3.3/5

Ząbki - Piekarnia Putka

3. Opinie o pracodawcach Jawczyce
  5. Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka

Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka Jawczyce

Nie przegap nowości o Piekarnie Cukiernie Putka!

01.07.2022 10:42

Witam. Pracuję w firmie od dwóch lat ,czy normalną praktyka jest to ,że pracownik co miesiąc zmienia miejsce pracy ? Proszę wyjaśnić ,czemu te praktyki służą ? Czy to jest standardowe podejscie koordynatorow ? Często nowe osoby są rzucane ze sklepu do sklepu w częstotliwości co miesiąc co dwa miesiące inny sklep ? Pozdrawiam D.

04.07.2022 10:34

Dzień dobry, Zmiana miejsca pracy może mieć różne powody. Ciężko jest nam jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie, ponieważ nie wiemy którego przypadku dotyczy. Prosimy o bezpośredni kontakt z przełożonym lub kadrami. Pozdrawiamy
...

02.07.2022 08:25

.....JAKIE ZAROBKI SPRZEDAWCA,GODZINY PRACY,DNI....ile na rękę...Z góry dziękuję.....proszę o info obecnych i byłych pracowników.Co was pozytywnego spotkało w tej firmie.Z góry dziękuję za info
Sara

23.06.2022 20:19

Witam, Ile sobót w miesiacu trzeba przepracowac na umowie na caly etat? I po ile godzin sie pracuje na jakiej stawce? Czy za sb sa odbiory wolnych dni w tygodniu ? Pozdrawiam

29.06.2022 11:57

Pracowałam tyle lat i nigdy nie było tak, żebyśmy dostały na sklepie butelkę wody od pracodawcy.

29.06.2022 12:01

Dzień dobry, Woda w naszych punktach jest przebadana przez sanepid i oceniona jako zdatna do spożycia. Pozdrawiamy
MM

28.06.2022 16:32

Czy przy takiej pogodzie i temperaturze pracodawca nie powinien zapewnić wody do picia

29.06.2022 09:32

Witam, Oczywiście, pracodawca zapewnia wodę.
Zniesmaczona

22.06.2022 18:31

Czy głośno wypowiadane sprośne żarty i wulgarne komentarze Pana, naprawiającego maszynę do krojenia, odnoszące się do aparycji pracownic i wchodzących Klientek to nowy standard obsługi w sklepach Putka? (usunięte przez administratora), to rodzaj powitania, który jeszcze nie dotarł na prowincję ze stolicy ?

23.06.2022 14:14

Witamy, Dziękujemy za zgłoszenie incydentu. Oczywiście nie pochwalamy takiego zachowania i przykro nam, że musiała być Pani jego świadkiem. Bardzo prosimy o podanie szczegółów zdarzenia pod numerem 22 31 06 307. Pozdrawiamy
Ochotnik

21.06.2022 15:21

Witam, Chcialam sie dowiedziec jakie sa zarbki jako ekspedientka w piekarni pracujac na caly etat ale bez dodatnow zadnych 12 h tylko po 8 i dwie sb pracujace w miesiacu??? Pozdrawiam
Niki

21.06.2022 17:19

Jeśli na jednym pasku nie było dodatku za godziny nocne a na drugim były za 30 zł.to jak została wyliczona pensja czy nie powinna być wyższa o te 30 zł.Swoja droga czy godziny nocne nie mają wyższej stawki?

22.06.2022 14:41

Witamy, Za godziny nocne przysługuje dodatek. W tym miesiącu wystąpił błąd na pasku wypłat. W dniu wczorajszym ponowiliśmy ich wysyłkę. Dodatek został doliczony do wynagrodzenia pomimo, że na pasku nie był widoczny. Bardzo prosimy o zgłaszanie podobnych pytań bezpośrednio do działu kadr. Pozdrawiamy
Klientka

15.06.2022 18:40

Ul .Wileńska godz 19 brak pieczywa nie pierwszy raz po co jest w takim razie do 20

17.06.2022 07:45

Dzień dobry, dziękujemy za Pani wpis. Przyjrzymy się tej sprawie. Pozdrawiamy
Ula

14.06.2022 07:22

Jacy lekarze znajdują się w pakiecie podstawowym w enel-medzie? U kogo można się tego dowiedzieć?

