3.4/5

Ząbki - Piekarnia Putka

3. Opinie o pracodawcach Jawczyce
  5. Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka

Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka Jawczyce

Nie przegap nowości o Piekarnie Cukiernie Putka!

Kinia

07.07.2023 17:11

Witam wszystkich czy wiadomo coś o anekasach do umów?W związku ze wzrostem najniższej krajowej pracownicy dostaną podwyżki pensji?
    Kilka lat

12.11.2023 07:37

Nowy po roku ma 4600 brutto stary po 11 latach 4000 brutto i z tego powodu się zwalniamy brak szacunku dla osoby ze stażem która ma wiedzę.
    PLK

07.01.2024 21:20

Nie sprawiedliwe to jest, bo system wynagrodzeń nie jest przymyślony. Dziwne to że często robią zebrania koordynatorek, a wynagrodzeniach i premiach na nich nie mówią. Bo Ci którzy przychodzą dużo rzeczy nie potrafią, a stari osoby za nich odpowiadają. Dobrze jeżeli b większą pensji płacili, a tak niestety o tym nikt nie mówi. Robisz tyle spraw na raz, a podwyżki nie dostajesz.
    Katarzyna Kobiel

05.01.2024 22:08

Witam Niestety przeprowadziłam się z centrum Legionowa w rejony waszego innego punktu który znajduje się niedaleko rynku i jestem zniesmaczona, bardzo Pani Karolina to jakieś nieporozumienie,nie spotkałam nigdy takiej osoby w handlu No cóż, jestem zmuszona jeździć do mojego dawnego sklepu na Jagiellońskiej,gdzie byłam klientka od lat Tym bardziej jestem zdziwiona, że tutaj niestety nie ma miłego personelu Pozdrawiam Panie z centrum miasta, wracam do Was jak tak

16.12.2023 16:53

Jak wy uważacie - Czy mówią że będzie podwyżka pensji, ale mniej premia za utargi, a ceny też na wszystko będą rosnąć, to jest dobry pomysł?
    Lili

02.01.2024 08:50

O jakiej wy podwyżce mówicie?OD 1 stycznia najniższa krajowa wzrasta do 4230 brutto a u nas w firmie niektórzy teraz nawet tyle nie mają podstawy????.Dlatego łaski żadnej firma nie robi że da podwyżki.Reszcie dadzą po 100 upiększa frekwencyjna i prowizyjna i wyjdzie na to samo.Ale cieszmy się z podwyżek ????

03.01.2024 07:56

Niestety w kodeksie jest ze wszystkie premie czy dodatki wliczają się do podstawy … Także sumując wszystko podstawa jest

22.12.2023 18:27

26.12.2023 12:20

Niestety ale osoby zarządzającej grafikami kapletnie nie znają kodeksu pracy i tak mamy ustawiane grafiki że kończąc pracę o 20.30 mamy na następny dzień 1zmiane na 5.00 tylko jeszcze nikt nie liczy się z tym że musimy z pracy dojechać do domy a z domu rano do pracy. I na dokładkę wez CD bo kordynatorka nie ma obstawy i CD 5.00-20.30 . I jeszcze ulubiony tekst Kordynatorki w grafiku będzie wspierane 8.30-20.30 bo nie mogę napisać 5.00 ale przyjdź na 5.00.

11.12.2023 16:44

21.12.2023 19:21

Mnie chodzi o to że, będą potrącać z premii utargu, która idzie z raportu miesięcznego. Bo do tej pory mniej potrącali.
    Pracownica

05.12.2023 17:42

Dzień dobry, mam pytanie odnośnie paczek świątecznych dla pracowników. Czy @Pracodawca przewiduje paczki świąteczne również dla pracowników, którzy przebywają na zwolnieniach lekarskich ? Pytam, ponieważ kilka lat temu będąc na zwolnieniu ciążowym nie dostałam takiej paczki, w zeszłym roku koleżanki z punktu, które były na zwolnieniu ciążowym dostały, a jak będzie w tym roku ?
    Długoletni pracownik

10.12.2023 08:49

O matko :⁠-⁠( no dziwnie ma firma ustalony regulamin, aczkolwiek nigdzie nie było wspomniane o tym, że jak idziesz na zwolnienie to nie należy Ci się paczka świąteczna.

