3.4/5

Ząbki - Piekarnia Putka

3. Opinie o pracodawcach Jawczyce
  5. Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka

Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka Jawczyce

Nie przegap nowości o Piekarnie Cukiernie Putka!

04.03.2025 10:26

Z takimi zmianami dlugo nie pociągną ucinają nadgodziny wyplata mniejsza po podwyżce, wypowiedzenia się posypia i tak już brakuje ludzi do pracy masakra

29.03.2025 22:07

Nadgodziny? Jakie nadgodziny. Robią tak, aby czysty etat teraz wyszedł i wklepują 12h, aby wyrównać odbiór, bo inaczej godzin zabraknie. Dostaniesz jeden dzień wolny za zasuwanie w sobotę i 2 dni po 12h. To jaka to sprawiedliwość? Zahartować się, aby odpocząć we wtorek? Tracąc całą sobotę i 2 dni? Na zmianie gdzie powinny być 3 osoby, zostają 2, bo ktoś ma odbiór i przez 2 dni latasz z językiem na brodzie. Jak powiesz, że możesz pomóc to nie, bo wtedy byłyby nadgodziny. Jak poprosisz o kogoś do pomocy to albo nie mają kogo dać albo dadzą Ci osobę na zleceniu, z którą nie zawsze jesteś w stanie się dogadać (bariera językowa). Nie myśląc już co jak ktoś pójdzie na urlop albo l4? I nagle z 3 osób zostaje 1? Dostajesz podwyżkę, a po zabraniu nadgodzin masz mniej na koncie.
    Anka

01.04.2025 09:02

Popieram twoją wypowiedź.Dokładnie tak jest.Pracuję tu kilka lat ale tak źle jeszcze nie było!!! Myślę o zmianie pracy .
    Anna

25.10.2018 08:56

Witam. Podzielę się swoją opinią o pracy w Putce. Zaczęłam pracę we wrześniu zeszłego roku, miałam styczność z różnymi koordynatorkami, wszystkie bardzo w porządku. Dziewczyny w sklepie fajne, z niektórymi utrzymuje bliższe koleżeńsie stosunki, czasem spotykamy się po pracy, klimat jest pozytywny. Co do warunków pracy to od razu otrzymuje się umowę o pracę, na czym mi zależało, ponieważ cenię sobie stabilność. Płaca na dobrym poziomie, firma oferuje także benefity, o których już tu widzę, że wcześniej pisaliście. Generalnie polecam pracę w Putce:)

13.04.2024 08:31

Wszystko zależy od koleżanek, koleg i koordynatorek i od nastroju koordynatorek. Ale moim zdaniem ważne znać Kodeks Pracy.
    Anka

24.03.2025 21:17

A wewnętrzny kodeks znasz? Bo podobno taki istnieje.To który obowiązuje w przypadku urlopu na żądanie?
    Bagietka

31.01.2025 21:18

Czy firma może się wypowiedzieć na temat podwyżek, będą dla każdego czy dla wybranych?
    Małgorzata

20.02.2025 22:02

Zgadzam się. Nie liczy się zaangażowanie, praca na zawołanie , najważniejsze jest żeby mimo tego że się dobrze pracuje nie mieć swojego zdania i broń Boże nie mówić co się myśli , co nie jest po myśli "przełożonego" . Wschodnio Europejscy nic nie mówią bo się boją , są oczywiście Tacy którzy robią więcej niż rodzimi pracownicy , znam takich , ale nie są doceniani . Najlepiej konflikt zamieść pod dywan, zwolnić pracownika i problem się sam rozwiązuje.w Żal mi tych sługusów których miałam wątpliwa przyjemność poznać takich jak na przykład A.L . Lepiej zwolnić pracownika niż narazić własną "karierę" może to i z jednej strony rozumiem, ale nie wiem jak później spojrzeć w oczy sobie w lustrze. Po prostu mi szkoda takich biednych sługusów ???? Małgorzata.Sz zbyt nie było wątpliwości
    Ktoś

25.02.2025 10:56

Zgłaszałam wiele razy że ktoś nie nadaję się do pracy i co usłyszałam? Lepszy taki pracownik niż żaden. Serio?? Pamiętam czasy kiedy ciężko było się dostać do putki teraz biorą wszystkich. Mówisz po polsku nie? Żaden problem! Damy cię na sklep nauczysz się! No chyba nie na tym to polega że klient musi pokazywać ekspedientce palcem która bułkę chce kupić. Zawsze doceniani byli tacy którzy wchodzą mocno tam gdzie słońce nie dochodzi jeśli nie jesteś lizusem to nie masz na co liczyć.
    AN