14.06.2022 07:56

Dzień dobry, proszę o kontakt z biurem kadr. Chętnie odpowiemy na Pani pytania.
Zofia

01.06.2022 18:44

opinia dotyczy jakości pieczywa dokładnie chałka, niedopieczona klei sie do zębów narna jakość nie polecam

02.06.2022 08:34

Dziękujemy za wiadomość, została ona przekazana do działu technologicznego, który zweryfikuje produkt pod kątem wymienionych uwag.
Q24

25.05.2022 14:25

Dlaczego soboty pracujące są z góry ustalane po 1 zm

29.05.2022 16:51

To dlaczego po 2zm.czesto przychodzi się na 2 dzień na 12godz.od.5.30 do 17.30.Mi to nie przeszkadza ale po co zasłaniać się kodeksem jeśli wiele rzeczy nie jest zgodne z kodeksem np.wolne dni ,które pracownik ma prawo sobie wybrać a nie mieć narzucane przez osobę robiąca grafik.Czy grafiki mogłyby robić bardziej kompetentne osoby,które myślą troszkę o pracowniku aby nie był przemęczony.czy tydzień na rano od 5,30 co drugi dzień 12 i pracująca sobota to jest w porządku?Czy ,któraś z koordynatorem miałaby ochotę tak pracować? Może mogłyby chociaż spróbować?
Ktoś tam

31.05.2022 18:11

Najlepiej by chyba było jakby każdy sklep grafik układał sobie sam .. nie musiałby być poprawiany po 3 razy
Stała klientka

28.12.2021 21:13

Nie znalazłam żadnego mejla żeby skierować uwagi. Chodzi o lokal przy ul. rakowieckiej - proszę zwrócić uwagę na punktualność otwierania piekarni - skoro deklarują Państwo otwarcie od 6.30 niech tak będzie. Ekspedientki są w sklepie ale zajmują się innymi obowiązkami - domyślam się że czasem trudno się wyrobić ale trzeba nauczyć się odpowiednio zarządzać czasem celem przyjęcia klienta już o 6.30. Stanie pod piekarnia zwłaszcza przy temperaturach powyżej 10 stopni na minusie nie jest komfortowe. Wniosek nasuwa się sam - dobrze że konkurencji dużo jest wokoło.

29.04.2022 12:12

Wie pani czasem nie mamy wpływu na to jak długo zajmuje nam rozłożenie towaru. Czasem jak się jest samemu to trzeba wypiec bułki wyłorzyć całą lodówkę i wszystko na półki a to wcale nie jest takie proste jak się wydaje i nie idzie tak szybko jak może się wydawać.

30.05.2022 16:54

Myślę,że każda koordynatorka doskonale wie o co chodzi.Prxeciez to one układają grafiki Może to je trzeba zapytać jak to powinno wyglądać a jak wygląda.Czy obowiązki sprzedawcy jest jeszcze obsługa klienta.Bo już coraz mniej czasu jest na to.Zasypywane jesteśmy mailami w każdej sprawie.Noe wiem czy ktoś jest w stanie to wszystko pamiętać.
OnA

20.05.2022 13:17

Ja osobiście nie polecam, brak pomocy i wsparcia od innych dziewczyn mówiąc " ja też się uczyłam sama ", wielkie wymagania, pieniądze takie sobie jak na tyle obowiązków(usunięte przez administratora) Nie polecam jako pracodawcę.
Wiola

29.05.2022 22:08

Hej.Ja planuje składać CV i tak się zastanawiam czy możesz napisać na jakim to rejonie było no być może nie w każdym sklepie tak jest .Będę wdzięczna za odpowiedź .

