3.4/5

Ząbki - Piekarnia Putka

3. Opinie o pracodawcach Jawczyce
  5. Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka

Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka Jawczyce

Nie przegap nowości o Piekarnie Cukiernie Putka!

Moniq

08.03.2023 10:15

Pracuję na rynku pracy od 21 lat Dla Putki od prawie 4. Przez wiele lat doświadczenia, przeszłam od wspaniałych pracodawców przez neutralnych po znęcających się psychicznie. Praca dla Putki zalicza się do miejsc pozytywnych. To co odczuwam, to poczucie bezpieczeństwa, dbanie o pracownika ( paczki, dofinansowania wczasów, zniżki na produkty, karty sportowe czy opieka medyczna). Tu faktycznie można zwrócić się o wsparcie w razie kłopotów, zawsze szukane są rozwiązania. To takie miejsce gdzie można wyrazić swoje zdanie i dojść do porozumienia. Polecam ten zakątek jako miejsce pracy i spędzania czasu. Rodzinna atmosfera i mnóstwo radochy. POLECAM.

08.03.2023 14:50

Dzień dobry, w celu poznania proponowanego wynagrodzenia zachęcamy do kontaktu z biurem rekrutacji.

29.07.2021 12:19

Witajcie,
    Serdecznie dziękujemy za liczne opinie. Widząc Wasze zainteresowanie firmą Putka, postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl i włączyć się do konwersacji.
    Zachęcamy do zadawania nam pytań i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami. Wszystkie Wasze komentarze są dla nas cenne, ponieważ pomagają nam się doskonalić.  Aby było to jednak możliwe dyskusja musi być merytoryczna i zbudowana na szacunku, dlatego bardzo prosimy Was o zachowanie kultury wypowiedzi.

Wszelkie szczegółowe pytania, niewyjaśnione i problemowe sytuacje prosimy wysyłać na maila: [email protected]
    Osoby, które są zainteresowane pracą u nas zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z działem rekrutacji: [email protected]

07.03.2022 14:00

Dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie. Przyjrzymy się tej sprawie. Pozdrawiamy.
    Moniq

08.03.2023 09:48

Zgadzam się z kulturą i chęcią do rozmów.
    Fan Putki

05.03.2023 17:45

W sobotę zakupiłem w Waszym punkcie Sernik Wiedeński, aby zjeść go przy niedzielnej kawie. Nie napiszę wiele, ale choć zabrzmi to banalnie, sformułowanie "niebo w gębie", pasuje do tego wypieku jak strzała Robbin Hooda w dziesiątkę. Walory smakowe jak na sernik przystało, dodatkowo, puszysty, lekki i co najważniejsze, nie za słodki. Brawa dla cukierników i Pani sprzedawczyni, która mi ten wypiek poleciła.

06.03.2023 07:34

Dziękujemy za dodanie opinii. Jest nam ogromnie miło, że jakość naszych wyrobów oraz obsługi została doceniona. Zapraszamy ponownie.
    Janek

02.03.2023 18:02

Robiąc zakupy w firmie putka to moja przyjemność, bardzo lubię pieczywo są na prawde świeże i ciepłe wyroby i pyszne .... Panie ktore obsługują są bardzo miłe, jak się wchodzi do sklepu to odrazu widać na ich twarzach usmiech są pełne radośći i zawsze dobrze polecą produkt o który pytam ... Dobrze było by ze strony pracodawcy takich ludzi doceniać - w dzisiejszych czasach pracodawca mało kto docenia swoich pracowników . Te panie zasługują na prawde na dużo sa bardzo miłe i sprzedaja z czystym sercem . Gratuluje wspaniały Pani , aby takich pracowników Państwo mieli wiecej ....