16.02.2025 15:22

Czy ktoś może się wypowiedzieć o pracy w sklepie m.Łomianki?
    Yvyv

20.02.2025 23:16

Nic dobrego cię nie czeka w tej firmie, nie dziękuj
    Ola

01.02.2025 08:33

Pracuję tutaj 6 lat ale takiego bałaganu i braku jakiejkolwiek merytorycznej rozmowy x przełożonymi czyli z koordynatorka to nie ma w ogóle… dramat, może pora na rozsadniejszy wybór na to odpowiedzialne stanowisko, bo widzę że tylko podlizywanie i donoszenie na koleżanki że nie umyły tacki są ok haha, życzę powodzenia moi mili koledzy od PR’u. Mam nadzieję że ktoś nagra story time i pójdzie to w viral o tym jak ostatnimi czasy firma ma nastawienie „rodzinne” do pracowników ;)
    Pracownik 01

07.02.2025 08:49

O dokładnie . Byliśmy bardziej doceniani jak było poprzednie szefostwo . Teraz mają nas za nic . Robią wszystko żeby pracownik zarobił jak najmniej . Firma rodzinna to była ale na pewno już nie jest . Teraz mysla tylko o swoich potrzebach. PO co robią te swoje ankiety jak nic się nie zmienia na lepsze
    Praca

11.02.2025 08:44

No bo jak ktoś śmie zachorować, kara musi być . Żałosne to tak samo jak z urlopem na żądanie
    AWK

07.02.2025 17:13

Byłam na rozmowie o pracę w biurze Putki i wszystko jak to zwykle bywa miało być wspaniałe. Praca praktycznie od strzała. Dostajesz przydział i na drugi dzień udajesz się do sklepu... Słów kilka o trenerce , która miała mnie przygotowac do pracy. W pierwszym dniu dostałam wykład co powinnam jesc by schudnąć bo tak schudl jej mąż. Ile mam jeść pieczywa i czy wogole powinnam itd...Nie docierało do Pani, że nie mam ochoty na jej porady, kwitujac, że nie wierzy że nie mam kompleksów... Pomijam juz fakt, że jestem pod opieką endokrynologa i takie rady z internetu to przecież są na wagę zlota i dana osoba nawet nie posiada kompetencji, żeby mi ich udzielać... Poza tym ja sobie nie życze takich uwag bo kompleksy to chyba miał ten ideal co mnie pouczał... A jak ta rozmowa była nie na miejscu że strony przełożonego to już nie wspomnę... Co do reszty czyli pracy i załogi; mam wrażenie, że moje nowe koleżanki przykleiły się do kasy, a trzy dostawy w ciągu dnia wylądować na im "swieżak"... Tylko ten swieżak to już prawie 40 letnia kobieta, która na handlu zjadła zęby i serio nie przyszła tylko zamiatać i dźwigać za resztę jak sobie siedzą na zapleczu czy idą zajarać... Atmosfera serio średnia dla nowego pracownika, w opiniach na Googlach widzą nawet klienci jak Panie starsze stażem traktują osoby z plakietka " uczę się"; przewracanie oczami, strzelanie min... Ja zrezygnowałam bo nie uważam, że ta praca jest dobra nawet na przeżycie czy przeczekanie... Za 31 brutto to serio trochę wstyd. Zauważyłam w Warszawie, że w wielu sieciach piekarnio- cukierniach ciągle szukają i raczej szukać będą...
    ...@

28.01.2025 18:14

Jak się pracoje w piekarni Jawczyce w jakie dni tyg ? Czy soboty są wolne ? A niedzielę pracujące ? I ile niedziel ? Czy jest możliwość na chętnych jakiś nadgodzin ?
    Stanley

27.01.2025 20:35

Witam czy na cukierni jest możliwość jakiś nadgodzin dla chętnych poza swoimi 8 -ośmioma ?
    Ko

