Opinie o Infomex sp.z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infomex sp.z.o.o

Jacek

Słyszałem sporo dobrego o firmie. szkoda, że taka cisza na forum, miałem nadzieję, że dowiem sie czegoś więcej od pracowników a tu cisza jakby makiem zasiał. Mam nadzieję, że jest tak dobrze i nie ma powodów do pisania!!

Jarando
@Jacek 15.11.2017 20:57
Słyszałem sporo dobrego o firmie. szkoda, że taka cisza na forum, miałem nadzieję, że dowiem sie czegoś więcej od pracowników a...

W INFOMEXie zaszły ostatnio bardzo duże zmiany, gdyż firma została sprzedana. Drugim aspektem jest to, że tak zaawansowana technologicznie DATA CENTER padło całkowicie na kilka dni, co nie miało miec nigdy miejsca. Sabotaż aby obniżyć wartość firmy przed sprzedażą? Nie wiem, bo za krótki jestem na takie biznesy. Ale to i wiele innych aspektów daje do myślenia.

wolę być już fizycznym

(usunięte przez administratora)Dziękuję nie będę składał cv do tej firmy.

kasa jak ją zarabiać

Napiszę teraz dla odmiany co zrobić aby być spełnionym,szanowanym i zarabiającym dobrą kasę w dziedzinie IT (tj stabilnie i powyżej 10 tyś netto na miesiąc) i połączyć życie prywatne z zawodowym , nie stresować że stracę pracę u jakiegoś typowego "Janusza biznesu lat 90tych' lub zmniejszone zostaną moje dochody Wiele opinii prawdziwych się tu przewinęło o czym świadczy wysoka ilość łapek w górę więc nie zamierzam z nimi polemizować a także sama ich ilość. Oto moje rady -czytamy książki im więcej tym lepiej o rozwoju osobistym i zawodowym (np sztuka mówienia "nie",toksyczni ludzi,sprzedawanie samego siebie-wartościowe tytuły są wysoko oceniane np na portalu lubimyczytać.pl ) -rozwijamy się duchowo tj czytam biblie dzięki temu znajduje sens co w życiu jest ważne ,ps nie musimy być moherowym starym dziadkiem czy babką czy nawet wierzącym żęby wiedzieć że (Całe pismo św jest natchnione i służy do pouczania,rozwoju, karcenia itp) -odpoczywamy pamiętając motto żyję się nie poto by pracować ale pracuję się poto aby zarabiać i aby praca nie pochłaniała nam wiecej niz 9 godzin dziennie -zadaje sobie pytanie czy ważne jest dla mnie stabilna praca z dobrą emeryturą czas dla rodziny ,czy mam więcej niż 40 lat i nie jestem już młodym gniewnym ?, a taka praca tj stabilna to jest w polsce tylko w budżetówce ogłoszenia o pracę szukać np na stronach poszczególnych urzędów (oczywiście w portalach np infopraca,pracuj.pl-w googlach wpisać "szukam pracy").Branża IT jest dla ludzi młodych takich do 40 tki pracodawcy płacą takim najwięcej, potem wasza wartość jest coraz mniejsza i zostajecie pomijani w awansach premiach i wasze 15 lat w linuxie czy C# jest mało istotne bo i tak technologia sie stale będzie zmieniać a wasze oczekiwania płacowe a co gorsza zdobyte doświadczenie życiowe przeszkadza pracodawcy - więc student tak naprawdę to pożądana tania siła robocza tzw mięso armatnie. -jeżeli chce zarabiać realną a nie obiecaną przez pracodawcę dobrą kasę ,cenicie sobie konkret a nie zapewnienia o podwyżce , to poważnie biorę opinie ludzi na portalach takich jak ten ,rozwijam na boku własny biznes np robię fuchy zdalnie z programowania czy handluję ,a przede wszystkim rozwijam siec kontaktów i umiejętności miękkich czyli np szukam firm znanych najlepiej zagranicznych mających odział w polsce,korzytam z linkedin jak firma wysyła mnie na szkolenia to przede wszystkim staram się poznać jego uczestników. -firma może mieć i 500 ludzi ale moja wiedza zależy od jakości tych ludzi tj na ile te osoby pracujące w tych firmach są cenione przez innych czy np udzielają się na forach ,piszą książki,mają tytuły mvp microsoftu,pracują dla znanych firm w działach rozwoju.dobra firma powinna mieć przynajmniej 20 % najbardziej doświadczonych pracowników a nie studentów lub absolwentów.Praca dla takiej firmy moim zdaniem ma sens dla innych to tylko jako przejściowy max 1 roczny epizod.Ludzie doceniani i dobrze opłacani ! przez firmy pracujący w porządnych firmach np google znajdą czas na rozwój dodatkowy i będą się angażować np przez konferencję a firmy januszów biznesu nie mają środków aby płacić ludziom na taką aktywność i nie przyciskać ich obowiązkami do granic możliwości tj czasu 8 godzinnego. -zmieniam pracę raz na rok max na 2 pamiętając zasadę póki młody to nam siły coś w życiu zmienić (miejsce zamieszkania,otoczenie,umiejętności) jak będe miał rodzinę lub powyżej 40 lat to zmiana jest trudniejsza. -nie idę na łatwiznę i nie aplikuję do firm tylko w moim mieście oraz nie jestem naiwny aby dołączać do startupu młodych kreatywnych za obiecane ewentualne zyski które w 9/10 przypadkach nigdy nie nastąpią (uwaga dotyczy tylko osób mających np 10 lat doświadczenia jeżeli mamy mniej to sory ale raczej 95/100 przypadków że się nam uda tymbardziej w polsce i obecnych czasach gdzie bardziej określiłbym 5 na 1000 firm coś uzyska i wypłynie z sukcesem ) -przyjmuję zasadę że w tej samej firmie mogą pracować zawsze osoby które miej umieją,mniej się angażują ale są lepiej postrzeganie przez szefa i tylko dlatego zarabiają więcej (słowem umieją sie sprzedać tj posidają lepsze umiejętności miekkie a nie twarde-jak rozwijać umiejętności miękkie odsyłam do książek wspomnianych na początku). -jeżeli chce zarabiać 10 tyś na rękę na studiach lub po ich ukończeniu to jest to możliwe po prostu szukam ofert na portalach np infopraca,pracuj.pl czy innych filtrujac pod kątem zarobków pomijając "firemki co takich informacji nie udzielają". firmy aby mniej płacić nie podają zarobków bo liczą że wy frajerzy jesteście tak zdesperowani że to wam bardziej zależy na robicie niż im na zatrudnieniu,a to nieprawda bo wy możecie zmieniać szybko pracę a oni jak nie będę miec ludzi to zapłacą kary z tytułu umów które realizują dla klientów i są uwiązani inwestycjami poczynionymi w firmie tj nie zamkną firmy a wyniosłość i duma wła

