dobre. Chyba najlepsze w Krk w branży produkcyjnej (4 do 5 k) . Polecam

Pomocna?
Tak8Nie37
Awaria
 Opinia
@Dobrodziej 19.03.2019 18:48

Chyba brutto ;) a i tak naciągane :)

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ale jak?
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dobrodziej 19.03.2019 18:48

To są jakieś żarty co tu jest napisane

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wooow
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dobrodziej 19.03.2019 18:48

ciekawe którzy tacy mili jak zgłaszasz awarie to jest usuwana jak się np zatrze łożysko albo spali silnik

Pomocna?
Tak2Nie
000
 Opinia
@Dobrodziej 19.03.2019 18:48

A kto tyle zarabia? Bo napewno nie zwykły pracownik.

Pomocna?
Tak2Nie
Beata
 Opinia
@000 27.05.2019 13:15

Kwestia wynagrodzenia to rzecz bardzo indywidualna i często zależy od wielu czynników, chociażby takich jak dotychczasowe doświadczenie czy wykształcenie. Rozumiem, że Ty także pracujesz w Tele-Fonika Kable - czy mógłbyś w takim razie podać jakieś realne, Twoim zdaniem, widełki zarobków oraz czy pracownicy mogą liczyć jeszcze na jakieś pozapłacowe dodatki?

Pomocna?
Tak2Nie
tomi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dobrodziej 19.03.2019 18:48

gdzie te zarobki takie dobre daj znać

Pomocna?
TakNie
Jaskółka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Praca w systemie 4-zmianowym nieadekwatna do wynagrodzenia jakie dostaje się na produkcji. Brak możliwości uczciwego awansu, które do chwili obecnej są tylko dla rodziny dyrektora, kierowników. Nie ma reguły, czy to są zakłady w Krakowie czy w Myślenicach wszędzie liczą się tzw. plecy rodzinne. Poupychane niepotrzebne stanowiska tzw. zielone kamizelki. Wielka nadzieja jest w tzw. inkwizycji która robi bardzo dobrą robotę. Od czerwca również tzw. inkwizycja ma zawitać do Myślenic, jest nadzieja że zrobi porządek po biurach tzw. fikcyjnych etatach, a na maszynie nie ma kto robić!!!! Tf to taki napompowany balon gdzie nie ma pieniędzy na podwyżki a są na duperele takie jak telewizory po hali. System zmianowy wyniszczający pracownika. Weekend wolny raz na 3 miesiące szkoda zdrowia.

Pomocna?
Tak15Nie
Jaskółka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

To w Biedronce jest lepiej niż w tf . (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
vic
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Ta firma to dno Na święta wielkanocne nie dali pracownikom nawet złamanego grosz Nie dziw że ludzie masowo się zwalniają

Pomocna?
Tak10Nie
Tosiek
 Opinia
@vic 10.04.2019 11:34

A ,która firma robi prezenty pracownikom na święta?. Związki zawodowe za to dają szynkę konserwową i z tego trzeba się cieszyć. Lepiej żeby godziwie płacili za robotę ,a co potrzebuję kupię sobie sam.Tosiek

Pomocna?
Tak1Nie3
sic
 Opinia
@Tosiek 11.04.2019 12:09

Prawie każda większa firma lub korporacja robi takie prezenty Nie wspominając o całej budżetuwce gdzie mają premie świąteczne i 13 pensje jakbyś nie wiedział

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tosiek
 Opinia
@sic 11.04.2019 23:59

Nie rozumiem, dlaczego pracujesz tutaj,a nie w korporacji,lub w budżetówce? Tylko chcę powiedzieć,że w budżetówce płacą rządzący, i gdyby źle płacili ich kolesie,też mieli by mało.Tosiek

Pomocna?
Tak1Nie1
gangsterrrrrrrr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

ELO PRAWICZKI Z TF KABLE CHCE SIE DO WAS PRZYJĄĆ LECZ NIE WIEM JAK WYGLĄDA TEN "CZTEROBRYGADOWY " SYSTEM PRACY JAK TO JEST ŻE NAKURWIAM 4 DNI POD RZAD RANO POTEM DZIEN WOLNY POTEM ZNOWU NAKURWIAM 4 DNI POPOŁUDNIE DZIEN WOLNY A POTEM 4 NOCKI ?

