3.4/5

Ząbki - Piekarnia Putka

3. Opinie o pracodawcach Jawczyce
  5. Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka

Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka Jawczyce

Nie przegap nowości o Piekarnie Cukiernie Putka!

Pol

23.10.2022 19:30

Mam takie pytanie, czy firmie się oplaca otwierać sklep o 6.00, kiedy przyhodzi 5 osób max 80 złotych, zwykle 50 i mniej zarobki. Do tego firma musi zaplacić więcej za prąd i dodatkowo więcej za nocny zmiane praciownikam zgodnie z kodeksem pracy. Praciownikam bardzo ciężko dojechac komunikacją. A piecowy w ogóle o 4.30 musi zacząć prace, jeszcze do tego nie zawsze ma piecową produkcije. Bo jedna osoba wymyślila że o 6.00 będą więksi zarobky?

17.10.2022 15:34

Jak to jest z tymi grafikami ze co miesiąc brakuje nam godziny i to nie dwóch trzech a 10 ? Przeciez powinnyśmy mieć zapewnione godziny zeby wyrobić etat

18.10.2022 07:57

Witam, bardzo proszę o bezpośredni kontakt z biurem kadr. Nie znając konkretnego przypadku nie jesteśmy w stanie się do niego odnieść. Pozdrawiam
    Mia

10.10.2022 15:10

Mini pączki koszmarnie niesmaczne, stary tłuszcz z gatunku plastik nie polecam, kupiłam ostatni raz. Putka przy ul. Bełdan w Warszawie

11.10.2022 10:05

Dzień dobry, przykro nam, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Zapewniamy, że tłuszcz w smażalniku jest regularnie wymieniany. Pozdrawiamy
    Anka

13.10.2022 08:00

Zawsze znajdzie się niezadowolony klient.Poprostu pączki nie smakowały,ale nie można powiedzieć że są koszmarne.Codziennie są swieżutkie.

07.10.2022 14:55

Dzień dobry. W wakacje dla pracowników są dofinansowania do wakacji. Niektórzy z nich nie korzystają czy takie osoby nie powinny mieć " bonu " w formie pieniężnej ? Uważam że każdy pracownik powinien mieć z tego jakąś " korzyść " a nie tylko osoby, które zdecydują się wyjechać na wakacje z firmy. Ostatnio przeprowadzona ankieta też nic nie wniosła bo dalej osoby które jeżdżą na wakacje maja również premie świąteczna. Grupa nie korzystająca z wakacji w dalszym ciągu jest poszkodowana.
    J

11.10.2022 12:50

Dzień Dobry,w glosowaniu opowiedziałam sie za wakacjami. Cieszę się, jestem w większości i prawdopodobnie skorzystam, jednakże rozumiem kolezanke.nie każdy może skorzystać z takiej formy benefitu, z przyczyn czasem od siebie niezaleznych. Uważam, że powinna być jakas rekompensata, premia inny benefit dla mniejszosci. Czy firme byłoby stac dofinsnsowac wszystkim wakacje?(to dlaczego nie mogą dac odobom ktore nie jada bonów np.sodexo?)bo czasem mam wrażenie, że pojade na wczasy dlatego ze inna kolezanka nic nie dostanie .

11.10.2022 14:21

Witam, nie byłoby możliwe dofinansowanie do wczasów dla wszystkich pracowników. Nie wszyscy pracownicy są do tego benefitu uprawnieni i nie wszyscy chcą z niego skorzystać. Kwota, którą przeznaczamy na dofinansowanie do wczasów oraz paczki została podzielona na ilość wszystkich pracowników i zaproponowana Państwu w ankiecie jako jedna z możliwości wyboru. Pozdrawiamy
    Żaneta

10.10.2022 00:43

W Putce na Woronicza pracuje Pani godna pochwalenia jej wiedzy i podejścia do klienta. Robiłam bardzo duże zakupy na impreze Pani na temat każdego ciasta ale też i chleba odpowiedziała na wszystkie moje pytania, doradziła i naprawdę było pysznie. Uśmiechnięta ekspedientka aż miło. Blodynka Dominika. Kiedyś jak putka była w budce to te Panie były okropne teraz jest super poprawa.