03.03.2023 07:24

Oliwka

27.02.2023 20:50

Witam pytanie dlaczego w franczyzie nie ma kart lojalnościowych oraz dlaczego nie można doprosić się o ściągnięcie cynamonki z firmówki do francyzy

28.02.2023 11:27

Witamy, franczyza jest oddzielną firmą, więc nie możemy udzielić odpowiedzi na Pani pytania. Pozdrawiamy
    Sprzedawca

27.02.2023 21:03

Dzień dobry, ja bardzo polecam pracę w Putce. Jest bardzo dużo super benefitow np paczki świąteczne czy karty rabatowe. Wypłata jest zawsze na czas, premia zależna od starań całego zespołu także to od naszych starań zależy nasza wypłata co jest motywacją do pracy. Oczywiście praca jak praca, zdarzają się lepsze i gorsze dni lecz tych drugich jest mniej. Pani kordynator to właściwa osoba na właściwym miejscu, zawsze pomoże z problem. Firma organizuje również szkolenia by pracownik się rozwijał. Polecam bardzo :)

28.02.2023 11:23

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię.
    Angela

23.02.2023 22:26

Dobry wieczór. Jestem ekspedientką w Putce i mam takie pytanie do szefostwa że skoro My jesteśmy stałe kontrolowane i wystawiane nam są oceny to może i nam pozwolić oceniać pracę naszych koordynatorek? Proszę uwierzyć że niektóre osoby nie powinny być na tym stanowisku ponieważ nie pomagają a tylko szkodzą nam w pracy.

24.02.2023 07:40

Dzień dobry, Pani wiadomość zawiera za mało informacji abyśmy mogli zaeragować. Chętnie poznamy szczegóły. Prosimy o bezpośredni kontakt z Katią N. lub biurem kadr, pozdrawiamy.
    Tak

26.02.2023 15:50

Jestem za
    Xxx

15.02.2023 18:39

Gdzie znajdę na internecie dokumenty do poczytania dla pracownika np o zasadach pracy lub polityce albo etyce? Czemu nagana dla pracownika jest napisana na kartce która można sobie (usunięte przez administratora) podetrzeć? Czy za naganę nie można skorzystać z wakacji, do których firma dopłaca? Tak wiele pytań a dokumentów brak.

21.02.2023 07:45

Zapraszamy do biura kadr. Pozdrawiamy
    Figa

24.02.2023 16:57

Tak jak wszystkie obowiązki pracownika, powinien być dostępny na każdym punkcie.

15.02.2023 13:17

Któryś raz z rzędu grafik tragedia godzin brakuje trzeba brać dodatkowa sobotę . I tak brakuje godzin grafik powinien być tak zrobiony żeby były godziny . Czy ktoś może wreszcie zrobić porządek z tymi grafikami . Czy dopiero jak się zgłosi do odpowiednich osób to dobiera coś zrobicie .
    Kaska

21.02.2023 00:00

Tak i zapłacą, ale w kolejnym miesiącu koordynatorka sobie życzy zeby te brakujące godziny odrobić
    Beti

21.02.2023 11:24

Oczywiście Ale niech układa grafik w taki sposób aby nie brakowało godzin,i aby pracownik wiedział w jakich godzinach ma pracować.
    Klient

20.02.2023 19:58

Mieszkam krótko na Posagu, są tu dwie piekarnie....i będę stałym klientem Putki. Po pierwsze, dobre wypieki, po drugie super obsługa, zwłaszcza Pani w czarnych długich włosach...nie pamiętam imienia. Profesjonalizm sprzedawcy widoczny od pierwszego słowa.

21.02.2023 09:31

15.02.2023 13:26

Po zamknięciu sklepu robi się za frajera. Głupota i (usunięte przez administratora)

15.02.2023 14:15

Dzień dobry, godziny zmian na sklepie są dłuższe niż godziny otwarcia sklepu. Proszę o kontakt z Koordynatorką w celu wyjaśnienia tej sprawy.
    Pol

05.12.2022 10:52

Mam takie pytanie z powodu otwarcia sklepu o 6.00, po co zaczynać na piecu o 4.30, jeżeli kierowcy o 4.45 , albo o 5.00 dostawy przywożą, jeden raz było o 5.30. Przychodzi w okresie 6.00 - 6.30 max 5 osób, wytraty na prąd, nocny doplaty dodatkowe. Czy ma sens tak wcześnej otwierać sklep?

