Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
2 1139 6 1

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

skunks

wy z tpg takie głupoty piszecie ze szkoda gadać...... a najwięcej to piszą pupilki zeby odreagowac

Szybki

Czy już wszyscy widzieli zdjęcia tej kurewki suki Ludmiły na Fejsie ? Jak nie to warto zobaczyć

Szybki
@Szybki 06.12.2018 23:55

Je....ć. Ukrainki w damskim kiblu aż się deska sedesowa roz.....erdoli wtajemniczeni wiedzą o czym piszę

Szybki
@Szybki 06.12.2018 23:55

A ta mała z wielką (usunięte przez administratora) jak ma naimię ja bym wolał ją puknąć albo zginąć w czeluściach wielkiej pipy

Kutasisko
@Szybki 06.12.2018 23:55

Daj namiary

tpg
@Szybki 06.12.2018 23:55

Daj namiary która to, chętnie bym coś zamoczył

tpg
@Szybki 06.12.2018 23:55

a tak w ogóle to dawaj znaka które się dobrze prują

Dej
@Szybki 06.12.2018 23:55

Szybki dałbyś namiary na ludmile

anonymous

Logistyk logistyki wewnętrznej też wygląda ciekawie. Proszę powiedzcie coś o tych stanowiskach, tylko proszę o konstruktywne i obiektywne opinie

Bomba
@anonymous 03.09.2018 14:48

Tylko na papierze jak wiadomo papier wszystko przyjmie ogólnie szkoda gadać i tracić czas na taką prace 3 zmiany swiątek piątek i niedziela dziadoatwo jakich mało :) szczerze nie polecam zwialem po 3 moechach probnych beud amród i ubóstwo.

Śruba
@Bomba 03.09.2018 17:53

Raczej Cię zwolnili bo analfabetów niepotrzeba

Я не рекомендую!
@Śruba 05.09.2018 01:43

Śruba, jeżeli nazywasz kogoś analfabetą to pisz poprawnie! Przed "bo" powinien być przecinek a "niepotrzeba" piszemy oddzielnie! Zgadzam się z wypowiedzią Bomba.

Bomba
@Я не рекомендую! 05.09.2018 16:24

Dziękuję za wsparcie :) śruba obrabia flety i ma za dużo mleka w ustach dlatego nadaje się tylko na wózek a tu mu dali pare złoty dorobić to pisze jak to w tfk jest cudownie hehehe trzeba mu dać prawo głosu na forum w tfk na do powiedzenia tyle co gołębie które mu srają na łeb ==))))

Maćko z Bogdańca
@Śruba 05.09.2018 01:43

To ciebie zwolnilo z biuta tumanie po zawodówce i przyszedłeś tyrać do narzędziowni i na wózek hahahahaha

Śruba
@Maćko z Bogdańca 06.09.2018 23:14

A co to jest "biuta"

Kokos
@Śruba 05.09.2018 01:43

A chcesz znowu dostać w mazak pajacu ??? Malolat cie osmieszyl gnoju honoru ci brak.

Kmwtw

Najgorsze jest to. Że co chwile są wypadki i dalej nic z tym nie robią ani przeglądów tych przestazałych maszyn ani nic. W dzisiejszych czasach to jest nie mozliwe ze takoe rzeczy soe dzieja w tal duzej formoe jak kablarstwo ale jak widać dzieją się. Kasa zdziala cuda i podpis nagle jest hahaga

mondrystolec
@Kmwtw 26.08.2018 16:32

ziomie jakich obrażeń tam można sie doigrać napisz mi bo nie wiem czy sie zatrudnić

Kokos
@mondrystolec 01.10.2018 20:17

Urazu kregoslupa dloni (usunięte przez administratora) w pucach urazu rak nóg itd niebezpieczna robota jak polowy krabow.

Hugo

Panowie zbieram zapisy na ruchanie Ukrainek .Kto chętny to do damskiej garderoby 50 Zeta za numerek

Dyrygent
@Hugo 08.11.2018 18:48

A Adamka pytałeś o zgodę ze zmiany A?

Śruba
@Hugo 08.11.2018 18:48

Na Bieżanów poprosimy pare podrzucić bo chłopaki niewyrzyte

Lolek
@Hugo 08.11.2018 18:48

Jeśli to prawda z tymi ukrainkami to ja się pisze

MBJB
@Hugo 08.11.2018 18:48

To na której zmianie się tak ruchają. ????

