Piekarnia Putka
3 196 6 1

Opinie o Piekarnia Putka

Klient

Masakryczna obsługa ekspedientki wiecznie zajete sobą klient jak intruz czuje się, nie polecam

Klient 2
@Klient 12.12.2018 16:33

Jestem w szoku .. w punkcie gdzie ja robię zakupy panie są bardzo sympatyczne

Dorota

Witam, Pytanie następujące - czemu w sklepach p. N nie ma pakietu socjalnego? Sklepów dużo i pracowników chyba też wystarczająco aby taki socjal utworzyć. Czyżby rozpisanie sklepów na kilka różnych nazw tej Samej firmy ma tu jakieś znaczenie?. Koleżanki ze sklepów typowo firmowych mają bogaty socjal a my nawet małej paczuszki.

Keira
@Dorota 09.12.2018 09:12

Hej, zamiast pytań na forum, zapytaj się wprost Pani N. ona nie gryzie, myślę, że odpowie Ci na nurtujące Cię pytanie. A tak to same płoty się sieje i robi nie potrzebne zamieszanie.

pracownica

Normalka jak każde święta, przecier chyba każda z nas została o tym fakcie wcześniej poinformowana, wszystkie sklepy są otwarte to w czym problem, przecież nie będziemy pracować cały dzień. Co tu narzekać ?

Ekspedientka
@pracownica 23.11.2018 12:08

Dokładnie ja nie narzekam i moje koleżanki które pracują ze mną też nie narzekają. Przecież to od początku było wiadomo że będziemy otwarci fajnie że krótko i całe popołudnia są wolne będzie czas na przygotowanie świąt więc dla mnie ok.

Inea
@Ekspedientka 23.11.2018 12:25

Fajnie może u was a jak u nas po 3 CD przed święta w 2 zmiany i sobota niedz i pon to fajnie co?koordynatorka może nas zaprosi na święta co?

Ja
@Inea 30.11.2018 21:06

Coś mi się nie zgadza, bo piszesz 3 cd ja wzięłam dodatek bo kasy więcej będzie przy wypłacie za grudzień jak nie chcesz to powiedz koordynatorce że rezygnujesz z cd a poza tym sobota tak jak każda , niedziela bardzo krótka a poniedziałek lepiej nie mogło być więc weź nie narzekaj. Pozdrawiam puteczki

Marli82
@Ja 04.12.2018 08:43

No tak ale w tej firmie nie można odmawiać CD bo masz po premi albo się uwezmie na ciebie no chyba że masz układy tak jak nie które dziewczyny np z warszawskiej z Piastowa albo gawra ursus gdzie wiecznie jest (usunięte przez administratora) a koordynatorka przymyka na to oko a (usunięte przez administratora) dziewczyny gdzie czysto i się starają!!!!!

sonia
@Ja 04.12.2018 08:43

jak nie chce Cd to powiedz koordynatorce, to czemu Pani N. pisze ze ma byc caly zespol?poza tym pisza w meilu ze wszystkie w pracy a potem beda meile ze mamy isc do domu to niech sie zdecyduja

Tomasza Z

Nie polecam zakupów w sklepie w Piastowie na Orzeszkowej okropna obsługa robilem tam zakupy codziennie od dłuższego czasu. Panie nie miłe i wieczne niezadowolone. Najgorsza z nich pani Justyna wiecznie muchy w nosie.Dlaczego pracodawca nic z tym nie zrobi? Chyba takie nieuprzejme panie powinno się zwalniać albo jakieś szkolenie z obsługi klienta by się jej przydało z podstawowych zasad wychowania. Chociaż niektóre rzeczy wynosi się z domu. W drożdżówkach czesto mozna znaleźć wlosy pieknych pan ktore ciagle poprawiają sie przez lustrem.Sorry to nie wybieg. Przeciez pracownik jest wizytowka firmy. Pominę fakt ze jak sie pojdzie na zakupy to panie bardzo czesto sa zajete soba a nie klientem ktory stoi i czeka az pani z wielka łaska go obsłuży. Produkty super gdyby nie ta obsługa. Mam nadzieję ze moja opinia pomoże pozdrawiam

Jolanta
@Tomasza Z 22.11.2018 23:23

Nie wiem o co panu chodzi?jestem stała klientka od początku tego sklepu i nigdy nie spotkałam się z jakim kolwiek złym zachowaniem pan których tam pracują!!!!zmiana obsady była owszem ale ta co jest od ok 1.5 roku jest ok wszystko szybko można zażartować pogadać .mimo kolejek w soboty idzie szybko zawsze odłożą coś jak klient nie może być wcześniej .panie zawsze uśmiechnięte i miłe!!!!!jedź pan na Pruszków to pan zobaczysz co to jest chamska obsługa!!!!!!!

basia
@Jolanta 30.11.2018 12:58

ma pani racje!!!!!pan pisze cos co nie istnieje !!!!ten punt jest super i bez gadania sa 3 na piasto ten jest extra panie super miłe az chce sie isc.a ten pan niech zmieni puntkt jak mu sie nie podoba i juz a nie oczernia miłe panie :)

Basia
@Tomasza Z 22.11.2018 23:23

jak się nie podoba panie T.Z to jedź pan gdzie indziej,na Orzeszkowej Panie są aż nad wyraz miłe,a pan no cóż niech pan sprawdzi czy nadaje się pan na klienta ,może powinien pan kupować w innej firmie,tam też pana docenią ?