14.12.2022 08:54

Proszę zatem o kontakt z panią Katią.
    Nina

13.02.2023 19:04

Kim jest starsza koordynatorka bo ja nic nie wiem,że ktoś taki jest??!

31.01.2023 18:30

(usunięte przez administratora) Dlaczego nakazujecie pracownikom prace w niedziele ? - i nie są to niedziele handlowe ...
    Ona

08.02.2023 00:43

W niedziele? Gdzie ?

08.02.2023 10:22

Dzień dobry, wszystkie dni pracy rozliczamy zgodnie z kodeksem pracy. Pozdrawiamy
    Zażenowana

06.02.2023 15:30

Pracuje w putce jako ekspedientka, praca jak i zarobki są adekwatne co do obowiązków natomiast sytuacja która panuje od jakiegoś czasu jest nieznośna. Nowa koordynatorka (usunięte przez administratora)nie potrafi zapanować nad sytuacją na sklepach, spoufala się z ekspedientkami i jest osobą niekompetentną. Od kilku miesięcy jest problem z jedną z pracownic i pomimo wielu skarg od różnych dziewczyn koordynatorka dalej nie robi nic aby ten problem rozwiązać i cokolwiek zmienić. Może ktoś powinien się temu w końcu przyjrzeć lub porozmawiać z pracownikami.

07.02.2023 08:42

Dzień dobry, prosimy o zgłaszanie konkretnych zarzutów bezpośrednio do przełożonej wspomnianej koordynatorki. Pozdrawiamy
    Dział tzw reklamacji

02.12.2022 15:20

Niestety, ale wieje totalnie niedopracowanym systemem, nieprofesjonalnymi ludźmi oraz po prostu chęcią spuszczenia klienta jak najszybciej. Płacimy w Waszym sklepie ciężkie pieniądze. Zareklamowałam produkt ze znalazłam w cieście - nie taki mały kawałek,łupiny jajka. Pani Bądź Pan bo się nie podpisują (brak profesjonalizmu!) zaproponował mi co do grosza rekompensatę w tej samej kwocie.( tu kolejny brak profesjonalizmu bo nie ma chęci udo ruchania klienta)Nie do końca zrozumiałam o co chodzi bo rekompensata to także pieniądze zatem zaproponowałam ze zrobię zakup tortu, a zdejmą mi po prostu kwotę za tort „. Niestety ma być, co do joty 17 zł albo wypełnianie formularzy i wysyłanie pokwitowań- uwaga w załączniku. Uwaga ! Brak załącznika!(kolejny brak profesjonalizmu, to już prawie wodorosty) widać i czuć z kilometra że wie nie znają i nie ogarniają i ze to żaden dział reklamacji, a pewnie ten dział to jedna osoba która robi tysiąc innych rzeczy. Żenada! Nie biją się o klienta, tylko szybko spuszczają po linie. Poszłam do Grzybków i zrobiłam zakupy za ponad 300 zł w tym także kupiłam tort. Żałujcie bo u Was takie zakupy bym zrobiła, a tak już nigdy więcej niż u Was nie kupię i opowiem wszystkim znajomym jak traktujecie Klientów! Żenada!
    Klientodlat

01.02.2023 05:36

Niestety dzial reklamacji to porazka. Pisalam kilka lat temu że w paczku z wisniami pestka popsula mi zab - ukruszyl sie i musialam naprawiac to zero odpowiedzi. Nawet glupiego przepraszam. Do dzis zero!!! Takze dzial reklamacji to porazka.