Hugo
@MBJB 19.11.2018 18:46

Na każdej miedzy 2 a 5 nad ranem

Kokos
@Hugo 08.11.2018 18:48

Ja bym puknął Ine z. Brygady A tylko slyszalem ze zielarz sie po niej ślizga więc odpada noe chce dziada złapać ::(((

Mariusz L

Jakieś opinie o nowym dyrektorze? Czego można sie po nim spodziewać?

pracownik

moze by tak najpierw sie dyrekcja zastanowila co robi bo wywalajac ze stanowisk polakow i wkladajac tam ukraincow a polacy sie poniewieraja po roznych stanowiskach to predzej czy puzniej ludzie beda sami szujac innej pracy gdzie nie beda sie szwedac po calym zakladzie jak niechciane (usunięte przez administratora)

Nana na
@pracownik 16.10.2018 20:50

Czlowieku a przecież dyrekcji oto chodzi żebyśmy się sami pozwalniali niebędą musieli płacić odpraw obudzcie sie mili koledzy

Nana na
@pracownik 16.10.2018 20:50

Za zatrudnienie ukrainca zaklad dostaje osiem stuwek od państwa dopłaty

Dawid
@pracownik 16.10.2018 20:50

Poznien pisze sie o z kreska kretynie...ale jedyna kreske jaka znasz to chyba tylko ta ktora karta mozesz rozdzielic...ale idiota i prymitiw z Ciebie..

Hugo

W końcu ktoś do...bał wkrętakowi .Brawo Ty

Nick

Fajna robota?

Niewolnik z obozu TFK!
@Nick 21.10.2018 13:11

NIE!

Życzliwy

Ty Judaszu pijesz znami po pracy piwko na parkingu rękę podajesz szpiegu jeden uwazaj żeby ci kolanka i jajka wytrzymały bo mogą ci sie zatrzeć

Bomba
@Życzliwy 18.10.2018 11:08

Ty życzliwy konfidencie sprzedawczuku z jabolem w kieszeni pisze jak jest niedlugo będziesz tyrał na 3 maszynach jak murzyn i co wtedy niewydymko??? Tez bedziesz pisal o ttm jak w tfk jest cudownie pajacu ???

Pracownij
@Bomba 18.10.2018 17:47

Haha gorzkie żale w necie wylewacie zamiast się zgrać i nie zgadzać na zmiany. Jak pokazujecie że się da j... na więcej niż jednej maszynie to możecie mieć wyłącznie sami do siebie największe pretensje!!!

Życzliwy
@Pracownij 18.10.2018 21:00

A kto Ci sie zgra może ten co już wcześniej robił na 13 i na skrecarce. Na txlu czy ten co robił na skrecarce i na 10 albo ten co robil na 2 i 4

Pracownij
@Życzliwy 19.10.2018 17:55

Wszystkich was nie zwolnią, jak się dacie to będziecie pracować za dwóch za te samą kasę lub parę groszy więcej i produkować więcej złomu. Zresztą jestem ciekaw co zrobią z ludźmi którzy zostaną sciagnieci z maszyn co pilnują gume itp.

Pracownik.

Do riczi 011.Jeżeli ktoś wstaje o 4-tej tzn.dojazd do pracy zajmuje mu dwie godziny.Jeżeli wyjdzie z pracy o 23-trzeciej to łatwo obliczyć o której będzie w domu.Pomijając drobny fakt,że nie wszyscy mają samochody a gro ludzi dojeżdża od Limanowej,Laskowej, Trzciany,Żegociny,Łapanowa,Gdowa ostatni bus z Kamieńskiego odjeżdża o 22,20.Nie chcę wspominać o tym,że MPK Kraków kursuje mniej więcej do 23-trzeciej co im proponujesz?może taksówkę?Twój pomysł jest "świetny" może dla Ciebie ale zupełnie beznadziejny dla całej masy osób.Więc zanim ogłosisz kolejny pomysł ,który uzdrowi sytuację w tej firmie proponuję zaglądnąć szerzej niż własne podwórko a wtedy i Tobie piszącemu i nam czytającym te bzdury będzie lżej.Pozdrawiam.Pracuję 27 lat w tej firmie.