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sic
 Opinia
@gangsterrrrrrrr 10.03.2019 22:15

Odwrotnie Zmiana 3 potem 2 i po niej 1

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gangsterrrrrrr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@sic 11.03.2019 19:14

da sie przeżyć czy przeyebane ?

Pomocna?
Tak1Nie
druciaz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@gangsterrrrrrrr 10.03.2019 22:15

no nie całkiem bo o jedyny zakład ze co 3 tygodnie sa 5 dniówki. wylotek niechcą dawać ani wolnego. wymagania z kosmosu a jak mówisz ze coś nie działa lub jest niesprawne to cie olewają. choć po zmianie kierownika(usunięte przez administratora) 6 miesięcy spamowałem (usunięte przez administratora)o to by mi dziure koło maszyny załatali. (usunięte przez administratora) a nauka na operatora to kpina. nikt nikomu nic nie mówi. jak sam nie załapiesz to po tobie. co chwile miedziucha ginie.

Pomocna?
Tak3Nie
PRAWICZEK
 Opinia

Witam czy mogę zostać pracownikiem produkcji kraków wielicka bez posiadania wiedzy i żadnych umiejętności ? wyrzucą mnie czy dam rade ?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bomba
 Opinia
@PRAWICZEK 01.10.2018 14:39

Wiać z tej firmy puki czas największe nieporozumienie w jakim robilem jeszcze 2 tygodnie i zmykam na l4 bo w listopadIe jade za granice hehehe

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kriszna
 Opinia
@PRAWICZEK 01.10.2018 14:39

Wywalą cie pajacu nawet tam nie idź bo zarobisz tyle co w lewiatanoe a urobisz sie jak dIk.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
druciaz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@PRAWICZEK 01.10.2018 14:39

jasne ze mozesz. tak wielu jest osiołków co nic nieumieją ino zwalac na innych ze im nie idzie. zawsze jakies wytłumaczenie się znajdzie

Pomocna?
TakNie
Misiek
 Opinia

W trakcie jest coraz gorzej. Pieniądze nie adekwatne do systemu pracy, ani do stażu pracy. Zero możliwości awansu. Awans jest tylko dla pociotków tzn. dla rodziny i znajomych dyrektorów i kierowników. Tak jest w Krakowskich zakładach jak i w Myślenicach. Dla zainteresowanych firma blachotrapez otwiera nowy zakład, może tam będzie lepiej. http://ogloszenia.miasto-info.pl/praca/53561,operator-maszyn-pracownik-produkcji.html

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
vinci
 Opinia
@Misiek 02.02.2019 14:45

Idzie wiosna W tej firmie mogą się bardzo zdziwić jak dziesiątki ludzi złoży wypowiedzenia i przejdzie do innych firm

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mam
 Opinia
@Misiek 02.02.2019 14:45

Prawda Dno

Pomocna?
Tak1Nie
kiler
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Słyszeliscie koledzy cos o (RESTRUKTURYZACJI) na Wielickiej ?

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Om2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@kiler 31.03.2019 19:52

Wieliczka jeszcze żyje. Bieżanów pada, do dziś 12 osób poleciało z magazynu. A to nie koniec.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sic
 Opinia
@kiler 31.03.2019 19:52

Tak mają być podwyżki 1000 zł. do podstawy Jak się ktoś nie zgodzi to będą proponować 1500 żeby tylko nikt już się nie zwolnił