Była_ekspedientka

Pracowałam w tej firmie wystarczająco dlugo, aby sie wypowiedzieć. Kokosów to nie ma jeśli chodzi o wypłatę. Jeśli się nie bierze dodatków, mimo wielu lat pracy to i tak podstawa różni sie o pare zlotych od podstawy nowo zatrudnionej osoby. Polityka tej firmy jest straszna, praca po 7 h codziennie + 2 dodatkowe soboty obowiązkowe za które nie ma więcej płatne. Szkoda tylko, że kodeks pracy mówi zupełnie co innego. Godziny muszą się zgadzać, tylko może ten kto ustala regulamin powinien bardziej czytać kodeks , bo akurat to nie byl mój problem, że ustaliliście błędnie grafik, a ekspedientka nie ma obowiązku Wam nic oddawać. Włos się jeży na głowie, na myśl co tam sie dzieje. Ludzie sie zwalniają, bo jest co raz więcej obowiązków, chorych wytycznych i wszystko zależy na jaką koordynatorkę sie trafi. Miałam przyjemność pracować ze wszystkimi, jedna pomocna, a dla drugiej jesteś zerem. Nie bierzesz dodatków nie masz " przywilejów" jakim jest zamienić się na zmiany czy inne sprawy nagłe. To wszystko działa w jedną stronę, Tak przynajmniej było u mnie, ja miałam obowiązki a koordynatorka nie zawsze wypełniał swoje. To śmieszne, że musisz prosić się o pasek czy o inne dokumenty. Jak dla mnie to jeden wielki wyzysk ludźmi, i mimo brania cd, gdzie teoretycznie jako takiej przerwy nie masz, bo wszystko odbywa się między ludźmi, a jak sie trafi na bardzo dobry sklep, gdzie jest duży przemiał ludzi, to Twoje niby dodatkowe godziny przy długim miesiącu wchodzi w etat. Dopiero po wyrobieniu etatu masz dodatkowo liczone.. bardzo mi się praca podobała, do czasu kiedy nagle zrobiło się coraz to więcej osób rządzących i wprowadzanie nowych zasad. Oczywiście to jest tylko moja opinia, inni nie muszą się z nia zgadzać, ale ten co ocenia w samych pozytywach firmę, nie trafił jeszcze na inną koordynatorkę, która dała się we znaki i pokazała kto tu rządzi, bądź nie spotkała inna przykrość od strony firmy. Cieszę sie, że pożegnałam się z tą firmą.

Ekspedientka
@Była_ekspedientka 08.08.2018 15:40

Wiesz co ja pracuję już tu ponad 3 lata i też miałam różne koordynatorki ale najlepiej pracuje się z Beatą bo jest konkretna. A która dała Ci się tak we znaki?

Ekspedientka
@Ekspedientka 10.08.2018 18:09

Haha zależy z Którą hahaha ani ta ani ta gow*** warta

Ekspedientka
@Ekspedientka 14.08.2018 11:09

Jeśli tak mówisz to widocznie nie pracowałaś u konkurencji Lubasz..., tam są kierwniczki które z pewnością przypadłyby Ci do gustu skoro na te narzekasz.

Była_ekspedientka
@Ekspedientka 14.08.2018 13:58

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, każdy może wyrazić swoje zdanie, a czytając ze zrozumieniem jest wyraźnie napisane, że nie każda koordynatorka była w porządku wobec ekspedientki. Nie szukam wrażeń u Lubaszki. Skoro Tobie odpowiadają to spoko i zgadzasz się z ich własnymi zasadami, które mijają się z prawem.. każdy wyraża swoje zdanie, z którym Ty sie nie musisz zgadzać. A celowo nie odpowiedziałam na komentarz, w którym jest zapytanie, która to koordynatorka, bo mam trochę rozumu w głowie, i nie będę wypisywać z imienia i nazwiska, tak jak nie które koleżanki obsmarowują siebie wzajemnie na tym forum.

Kasia
@Była_ekspedientka 14.08.2018 21:46

Drogie Panie, prawda jest taka, że w naszym zawodzie zawsze można trafić na osoby wyżej, których praca pozostawia wiele o życzenia i takie z którymi współpracuje się bardzo dobrze. Jeśli pojawiają się jakieś problemy to zawsze można odezwać się do pani Zuzi i porozmawiać o tym co się dzieje, zamiast narzekać. Ja akurat mam opinię pozytywną o pracy w Putce. Mam to na czym mi zależy, czyli praca stała, umowa o pracę, opieka medyczna, benefit, wczasy itd. Rozumiem, że trafiła Ci się nieprzyjemna sytuacja, aczkolwiek mam porównanie także do innych firm (w Putce jestem od ok. 3 lat) z tej branży i tu póki co najlepiej się czuje.

Ekspedientka
@Kasia 21.08.2018 11:40

zgadzam się w 100% ludzie tylko by narzekali, a firma jest naprawde porzadna

Ekspedientka
@Kasia 21.08.2018 11:40

zgadzam sie, dziewczyny powyzej naprawde bez sensu tak sie przerzucac dziwnymi arumentami. ja sie nigdy nie spotkalam zeby ktokolwiek lamal prawo w pracy, trochę trzeba się zastawnowić zanim się rzuca takimi tekstami. a pracuje w firmie już długo

Puciulenka1991
@Ekspedientka 10.08.2018 18:09

No Beatka jest super,i jaka skromna sama o sobie pisze w superlatywach haha....

sonia

hejoooo kolezanki, jak tam wizja pracowania 22,23,24 grudnia??

Nick
@sonia 15.11.2018 21:55

Jak dla mnie spoko. To jest handel i trzeba sie liczyć z tym że w takie dni się pracuje.

Angela
@sonia 15.11.2018 21:55

Ja uważam że 23 czyli niedziela powinna być wolna , każda z nas ma rodzinę i w domu też trzeba coś zrobić.

Nick
@Angela 18.11.2018 13:10

Bo cały rok leży się plackiem i nagle wszystko trzeba zrobić 23

Danio
@sonia 15.11.2018 21:55

A skąd takie info?

Lajka
@Nick 18.11.2018 18:55

Święta pracujące proponuje!!!skoro nie trzeba wolnej niedzieli bo można sobie ogarnąć wszystko to święta też sobie można ogarnac.wczesniej pracować cały miesiąc bez dnia wolnego?!!!!

Nick
@Lajka 22.11.2018 20:42

kwestia odpowiedniej organizacji czasu, już nie róbcie z siebie takich sierot.

przemek warszawa

witam czytam wasze tu opinie o tej piekarni i waszej pracy jestem klijętem , kupuje pieczywo i powiem szerze trafiają się ludzie i taborety , ale w nie których waszych piekarniach sa fajne panie które pogadają itd wiadomo praca ciężka jest/ klijęnci różni są ale nie narzekam , pieczywo dobre i obsługa też fajna ,pozdrawiam pracowników piekarni Putki z warszawy

NiktWazny

Jak zaczynałam tu prace bardzo mi się podobało,pieniądze w miarę,dziewczyny na sklepie ok,koordynatorka ok. Niestety koordynatorka się zmieniła,zaczęło się rzucanie po sklepach. Raz tu,raz tu. Trafiły się nie fajne dziewczyny,cały czar prysł. Znów zmieniła się koordynatorka, chyba najlepsza jaka miałam w tej firmie. Było super,miałam swój punkt, z którego jeździłam ewentualnie na dodatki na inny punkty, jak potrzebowałam nagle wolnego „spoko, niema sprawy”. No i znów zmiana koordynatorek. Tym razem trafiłam chyba najgorzej jak tylko można w tej firmie. Nie będę wymieniać z imienia i nazwiska,ale jest to osoba sztuczna, fałszywa, o wszystko trzeba się jej prosić, nigdy nic nie można załatwić. Jak coś potrzebuje to jest miła,jak potrzebuje coś wyjaśnić to ma taki ton głosu jakby chciała zabić. Pracuje tu ok 2lat i coraz bardziej chce odejść. Przy każdej kolejnej awanturze z „koordynatorka” mam ochotę iść po kartkę i napisać wypowiedzenie. Wtedy przypomina mi się,ze muszę spłacić kredyt, to jedyna rzecz, która mnie tu jeszcze trzyma. Jeśli chodzi o prace NIE POLECAM!!! Wyzysk, zero szacunku od góry i jeszcze raz wyzysk.

Zadowolona pracownica
@NiktWazny 17.09.2018 21:26

Tak czytam tą Twoją opinię i nie rozumiem jednego, tego że nie polecasz tej firmy a jesteś tu 2 lata, coś tu się nie klei. Trochę mam wrażenie że przesadzasz bo ja jak miałam problem z koo.. to zadzwoniłam do kiero Małg... i po problemie. Ja jestem zadowolona z pracy a pensję mam coraz wyższą ale trochę cdków mam. Jestem zadowolona z tej firmy którą polecam wszysykim!

iza
@NiktWazny 17.09.2018 21:26

tak jak dziewczyny wcześniej pisały, idź po prostu porozmawiaj do pani Zuzi, dogadaj sie, ja sie nigdy nie zawiodlam

Ekspedientka
@Zadowolona pracownica 18.09.2018 23:55

Każdy w pracy ma czasem gorsze dni, rozumiem ją ale własnie też myślę, że powinna normalnie pogadać, a co do zespolu w Putce to ja nie mialam zadnych zgrzytów

Angela
@Zadowolona pracownica 18.09.2018 23:55

Przestań pisać takie głupoty że telefon do kierowniczki (usunięte przez administratora)rozwiązał problem z koordynatorką no chyba że Cię przenieśli na sklep gdzie jest inna koordynatorka. I te bzdury że pensja jest coraz wyższa , bo co dostałaś 100 zł. brutto podwyżki jak nie masz CD-ków to pensja żadna rewelacja.

NiktWazny.
@Zadowolona pracownica 18.09.2018 23:55

Ale co Ci się nie klei? To,ze mam kredyt i potrzebuje pracy czy to,ze wyzyskują dziewczyny? Głupi przykład u mnie. A sklepie pracują 3stale pracownice (nie mówię tu o stażu pracy bo dwie są zupełnie nowe), a utargu i paragonów mamy na 5 dziewczyn,ale od koordynatorki słyszymy,ze mamy za mały utarg. Teraz środa, która będzie. przyszedł mail,ze pracujemy w wzmocnionym składzie na sklepie gdzie jest mniejszy ruch i mniejszy utarg pracują 4dziewczyny na CD, u mnie na sklepie 2 + jedna przychodzi na popołudnie. To jest według was wzmocniony skład i to nie jest wyzysk?! Ja się pytam gdzie jest sprawiedliwość!!!

Lajka
@Angela 30.09.2018 21:43

No tak bo człowiek musi się nazapie......żeby jakie kolwiek pieniądze wsiąść tu CD tu coś tam robią w hu......jak się da jagbys nikt nie miał rodziny..........

Asika

Byłam widziałam popracowalam i cieszę się że już tu nie pracuje nie polecam pracy w putce!!!

Pati
@Asika 30.01.2018 16:09

Rownież nie polecam pracy w firmie Putka, oszukują przy wypłatach ,koordynatorki jeżdżą zastraszają szantażują ekspedienki, wypytuja o zycie prywatne, każą donosić na siebie nawzajem. Wspólczuję właścicielom firmy że przez takie osoby tracą dobre imię. Niepozdrawiam!

Pracownica
@Pati 06.02.2018 11:55

nie wiem kto to pisze, pracuje juz wiele lat tyle kolezanek ktore tu mam to nigdzie nie poznalam i o ile rozumiem, ze niektrozy narzekaja ze by chcieli wiecej zarabiac to nie rozumiem pisac ze oszukuja przy wyplatach, nigdy mi sie takie cs nie zdarzylo ani nikomu kogo znam a znam kilkadziesiat osob ktore pracuja/pracowaly w Putce.

Zadowolona pracownica
@Pracownica 22.09.2018 19:19

I ja również się przyłączę do tej wypowiedzi, bo jest szczera, nigdy absolutnie nigdy nie zdarzyło się aby pensja mi się nie zgadzała. Żenada, nie macie co robić? to do pracy się weźcie a nie narzekacie! nie podoba wam się to macie tyle pracy przecież w Warszawie, idźcie a nie tak jątrzycie. Zadowolona pracownica, która poleca pracę w Putce

Pracownica
@Asika 30.01.2018 16:09

Widocznie tak pracowałaś, przychodzą właśnie takie lale za które my musimy zasuwać, bo one gwiazdy tylko trzepią tymi rzęsami, pazury długie że nabijać im ciężko, a wymagania że ho, ho. Ja tu pracuję już wiele lat i nikt nigdzie nie doceniał mojej pracy jak w tej firmie. Polecam firmę Putka.

Ekspedientka
@Pracownica 24.09.2018 21:48

Ludzie są różni. Nie trafiłam na koleżanki w pracy, które byłoby roszczeniowe czy jakieś nieprzyjemne. Mam bardzo zgrany zespół i dobrze mi się w związku z tym pracuje, uważam, że atmosfera w pracy jest najważniejsza, ponieważ spędza się tu ładny kawałek naszego życia. A poza tym zarobki mam na fajnym poziomie i nie narzekam.

NiktWazny.
@Pracownica 22.09.2018 19:19

Najwidoczniej masz jakaś ogarnięta koordynatorke i nie zdążyła Ci się taka sytuacja. Ja natomiast pare razy miałam braki w pensji bo koordynatorka zle uzupełniła grafik, co automatycznie skutkowało złym rozliczeniem godzin,a mojej znajomem nie wypłacili aż 800zl. Nie jest to zależne od góry, księgowych czy kierowniczki tylko od koordynatorki bo jeśli ona złe rozliczy to szefostwo złe wypłaci.

Krzysztof

Powinni wymienić wszystkie stare ekspedientki bo są aroganckie sztucznie uprzejme jeśli się zdarza uprzejmość w ogóle , stroją fochy przed klientami i przerażają swoją pewnością siebie. Jest kolosalna różnica kiedy wchodzę do sklepu z nowymi ekspedientkami ktorym zalezy na pracy i są pokorne i naturalnie miłe od starych wyjadaczek już zużytych które obsługują z automatu bo muszą. Jestem częstym klientem w waszych sklepach szczególnie na Mokotowie ale nie będę wymieniać filii waszych bo powinniście sami lepiej oceniać swoich pracowników a jesteście jak się okazuje z wadą wzroku. Pozdrawiam. Stały klient nie ze względu na obsługę lecz ulubione pieczywo. Krzysztof. (Swoją drogą mam nadzieję, że moja opinia tu może się troszkę przyda szefostwu sądząc po wpisach innych ...wesoło macie w tej firmie)

Ekspedientka
@Krzysztof 22.05.2018 17:59

Witam. Nie ocenia się wszystkich z góry. Zapraszamy do Piastowa, Pruszkowa. Tam Pan ewentualnie może zmieni zdanie na temat kilkuletnich ekspedientek. Pozdrawiam

Przemek
@Krzysztof 22.05.2018 17:59

Witam, Panie Krzysztofie, gdyby nie te,, stare"ekspedienyki stałby Pan po swoje ulubione pieczywo godzinę. Poza tym Pan jest widocznie jednym z tych klientów, którym przeszkadza,, okruch na podlodze". Ciekawe czy Pan w swojej pracy jest tak sumienny i pomocny, bo śmiem wątpić. A z Pana komentarza wynika, że nawet nie jest Pan miły. Sam jestem klientem Putki i trzeba zrozumieć te Panie, które tam pracują. Każda jest inna, a poza tym to nie zakład pogrzebowy, że nie mogą się pośmiać. Mi jest miło wejść do sklepu gdzie ekspedientki są wesołe i zartuja, ale widocznie Pan by chciał, żeby stały na baczność. Skoro Pan nie czuje się doceniany w swoim życiu to chce się po prostu wyżyć na innych, bo przecież płaci 2zl za najtańszy chleb:) Powiem krótko... te,, stare" i nowe ekspedientki powinny mieć dodatkowa premie, bo muszą mieć styczność z takimi właśnie ludźmi jak Pan!!! Pozdrawiam

Marta
@Przemek 18.08.2018 06:30

Panowie, mi sie wydaje, ze trudno każdemu dogodzić. pracuję w Putce i staram się zawsze obsługiwać grzecznie i sympatycznie, czasem miło sobie pogadać z klientem jeśli ten ma ochote. Fajnie jak na sklepie panuje miła atmosfera:)

anonymous
@Przemek 18.08.2018 06:30

Bardzo dobrze powiedziane panie Przemku . pan krzysztof jest poporostu prostakiem bez wychowania i kultury osobistej

anonymous
@Krzysztof 22.05.2018 17:59

Panie Krzysztofie jak można powiedzieć o kimś że jest ''zużyty'', pan równierz będzie miał 50 lat i nie sądzę że będzie pan zużyty , wręcz przeciwnie będzie pan doświadczonym pracownikiem który swą wiedzą i doświadczeniem będzie dzielić się z nowymi pracownikami.

na Woli
@Krzysztof 22.05.2018 17:59

Muszę poniekąd potwierdzić negatywną ocenę personelu wystawioną przez p. (usunięte przez administratora) Na Woli jest dużo Putek, personel też często młody, ale problem niskiej kultury jest uderzający. W jednej Putce była jedna dziewczyna na poziomie, reszta jest nieprzyjemna. Szkoda, bo sklep oferuje dobre rzeczy, ale te monstra po prostu skutecznie zniechęcają. Na szczęście są też inne prężnie działające piekarnio-cukiernie w okolicy.

Ania
@na Woli 10.10.2018 08:55

Dzień dobry,ja również jestem z Woli i szczerze mówiąc to jestem bardzo zadowolona z obsługi.

Lidia

@Kasia nie możesz na forum nikogo obrażać. Radze Ci zapoznać się z regulaminem forum, który znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin i przeczytać go dokładnie zanim zostawisz kolejny post na forum na temat Piekarnia Putka. W jaki sposób ekspedientki są nękane według Ciebie przez kierowniczkę?

Ela
@Lidia 03.10.2017 14:33

Dzień dobry, ja jestem ekspedientką i staż pracy w Putce to 5 lat. Także od siebie mogę powiedzieć, że nigdy nie słyszałam o negatywnym traktowaniu ekspedientek przez kierowniczkę. Jak pojawiają się jakieś nieporozumienia to wyjaśniamy je sobie. Pozdrawiam i polecam pracę w tej firmie. Ela

Amelia

Nie polecam piekarni cukierni Putka nie doceniają pracownika traktują jak śmiecia a P .M wogole nie ma szacunku do swojego pracownika . Traktuje jak nie powiem ...długoletnich pracowników powinni szanować a nie wogole nie mają szacunku .