sic
@Pracownik. 13.10.2018 15:41

Oczywiście że nie wszyscy mają samochody(faktycznie 1% nie ma) to ci co dojeżdżają busami to 99 % może się z kimś zabrać samochodem Poza tym jak wiesz jak Bus ma zapełnienie to dostosuje się do godz. pracy Bzdurami nazwałbym to co Ty napisałeś Pozdrawiam Ja pracuję w firmie jeszcze dłużej

Pracownik
@sic 13.10.2018 19:03

sic 13.10.2018 19:03 Myślę,że MPK też się dostosuje i cały swój rozkład "przerobi" pod pracowników kabla.Busy, które wożą głównie pracowników kabla dostosują się, ale busy kursowe mają to gdzieś! Ale żeby "śpiochom"iść na rękę, to ja proponuję wystartować o 8.00 tak jak dyrekcja potem 16-sta i 24-ta, bo Koledzy z samochodami rozwiozą wszystkich pod domy po północy.Co z tego,że wszyscy mają samochody jak nie wszyscy muszą nimi jeździć a już na pewno brać obcych pasażerów.Pozdrawiam dłużej pracującego pewnie to już ze 40 lat w kablu.Dzięki,że piszesz Ty z dużej litery ale ja pisz z małej.

Nana na
@sic 13.10.2018 19:03

Przestań wymyślać glupoty. Można to porównać co najmniej do pytania typu a może tak puścić dwa kable jedną rurą

riczi011

Moje sugestie dla Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.: W tej firmie stawia się na jak największą wydajność produkcji Drogie władze spółki chcecie zwiększyć wydajność pracowników bez ponoszenia absolutnie żadnych kosztów? Jest na to bardzo prosty sposób,zmieńcie godziny pracy pierwszej zmiany Mamy 21 wiek i przychodzenie do pracy na godz.6.00 to jakiś absurd Niektórzy muszą wstawać o godz. 4 żeby dotrzeć na czas Pierwsza zmiana powinna zaczynać się o godz.7.00 do 15.00 druga 15-23 i trzecia 23-7 są to wg.mnie i większości ludzi pracujących na zmiany optymalne godziny pracy Oczywiście znajdzie się kilku przeciwników takich godzin pracy ale będzie to zdecydowana mniejszość Chcecie aby pracownicy byli wypoczęci i wydajni w pracy,nie każcie im wstawać w środku nocy na 1 zmianę Proponuję przeprowadzić ankietę wśród pracowników i okaże się czy mam rację Z poważaniem długoletni pracownik KFK I Telefoniki Kraków

Nana na

Tim tim. Rimtim dziś wszyscy dostawali sraczki nowy program Tomek zrozpedu omaly włos nie przestawil mawijarki a technolog za nim jak zaszczuty piesio.A. mina Kasprzyckiego bezcenny widok

outsider
@Nana na 12.10.2018 11:14

możesz jaśniej? co się dzieje?

PRAWICZEK

Witam czy mogę zostać pracownikiem produkcji kraków wielicka bez posiadania wiedzy i żadnych umiejętności ? wyrzucą mnie czy dam rade ?

Bomba
@PRAWICZEK 01.10.2018 14:39

Wiać z tej firmy puki czas największe nieporozumienie w jakim robilem jeszcze 2 tygodnie i zmykam na l4 bo w listopadIe jade za granice hehehe

Kriszna
@PRAWICZEK 01.10.2018 14:39

Wywalą cie pajacu nawet tam nie idź bo zarobisz tyle co w lewiatanoe a urobisz sie jak dIk.

KierownikMaszynyTPG

Dlaczego nie dali dodatku za wysokie temperatury. Zawsze dawali

sic
@KierownikMaszynyTPG 26.09.2018 18:52

Bo takich mamy związkowców Są widoczni tylko przed wyborami A wywieżć ich w (usunięte przez administratora) na taczkach poza zakład

Marek tpg

To zaczynamy inwentarz. Ciekawe kto tym razem poleci za brak miedzi hahaha

kabel

To co piszecie nie jest optymistyczne ! A czy można przynajmniej zaruchać gdzieś za bębnem ?