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Widz77
 Opinia

Dzisiaj na ulicy Wielickiej w pobliżu zakładu widziałem plakat z informacją, że TF Kable poszukuje pracowników na stanowiska operator maszyn, ślusarz i mechanik. Ciekawe, jak długo wisi ten plakat. Tak czy siak widać, że mają problem z pracownikami z uwagi na to, na jakie sposoby ich szukają. Tym plakatem to chyba próbują ściągać przypadkowych przechodniów, którzy np. nie korzystają na co dzień z internetu, więc nie czytają opinii na temat tej firmy, choćby na tym forum. Brawo...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
vinci
 Opinia
@Widz77 16.02.2019 19:16

Jak nie będzie konkretnej podwyżki zarobków w tej firmie To za niedługo żeby mieć pracowników,będą musieli chyba robić łapanki jak niemcy za okupacji

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Murzyn
 Opinia
@vinci 17.02.2019 19:31

Masz całkowitą rację . Będą robić łapanki . Uważajcie obywatele na kołchoz , Telefonike ul.Wielicka

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sic
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Murzyn 21.02.2019 19:19

Trzeba by w tej firmie w końcu zrobić strajk generalny,tylko wtedy ludzi zaczną traktować normalnie i dadzą podwyżki a jak nie to należy składać masowo wypowiedzenia Inne firmy chętnie przyjmuja za nie mniejsze pieniądze

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jersey
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, wysłałem swoje cv na pracownika produkcji I pytam tutaj czy warto czy się opłaca jak praca wygląda są w sobie zmiany I atmosfera czy jest fajna, pozdrawiam

Pomocna?
TakNie3
Rafalala
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dobrze że (usunięte przez administratora)czuwa nad awariami można czuć się bezpiecznie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kandydat
 Opinia

Czy w tej pracy jest naprawdę tak źle jak wszyscy piszą? Jak wyglądają zarobki? Czemu nikt nie zgłasza złego traktowania przez przełożonych i złych warunków pracy? Czy nie popada to pod mobbing i PIP? Gdzie jest bhpowiec? Może czas na jakiś związek zawodowy który wstawiałby się za szeregowymi pracownikami?

Pomocna?
Tak4Nie
niedawny były pracownik
 Opinia

Wszystko stopniowo zaczyna sie (usunięte przez administratora) Nie jesteś z Myślenic to masz (usunięte przez administratora) bardziej. Niektórzy majstrowie mają cie za(usunięte przez administratora) ukraińcy muszą mieć robote a ty zamiatasz albo idziesz do domu. jak coś on (usunięte przez administratora) to sie nic nie stało a jak ty to ci u góry najchętniej by ci całą wypłate zabrali. przy zwolnieniu też robią problemy. Tak na wszystkich wydziałach. (usunięte przez administratora) firma

Pomocna?
Tak8Nie
Pracownik
 Opinia

A jak tam cieplutko na tpg? Czy może jajka zamarzają bo nie wiem czy iść do tego syfu

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kolo dzigolo
 Opinia
@Pracownik 20.12.2018 10:43

Zimno szukaj roboty gdzie indziej.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojciech
 Opinia
@Kolo dzigolo 22.12.2018 00:53

Widzę, że firma Tele-Fonika Kable poszukuje obecnie pracownika produkcji. W szczegółach oferty umieszczona jest informacja, że jest to stanowisko do przyuczenia bez wymaganego doświadczenia zawodowego. Mógłbyś napisać, jak wygląda to w praktyce? Przed rozpoczęciem pracy przechodzimy gruntowne szkolenie wprowadzające, czy może to któryś z doświadczonych pracowników uczy nas wszystkiego? Proszę o odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OMK
 Opinia
@Wojciech 24.01.2019 10:44

Operator maszyn kablowych wszysko pokazuje co i jak.