11.12.2023 09:00

Drodzy Pracownicy, ponawiamy zaproszenie do telefonicznego lub mailowego kontaktu z działem kadr. Niniejsza przestrzeń zewnętrznego portalu nie jest dobrym kanałem komunikacji w sprawach wewnętrznych pracodawcy. Pozdrawiamy

23.11.2023 14:33

@Pracodawca Czy na każdym punkcie jest robiona co miesiąc zamiana zmian ? Jak mamy sobie planowac cokolwiek, skoro nigdy nie wiemy na jaką zmiane trafimy? Pomijam już fakt , że dużo pracowników ma dzieci i opiekę naprzemienną . Grafik też zazwyczaj jest oddawany na ostatnią chwilę.

23.11.2023 15:02

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. W sprawach dotyczących bieżącej organizacji pracy zachęcamy do kontaktu z swoim bezpośrednim przełożonym. W przypadku braku rozwiązania sprawy, zachęcamy do kontaktu z przełożonym swojego przełożonego. Pozdrawiamy :)
    Grazyna

22.11.2023 19:35

Od dwóch lat dopominam się o otwarcie Państwa sklepu w okolicy Janek, Raszyna. Na próżno, żadnego odzewu i zainteresowania ze strony Państwa firmy, a gdzie w tym dobro klienta, chyba ze Państwo wola by konkurenci zarabiali!??

23.11.2023 09:00

Dzień dobry, dziękujemy za opinie. Przekażemy Pani sugestie do działu rozwoju sieci. Pozdrawiamy
    dedajeczka

16.11.2023 20:23

@pracodawca Jak podchodzi zakład do paznokci?

17.11.2023 08:29

Dzień dobry, zachęcam do kontaktu z działem rekrutacji, pozdrawiamy.

22.11.2023 21:28

Ja mam długie zawsze.oczywiście w granicach rozsądku, moje koleżanki tez.
    Gizela

03.08.2022 14:37

Praca w Putce ma wiele zalet, które z perspektywy pracownika są chyba najistotniejsze. Jest to stała umowa o pracę po okresie wdrożeniowym (dwa tygodnie ze wsparciem drugiej osoby) oraz uczciwa pensja wypłacana zawsze na czas. Nigdy nie zdarzyło się (a pracuję już rok) aby wypłata doszła nie w terminie albo w wymiarze obniżonym za jakieś przewinienia. Jestem traktowana z szacunkiem. Mało tego w trakcie pracy moje starania zostały zauważone, docenione. Naprawdę dobrze się tu czuję. Szczerze polecam tą firmę. Ale uwaga- dla osób, które pracę traktują po macoszemu albo się w nią nie angażują nie ma tu miejsca. Pracę poleciłam już znajomemu, który również otrzymał zatrudnienie (usunięte przez administratora)

20.11.2023 07:03

Z szacunkiem ta przez właściciela ale nie przez kordynatorki w szczególności 3 które myślą że są nie wiadomo kim, patrzą na ludzi z góry,gnębią telefonami w czasie prywatnym a jak do niej dzwonisz to nawet nie odbiera telefon.

20.11.2023 08:29

Dzień dobry, dziękujemy za opinę, każda jest dla nas ważna. Zapraszamy do kontaktu z dyrektorem personalnym, pozdrawiamy.

14.11.2023 12:17

Naprawdę z tymi urlopami to jakieś żarty Mysle ze większość pracowników nie ma pojęcia kiedy będzie brało urlop I jak np maja dostosować sie rodzice którzy nie wiedza np kiedy dziecko będzie miało dyżur w przedszkolu Kiepski pomysł
    Ania

14.11.2023 19:03

O tak podpisuje się pod tym obiema rękami. Poza tym nasi partnerzy, mężowie nie planują urlopów w swoich miejscach pracy w grudniu. Jest to ogromnie ograniczające! A i rozumiem, że oferty wczasów pracowniczych za granicą jak i w Polsce będą do 15 grudnia? I również do 15 grudnia będziemy mieli czas na wybranie miejsca i daty tych wczasów? Absurd.