kasa jak ją zarabiać
@kasa jak ją zarabiać 08.02.2017 13:34
Cd dalszy bo ucieło:) wyniosłość i duma właścicieli przeszkadza im podjąc zatrudnienie u podobnych im januszy biznesu. -jes...

rządać np 15 % więcej niż dotychczas się zarabiało dlatego im częściej zmieniamy pracę tym lepiej. -Pracodawca któremu zależy na was zapłaci nawet więcej niż jest to podane w statystykach bo po prostu musi zrealizować zadania bo inaczej zapłaci dotkliwe kary lub sam weźmie się do pracy,no chyba że wciśnie to pozostałym naiwnym pracownikom nie oczekującym zapłaty za dodatkowe zadania. -czytamy umowy a na rozmowie kwalifikacyjnej zadajemy pytania jak czegoś nie rozumiemy nie podpisujemy żadnej umowy a nawet wskazane jest poinformowanie że skonsultujecie się z prawnikiem i prosicie o czas .kompetentny i uczciwy pracodawca odpowie wam na nie i bez problemu da wam czas na odpowiedz np do 3 dni .uważamy na lojalki tj lepiej szkolić sie za darmo z materiałów dostępnych w internecie niż podpisywać lojalki czyli analogicznie jak brać kredyt na coś zawiązujemy na siebie sznur obowiązków. -poszukajcie sobie zarobków średnich na danych stanowiskach jeżeli to co napisałem tutaj poważnie potraktujecie będziecie zarabiać znacznie więcej niż oni i będziecie szczęśliwi na tym świecie mam nadziej że ten krótki poradnik się komuś przysłuży :)

kasa jak ją zarabiać
@kasa jak ją zarabiać 08.02.2017 13:45
rządać np 15 % więcej niż dotychczas się zarabiało dlatego im częściej zmieniamy pracę tym lepiej. -Pracodawca któremu zależy...

