Jokey Plastik

Kędzierzyn-Koźle

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 141 ocen.

Jokey Plastik
5 141 6 1

Opinie o Jokey Plastik

Iza

@Xxx, każdy pracownik ma prawo, aby wypowiedzieć się na temat pracy w firmie Jokey Plastik, dlatego chętnie poznaję nowe opinie o tym miejscu pracy. Nowe opinie są niezbędne, aby móc porównać punkt widzenia jak największej liczby osób, ponieważ wtedy możemy podjąć decyzję, czy dane miejsce pracy odpowiada naszym preferencjom.

Iza

@Xxx, wiesz może, jak wyglądają warunki płacowe dla osób, które zostają świeżo zatrudnione w firmie Jokey Plastik na maszynach wtryskowych? Stawka jest stała i niezmienna, czy może są szansę na otrzymanie dodatków do wynagrodzenia? Opisz, proszę szczegółowo, jak to wygląda.

Xxx
@Iza 08.10.2018 12:32

We wcześniejszych opiniach zostało to opisane, proszę czytać z uwagą

Iza

@Bader, jak dobrze wiesz przed podjęciem pracy w dowolnej firmie, dobrze jest poznać opinie osób, które posiadają doświadczenia na ten temat oraz mogą napisać, jak oni oceniają pracę w firmie jokey plastik. Moje pytania zadawane są tylko i wyłącznie z myślą o osobach, które rozważają, podjecie zatrudnienia w tej firmie, aby mogli podjąć właściwą dla siebie decyzję.

Xxx
@Iza 27.09.2018 12:55

Opinie są różne jak różni są ludzie, chcesz pracować to bćdziesz, nieważne czy w Jokeyu czy gdzieś indziej, najlepiej samemu sprobować, to praca wymagająca, czasem ciążka na trzy zmiany...nic dodać,nic ująć. Żadne tu komentarze nie są potrzebne

Iza

@Siseniore, jak dokładnie wygląda wynagrodzenie za pracę w firmie jokey plastik? Możesz szczegółowo przedstawić to, co wiesz na ten temat? Czy często dochodzi do rotacji w kadrze pracowniczej tej firmy? Opisz, jak to wygląda szczegółowo.

Bader
@Iza 21.09.2018 08:08

(usunięte przez administratora) ty to do pracy wkoncu chcesz się przyjąć czy nie!? Bo od kilku miesięcy pytasz , wypytujesz a śmierdzi to już coraz bardziej ze Jestes podstawiona tu specjalnie.

Xxx
@Iza 21.09.2018 08:08

Wygląda to tak jak w każdej pracy fizycznej na zmiany w ruchu ciągłym, za wypłatę...dajesz radę to pracujesz nie dajesz to Cię zwolnią albo sam odejdziesz

Menager

Wasze opinie o firmie Jokey Plastik Blachownia są wyraźnie podzielone. Niektóre osoby są niezadowolone z pracowników z Ukrainy itp.natomiast inne osoby nie mają do tego aspektu zastrzeżeń. Czy jest to związane ze zróżnicowaniem w obrębie stanowisk? Czy przy zatrudnianiu się, jest brane pod uwagę wcześniejsze doświadczenie pracownika? Czy pracownik z kilkuletnim doświadczeniem może liczyć na konkurencyjne wynagrodzenie?

Menager
@Menager 20.07.2018 20:16

Menager trochę szacunku, jakbyś poczytał trochę wpisów to byś zauważył że ktoś już tego nicku już używa, więc nie mieszaj. Wszystko co jest tu napisane to prawda, oczywiście z punktu widzenia odpowiednio do stanowiska na jakim się pracuje. Co do Ukraińców to historia podobna do tej jak my Polacy jako tania siła robocza jeździliśmy i jeździmy za granicę do Niemiec, Holandii itp. Niestety trzeba się z tym pogodzić, chcemy zarabiać więcej to gdzieś te oszczędności muszą się znaleźć. A skoro pracują już żony, mężowie i ich dzieci nawet to nie jest tak źle, nikt by nie życzył źle rodzinie.

Szczesliwy
@Menager 20.07.2018 20:16

Dążymy,do zrównania wynagrodzeń,rudy tak zarządził. Czyli póki młody pracownik nie bedzie miał stawki takiej jak moja,nie ma co liczyć na podwyżkę u pracującego kilkanaście lat. Żenua.

