Fibar Group S.A.
1 3814 6 1

Opinie o Fibar Group S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Jaga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracownicy produkcji są zwodzeni od listopada że będą podwyżki. Dyrektor w styczniu dostał listę pytań od produkcji na które nie odpowiedział do dnia dzisiejszego co pokazuje jego brak szacunku do swoich pracowników. Wybór nowego kierownika produkcji to jest dopiero hit na skalę światową ! Gość nie ma pojęcia o produkcji i elektronice i wybierają go na kierownika, a wcześniej kierował magazynem! POLSKIE APPLE NA PEŁNEJ... !!!!! Kilka słów o warunkach: - 2100netto po 4 latach pracy !!!! - brak premii wydajnościowych - premia absencyjna to 3% czyli przy tej stawce 63zł - hala nieklimatyzowana, gorąco, swieci słońce w twarz i nie da się pracować W maju/czerwcu jakieś 40% pracowników produkcji składa wypowiedzenia. Stawki za które ludzie pracują są większe w sklepach spożywczych, nie wspominając o rozkładaniu towaru w lidlu czy biedronce. Firma w żaden sposób nie docenia finansowo stałych pracowników produkcji bez których produkcja nie istnieje ! Prezes powinien się w końcu zainteresować co się dzieje po drugiej stronie ulicy bo za chwile nie będzie miał kto robić.

Pomocna?
TakNie
Studenciak
 Opinia

Kolega polecił mi tu pracę, ale obecnie studiuję, czy wie ktoś jak wygląda sprawa ze studentami? Da się dostosować grafik, przyjmują w ogóle?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patot
 Opinia
@Studenciak 11.04.2019 16:00

Z tego co pamiętam, to na stronie przy ofertach pracy jest w ogóle zakładka "Studenci" i były jakieś staże, więc przeglądnij sobie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
innystudenciak
 Opinia
@Patot 12.04.2019 11:52

tez mnie to zainteresowało, ale pytanie, gdzie znaleźć na stronie tę zakładkę, oferty pracy w ogóle? bo szukam, ale szczerze mówiąc nic nie widzę poza informacjami dla klientów i produktami

Pomocna?
TakNie
Otis
 Opinia
@innystudenciak 16.04.2019 10:39

Wpiszcie sobie "fibar praca" w google, klikacie pierwszy wynik i voila :)

Pomocna?
TakNie
TJ8
 Opinia

Lubię atmosferę w Fibar Group S.A. za: jest w porządku

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Urur
 Opinia
@TJ8 08.04.2019 11:39

podpinam się, jest okej

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Urur 09.04.2019 10:03

krótko i na temat

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Urur
 Opinia
@Nick 09.04.2019 14:07

a co się będę rozwodził, elaboratu nie będę pisał ja lubię konkretnie i kawa na ławę

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pecyk
 Opinia
@TJ8 08.04.2019 11:39

nie rozumiem, dlaczego usilnie minusuje się tu smutnymi buźkami wszystkie pozytywne komentarze?

Pomocna?
TakNie
Bebop
 Opinia

Pierwsza firma w której pracuje z klimatyzowaną halą, zarąbista sprawa.

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Bebop 03.04.2019 10:08

Dopiero w lecie docenisz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bebop 03.04.2019 10:08

Co ty za bzdury wypisujesz ???!!! Hala na ten moment NIE jest klimatyzowana !!! Super hiper nowa hala ktora wg prezesa spełnia najlepsze światowe standardy a firmy nie stać na klime. Ludzie zaczynaja się dusić na hali przez niska wilgotność powietrza i wysoką temperaturę - takie są właśnie warunki. Nie wspominając już o słońcu które wali przez okna na twarz i nie da się pracować.

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia

Stawiałem tam pierwsze kroki w branży, dużo mnie nauczyli i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę.

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kostek
 Opinia
@Adam 27.03.2019 14:11

Przyjmują bez doświadczenia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chrząszcz brzmi w trzcinie
 Opinia
@Kostek 28.03.2019 09:19

Po prostu próbuj nie ma co gdybać. A z ciekawości na jaki dział?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pppp
 Opinia

Ryba psuje się od głowy, w przypadku każdej firmy jest tak samo. Jak ktoś tam chce pracować to musi poczekać na wymianę zarządu, szczególnie prezesa.