Przepraszam że jeszcze dodam pare zdań ale może kogoś to interesuje ponad regulaminem pracy i poleceniami pracodawcy jest prawo pracy a także inne karne itp i przepisy jasno mówią że polecenia przekazane ustnie ,pisemnie czy np w innej formie którą można udokumentować (to istotne) nawet w umowie o pracę lub dowolnej innej was nie wiąrzą jeśli nie są zgodne z prawem tj nie można sobie dowolnie napisać pracodawca umowy lojalki z pracownikiem bo tak się podoba pracodawcy albo , obowiązki które wynikają z umowy ale wymaga zostania po godzinach a wy wolicie posiedzieć z rodziną nie musicie wykonywać takiej pracy a nawet wam nie wolno w niektórych przypadkach).Pracownicy lub kandydaci do pracy są lepiej chronieni przez prawo niż pracodawca(podobnie proszę dowiedzieć się jak jest z odpowiedzialnością pracownika za powierzone mienie itp).Szkolenie bhp które jest obowiązkowe służy również aby poinformować przyszłych kandydatów o ich prawach(jeśli szkolenie bhp nie wystarczająco to objaśniło od tego jest pip). Teoria teorią a teraz jak praktyce egzekwować swoje prawa odp jest prosta codziennie nagrywać każdą rozmowę szczególnie z przełożonym (koszt urządzenia to 60 zł) nagrywanie nie jest zabronione do celów dowodowych i nie można go też zabraniać dopóki nie upubliczniamy takich informacji poza stronami obecnymi w nagraniu wszystko jest ok.podobnie jest z umową na pismie cokolwiek nie zostanie opisane wprost was nie dotyczy np zbyt ogólnie opisane obowiązki wynikające ze stanowiska pracy.obowiązkiem pracownika jest przed podjęciem pracy znać dobrze swoje prawa:).no ni na końcu nic wam nie da nagrywanie jak będziecie się bali egzekwować po zakończeniu lub nie umowy z pracodawcą swoich praw.

IT

Cześć, myślę o tym żeby zaaplikować do oddziału we Wrocławiu na specjalistę ds. wsparcia IT, możecie coś więcej powiedzieć o pracy w tym konkretnym oddziale? Jak wyglądają zarobki? Jak wygląda sprawa z umową (w ogłoszeniu piszą o umowie o pracę)? Warto się tam pchać?

fgh

no ale przecież to nie jest powiedziane ze będzie tutaj jakas rekrutacja w najblisym czasie bo chyba ostatnie oferty jakie się pojaiwly były w lutym dostępne..na specjalsite chyba nie pameitam a nigdy nic nie wiadomo w sumie co się pojawi nowego tutaj

anonim

(usunięte przez administratora)

tr32

Jeśli będziecie szukać nowych pracownikow to będziecie tez zwalniać, bo całkowita liczba musi pozostać na tym samym poziomie...

anonim

(usunięte przez administratora)

ad vocem

Firma taka jak wszystkie z nasyconej branży IT. Nowemu handlowcowi nie pokaże jak z sukcesem sprzedawać, ale oczekuje że to handlowiec będzie Mesjaszem uzdrawiającym firmę. Ma dostarczyć nowych klientów z poprzedniego miejsca pracy, "wprowadzić nowe pomysły" czyli wyciągnąć z poprzedniego miejsca otwarte projekty. To naprawdę nic pomysłowego i nie zgadzam się, że "Firma jest ciekawa, ma fajny pomysł na biznes". Jest taka sama jak setki innych szukających swojej niszy w IT. Akurat coś dłubią w Data Center, ale w Polsce konkurencja duża a na Zachodzie tańsze ceny podobnych usług, więc różowo dla handlowca nie jest. Jak masz fajny pomysł na biznes, weź dofinansowanie i załóż własną działalność, a nie zarabiaj dla kogoś. Jak pracujesz w konkurencji i jest jako tako, przechodzić nie warto. Jak nie masz pracy, oczywiście warto się zahaczyć.

anonim

(usunięte przez administratora)

hahaha

Młodzi, naiwni :) Omijać szerokim łukiem.