30.05.2022 09:03

Witamy, W każdym z naszych sklepów wprowadziliśmy identyczny system wdrażania nowych osób. W pierwszych dniach pracy, szkoleniem pracownika zajmuje się specjalnie do tego przygotowana osoba sprzedawca- opiekun. Zachęcamy do kontaktu na [email protected]. Z chęcią odpowiemy na wszystkie Pani pytania. Pozdrawiamy
Pol

08.05.2022 19:07

Mam take pytanie, czy zawsze muszą być gorąnce sznytki, jak zawsze wymagala koordynatorka? Mimo tego że garuję się sznytki od 2 do 3 godzin.

17.05.2022 08:05

Dla nowych pracowników przewidziane są szkolenia, a potem stała opieka osoby odpowiedzialnej w Putce za wypieki. Są spisane instrukcje wypieku dla każdego produktu plus zawsze można się wspomóc doświadczeniem starszych stażem koleżanek, więc wiedza nie jest trudna do przyswojenia.
Niunia

18.05.2022 21:10

Praca jest naprawdę fajna :) jestem z Putka od kilku lat i nie narzekam.
Hdkskl

12.05.2022 07:26

Na jakie zarobki można liczyć na stanowisku sprzedawcy podczas okresu próbnego?

13.05.2022 13:32

Dzień dobry, zachęcam do kontaktu z naszym rekruterem, który chętnie odpowie na wszelkie pytania: [email protected] Pozdrawiam
Hdkskl

17.05.2022 07:25

Rozmawiałam w sklepie putki z Paniami ekspedientkami. Powiedziały że można liczyć na 2800 netto
Ewka

06.05.2022 21:32

Jedna gwiazdką dla sklepu Putka to i tak za dużo. Do zamówienia na pieczywo bezglutenowe dodali w gratisie focaccie z glutenem. Nie mają pojęcia co to celiakia i dieta bezglutenowa. Ignoranci i nieuki. Lepiej nie kupować tam produktów bezglutenowych bo oni nie mają pojęcia co oznacza dieta bezglutenowa.

09.05.2022 10:00

Drogi Kliencie, bardzo przepraszamy za to niedociągnięcie. Jak najbardziej wiemy co to jest celiakia i z jakimi obostrzeniami łączy się dieta bezglutenowa. Dla takich Klientów mamy dedykowany certyfikowany sklep online putkabezglutenu.pl w oddzielnym budynku gdzie zachowana jest najwyższa ostrożność i na żadnym etapie produkty bezglutenowe nie mają kontaktu z tradycyjnymi. W sklepie putkaonline.pl oferujemy przede wszystkim produkty zawierające gluten, a te bezglutenowe są tylko dodatkiem i jest on dedykowany osobom jedynie z nietolerancja, dla których kontakt z glutenem nie jest niebezpieczny. Niemniej przyznajemy się do błędu. Do paczki w której 100% zamówionych produktów była bezglutenowa, nie powinnyśmy dorzucać gratisowej próbki Focacci, za co najmocniej przepraszamy. Prosimy o podanie numeru zamówienia, to wyślemy paczkę jeszcze raz, a na kolejne zakupy zapraszamy najlepiej na putkabezglutenu.pl.

09.02.2022 09:27

Czy to normalne że kierownik odpowiedzialny za zarządzenie personelem sklepów firmowych posiada prywatnie 20 sklepów pod logiem PUTKA? Czy każdy pracownik może otworzyć swój sklep patronacki i dalej być pracownikiem etatowym w firmie?
Pracownik ex

25.02.2022 08:56

Zaspokoje twoja ciekawość, jako ex pracownik ale następnym razem dobrze się zorientuj zanim zaczniesz rozsiewać ploteczki. Ten wspomniany kierownik nie ma pod soba dodatkowo tyle punktów patronackich a partner tego oto kierownika i to on mnie zatrudniał u siebie w patronacie.