Pomocna?
Tak10Nie
Kamil
Nazwa działu: IT
 Opinia
@pppp 28.02.2019 03:41

pppp chyba nie zdajesz sobie sprawy ze ten prezes to nie jakis gosciu z łapanki tylko to jest zalozycielem tej firmy i pracuje w niej od poczatku. To dzieki niemu firma jest dzisiaj tam gdzie jest. Znam goscia osobiscie i szanuje za to co robi! Nie nalezy do latwych ludzi i ma niesamowite wymagania. Ale gdyby nie on to nie bylibysmy tam gdzie jestesmy teraz. Zawsze dbal o pracownikow i ci ktorzy maja okazje z nim pracowac bezposrednio wiedza o czym mowie. Co prawda gosc nie patyczkuje sie z nikim ale tez nie ma co przesadzac ze to jakis swir. Nawet teraz po zmianie wlasciciela nie sadze aby kto kolwiek posunal by sie do tego by usunac takiego goscia z wizja jak on!

Pomocna?
Tak2Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szyt
 Opinia

Przeczytaj czasem co napisałeś zanim klikniesz enter ewentualnie następnym razem upewnij się ze publikujesz na ploteczku. Twój komentarz jest poniżej krytyki.... Poza tym zgadzam się w 100% z Kamilem, rzeczowy facet, bardzo kompetentny.

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Geniusz
 Opinia

Widzę któryś mądrzejszy niezadowolony ustawił bota na gwiazdki 3784 głosów? Jasne

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SZprot
 Opinia
@Geniusz 06.03.2019 10:36

hehe faktycznie, ja daje mocne 4

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mm
 Opinia
@SZprot 06.03.2019 14:29

to tylko swiadczy o tym ile postow zostało skasowanych.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kubcio
 Opinia
@mm 10.03.2019 23:40

Nie, gwiazdki i opinie nie mają ze sobą za wiele wspólnego. To tylko świadczy o dziecinnej zemście, jakiegoś byłego zapewne

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mmm
 Opinia
@Kubcio 11.03.2019 15:30

napisz mi prosze jak dac gwiazdke nie piszac postu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kubcio
 Opinia
@mmm 15.03.2019 23:22

Wczoraj dopiero GoWork zmienił sposób gwiazdkowania, do tej pory wystarczyło kliknąć w ocenę w prawym górnym rogu i przydzielić gwiazdki od 1 do 6, teraz skala jest 5 gwiazdkowa i ocenić pracodawcę można faktycznie tylko pisząc opinie. Gdyby było tak jak mówisz wcześniej, że komentarze byłyby powiązane z oceną to wraz z ilością komentarzy zmniejszyłaby się ilość ocen :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicolas
 Opinia

znaleźć do was oferty to jakiś cud pański ale jeśli prawdą jest to co się mówi/pisze to się nie dziwie że rotacji nie ma

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia
@Nicolas 07.03.2019 09:23

To prawda, też się rozglądam, chyba zgłoszę się prosto do biura

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicolas
 Opinia
@Patryk 07.03.2019 14:00

tak chyba będzie najlepiej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fela
 Opinia
@Patryk 07.03.2019 14:00

Byłeś? Ja się zastanawiam czy nie spróbować ale bardziej do biura ale nie wiem jak to wygląda, jakie osoby i w ogóle i trochę ze strachu odpuszczam więc jakbyś krótko powiedział (jeśli dotarłeś) to byłoby super

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czeko
 Opinia

Nie wiem czy dla wszystkich ma to takie znaczenie mi sie podoba to ze pracodawca dba o nas nawet takimi malymi gestami jak kawa, herbata to zawsze cos milego i od razu jakas przyjemniejsza atmosfera sie robi.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzyś
 Opinia

Witam planuje aplikować na stanowisko software engineer, jestem po studiach ale nie mam doświadczenia zawodowego, cze ktoś może mi powiedzieć jakie mam realne szanse? Próbować czy nie ma sensu sobie zawracać głowy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Johny
 Opinia
@Krzyś 04.03.2019 09:59