15.11.2023 08:01

Dziękujemy za opinię, staramy wsłuchiwać się w potrzeby pracowników. W sprawie planów urlopowych i terminów wczasów firmowych prosimy o kontakt z przełożonym, pozdrawiamy.

25.09.2023 16:58

Kto jak myśli - Czy ta aplikacja Pootek pomaga pracownikam czy nie?

11.11.2023 15:28

Wiadomo my musimy ze wszystkim zdążyć i między kolejka a wyłożeniem kolejnej dostawy odbierać telefony od pan kordynatorek i wykonywać ich rozkazy . Podawać grafik ,ustalać grafik bo jak ktoś gdzieś wypadnie to zabiera osobę na zmianie i radźcie sobie same . (usunięte przez administratora)

13.11.2023 08:04

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, każda jest dla nas ważna. Prosimy o kontakt z dyrektorem personalnym, pozdrawiamy.
    Ala

06.11.2023 13:26

Niestety, ale firma niezbyt poważnie podchodzi do kandydatów podczas procesu rekrutacji. Na rozmowie zapewniają, że będą informować o wynikach rekrutacji, po czym na zapewnieniach się kończy. Żadnej informacji zwrotnej od nich nie ma.

06.11.2023 14:24

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby kontakt z kandydatami podczas rekrutacji był profesjonalny. Jeśli jest Pan/Pani niezadowolony/a, prosze o kontakt z dyrektorem personalnym, pozdrawiamy.
    Piotr

08.11.2023 07:15

@Ala byłem ostatnio u nich na rozmowie na stanowisko specjalisty do Jawczyc. Mam trochę inne od Ciebie poczucie w zakresie podejścia do kandydatów. Pracy nie dostałem, ale kontakt z rekruterką, a później z szefową działu personalnego i kierownikiem zespołu do którego była ta rekrutacja - był naprawdę całkiem spoko. Na każdym etapie dostawałem informację zwrotną co się aktualnie dzieje a co najważniejsze - miałem możliwość kontaktu z rekruterką ws dodatkowych pytań praktycznie na bieżąco. Generalnie czułem się w tym procesie dobrze, z szacunkiem. W każdym razie ja dziękuję za możliwość udziału w tej rekrutacji.
    Ciekawa

03.11.2023 09:20

Dzień dobry , czy wiadomo już jak sklepy będą otwarte w Wigilię i Sylwestra ? Coraz bliżej, a my byśmy chcieli wiedzieć jak mamy planować sobie ten okres .

06.11.2023 13:19

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Jeśli jest Pan/Pani naszym pracownikiem, proszę o kontakt z bezpośrednim przełożonym, napewno udzieli Panu/Pani wyczerpującej odpowiedzi, pozdrawiamy.
    Klient

27.10.2023 23:05

Przydałoby zeby ktoś sie zainteresował sklepem w Ząbkach na Targowej. Bardzo niemiła obsługa, wieczny brak towaru, czy to w tygodniu czy w sobotę. Sklep do 20 a o 18 puste półki i nie ma co do kupienia, a juz napewno nie to co by sie chciało. W sobotę o 12 tak samo, puste półki. Pracownicy wiec stoją za lada i plotkują, bo co maja robić jak nie maja towaru do sprzedaży… Człowieka szlag trafia jak kolejny raz wychodzi z pustymi rękami chamsko potraktowany przez obsługę… Sytuacja notoryczna.