01.02.2023 08:45

Dzień dobry, Przykro nam z powodu Pani ubytku. Nasz dział reklamacji działa pod adresem [email protected] i chętnie odpowiada na wszystkie zgłoszenia. Pozdrawiamy
    Klientka

23.12.2022 19:19

Piekaenia Putka ul.Przy Agorze Panie pracują za karę tam chyba. Moje pytanie brzmi czy Panie nie robią zamówienie na pieczywo na Świeta? Bo nie mogłam złożyć więc poszłam do konkurencji straciliscie klienta
    Anka

29.01.2023 20:06

To proszę robić zakupy internetowo.Noe mamy obowiązku odkładania pieczywa wszystkim klientom.Proszę nas szanować,bo mynaprawdęamy dużo pracy przed otwarciem sklepu.Sxamujmysię i tylko tyle.
    Klientodlat

01.02.2023 05:25

Zasadna odpowiedz. Nie lubie przy agorze zakupow robic. Nie raz sluchalam jak sie zwracaja albo pozniej obgaduja. Bo czlowiek kupije wedline i slyszy. (usunięte przez administratora) Jedynie przy andersena milo i kulturalnie za kazdym razem. Niestety daleko.

28.01.2023 21:54

Jak to jest że na OLX w ogłoszeniu o pracę widnieje zapis --- sprzedawca Sochaczew --- od 3800 brutto, To samo ogłoszenie Warszawa --- od 4000 brutto. Czyżby w Stolicy pracowali inni ludzie na tym samym stanowisku?

29.01.2023 18:47

Dzień dobry, każdy może aplikować na to stanowisko również w Warszawie. Zachęcam do kontaktu z biurem rekrutacji, pozdrawiamy.
    Chomik

31.01.2023 20:58

Jeśli chcesz zarabiać (usunięte przez administratora) tys na rękę, pracować po 15 godzin kilka razy w miesiącu, ogarniać kilkanaście maili dziennie z których połowa jest do zapamiętania i zrobienia na już, borykać się z kontrolami tuż przed otwarciem sklepu lub tuż przed zamknięciem sklepu to szczerze polecam tą pracę.
    Weronika

25.01.2023 22:58

Dzień dobry. Czy firma aktualnie prowadzi rekrutację do biura/działu HR? :) Byłabym zainteresowana praca, doświadczenie również posiadam. Może jakiś pracownik coś wie na ten temat? Albo opowie o warunkach panujących w biurze? Polecacie pracę na tym stanowisku?

26.01.2023 11:43

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w firmie Putka. Zachęcamy do kontaktu z biurem rekrutacji pod adresem mailowym [email protected].

23.01.2023 10:23

Witam serdecznie, czy trzeba złożyć jakas rezygnację z kapitału pracowniczego ? Nie jestem tym zainteresowany a dużo się teraz słyszy, ze jeśli się nie złoży żadnej rezygnacji bedzoe pobierana składka automatycznie ? Niestety koordynator nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie Pozdrawiam

23.01.2023 10:51

Dzień dobry, prosimy o kontakt z biurem kadr. Pozdrawiamy
    Wiktoria

20.12.2022 22:00

Witam pracuje w firmie od roku bardzo polecam pracodawcę, wypłata na czas benefity multi sport, enelmed, paczki świąteczne, wakacje pod grusza po 2 latach pracy nawet za granicę. Nie mam zastrzeżeń do koordynatorów pomocni wysychają, pomogą, Jak narazie moja najlepsza praca

15.01.2023 16:58

Dzień dobry, pracuje ponad 5 lat! Nie musisz mi gratulować:)

20.01.2023 09:33

Dzień dobry, doświadczenie nie jest wymagane. Zachęcamy do kontaktu z biurem rekrutacji. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania- [email protected]. Pozdrawiamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnie Cukiernie Putka?

Kontakt - Piekarnie Cukiernie Putka

Sadowa 36 05-850 Jawczyce

Marta

20.12.2022 19:46

Czy jest możliwość pracy na 1 zmiany ?

27.12.2022 04:48

Witamy, proszę o kontakt pod [email protected]. Pozdrawiamy

15.12.2022 06:38

Pytanie do pracodawcy. Czy jest rozważane podniesienie limitu na karcie rabatowej? Niestety kwota która jest teraz jest zdecydowanie za mała. Osoby testujące miały o wiele więcej jak widać było na zdjęciach zawartych w mailu, dlatego kwoty były nie wykorzystane.

