P.H.P. "SIGRO II" Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 135 ocen.

Opinie o P.H.P. "SIGRO II" Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.P. "SIGRO II" Sp. z o.o.

Gowork

Ktos jest mi w stanie odpowiedziec dlaczego ta "pani" od kontroli jakosci ma AZ 3 przerwy? Przychodzi na 8 do pracy, schodzi z nami na przerwe o 10, schodzi na swoja o 12 i o 14, gdy przychodzi 2 zmiana.

Do "gory"
@Hanna 09.12.2017 12:27
A co na to Pan Tomasz lub Piotr? Sa tego swiadomi?

To nie prawda!!!!!!

Robotnik
@Życie 08.12.2017 23:02
Dlaczego na drugiej zmianie brygadziści włączają kapówkę o 18.30 a kończą 21.20- 21.30 i nie wyłączają maszyny, żeby licznik bi...

Co za debil to napisal przeciez pisza tu tez ludzie z biura co za amator i bezmozg . Co za bzdury takie zdarzene nie mialo by miejsca .konfidentura sie poglebia

Nowy

Kilka slow do tych co siegaja po opinie: super praca wymarzona wszyscy o wszystko dbaja jest cicho czysto jedzonko ze soba mozna zabierac na maszyne wszyscy sa zadowoleni usmiechnieci kierownictwo super praca idealna a idobre zarobki brak wypadkow w pracy ......boze ale mialem sen

Elo!!

Poco takie glupoty tu wypisujecie przeciez czyta to dyrek i kierownik sami sie podpie.....cie .a jak ten nowy majstrunio?

%£€

O ciekawie sie tu dzieje .lepsze od telenoweli. Jak komus sie tu nie podoba to nikt nikogo nie trzyma na lini same ......to co sie dziwic .panstwo k. No coz chca sie wykazac. A kto z kim znowu w jakis romans sie wdal??

Xxx

Same romanse w tej robocie sa tragedia .....

Wiesiek

Niezle tu sie bawicie jeden na drugiego gada. Praca jak praca .nie podoba sie to trzeba gdzie indziej sie przeniesc nikt tu nikogo nie trzyma ..

anonim

(usunięte przez administratora)

edi

2 zmiany od 6 do 14 i od 14 do 22

Hanna

Dla zainteresowanych: również na stronie internetowej P.H.P. SIGRO II" Sp. z o.o. zamieszczane są aktualne oferty pracy: http://sigro.pl/kariera/

Anonim
@Ktoś 01.08.2017 20:48
Zainwestujcie lepiej w klimatyzacje darmozjady!!!! Na hali po 32 stopnie, a Ci nawet przerwy dodatkowej nie potrafia zrobic, b...

Popracuj w brambo. 32 stopnie to bajka

Ktoś
@Anonim 17.09.2017 00:10
Popracuj w brambo. 32 stopnie to bajka

Co mnie Twoje "brambo" skoro jest to forum o sigro.

Hanna

@zz, a znalazłeś coś pozytywnego w pracy w tym miejscu?

zzz
@Hanna 11.04.2017 13:23
@zz, a znalazłeś coś pozytywnego w pracy w tym miejscu?

Jedyna pozytywna rzecz to regularne wypłaty, nic więcej.

Hanna

@zzz, dlaczego? Powiesz więcej o swoich doświadczeniach z firmą?

zz
@Hanna 11.04.2017 11:14
@zzz, dlaczego? Powiesz więcej o swoich doświadczeniach z firmą?