Wiesz, spróbować zawsze możesz, wyślij CV, podejdź osobiście, chwile Ci to zajmie a może akurat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Finn
 Opinia

Firma stawia na ciągły rozwój, pracy jest sporo ale satysfakcja po skończeniu projektu wszystko rekompensuje. Pensja w mojej opinii jest więcej niż przyzwoita. Podjęcie tutaj pracy uważam za bardzo dobry wybór. Atmosfera jest dobra. Przynajmniej w obrębie mojego działu nie ma osób, z którymi miałbym jakiekolwiek problemy, z resztą też, ale realnie patrząc nie ze wszystkimi się przyjaźnię, część znam tylko z widzenia części w ogóle nie znam, a że jestem przeciwnikiem wszelakiej generalizacji więc zatrzymam się w opiniowaniu na moim stanowisku. Pensja jak wspominałem satysfakcjonująca, do tego nigdy nie miałem nieprzyjemności jeśli chodzi o relacje z szefostwem. Firma oferuje sporo benefitów, pikniki rodzinne itd. Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii, w mojej mogę szczerze polecić jako pracodawcę. Ja jestem zadowolony

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robin Hood
 Opinia
@Finn 29.12.2018 13:26

a ja z produkcji i też nie narzekam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Robin Hood 15.01.2019 14:36

Skoro Ty również cenisz sobie warunki, jakie stwarza Wam firma Fibar Group, to pozostaje się jedynie cieszyć z takiego stanu rzeczy. To bowiem świadczy, że pracodawca ten stara się o Was w jakiś sposób dbać. Od jak dawna sprawujesz swoje obowiązki w tej firmie? Z uwagi na to, że w Internecie nie ma zbyt wielu informacji na jego temat, na pewno wiele osób chciałoby wiedzieć, czy macie tam oferowany pakiet jakichś ciekawych benefitów. Opowiesz nam o tym?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Robin Hood 15.01.2019 14:36

ej, praca tu jest spoko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzyś
 Opinia
@Finn 29.12.2018 13:26

Widziałem ogłoszenie na stanowisko software engineer, jestem po studiach ale nie mam za bardzo doświadczenia zawodowego, mam szanse się dostać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nina
 Opinia

widziałam że szukają specjalistów, branża świetna, o firmie też sporo słyszałam tylko niestety/stety jestem bardziej projektantką niż informatykiem, czyli programy graficzne jak najbardziej natomiast języki programowania są dla mnie kompletnie nieznaną niwą. Czy Fibar w ogóle poszukuje designerów czy nie koniecznie, a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cisu
 Opinia
@Nina 30.01.2019 14:35

https://www.praca.pl/740272,fibar_group_s_a,poznan,firma.html zawsze możesz spróbować

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Filip
 Opinia
@cisu 05.02.2019 08:40

podłaczajac sioe pod temat a na produkcji jest jakś sensownie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Nina 30.01.2019 14:35

Nic dziwnego, że zainteresowałaś się pracą w Fibar Group. Ale niestety, nie widziałam ostatnio, żeby firma ta poszukiwała aktualnie designerów. Zachęcam Cię jednak do napisania bezpośrednio do nich i dopytania o tę kwestię. Być może w najbliższym czasie ogłoszą rekrutację na tę posadę. Podaję Ci kontakt do przedsiębiorstwa: https://fibaro.jobs/kontakt/ Zachcesz zrobić w ten sposób?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pati
 Opinia
@Filip 05.02.2019 12:46

Spodoba ci się , jeżeli lubisz opary spawanego plastiku

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Olga 05.02.2019 16:50

Komentarze wyglądają jak monolog schizofrenika :D. Czy tam ktoś w Fibaro zaczyna watek by go potem kontynuować?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
F
 Opinia
@pati 07.02.2019 20:57

jakie opary ma wdychać projektant?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozwinięty kłębek
 Opinia
@M 14.02.2019 18:29

Jak to czytam to mam niezły ubaw. Najgorsza firma w jakiej przyszło mi pracować. Pisanie detali mija się z celem i tak zostaną wykasowane jak poniżej. Ocena 1 na 6 oddaje całość i tego prowadzący ten monolog nie wykazują.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bart
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zenujace podejscie kerownikow do ludzi z agencji!!!! Nie polecam fibaru