28.01.2025 11:27

Tak, można robić nadgodziny tylko że są one ograniczone ilosciowo
    Oesu

07.01.2025 16:45

Witam wszystkich, Jestem pracownikiem od wielu lat i pracowałam z dwiema koordynatorkami, obie to dziewczyny pomocne, cierpliwe i gotowe pomóc czy odpowiedzieć na każde nawet głupie pytanie. Na tym portalu przeczytałam wiele negatywnych opinii na temat pracy, bądź też nawet konkretnych osób np. A.W czy też A.A sądząc po błędach ortograficznych oraz gramatycznych wnioskuję iż są to opinie osób, które nie grzeszą intelektem, dlatego kierują swoje wysrywy jako anonimy gdzieś w świat internetu, zamiast rozwiązać konfikty twarzą w twarz. Osobiście pracowałam z obiema wspomnianymi kobietami i są to dziewczyny które mają ogromną wiedzę a swoją pracę pokochały całym sercem. Warto by było sie od nich czegoś nauczyć a nie udawać że jest się niewiadomo kim, bo po tych błędach widać że niestety, ale większość z was nie jest mądrzejsza od motyki. A jeżeli ktoś z was, nie dostał umowy, to może czas pomyśleć czy nie jest się zbyt głupią osobą nawet na kronienie chleba, a nie oczerniasz ludzi którzy wykonują swoją pracę. Pozdrawiam wszystkich i czekam z niecierpliwością, na odpowiedź kogoś kogo zaboli (usunięte przez administratora) od mojej opinii.
    Nikt ważny

27.01.2025 14:46

Prawda zabolała? Bo po tej odpowiedzi czuć z daleka kto ją napisał (lol). Osobiście nic nie mam do tych osób bo nie pracowałam. Więc nie wnikam kto ma rację ale chciałabym tylko zaznaczyć że nasza praca nie polega tylko na krojeniu chleba. Bo skoro tak to po co te egzaminy??Ba!!musimy się znać na wszystkim! I ja osobiście taką opinią czuję się dotknięta.
    112200005r

18.01.2025 21:55

Żona pracuje tam już kilka lat i było wszystko w porządku do awansu kierowniczki kanapkowni, po jej awansie wraca z pracy nie do życia jest znerwicowana mówi ,że ta praca i kierawniczka ją wykańcza nie szanuje ludzi potrafi o północy wysyłać SMS na którą jutro do pracy gdy ktoś poprosi o wolny piątek to dostanie wolne ale w niedzielę
    PLK

20.01.2025 10:50

Tak to jest - brak szacunku do ludzi, ciagle ludzi sie zwalnija. Zwalniaja ludzi za glupote - Bo masz zly humor i narzekasz. Moim zdaniem trzeba - zmiana kierownictwa.
    Rekrutujący

13.01.2025 21:12

Dzień dobry, Czy w Putce Jawczyce mają może dla pracowników autobus pracowniczy dowożący do pracy ludzi np z Warszawy?
    Maria

09.01.2025 10:14

Mi sie tu dobrze pracuje. Polecam.
    busiek

02.01.2025 09:05

27. 12. godz 15 całkowity brak pieczywa -nie ma nic - nawet 1 kajzerki. ul GÓRCZEWSKA -PAWILONY WARSZAWA. PIEROGI Z KAPUSTĄ NA SWIETA -dramat NIE ZJADLIWE, , O PODANIU GOŚCIOM NIE MA MOWY, USZKA JESZCZE GORSZE dziadostwo. wstyd i ŻENADA. TAK SIĘ DBA O KLIENT A BRAWO -JAKOŚĆ USŁUG MNIEJ NIŻ (usunięte przez administratora),BYŁAM TAM OSTATNI RAZ I (usunięte przez administratora)NIE POTRZEBUJE
    Sumienie

03.01.2025 12:00

Wszystko to racja , tylko nie wiem czy do końca o to chodzi? Towaru mniej bo panie w sklepie boją się dostać po premi za zwroty. Szefostwo to już inna sprawa. Towaru przychodzi tyle ile sklep zamówi. A jeśli chodzi o pierogi i uszka . Smaki są różne , ale proszę sprawdzić skład uszek i pierogów z grzybami. One nie mają nic wspolnego z grzybami , bo jest ich w składzie tak minimalna ilość i powinny się nazywać "....z pieczarkami" . Tam są pieczarki , a grzyby gdyby ich nie było to smak byłby taki sam, a cena dużo niższa. (usunięte przez administratora) klienta i bazowanie na jego zaufaniu i niewiedzy. Brawo PUTKA , liczy się tylko zysk!
    Ojoj

03.01.2025 18:32

Uszka są z kapustą i pieczarkami
    Michaela V.