Pomocna?
TakNie
skunks
 Opinia

wy z tpg takie głupoty piszecie ze szkoda gadać...... a najwięcej to piszą pupilki zeby odreagowac

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Murzyn
 Opinia
@skunks 17.12.2018 00:14

A oczym mamy pisać? Że jest super zarobki świetne ha ha a kierownik chodzi z całą świtą za pięć druga i opie,....la o porządki

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szybki
 Opinia

Czy już wszyscy widzieli zdjęcia tej kurewki suki Ludmiły na Fejsie ? Jak nie to warto zobaczyć

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szybki
 Opinia
@Szybki 06.12.2018 23:55

Je....ć. Ukrainki w damskim kiblu aż się deska sedesowa roz.....erdoli wtajemniczeni wiedzą o czym piszę

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szybki
 Opinia
@Szybki 06.12.2018 23:55

A ta mała z wielką (usunięte przez administratora) jak ma naimię ja bym wolał ją puknąć albo zginąć w czeluściach wielkiej pipy

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kutasisko
 Opinia
@Szybki 06.12.2018 23:55

Daj namiary

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tpg
 Opinia
@Szybki 06.12.2018 23:55

Daj namiary która to, chętnie bym coś zamoczył

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tpg
 Opinia
@Szybki 06.12.2018 23:55

a tak w ogóle to dawaj znaka które się dobrze prują

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dej
 Opinia
@Szybki 06.12.2018 23:55

Szybki dałbyś namiary na ludmile

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Logistyk logistyki wewnętrznej też wygląda ciekawie. Proszę powiedzcie coś o tych stanowiskach, tylko proszę o konstruktywne i obiektywne opinie

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bomba
 Opinia
@anonymous 03.09.2018 14:48

Tylko na papierze jak wiadomo papier wszystko przyjmie ogólnie szkoda gadać i tracić czas na taką prace 3 zmiany swiątek piątek i niedziela dziadoatwo jakich mało :) szczerze nie polecam zwialem po 3 moechach probnych beud amród i ubóstwo.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Śruba
 Opinia
@Bomba 03.09.2018 17:53

Raczej Cię zwolnili bo analfabetów niepotrzeba

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Я не рекомендую!
 Opinia
@Śruba 05.09.2018 01:43

Śruba, jeżeli nazywasz kogoś analfabetą to pisz poprawnie! Przed "bo" powinien być przecinek a "niepotrzeba" piszemy oddzielnie! Zgadzam się z wypowiedzią Bomba.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bomba
 Opinia
@Я не рекомендую! 05.09.2018 16:24

Dziękuję za wsparcie :) śruba obrabia flety i ma za dużo mleka w ustach dlatego nadaje się tylko na wózek a tu mu dali pare złoty dorobić to pisze jak to w tfk jest cudownie hehehe trzeba mu dać prawo głosu na forum w tfk na do powiedzenia tyle co gołębie które mu srają na łeb ==))))

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maćko z Bogdańca
 Opinia
@Śruba 05.09.2018 01:43

To ciebie zwolnilo z biuta tumanie po zawodówce i przyszedłeś tyrać do narzędziowni i na wózek hahahahaha

Pomocna?
Tak17Nie
Śruba
 Opinia
@Maćko z Bogdańca 06.09.2018 23:14

A co to jest "biuta"

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kokos
 Opinia
@Śruba 05.09.2018 01:43

A chcesz znowu dostać w mazak pajacu ??? Malolat cie osmieszyl gnoju honoru ci brak.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kmwtw
 Opinia

Najgorsze jest to. Że co chwile są wypadki i dalej nic z tym nie robią ani przeglądów tych przestazałych maszyn ani nic. W dzisiejszych czasach to jest nie mozliwe ze takoe rzeczy soe dzieja w tal duzej formoe jak kablarstwo ale jak widać dzieją się. Kasa zdziala cuda i podpis nagle jest hahaga

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mondrystolec
 Opinia
@Kmwtw 26.08.2018 16:32

ziomie jakich obrażeń tam można sie doigrać napisz mi bo nie wiem czy sie zatrudnić

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kokos
 Opinia
@mondrystolec 01.10.2018 20:17

Urazu kregoslupa dloni (usunięte przez administratora) w pucach urazu rak nóg itd niebezpieczna robota jak polowy krabow.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hugo
 Opinia