10.10.2022 12:08

Dzień dobry, dziękujemy za dodanie opinii. Pozdrawiamy
    Marianna

01.10.2022 21:59

Witam Opisuje sklep Wołomin ul.Koscielna . Jestem klientem id kilku lat. Wyroby są świetne,ale Panie 2 pracuja za karę. Dlaczego nikt z tym nic nie robi. Jak się wchodzi do sklepu to ekspedientki mają takie miny że od razu wychodzę. Do sklepu mam blisko ale nie wchodzę jeśli są 2 Panie. Jadę do drugiego punku co nie jest mi po drodze. Proszę rozwiązać ten problem. Bo klientów będzie dużo mnie jeśli 2 Panie nadal będą pracować. Niech pracuja ale na zapleczu przy czym innym ale nie na sklepie.
    Klientka

07.10.2022 17:21

Prowadzę z siostrą kwiaciarnie na kościelnej i codziennie chodzimy do sklepu putka obsługa tam jest bardzo miła i przyjazna jestem wierną klientką od kilku miesięcy produktów bezglutenowych, jeszcze się nie zdarzyło abym ze strony pań odczuła by musiały pracować jak za karę wręcz przeciwnie.
    Ruda12

10.08.2022 14:21

Proszę o odpowiedź jak to jest ze stary pracownik podstawę pensji ma niewiele większą od osoby po zleceniu ktora ma na umowie 3400 brutto?

30.09.2022 09:55

Prosimy o bezpośredni kontakt z panią Anną z kadr 22 310 63 07. Bardzo chętnie poznamy szczegóły. Pozdrawiamy

03.10.2022 11:53

Dzień dobry, jeśli nie uzyskała Pani pomocy ze strony koordynatorki to bardzo proszę o kontakt z panią Anną z kadr 223106307. Z robimy co w naszej mocy aby udzielić Pani zadowalającej odpowiedzi. Pozdrawiamy

18.09.2022 19:52

Dzień dobry. Proszę o odpowiedź. Kiedy zostanie wprowadzony program który pozwoli na kupowanie przez pracowników pieczywa według nowych zasad. ?
    ja

20.09.2022 18:15

A jakby miało to wyglądać?

22.09.2022 21:06

No o to właśnie pytam. Mają być zmiany ale od kiedy i jakie nie wiadomo.
    Fan Putki

20.09.2022 22:56

Ostatnio zawitałem do Waszego sklepu na Henella. Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi, zwłaszcza Pani, która miała plakietkę "uczę się"...długie czarne włosy i uśmiechnięta twarz. Jestem pewny, że nie pracuje u Was za karę. O Waszych produktach nie będę pisał bo są wyśmienite, ale jak będziecie mieli takie pracownice jak ta Pani..."uczennica" to zawsze wejdę do Waszego punktu i zakupię świerze bułki. Podstawa, to dobry sprzedawca a ta Pani to powinna uczyć innych relacji z klientem.

22.09.2022 09:56

Witamy i dziękujemy za dodanie opinii. My również bardzo doceniamy naszych Pracowników i jesteśmy z nich dumni. Zapraszamy do kolejnych odwiedzin w naszych piekarniach. Pozdrawiamy!
    Samanta

08.08.2022 18:35

Praca ogólnie jest w porządku, ale odnośnie wody dla pracowników w żadnym punkcie nie spotkałam się, aby ja pracodawca zapewniał. Wszyscy musieli kupować sobie ja sami.
    Nowa

18.09.2022 21:09

Ja osobiście uważam że każda poprawa komfortu pracy jest wazna.Wlasnie młodzież uczy nas stare wygi że nie tylko pracownik ma obowiązki ale i swoje prawa.Dobrze że młodzież jest taka wygadana i ma poczucie że praca musi być zarówno dobrze wykonywana przez pracownika ale równiez dobrze wynagradzana przez pracodawcę.
    Kika

