Nobud Sp. z o.o.
1 10 6 1

Opinie o Nobud Sp. z o.o.

robot

Witam.Praca w Nobudzie na produkcji jest gorsza niż na kopalni,a zarobki marne.Zasuwasz jak robot a i tak mówią że mała wydajność i jakość.Socjalu praktycznie brak,dają tylko za urlop 300zl,na święta dostaniesz życzenia i rób dalej za Bóg zapłać.Szatnia to kpina,po pracy nie wykąpiesz się bo nie ma gdzie .Brudny i śmierdzący ubierasz swoje czyste ubranie i idziesz do domu.Jak jedziesz komunikacją miejską to śmierdzisz jak menel.Ciekawe jak Sanepid i PIP pozwalają na to żeby nie było się gdzie umyć.Firma działa dzięki emerytom górniczym,którzy mają 4000zł emerytury, dorabiają za marne grosze(usunięte przez administratora)Czysty zysk i oszczędność.

Pan

Śmiech na sali za 1600-1800 pracować

Marta
@Pan 10.11.2018 09:24

Czy dobrze rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy? Czy przedstawiasz na forum aktualne warunki płacy w Nobudzie? Być może po nowym roku pracownicy mogą liczyć na podwyżki? Wielu użytkowników czeka na te informację, więc jeśli znajdziesz wolną chwilę, podziel się z nami swoją opinią.

Nie_licz na nic
@Marta 05.12.2018 21:42

Podwyżkę .....

Paweł

Jesteście przekonani., że nic pozytywnego nie można napisać? Może to tylko gorszy czas w firmie?

Pracownik
@Paweł 20.02.2018 14:50

Wszystko kwestia tego jakiej pracy szukasz i czego oczekujesz. Ja pracuję tu juz ponad 10 lat i takich osób z takim i wiekszym stażem jest tu bardzo dużo. Praca na produkcji jak wszędzie. Jak pracujesz to zarabiasz jak narzekasz i chorujesz to masz mniej. Jak szukasz pracy siedzącej to raczej na produkcji i na magazynie nie popracujesz. Płacą wszystkie składki, zus, ubezpieczenie itp bez żadnych opóźnień , kombinacji i bez żadnych pośredników. Masz umowę o pracę. Ja nie narzekam.

Marta
@Pracownik 30.09.2018 20:39

Wspomniałeś, że masz ponad dziesięcioletni staż w Nobudzie. Na pewno udało Ci się zaobserwować zmiany, jakie zachodziły w firmie na przestrzeni lat. Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat tych zmian? Czego one dotyczyły i czy skorzystali na nich także pracownicy Nobudu?

Darek
@Marta 29.11.2018 19:43

A prowadzą aktualnie jakieś rekrutacje? Gdzie można składać CV?

Myrek

Praca ok

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Nobud Sp. z o.o.. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

Aga

Tak podpisuje sie i ja prawda .Ja tez tam pracwałam chwile ,a kto tam nie pracwal,ludzie waytrzymuja gora 1 - 6 miesiecy tj jest fakt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mozna tak prawdzic syf prawda brud prawda ludzie ubrani jak zule prawda Zimno-7 brudno a latem gorac +45^naprawde takt tam jest nie poecam lepiej jest w Biedronce i płaca lepsza

O Ela Ela

Nie Polecam pracy w Firmie. Nobud przede wszystkim jeden wielki syf zorganizowanie pracy zerowe tak samo jak i ustalenie stanowisk pracy Jeden wielki rozpierdol gdy jest robiony porządek utrzymuje się on kilka dni i znów po kilku dniach jest syf przy którym praca idzie naprawdę masakrycznie Szczególnie nie polecam pracy Kobietą Kobiety tam Jebią gorzej od mężczyzn w wakacje gdy jest ciepło jeszcze dają radę ale w zimę wyjebią kilka kobiet na halę gdzie nie ma ogrzewania przy minusowej temperaturze i nie ma ze boli i zimno muszą zapierdalać praca na akord nie ma stałej stawki jeden wielki rozpierdol nikomu nie polecam tej firmy naprawdę szczerze odradzam

dawno_i_nieprawda
@O Ela Ela 28.12.2016 19:23

Jeszcze jakby ten akord był liczony to może by ciś z tego było a tak to liczyli jak chcieli... Zawsze uj.eba.li każdego na wypłacie !

fizol

panie byly wozkowy czasami ambicje nie ida w parze zumiejetnosciami ipracowitoscia . sory za pisownie ale to niejest sedno tematu

Były wózkowy

Stanowczo odradzam prace w tej firmie szczególnie na magazynie. Przepracowałem tam miesiąc na umowe zlecenie za psie pieniądze. Zapierd... Inaczej tego nie można określić. Jeżeli już ktoś jest na tyle zdesperowany ze nie ma innego wyjścia to od razu radzę gadać o umowie o prace a nie U/ Zl. Ludzie ram są w porządku ale kierownictwo szczególnie magazynu .... Zresztą dla zainteresowanych sami się przekonacie:-)

Kierownik
@Były wózkowy 31.08.2016 16:45

A napisz kolego czemu po miesiącu Cie zwolnili ...Pewnie byleś za dobry w pracy ... A co masz do kierownika magazynu ... Jeśli masz jakieś uwagi to napisz ale miej odwagę się podpisać a nie pluj na kogoś jako ,, Były wózkowy "

Daria_K

A ile zarobi tam przedstawicielka handlowa ? Dają auto służbowe czy do klientów jeździ się autobusem ?

zxc
@Daria_K 06.02.2016 13:12

nie wiem ile zarobi,ale służbówkę dają.

niko1

jak wygląda praca na stanowisku operatora maszyn do produkcji opakowań? a w ogóle to jest duż afirma czy raczej mała chodzi mi o ilość pracujących i czy w związku z tym jest duża rotcja czy nie?

admin

Mieliście styczność z firmą Nobud Sp. z o.o. lub z pracownikami? Wiecie coś na temat firmy? Napiszcie nam o tym, pomóżcie potencjalnym pracownikom.

Zostaw opinię o Nobud Sp. z o.o. - Sosnowiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nobud Sp. z o.o.