Panowie zbieram zapisy na ruchanie Ukrainek .Kto chętny to do damskiej garderoby 50 Zeta za numerek

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyrygent
 Opinia
@Hugo 08.11.2018 18:48

A Adamka pytałeś o zgodę ze zmiany A?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Śruba
 Opinia
@Hugo 08.11.2018 18:48

Na Bieżanów poprosimy pare podrzucić bo chłopaki niewyrzyte

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lolek
 Opinia
@Hugo 08.11.2018 18:48

Jeśli to prawda z tymi ukrainkami to ja się pisze

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MBJB
 Opinia
@Hugo 08.11.2018 18:48

To na której zmianie się tak ruchają. ????

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hugo
 Opinia
@MBJB 19.11.2018 18:46

Na każdej miedzy 2 a 5 nad ranem

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kokos
 Opinia
@Hugo 08.11.2018 18:48

Ja bym puknął Ine z. Brygady A tylko slyszalem ze zielarz sie po niej ślizga więc odpada noe chce dziada złapać ::(((

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz L
 Opinia

Jakieś opinie o nowym dyrektorze? Czego można sie po nim spodziewać?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia

moze by tak najpierw sie dyrekcja zastanowila co robi bo wywalajac ze stanowisk polakow i wkladajac tam ukraincow a polacy sie poniewieraja po roznych stanowiskach to predzej czy puzniej ludzie beda sami szujac innej pracy gdzie nie beda sie szwedac po calym zakladzie jak niechciane (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nana na
 Opinia
@pracownik 16.10.2018 20:50

Czlowieku a przecież dyrekcji oto chodzi żebyśmy się sami pozwalniali niebędą musieli płacić odpraw obudzcie sie mili koledzy

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nana na
 Opinia
@pracownik 16.10.2018 20:50

Za zatrudnienie ukrainca zaklad dostaje osiem stuwek od państwa dopłaty

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia
@pracownik 16.10.2018 20:50

Poznien pisze sie o z kreska kretynie...ale jedyna kreske jaka znasz to chyba tylko ta ktora karta mozesz rozdzielic...ale idiota i prymitiw z Ciebie..

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hugo
 Opinia

W końcu ktoś do...bał wkrętakowi .Brawo Ty

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Fajna robota?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niewolnik z obozu TFK!
 Opinia
@Nick 21.10.2018 13:11

NIE!

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Życzliwy
 Opinia

Ty Judaszu pijesz znami po pracy piwko na parkingu rękę podajesz szpiegu jeden uwazaj żeby ci kolanka i jajka wytrzymały bo mogą ci sie zatrzeć

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bomba
 Opinia
@Życzliwy 18.10.2018 11:08

Ty życzliwy konfidencie sprzedawczuku z jabolem w kieszeni pisze jak jest niedlugo będziesz tyrał na 3 maszynach jak murzyn i co wtedy niewydymko??? Tez bedziesz pisal o ttm jak w tfk jest cudownie pajacu ???

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownij
 Opinia
@Bomba 18.10.2018 17:47

Haha gorzkie żale w necie wylewacie zamiast się zgrać i nie zgadzać na zmiany. Jak pokazujecie że się da j... na więcej niż jednej maszynie to możecie mieć wyłącznie sami do siebie największe pretensje!!!

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Życzliwy
 Opinia
@Pracownij 18.10.2018 21:00

A kto Ci sie zgra może ten co już wcześniej robił na 13 i na skrecarce. Na txlu czy ten co robił na skrecarce i na 10 albo ten co robil na 2 i 4

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownij
 Opinia
@Życzliwy 19.10.2018 17:55

Wszystkich was nie zwolnią, jak się dacie to będziecie pracować za dwóch za te samą kasę lub parę groszy więcej i produkować więcej złomu. Zresztą jestem ciekaw co zrobią z ludźmi którzy zostaną sciagnieci z maszyn co pilnują gume itp.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej