3.3/5

• Zawada
  • Tchórzew
  • Wygnanów
  • Jeleń
Nagawczyna - Olimp Laboratories Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dębica
  5. Opinie o Olimp Labs

Opinie o Olimp Labs Dębica

Nie przegap nowości o Olimp Labs!

21.11.2010 10:54

Hej Ja pracuję już dobrych kilka miesięcy w Olimpie i szeczerze mówiąc większość ludzi co to pisze to są(usunięte przez administratora).. bez urazy. nie mam żadnych placów jestem początkującym przedstawicielam a pracę dostałem dzięki wiedzy i po części pewnie temu, że kończę instruktorkę z siłki i awf w KAtowicach. Ogólnie praca spoko pod warunkiem, że nie lecisz w kulki i wykonujesz obowiązki, oczywiście nie jest ich mało ale jeżeli chesz premię to trzeba. O warunkach nie będę pisać bo sprawa poufna. Podsumuje tak: Firma ma dużo plusów oczywiście ma też minusy, ale pracowałem w innych firmach i tutaj naprawdę mi się dobrze pracuje.
PH medyczny

17.11.2010 22:20

Cześć Podesłała mi linka do tej wymiany moja znajoma, która pracuje jako PH w Olimpie, a spotykamy się czasem na imprezach z hurtowni i od niej wiem jak wygląda jej praca, a mogę ją porównać ze swoją w branży medycznej. U niej: Stała podstawa,(usunięte przez administratora) zależności od miesiąca, nowa fabia, telefon plus palmtop, raport z trasy, no i sam asortyment, który jest dobrze znany w aptekach przez farmaceutów i samych pacjentów. Dla porównania w mojej firmie: Mój staż ponad (usunięte przez administratora) telefon, laptop, z założenia średnio 190 wizyt w miesiącu, no i bardzo rozbudowane raporty, również GPS do monitorowania przejazdów i czasu pracy, ale to wynika z samej ustawy. Myślę, że sama branża predysponuje do pracy w niej prawdziwych, pracowitych przedstawicieli handlowych, o wysokiej kulturze osobistej, inteligencji i zaangażowaniu i jeśli ktoś szuka pracy gdzie będzie kasa za nic nierobienie to adres w Dębicy nie jest dla niego. Jeśli musiałbym zmienić pracę, chętnie zamieniłbym ją na Olimp, bo czego jak czego, ale uczciwej pracy się nie boję.
sebas

16.11.2010 22:37

Praca w OLIMpie nie jest ogólnie zła sama w sobie, ale kilka osób na ciepłych posadkach w otoczeniu szefa czyni ją katastrofalną. Najpierw poklepują go po plecach i karmią słodkim kłamstwem a potem jak boss podejmie decyzję to sami nie wiedzą co z tym zrobić i jak tą decyzję wprowadzić w życie by wyjść na swoje... a o całą brudną robotę niech martwią się handlowcy .Wymyślają dziwne sprawy dodatkowo do pracy - by nie było tak łatwo dostać godnej wypłaty do tych wymysłów.
truskawa

16.11.2010 21:43

PH OLIMP - 2010-11-13 19:52:46 o wynagrodzeniu nie będę pisał na forum , bo to po pierwsze poufna sprawa po drugie nie wiem ile zarabiają inni PH . jeździ się w zależności od stażu i zasług skodą Octavią lub Fabią trasy dzienne są ustalane ze swoim kierownikiem ale mogę ci powiedzieć ,że nie robi się pustych przebiegów. W robocie się staram więc nie zdarzyło mi się nie dostać prowizji czy premii sorry XYZ to miało być do tego postu powyżej
truskawa

16.11.2010 21:40

XYZ - 2010-11-14 23:11:04 Na rozmowie w sprawie ewentualnej pracy byłam świadkiem, jak pracownik dzwonił, czy wieczorem może gdzieś wyjechać samochodem..............Sorry, ale to nie o to chodzi- albo się ma zaufanie do pracownika, albo się go zwalnia. Zarobki na poziomie 2000 pln góra- żenada na całej lini. Kolego już wie ze na pewno nie jesteś PH bo nie ma takiego co zawsze dostaje premie! Dziś to nawet prowizja się nie należy każdemu i choćbyś nie wiem jak i gdzie jeździł to nie koniecznie ją dostaniesz nawet jak po kilkanaście godzin dziennie pracował. Plany są prawie nieosiągalne i tylko fart Ci może w tym pomóc bo firma oferuje 0 "zero" wsparcia!!!! Nic nawet ulotki z produktem!
XYZ

14.11.2010 23:11

Na rozmowie w sprawie ewentualnej pracy byłam świadkiem, jak pracownik dzwonił, czy wieczorem może gdzieś wyjechać samochodem..............Sorry, ale to nie o to chodzi- albo się ma zaufanie do pracownika, albo się go zwalnia. Zarobki na poziomie(usunięte przez administratora)enada na całej lini.

13.11.2010 19:52

pi

12.11.2010 21:01

Prosze napisz w jakich widełkach oscyluje wynagrodzenie nawet w przypadku nie zrealizowania planu ? W związku z wbudowanym gps jak wyglada godzinowo dzien pracy i ile wizyt dziennie sie realizuje ? bo przecież bywa ze trzeba zrobic 350 km , ale bywa ze jezdzi sie na miejscu ....? Jakimi autami poruszają sie PH ?? pzdr.

12.11.2010 20:12

ZUS ,chorobowe itd płaci OLIMP zapomniałem dodać,że oprócz podstawy jest jeszcze premia i prowizja jest OK ,wystarczy tylko uczciwie pracować

12.11.2010 20:06

witam ja pracuje jako PH w Olimpie widzę ,ze ktoś tu nieźle ściemnia z tym(usunięte przez administratora)podstawy jest dużo dużo lepiej i naprawdę można zarobić plany są wyśrubowane tak jak wszędzie,no ale która firma handlowa nie ma planów?da się przeżyć (niestety niektórzy nie mogą zrozumieć ,że to już nie te czasy ,że po 3 godzinach zjeżdżało się do domu ) -gps są w samochodach ale to pisanie,że nie można zjechać do wc bo już do ciebie dzwonią to kolejna ściema, po prostu masz zaplanowaną trasę i mogą cie sprawdzić czy nie oszukujesz. a weekendy i święta są wolne
pi

12.11.2010 15:42

Hello PH i ja jestem umówiony na rozmowe o prace w olimp ,,,Pewnie na poniedziałek co ?? :) kanał sportowy ??? Pracuje aktualnie jako przedstawiciel ale na tragicznych warunkach i szukam czegos lepszego ( innego) ale zaczynam sie bać i zastanawiać czy robić jakieś kroki w kierunku Olimpa po tym co czytam na tym forum ............ Ogólnie czytając opinie o 99 % firm można zauważyć podobną tendencję co pośrednio określa nam miarodajność owych opini . Z tego co wiem to teraz kolo 1,5 tys. jest podstawy a reszta to premia od planu ktory trzeba cisnąć a ktorego nie zrobisz to zostaje tylko podstawa. Z autem tez się zastanawiam czy w połonczeniu z wbudowanych GPS da się normalnie pracować , i jak ten gps określa nam godziny pracy , bo jak zrobie wizyty do 13 w okolicy to co dalej robie w terenie ?? nie można mi zjechać do bazy ?????? Dołanczam sie do prośby i prosze o "obiektywne" opinie pracowników olimp laboratories . Jak z autem ? , z urlopem ?, soboty wolne ?? ,delegacjami , z chorobowym ? , Z zusem i ubezpieczeniem ? , i z atmosferą wpółpracy ....................................... pozdrawiam wszystkich .

12.11.2010 14:46

i jeszcze narzędzia pracy jakie oferują? też jakaś (usunięte przez administratora) czy chociasz to jest w miare możliwości udane jak na firmę która zajmuje się powiedzmy branżą farmaceutyczną ...

12.11.2010 14:43

A jak wygląda rekrutacja w OLIMP, umówiony jestem na rozmowę właśnie na stanowisko PH, co prawda nie czytałem wcześniej na forum o tej firmie, też nie mam znajomości tam ale mnie zaproszono. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie to już ponad 3 lata pracowałem jako przedstawiciel ale z obecnym pracodawcą nie dogadaliśmy się i odszedłem. Obecnie nie pracuje i potrzebuje jak najszybciej podjąć jakąś pracę, naprawdę nie warto iść na rozmowę? Jest aż tak źle ? Samochodów nie można brać do domu nawet jak wracasz z trasy później? Zarobki faktycznie są na poziomie 1000zł i do tego jest jakaś premia za sprzedaż czy nie ma wcale? Umowa jaką firma oferuje jest umową zleceniem ? a nie na pełen etat? Proszę o odpowiedź

Oferty pracy - Olimp Labs

Automatyk Utrzymania Ruchu (k/m)

Pustynia

Specjalista ds. Badań i Rozwoju Produktów Farmaceutycznych (k/m)

Pustynia

Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci FMCG

Lublin

Konsultant Medyczny Żywność Specjalnego Przeznaczenia Medycznego (k/m)

Katowice

Specjalista ds. Rejestracji Produktów Leczniczych (k/m)

Rzeszów

Zastępca Głównego Księgowego (k/m)

Nagawczyna

12.11.2010 14:43

A jak wygląda rekrutacja w OLIMP, umówiony jestem na rozmowę właśnie na stanowisko PH, co prawda nie czytałem wcześniej na forum o tej firmie, też nie mam znajomości tam ale mnie zaproszono. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie to już ponad 3 lata pracowałem jako przedstawiciel ale z obecnym pracodawcą nie dogadaliśmy się i odszedłem. Obecnie nie pracuje i potrzebuje jak najszybciej podjąć jakąś pracę, naprawdę nie warto iść na rozmowę? Jest aż tak źle ? Samochodów nie można brać do domu nawet jak wracasz z trasy później? Zarobki faktycznie są na (usunięte przez administratora) do tego jest jakaś premia za sprzedaż czy nie ma wcale? Umowa jaką firma oferuje jest umową zleceniem ? a nie na pełen etat? Proszę o odpowiedź

10.11.2010 22:21

BC - 2010-08-26 16:41:58 żal mi was wiekszosc zlych informacji to ściema, wymyslona przez tych ,którym nie chcialo sie pracować ja dostałem sie tutaj bez żadnych znajomosci,robie swoją robotę i nikt nie ma do mnie pretensji. a z tym samobojstem to byla prywatna tragedia tego chlopaka i absolutnie nie nalezy mieszac tego z firmą osoba kotra tak napisala to kolejny sfrustrowany rep najlepiej ciągle myśleć że wszystko jest w porządku...
głąbek

10.11.2010 21:51

ciekawe jak długo można wytrzymać w tym wyścigu szczurów? plany sprzedaży handlowcą śnią się po nocach,(usunięte przez administratora) po kilkanascie godzin dziennie, tygodniowe urlopy, zero wolnego poza świętami i nie powiem bo jedynie długie weekendy wolne! ile to można wytrzymać? wystarczy jedna kropelka prywatnych problemów i psychika pęka...

10.11.2010 18:36

Firma tragedia!! ludzie lądują w(usunięte przez administratora) traktuje nas gorzej niż przedmioty bez wartości...(usunięte przez administratora)po wielu latach- odchodzą!!ale nie ma sie czemu dziwic nie możemy nawet na stacje autem podjechac za potrzebą... bo zaraz mamy telefon!!! gdzie jestesmy co robimy itd.... (usunięte przez administratora)., ciśnienie ,,nikt nie umie powiedziec mu prawdy!!! ludzie pracujący na miejscu : to osoby obłudne i zakłamane..... (usunięte przez administratora)podstawa- zakas korzystania z auta służbowego!!!!! co jeszcze??? ODRADZAM OLIMP!!

09.11.2010 22:24

Witam, tak czytam te opinie i widze ze sa smutne, a mozna sie do tej pracy dostać bez znajomosci? I czy faktycznie jest tak żle? A jak zarobki?

08.11.2010 18:41

(usunięte przez administratora)nie przejmuj sie tymi opiniami.Jestes POLKA i badz z tego dumna!

03.11.2010 20:26

grześ a zarobie tam więcej niż teraz, bo wiesz jestem sflustrowany i potrzebuję pieniędzy a tutaj jest do kitu a ostatnio byłem na rozmowie i(usunięte przez administratora).eee to już chyba mówiłem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Olimp Labs?

01.11.2010 21:21

tak naprawdę nie ma znaczenia...Firma jest do kitu...