Siseniore
@Menager 20.07.2018 20:16

Konkurencyjne wynagrodzenie:))śmiechu warte:) Ma zamknąć yape i robić co mu każą,bo przeciez na jego miejsce jest setka Etiopczyków za brama????

Xxx
@Menager 20.07.2018 20:16

Nie, nie może, o przyjeciu decyduje kierownik produkcji a jedynym kryterium jest chęć do pracy kandydata, jego wcześniejsze doświadczenie i Straż pracy nie mają znaczenia bo nie sądzę aby ktoś wcześniej pracował na maszynach wtryskowych

Iza

@Zula, w większości przypadków, właśnie tak działa ludzka mentalność, że łatwiej nam jest wyrazić opinię negatywną, aniżeli opinię pozytywną o danym pracodawcy. Nie zgadzam się jednak, że opinie pozytywnie nie występują, bo takie również można znaleźć. Może Ty posiadasz jakieś informacje odnośnie pracy w firmie jokey plastik, którymi mogłabyś się podzielić na forum? Zachęcam do aktywnej dyskusji w tym temacie.

Zula

Szukając sensownej opinii o firmie nie ma po co wchodzić na te fora. Nie ma tu potrzebnych informacji są tylko wylewane żale, jad i żółć sfrustrowanych ludzi , którzy hołdują zasadzie „czy się stoi czy się leży 3 tyś się należy”. Przeglądając wpisy okazuje się, że w Kędzierzynie nie ma gdzie pracować. Berger, Jokey, Komet itp. według opinii wszędzie jest beznadziejnie, okropni dyrektorzy itd. Teraz jeszcze wszystkim przeszkadzają pracownicy z Ukrainy ale za te marne grosze Polacy pracować nie chcą. Przykre.

Iza

@Ja, bardzo Cię proszę, aby nie obrażać innych użytkowników dyskusji w wątku opinii o pracy w firmie jokey plastik. Mówi o tym, jasno regulamin forum, którego należy przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin @Pakowacz, dziękuję, za podzielenie się swoimi odczuciami na temat pracy w firmie jokey plastik. Mógłbyś, trochę rozwinąć swoją wypowiedź? Jak ocenisz relacje panujące pomiędzy pracownikami w tej firmie?

Miały

Niedługo trzeba będzie iść do szkoły językowej uczyć się ukraińskiego bo już ich więcej niż nas , to jest chore.

Dora

Praca w jokeju ok , ale kto na to pozwala że u siebie powoli jesteśmy mniejszością, Polaka zwolnią bo nie ma pracy a Ukrainiec zostaje , na nadgodziny kto chodzi Ukrainiec dla Polaka często nie ma nadgodzin .

Ina

Firma coraz bardziej rodzinna, brygadziści poznają nowy przyjęte kobiety, po niedługim czasie są z nimi w związku partnerskim a następnym robią z nich swoich pomocników, przejmując teżswoje żony i też robią z nich pomocników, widziałam też jak pomocnicy chamsko odpocząć sią do operatorów, to starsze co tam się dzieje

Rw
@Ina 05.07.2018 10:38

Weź się człowieku do roboty a nie pisz bzdur.

Kl
@Rw 14.07.2018 17:31

Popieram niech się wezmą za robotę a nie bzdury wypisują , każdy ma szansę zostać pomocnikiem jak jest choć trochę inteligentny , takie wpisy to tylko kompletne nieudaczniki wpisują .

Azotan
@Kl 14.07.2018 17:35

Dobra firma z tradycjami,stawia na prestiz,fachowość oraz na ekipe pracującą .Kiedys tam pracowałem przez parę lat na różnych wydziałach i nie nażekałem chętnie bym wrócił jak by była taka możliwość .

Ja
@Azotan 15.07.2018 15:05

To czemu nie wrócisz baranie? Przyjmą Cie z otwartymi ramionami. Przestań pieprzyć i wprowadzać ludzi w błąd.

Azotan
@Ja 17.07.2018 18:35

Po twoim wpisie odechciało mi się powrotu, wiekszego b....a nie spotkałem w życiu powodzenia.