21.12.2022 09:05

Rozumiem że nie skoro nadal nie doczekałam się odpowiedzi...

08.12.2022 15:35

Dzień dobry, mnie zawsze bardzo często zastanawiała sprawa dotycząca pracowników, którzy znajdują się na zwolnieniu, które trwa dłużej czy to spowodowane poważniejsza choroba czy to ciąża w przypadku kobiet. Z mojego punktu widzenia taki pracownik to trochę pracownik, ale jednak bardziej nie. Pojawiły się jakiś czas temu karty rabatowe dla pracowników, które nie mogą być dla osób, które są na długich zwolnieniach, czyli pracownik taki już nie zrobi tańszych zakupów, bo ani karty rabatowej ani możliwości zrobienia zamówienia prywatnego- trochę przykre, bo niby pracownik, a zakupy po normalnej cenie jak klient. To samo z paczkami świątecznymi, pracownik pracuje kilka/kilkanaście lat i nie ma do niego zastrzeżeń, ale wydarzy się coś ze zdrowiem czy jakakolwiek inna sytuacja i jest wykreślony z „benefitu” jakim jest paczka czy karta rabatowa. Szkoda

14.12.2022 10:40

Zachęcamy do kontaktu z biurem kadr.

14.12.2022 15:19

Ale to kontakt z kadrami coś zmieni? Koordynatorka zapytana o kartę rabatową powiedziała, że pracownik, który jest na długoterminowym zwolnieniu nie może mieć takiej karty. Wiec skoro nie może to nie może i kontakt z kadrami nie jest raczej konieczny- No chyba, że po to aby usłyszeć to samo :) Pozdrawiam
    Pok

13.12.2022 18:17

Mam takie pytanie - Jeżeli koordynatorka złe sie zachowuje i śmieje się z kazdego twego słowa , a ty mówisz o poważnych rzeczach - Że tężko ekipie praciować że za diże utargi nie dają łudzi, że jeszcze dodatkową gastro ogarniać. To do kogo trzeba zgłosić?

14.12.2022 08:56

Proszę o zgłoszenie sprawy do Katii N. lub Anny J. z kadr.
    Emilia

08.12.2022 14:31

Widzę, że to profil jawczycki, a dyskusje o sklepach w Warszawie itp. Ktoś, może firma nawet, napisze, jaki kwotowo jest "atrakcyjny system wynagradzania" na produkcji? Są premie? Dodatek inflacyjny?

08.12.2022 14:38

Dzień dobry, zachęcamy do kontaktu z Kadrami. Bardzo chętnie odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące pracy w naszej firmie. Pozdrawiamy
    Fan Putki

06.12.2022 19:49

Dziś odwiedziłem Wasz nowy punkt na Posagu. Przeszliście samych siebie w doborze ekipy sprzedającej. Wesoło, miło, sympatycznie, zwłaszcza Pani Kasia i Asia.( ostatnio widziana na Henella???? )Dobra energia w sklepie. Wypieki i pieczywo najlepsze na rynku. Kupię na święta, bo mam najbliżej Posag. Z takimi pracownikami każdy Wasz sklep będzie oblegany. Jak uczył mnie handlu mój mentor, pierwszy kontakt z klientem to podstawa, towar jest na drugim miejscu.Tak trzymać, pozdrawiam ( W jakiej lokalizacji następny punkt ? )

07.12.2022 09:29

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrawiamy!
    Babik

30.11.2022 08:36

Dzień dobry. Przychodzę do państwa sklepu od paru lat na Ken 15, chciałbym zapytać się o co chodzi,że jeszcze niedawno pracowały tam same bardzo miłe i uśmiechnięte Panie, a teraz pracuje tam Pani Ania ,która wiecznie jest niezadowolona i przekreca tylko oczami jakby nic jej nie pasowało. Teraz zacząłem przychodzić tylko wtedy jak tej Pani nie widzę w sklepie. Tylko szkoda że pozostałe kobiety muszą się z nią męczyć, bo zauważyłem że nawet do koleżanek jest nie miła.