Dlaczego........a więc,praca ciężka,cały czas stoisz po paru latach takiej pracy wysiadają ci stawy,kręgosłup kolana ,zwariowane tempo pracy,a kierownik tylko cię pogania,zawsze im mało, liczą się tylko metry i kubiki,zachorujesz...po premi,normy nie wykona się ..po premi .W tym zakładzie się nie szanuje ludzi. tylko się ich zastrasza i jeszcze wiele innych wad ma ten zakład. Nie na darmo nazywają ten zakład..obozem pracy..Zasadniczo odradzam ten zakład,ja też rozglądam się za inną pracą.Ktoś napisał że kierownik się angażuje,może i tak,ale robi to kosztem pracowników.Nie polecam

Hanna

Firma zamieściła ostatnio wiele ofert pracy! Możecie je znaleźć na portalach ogłoszeniowych. Myślicie o zatrudnieniu w P.H.P. ?

zzz
@Hanna 07.03.2017 15:16
Firma zamieściła ostatnio wiele ofert pracy! Możecie je znaleźć na portalach ogłoszeniowych. Myślicie o zatrudnieniu w P.H.P. ?...

Radzę lepiej nie.Pracownik (niestety) Sigro2

Pracownik

Czytam te wypowiedzi i muszę poruszyć kilka kwestii od których już mi się nie dobrze robi. Pierwsza - ludzie starajcie się pisać poprawnie po polsku! Już pomijam gramatykę czy ortografię ale same składnie zdań wołają o pomste do nieba, ciężko was zrozumieć. Druga - nie zauważyłem ani jednej wiadomości która mówiłaby o faktycznej sytuacji w firmie, połowa jest od ludzi leniwych którzy już się zwolnili lub zostali zwolnieni a druga od frustratów życiowych którzy innych obwiniają za swoje życiowe niepowodzenia. Wiem jak to jest, też nie planowałem że będę pracował na produkcji ale taki jest fakt, kiedyś byłem na siebie o to zły bo przecież każdy chciałby coś w życiu więcej osiągnąć. Teraz po kilku długich latach w Sigro pogodziłem się z tym, wiem że pewnie wyda wam się to głupie ale widzę sens w tej pracy, bo przecież ktoś to musi robić. Jesteśmy małą firmą a pomyślcie ile już TIR-ów z kantówkami naszej roboty zostało rozwiezionych po Europie. Wiadomo że czasami jest ciężko w końcu to praca fizyczna, choć nie pozbawiona myślenia. O brygadzistach nie będę się wypowiadał bo ich pracę wykonuje kierownik, bardziej to są wózkowymi, ludzie ich nie szanują bo na szacunek nie zaslugują wykorzystując w najgorszy możliwy sposób swoje stanowiska. Co do kierownika to nie zgadzam się z żadną z wypowiedzi, owszem bywa surowy ale zawsze sprawiedliwy. Nie wielu ludzi spotyka się z taką charyzmą, każdy odważny dopóki kierownik nie wyjdzie zza zakrętu. Wymagania ma spore to fakt ale on tak jak i my ma nad sobą ludzi którzy "naciskają", więc nie ma się co dziwić że czasami jest nerwowo. Wiele rzeczy zrozumiełem w tej firmie przez te kilka lat, z wieloma się pogodziłem. Wynagrodzenie jest uczciwe, lubie to co robię. Nie mam prawa narzekać a jak już to robicie bo przecież prawa do narzekań wam nie odbiorę to róbcie to z klasą, żeby pozbyć się tego stereotypu że jak ktoś pracuje fizycznie to musi być debilem :) Dziękuję i pozdrawiam.

xxx

Pewnie, że jak atmosfera dopisuje to jeszcze lepiej wypełnia się wszystkie obowiązki pracownicze. W końcu wiedzą jak dbać o zadowolenie pracowników teraz.