30.10.2023 09:01

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, każda jest dla nas ważna. Przyjrzymy się i dołożymy wszelkich starań, aby polepszyć jakość obsługi i dostępność asortymentu.
    Anka

01.11.2023 10:39

Pewnie jest to spowodowane brakiem personelu.Im mniej towaru to zamknięcie dnia pójdzie szybciej.Mamy tylko pół godziny po zamknięciu na posprzątanie,zebranie zwrotów,wprowadzenie ich do komputera,rozliczenie kasy.Jesli zostaję 1 osoba a najczęściej tak jest jest to nie do wykonania.Trzeba mieć raczej pretensje to osoby która robi grafik.

27.10.2023 22:18

Witam. Dzisiaj byłem na zakupach na ulicy Cmielowskiej. Panie bardzo miłe zwłaszcza jedna blondyna z krótkimi włosami.Na prawde bardzo sympatycznie mnie obsłużyła.Pełna profeska.Serdecznie polecam ten lokal w Wawie.

30.10.2023 08:00

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, pozdrawiamy.

22.10.2023 17:55

23.10.2023 08:28

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w firmie Putka. Zachęcam do kontaktu z działem rekrutacji: [email protected], chętnie przedstawimy szczegóły oferty, pozdrawiamy.
    Katarzyna

19.10.2023 18:51

Dziś na ulicy Husarskiej w Nowym Dworze Mazowieckim zakupiłam rogalika Marcinkowskiego Wiem, że jest to wyrób nie wasz,ale to nie oznacza,że za 11,50 mam jesc suchy twardy rogal! 1/4 jego do wyrzucenia, cała skórka twarda, środek zjadliwy Żałosne, żeby takie g.... sprzedawać

20.10.2023 07:50

Dzień dobry, bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości. Jeśli produkt nie spełniał Pani oczekiwań, proszę zgłosić reklamację. Pozdrawiamy.
    Wypowiedzenie

28.09.2023 17:51

@Pracodawca Na jaki adres należy wysłać wypowiedzenie umowy?

29.09.2023 08:42

Jest nam przykro, że Pan/Pani podjął taką decyzję. Zachęcam do kontaktu z działem kadr, pozdrawiamy.
    Julia

15.09.2023 21:26

Witam wszystkich Jakiś czas temu firma dała nam możliwość nauki języka poprzez aplikacje I mam pytanie czy nadal można z tego korzystać ? może ktoś pamięta nazwę tej aplikacji ? I jak się do tego logowała Z góry dziękuje, pozdrawiam :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnie Cukiernie Putka?

Kontakt - Piekarnie Cukiernie Putka

Sadowa 36 05-850 Jawczyce

Zuźka

30.08.2023 10:10

Jest oferta na firmowej stronie dla pracownika produkcji. Chyba się skuszę :) W ogłoszeniu jest napisane, że w skład zatrudnienia wchodzi bogaty pakiet socjalny. Wyśmienicie co to takiego bo brzmi interesująco? Ile na h?

30.08.2023 10:52

Zachęcamy do kontaktu z działem rekrutacji: [email protected], pozdrawiamy

04.09.2023 14:50

Dział rekrutacji udziela odpowiedzi na wiekszość pytań telefonicznie, a z wybranymi Kandydatami umawia się na rozmowy stacjonarne. Pozdrawiamy
    Jola

29.08.2023 19:51

Pyszne wypieki na Woronicza i miła obsługa

30.08.2023 08:39

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy

17.08.2023 10:03

Czy zdarzają się nadgodziny w Piekarnie Cukiernie Putka?
    ......

18.08.2023 14:18

Tak,k W każdym miesiącu są nadgodziny.
    @Kasia

19.07.2023 11:24

Szkoda,że nie ma możliwości pracy na jedną zmianę. Dużo by to ułatwiło wielu osobom.
    PK