Anna

Witam. Podzielę się swoją opinią o pracy w Putce. Zaczęłam pracę we wrześniu zeszłego roku, miałam styczność z różnymi koordynatorkami, wszystkie bardzo w porządku. Dziewczyny w sklepie fajne, z niektórymi utrzymuje bliższe koleżeńsie stosunki, czasem spotykamy się po pracy, klimat jest pozytywny. Co do warunków pracy to od razu otrzymuje się umowę o pracę, na czym mi zależało, ponieważ cenię sobie stabilność. Płaca na dobrym poziomie, firma oferuje także benefity, o których już tu widzę, że wcześniej pisaliście. Generalnie polecam pracę w Putce:)

Keira

Czy ktoś tu z obecnych jest zmęczony koordynowaniem Pani Izabeli Janusz...? Coraz więcej słyszę że dużo dziewczyn ma dosyć i chce odejść

ekspedientka
@Keira 04.09.2018 16:07

Warto się dogadać, a nie (moim zdaniem) pisać tu dane osoby, która Ci nie odpowiada. Wiem, że każdy czasem ma różnego typu problemy w pracy. ja bym przekazała swoje uwagi do pani Zuzi po prostu

anonymous
@Keira 04.09.2018 16:07

Ta pani już dawno nie powinna być koordynatorką.Czy nikt z kierownoctwa tego nie widzi

Ekspedientka2
@anonymous 02.10.2018 16:49

anonymous, koleżanka wyżej dobrze napisała, że należy zgłaszać swoje uwagi do p(usunięte przez administratora) nikt nie ma szklanej kuli, żeby wiedzieć, że coś Ci nie odpowiada.

Yaceq

Super pieczywo, torty i inne słodkości, pyszne kanapki i sałatki no o jogurtach nie wspomnę. Miła obsługa Panie z poczuciem humoru - zwłaszcza przy Pl. Hallera w Warszawie na Pradze;-)

Panna nikt

Mam dość waszego narzekania praca jest ok- jak ją wykonujesz. Pensja też jest ok adekwatna do tego jak i ile. Jak gadają to znaczy że sama dałaś temat. Pamiętaj komu i co powiedziałaś. A w handlu słoiki to putka dobrze płaci. Jak się nie podoba to wracać do siebie na wieś i paść kozy

Pati
@Panna nikt 01.03.2018 00:32

Odezwała się k.... rodowita Warszawianka na poziomie......hahaaaa

Pani ktos
@Pati 02.03.2018 11:03

No chyba jednak coś w tym jest skoro tak cię to uraziło @Pati. Sama robisz gownoburze.

Kocham_Putke2008PL
@Pani ktos 07.03.2018 18:46

Nie potrafisz złożyć poprawnie zdania tempy dzbanie najgorszy robalu

Niezadowoloni
@Panna nikt 01.03.2018 00:32

Narzekać!!!!!!!!!!!!!!,są osoby które nie umieją współpracować z innymi np.na Orzeszkowej ANNA gwiazda putki,i co na to Panno nikt???????????????????

Ela
@Niezadowoloni 28.06.2018 11:20

a zglaszaliscie to wyzej? moze warto normalnie porozmawiać i zgłosić swoje zastrzeżenia a nie hejtować tylko;/

Panna nikt
@Pati 02.03.2018 11:03

Przeczytaj to co napisałaś do tej pory. Tyle jadu co masz w sobie to tylko świadczy o tobie. Ja z domu wyniosłam wychowanie a ty tylko meble. Pozdrawiam serdecznie:-p