pracownik prawiebyły

Powiem wam coś o firmie Sigro.Zacznijmy od zarobków które nie są złe jeśli zrobi się trochę nadgodzin.Premia zależy od widzimisię kierownika.Aświąteczna premia to jest niesprawiedliwość niważne czy robisz rok albo pięć sześć lat to dostaniesz tyle samo.Gdzie indziej zależy od stażu pracy a firma jest już sześć lat.Do tego majster Robert to jest porażka.Pracuje mimo że dla niego zakład to jedna wielka porażka,kierownik to ktoś pod głupszym jeszcze nie pracował .Do tego ludzie się zwalniają bo już mają dość pracy z nim a nie to że znaleźli pracę za granicą to samo jest z pracą w soboty wolą ludzie stracić trochę premii i mieć spokojny weekend niż się męczyć z kimś kto potrafi się tylko drzeć i obrażać a jak jest kierownik to jest cichutki a potem jak nie ma góry to się wyżywa.Ale firma bardzie chyba potrzebuje bezproduktywnego majstra niż ludzi którzy chcą pracować.Lepiej nie trafcie najego zmianę bo długo nie poracujecie

anonim

(usunięte przez administratora)

urlop

Marek prosze Cie nie wypowiadaj sie tu. Zaloz chociaz raz robocze spodnie, zejdz na dol i przepracuj za te grosze na niektorych stanowiskach jakie placicie. Praca jest ciezka, a wymogi jeszcze wieksze.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Przyjęcia są prawie non stop poprzez pośredniaków typu Addeco lub Work express. Teraz pewnie nic z tego, bo niebawem urlop. Chociaż kto wie, próbuj. Pracy nie polecam - tzn nie to, ze idzie się narobić, bo tak nie jest w sumie to zależy gdzie trafisz. Są stanowiska lajtowe gdzie nic nie robisz, stanowiska gdzie psychicznie Cię zjedzą lub stanowiska gdzie się pracuje fizycznie. Wszystkim płacą tyle samo nie zależnie czy zamiatasz miotłą czy dźwigasz dechy cały dzień. Wbijaj śmiało robota marzenie :D:D:D:D:D:D!!!

reksio

zle policzone byly:) oczywiscie

nowy

Witam! Dziś byłem pierwszy dzień w pracy i dla osób, które chcą się przyjąć do firmy napisze kilka słów. Otóż praca to jest zap...erdol niesamowity, na każdym człowieku na hali nie ma suchej nitki, hałas niesamowity, jeśli ktoś wydaje polecenia musi wrzeszczeć bo nic nie słychać, na każdym stanowisku trzeba mega szybko ściągać lub wkładać deski i to po kilka sztuk, które łącznie ważą ponad 20-30kg. Kobiety, które tam pracują są spalone - czerwone jak buraki, wszyscy śmierdzą potem na kilometr, a płaca to 1500zł na rękę. Polecam jeśli nie szkoda Ci rąk, kręgosłupa i po pracy lubisz spać po kilka godzin nie mając życia, to w sam raz dla Ciebie. Pozdro.

??

rozwiń to

gall

a słyszeliście że pracownik chciał popełnić samobójstwo to było 14 kwietnia,tak to do pracy był na każde zawołanie ,a teraz wypad

romek

ja nie widzę, żeby pojawiły się tutaj nowe rekrutacje czyli również ogłoszenia. Mam nadzieje, ze teraz będzie tak, że konkretnie bedzie można jakoś się dowiedzieć, jeszcze zastanawiam sie czy nei dodzwonić do nich, bo ile można na coś czekać, moze oni w ogóle nie rekrutują teraz, no sam nie wiem już.

tom

Witam Pracuje tam ktoś z Sosnowca?

maniek

Witam chciałem zapytac jak sie pracuje w Sigro jakie sa zarobki jaka atmosfera bo z tego co czytam to nie ma szału

xxx

Na początek jesteś przyjęty przez pośredniaka i masz 12 zł za godzinę i tak masz umowę odnawianą co 2 tygodnie, pod warunkiem że dajesz sobie radę, po 3 miesiącach jak się sprawdzisz przechodzisz pod zakład gdzie masz 2000 tyś brutto plus premia uznaniowa.Zarobki są ok, praca ciężka ale jak ktoś chce pracować to da sobie rade.Pozdrawiam

robol 4

jak wiesz co to jest unitarka to tak wygląda tam praca od początku do końca (usunięte przez administratora)aż się zwolnisz albo cię wywiozą na SOOR stanowczo odradzam pozdro dla zainteresowanych .