20.09.2022 17:44

Bardzo mądrze napisane.Niektore stare pracownice powinny brac przykład z mlodych i glosno mówić co im nie odpowiada,a nie tylko pod nosem ...Jesli chcesz cos zmienić pytaj,roznawiaj
    Mona Lisa

10.09.2022 19:48

Putka Skarbka z Gór bardzo miła obsługa, szeroki wybór asortymentu, ale proszę Państwa to co koło Waszej piekarni się dzieje to jakieś Zoo szczurów. Siedzę z dzieckiem przed piekarnią, a obok mojej córki przebiega szczur, jestem przerażona. Przez Państwa stoliki ciężko jest się minąć choćby z rowerzystą.

12.09.2022 11:28

Dzień dobry, dziękujemy za Pani opinię. Niestety, problem z gryzoniami dotyczy całego bazarku. Zgłaszaliśmy to do administracji, która zapewniła, że zajmie się tą sprawą. Pozdrawiamy.
    Hfjckk

31.08.2022 00:05

Czy pracuje się u was po 8 h i jak wyglada praca w sobotę?

01.09.2022 10:15

Witamy, dziękujemy za zainteresowanie warunkami pracy w naszej firmie. Prosimy o kontakt z biurem rekrutacji na [email protected] lub 607 046 115. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy
    Elo320

25.08.2022 19:47

Czy wszytskie wpisy są publikowane ? Czy wybierane tylko te pozytywne ? :)

29.08.2022 10:45

Witamy, na naszej stronie znajdują się wpisy zarówno pozytywne jak i negatywne. Uważamy, że dzięki konstruktywnej krytyce możemy stać się lepszym pracodawcą. Chętnie poznajemy Państwa opinie i jeśli tylko możemy wprowadzamy usprawnienia. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu dzięki któremu współpraca odbywa się znacznie sprawniej. Niestety, część opinii jest niezgodna z regulaminem i dlatego zostaje zarchiwizowana przez administratora. Pozdrawiamy

11.07.2022 10:21

Ceny pieczywa idą do góry a my dalej mamy możliwość robienia zamówień pracowniczych za minimum 40 zł. Kiedy to się zmieni?? Kiedy dostaniemy jakaś kartę rabatową lub deputat tak jak w konkurencjach? Jest to mega niesprawiedliwe że na piekarni i cukierni mają niektóre rzeczy za free lub po mniejszej cenie bez limitu a my ekspedientki musimy brać coś na siłę żeby te 40 zł uzbierać zwłaszcza jeśli są tylko 2 ekspedientki na punkcie.
    Zuzia

26.08.2022 20:44

Witam, Jaki stan poszukiwań? Coś znaleźli czy jak zwykle?

29.08.2022 10:27

Dzień dobry, jesteśmy już w fazie testów. Pozdrawiamy

24.06.2022 13:27

Tak czytam od jakiegoś czasu wasze komentarze i jest mi wstyd, że takie dziewczyny pracują u nas w firmie. Ciągłe pretensje i narzekanie. Za siedzenie na (usunięte przez administratora) i nic nie robienie to wam nikt nie zapłaci. Jak się nie podoba to droga wolna. Nie podpisałyście dożywotniej umowy w Putce. Idźcie do Biedronki wtedy zobaczycie co to jest ciężka praca. Ja polecam prace w Putce. Pracuję 4 lata i jestem zadowolona ???????????? Pozdrawiam!
    Kara

18.07.2022 19:15

????

26.08.2022 12:49

W czym problem? Coś nie tak napisałam?
    Ultra

23.08.2022 13:23

Dnia 23/08 zakupiłem w państwa sklepie w Warszawie Owsiankę Orzechową z Malinami. Po otwarciu pojemnika zauważyłem że maliny sa spleśniałe.

23.08.2022 13:36

Dzień dobry, Bardzo prosimy o kontakt z działem reklamacji na [email protected] i podanie szczegółów zakupu.