grazyna

Witam Wszystkich. Czytam te wszystkie wpisy i włos mi się jeży na głowie od słownictwa jakim się państwo posługujecie.Pracuję u Putki prawie 10 lat i NIKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wypytywał mnie o moje życie prywatne ,NIGDY!!!!!!!!!!! nie byłam zmuszana do pracy na tz. CD jeżeli nie chciałam sama tak pracować. NIGDY !!!!!!!!!!! nie zaznałam mobingu. Wykonuję swoją pracę najlepiej jak potrafię , bo przecież nikt mnie nie zmusza abym pracowała w Tej firmie. W swoim stażu pracy pracowałam w różnych firmach i mam porównanie. Oczywiście , tak jak wszędzie gdzie jest dużo pracowników , są różne problemy, ale również wiem jak podchodzą do pracy ekspedientki, nie wszystkie.Gdy dowiadywałam się jakie sytuacje zaistniały z ekspedientkami nie potrafiłam uwierzyć że ''tak '' można zrobić i się zachować. Mówicie o Piknikach firmowych, one są przecież po to , aby móc się wyluzować , wypić piwo, spotkać się ze wszystkimi i przede wszystkim dobrze bawić. NIGDY nie byłam zmuszana aby brać udział w pikniku firmowym. Przede wszystkim trzeba mieć samokrytykę , potrafić przyznać się do własnych błędów i nie powielać ich .Mnie również zdarzały się potknięcia i błędy, lecz potrafiłam przyznać się do błędu i przeprosić i NIGDY nie były wyciągane w stosunku do mnie z tego powodu konsekwencje . Kierowniczka i Koordynatorki, czy chciałybyście Panie być na ich miejscu? bo ja nie . Zgadzam się z tezą że nie wszystkie Panie koordynatorki zachowują się godnie do stanowiska jakie piastują, acz są środki w firmie jakie można przedsięwziąć w stosunku do ''takiej koordynatorki''.Kierowniczka, czy znacie Ją Panie na tyle dobrze aby móc ocenić?nie sądzę. W swojej 45letniej karierze zawodowej nie trafiłam na taką kierowniczkę u której nie ma problemu nie do załatwienia, potrafi do każdego podejść indywidualnie i nie musisz stać przed Nią na baczność. CHCIAŁAM ZAZNACZYĆ ŻE NIGDY NIE BYŁAM I NIE JESTEM JAK TO PANIE PISZECIE ( zresztą w bardzo wulgarny sposób i uwłaczający kobiecie) LIŻY....PĄ. Niektóre ekspedientki znają mnie bardzo dobrze i mogą potwierdzić moje słowa i wiedzą jaką jestem osobą.Wiem jedno , zamiast narzekać postarajmy się zmieniać Zło które widzimy w Naszej Firmie. Jeszcze słowo o Szefostwie ŻYCZĘ WSZYSTKIM TAKICH SZEFÓW JAKICH MAMY MY . Nie muszę być anonimowa , mam swoje zdanie o Firmie w której pracuję , o Pani Kierowniczce i Paniach Koordynatorkach . Dziękuję Wszystkim za poświęcony mi czas.Z Wyrazami Szacunku Wszystkim - ekspedientka- Grażyna.

Andrzej

Putka ul,Kasprzaka 24 sobota 30. 09.2018 jakiś koszmar przeźyłem ,kolejka po pieczywo jak za PRL-u. Jedna sprzedawczyni .Obudź się Putko, wakacje skończone, czas zatrudnić pracowników, przynajmniej na sobotę.

Pracownik

Jestem zadowolona z pracy, dziewczyny super, koordynatorka fajna:) polecam!

Ekspedientka

Jak długo pracujecie? Ja już 4 lata prawie i jest super:> Pensja zawsze na czas, dobre traktowanie pracowników:) Polecam:)

Ekspedientka

Zarobki są dobre, umowa o prace od początku. Benefity, integracja na plus. Praca na produkcji o najlżejszych nie nalezy, ale lubie ją.

Lidia

@Ewa czy możesz powiedzieć dlaczego nie polecasz pracy w firmie Piekarnia Putka? Z czego dokładnie jesteś niezadowolona? @Olciaczy nadgodziny są płatne? Jaką miałaś umowę podpisaną z pracodawcą? Z tego co piszesz, Piekarnia nie zatrudnia odpowiedniej ilości osób, czy rozmawiałaś o tym z pracodawcą?

Kasia
@Lidia 27.09.2017 14:05

Dziewczno, czy Ty nie rozumiesz co tu jest napisane. Nie, jeszcze raz nie i nie polecam tej oszukańczej nie tak firmy jak głównej kierowniczki której marzenie jest nękanie ekspedientki jak sama nie może to posługuje się świtą w białych autach.jadą po ludziach równo. A Ty sama zdecyduj gdzie twój rozum Cię prowadzi.

Małgosia
@Kasia 30.09.2017 16:03

uważam, ze to bardzo niefajne oskarzenia nie zgodne z rzeczywistoscia. trzeba sie dogadac, po mnie nikt tu jeszcze nie jechal, kolezanka pracuje w Putce od lat, ja zaczelam w zeszlym roku i doceniam te prace.

pracownica

pracodawca w porzadku, tak trzymac :))) pozdrawiam szefostwo:)

Karolina

Mogę śmiało polecić pracę, pracowałam w Putce 2 lata, ale potem przeprowadziliśmy się i musiałam zrezygnować. Dobrze wspominam te czasy, pieniądze zawsze na czas, fajna praca z klientem z koordynacja nie maialam problemów:)

Ekspedientka

trzy miesiace pracy za mna, obecnie jest super :)

Produkcja

Pracuję na produkcji. W te upały na hali jest po 40stopni! Nie da się pracować w takich warunkach! Kierownicy sami siedzą w klimatyzowanych biurach a ty zapieprzaj w ukropie.

NiktWazny
@Produkcja 09.08.2018 19:12

U nas wysiadła klimatyzacja, nie czuć jej wcale. Prosiłam górę o naprawę to wszyscy olali. Fakt faktem upały się już skończyły,ale klima nadal jest nienaprawiona. Taka właśnie jest ta firma, jesteśmy dla nich plebsem zarabiającym pieniądze, nasz komfort pracy się nie liczy.

Dorota

Powracam z takim pytaniem. Sklepy prywatne Państwa N. Czy jest wam wiadomo coś na temat tzw. bogatego pakietu socjalnego.?