biznes

Kochani pracownicy jeżeli chcecie zarobić więcej niż obecnie macie takie główne możliwości. 1)otworzyc biznes w kilka osób z infomexu (np spółka pracownicza) i mając wiedzę o klientach i zleceniach możecie pokazać swoje możliwości tym samym konkurując.dogadajcie się hanlowcy i techniczni, ewentualnie podzielcie się na odważniejszych którzy zaryzykuja kasę i zatrudnicie innych pracowników infomexu. Jak jesteście młodzi to tym bardziej powinniście próbować swoich możliwości !, chyba że jesteście już starsi i czekacie aż okres ochronny przed emeryturą was obejmie.Kwestia tylko czy potraficie się dogadać między sobą, a nie jak to polacy ..... Poczytajcie jak zakładane były biznesy w latach 90 i późniejszych :)) nie wiem jak infomex powstawał ale ta zasada dotyczy wiekszości firm w polsce. 2)zatrudnić sie w infomex na 6 miesiecy -dotyczy to młodych i mając wpis w cv wysyłać do innych firm z branży ale np w innym mieście.Warszawa,wrocław, inne miasta oferują inne stawki. 3)Iśc po podwyzkę jak infomex wygra jakiś przetarg wtedy jestescie potrzebni (oczywiście najlepiej wtedy dogadać sie z innymi tak aby być solidarnym) bo jak sie zwolnicie i nie ma was kto zastapic to infomex zaplaci kary). 3)Iść po podwyżkę jak się ma inną pracę za wyższą stawkę wtedy właściciel bedzie widział że jesteście poważni (prawda jest niestety brutalna dopóki siedzicie cicho znaczy ze jesteście zadowoleni) 4)podejsc do pracy tak: robię swoje, a na boku dorabiam sobie np zleceniami. jak infomex nas zwolni mamy inne zrodlo zarobku.Czyli jak w komunie plus taki że zachowujemy zdrowie,nerwy i szacunek. 5)Infomex poto zatrudnia pracownikow aby w razie waszego zwolnienia miec kogo obsadzic bo jak nie obsadzi to placi kary ! 6)szukajcie miedzy soba zaufanych ludzi tylko tak stworzycie sobie zespol ktory albo solidarnie wywalczy podwyzkę albo stworzycie wlasny infomex 7)Aha kochani pamietajcie nie bojcie sie wysylac cv do innych firm oraz gromadzic srodkow finansowych np na 6 miesieczny w razie zwolnienia. Jak nie macie kasy to jestescie niewolnikami !!!. Zauważnie pracodawca szuka pracownikó to wy też tak samo szukajcie zleceń i pracodawców. Znacie to przysłowie o kocie i dziurze :) 8)najwazniejsze bądzie konsekwentni i pamietajcie na help desku,czy innym technicznym dziale szybko was zastapią to samo tyczy sie handlowców i generalnie wiekszosci pracowników poza dyrektorami najwyzszego szczebla !. Róbcie swoje a myślcie swoje nie pokazujcie prawdziwego oblicza właścicielowi czy jego zaufanym ludziom. Miejcie swoich zaufanych ludzi i przyjaciół w firmie i poza nią. 9)musicie budowac poduszke finansowa na 6 miesiecy w razie zwolnienia (każda firma może was zwolnić nieważne ile umiecie,jak sie angażujecie w pracę,ile serca wkładacie,czy kombinowaliście czy nie).Szef mało który powie przełożonemu czy właścicielowi że dany pomysł nie jest jego a swojego podwładnego ! 10) Jezeli bedziecie pracowac w jakieś korporacji dużej) najwazniejsze to umiejetność mówienia NIE poparta argumentami w internecie są materiały jak się pracuje w różnych firmach posłuchajcie tych ludzi. 11)Nie bójcie się chwilowo jak was zwolnią podjąc innej pracy dopuki bedizecie upierać się ściśle przy danym stanowisku np handlowiec czy modne określenia business manager :) to jesteście mocno ograniczeni. 12)uwaga do handlowców to najbardziej niewdzięczny i ryzykowny zawód. Powiedziałbym tylko desperaci się go podejmują ! Kiedyś pracowałem na etacie i przekonałem się ze etat nie gwarantuje bezpieczenstwa. pozdrawiam was serdecznie ja pracuje tylko dla pieniędzy i jestem gotowy podjąc różne prace w różnych miejscach i na kontraktach a nie tylko um o pracę i naprawdę czuję że właściciele rozmawiają ze mną jak z równym.Czuję sie wolny i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczęśliwy. Przekażcie i pielęgnujcie te zasady dla innych pracowników przede wszystkich przyszłych.

anonim

(usunięte przez administratora)

kiedyśSDiNOC

No właśnie o to chodzi że po 3 miesiącach raczej nie dostaniesz, po roku już można się śmiało ubiegać i dadzą Ci 50zł :D tam jest minimum krajowe, maksymalnie dostaniesz 1500zł, ale na to raczej nie ma za bardzo co liczyć, ludzie po 2 latach nawet tyle nie mieli. To jest dobra firma jako agencja pracy tymczasowej, zobaczysz co się z czym je, jak co wygląda w takich firmach, zdobędziesz troche doświadczenia no i dalej w świat. To najnowsze ogłoszenie o pracę to zwykły helpdesk, jako młodszy admin będziesz mieć tyle co wiedzieć kiedy i komu zgłosić bo dostępu do niczego nie dostaniesz i tak. Z resztą nie warto pokazywać że się coś więcej umie bo tylko obowiązków dowalą a kasa ta sama.

Jarando

Specjalista ds. Instalacji Niskoprądowych

Byly

Chcecie konkrety? Proszę bardzo...Nie wiem jak jest na innych stanowiskach (handlówka, programiści), ale dział techniczny ma płace jak dzieci, nie wiem jak teraz, ale niektórzy nawet po trzech miesiącach pracy nie dostawali podwyżki(usunięte przez administratora) Obowiązków ciągle przybywało a kasa stała w miejscu, albo nawet i malała (biorąc pod uwagę inflację). Z tego co wiem nic tam się nie zmieniło. Jeśli chcesz zarobić, mieć święta i weekendy wolne to omijaj to miejsce z daleka... (usunięte przez administratora) PS Fajna sztuczka ze zmianą nazwy stanowiska "Specjalista ds wsparcia pierwszej linii" na "Młodszy administrator".(usunięte przez administratora) . To zwykły helpdesk. ;)

x

nie pchajcie sie tu, nie warto

Duch

Nie znam osobiście tej firmy, ale szczerze mówiąc wątpię, by programista mógł pracować zdalnie. Oczywiście co firma, to zupełnie inne zasady, ale praca zdalna raczej nie kojarzy mi się z pracą programisty. To chyba dość odpowiedzialna praca, jak na wykonywanie jej w domu, poza firmą. Ktoś się orientuje jak jest dokładnie..