02.05.2022 16:21

I jako były pracownik hobbystycznie tu zaglądasz i odpowiadasz na pytania
Klient

29.04.2022 10:18

Polecam sklep na Sikorskiego w Żyrardowie.Panie miłe ,uśmiechnięte.Oby jak najdłużej były na punkcie.Dwie Panie kojarzę jak pracowały na Okrzeii

29.04.2022 10:55

Witamy i dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy

28.03.2022 22:11

Witam. Czy w tym roku piknik się odbędzie?? Obostrzenia praktycznie wszystkie zostały zniesione. Pracownicy mają nadzieje że w tym roku się uda.

05.04.2022 19:26

Witamy, Tak jak już pisaliśmy. Decyzja dotycząca organizacji tegorocznej imprezy integracyjnej nie została jeszcze podjęta. Pozdrawiamy
takie tam

25.04.2022 02:20

osbu "są wliczONE", a nie "wliczeni" wiele koleżanek JEST tego samego zdania, a nie "są" tego samego zdania
BZ

21.04.2022 19:28

Dziękuję Paniom z Pełczynskiego 32 za miłą atmosfere i obsługę. Z wielką przyjemnością odwiedzam Wasz sklep.

22.04.2022 09:55

Ślicznie dziękujemy za dodanie opinii. Pozdrawiamy
Klient

21.02.2022 18:03

Witam,jestem wieloletnim klientem Putki na ul.11Listopada,chciałbym napisać zażalenie-od bardzo dawna panie pracujące w tym punkcie zamawiają tyle pieczywa żeby im nic nie zostało na półkach na koniec dnia,rozumiem że towar ma się nie marnować ale z drugiej strony po godzinie 16 praktycznie nie ma szans żeby kupić białe pieczywo a sklep jest czynny do 19,widzę dwa wyjścia-albo zamawiać więcej albo zamykać wcześniej. Pozdrawia niezadowolony klient.
Ruda

16.03.2022 21:18

W większości sklepów tego typu ok.godz 16 jest juz malo.towaru.Wiec czemu to Pana tak dziwi.
Pati

05.04.2022 05:59

To jest prawda.Cieżko jest na koniec zmiany bardzo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnie Cukiernie Putka?

Kontakt - Piekarnie Cukiernie Putka

Sadowa 36 05-850 Jawczyce

Olaa34

31.03.2022 10:09

Dzień dobry. Chciałam się dowiedzieć czemu pracownicy są przenoszeni na inne punkty po paru miesiącach, a dziewczyny które pracują po 6-7 lat są nie ruszane i pracują na tym samym punkcie od dawna?
Olaa34

31.03.2022 20:39

Nie będę sypać konkretnymi punktami czy nazwiskami, bo to nie o to mi chodzi. Napisałam tutaj, bo moja koordynatorka nie umiała odpowiedzieć na moje pytanie czemu tak się dzieje. Więc myślałam że tutaj dostane odpowiedź.
Pracownica

04.04.2022 15:26

W umowie nie masz napisanej lokalizacji ani przypisanego sklepu więc teoretycznie mogą cię przenieść kiedy chcą i gdzie chcą. Może jeśli ekipa która jest się sprawdza i dogaduje więc dlatego nie są przenoszone ale to tylko moje spostrzeżenia
Gosc

01.04.2022 11:01

Witam. Jeszcze nie dawno pracowałem w PUTCE pamiętam czasy gdzie za wakacje był otracony tylko podatek resztę było finansowane przez firmę a jak to wygląda teraz firma dopłaca część pracownik dopłaca różnice i jeszcze podatek wiem że zaraz powiecie ze wszystko podrożało wakacje też tylko czy wasze wypłaty wzrosły adekwatnie do ceny wyjazdu na pewno nie a teraz pytanie dla czego tak mało pracowników korzysta z wakacyjnych wyjazdów odpowiedź jest prosta bo ich nie stać na dopłaty przy dzisiejszej drożyźnie i inflacji a wakacje w tym roku na pewno będą ostatni raz a dlaczego odpowiedź jest prosta 899 osób uprawnionych do wyjazdów 304 osoby jedzie to zostaje 595 osób jak myślicie jak te 595 osób zaglosuje skoro nie jeżdżą i nic z tego nie mają to dobre i 800 zł starczy na trzy dni na biwak pod namiotem nad WISŁĄ ????
Szarak