Pakowacz

Witam, pracuje w tej firmie parę lat, nie rozumiem dlaczego większośc osob pisze takie bzdury. Tak jak w każdej pracy trzeba pracować a szef jest spoko mozna zawsze sie z nim porozumieć tylko trzeba chcieć. Niestety jak sie komuś nie chce pracować i ma się lenia to najlepiej obsmarować firmę, w której się pracowało lub pracuje. Pamiętajcie szanujcie szefa swego ponieważ możecie mieć gorszego.

Iza

@Pracownik, dziękuję za Twoją ocenę firmy jokey plastik jako pracodawcy. Czy możesz do swojego wyrażonego zdania na temat pracy w tym miejscu, dodać jak wygląda atmosfera pomiędzy zatrudnionymi pracownikami? Dobrze dogadujesz się z innymi członkami załogi? @Nowa, super! Fajnie, że udało Ci się otrzymać pracę w firmie jokey plastik. Mogłabyś przedstawić jak wyglądał proces rekrutacyjny na stanowisko, na które aplikowałaś? Napisz, proszę, jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna.

Nowa

Ja złożyłam CV i mnie przyjęli , bez żadnych znajomości , pracą mi się podoba , współpraca z brygadzista mi też .Trzeba uczciwie pracować a nie się opierdzielac i jest ok.

Iza

A czy może posiadacie wiedzę na temat w jaki sposób pracodawca firma jokey plastik rekrutuje do pracy nowych pracowników? Czy osoby z zewnątrz mają szansę na otrzymanie pracy w tym miejscu? Czy może pracodawca stawia na osoby polecane przez obecnych pracowników? Napiszcie, proszę, jak wygląda ta kwestia.

Obserwator
@Iza 11.07.2018 09:00

Google.com tam masz wszystko

Pracownik
@Iza 11.07.2018 09:00

Jak ktoś jest sierotą i nie chce mu się pracować to zawsze znajdzie dziurę w całym , ja tam pracuje długo i nie narzekam , nie widziałem żeby ktoś chamsko się odnosił do pracownika który wywiązuje się ze swoich obowiązków , a jak ktoś ma dwie lewe ręce to niech pracę zmieni a nie narzeka.

Somebody

Ina, czytałem wszystkie posty na temat jokeya i wszystko wiem, jakie zarobki, jakie warunki pracy, atmosfera, rodzinne koligacje, o kierownictwie, o Artemie itd.. A Ty ciągle pytasz o to samo. Mam wrażenie że albo nie umiesz czytać albo jesteś pracownikiem jokeya i celowo wypytujesz o szczegóły by wybadać z kim rozmawiać a potem donieść do szefa której o Was źle piszę...ja nigdy w życiu nie zaproponował bym tu pracy nawet wrogowi i to powinno wszystkim wystarczyć za poziom tej firmy. Po kilku latach pracy odszedłem i jestem szczęściem. Dość miałem tych koligacji, durnych reklamacji, zakompleksionego kierownika który nie radzi sobie że stanowiskiem, tych plotek między ludźmi, naśmiewania się z innych a nawet podkładania świń. Nigdy takiego bagna nie widziałem...

Iza

@Ja, informowałam już w poprzednim swoim wpisie o mojej roli w temacie opinii na temat pracy w firmie jokey plastik. Posiadasz jakieś doświadczenia związane z pracą w tym miejscu? Czy możesz podzielić się nimi tutaj na forum? Każda opinia dotycząca tego pracodawcy będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat tego pracodawcy. Zapraszam do dyskusji.

Iza

Czy ktoś z Was pracuje może, bądź pracował w firmie Jokey? Jeśli tak, bardzo proszę o podzielenie się z innymi użytkownikami opiniami. Jaka panuje atmosfera? Czy firma daje umowę o pracę od pierwszego dnia? Ile czasu trwa okres próbny? Proszę również o merytoryczne opinie, takie które pomogą innym użytkownikom.

Menager
@Iza 07.06.2018 14:23

Iza co ty za jedną szpieg z krainy deszczowców, szukasz pracy czy wypytujesz jak byś była pracodawcą z jokey-a, lub moderatorem z tego serwisu, ludzie opisują jaka jest aktualna sytuacja a ty cytuje:" Może jednak jesteś w stanie wskazać jakieś plusy pracy w tym miejscu?" To podpada pod oszustwo, płacą ci za to czy co?