Yoq

Da się tam pracować na pół etatu lub zdalnie ? Chodzi o programistów

anonim

(usunięte przez administratora)

xyz

Heh, raczej nikt po zobaczeniu nowej siedziby na Słonki nie powie, ze firma się cofa - wręcz przeciwnie. :) Ludzie opiniujący tutaj trochę przesadzają. Troche...nawet bardzo. :) Szefostwo jest bardzo spoko. Trzeba naprawdę się baaardzo postarać żeby wejść im za skórę mocno... Pozdrawiam. :)

Programista

Mam pytanie Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś konkretnego o tej firmie ? Na jakich stanowiskach jest tak mega źle ? Jakich pieniędzy może spodziewać się początkujący programista (pierwsza praca) ? Serio tam ludzie ze sobą wgl nie współpracują ?

XZS
@Jarando 30.06.2015 17:04
No to fajnie się teraz macie. A które to działy zostały przeniesione na Słonki?

Logistyka, SD, Serwis. Reszta po staremu.

dsadas

Si senior. :)

fmxxckl

zdecydowanie nie polecam....szkoda czasu

HR

Kandydacie ! Chcesz wiedzieć jakiego będziesz miał szefa ? Wynik 7/7. Można powiedzieć, że wzorzec: ( usunięte przez administratora )

autor tego humbuga

Przepraszam wszystkich, Nie planowałem publikowania przedostatniej opinii, pisałem sobie dla siebie, w ramach odreagowania. O tym, że znalazła się w sieci zorientowałem się dziś :( Jakim cudem ją wysłałem nie wiem. Przepraszam wszystkich za to, że musieli ten bełkot czytać. Admina proszę o wywalenie barachła.

HR

http://www.infomex.pl/121-Praca_zywiec Serdecznie Zapraszamy

kufelcio

gdzie mogę znaleźć sprawdzone info jakie posady są teraz u nich do obsadzenia i jakie sa prowadzone rekrutacje? a chamstwo jest wszędzie, life, trzeba się po prostu wziąć za robotę i walczyć o swoje wyniki i się nie przejmować.wierzę w nadgodziny i pracujące weekendy i od razu wszystko staje się lepsze:)jak się crać na szefach to im pokażcie im swoją pracą że jesteście lepsi niż was ocenili

były
@kufelcio 27.10.2014 13:25
gdzie mogę znaleźć sprawdzone info jakie posady są teraz u nich do obsadzenia i jakie sa prowadzone rekrutacje? a chamstwo jest...

(usunięte przez administratora) . Szkoda czasu i zdrowia na tę firemkę. Odradzam każdemu.

ten zły
@kufelcio 27.10.2014 13:25
gdzie mogę znaleźć sprawdzone info jakie posady są teraz u nich do obsadzenia i jakie sa prowadzone rekrutacje? a chamstwo jest...

bardzo niedawno pewien szanti (czyżby będący blisko zarządu?), pisał tu, że jeśli pracownik chce zarabiać, to firma nie będzie fair dla niego. to chyba wystarczy za cały obraz roli pracownika w tej spółce.

AABBCCDD

Z jakich stanowisk macie takie złe doświadczenia ? Jak tam wygląda płaca np takiego programisty Pythona, czy C# Czy w tych grupach też jest takie chamstwo ?

kreatywny

Cześć, czy jest możliwa praca dla accounta z minimalnym doświadczeniem? Jestem z wykształcenia informatykiem, ale mam niewielkie co prawda doświadczenie w pracy z klientem w sklepie internetowym. Wiem, że może nie jest to mistrzostwo świata, ale naprawde nadaję się do tej roboty. Jak ktoś ma info to niech się podzieli

dawid

jezeli taka fajna firma to co wiesz o prezesie o wykształceniu i dokonaniach.

NIeMAtakŹle

Bardzo fajna firma można się w niej dużo nauczyć .... szczególnie życia ... Godnym uwagi i przyjrzenia się Jest Pan( usunięte przez administratora )z zarządu sprawnie zarządzający firmą od lat. Żeby dojrzeć profesjonalizm i docenić jego wpływ na firmę wystarczy spojrzeć na efekty jego pracy, niestety wielu przeszkadza jego szorstka zewnętrzność i mało wyszukana elokwencja ... ale należy zorzumieć że jest to zapewne pochodna wielu stresów wynikających z zajmowanego stanowiska w dzisiejszych czasach. Jeżęli umie się to pominąć można się sporo nauczyć, zachowań biznesowych i oddzielania emocji i znajomości od decyzji stricte biznesowych. Gorąco zachęcam do pracy w Infomexie i poznania ludzi sprawnie radzących sobie w trudnych czasach, jedyne czego trzeba się nauczyć pracując tam to filtracji nieistotnego szumu i skupiania się na meritum.