19.08.2022 19:56

Mam pytanie moze ktoś się orientuję co zribic Poleciłam znajoma do pracy jest teraz w trakcie szkolenia, ale dziewczyna która ja szkoli kompletnie nic jej nie uczy, cały czas tylko się wywyższa ze to od niej będzie zależało gdzie ja przyjmą i czy w ogóle jej przyjmą Dziewczyna naprwde chce pracować ale podejście dziewczyny szkolącej jest nieodpowiednie bo zamiast uczyć tylko ma w jej stronę głupie komentarze

22.08.2022 10:27

Dzień dobry, dziękujemy za Pani wpis. Bardzo zależy nam na tym aby proces wdrażania nowych pracowników odbywał się jak najsprawniej, dlatego wszystkie opinie na ten temat są dla nas niezmiernie ważne. Bardzo proszę o kontakt z osobą odpowiedzialną za szkolenie nowych sprzedawców pod numerem 605 444 400 i podanie szczegółów. . Pozdrawiamy

02.08.2022 08:30

Wczasy pracownicze w Kamieniu na Mazurach oceniam bardzo pozytywnie, dużo atrakcji dla dzieci, pyszne jedzenie, cudowne miejsce, z chęcią tam wrócę ????
    Pracownica

11.08.2022 13:59

A ja z miła chęcią skorzystała bym z wczasów do Zakopanego,może będą niebawem w ofercie?

11.08.2022 14:28

Przekażemy Pani prośbę. W przyszłości prosimy o zgłaszanie podobnych uwag bezpośrednio do działu kadr. Pozdrawiamy

25.07.2022 21:56

Tak z czystej ciekawości, czy wrócą jeszcze pikniki ? :)

10.08.2022 19:48

Jaka była rekompensata? Nie zauważyłam?

11.08.2022 09:07

Ponawiamy naszą wypowiedź, że żadnej rekompensaty nie było. Pozdrawiamy

28.07.2022 17:39

Praca w piekarni Putka wymaga umiejętności dobrej organizacji pracy ale to nie problem,wszystkiego można się nauczyć, wypłata na czas ,dobra premia. Kontakt z kordynatorem pracy możliwy cały czas ,wszystkie kłopoty i inne sprawy rozwiązywane na bieżąco! Współpracownicy zazwyczaj bardzo mili i pomocni ,przykładają się by uczyć nowe osoby . Z małymi wyjątkami i to należało aby pracodawca kontrolował i położył większy nacisk ponieważ są ludzie którzy mogą skutecznie zniechęcić nowe osoby do pracy w tej firmie a szkoda bo praca jest na prawdę super ! Polecam

29.07.2022 15:03

Dzień dobry, dziękujemy za dodanie opinii. Zadowolony Pracownik jest dla nas zawsze powodem do radości:) Jednocześnie chciałabym zachęcić do kontaktu z osobą odpowiedzialną za projekt wdrażania nowych pracowników pod numerem 605 444 400 . Szczegółowe informacje będą dla nas bardzo cenne. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnie Cukiernie Putka?

Kontakt - Piekarnie Cukiernie Putka

Sadowa 36 05-850 Jawczyce

Patrycja

26.07.2022 10:26

W pracy panuje bardzo dobra atmosfera. Można liczyć na stabilne zatrudnienie i sporo fajnych benefitów, takich jak karta MultiSport czy prywatna opieka medyczna.

27.07.2022 12:04

Witamy i dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrawiamy!
    Klient

27.07.2022 11:58

Polecam z całego serca Piekarnie Putka, jestem wielką fanką Waszych produktów bezglutenowych. Dziękuję

27.07.2022 12:02

Dzień dobry, dziękujemy za przemiłą opinię. Nasze produkty bezglutenowe polecają się na przyszłość;) Pozdrawiamy
    Julia N.

15.07.2022 18:39

Uczciwy i dbający o pracowników pracodawca. Od początku umowa, wypłata na czas, benefity. Polecam!

19.07.2022 09:07

Dzień dobry, dziękujemy za opinię.