Ja
@Menager 26.06.2018 17:28

Brawo Menager,Ty jeden ja przeswietliles;)

Iza

@Menager, staram się uzyskać jak najwięcej merytorycznych oraz uzasadnionych informacji na temat pracy w firmie jokey plastik. Każda opinia powinna być odpowiednio umotywowana oraz uzasadniona, aby mogła zostać uznana za prawdziwą. Forum obserwują i czytają osoby, które są zainteresowane pracą w tej firmie i chcą, aby w wątku mogły znaleźć prawdziwe informacje na temat pracy w firmie jokey plastik.

Iza

@Obserwator, na to, że opiszesz w kilku zdaniach jak wygląda praca w Jokey Plastic. Po to jest to forum. Czy firma jest godna polecenia? Nie widziałam na stronie informacji odnośnie rekrutacji, ale może koś z Was słyszał o obecnych wolnych stanowiskach? Jak wygląda sama rekrutacja? Podzielicie się opiniami?

Azotan
@Iza 28.05.2018 14:36

Iza,jeśli chcesz (usunięte przez administratora) za najniższa...choć obiecają Ci złote góry...to wpiszą Ci reszte w premie,a po miesiącu zabiorą bo tak można. Praca wśród zjedzonych ludzi,przerobiłem następna firmę w której siwe włosy zaczęły mi sie cofac????,hacze teraz o trzecia i ostatnia...szczerze nie polecam Jokera????nie w tych czasach,przemysł to jeszcze albo wspomnisz moje słowa.

Iza

Czy znajdzie się osoba, która mogłaby w kilku słowach przedstawić obecny stan firmy Jokey Plastik? Powiecie coś więcej, chociażby na temat tego jaka panuje atmosfera i czy od pierwszego dnia dają umowę o pracę? Można liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Obserwator
@Iza 22.05.2018 10:08

@Iza a na co liczysz?

Iza

@Szczesliwy, długo pracowałeś w jokey plastik? Co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie w firmie, aby stała się bardziej atrakcyjna dla swoich obecnych i potencjalnych pracowników? @Robol, dziękuję za Twoją opinię na temat pracy w jokey plastik, chciałabym jednak zwrócić uwagę, że wypowiedzi obrażające kogokolwiek nie będą tolerowane na forum GoWork.pl @Baton, długo pracowałeś w jokey plastik? Może jednak jesteś w stanie wskazać jakieś plusy pracy w tym miejscu?

Szczesliwy
@Iza 02.05.2018 15:39

Całe 13 lat. A od 10 próbowałem cos zmienić w firmie na lepsze. Także nie bede dawał dobrych rad bo i tak nic to nie da. Kierownicy maja swoje ,lepsze wizje...a ten program „ssp”działa ale nie w tym kierunku w ktorym powinien. A stwierdzenia typu:przeciez na święta jest tyle kasy ze powinnismy byc szczęśliwi...owszem,jedyny miesiąc w roku w ktorym można czuć zadowolenie. Ale w roku mamy ich jeszcze 11.

Ja

Kierownik oszołom? Facet konkretny i szczery, nie raz nie dwa stawił się za pracownikiem, bądź fer to on też będzie fer, Brygadzista może i oszołom, ale zawsze idzie się z nim dogadać :) Zdziwienie, że 2200 na umowie? Przecież widziały gały co brały, założę się, że nikt nie stał nad tobą z pistoletem i wykrzykiwał 'Podpisz' Pretensje do siebie. zapomniałeś tylko dodać, że co 4 miesiąc masz wypłacane WD (na magazynie podobno płacą) o 'karpiowym' około łącznie 1500zł łącznie, bo najpierw dają właściciele firmy z Niemiec dają ~1200, a dodatkowo od zarządu w Polsce kolejne 300, nie mówiąc już o organizacji głupich festynów dla dzieciaków, aby też miały radochę, co roczna impreza Andrzejkowa. Jokey jest zły dla lewych ludzi, bo trzeba (usunięte przez administratora) a za darmo nikt nigdy nic nikomu nie dał, Na produkcji umowę z Jokeya dostało już wiele ludzi, ale trzeba się wykazać poprzez prace.

Gosc
@Ja 18.04.2018 16:20

O kierowniku mozna powiedziec wiele, ale na pewno nie, ze jest fair...