15.10.2010 22:02

Idziesz na rozmowę, ktoś mówi do Ciebie jakie są warunki- a potem jakiś idiota na stonie pisze, że kłamiesz. Pytanie: kto rekrutuje do tej firmy?

02.10.2010 08:42

Te opinie które są ciepło opisywane o firmie olimp sa pisane przez pracowników (usunięte przez administratora) dbanie o wizerunek firma jest chora prezes tupnie i wszysc(usunięte przez administratora) pod siebie ODRADZAM
Filip

29.09.2010 18:30

coś gdzieś ktoś ci powiedział,ale nie do końca kojarzysz wiec powtarzasz bez ładu i składu
BC

08.09.2010 18:04

Przedstawiciel piszesz nieprawdę pisząc takie bzdury pokazujesz ,ze nie masz pojecia o tym wszystkim żenua i tyle wiarygodnosc poniżej poziomu podlogi takie posty powinny byc kasowane bo są wyssane z palca
chemik

01.09.2010 11:58

A czy ktoś wie coś na temat pracy chemików w tej firmie?

Kontakt - Olimp Labs

109 lok. C 39-200 Dębica

26.08.2010 22:00

Jeśli ktoś pisze, że to fajna firma, to może odważnie napisze, że pracauje na umowę zlecenie, zarabia podstawy 1000pln, obowiązkowo ma urlop bezpłatny w okresie zastoju rynku- czyli w grudniu, i naprawdę pracuje z ludźmi, którzy nie mają bladego pojęcia ani o sprzedaży ani o rekrutacji. A już na pewno nie o możliwościach rynku farmaceutycznego oraz narzędzich, które można wykorzystać. Jeśli nie musicie- nie polecam nawet na rozmowę- żenada.
kicia

26.08.2010 20:39

JA PRACUJE W FIRMIE OLIMP JAKO przedstawiciel handlowy-JESTEM BARDZO ZADOWOLONA-JAK SIE STARASZ TO ZARABIASZ FAJNE PIENIADZE-ATMOSFERA PRACY TEZ OK! POLECAM

26.08.2010 19:51

Miło że wkońcu odezwał się jakiś zadowolony pracownik, napisz proszę czy są teraz jakieś przyjęcia i jakie zarobki?
BC

26.08.2010 16:41

24.08.2010 18:59

a to powodem była praca w olimpie?

23.08.2010 20:31

A to są tam teraz przyjęcia??? składałam jakiś czas temu CV, to ma być coś na produkcję czy coś innego? Daj znać jak po rozmowie.
.....

23.08.2010 19:43

jutro ide na rozmowe... (bez znajomosci) zobaczymy co tam zastane...

19.08.2010 23:18

odradzam1 tak tragicznej 2atmosfery dawno nie widzialem,3faktycznie wiekszosc 4góry to buraki 5wyscig szczurow,kadry ze wsi,a pensje 6gorsze niz ustawa przewiduje,firma spada na psy7

30.07.2010 21:22

A jakie zarobki, pomijając atmosfere i ile zmian?
mat

18.03.2010 10:11

witam także pisalem analize i zero odzewu odezwij sie najlepiej [usunięte przez moderatora] pozdrawiam
qe

11.03.2010 10:09

Witam ktoś może pisał analizę dla olimpa w drugim etapie rekrutacji, po jakim czasie można spodziewać się odpowiedzi ?
były już na całe szczęście pracownik

09.10.2009 11:47

Stanowczo odradzam!!! Atmosfera gorzej niż zła. Zawiść, wyścig szczurów, plotki, podlizywanie się na każdym kroku przełożonym, zmiana decyzji w tępie ekspresowym, zwolnienia też. Ludzie są tam najgorsi!!!! A kadry tragedia!!! Poza pesją nie można o tej firmie powiedzieć nic dobrego.
lolo

26.09.2009 10:12

atmosfera nie za dobra,trzeba miec znajomosci,i niesprawiedliwa placa wzgledem obowiazkow
Inna

02.08.2009 00:01

Organizacja OK, płaca OK (jak na warunki okoliczne).. z tym ze jest zawsze jedno ale ... wyleciec mozna pod byle jakim pretekstem, koneksje znajomosci.. i przede wszystkim ZLA ATMOSFERA .. donosy donosy donosy.. trzeba uwazac!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Olimp Labs