26.07.2022 09:01

Dzień dobry, preferowaną formą zatrudnienia jest umowa o pracę. Prosimy o kontakt na [email protected]. Pozdrawiamy

22.07.2022 17:26

Rozmowa pozytywnie myślę że nie będę żałował decyzji i pracy

25.07.2022 08:42

Dzień dobry, cieszymy się, że rozmowa przebiegła dla Pana pozytywnie. Witamy w zespole:)
    Agnieszka

14.07.2022 12:08

Kupiłam dziś ciastko Brownie w punkcie przy ul. Kaliny Jędrusik w Warszawie. Obeschnięte, twarde i i z posmakiem stęchlizny. 4.50 kosztowało. Czy ekspedientka nie powinna uprzedzić że to stary produkt?

15.07.2022 08:55

Dzień dobry, Najmocniej przepraszamy za tę sytuację która oczywiście nie powinna mieć miejsca. Dziękujemy za zgłoszenie tej nieprawidłowości której oczywiście nie pozostawimy bez reakcji. Panią zapraszamy do piekarni gdzie wręczymy gratisowy pełnowartościowy produkt.
    Pati

18.07.2022 20:16

Ekspedientka nie próbuje każdego produktu .Nie jest wszechwiedząca .Proszę być wyrozumiała.

01.07.2022 10:42

Witam. Pracuję w firmie od dwóch lat ,czy normalną praktyka jest to ,że pracownik co miesiąc zmienia miejsce pracy ? Proszę wyjaśnić ,czemu te praktyki służą ? Czy to jest standardowe podejscie koordynatorow ? Często nowe osoby są rzucane ze sklepu do sklepu w częstotliwości co miesiąc co dwa miesiące inny sklep ? Pozdrawiam D.

04.07.2022 10:34

Dzień dobry, Zmiana miejsca pracy może mieć różne powody. Ciężko jest nam jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie, ponieważ nie wiemy którego przypadku dotyczy. Prosimy o bezpośredni kontakt z przełożonym lub kadrami. Pozdrawiamy
    ...

02.07.2022 08:25

.....JAKIE ZAROBKI SPRZEDAWCA,GODZINY PRACY,DNI....ile na rękę...Z góry dziękuję.....proszę o info obecnych i byłych pracowników.Co was pozytywnego spotkało w tej firmie.Z góry dziękuję za info
    Sara

23.06.2022 20:19

Witam, Ile sobót w miesiacu trzeba przepracowac na umowie na caly etat? I po ile godzin sie pracuje na jakiej stawce? Czy za sb sa odbiory wolnych dni w tygodniu ? Pozdrawiam

29.06.2022 11:57

Pracowałam tyle lat i nigdy nie było tak, żebyśmy dostały na sklepie butelkę wody od pracodawcy.

29.06.2022 12:01

Dzień dobry, Woda w naszych punktach jest przebadana przez sanepid i oceniona jako zdatna do spożycia. Pozdrawiamy
    MM

28.06.2022 16:32

Czy przy takiej pogodzie i temperaturze pracodawca nie powinien zapewnić wody do picia

29.06.2022 09:32

Witam, Oczywiście, pracodawca zapewnia wodę.
    Zniesmaczona

22.06.2022 18:31

Czy głośno wypowiadane sprośne żarty i wulgarne komentarze Pana, naprawiającego maszynę do krojenia, odnoszące się do aparycji pracownic i wchodzących Klientek to nowy standard obsługi w sklepach Putka? (usunięte przez administratora), to rodzaj powitania, który jeszcze nie dotarł na prowincję ze stolicy ?

23.06.2022 14:14

Witamy, Dziękujemy za zgłoszenie incydentu. Oczywiście nie pochwalamy takiego zachowania i przykro nam, że musiała być Pani jego świadkiem. Bardzo prosimy o podanie szczegółów zdarzenia pod numerem 22 31 06 307. Pozdrawiamy
    Ochotnik

21.06.2022 15:21

Witam, Chcialam sie dowiedziec jakie sa zarbki jako ekspedientka w piekarni pracujac na caly etat ale bez dodatnow zadnych 12 h tylko po 8 i dwie sb pracujace w miesiacu??? Pozdrawiam
    Niki

21.06.2022 17:19

Jeśli na jednym pasku nie było dodatku za godziny nocne a na drugim były za 30 zł.to jak została wyliczona pensja czy nie powinna być wyższa o te 30 zł.Swoja droga czy godziny nocne nie mają wyższej stawki?