Arek

W handlówce też tak rotacja osób jak w SD ?(usunięte przez administratora) Ciekawe co się stało ?? Może ktoś wie ?

anonim

(usunięte przez administratora)

byly

Account Managera szukają co 3 miesiące. Oznacza to, że poprzednik trafił na pole minowe, jakim jest Infomex :) i wyleciał. :)

anonim

(usunięte przez administratora)

bylu

Nie kolego.Nie pracuję tam. Znam sporo osób z Infomexu i podtrzymuję swój pogląd. Osobiście grubo bym się zastanowił nad aplikowaniem do tej firmy. W sumie już kryzysu nie ma:) Jako kto chcesz aplikować ? Może do mnie przyjdziesz ? Na pewno atmosfera jest zupełnie inna.

Czakra

Cały czas widać że piszą te posty konkretne osoby. Nudzi wam się czy jak? Tak źle było na SD? Jakoś zespół się teraz trzyma równo i nie narzeka więc widać tylko jednostkom coś przeszkadzało. Przecież sami odeszliście na lepsze podobno posady więc po co dalej atakować? Skoro wam się tak bardzo to jątrzenie podoba to podajcie wreszcie firme do sądu, pamiętajcie tylko że podpisując umowę, zgadzacie się na warunki pracy, zwłaszcza że firma daje 3 miesięczne próbne umowy, prawie każdy podpisywał je od razu czytając je dość dokładnie. Teraz nagle okazuje się że warunki były be i nie papu. Ludzie, litości. Argument o głodzie już całkiem jest denny, zawsze można iść gdzie indziej, infomex to nie jest jedyna firma na śląsku/podbeskidziu!

byly

Kolego, po lekturze POŁOWY tych postów to grubo bym się zastanowił nad podjęciem pracy w tej firmie. GRUBO. Pracowałem tam( zwolniłem się sam, wbrew opiniom), ale kto nie ma mocnej psychy niech tam idzie. Opisywana jest sama prawda. Jedno uczciwie trzeba powiedzieć - płacą. Terminowo i bez opóźnień. Tyle ile masz na umowie, tyle masz na koncie. (usunięte przez administratora) Moim zdaniem - bez mocnej psychiki nie można tam iść pracować. (usunięte przez administratora) Acha - GPS w każdym samochodzie, sprawdzany codziennie. Jak ktoś się chce na to pisać - proszę bardzo. (usunięte przez administratora)

taj

Może ktoś powiedzieć coś konkterniej o zarobkach w firmie ? Widzę że mają teraz oferty dla programistów NET.

Obecnie pracujący

Daks, delikatni to są pracownicy, no przecież wszyscy wiedzą co podpisują, potem narzekacie między sobą na warunki w socjalnym i obgadujecie w między czasie każdego. Ja tego nie pojmuję, przecież dlatego właśnie macie czas na przeczytanie warunków umowy i nie korzystacie z tego prawa tylko od razu składacie podpis. Czy w Żywcu są aż tacy idioci? Korzystajcie ze swoich praw, jeśli warunki umowy wam nie odpowiadają to nie podpisujcie jej zamiast potem narzekać!

anonim

(usunięte przez administratora)

Drumm

Nadgodziny się zdarzają i są wypłacane normalnie jako dodatek. Aczkolwiek nie jest to przywilej. Wszystko zależy od stanowiska, jedni mają, inni nie.

Kartofel

Czyli kogo? nie wierzcie w to co tu czytacie bo piszą to tylko rozżalone nieroby z jednego działu. Oni mają prawo tyle zarabiać bo zakres ich obowiązków jest minimalny względem innych. Zresztą, nie mogę zrozumieć tutaj jednej kwestii, zatrudnia się człowieka który dobrze wie na jakie stanowisko idzie, za jaką kasę, ma przed sobą umowę, jasny wpis że nadgodzin nie płaci pracodawca a potem nagle zaczyna dym, krzyk i afery. TO pytam się teraz o co chodzi? Przecież jest umowa i jest papier więc co? Pozdrawiam myślących.