31.08.2021 21:45

Pytanie do pracodawcy. Grafiki. Dlaczego skoro etat to 8 godzin pracy, grafiki są robione po 7 godzin zmiana? W momencie oddawania dni wolnych za sobotę, cały czas są niedogodziny. W sumie to za wolny dzień trzeba potem przyjść na 10 albo 13 godzin. Dlaczego nie można robić grafików z 8 godzinnym systemem pracy?
Kasia

31.03.2022 09:09

Są osoby którym tak jak mi nie przeszkadza praca po więcej niż te 12h i właśnie przez was i te wasze donosy nie mogę sobie na to pozwolić. Jeśli wam nie odpowiada to nikt was tu na siłę nie trzyma. Nie musicie pozostałym które chcą pracować utrudniać życia.
Kilkuletni pracownik

31.03.2022 10:04

Zatrudniając się do pracy w Putce każdy jest poinformowany jakie są godziny pracy i jakie są benefity paczki wczasy itp. i wtedy wam to pasuje a potem raptem wszystko wam przeszkadza. Paczki be bo połowę oddajcie, wczasy be bo za dużo osób z firmy godziny złe bo się królewna nie wyśpi. Ludzie serio? Pracuję tu kilka lat nie zawsze ze wszystkiego korzystam ale bardzo się cieszę że takie coś jest zwłaszcza że na rynku nie ma już takich pracodawców którzy oferują wczasy dla pracowników a paczki są albo marne albo tylko dla dzieci. Jak to już kilka osób nie raz pisało nikt was tu nie trzyma jak wam nie pasuje to do widzenia i nie róbcie nie potrzebnego zamieszania.
Barbara

27.10.2021 19:34

Pracuję kilka lat w firmie i tak źle jak jest teraz jeszcze nie było. Pensje niskie a wymagania kosmiczne. Za złe ułożenie ciastek kary, upomnienia i nagany a koordynatorki same nie nadążają za zmianami i jedna drugiej zaprzecza. I jeszcze te ciągłe kontrole, po co to na co, człowiek spięty cały dzień chodzi a tutaj uśmiechaj się, bądź miła. Czy ja mam układać piramidki i sprawdzać czy wzór pasuje do zdjęcia czy obsługiwać Klientów, jak jestem sama na zmianie? Zadowolony Klient czy zadowolona koordynatorka, nie wiem co ważniejsze

29.10.2021 12:41

Dziękujemy za wszystkie informacje, które do nas docierają. Zajmiemy się poruszanymi tematami.

23.03.2022 05:37

Mam do Ciebie pytanie dalej pracujesz w tej firmie skoro jest tak słabo czy udało Ci się zmienić ? Pytam ponieważ zastanawiam się czy składać swoje CV czy nie ?

01.02.2022 14:55

Witam, skoro ceny pieczywa poszły znacznie w górę to czy pracownicy mogą liczyć na podwyżki pensji?

03.03.2022 09:01

Popracujesz dłużej to zrozumiesz Po 3 miesiącach to pewnie nawet nie byłaś sama na zmianie .Nie otwierała i nie zamykalas sama.Wogole teraz bardzo długo nianczy się nowe osoby takie zdolne.No nie wszystkie oczywiście są wyjątki.Od dłuższego czasu pracuję z nowymi osobami i jest źle.