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Garry
 Opinia

Jakiś czas temu przeszedłem do Fibaro wiec moze nie bede sie jakiś rozpisywał jako niewiadomo jaki znawca ale jeśli chodzi o pierwsze odczucia to jestem pozytywnie zaskoczony

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Garry 29.01.2019 14:43

Świetnie, że zechciałeś zmienić coś w swoim życiu i w związku z tym przeszedłeś do Fibar Group, która pragnie stać się wiodącym dostawcą rozwiązań automatyki budynkowej na rynku światowym. Pracują nad tym, aby smart dom FIBARO był bezkonkurencyjnym wyborem pod każdym względem. Myślę zatem, że podjąłeś bardzo dobrą decyzję, rozpoczynając z nimi współpracę. A co powiesz o wynagrodzeniu? Satysfakcjonuje Cię?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Garry
 Opinia
@Olga 29.01.2019 15:45

mówiąc o pierwszym wrażeniu miałem raczej na myśli atmosferę i współpracowników ale skoro pytasz o wynagrodzenie to przepraszam, ale o pieniądzach się wypada rozmawiać, ale nie wnikając w szczegóły określenie satysfakcjonujące jest odpowiednie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca praca
 Opinia

pasuje sie odkuc po swietach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
patrzący
 Opinia

No to super. Wszystko jasne.Dobrze ,że nie posłałem dokumentów.Liczyłem na poważniejsze podejście do pracownika.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
heheszek
 Opinia
@patrzący 13.03.2018 12:40

raczej sie z frajerowales. kto myslacy polega na opiniach goworkowych ??! lol

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bylypracownik
 Opinia

super praca! fajny zespół i możliwości rozwoju

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KA
 Opinia
@bylypracownik 05.12.2018 15:21

nooo ludzie są spoko i praca w sumie tez

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Smith
 Opinia
@KA 19.12.2018 14:02

Atmosfera jest bardzo ważna moim zdaniem. Potworne uczucie jak każdego dnia idziesz do pracy z myślą, że musisz dobrowolnie przekroczyć bramy piekła i siedzieć tam kilka godzin dziennie, dlatego się ciesze, że tutaj jest inaczej. Plus sto do komfortu, do tego wiem, że jakby nie było firma ma ugruntowaną pozycje na rynku i nic nie wskazuje, żebym miał przestać tu pracować więc śmiało mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z pracy tutaj

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia
@Smith 20.12.2018 13:32

No to chyba zależy od stanowiska. Elektroników na serwisie liniowym zmusza się do pracy na akord, co jest poronione jak na charakter tak precyzyjną pracę i przy tym biedronkowe zarobki...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
RockyB
 Opinia

Co mi tam, pochwalę się. Ostatnio postanowiłem, (co prawda z lekką obsuwą) ale zacząć realizować postanowienia noworoczne z skorzystałem z nówki multisporta, narazie zajawiony zacząłem pakować. Jest moc!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krzyztopor
 Opinia
@RockyB 15.11.2018 09:31

ico dalej cisniesz ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
benia
 Opinia
@RockyB 15.11.2018 09:31

Rocky chyba nie ma się czym pochwalić

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia
@RockyB 15.11.2018 09:31

Czy karta multisport, o której piszesz jest jedną ze składowych pakietu socjalnego? Jakie jeszcze inne dodatki do wynagrodzenia oferuje pracodawca? Jesteś zadowolony z atmosfery w pracy i relacji ze współpracownikami? Na stronie https://fibaro.jobs/oferty-pracy/ pojawiło się kilka ofert pracy na stanowiska: eksport manager, IOS developer, android developer. Praca w dziale handlowym i software. Firma szuka ludzi zafascynowanych najnowszymi technologiami, którzy chcą uczestniczyć w tworzeniu „technologicznego jutra”.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sanjay
 Opinia
@Kamil 01.12.2018 14:56

W socjal wchodzi multisport, opieka zdrowotna i chętnym wspierają naukę angielskiego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia
@Kamil 01.12.2018 14:56