Madalena
@kabel 27.08.2018 23:52

Coś ty chcial prawde uslyszeć czy baśnie ?! No to jak z toba jest. Gdyby nie wypadki w tej firmie to moze bym tam został. NAwet za to 2200 no ale. Wypadki przez stare niedzialajace maszyny co tydzien na jakims z dzialów dochodzi do powaznym

RafalaTPG
@kabel 27.08.2018 23:52

Pewnie że można ale żeby nikt nie widział polecam od 16OT(bęben) w górę

Lola
@kabel 27.08.2018 23:52

Jest teraz na zmianie a kilka mlodych chetnych ukrainek:) jak sie dobrze zakrecisz to masz szanse zamoczyć. Tylko nie zapomnij poinformować o tym adasia na l4 zebyscie sie nie slizgali po jednym g. .... Bo to takie niehigieniczne:)

kabel
@Lola 29.08.2018 21:33

A to adaś taki kasanowa czy alfons zakładowy ?

Śruba
@kabel 03.09.2018 23:09

(usunięte przez administratora) straszliwy wiec lepiej mu zglos którą ułanke chcesz zapiąć w kibelku:)

Lola
@kabel 03.09.2018 23:09

Zgadzam się Adaś to turbo popychacz taniej siły roboczej z bliskoego wschodu nie przepuści nawet tyczki prawie 2x większej od noego :)

kabel
@kabel 27.08.2018 23:52

Nawet ruchania nie ma , jedyny plus przy marnej pensji ! W takim razie coś mi się wydaje, że w tej firmie to Ciebie ruchają !

Kadafi dance mision

Witam, czy komuś coś wiadomo co z kalim który miał wypadek na 9 u rolnika na gumie bo jaloś ostatnio w firmie ucichło na ten temat ??????????????

WSH TXL

Czy ktoś mi tu powie czemu wszyscy się zwalniają ??? Co jest grane takiej bidy z ludźmi nigdy nie było ??? Czy na innych wydzialach też tak jest ?

RafalaTPG
@WSH TXL 06.09.2018 23:17

Nawet Ukraińcy się zwalniają , jak stawki nie pójdą w górę daje ten firmie góra dwa lata

Zainteresowany

Cześć. Widzę że jest oferta pracy jako technolog. Powiecie coś jak wyglądają zarobki i praca na tym stanowisku?? Np. w jakich godzinach się pracuje. Bardzo proszę o poważne opinie

Marek
@Zainteresowany 03.09.2018 10:58

Jak jestes zewnatrz to sie nie pchaj bo o produkcji nie masz pojecia

Zainteresowany
@Marek 03.09.2018 12:01

Ale mam pojęcie o technologii metali, jestem po metalurgii na agh i szybko się uczę

Kondor
@Zainteresowany 03.09.2018 10:58

Robota na 3 zmiany zarobki pożal się boże jednym slowem gra nie warta swieczki chyba ze 2500 to dla ciebie dobry hajs haha ???

Vox populi

I jeszcze jeden i jeszcze raz 100 lat 100 lat nie żyje nam 100 lat 100 lat 100 lat niech zyje nam a kto stresuuuuuu - bania bania i stresika zdrowie gul gul gul noe pierdul @@))))))))) popieram w tfk na brygadzie a jeden wielki melanż.

Powyginany

Takich oto tfk zatrudnia ludzi taki stresik którego telepie od 22 a ile tu jeszcze do 6 rano boże kochany zlitujcie sie dajcie mu gorzałe - widok stresika o 00 40 więcej warty niż karta master card.

Powyginany

Widze że stresik się czepie ledno stoi bidok przy zdawczym - wódki mu dać bo zaraz padnie ×××)))))) a szkoda chłopoka.

Gumowe ucho

Jeżeli nowy jest takim wybitnym fachowcem od zarządzania to czy to nie dziwne że pozwolono mu odejść do innej firmy.wybitnych fachowców trzyma sie za wszelka cenę chyba że dość mieli jego nowatorskich pomysłów?Teoria do praktyki ma sie jak pięść do nosa.Ilu już spadochroniarzy uzdrawialo tą firmę?

Lucky luck
@Gumowe ucho 30.08.2018 19:15

Rudy tańczy jak szalony :) nic z nim sie nie zmieni - zmienili tylko figurującego manekina.