15.12.2024 01:39

Putka. Piaseczno. Tak się zastanawiam, czy właściciel specjalnie same księżniczki zatrudnia, czy go to przypadkiem nie kręci. Jedna księżniczka mądrzejsza od drugiej. Panie same sobie gotują piekiełko w miejscu pracy, a potem co druga ze stresu na raka piersi choruje. A ile się trzeba naczekać, żeby taka księżniczka łaskawie raczyła obsłużyć. Żadna młodsza nie chce z nimi pracować, bo szybko wdrażają zasady "starszy i młodszy w zespole". Czy te panie z poprzedniego systemu będą tak krążyć z marketów do marketów, od co niektórych szpitali do szpitali w nieskończoność i wszędzie "przyuczać" młodsze do takich samych zachowań nieetycznych?
    Jsjeje

01.12.2024 18:36

Trochę słabo z tym ubezpieczeniem tyle lat się płaciło i teraz jak Jest operacja zaplanowana to nic z tego nie będzie bo w ergohesti jest okres 4 miesięcy żeby to zaczęło wszystko działać
    SL

21.11.2024 15:47

Czy ktos moze wypowiedziec sie na temat pracy w dziale obslugi klienta w Jawczycach? Dosc czesto pojawia sie ogloszenie na stanowisko specjalisty ds obslugi klienta. Jest taka duza rotacja czy firma ciagle sie rozwija i potrzebny jest wiekszy zespol? Jakiej wysokosci jest pensja na start? Jaka jest atmosfera w biurze w Jawczycach?

22.11.2024 07:34

Częste rekrutacje na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta w Jawczycach to efekt rozwoju naszych pracowników – wielu z nich awansuje w ramach rekrutacji wewnętrznych! ???? Stawiamy bowiem na rozwój!. Dołącz do nas i zacznij swoją karierę! ????
    KF

23.11.2024 19:32

Praca jest super, zespół jest miły, tak samo jak i kierowniczka. I tak jak ktoś napisał niżej sa awanse wewnętrzne.
    Joanna

13.07.2024 19:52

Polecam nasze wakacje, Poronin jest super miejscem aby się wybrać w góry oraz ominąć zatłoczone Zakopane.
    Asia

21.11.2024 17:00

Potwierdzam też byłam ..super miejsce.Polecam
    Klientka

29.10.2024 22:34

Putka na Targówku został sprzedany mi stary chleb wileński dramat to już nie pierwszy raz sklep osiedlowy stali klienci a taka sytuacja to już nie pierwszy raz kiedy pan tam pracujący tak robi .
    Stały klient

27.10.2024 13:58

Jestem stałym klientem w piekarni Putka na Deotymy/Brożka od kilku lat ,w piekarni bywam codziennie w róznych godzinach ,ostatnio mam bardzo złe doświadczenia będąc na zakupach.Od kilku dni jest tam nowa pani z którą miałem dwu czy trzy krotnie kontakt jako klient tuż po 7 rano,moje zniesmaczenie po wejściu do sklepu było ogromne ,Pani ma totalny bałagan, wszystko porozwalane,słodkości leżące na blacie odstraszają nie ładem,tak to jeszcze w tym sklepie nie było, bywam tam również w późniejszych godzinach i doświadczam arogancji tej pani wobec młodej notabene bardzo miłej dziewczyny ,pani w czarnych włosach bardzo źle traktuje koleżankę,która stara się najnormalniej w świecie sprzątnąć nie porządek stworzony przez współpracownicę,próbuje tłumaczyć tej pani gdzie co ma być ułożone i w jaki sposob ,niestety arogancja tej pani ,a nawet używanie niecenzuralnych słów przy klientach poniża jej współpracownicę.Wiele słów obrażliwych,wypowiedzianych,przez tą Panią slyszałem najpierw czekajac na kawę ,a potem z premedytacją stojac w sklepie i pijąc kawę.Narzekanie tej Pani na wszystko,brak uprzejmości również w obec klienta,a przede wszystkim okropny bałagan nie dlugo po otwarciu sklepu nie zachęca do robienia zakupów na tym punkcie Putki!Czy renoma obsługi klienta w Putce spada na (usunięte przez administratora),czy ktoś zastanawia się nad tym?(usunięte przez administratora)

25.10.2024 10:22

Dzień dobry, A ja chciałabym wyrazić swoją opinię na temat ubrania służbowego, które powinien zapewniać pracodawca. Najpierw kazano nam jeździć po koszulki i fartuchy, teraz po obuwie. Proszę Państwa, piszę w imieniu pracowników z poza Warszawy, jeśli to zadanie jest za ciężkie dla Koordynatorek, które jeżdżą służbowymi samochodami, to przecież można naszykować ubrania czy buty i przekazać przez kierowcę... A skoro my same mamy jeździć po ubrania służbowe, którego wymaga od nas Pracodawca rozumiem, że mamy jeździć w godzinach pracy? bo na pewno nie w naszym czasie wolnym

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnie Cukiernie Putka?