05.08.2023 20:38

Najlepsze, żeby soboty byli wolni
    mk

19.07.2023 15:19

Powiem tak - jako o firmie - nie mogę o Putce nic złego powiedzieć. To, co mi zostało przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej było jasne, bez niedopowiedzeń, wszystko, co mi obiecano, spełniono, nie mam zastrzeżeń. Z koordynatorkami, osobami z kadr można było rozmawiać jak z dorosłymi ludźmi, komunikacja na dobrym poziomie. Zakres obowiązków jasny, praca potrafiła być ciężka (duży ruch, zwłaszcza przed świętami), ale miało to przełożenie na wysokość pensji, z której ja byłam zadowolona. To, co było dla mnie nieakceptowalne, to atmosfera w zespole i to, jak dziewczyny potrafiły się do mnie i w stosunku do siebie nawzajem odnosić. Na szkoleniu początkowym (dziesięć dni w jednym z punktów) było neutralnie. Jak trafiłam do swojego lokalu docelowego… no cóż… Trzeciego dnia pracy poznawałam koordynatorkę jednocześnie wysłuchując skarg dziewczyny, której miejsce zajęłam (została przeniesiona w inne miejsce) na to jak jest traktowana przez inną osobę z zespołu. Parę dni po rozpoczęciu pracy zostałam obsztorcowana przez długoletnią pracownicę za to, że piję energetyka przed rozpoczęciem pracy. Jak zapytałam o co jej chodzi, usłyszałam „ja tu jestem dla wszystkich matką i mówię takie rzeczy każdemu kto pali czy pije takie świństwa, to jest niezdrowe!” Nie przypominam sobie, by którakolwiek z moich współpracownic była ze mną spokrewniona w jakikolwiek sposób, ale najwyraźniej wyżej wymieniona miała jakieś inne spojrzenie na łączące nas relacje. Przodowała też w złośliwych uwagach i żartach (usłyszałam na początku zatrudnienia, że mój naturalny kolor włosów jest takiej barwy jak odwłok hodowanych przez nią pająków, co zostało zwieńczone salwą śmiechu). Skarżył się na nią cały zespół, co bardzo wzięła do siebie, w którymś momencie wygarniała każdej z osobna co o niej myśli przed otwarciem lokalu. Cały zespół był do tego stopnia skonfliktowany, że obgadywanie się w różnych konfiguracjach, pod nieobecność niektórych osób na zmianie było na porządku dziennym. Kiedy za radą koordynatorki prosiłam o uwagi co do mojej pracy, co mogę jeszcze zrobić, słyszałam „nie wiem, znajdź sobie robotę”. W ciągu niecałych trzech miesięcy kierownictwo przeprowadzało parokrotnie rozmowy dyscyplinujące z całym zespołem, bo nie byłyśmy się w stanie dogadać. Napięcie spadało na parę dni, po czym wracało wszystko do punktu wyjścia. Jak zgłaszałam koordynatorce, że nie umiem pewnych rzeczy zrobić podczas zmiany, bo nikt nie chciał ze mną tego przećwiczyć, a jestem osobą początkującą, słyszałam polecenie, by poprosić kogoś z zespołu o pomoc. Gdy to robiłam, słyszałam „nie mam czasu”. W którymś momencie zaczęły się epitety w moim kierunku „ty nie jesteś pracownikiem, jesteś pół pracownika”, uwagi „nikogo nie obchodzi , że czegoś nie umiesz, to jest twój problem, a nie nasz, a w zasadzie nasz, bo trzeba po tobie chodzić i poprawiać”. Włożenie przeze mnie dokumentu na półkę, tak że jedna ze stron była zawinięta potrafiło zostać zwieńczone kakofonią wrzasków i bluzgów po ukraińsku (była to właśnie osoba, na którą skarżono się w mojej obecności trzeciego dnia mojej pracy). Pod koniec zatrudnienia obgadywano, wyśmiewano mnie, wrzeszczano na mnie również na sali sprzedaży, potrafiłam się rozpłakać przy kliencie, wszystko mi z rąk leciało z nerwów. Miałam zostać na moją prośbę przeniesiona w inną lokalizację, na zastępstwo do nas przyszła osoba z tego właśnie lokalu. Szybko ją moje „koleżanki z pracy” nastawiły nieprzychylnie wobec mnie, w ciągu paru godzin pracy zaczęła się również do mnie agresywnie odnosić. Odmówiłam podpisania umowy na rok, bo bałam się przychodzić do pracy. Po kolejnej skardze do koordynatorki, tym razem bez eufemizmów typu „nie mogę się dogadać z dziewczynami” „ich odzywki w stosunku do mnie są niestosowne”, „dziewczyny mają obiekcje co do mojej pracy”, a dokładnym opisem tego jak mnie traktowano, wraz z cytatami - wobec dziewczyn konsekwencje wyciągnięto, nie wiem jakie, ale dolegliwe, skoro do końca mojego zatrudnienia smarkały po kątach w chusteczki. Podkreślę jeszcze raz – firmie nie mogę nic zarzucić, pod względem prawnym, finansowym, czy wywiązywania się z obowiązków pracodawcy. Natomiast zespół do którego trafiłam – brak słów.
    Dzwoneczek