IQ190

Fantastyczna firma w cudownym kraju... Ten sarkazm mowi sam za siebie. Co jest kluczem do sukcesu dla pręznie rozwijającej się firmy? (usunięte przez administratora) Praca tam to niczym walka z wiatrakami, a zwyciezcą zostaje się w monencie zmiany pracodawcy. Pozdrawiam

Hehe

Zamiast narzekać wzięlibyście się za awans wewnętrzny. Senior Software Developer. NET 4500 - 7000 netto Infomex Sp. z o.o. Miejsce pracy: Wrocław

Inżynier

A ja tam pracuję i sobie chwalę. Przede wszystkim chwalę atmosferę jaka panuję w firmie, dobrą kadrę pracowniczą oraz co najważniejsze... pensję wypłacaną zawsze w terminie. Jeśli chodzi o premię to jest to ustalane zawsze w czasie pierwszej rozmowy więc każdy wie co i jak.

dociekliwy
@Inżynier 13.02.2014 22:06
A ja tam pracuję i sobie chwalę. Przede wszystkim chwalę atmosferę jaka panuję w firmie, dobrą kadrę pracowniczą oraz co najważ...

TO na ilu pierwszych rozmowach Inżynierze byłeś :)?

Zangiew

Dziwne, znów żale na kierownictwo, zarząd, firmę, zabezpieczenia... wszystko złe(usunięte przez administratora)

Bóg tak chciał

AMEN!!!

Szanti

Bardzo dobra firma zarządzana przez doświadczoną kadrę kierowniczą. Ogólnie można tam spotkać ludzi na poziomie. Spokojnie można oczekiwać tego co daje firma czyli: - Zdobycie dużego doświadczenia w pracy w korporacji - Możliwość rozwoju zawodowego oraz własnych umiejętności - Możliwość poznania wielu osób z którymi się współpracuję(współpracownicy i klienci). Jeśli jesteś uczciwy i chcesz się czegoś nauczyć to spokojnie można wybrać infomex, zarząd widać wie co robi bo firma rozwija się bardzo dynamicznie o czym świadczą podpisywane kolejne kontrakty z wielkimi klientami. Osobiście polecam i nie narzekam, nie będę wylewał żółci bo nie ma to sensu, uważam że dobrze jestem traktowany więc dziwią mnie wpisy moich przedmówców. ps. Jeśli ktoś ma zbyt wybujałe ego i zajmując parterowe stanowisko, chce zarabiać 3000 zł na rękę to na prawdę powinien się nad sobą zastanowić. Chcecie wykorzystywać firmę? To nie dziwcie się że nie jesteście traktowani fair, to zawsze działa w dwie strony.

żuczek mały
@Szanti 27.01.2014 01:14
Bardzo dobra firma zarządzana przez doświadczoną kadrę kierowniczą. Ogólnie można tam spotkać ludzi na poziomie. Spokojnie możn...

Z tą korporacją to trochę cię Krzychu poniosło ...

czytelnik do szanti/redo
@Szanti 27.01.2014 01:14
Bardzo dobra firma zarządzana przez doświadczoną kadrę kierowniczą. Ogólnie można tam spotkać ludzi na poziomie. Spokojnie możn...

Bardzo mi się podoba "P.S." Twojej wypowiedzi, jeśli ktoś ma ambicje i chce zarabiać, to firma będzie nie fair dla niego :D Świetnie charakteryzuje podejście do pracownika i tłumaczy dlaczego nie warto tam pracować. BTW: przeczytałbyś może (i zrozumiał jeśli dasz radę) wreszcie coś o zarządzaniu, najlepiej wydane po budowie piramid. Bo to czym nas tu raczysz zostałoby wyśmiane nawet przez folwarcznego ekonoma, jako nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.

Star Trek

nano, pracownikom IT płacą w zależności od stołka ale przeważnie średnio/kiepsko więc jak alternatywę masz lepszą w tej kwestii to dobrze się zastanów. Do dodatkowych prac wysyłają kiedy popadnie a nie kiedy worker nie ma nic do roboty, więc nawet jak masz roboty masę to niestety dostaniesz więcej. Poprzednik nie napisał jednak nic o delegacjach które są rozliczane. Z każdy wyjazd masz płacone więc to nie zupełnie jest tak że jedziesz za free.

Tomek

Odradzam poracę w tej firmie, nawet w oddziałach. Firma sprzątająca? To kolego sobie poleciałeś. Obowiązków, o których ci nie powiedzą na rozmowie, albo nie wynikajacych z umowy jest od groma. ( usunięte przez administratora ) Nadgodziny? Teoretycznie nie istnieją,(usunięte przez administratora) Zatem jeśli masz ochotę sobie poodśnieżać, posiedzieć za free na drugim końcu Polski, Ładować dostawy to zapraszamy do SD.

Z pytaniem

Pojawiła się ostatnio oferta pracy na stanowisko: Sales Manager INFOMEX DataCenter Services we Wrocławiu. Czy ktoś może coś powiedzieć o realiach na tym stanowisku: wynagrodzenie, charakter pracy, warunki, przełożony itp. Z góry dzięki.