Magazynier

W magazynie pracuje kilkunastu magazynierów, wiekszosc po kilka-kilkanaście lat. Praca rzeczywiscie ciężka ale po co tak dlugo pracowac w tej firmie jak jest tak zle ? Jak komuś nie pasuje to są przecież inne firmy w okolicy.

Baton

Cześć. Zgadzam się ze wszystkimi negatywami o tej firmie. Pracowałem na magazynie i prócz presji oraz nawału pracy to nic dobrego ,pensja z dodatkami ledwo większa od najniższej krajowej. Ludzie na siebie plują wzajemnie jeden na drugiego kabluje Potwierdzam co pisze BYŁY oraz ROBOL.

Patriota
@Baton 16.04.2018 19:47

masz racje. Trzeba przerwać milczenie i mówić o tych sprawach

Były
@Baton 16.04.2018 19:47

Tam juz lepiej nie bedzie,magazynierzy „wytresowani” i wyszkoleni do podpier... od maleńkości,jeden drugiego,a pozniej jedzą razem śniadanie jak gdyby nigdy nic????to trzeba byc twardzielem. Pracy na tym dziale,zreszta jak na każdym innym od zaje...i ciagle im mało.szkoda czasu i straconego zdrowia. A Pan obrońca,który tak zaciekle broni honoru tej firmy na tym forum...ciekawe ile dostaje klepnięć po ramieniu za dobrze sformułowane,argumenty o swojej firmie,na stołku w przytulnym biurze z równie fałszywymi współbiurowcami.

Robol

Witam wszystkich zainteresowanych praca w Jokey-u. Napisze krótko pracuje jako magazynier i podstawowa płaca 2200 czyli do (usunięte przez administratora) oraz dodatki zmianowe. Obowiązków mnóstwo zaczynajac od tego ze zgrzewarke trzeba opróżniać na produkcje dowozić towar oraz na produkcje do tego dobijać towar do papierów a brygadzista powie ci ze spokojnie dasz sobie radę. Nie ma czasu iść do toalety a jak idziesz na przerwę 15 minutowa to patrzą żebyś po 5 już szedł. Kierownik pan Maciej K. nie poważny a brygadzista Jarosław G. drugi oszołom. Popracuje miesiąc może dwa i uciekam z tej firmy bo to co tu się dzieje i jak każdy na każdego kabluje to nie dla mnie. Atmosfery pracy niema i nie będzie. Podziwiam tych co tu pracują tyle czasu. Szczerze nie polecam. Cały miesiąc tyrania i szczerze na rękę za 4 brygadierem na magazynie wziąłem 2,5 tys. Zastanówcie się czy warto.

Byly
@Robol 12.04.2018 23:40

Potwierdzam. Czysta prawda.

Iza

@Były, czy możesz powiedzieć coś więcej o pracy w jokey plastik? Długo pracowałeś w tym miejscu? Na swojej stronie internetowej firma ma ofertę skierowaną między innymi do studentów i absolwentów. Czy ktoś korzystał na początek z takiej formy zatrudnienia i później został na dłużej w jokey plastik?

Szczesliwy
@Iza 30.03.2018 20:19

Szkoda czasu na ta firmę,na szczescie mam ja juz za soba,w porę sie obudziłem. Zarobki całkiem wporzadku od stanowisk kierowniczych w gore,plebs zgarnia jałmużnę. Atmosfera?4brygadzistow plus kierownik ,wszyscy potrafią stać i sie patrzeć,ale żaden nie pomoże.

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem, to co mógłbyś powiedzieć o organizacji pracy w firmie jokey plastik?

Menager
@Administrator 24.02.2018 11:55

Panie administrator, nazwy piszemy dużymi literami jak Jokey Plastik, może ktoś poprawi pisownię w tytule.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikt

Atmosfera??? W tej firmie już jej nie będzie. Nadęty Szef, który uważa, że zjadł wszystkie rozumy….

Byly
@Nikt 21.07.2016 17:59

Tez tak myśle

Stefan

Albo spanie i bieda albo praca i życie każdy ma wybór tylko nie narzekajcie , że mało kasy dostajecie!!!

Zostaw opinię o Jokey Plastik - Kędzierzyn-Koźle

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jokey Plastik