Widziałem parę ogłoszeń wczoraj, różne stanowiska, fajne oferty, dużo zapewniają. Może spróbuję. rzeczywiście warto?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tiktak
 Opinia
@Marian 09.12.2018 22:25

warto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Suarez
 Opinia
@Marian 09.12.2018 22:25

Jak tam Marian ? podziałałeś czy jak Rocky ?:D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cad
 Opinia

Firma nastawiona na ciągły rozwój. Według mnie praca dobra dla wszystkich tych, którzy szybko uczą się nowych rzeczy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PAwak
 Opinia
@cad 24.07.2018 13:18

im większe doświadczenie tym lepiej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teksass
 Opinia
@PAwak 21.11.2018 11:36

mlodzi z doswiadczeniem tylko i wylacznie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pati
 Opinia

Nawet Ukraińcy nie pracują za 15 brutto, a tu taki cyrk w samym centrum Poznania, chyba, że w Fibaro stanął czas i wciąż jest 2014 rok

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktoś
 Opinia
@pati 15.11.2018 19:00

Dokładnie tak

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
abc
 Opinia

nie ma co dramatyzować, normalnie sie pracuje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kanar
 Opinia
@abc 08.11.2018 15:06

No bo normalna, żadne halo. Bezsensu te wywody

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
janekkowalski
 Opinia

widziałem oferte na produkcje i wygląda nieźle. Umowa, ubezpieczenie, pakiet medyczny, nieźle nieźle

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kolo
 Opinia
@janekkowalski 05.11.2018 16:02

Uprasza sie Fibaro o nie zaśmiecanie goworka durnymi postami :D

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lol
 Opinia
@kolo 07.11.2018 00:25

kolo, serio? zeskroluj strone i powiedz wiecej o zaśmiecaniu i durnych postach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tomili
 Opinia

Szukają chyba desperatów za 15zł brutto.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.
 Opinia

Firma fatalnie traktująca pracowników nie tylko produkcyjnych ale także biurowych po samych kierowników. Nie liczą się z nikim.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ejkej
 Opinia
@K. 05.11.2018 13:38

Firma to nie jest samodzielny twór żyjący własnym życiem, a idąc dalej tym tokiem rozumowania, firma jest też niemiła dla dyrektora, pokazuje język księgowej i kradnie kredki z kadr

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miki
 Opinia

Praca w porządku, można bez wyrzutów polecić. Pracuję od niedawna, sporo się nauczyłem i jak narazie nie mam powodów do narzekania

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pros
 Opinia
@Miki 26.10.2018 11:31

tez sie nie czepiam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
molik
 Opinia

trzymam sie tej roboty i ja wcale nie moge opowiadac, ze jest jakos zle czy nie wiadomo co. Sie pracuje, sie ma. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rafo
 Opinia

pisze za siebie i ja moge powiedziec, ze wcale nie narzekam na prace tutaj. Tak obiektywnie to nawet calkiem sporo sie tutaj nauczylem. Jakby nie patrzec zawsze to jakies doswiadczenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rybson
 Opinia
@rafo 06.10.2018 14:26

doswiadczenie teraz wszedzie wazne. Dobrze byc tam gdzie czlowiek nie czuje sie zle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jack
 Opinia

Nie mogę wyjść z podziwu,tyle jest zadowolonych z 15zł brutto.Tak się nisko cenicie?

Pomocna?
Tak173Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
swietlik
 Opinia

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, o ile jest konstruktywna. Ja z tą firmą mam już długą relacją i przebiega ona sprawnie

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miiik
 Opinia
@swietlik 19.07.2018 14:26

u mnie jest podobnie i czuje się tu raczej doceniany, a na tym mi zależało

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Regular
 Opinia
@swietlik 19.07.2018 14:26

No i jak ktoś mi zaproponuje powyżej (usunięte przez administratora) to może z nim porozmawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kostek
 Opinia

Normalna pensja, dodatki są i w sumie sporo czlowiek z tej pracy wynosi. Mam wrazenie ze raczej stawiaja na ludzi zmotywowanych i lubiacych uczyc sie nowych rzeczy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Regular
 Opinia
@Kostek 14.09.2018 10:47

No i jak ktoś mi zaproponuje powyżej (usunięte przez administratora) to może z nim porozmawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Fibar Group S.A. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibar Group S.A.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.