Iza

Po 4 latach pracy nie chce zmieniac ;) przyzwyczaiłam się do zespołu i ogolnie nie narzekam ;D

Lidia

@sonia, czy pracujesz w Piekarnia Putka w Warszawie? Czy grafik odnośnie reszty dni jest elastyczny? Czy praca w weekendy jest dodatkowo płatna? Jak wygląda kwestia układania grafiku w pracujące dni świąteczne? Twoja wypowiedź może pomóc osobom zainteresowanym pracą w Piekarnia Putka.

sonia
@Lidia 10.07.2018 14:11

apropo grafiku to kwestia dziewczyn ze sklepu czy sie z nimi dogadasz czy nie,praca w dodatkowe wekendy jest dodatkowo platna liczy sie jako nadgodziny ale to zalezy od koordynatorki czy ci pozwoli czy nie tak jest w moim przypadku, inne pupilki robia nadgodziny i pija kawe a kasa bije a u nas potrzeba jest to sie nie zgadza no ale co zrobic

ekspedientka
@sonia 10.07.2018 22:08

To wszedzie zależy jak się dogadasz. Przerwa na kawę przysługuje. Ja bym się spróbowała dogadać z dziewczynami żeby było sprawiedliwiej jeśli uważasz, że jesteś wyłączona z tego. Osobiście zaliczyłam już pracę w ok. 5 dużych firmach i wiem, że czasem warto po ludzku porozmawiać jeśli coś Ci nie odpowiada.

Ekspedientka
@sonia 10.07.2018 22:08

Nie tylko kwestia dziewczyn, ale również i koordynatorki, bo nie wszystkie spełniają prośby typu potrzebuję np 8 września mieć pierwszą zmianę mimo że wypadnie mi druga.. A należy dodać tylko że dwie soboty są obowiązkowe i nie są dodatkowo płatne, bo wchodzą w godziny wyrobienia etatu. Reszta sobót wchodzi w nadgodziny. Pozdrawiam :-)

Magda

Hej dziewczyny, ostrzegam was przed tą firmą a głównie koordynatorkami i P. Małgorzatą która zatrudnia ekspedientki, przebiegła osoba bardzo ingeruje w życie prywatne każdej z nas, przepytuje o wszystko szuka sensacji nie wspomnę o tym iż przekazuje nawet delikatne i wstydliwe sprawy o których mówicie jej w zaufaniu . Będąc na sklepach plotkuje i nasze sprawy nie są już poufne i delikatne bo szybko rozchodzą się dalej...od czarnej roboty są również panie koordynatorki ktore mają za zadanie być dociekliwymi i wszystko donoszą. PAMIĘTAJCIE NIE ROZMAWIAJCIE O SWOICH PROBLEMACH I ŻYCIU PRYWATNYM, prędzej czy później zostanie użyte to przeciwko wam np. szantaż delikatnie mówiąc lub coś za coś!!!! Banda karierowiczek dla których nasza dobroć to okazja do wykorzystania. Ja opuszczam to miejsce i przestrzegam pilnujcie swojej prywatności...nie znacie ich możliwości.

Klemensik
@Magda 21.02.2018 14:32

Cześć. Moim zdaniem praca to praca a życie prywatne oddzielnie. To po co komu mówić o swoich problemach?? Na logikę. Trzeba mieć dystans i rozróżnić prywatne sprawy od pracy. To nie jest przyjaciółka, ani że tak powiem Mama że mamy im się spowiadac itp. Im mniej wiedzą tym lepiej. Więc to wasz błąd, tej osoby która się zwierza

Panna nikt
@Magda 21.02.2018 14:32

Każdy ma swoje w głowie i mówi co chce wolność słowa. Powiedziałaś ma swój temat to licz się z konsekwencjami albo daj w ryj .baby takie są lubią gadać a tym bardziej jak dajesz im temat. Pretensje tylko do siebie albo daj im lepszy powód -weź się za robotę i wszyscy będą hepi

Klacz
@Klemensik 27.02.2018 08:19

Koleżanka zanim zostala przełożoną

Klemensik
@Klacz 02.03.2018 22:36

Ludzie się zmieniają pod wpływem zapachu gotówki i wyższości. Kasa stanowiska ludzi zmienia nie mamy na to wpływu na charakter innych. Niestety.

Aga
@Magda 21.02.2018 14:32

w jakiejkolwiek pracy ja nie lubie mowic za duzo o problemach, czy pracujesz na kasie czy na niewiadomo jakim stanowisku ludzie zawsze lubia troche pogadac. generalnie najbardziej prywatne sprawy zostawiam dla siebie i dla rodziny. a z koordynatorkami sie umiem dogadac, nigdy nie spotkalam sie z jakims chamstwem, wrecz przeciwnie. bylam w innych firmach gdzie traktuja pracownika kiepsko, tu jestem osobiscie zadowolona.

Zostaw opinię o Piekarnia Putka - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Putka