Ihaaa
@Gumowe ucho 30.08.2018 19:15

Poco się pajacu wypowiedasz na temat nowego starego noe znasz go i tyle zobaczymy jak bedzie. Zajmij sie lepiej tym co zrobic zeby chlopaki przEstali wydawac cala kase ktora zarabiaja na ukrainki? Bo to jest w tym momencie wiekszy problem - jak sie dalej wszyscy beda grzmocic na zmiane z tymi ulanskimi dziewkami to im kokony popuchna i co wtedy cala firma bedzie na l4 ? ? ? Ludzie zlitujcie sie odpalcie reczne bo je zajedziecie jak starego poloneza.

Kmwtw

Lidziska wiejcie z tej pożal soe boze firmy pjko czas tam ano noe zarobicie jak ludzoe ano noc to taka firma bardziej z tych co zatrudniaka za 2 kola na 3 moechy i potem dowidzenua szukaja dalej murzynów - nie polecam tej filii pracy to wspolczesny (usunięte przez administratora) zaglady z umowa o prace a ludzoe soe tam wykańczają w brudzie i smrodzie nie z tej ziemi szkoda hadac o nilt z tym nic nierobi wyzysk.

Schorowana

Dobry wieczór, całkiem niedawno miałam wypadek przy maszynie i czekam na odszkodowanie i komisje z zusu i kase z nnw dodatkowego które większość z nas płaci . chcę się dowiedzieć czy moge liczyć na jakies pieniadze od naszego pracodawcy telefoniki kable bo wypadek nie byl z mojej winy i uwazam ze nalezy mi sie odszkodowanie co powinnam zrobic ? Pomóżcie prosze.

Nick
@Schorowana 22.08.2018 22:30

Panstwowa Inspekcja Pracy PIP

Oleg
@Schorowana 22.08.2018 22:30

Olać to dzIadostwo i dać ich o odszkodowanke i zadość Uczynienie. I znaleźć prace w normalnej firmie. Masz protokol powypadkowy co cj tam napisali ??? Jezeli napisali ze to noe twoka wina to oczywiste ze ich idz po odszkodowanie. Noe daj sie.

Borysss

puszczam mega bąka w bączka i jego bande meneli tfk = legalne białe niewolnictwo za 1800 ihaaaaaaaa

A Co Mi Tam Powiem Jak Jest !!

Dobra wypłata w tym mirsiącu oby tak dalej. Tak trzymać.

bobo

Tele -Fonika Kable wielicka 114 = Legalne białe Niewolnictwo !!!

Stefan TXL

nie dajcie się omamić że jest inaczej kamizelki szukają oszczędności doczepiając się o wszystko i do wszystkiego byle tylko Ci kasę zabrać jak nie grubość ścianek to porządki itd kasa nie jest w ogóle adekwatna do tego co się robi zero dodatków za system nie wspomnę o głupiej wodzie która masz tylko z dystrybutora a smakuje pewnie nie lepiej od wody w wannie ..... Taka sprzątaczka dostaje zgrzewke cisowianki...brak jakiegokolwiek szacunku dla szeregowego pracownika .... Będziemy się śmiać jak przyjdzie okres wakacyjny czy wtedy będzie miał kto pracować....fikcyjne posady po znajomosciach operatorzy maszyn z funkcjami technologów mistrzów brygadzistów, mistrzowie pełniący funkcję kierowników zmian itd itp a na produkcji nie ma kto pracować bo wszystko po biurach rozlokowane.....związki które udają że coś robią ...... Jednym słowem kolesiostwo od najwyższych szczebli po najniższe kamizelkowe.......w takim systemie z takim zarządzaniem daje max 2-3 lata że to się wszystko będzie jakoś pchało bo pomimo pseudo podwyżek (ponoć to tylko wyrównania były a podwyżki mają być) ludzie dalej się zwalniają i to ze sporym stażem i doświadczeniem......tyle w temacie i pozdrawiam tych co na sile chcą napisać jak w TF jest pieknie

Bomba
@Stefan TXL 26.04.2018 11:18

Zgadzam sie z toba w 100% srammmm ma seledynowe karaluchy zwlaszcza tych inekow bączucha i kadafiego ihaaaaaaa

anonymous
@Bomba 28.05.2018 16:25

Ihaaaaa

Zostaw opinię o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.