Mariusz Max Kolonko

mówię jak jest :)

Zainteresowany

Redo - 2013-10-28 17:11:48 :) No to wystawiłeś pierwszą, fantastyczną rekomendację pracy w Infomexie, a płynie ona jak domniemywam z samej góry. Zapraszamy do Infomex Service DESK... nic nie trzeba dodawać :)

Redo

Widoczne opinie pisane są przez ludzi z jednego działu którzy godzą się na proponowane warunki, psuja atmosferę, ryzykują upadek całej firmy pod względem bezpośredniego kontaktu z klientami(i nie mam tu na myśli działu handlowego) a potem jeszcze skomlą że mają za mało płacone. Drogi Service Desku, weźcie się do roboty w końcu bo takich leni to jeszcze ta firma nie widziała. Jedyne co potraficie to tylko narzekać i podburzać każdego przeciwko sobie. Jakoś reszta pracowników nie narzeka tak jak wy a przecież sami zgodziliście się na warunki. Jeśli wam nie pasuję taka a nie inna posada to macie wybór dość spory w regionie.

pracownik

Atmosfera - OK, Zarząd - OK, Na warunki finansowe i socjal nie mogę narzekać bo sam się na nie godziłem podpisując umowę i uważam że są odpowiednie w stosunku do kwalifikacji i powierzonego stanowiska. A dla ludzi wyciągających brudy na tym portalu: Co wy jeszcze w tej firmie robicie jak wam nie odpowiadają warunki? Jeżeli jesteście na tyle zdolni to kariera w innych firmach powinna stać otworem?

ziom

Nie kumam co wy od tego Zarządu chcecie. Goście są ok ale role jaka maja taka maja. Co do socjalu przecież to co napisałeś jest nieprawda jest jeszcze medicover czego w 99% firm nie ma , zwłaszcza w Żywcu. Proponuje aby wypowiedzi były bardziej konstruktywne niż kłamliwe wtedy poziom opinii o tym czy innych pracodawcach na tym portalu będzie bardziej wartościowy.

Pracownik

Mała konkluzja, bez jadu i obiektywnie. Bo znów się ktoś poskarży, posty zostaną "zmoderowane" i nigdy nikt się nie dowie jak jest w Infomexie :) Najczęstsze pytania były wcześniej o: zarobki, socjal, nadgodziny... Więc: Zarobki, istnieją :) , są wypłacane w terminie, zatrudniany zna stawkę za którą będzie pracował, bo jest na umowie o pracę, wykorzystując rzeczowe argumenty można czasami coś sobie poprawić, masz dwie ręce - walcz "nothing comes for free..." Nadgodziny, też istnieją, w zasadzie wychodzenie z pracy po 8 godzinach( usunięte przez administratora ) Socjal, TYLKO TYLE ile jest wymagane przez Prawo Pracy Pozostałe rzeczy: 1. Atmosfera pracy - jest całkiem znośnie, czasami jest sympatycznie Wyjątkiem niestety bardzo często są relacje szeregowy-zarząd, SZEROKI margines trzyma się razem, ogólnopojęty Zarząd, od czasu do czasu podkupuje kogoś z plebsu, a innego posyła do Hadesu. Członkowie przedstawionych wyżej grup darzą się umiarkowaną sympatią. 2. Praca jako element rozwoju zawodowego, nie jest źle można kilku rzeczy się dowiedzieć, nauczyć, wymienić doświadczenia, zapewniony dostęp do najnowszych technologii OBIEKTYWNIE wybitne osoby zatrzymują się niestety na niezbyt długo - poza nielicznymi wyjątkami, SUBIEKTYWNIE wybitni - tych jest więcej i hołdują regule "im głośniej krzyczysz tym ważniejszy jesteś" :) nawet dosłownie. Pisał ktoś wcześniej o korporacyjnym zadęciu, nie sądzę, raczej przerośnięta łódzka manufaktura XXI wieku.

POSITIVEisONLYtheTURE

Świetny pracodawca, charyzmatyczny Zarząd i kadra kierownicza, wysoka kultura panująca w firmie, stabilne zatrudnienie i naprawdę niewielka rotacja pracowników. Pracowałem w firmie kilka lat, gdyby nie to że życie mnie zmusiło do odejścia pracowałbym dalej. Zaskakująco dobry pracodawca - szczególnie jak na niewielkim żywieckum rynku pracy, gdzie mogłoby sie wydawać będzie z tym problem. Firma dobrze zarządzana i kierowana przez młodych wykształconych ludzi - aż miło pracować dla takiego pracodawcy !! Polecam zdecydowanie !!

Obecny
@POSITIVEisONLYtheTURE 18.10.2013 20:11
Świetny pracodawca, charyzmatyczny Zarząd i kadra kierownicza, wysoka kultura panująca w firmie, stabilne zatrudnienie i napraw...

Na pewno pracowałeś w Infomexie? To o czym piszesz, ni jak się ma do rzeczywistości.

zad

nie mam zdania

Zostaw opinię o Infomex sp.z.o.o - Żywiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infomex sp.z.o.o