02.12.2022 09:30

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, przyjrzymy się tej sprawie. Pozdrawiamy

30.11.2022 15:07

Witam Wszystkich serdecznie, chciałabym się podzielić moimi doświadczeniami w Putce, pracuję od niedawna,miałam przyjemność pracować już na kilku punktach i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, koleżanki w każdym sklepie okazały się miłe pomocne i bardzo wyrozumiałe,miałam styczność z dwiema koordynatorkami , które również są w porządku.Choć pracuję krótko i muszę jeszcze wiele się nauczyć,nie czuję presji,nikt niczego mi nie wytyka, uczę się swoim tempem, czuję się spokojnie,jestem zaopiekowana,przez współpracowników .I choć czasem praca jest bardzo intensywna,to chodzę do niej z przyjemnością.

02.12.2022 09:26

Dzień dobry, dziękujemy za opinię i witamy w zespole Putka:)
    Zwroty

29.11.2022 11:33

Prosze wyjaśnijcie mi w jaki sposób ma kontrolować poziom zwrotów, gdy niemalże codziennie mam dorzuty produktów których nie zamawiałam oraz blokowane zamówienia z róznych okazji. Gdy pracuje sie na sklepie z małym obrotem do 3 tys to jak mam to niby zrobić zeby towar do zamknięcia był bo takie są wymogi a go nie oddawać bo duze zwroty. Na prawde są miejsca gdzie nie przewidzi się co danego dnia kupią klienci bo do przykładowo sami przejezdni. Więc dlaczego mam nie dostać premii?? nie z moiej winny są dorzuty, zmiany w zamówieniach koordynatorów ( którzy liczą na większy ruch bo są czyjeś imieniny) czy też brak klientów danego dnia....

29.11.2022 13:05

Dzień dobry, proszę o informację której filii dotyczy wpis lub kontakt z koordynatorem.

22.11.2022 18:52

Karty rabatowe jesteście z nich zadowolone? Też macie problemy z odczytaniem? U nas na sklepie raz działają raz nie,trzeba się nastrzelać czytnikiem żeby odczytać

23.11.2022 09:09

Dzień dobry, prosimy o kontakt z biurem pod numerem 223106376 lub [email protected]. Jeśli uwagi nie będą zgłaszane we właściwy sposób to niestety nie będziemy w stanie poradzić sobie z ewentualnymi problemami.
    Krysia

25.11.2022 12:47

Ludzie to nie jest miejsce aby robić takie afery! Zadzwoń lub zgłoś mailowo do biura!
    Żaneta

18.11.2022 15:03

Czy pod koniec roku będą podwyżki dla wszystkich pracowników?

18.11.2022 15:43

Zachęcamy do kontaktu z przełożonym.
    Pluszak

15.11.2022 10:11

Dlaczego nie wszyscy pracownicy dostali podwyżkę? Prace wykonujemy taką samą, a często osoby które są bardziej zaangażowane w swoje obowiązki takiej podwyżki nie otrzymały. Przez co pojawia się niesmak i mniej chęci do pracy. Po za tym chyba przydało by się wyciągnąć konsekwencje od pracowników którzy dostali ową podwyżką i się nią pochwalili, bo chyba nie powinno się rozmawiać na temat wynagrodzenia?

15.11.2022 10:41

Dzień dobry, osoby które nie otrzymały podwyżki prosimy o kontakt z koordynatorem. Prosimy również o zgłaszanie nam przypadków, kiedy pracownicy informują o swoim wynagrodzeniu. Pozdrawiamy
    Julia N.