21.03.2022 12:15

A na jakim punkcie jeśli można wiedzieć ?Jaka dzielnica Warszawy ?
Pierogi

20.03.2022 17:52

Z samej ciekawości zapytam dlaczego została zmieniona nazwa pierogów ruskich ? Skoro one nie mają nic z tym krajem wspólnego?
Jadwiga

02.02.2022 07:12

Pracuje na sklepie gdzie najważniejsze dla moich współpracownic jest zapalenie papierosa. Nie rządzi ruch brud ale papieros. Ciężko się pracuje w takich warunkach.

07.03.2022 13:21

No tak zawsze znajdzie się wytłumaczenie żeby zapalić.Jesli chcesz wiedzieć to nie dzwonię prywatnie w pracy,nie palę a śniadanie jem w tak zwanym między czasie.Znam pałace które jedzą,dzwonią i wychodzą na papierosa kilka razy po ok ,10 min.
Pracownica

15.03.2022 08:36

Skoro masz takie koleżanki na zmianie to dlaczego im tego nie powiesz tylko piszesz na goworku? Czy nie łatwiej by było to załatwić między sobą?
Gela

26.02.2022 19:49

Czy koordynatorka moze dysponować moim urlopem ?
Ona

02.03.2022 19:42

Nie nie może chyba ze jest to urlop zaległy Jakiś czas temu dzownilam wyżej i pytalam :)

07.03.2022 14:04

Witamy, Proszę o kontakt z biurem kadr. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy
Piastów przy Biedronce

05.03.2022 07:21

Dlaczego dzisiaj tj.5.03.2022 dostałem pieczywo IG z datą do 6 03 a zawsze jak kupuję to pieczywo to data jest 3 dniowa to powinno być 7.03 20221r.
Ada

05.03.2022 16:24

Może błąd na produkcji podczas metkowania, ponieważ jest to chleb, który codziennie jest oddawany na piekarnie :) Czasami się zdarzają takie błędy, rzecz ludzka ???? Pozdrawiam

07.03.2022 14:02

Dzień dobry, proszę o kontakt na [email protected]

25.12.2021 14:44

03.03.2022 09:05

Rozmawiałam .To nie była miła rozmowa.Nic z tego nie wynikło.Koordynatorka przynajmniej moja jest bardzo niepomocna chyba że sama potrzebuje pomocy wtedy jest nawet miła.

03.03.2022 10:00

Witam, Proszę o kontakt z biurem kadr pod numerem 22 31 06 307 z Anną J. Pozdrawiam

25.02.2022 15:51

Witam serdecznie podzielę się swoją opinią pracy w Putce jak firma jest bardzo dobrym pracodawca i z całego serca polecam .Pracowałam od samego początku na jednym punkcie był zgrany zespół do puki jedna osoba nie poszła na L4 a drugiej osobie nie przedłużyli umowy i jak przyszły 2 koleżanki zaczęły kopać dołki pod denna i niestety nie przedłużyli mi umowy po ponoć jestem konfliktową osoba to czemu byłam wysyłana na inne sklepy żeby pomóc bo brakowało osób do pracy czemu góra nie zweryfikuje tego co się dzieje na sklepie np. klientów albo osób które są postronne bo nie wszystkie kordynatorki to sprawdzają .Bardzo dobra kordynatorka była Joanna i bardzo dobra jest Iza ,idą bo widzą u pracownika kto się stara kto dobrze obsługuje i poleca kto zwiększa dostawy żeby był większy utarg i jak jest jakiś problem na sklepie to wysłuchają 2 strony i rozwiązują problem .a jest kordynatorka która wysłucha 2 strony i nie sprawdzi kto jest winien i dlatego okazało się że jestem konfliktową i nie przedłużyli mi umowy .na czas nie określony schociaz na moim punkcie miałam naj więcej sprzedanych polecanych i ale jako Firmę bardzo polecam
Anna

25.02.2022 19:58

Też miałam taką sytuację Firma jest bardzo dobra i z całego serca polecam pracę w Putce
KLIENT PIASECZNO