20.07.2023 19:34

Niestety to nie jest pierwszy taki przypadek. U nas w zespole też jest kobieta która zatruwa całą atmosferę. Dla liderek i kordynatorek jest milutka i udaje jak to ona ciężko pracuje i o wszystko musi dbać. Było wiele nowych osób do których jej zachowanie było niepoprawne. Ciągle brakuje ludzi do pracy i nie będzie ich przybywać jak ktoś trafi na takie "koleżanki".
    TK

24.07.2023 07:11

Niestety, tak jest i niektórzy potrafią przeszkadzać - wyłączać lodówki, albo płyn w piecu zostawić, osobliwo to robią pracownicy, które ponad 10 lat pracują.
    @Kasia

15.07.2023 09:45

Czy może ktoś napisać jaka jest podstawą w pracy dla nowych osób? Ile godzin faktycznie się pracuje? Będę wdzięczna za odpowiedź.

17.07.2023 07:34

Dzień dobry, zaczęcam do kontaktu z działem rekrutacji, [email protected]
    Poszukiwacz

04.07.2023 15:02

Ja troszkę z innej beczki. Chciałbym właściwie pochwalić jednego z waszych pracowników. Jest to Pani Wioleta K. Poznałem ją w trakcie pobytu w sanatorium. Pani ta bardzo pochlebnie wyrażała się o Waszej firmie. Polecała Wasze wyroby. Jest to rzadkość aby pracownik tak robił, chyba że jest doceniany i utożsamia się z firmą w której pracuje. Ponieważ w miejscu mojego zamieszkania Wasza firma nie prowadzi żadnych sklepów,dałem się namówić na zakup online. A poszukuję pieczywa żytniego, razowego lub graham. Poczytałem trochę historii o Waszej firmie, jestem pozytywnie zaskoczony. Do tej pory nic nie słyszałem o Was. Pozdrawiam i życzę więcej takich pracowników.
    XCXC

23.05.2023 00:43

Pracowałem w putce pare miesięcy. Ogólnie praca nie najgorsza, natomiast żadnego tam wkładu personelu nie ma. Wszystko podyktowane co jak ma być, nic samemu nie można. Chleby układa się zawsze w tym samym miejscu, ciastka w lodowce zawsze w tej samej kolejności (trzeba wysyłać zdjęcia rejonowym), ciastka na blacie tez zawsze w tej samej kolejności. Zamiast szybko rozkładać towar to pracownik musi uczyć się co leży pomiędzy pączkiem z wiśnia a z porzeczka. Bardzo niewygodne. Szkolenie jest raczej przydatne. Bardzo szybko się uczy składów produktów choć materiał jest obszerny. Jeżeli chodzi o rabat dla pracowników to nie rozumiem czemu rzeczy na rabat można zamówić tylko w piątek (czy w jakiś tam inny dzień) zamiast dać jakaś pule dla pracowników by mogli sobie wykorzystać kiedy chcą. Przykładowo chce się coś wziąć na śniadanie na rabat. Nie ma takiej opcji. Rzeczy na rabat musza przyjechać oddzielnie w piątek. Jeśli chcesz coś zjeść w inny dzień musisz zapłacić całość. Ogólnie to mnóstwo obowiązków, szybkie tempo pracy. Pieniądze nie najgorsze, ale moim zdaniem za małe do ilości obowiązków. Soki wyciskane, pizza (wszystkie składniki nakładane ręcznie), zapiekanki, świeże kanapki, krojenie ciast, krojenie prawie wszystkich chlebów, robienie kawy, robienie pieczywa (pilnowanie by wyrosło + odpiek). Także trochę tego jest. W wielu kawiarniach gdzie się robi kawę + serwis zarabia się tyle samo, a obowiązków o polowe mniej.