anonim

(usunięte przez administratora)

obok tego co siedzial

Szkoda, ze nie piszesz z mojej paly, bo tez ma zasieg wifi i tez bylem na popoludniowece :). Nastepnym razem daj znac wczesniej to Ci udostepnie mojego giganta i sobie popstrykasz ile bedziesz chcial, a poki co to wiesz :) dzialaj tam bym ja nie musial za duzo robic HEHEHEHE. A co do pracy - oczywiscie 28+ stopni dzien w dzien na hali, przerwa 15minowa nawet nie usiadziesz, a juz musisz wstac Powinni przerwy w ogole nie robic, zryc pod maszyna, bo czas ucieka. Ogolnie SUPER firma polecam szczekajaco HAAAAAAAAAAAAUUUU HAAAAAAAAAAAAU

yerek

Ludki tam isc do roboty przerobic miecha i spadac na l4, szukac w miedzyczasie innej pracy. Ja tak zrobilem a robilem tam, teraz wlasnie jestem na popoludniowce i pisze to z neta ktorego mam na maszynie. Niedajcie sie cwaniakom wykorzystywac. Tam to podchodzi pod niewolnictwo i dyskryminacje.

Oralny dzikus

buhhaaaa kto to pisze same bzdury i brednie najlepiej nic nie robic i brac pieniadze co miesiac to nie taki typ produkcji jak ktos uwaza ze to oboz to niech odejdzie i idzie do sluzby panstowej policja wojsko itp a nie narzekac ze to i tamto w du pa ch sie poprzewradzalo kto bedzie chcial pracowac to znajdzie odrobine motywacji i checi w sobe zacisnie zeby pokaze troche zanagazowania aby za jakis czas znow nie szukac pracy

roboolll

firma okej...co roku dostajemy po 60zl podwyżki....dbaja o ludzi i ich rozumieją...wszyscy sa mili i chcą dla nas jak najlepiej..mało pracy..nie trzeba się spieszyć..rece nie bola...a tak serio...większość ludzi pracuje tam na przeczekanie,szukaja czegos normalnego,bo jeśli chodzi o ten zakład to wszystko tutaj jest chore.ludzi maja za nic,z dyrem nie da się porozmawiać bo pierdolami się nie zajmuje jak to sam powiedział komus...brakuje mi slow aby okreslic ten caly system.stanowczo odradzam ten oboz

ktos

sory taki mamy klimat ;)

Anonimek

Gwarancja wypalenia zawodowego ;) Nie pracuję tam ale mój znajomy to już tam uschnął po nawet dość długim czasie przepracowanym tam . Nigdy w życiu nie widziałem tak zniechęconego człowieka pracą. I tak poniszczonych rąk przez pracę. Praca wykonywana tam to na darcie ryjasa. Warunki pracy masakryczne !!! Jakieś dziadowskie nauszniki , gorąc na hali , stres , i ta myśl ze zaraz dostaniesz zjebe, zniszczone ręce , bolący kręgosłup, nikt nie docenia twojej roboty bo i tak masz zjebsona ;p Już tyle moich znajomych sie tam przewiniło i nie wytrzymało prawie tygodnia bo przez darcie ryja sie nie da wytrzymać i te warunki. Z mojego znajomego to sucha niteczka jest tak wypalony a pracuje bo musi nie łatwo znalesc teraz cokolwiek. Warunki w zakładzie powinny sie zmienić. Albo w końcu ktoś się tym zajmie. ;)