23.02.2022 09:19

Co Piekarnia dodaje do bułek typu grahamka ze slonecznikiem że po przekrojeniu i próbie posmarowania masłem bułka się rozpada i się kruszy na drobne kawalki i trzeba kombinować żeby z tego zrobić kanapkę a bułka prawie 2 zl
Artur

23.02.2022 23:19

Na 80% bułka była mrożona

24.02.2022 11:07

Witamy, Nasze produkty nie są mrożone, więc nie ma takiej możliwości. Wszystkie produkty, które prosto z pieca można zakupić w naszych sklepach, wypiekane są ze świeżego, niemrożonego ciasta. Każdego dnia piekarze w Jawczycach starannie wyrabiają ciasto, dzielą je i nadają mu kształty. Tak przygotowane zostaje schłodzone (nie zamrożone) i trafia do poszczególnych piekarni stacjonarnych. Tu przeszkolony personel dba, by w odpowiedniej temperaturze garowania ciasto wyrosło. Następnie dla poszczególnych produktów wybierany jest odpowiedni program pieczenia. Pieczywo z odroczonego wypieku utrzymuje dłużej świeżość, jest mniej wysuszone i charakteryzuje się lepszym smakiem oraz głębszym aromatem. Pozdrawiamy
Miła

17.02.2022 12:06

Szukam pracy

17.02.2022 12:16

Prosimy o wysłanie CV na maila [email protected].
Hhhhgf

11.02.2022 10:21

Witam jestem ciekawa ile można zarobić miesięcznie w Putce jako sprzedawca kasjer w piekarni?

11.02.2022 10:26

Witamy, zachęcamy do kontaktu na [email protected]. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy

10.02.2022 07:07

Czy będąc pracownikiem firmy można jednocześnie otworzyć sklep patronacki?

10.02.2022 16:28

To co zawiera umowa a to czy pracodawca wyrazi zgodę to drugie. Chodzi mi o sklep patronacki Putki więc to już nie jest takie oczywiste.

10.02.2022 16:56

Witamy, W celu uzyskania informacji odnośnie sklepów patronackich zachęcamy do kontaktu z działem sprzedaży. Pozdrawiamy
Babik

07.02.2022 10:37

I jeszcze jedno chodzi o piekarnie przy Ken 15 . Przychodzę do państwa co najmniej od 4 lat.
Babik

07.02.2022 10:25

Witam, chciałabym przede wszystkim pochwalić p. Ewę jest świetna potrafi sprzedać, zachwalić,porozmawiać i do tego jest uśmiechnięta . Pieczywo jak pieczywo, nie jest najgorsze. Pozdrawiam
Nowa

27.01.2022 19:24

Co to znaczy piekarnia pół gastronomiczna? Jakie obowiązki mają dziewczyny pracujące na takich punktach?
Nowa