22.06.2022 14:41

Witamy, Za godziny nocne przysługuje dodatek. W tym miesiącu wystąpił błąd na pasku wypłat. W dniu wczorajszym ponowiliśmy ich wysyłkę. Dodatek został doliczony do wynagrodzenia pomimo, że na pasku nie był widoczny. Bardzo prosimy o zgłaszanie podobnych pytań bezpośrednio do działu kadr. Pozdrawiamy
    Klientka

15.06.2022 18:40

Ul .Wileńska godz 19 brak pieczywa nie pierwszy raz po co jest w takim razie do 20

17.06.2022 07:45

Dzień dobry, dziękujemy za Pani wpis. Przyjrzymy się tej sprawie. Pozdrawiamy
    Ula

14.06.2022 07:22

Jacy lekarze znajdują się w pakiecie podstawowym w enel-medzie? U kogo można się tego dowiedzieć?

14.06.2022 07:56

Dzień dobry, proszę o kontakt z biurem kadr. Chętnie odpowiemy na Pani pytania.
    Zofia

01.06.2022 18:44

opinia dotyczy jakości pieczywa dokładnie chałka, niedopieczona klei sie do zębów narna jakość nie polecam

02.06.2022 08:34

Dziękujemy za wiadomość, została ona przekazana do działu technologicznego, który zweryfikuje produkt pod kątem wymienionych uwag.
    Q24

25.05.2022 14:25

Dlaczego soboty pracujące są z góry ustalane po 1 zm
    Beti

29.05.2022 16:51

To dlaczego po 2zm.czesto przychodzi się na 2 dzień na 12godz.od.5.30 do 17.30.Mi to nie przeszkadza ale po co zasłaniać się kodeksem jeśli wiele rzeczy nie jest zgodne z kodeksem np.wolne dni ,które pracownik ma prawo sobie wybrać a nie mieć narzucane przez osobę robiąca grafik.Czy grafiki mogłyby robić bardziej kompetentne osoby,które myślą troszkę o pracowniku aby nie był przemęczony.czy tydzień na rano od 5,30 co drugi dzień 12 i pracująca sobota to jest w porządku?Czy ,któraś z koordynatorem miałaby ochotę tak pracować? Może mogłyby chociaż spróbować?
    Ktoś tam

31.05.2022 18:11

Najlepiej by chyba było jakby każdy sklep grafik układał sobie sam .. nie musiałby być poprawiany po 3 razy
    Stała klientka

28.12.2021 21:13

Nie znalazłam żadnego mejla żeby skierować uwagi. Chodzi o lokal przy ul. rakowieckiej - proszę zwrócić uwagę na punktualność otwierania piekarni - skoro deklarują Państwo otwarcie od 6.30 niech tak będzie. Ekspedientki są w sklepie ale zajmują się innymi obowiązkami - domyślam się że czasem trudno się wyrobić ale trzeba nauczyć się odpowiednio zarządzać czasem celem przyjęcia klienta już o 6.30. Stanie pod piekarnia zwłaszcza przy temperaturach powyżej 10 stopni na minusie nie jest komfortowe. Wniosek nasuwa się sam - dobrze że konkurencji dużo jest wokoło.