robol

Firma porażka.Zacznę od tego,że nie ma żadnego poszanowania pracowników.Masz tylko robić i wykonywać polecenia bardzo sprzeczne ze sobą.A tylko spróbuj coś zrobić źle.Jesteś wyzywany od idioty,głupiego.Bo kierownik to uważa się za chodzący ideał a jest głupszy od niejednego robola.Albo spróbuj iść po jakeś wolne.To się patrzy na ciebie że jak ty śmiesz w ogóle brać wolne.Od terminów urlopu to są oni a nie ty.Dzieci też nie można mieć w tej firmie.Za to że pójdziesz na ojcowskie które ci się ustawowo należy ta firma nie daje ci premii bo to jest wolne z zusu a nie od nich.Albo nie przyjdź w sobotę to pojadą po premii ale już za to że przyjdziesz to premii wyższej nie dostaniesz.Są też pieski majstra i kierownika.Tylko na nich spojrzą a pieski już są przy nodze.Praca nudna,monotonna.A jak źle położysz deskę to potrafi kierownik zrobić taką awanturę jakby od tego zależała przyszłość firmy.Zachowuje się jak furiat.Ogólnie firma porażka,odradzam,omijajcie ją wielkim łukiem jak chcecie mieć spokój.Tu możecie się dorobić ale tylko garba,nerwicy i może jeszcze więzienia jak ktoś nie wytrzyma i potrząśnie więcej jak trochę osobami które żądżą na hali w tej chorej firmie.

ccc

2 tyś z przecinkiem ale brutto. Piszę to pewnie ktos z kadr, zapraszam na ukladanie desek (usunięte przez administratora).

przydupeczka leśna

No cóż... czytając forum dochodzę do wniosku że po części piszący tutaj mają racje . To że zwykły pracownik pracuje na wzbogacenie się pracodawcy i on zbytnio nie przywiązuje do tego wagi to codzienność trzeba się z tym już pogodzić i żyć dalej ;)raz jest dobrze a raz źle jak wszędzie a jak komuś się to nie podoba to niech otworzy swój interes;) jeżeli chodzi o wynagrodzenie to nie jest tak źle za prace w systemie 2 zmianowym pracując tylko po 8 godzin bez dodatkowych pracujących sobót zgarnąć 2 tys z małym przecińkiem to jak najbardziej uczciwa stawka w porównaniu z innymi zakładami prosperującymi na Zagłebiu ;)gdzie praca po 8 godzin to tylko marzenia ludzi tam pracujących ;) i tyle mam do powiedzenia a co ;)chcecie się dowiedzieć jak jest naprawdę to złożyć CV i czekać na telefon z biura pośrednika pracy ;)

gallanonim

Praca ciężka, ale idzie się przyzwyczaić. Ludzie w porządku poza kierownictwem, ale to jak w każdej firmie uczciwie niczego się nie dorobisz, musi ktoś na Ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ebyś miał premię. Zwykli pracownicy są po to żeby kierownicy mogli trzymać ręce w kieszeniach, nie okłamujmy się! taka jest kolej rzeczy. Zarobki "dobre", patrząc na najniższe wynagrodzenie w Polce. Nie próbujcie brać zwolnienia nawet jak się nie będziecie mogli ruszyć z łóżka, bo już nie będziecie mieli po co wracać. Praca jak każda, albo jesteś niewolnikiem albo panem niestety, to jest nasza polska drabina przemysłowa. Ciężko znaleźć pracę w której będziesz szanowany i nagradzany za swoją dobrze wykonywana pracę. Czy się starasz czy nie to i tak jesteś nikim. To jest problem, że pracodawcy nie potrafią doceniać ludzi dzięki którym ich firmy prosperują i dorabiają się bogactwa.

heisenberg
@gallanonim 28.10.2013 12:56
Praca ciężka, ale idzie się przyzwyczaić. Ludzie w porządku poza kierownictwem, ale to jak w każdej firmie uczciwie niczego się...