Kontakt - Piekarnie Cukiernie Putka

Sadowa 36 05-850 Jawczyce

Tajemnicza

07.09.2021 13:36

W firmie pracuję od kilku lat. Od samego początku koleżanki i koledzy z działu wdrożyły mnie w moje obowiązki, dzięki czemu czułam się zaopiekowana. Panuje miła, rodzinna atmosfera dzięki czemu jest większa chęć do pracy :) Pakiety Enel Med oraz karta Multisport. Wyjazdy nad morze, w góry i zagranicę- w tym roku świetny wybór miejsca nad morzem w Sztutowie-firma dopłaca większość kwoty. No i możliwość rozwoju, awans na inne stanowisko. Szczerze polecam!

14.07.2024 20:46

Szanowna Pani / Szanowny Panie, dziękujemy za komentarz. Każdy głos jest dla nas ważny, ponieważ daje nam możliwość ciągłego rozwoju i reagowania na potrzeby pracowników. Chcemy, aby każdy z naszych pracowników czuł się wysłuchany i miał pewność, że jego głos ma znaczenie. Dlatego też, zachęcam do bezpośredniego kontaktu z kierownikiem lub dyrektorem pionu sprzedaży lub bezpośrednio ze mną. Można to zrobić na kilka sposobów: osobiście podczas spotkania, telefonicznie, mailowo, listownie. Gwarantujemy pełną poufność wszystkich zgłoszeń. Mamy nadzieję, że skorzystacie z możliwości bezpośredniego kontaktu z nami. Z wyrazami szacunku Aneta Borucka-Iwańska, dyrektorka personalna

24.09.2024 08:49

Już nie pracuje firma zaczęła zwracaj uwagę na to co mówimy ale jeszcze zachowanie kilku koordynatorek zachowanie pozostawia wiele do życzenia.
    Nowa

19.09.2024 07:15

Jest ogromna ilość ofert do sklepów putka franszyza ale niestety tam nie ma ubezpieczenia ZUS . Dla takiej firmy to wstyd.

19.09.2024 08:45

Dzień dobry, niestety nie mamy wpływu na decyzje kadrowe podejmowane przez franczyzobiorców. Zachęcamy Pana / Panią do skorzystania z oferty pracy bezpośrednio w naszej piekarni firmowej. Z poważaniem Aneta Borucka-Iwańska dyrektor personalny

18.06.2024 16:28

Zmieniliście warunki wyliczania premia i jak zwykle tradycja dostała po (usunięte przez administratora) gastro i posąsiedzku mają dodatkowo premie za produkty gastro a trafycja skąd ma brać dodatkowo premie ? Uważam że premia na tradycji za polecane powinna być większa. Odkąd jest gastronomia i po sąsiedzku tradycja została jak zwykle pominięta.

19.08.2024 17:26

Dzień dobry Pani Beti, pragnę Panią zapewnić, że powyższa odpowiedź nie jest automatyczna. Zapraszam Panią do bezpośredniego kontaktu lub skorzystania z naszego nowego systemu komunikacji wewnętrznej, który powstał na Państwa, Pracowników wyraźne oczekiwanie! To jedyna właściwa przestrzeń do opartej na współpracy komunikacji w sprawach dotyczących naszej firmy. Publiczne portale temu z całą pewnością nie służą. Jeśli chce Pani mieć rzeczywisty wpływ na wzmacnianie naszej putkowej społeczności, proszę znaleźć w sobie odwagę i skorzystać z dostępnych kanałów poufnej komunikacji z pracodawcą! Państwa głos może realnie pomóc powstrzymać potencjalne niewłaściwe zachowania. Co ważne podkreślenia raz jeszcze… Wszelkie dane, którymi zechce się Pani z nami podzielić w swoim zgłoszeniu będą traktowane z najwyższą poufnością. Może Pani również pozostać anonimowa. Z poważaniem Aneta Borucka-Iwańska
    Obserwator

20.08.2024 09:04

Ja za to widzę na gastro 2, czasem 3 osoby na zmianie, a zapierdziel niezły. Czasem nie ma kiedy zjeść, albo iść do łazienki. Przychodzą ukrainki albo młode dziewczyny które do niczego się nie ruszają, tylko na kasie stać z przerwą co chwilę na telefonik i papieroska
    Prawda

13.08.2024 18:12

Nareszcie ktoś otworzył oczy i żegnamy się z cudownymi paniami kordynatorkami widzicie drogie panie kordynatorki nawet stanowisko wam nie pomogło .Mam nadzieję że właściciel otworzy oczy na zachowanie jeszcze kilku szanownych pan .
    Arbuzik

14.08.2024 10:05

Niby jakie ?