16.11.2022 17:49

A dlaczego nie można rozmawiać o swoich wynagrodzeniach? Proszę wskazać taki przepis, który wręcz zabrania rozmawianiu o tym. Jestem ciekawa, na co się powołacie... Bo jak narazie jest to BZDURĄ!
    Nina

10.11.2022 19:49

Pracuję wiele lat wiadomo ,że nie zawsze jest idealnie,ale to co ostatnio się dzieje to jest tragedia i utrudnianie pracy pracownikom ,którzy w większości chcą dla firmy dobrze.Blokpwanie zamówień jest dla mnie niezrozumiałe.Noeozemy dopisać nic do zamówienia i przez to przed każdymi świętami brakuje pieczywa.W takim razie niech koordynatorki bardziej przykładają się do kontrolowania zamówień naszych.Tak jak to było kiedyś.Po co utrudniać nie rozumiem.

14.11.2022 10:23

Witam, wprowadzenie blokady zamówień było koniecznością. Nie wynika to z chęci utrudnienia pracy Sprzedawcą. W przypadkach kiedy zamówienia nie są zablokowane Sprzedawcy zmieniają je do ostatniej chwili, a produkcja nie ma szansy odpowiednio zareagować. Przed świętami, czy długimi weekendami, zamówienia musimy znać wcześniej aby odpowiednio zaplanować produkcję i logistykę.
    Ola

14.11.2022 14:58

Zamówienia robimy zawsze wcześniej według określonych prognoz, więc nie brakuje go dlatego że nie możesz sobie dopisać tylko dlatego że taka była decyzja co do ilości towarów
    Tadeusz

10.11.2022 18:41

Witam mam pytanie czy na punkcie w Łomiankach niema już dawnej obsady pracowników? MYSLE ZE TO ONE GŁOWNIE PRZYCIAGAŁY KLIENTOW.Teraz jest jakaś Pani która jak coś się zapyta to niewiadomo co mówi bo tak cicho.Nie miejsce tworzy wszystko lecz ludzie.Jestem bardzo rozczarowany
    Gabrys

09.11.2022 17:40

Czy do pracy niema Polaków. Tylko Ukraina.Przez to tracicie klientów.

10.11.2022 11:23

Witamy, wszyscy nasi Pracownicy są odpowiednio przeszkoleni oraz komunikują się w języku polskim. Znaczna część naszych Pracowników to Polacy, pomimo to uważamy, że narodowość nie wpływa na jakość wykonywanej pracy. Pozdrawiamy
    Ania

10.11.2022 12:46

Co to za podejście i brak kultury! Pracuje na jednej z filii z dziewczyna z Ukrainy i mówi bardzo dobrze po polsku, bardzo szybko się uczy i o wiele szybciej przyswaja wiedzę niż niejedna Polka, których przez nasz sklep przetoczyło się wiele. Koleżanką z Ukrainy ma Karte Polaka i o wiele bardziej zna historię i kulturę naszego kraju niż niejeden Polak czy Polka! Rozumiem, że jest Pan za takim samym traktowaniem nas Polaków w Niemczech Wielkiej Brytanii, Holandii czy gdzie tam nas pełno, bo przecież praca w Polsce nie odpowiadała i ktoś pragnie od życia więcej, chociażby większych zarobków i większej możliwości realizowania planów za zarobione pieniądze. Nie żyjemy w średniowieczu, więc radzę zdobyć się na większą wyrozumiałość i otwartość na drugiego człowieka, bo w dzisiejszych czasach to obowiązek!
    Gabrys

08.11.2022 22:32

Witam chciałbym spytać gdzie z punktu w łomiankach są Panie które długo pracowały i były przesympatyczne.Odechciewa się tam teraz przychodzić.Doceniajcie ludzi których macie a nie stawiacie na oslabienie
    Klientka

04.11.2022 17:28

Odwiedziliśmy z mężem i córką spontanicznie Putkę na Hennela. Taka ochota na kawę i pączka. Kawa pyszna, pączki super ale obsługa wręcz jak w dobrej kawiarni na Nowym Świecie. Profesjonalizm w każdym calu, zwłaszcza Pani Asia, która przechodziła samą siebie aby nas zadowolić. Gratulacje dla kadr, co przyjmują do pracy takich ludzi. Pozdrawiamy i wrócimy.