Jest różnica pomiędzy wymaganiem czegoś od kogoś, wykonywaniem obowiązków pod nadzorem przełożonego a tym co tam się od bywa. Nikt nie oczekuje pochwał i głaskania ale 8 godzin pracy we względnym spokoju. Jak ktoś ma ciężką nerwicę nie wspominając już o innych dysfunkcjach i nie radzi sobie sam ze sobą to nie powinien być na tak odpowiedzialnym kierowniczym stanowisku.

xxx

:)

Najmadrzejszy

To tylko robota a wy sie podniecacie jak cyganka na jarmarku. Masz odwagę to spróbuj, przyjdź i sie przekonaj jak jest, a płacą dobrze, a nie pasuje to można przeczekac do wiosny i szukac nowej roboty. Więc o co tyle gadania? Zrozumcie to że to jest tylko praca, nikt się z nia nie żeni, nie ma co podchodzić emocjonalnie. Ale niektórzy traktują ją jak zło konieczne a potem "leczą" się z zawiści na forum. To oznacza poważne problemy psychiczne

robol sigro

teraz pewnie nikt nie dostanie premii,bo [usunięte przez moderatora] bedzie zly wiec wg wlasnego widzi mi sie ciachnie premie.nie ma co sie dziwic przeciez wg [usunięte przez moderatora] same [usunięte przez moderatora] tutaj pracuja.

były pracownik

takie hasła to piszą tylko [usunięte przez moderatora] tak było jak pracowałem i tak będzie zawsze robota do [usunięte przez moderatora] na każdym kroku i nikt mi nie powie że jest jak wszędzie trzeba robić [usunięte przez moderatora] prawda trzeba [usunięte przez moderatora]

?

- 2013-09-14 16:26:36 nie rozumiem zatem po co tam pracujesz [usunięte przez moderatora]?!jak ci nie odpowiada praca tam zabieraj swoje leniwe [usunięte przez moderatora] i szukaj roboty na bazarku!!Twój stary to [usunięte przez moderatora] i każdy z prasy ci to powie, jak masz wątpliwości nic nie szkodzi kolegów zapytać

?

- 2013-09-11 00:48:56 no cisza jak makiem zasial a pytanie dlaczego pewnie sie wszyscy boja brygadzisty naszego kochanego pana [usunięte przez moderatora] coz to za wspanialy czlowiek o szlachetnym sercu i wbrew pozorom bardzo szarmacnki coz czas najwyzszy chyba go ustawic bo za bardzo sie rozchulal wiec tym o to sposobem powiem co nie co jak teraz praca wyglada w firmie nasz ulubieniec wscielil sie pospolitego buraka chama prostaka nie radzi sobie z ludzmi wiec smierdzacy pies pozabieral chlopakom premie tylko szkoda ze tym co nie trzeba lodziarze i lizacy wrecz wchodzacy mu pod same [usunięte przez moderatora] maja najlepiej najbarzdziej to mi szkoda chlopakow z prasy zawsze ma do nich jakies ale jeszcze troche i pewnie ktorys tam nie wytrzyma i stanie sie to co nie wydarzylo sie za kadencji "kozy" a kazda pracujaca tam osoba wie o co chodzi ;) idziemy dalej jego intelekt jest wrecz niebowziety jest absolutnym idealem pod wzgledem myslenia nikt nie moze byc madrzejszy od niego bo zaraz sie uslyszy cytuje jestes [usunięte przez moderatora] ;) czas wrocic do meritum "jak sie pracuje w sigro 2 " zaczynajac od poczatku podukcji tj kreslenie praca jak kazda inna dziewczyny mowia ze ciazko ale kto by tak mowil jezeli sie stoi i strzela sie kreski po desce podazajac dalej "kapowka" tam to sie dopiero dzieje desek tyle nawala na te stoly ze masakra ale ludzie sobie jakos daja rade bardzo tam kregoslup boli ale idzie sie przyzwyczaic i mozna zauwazyc dobre aspekty tego o to stanowiska ;) w przyblizeniu odklada sie deski na i segrguje na a b c podozajac dalej sa to frezerki tam to dopiero jest "masakra " praca bardzo odpowiedzialna bo jak by nie bylo to od tego miejsca zalezy jaka jakosc bedzie deski ;) dalej mamy heble njabardziej masakrycznie ma osoba odbierajaca deski tempo narzucone przez brygadziste jest szalone ale coz w tej firmie sa ludzie obdarzeni super hiper mega zwinnoscia i jak zawsze sobie czlowiek musi jakos radzic natomiast drugi hebel w porownaniu do pierszego to bajka osoba wkladajaca material ma jak u Pana Boga owszem osoba dobierajaca nie ma tak narzuconego tempa jak w pierwszym wiec nie boje sie uzyc slow ze sobie tam odpoczywaja ;) kolejnie mamy prasy duza i mala jak sama nazwa mowi na duzej zawsze trzeb azrobic ponad norme bo jak nie to wiadomo co bedzie uzycie tzw [usunięte przez moderatora] przez naszego ulubienca natomiast na malej prasie jest jak w bajce nie wazne ile sie zrobi grunt ze jest wlaczona prasa i deski sie kleja ogolnie nie polecam tam pracy szukajcie innej a napewno bedzie wam lepiej oszczedziciie sobie nerwow srtesow wrzodow i innych chorob zwiazanym z praca pod wielkiem [usunięte przez moderatora] i naciskiem z gory juz nie bawem kolejna czesc sigro non stop pozdrawiamnie rozumiem po co tam pracujesz [usunięte przez moderatora]?!!zamiast narzekać zbieraj swoje leniwe [usunięte przez moderatora] i znajdź sobie pracę odpowiednią do swoich kwalifikacji np.na bazarku...nie bedziesz musiał przynajmniej wypisywac bredni na czyjś temat!!!