23.05.2023 09:19

Dzień dobry, dziękujemy za opinie. Obecnie pracownicy mają karty rabatowe na nasze produkty i mogą z nich korzystać codziennie. Standard obsługi klienta jest dla nas bardzo ważny, dlatego w początkowym okresie zatrudnienia trzeba przyswoić dużą dawkę wiedzy. Pozdrawiamy
    Aleksandra

07.05.2023 20:33

Jakiś czas temu jedna osoba tutaj coś pisała, że zmieniła się lokalizacja firmy. Nawet nie wiedziałam, a jak teraz jest z dojazdem? Tam w ogóle jest jakiś transport pracowniczy albo chociaż dopłacają do paliwa ludziom?
    Zyz

12.05.2023 21:08

Do Jawczyc większość osób dojeżdża samochodem. Pociągi dojeżdżają do stacji PKP Gołąbki resztę drogi ok. 2 km trzeba pokonać pieszo. Nie ma transportu zbiorowego ani też dopłat do paliwa. Ale firma jest fajna, rozwija się także polecam.
    Xyz

18.05.2023 16:47

Nie organizują, raczej czasami pomogą ale nie zawsze. Każdy inaczej pracuje itd.
    Kinga

17.05.2023 16:25

Czy w firmie wypłacane są tzw. "wczasy pod gruszą?"
    Odpowiada

18.05.2023 00:15

Są wypłacane w formie wczasów.

18.05.2023 08:33

Dzień dobry, jednym z benefitów, który oferujemy jest dofinansowanie do wczasów dla pracownika i członków jego najbliższej rodziny.
    Zainteresowana

08.05.2023 15:52

Witam. Chciałabym uzyskać odpowiedz ile zarabiacie Panie w putce? Czy zarobki są okej? Weekendy dodatkowo płatne?

09.05.2023 07:37

Dzień dobry, w celu uzyskania informacji o oferowanym wynagrodzeniu zachęcamy do kontaktu z biurem rekrutacji na adres [email protected].
    Pracownik 12

20.09.2022 17:46

Dzien dobry,ceny wsxystkiego rosna w zastraszającym tempie,w zwiazku z tym zadaje pytanie kiedy są przewidziane jakieś podwyżki dla pracowników?
    Pol

27.04.2023 17:40

Ale żadnej kartki o rozliczeniu premię nie dostałem, i nie wiem dlaczego za gastronomię na 3%mniej niż było - było rok temu 9% teraz 6%. I niewiadomo czy prawidłowo rozliczają premię, bo pracownik nie może sprawdzić.

28.04.2023 11:05

Dzień dobry, pytania na temat obliczania wysokości premii prosimy kierować do Koordynatora. Pozdrawiamy

25.03.2023 16:09

Dzień dobry. Czy w tym roku będzie organizowany piknik firmowy?

27.03.2023 08:24

Dzień dobry, w obecnej chwili nie ma takich planów. Pozdrawiamy

25.04.2023 11:26

Fajnie byłoby jakby pikniki wróciły :)
    mmk

08.04.2023 14:12

Czy piekarnie Putka zatrudniają na stanowisku ekspedientki w niepełnym wymiarze czasu pracy?