07.11.2022 11:45

Dziękujemy za dodanie opinii i zapraszamy ponownie!
    @@

24.10.2022 14:53

firma ma wykupion uslugi na gowork kommentarze moze dodawac jak i usuwac samodzielnie jakby bylo tak pieknie i kolorowo to na pewno nie byloby ogloszen co miesiac o prace gora zawsze sie wybieli osoby z niepelnosprawnosciami sa izolowane od rekrutacji

24.10.2022 15:33

Witamy, prosimy o powstrzymanie się od pisania niezgodnych z prawdą informacji, gdyż wprowadzają w błąd czytelników portalu gowork. Niezgodne z regulaminem wpisy są usuwane przez administratora gowork. Rekrutacja w naszej firmie wynika głównie z naszego ciągłego rozwoju oraz chęci poprawienia jakości obsługi na sklepach. Jako firma wierzącą w równouprawnienie zachęcamy do aplikowania wszystkie osoby, posiadanie niepełnosprawności w żadnym wypadku nie stanowi dla nas czynnika dyskwalifikującego. Prosimy natomiast aby osoby, które zajmują się wstawianiem anonimowych, niezgodnych z prawdą informacji w internecie o niewysyłanie do nas CV. Dbamy o dobrą atmosferę w naszej firmie i nie chcielibyśmy jej psuć. Pozdrawiamy

02.11.2022 22:52

Są cały czas ogłoszenia, bo firma się rozwija i ciągle otwiera nowe sklepy. Dlatego szukają nowych pracowników. To chyba normalne prawda?
    Magda

01.11.2022 19:04

Zastanawiam się czy warto wysłać cv ?ile można zarobić bo ze swojego doświadczenia wiem że co innego piszą a co innego można zarobić. Jak jesteście rozliczane z inwentaryzacji i czy piszecie co dzień. Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Bo nie chcę zmienić z gorszej na taką samą pracę.

02.11.2022 09:13

Pracuję od ponad roku i uważam, że warto. Wyciągam od 3300 do 3500 na rękę. Inwentaryzacje mamy z reguły raz w tygodniu i zazwyczaj wychodzi prawidłowo. Czasami zdarzają się niewielkie niezgodności, które są na bieżąco wyjaśniane z koordynatorką. Na sklepie mamy zgarną ekipę, więc przyjemnie przychodzi się do pracy. :)
    Eliza

30.09.2022 22:33

W rozporządzeniu ministra pracy i polityki socjalnej z dnia 26 września 1997 r. w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy. § 49 tego rozporządzenia zawiera regulacje dotyczące pracy siedzącej i stojącej. Według niego pracownik musi mieć zapewnioną możliwość odpoczynku. Nie chodzi tu wcale o miejsce, gdzie są spędzane przerwy, ale właśnie w pobliżu miejsca pracy, za ladą albo gdzieś obok – w bezpośredniej bliskości, a nie np. na zapleczu. Pracodawca nie ma prawa odmawiać odpoczynku w pozycji siedzącej ani twierdzić, że powinien się on odbywać wyłącznie w czasie przerwy. Dlaczego więc pracownicy nie mogą mieć krzesła na sali sprzedaży, na którym mogą usiąść i odpocząć gdy nie ma klientów?

04.10.2022 09:22

Tak się składa, że na moim punkcie miałyśmy czasem krzesło, i jak była jakaś kontrol to pierwsze do czego się koordynatorki czepiały to właśnie krzesła…wiec chyba nie wszędzie tak kolorowo ;)
    Beti

28.10.2022 08:45

Może za często z tego krzesla korzystacie? U mnie na punkcie stoi krzesło i nikt się nie czepia,żadna koordynatorka,ale korzystamy z niego tylko podczas jedzenia ,no i czasem aby odpocząć.Ale są też takie ,które przesiadują często gapiąc się w telefon.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnie Cukiernie Putka