29.04.2022 12:12

Wie pani czasem nie mamy wpływu na to jak długo zajmuje nam rozłożenie towaru. Czasem jak się jest samemu to trzeba wypiec bułki wyłorzyć całą lodówkę i wszystko na półki a to wcale nie jest takie proste jak się wydaje i nie idzie tak szybko jak może się wydawać.
    Beti

30.05.2022 16:54

Myślę,że każda koordynatorka doskonale wie o co chodzi.Prxeciez to one układają grafiki Może to je trzeba zapytać jak to powinno wyglądać a jak wygląda.Czy obowiązki sprzedawcy jest jeszcze obsługa klienta.Bo już coraz mniej czasu jest na to.Zasypywane jesteśmy mailami w każdej sprawie.Noe wiem czy ktoś jest w stanie to wszystko pamiętać.
    OnA

20.05.2022 13:17

Ja osobiście nie polecam, brak pomocy i wsparcia od innych dziewczyn mówiąc " ja też się uczyłam sama ", wielkie wymagania, pieniądze takie sobie jak na tyle obowiązków(usunięte przez administratora) Nie polecam jako pracodawcę.
    Wiola

29.05.2022 22:08

Hej.Ja planuje składać CV i tak się zastanawiam czy możesz napisać na jakim to rejonie było no być może nie w każdym sklepie tak jest .Będę wdzięczna za odpowiedź .

30.05.2022 09:03

Witamy, W każdym z naszych sklepów wprowadziliśmy identyczny system wdrażania nowych osób. W pierwszych dniach pracy, szkoleniem pracownika zajmuje się specjalnie do tego przygotowana osoba sprzedawca- opiekun. Zachęcamy do kontaktu na [email protected]. Z chęcią odpowiemy na wszystkie Pani pytania. Pozdrawiamy
    Pol

08.05.2022 19:07

Mam take pytanie, czy zawsze muszą być gorąnce sznytki, jak zawsze wymagala koordynatorka? Mimo tego że garuję się sznytki od 2 do 3 godzin.

17.05.2022 08:05

Dla nowych pracowników przewidziane są szkolenia, a potem stała opieka osoby odpowiedzialnej w Putce za wypieki. Są spisane instrukcje wypieku dla każdego produktu plus zawsze można się wspomóc doświadczeniem starszych stażem koleżanek, więc wiedza nie jest trudna do przyswojenia.
    Niunia

18.05.2022 21:10

Praca jest naprawdę fajna :) jestem z Putka od kilku lat i nie narzekam.
    Hdkskl

12.05.2022 07:26

Na jakie zarobki można liczyć na stanowisku sprzedawcy podczas okresu próbnego?

13.05.2022 13:32

Dzień dobry, zachęcam do kontaktu z naszym rekruterem, który chętnie odpowie na wszelkie pytania: [email protected] Pozdrawiam
    Hdkskl

17.05.2022 07:25

Rozmawiałam w sklepie putki z Paniami ekspedientkami. Powiedziały że można liczyć na 2800 netto
    Ewka

06.05.2022 21:32

Jedna gwiazdką dla sklepu Putka to i tak za dużo. Do zamówienia na pieczywo bezglutenowe dodali w gratisie focaccie z glutenem. Nie mają pojęcia co to celiakia i dieta bezglutenowa. Ignoranci i nieuki. Lepiej nie kupować tam produktów bezglutenowych bo oni nie mają pojęcia co oznacza dieta bezglutenowa.

09.05.2022 10:00

Drogi Kliencie, bardzo przepraszamy za to niedociągnięcie. Jak najbardziej wiemy co to jest celiakia i z jakimi obostrzeniami łączy się dieta bezglutenowa. Dla takich Klientów mamy dedykowany certyfikowany sklep online putkabezglutenu.pl w oddzielnym budynku gdzie zachowana jest najwyższa ostrożność i na żadnym etapie produkty bezglutenowe nie mają kontaktu z tradycyjnymi. W sklepie putkaonline.pl oferujemy przede wszystkim produkty zawierające gluten, a te bezglutenowe są tylko dodatkiem i jest on dedykowany osobom jedynie z nietolerancja, dla których kontakt z glutenem nie jest niebezpieczny. Niemniej przyznajemy się do błędu. Do paczki w której 100% zamówionych produktów była bezglutenowa, nie powinnyśmy dorzucać gratisowej próbki Focacci, za co najmocniej przepraszamy. Prosimy o podanie numeru zamówienia, to wyślemy paczkę jeszcze raz, a na kolejne zakupy zapraszamy najlepiej na putkabezglutenu.pl.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnie Cukiernie Putka