14.08.2024 10:32

Szanowna Pani / Szanowny Panie, w nawiązaniu do wczorajszej, ogólnofirmowej wiadomości, chciałabym zachęcić zarówno Panią / Pana jak i innych Pracowników, do korzystania z naszego nowego systemu komunikacji wewnętrznej, który powstał na Państwa, Pracowników wyraźne oczekiwanie! To jedyna właściwa przestrzeń do opartej na współpracy komunikacji w sprawach dotyczących naszej firmy. Publiczne portale temu z całą pewnością nie służą. Jeśli chce Pani / Pan mieć rzeczywisty wpływ na wzmacnianie naszej putkowej społeczności, proszę znaleźć w sobie odwagę i skorzystać z dostępnych kanałów poufnej komunikacji z pracodawcą! Państwa głos może realnie pomóc powstrzymać potencjalne niewłaściwe zachowania. Co ważne podkreślenia raz jeszcze… Wszelkie dane, którymi zechce się Pan / Pani z nami podzielić w swoim zgłoszeniu będą traktowane z najwyższą poufnością. Z poważaniem Aneta Borucka-Iwańska
    Joanna

09.08.2024 23:47

W Lipcu była podwyżka płacy minimalnej . Co z resztą pracownic ? Inflacja ich nie dotyczy ? Czyli zarabiamy ciraz mniej.
    Zawiedziony pracownik

09.08.2024 18:44

Jak Wam się podoba premia po nowych zasadach wyliczeń. Czy wzrosła, czy jest mniejsza?
    Cześć

09.07.2024 14:10

Chciałabym wypowiedzieć się odnośnie premii i waszych dyskusji. Po pierwsze nie ma sensu się przekonywać na wzajem kto ma ciężej bo ciężko jest ogólnie na każdym sklepie. Skupiła bym się bardziej na tym dlaczego została zabrana premia za piecowe ? Informacja którą otrzymałyśmy spowodowała duże niezadowolenie i zniechęcenie do jakich kolwiek prac a zwłaszcza do sprzedaży polecanej dlatego , że wszystkie wiemy jak to od naszej strony wygląda. Jeszcze zostały nam inne dodatki od pracodawcy którymi zachęcają do podjęcia pracy ale to myślę że i ten przywilej zniknie. Pozdrawiam Wszystkich i w jedności siła????

26.07.2024 12:07

Szanowna Pani / Szanowny Panie, dziękujemy za komentarz. Każdy głos jest dla nas ważny, ponieważ daje nam możliwość ciągłego rozwoju i reagowania na potrzeby pracowników. Chcemy, aby każdy z naszych pracowników czuł się wysłuchany i miał pewność, że jego głos ma znaczenie. Dlatego też, zachęcam do bezpośredniego kontaktu z dyrektorem danego pionu lub bezpośrednio ze mną. Można to zrobić na kilka sposobów: osobiście podczas spotkania, telefonicznie, mailowo, listownie. Gwarantujemy pełną poufność wszystkich zgłoszeń. Mamy nadzieję, że skorzystacie z możliwości bezpośredniego kontaktu z nami. Z wyrazami szacunku Aneta Borucka-Iwańska, dyrektorka personalna
    Klientka

11.07.2024 16:14

Jestem stałą klientką piekarni Putka na ulicy Berensona. Pracuje tam Pani z długimi włosami i wschodnim akcentem. Pani jest opryskliwa, wiecznie niezadowolona. Woli pisać smsy niż pracować. Gdy chcę wejść do piekarni i widzę ową Panią omijam punkt z daleka. Reszta obsługi jest bez zarzutu, miłe i pomocne Panie. proszę o interwencję bądź zmianę owej Pani.
    M