?

nie rozumiem zatem po co tam pracujesz [usunięte przez moderatora]?!jak ci nie odpowiada praca tam zabieraj swoje leniwe [usunięte przez moderatora] i szukaj roboty na bazarku!!

gall anonim

Z niecierpliwością będę oczekiwał dalszej relacji ;)

?

no cisza jak makiem zasial a pytanie dlaczego pewnie sie wszyscy boja brygadzisty naszego kochanego pana [usunięte przez moderatora] coz to za wspanialy czlowiek o szlachetnym sercu i wbrew pozorom bardzo szarmacnki coz czas najwyzszy chyba go ustawic bo za bardzo sie rozchulal wiec tym o to sposobem powiem co nie co jak teraz praca wyglada w firmie nasz ulubieniec wscielil sie pospolitego [usunięte przez moderatora] nie radzi sobie z ludzmi wiec smierdzacy pies pozabieral chlopakom premie tylko szkoda ze tym co nie trzeba lodziarze i lizacy wrecz wchodzacy mu pod same [usunięte przez moderatora] maja najlepiej najbarzdziej to mi szkoda chlopakow z prasy zawsze ma do nich jakies ale jeszcze troche i pewnie ktorys tam nie wytrzyma i stanie sie to co nie wydarzylo sie za kadencji "kozy" a kazda pracujaca tam osoba wie o co chodzi ;) idziemy dalej jego intelekt jest wrecz niebowziety jest absolutnym idealem pod wzgledem myslenia nikt nie moze byc madrzejszy od niego bo zaraz sie uslyszy cytuje jestes [usunięte przez moderatora] ;) czas wrocic do meritum "jak sie pracuje w sigro 2 " zaczynajac od poczatku podukcji tj kreslenie praca jak kazda inna dziewczyny mowia ze ciazko ale kto by tak mowil jezeli sie stoi i strzela sie kreski po desce podazajac dalej "kapowka" tam to sie dopiero dzieje desek tyle nawala na te stoly ze masakra ale ludzie sobie jakos daja rade bardzo tam kregoslup boli ale idzie sie przyzwyczaic i mozna zauwazyc dobre aspekty tego o to stanowiska ;) w przyblizeniu odklada sie deski na i segrguje na a b c podozajac dalej sa to frezerki tam to dopiero jest "masakra " praca bardzo odpowiedzialna bo jak by nie bylo to od tego miejsca zalezy jaka jakosc bedzie deski ;) dalej mamy heble njabardziej masakrycznie ma osoba odbierajaca deski tempo narzucone przez brygadziste jest szalone ale coz w tej firmie sa ludzie obdarzeni super hiper mega zwinnoscia i jak zawsze sobie czlowiek musi jakos radzic natomiast drugi hebel w porownaniu do pierszego to bajka osoba wkladajaca material ma jak u Pana Boga owszem osoba dobierajaca nie ma tak narzuconego tempa jak w pierwszym wiec nie boje sie uzyc slow ze sobie tam odpoczywaja ;) kolejnie mamy prasy duza i mala jak sama nazwa mowi na duzej zawsze trzeb azrobic ponad norme bo jak nie to wiadomo co bedzie uzycie tzw [usunięte przez moderatora] przez naszego ulubienca natomiast na malej prasie jest jak w bajce nie wazne ile sie zrobi grunt ze jest wlaczona prasa i deski sie kleja ogolnie nie polecam tam pracy szukajcie innej a napewno bedzie wam lepiej oszczedziciie sobie nerwow srtesow wrzodow i innych chorob zwiazanym z praca pod wielkiem [usunięte przez moderatora] i naciskiem z gory juz nie bawem kolejna czesc sigro non stop pozdrawiam