13.04.2023 07:55

Zachęcamy do przesłania aplikacji na adres [email protected]. Oferty pracy dostępne są na naszej stronie internetowej. Pozdrawiamy

25.04.2023 11:23

Tak
    Angelika

16.01.2023 09:14

Czy wiadomo coś o podniesieniu limitu na karcie rabatowej ? 100 zł to trochę mało w tych czasach .
    Nina

27.02.2023 09:03

Ale oprócz obsługi klienta,która jest naszym obowiązkiem podstawowym za który nam płacą mamy mnóstwo innych obowiązków przez które zaniedbujemy klienta.(usunięte przez administratora)
    Nina

25.04.2023 11:03

Co to za studia?.Dlaczego pracują za ladą?
    Marysia

13.04.2023 10:48

Dzień dobry, czy piekarnie 2.05 będą nieczynne jak w grudniu po świętach bądź otwarte krócej jak we wtorek po Wielkanocy?

18.04.2023 12:48

Dzień dobry, terminy urlopów są ustalane z bezpośrednim przełożonym. Jednym z benefitów, które oferujemy jest dofinansowanie do wczasów. Pozdrawiamy
    Marta

20.04.2023 17:06

Przed świętami raczej wolnego nie ma bo wtedy jest największy ruch ale po świętach jak najbardziej :)
    Pol

01.04.2023 22:33

Mam takie pytanie - Po co zatrudniacz nowych młodych ludzi którym nie zależy na tej pracy, nie starają się psują ciasta, chodzą po wielu razy pić kawę i palić? Bo tyłe jest chętnych i zaangażowanych ludzi.

03.04.2023 08:25

Dzień dobry, w takich sprawach zalecamy kontakt z przełożonym. Równocześnie przypominamy o premii za polecanie osób chętnych do pracy. Pozdrawiam

11.04.2023 09:25

Dzień dobry, w celu zapoznania się z zasadami przyznawania premii zachęcamy do kontaktu z biurem rekrutacji. Pozdrawiamy
    Luiza

16.03.2023 07:27

Dzień dobry, chce dowiedzieć się jak wyglada praca w majówkę? Czy 2go maja piekarnie są nieczynne bądź może krótsze zmiany? Nie ukrywam, że bycie w ten dzień do 20 w pracy jest mało przyjemne. Fajnie jakby pracodawca w tym dniu poszedł nam na rękę :)
    Luiza

16.03.2023 18:42

Rozumiem, ale fajnie byłoby tez pracownika docenić i zrobić np. krótsze godziny jak w święta.
    Ela

28.03.2023 20:35

Fajnie byłoby jakby w taki dzień pracodawca też wykonał krok w stronę pracownika.
    Jan

28.03.2023 10:59

Dzień dobry , ponownie moje pochwały sa na sklep Zielonka :) zespół zgrany ma duże doświadczenie w swoim zawodzie ktore wykonują swoją prace , sa miłe uprzejme i na prawde pomocne . Takie panie sprzedawczyni to skarb ... Tylko długo nie widuje jeden pani ... Ktora całym serem widze ze dba o Klientów .... Mam nadzieje ze ją w krótce zobacze , na prawde widać ze ta pani tez jak i inne Panie ktore pracuje na Zielonce sa bardzo miłe i podejśćiowe i dbaja o Klienta dobrze . Dostaje zawsze świeże pieczywo i z uśmiechem na twarzy .... Od Pań ;) Naprawde super ekipa i skład życze państwu takich pracowników dużo , i aby ich doceniać każdego dnia ich wykonywanej pracy . Pozdrawiam

28.03.2023 11:24

Dziękujemy za dodanie opinii. Jest nam ogromnie miło, że jakość naszych wyrobów oraz obsługi została doceniona. Zapraszamy ponownie.
    M.

28.03.2023 10:05

Dzień dobry, pojawiło się ogłoszenie na Pracownika Biurowego w Jawczycach. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda tam praca? Na jakiej umowie zostaje się zatrudnionym? Czy faktycznie zarobki są tak jak w ogłoszeniu 4200 - 4500 brutto? Będę wdzięczna za informacje. Zastanawiam się czy warto aplikować.

28.03.2023 10:14

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Zachęcamy do aplikacji.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnie Cukiernie Putka