02.02.2022 21:22

Słyszałam od pani która pracuje u Was że się takie otwierają

03.02.2022 09:55

Witam, Prawdopodobnie osoba ta miała na myśli filię gastronomiczną.
Mąż

22.01.2022 07:13

"Putka płaci na start bardzo dobrze. Zwykle na takim stanowisku dostaje się 2500-2800 na rękę. " Jak czytam takie opinie to już wiem ,że nie są to wpisy prawdziwe.Jak widzę Putka bardzo mocno zaangażowała się w GoWork.Najwyrazniej działa ktoś na poprawę pijaru. A to już pierwszy sygnał ,że nie jest dobrze .Radzę jako ktoś troszkę w tym temacie doświadczony o wpisy bardziej realne ...będą bardziej wiarygodne. Do sedna... ????Nie piszcie prosze, że przy dzisiejszej inflacji 2500-2800 to dużo.Serio.Moja żona wstaje po nocach ,pracuje od rana do nocy jak robot za śmieszne pieniądze.Wymagacie od pracownicy wiele dając tak niewiele...Państwo liczycie na dobrych pracowników za te grosze?Moja żona jest osobą bardzo pracowita i uczciwa -to taki typ Pracowitej mróweczki ,ale z tego co wiem I widzę po jej zarobkach totalnie się u Was marnuje.Powoli namawiam żonę do zmiany pracy na bardziej ambitna, puki co bezskutecznie ,natomiast dziwi mnie to bo ledwo patrzy na oczy z przemęczenia .Doceniajcie dobrych pracowników ...tak szybko odchodzą ????A ja i tak w końcu ja namowie ???????????? Co na plus ?Zauważyłem że firma stara się i to widać ,fajne przemyslane etapy rekrutacji,panie prowadzące pierwsze spotkania z kandydatkami rzeczowe konkretne i zabawne (w dobrym tego słowa znaczeniu ).Widać ,że Putka się stara podwyższać jakoś usług ,co się chwali .Zarządza firma zespół ludzi,który jest dobry w tym co robi -nie da się tego ukryć i to widać na pierwszy rzut oka.Natomiast wynagrodzenia macie słabe ,więc nie zatrzymacie dobrych pracowników na długo ,ludzie ambitni będą u Was w najlepszym wypadku na chwilę ...tak mi się przynajmniej wydaje.Nie mniej jednak szczerze życzę firmie jak najlepiej.Rozwijajcie się prężnie ,oby firma rosła w siłę...tylko placic musicie odrobinkę więcej i lepiej się przyglądać ,"wyłapywać"ludzi wartościowych w waszych szeregach.Nie pisze w kontekście osoby mi bliskiej ,ale również dot to innych osób ,które miałem okazję poznać z szeregów putki ????Są dziewczyny ,które pracują po 2 -3 lata i do dnia dzisiejszego nikt ich nie awansował pomimo ich wielkiego zaangażowania w rozwój Waszej firmy. Zawsze możecie to potraktować jak jeden z setek wpisów na tYm portalu ,ale wyciągnijcie wnioski Nie jest to atak na firmę a jedynie w mojej ocenie konstruktywna krytyka ???? Pozdrawiam i zdrówka życzę ????

24.01.2022 16:36

Tak to śmieszne, że pracujemy po nieraz 15 godzin na niektórych punktach pewnie pracują podobnie dziewczyny a mamy to wliczane w normalne godziny pracy a nie w nadgodziny . Masz w miesiącu nieraz po 4 takie CD i zero nadgodzin . Ale wydaje mi się ze niektóre koordynatorki robia to świadomie, tzw służbistki . Nie docenia jeśli coś zrobisz dobrze, nie pochwala ale spróbuj zrobic jakis jeden mały błąd to cie zbluzgaja . Było dużo skrg na jedną z noordynatorek ale chyba zostają one na Pradze. Do Jawczyc nic chyba nie dociera skoro nic się nie zmienia .

25.01.2022 08:36

Witamy, Zachęcamy do kontaktu z biurem kadr. Chętnie wytłumaczymy na czym polega praca w systemie równoważnym i kiedy powstają nadgodziny. Zachęcamy również do zgłaszania do kadr ewentualnych zarzutów dotyczących koordynatorek. Anonimowe, nieuargumentowane skargi na goworku nie są podstawą do jakichkolwiek działań z naszej strony. Pozdrawiamy
Jola

13.12.2021 11:20

Witam ciągle czekam na odpowiedź Czy paczki pracownikom którzy są na zwolnieniu bądź na macierzyńskim się należą czy już nie ?

16.12.2021 08:27

Witam, Tak jak już pisaliśmy- zachęcam do kontaktu z przełożonym lub z działem kadr. Nie wiem kim Pani jest i czy nie pracuje Pani np. w sklepie patronackim, więc niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat Pani paczki świątecznej.
Anka

21.01.2022 21:07

Na moim punkcie koleżanka od października była na zwolnieniu i paczkę dostała.Wtamtym roku w grudniu koleżanka była kilka dni na zwolnieniu i nie dostała.Wiec nie wiadomo może zależy komu dają lub nie.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnie Cukiernie Putka