gall anonim

Na forum cisza od dłuższego czasu jak makiem zasiał, widocznie wszyscy pracownicy są tak zadowoleni, szczęśliwi i wdzięczni wszechmogącej trójcy tam panującej, że wyciągnęła do nich pomocną dłoń i dała szansę na lepsze, wspanialsze i bardziej wartościowe życie wraz z rodziną sigro 2.

don cicero

Ludzie, to robota jak każda inna, a warunki sami sobie robicie, takim stosunkiem do innych, jaki reprezentujecie. Zachowujecie się jak dzieci z piaskownicy, nic tylko dac klapsa lub przestać zwracać uwagę, az się co poniektórzy poplują od jadu jakim zioną z gęby... "Ludzie ludziom zgotowali ten los"

dfvgthtyuju

robić trzeba jak wszędzie a jak się nie podoba to droga wolna... nikt nikogo nie trzyma na siłę

xxx

bardzo piękny monolog .

gall anonim

Prawdę mówi może tylko zbyt dosadnie, trudno żeby wam to w oczy powiedział jeśli mu zależy żeby tam pracować a forum jest idealnym miejscem do rozwinięcia tego tematu. W oczy to co o was ludzie myślą zostanie wam powiedziane ale w innych okolicznościach na neutralnym gruncie. Uwierzcie że na pewno komuś się w końcu będzie chciało to zrobić a nie machnąć na to ręką po odejściu jak robi to większość, no ale cóż taka jest specyfika i ryzyko igrania z ludźmi, nieszanowania ich oraz kablowania na nich kierownictwu tudzież innych występków które co nie którzy mają na sumieniu. Więc czekajmy cierpliwie na odważnych i rządnych czynów ludzi z firmy których te zachowania [usunięte przez moderatora] a nieszczere uśmieszki i uprzejmości po pracy od ludzi którzy myślą że są królami i królowymi zakładu nie wystarczą jako usprawiedliwienie nieposzanowania dla innych. Pozdrawiam i miłej pracy rodacy:)

kol...

aha inteligencja niegrzeszysz ..... pozdrawiam

Zostaw opinię o P.H.P. "SIGRO II" Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.P. "SIGRO II" Sp. z o.o.