06.07.2024 12:56

M
    Jarek

20.04.2024 07:37

Nie miła obsługa piekarnia Putka na Czumy
    Zuza

01.07.2024 21:09

Panie tam pracują są bardzo miłe,sympatyczne itd Powinny dostawać szkodliwe za takie klientki jak Pani ( może Pani coś nie wyszło i Pani musiała iść za karę do piekarni i się wyżyć na koniec tygodnia )
    Zuza

01.07.2024 21:27

Pani to się nudzi Bo nie tylko putkę na Kłopotowskiego Pani obsmarowała tą samą negatywną opinią ( łatwo to sprawdzić)
    Doktor dobra rada

27.05.2024 14:36

Koleżanko od poprzedniego posta,pozwolę sobie odpowiedzieć na to co napisałaś. Nie wiem czy byłaś uczestnikiem tej integracji natomiast to co napisałaś jest śmieszne . Jedna jak i druga koordynatorka starały się aby naprawdę było wszystko dopięte na ostatni guzik i wyszło wręcz idealnie ,zabawa była genialna jak i towarzystwo . Ale przez takie dziewczyny jak Ty pojawiają się niepotrzebne problemy ,nieporozumienia i ukracanie zabawy innym . Nie rozumiem co Cię tak uraziło,że trzeba się wpisać na listę kto przyszedł jest to rzecz jasna i normalna i jeżeli nie dotarłaś do którejś godziny to logiczne, że ktoś do Ciebie zadzwoni zorientować się czy będziesz najwidoczniej nie lubisz jak ktoś chce dla Ciebie dobrze . Żadnego przymusu ze strony koordynatorek na tą integrację nie było, udział był dobrowolny więc nie wiem po co piszesz takie głupoty,że ktoś Cię do czegoś zmusza i to jest poniżej krytyki . Nie chcesz, nie umiesz się bawić to nie korzystaj ale rada na przyszłosć nie psuj zabawy innym jak i teraz tak i w przyszłości bo możemy przez taką osobę jak ty więcej nie mieć możliwości na naprawdę świetna zabawę i uważam, że te osoby które tam były stworzyły świetny klimat . A my możemy się tylko cieszyć ,podziękować i czekać na kolejne integrację . Wystarczyło jeden dzień aby znowu znalazła się tu jakaś nieszczęśliwa istota ale życzę Ci wszystkiego dobrego Ja osobiście jestem bardzo zadowolona i skorzystaj następnym razem a sama zmienisz zdanie ,powodzenia :)
    tak

18.06.2024 21:19

dokładnie, też byłam i bardzo mi sie podobało, nie wiem o co chodzi z tym narzekaniem :O
    Kicia

19.06.2024 10:57

Spotkanie integracyjne było bardzo udane,jestem zadowolona a tak jak napisałaś koleżanka wyżej,jak ktoś się nie umie bawić to trzeba było siedzieć w domu i tyle w temacie.Mam nadzieję że za rok będzie powtorka????

26.05.2024 10:07

29.05.2024 11:28

Szanowna Pani / Szanowny Panie, dziękujemy za komentarz. Każdy głos jest dla nas ważny, ponieważ daje nam możliwość ciągłego rozwoju i reagowania na potrzeby pracowników. Chcemy, aby każdy z naszych pracowników czuł się wysłuchany i miał pewność, że jego głos ma znaczenie. Dlatego też, zachęcam do bezpośredniego kontaktu z dyrektorem danego pionu lub bezpośrednio ze mną. Można to zrobić na kilka sposobów: osobiście podczas spotkania, telefonicznie, mailowo, listownie. Gwarantujemy pełną poufność wszystkich zgłoszeń. Chcemy Was wysłuchać i wspólnie znaleźć rozwiązania, które będą korzystne dla nas wszystkich. Wasze dobro i satysfakcja z pracy są dla nas priorytetem. Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i mamy nadzieję, że skorzystacie z możliwości bezpośredniego kontaktu z nami. Z wyrazami szacunku Aneta Borucka-Iwańska dyrektorka personalna
    SM

30.05.2024 18:37

Bardzo miłe spotkanie, cieszę się że na nim byłam, bawiłam się super, spotkałam koleżanki z przed 10 lat,poznałam też nowe dziewczyny.Dziękuję Firmie, dziękuję też koordynatorce S... za zaproszenie , dziękuję koordynatorce (usunięte przez administratora) Super zabawa i pozytywna atmosfera...zachęcam kolejne koleżanki do wyjścia na imprezę!

09.05.2024 21:23

Powiem tak pracuje w tej firmie wiele lat,przeżyłam czasy kiedy młodzi przejęli firmę i nie było źle zawsze stawiali na szkolenia benrfity itp od jakiegos czasu są różne sklepy tradycyjne,po sąsiedzku i gastro.Jesli chodzi o liderów to ma to wiele do życzenia bo ich obowiązki są jasno wyznaczone ale lepiej sie opierniczać i brać kase ale cóż ludzie są różni ,koordynatorzy starają się pomagać choć co do jednej mam wątpliwości..ogólnie polecam pracę dobrze płacą atmosfera też fajna jeśli CI zależy na pracy to warto,każdy ma prawo do wyrażania własnej opini i nie warto tego krytykować. Pamiętajcie życzliwości i uśmiechu nikt wam nie zabierze.

17.03.2024 21:25

Dzień dobry, czy może się ktoś podzielić opnią na temat (usunięte przez administratora) w biurze w Jawczycach?
    Misia

19.03.2024 17:39

Polecam, przyjaźni ludzie:)
    Luiza

03.01.2024 06:54

Ile sobót w msc trzeba przepracować?Czy jest to jakoś narzucone z góry bądź zawarte w umowie?

15.03.2024 10:40

Bo niestety, grafik koordynatorki źle robią, z nieba. Normalnie nic nie możesz zaplanować i etat pełny nie piszą i sobotę( żeby mieć jako dodatkową osobę, jeżeli potrzebują na inną filię). Najgorsze, niektóre koordynatorki później dają grafik, a zgodnie z Kodeksem (usunięte przez administratora) muszą dać za tydzień do rozpoczęcia nowego miesiąca.

15.03.2024 11:06

Dzień dobry, grafiki są dostępne w aplikacji pracowniczej w terminie co najmniej 7 dni przed rozpoczęciem nowego miesiąca. Zachęcamy do korzystania z aplikacji, pozdrawiamy.

09.03.2024 08:43

Hej orientuje się ktoś może czy wypłata przyszła jednym przelewem czy znowu przyjdzie premia prowizyjna osobno ?

14.03.2024 20:06

Wynagrodzenie było wypłacone jednym przelewem .
    Maciej

22.02.2024 23:48

Putka na Warszawskiej jest super fajne pieczywo ładny sklep fajnie że kawka ????ale mam jeden problem z tym sklepem chodzi o to że dziewczyny które tam pracują tam przed remontem są super spoko miłe fajne i rozbawią do łez w sensie pozytywnym jest kilka nowych też fajnych :)ale są 2 osoby które są wiecznie nie zadowolone czasami są mile a czasami tece opadają .Specjalnie zapisałem sobie tych pań imiona żeby nie zrobić gafy.Pani Edyta znam ja z innego sklepu też w Piastowie nic się nie zmieniło w jej stosunku do klienta zachowanie ma jak w PRL .I Pani Iwona wiecznie zła i nie podoba mi się to że zwraca uwagę dziewczyną przy klientach bardzo mnie to razi .zróbcie coś z tym bo to jest okropne pozdrawiam

21.02.2024 16:53

Witam . Czy jest możliwość wzięcia dodatkowych zmian w niedziele na sklepie ? Czy są po prostu jakieś wybrane osoby ?

22.02.2024 07:50

Dzień dobry, każdy może zgłosić chęć, do czego serdecznie zachęcamy. Jeżeli nie miał/a Pan/i doczynienia z gastronomią, to wcześniej przeszkolimy, pozdrawiamy.
    Karola

22.02.2024 09:47

Ja za to nie potrafię zrozumieć systemu premiowego. Jak były 4 osoby na UOP i jedna uz to premia była ładna. Gdy doszły 2 osoby na uop i nie ma teraz żadnej na zleceniu, utargi wzrosły sporo, a premia spadła o 60 %! Jak to jest możliwe?

22.02.2024 13:23

Dzień dobry, zachęcam do bezpośredniego kontaktu z działem HR, pozdrawiamy.
    Nik

14.06.2023 11:24

Dzień dobry, mam takie pytanie - W większośći Piekarniach koordynatorka robi zamówienia, albo kierownictwo. Takie pytanie - Mogą w Putce takie zaprowadzić?

04.01.2024 21:36

Zgłoś do kierownika co się dzieje na sklepie.

21.01.2024 19:14

Zgodnie z kodeksem pracy - grafik na następny miesiąc musi być podany za tydzień do rozpoczęcia nowego miesiąca. Ezeli nie jest podany, to trzeba zgłaszać do kierownika Sieci.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnie Cukiernie Putka