Nobud Sp. z o.o.

Adres: Wojska Polskiego 23A, 41-208 Sosnowiec

NIP: 6443049698 KRS: 0000026437

Nobud Sp. z o.o.
1 11 32 5 1

Opinie o Nobud Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Mormon
 Opinia

Praca kiepska wrzucasz tony makulatury do urzadzenia i wychodzi karton bezsens i beznadzieja niepolecam tej pracy nikomu lepiej za smieciarza pracowac

Pomocna?
Tak2Nie
Afro
 Opinia

Ciekawe co powie PIP na to że nie ma na zakładzie pryszniców.

Pomocna?
Tak1Nie
Zaciekawiony
 Opinia
@Afro 24.06.2019 11:06

Prysznic ? Co to takiego

Pomocna?
TakNie
Arek
 Opinia

Największy problem jest z osobami, którym generalnie nie po drodze z pracą w dobrej firmie!!

Pomocna?
TakNie
Nobud
 Opinia

Panie (usunięte przez administratora)- ale pan magazyn rozszyfrował w 3 dni. My tu pracujemy po kilka dobrych lat, a pan po trzech dniach wszystko już wie o firmie. Może by pan jakim detektywem został???Może tam nic nie trzeba robić, a przyjmą??? Pan taki "udacznik" życiowy....Na produkcji zero - nikt z tobą robić nie chciał, Dali ci szanse na magazyn - trzeba było cos zrobić?. Porażka. Kawał lenia. Chyba tylko jako detektyw by się nadał - ale to też taki tylko na papierze. Bo widać że sam nie wie co pisze.

Pomocna?
Tak2Nie
Były pracownik
 Opinia

Praca na magazynie ok. Polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
mki
 Opinia

praca za 1900 netto na umowe zlecenie badania za swoje pieniadze własne ubrania firma rzadzi rodzinka włascicieli w magazynie jest wózkowy kapus młody pulpet w okularach kierownik taki sam nie polecamy rodzinka ma ciekawe tytuły kierownik dyrektorka tak naprawde to lenie i nieudacznicy

Pomocna?
TakNie2
..
 Opinia
@mki 09.06.2019 13:24

jakbyś się chociaż trochę nadawał do pracy to może by cię zostawili na dłużej niż 3 dni na magazynie kabanosie?

Pomocna?
Tak4Nie
Hahahah
 Opinia
@.. 11.06.2019 20:29

Nie dał bym mu psa na dwór wyprowadzić!

Pomocna?
Tak4Nie
@@@
 Opinia
@mki 09.06.2019 13:24

Pracuje na magazynie w Nobudzie kilka lat ale jeszcze takiego lesera jak ty tu nie było Robercie . A to co piszesz jest kłamstwem . Chłopaki z produkcji latali do kierownika ze nie chcą z tobą pracować a my na magazynie ,,czytaj wyżej ''

Pomocna?
Tak2Nie
Myrek z kyktasem
 Rekomendacja

Fajna robota wspaniała

Pomocna?
TakNie
Ptaszek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora). A zarobki poniżej średniej krajowej.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
robot
 Opinia

Witam.Praca w Nobudzie na produkcji jest gorsza niż na kopalni,a zarobki marne.Zasuwasz jak robot a i tak mówią że mała wydajność i jakość.Socjalu praktycznie brak,dają tylko za urlop 300zl,na święta dostaniesz życzenia i rób dalej za Bóg zapłać.Szatnia to kpina,po pracy nie wykąpiesz się bo nie ma gdzie .Brudny i śmierdzący ubierasz swoje czyste ubranie i idziesz do domu.Jak jedziesz komunikacją miejską to śmierdzisz jak menel.Ciekawe jak Sanepid i PIP pozwalają na to żeby nie było się gdzie umyć.Firma działa dzięki emerytom górniczym,którzy mają 4000zł emerytury, dorabiają za marne grosze(usunięte przez administratora)Czysty zysk i oszczędność.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan
 Opinia

Śmiech na sali za 1600-1800 pracować

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Pan 10.11.2018 09:24

Czy dobrze rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy? Czy przedstawiasz na forum aktualne warunki płacy w Nobudzie? Być może po nowym roku pracownicy mogą liczyć na podwyżki? Wielu użytkowników czeka na te informację, więc jeśli znajdziesz wolną chwilę, podziel się z nami swoją opinią.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nie_licz na nic
 Opinia
@Marta 05.12.2018 21:42

Podwyżkę .....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia

Jesteście przekonani., że nic pozytywnego nie można napisać? Może to tylko gorszy czas w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Paweł 20.02.2018 14:50

Wszystko kwestia tego jakiej pracy szukasz i czego oczekujesz. Ja pracuję tu juz ponad 10 lat i takich osób z takim i wiekszym stażem jest tu bardzo dużo. Praca na produkcji jak wszędzie. Jak pracujesz to zarabiasz jak narzekasz i chorujesz to masz mniej. Jak szukasz pracy siedzącej to raczej na produkcji i na magazynie nie popracujesz. Płacą wszystkie składki, zus, ubezpieczenie itp bez żadnych opóźnień , kombinacji i bez żadnych pośredników. Masz umowę o pracę. Ja nie narzekam.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Pracownik 30.09.2018 20:39

Wspomniałeś, że masz ponad dziesięcioletni staż w Nobudzie. Na pewno udało Ci się zaobserwować zmiany, jakie zachodziły w firmie na przestrzeni lat. Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat tych zmian? Czego one dotyczyły i czy skorzystali na nich także pracownicy Nobudu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek
 Opinia
@Marta 29.11.2018 19:43

A prowadzą aktualnie jakieś rekrutacje? Gdzie można składać CV?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Myrek
 Opinia

Praca ok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Nobud Sp. z o.o.. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia

Tak podpisuje sie i ja prawda .Ja tez tam pracwałam chwile ,a kto tam nie pracwal,ludzie waytrzymuja gora 1 - 6 miesiecy tj jest fakt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mozna tak prawdzic syf prawda brud prawda ludzie ubrani jak zule prawda Zimno-7 brudno a latem gorac +45^naprawde takt tam jest nie poecam lepiej jest w Biedronce i płaca lepsza

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
O Ela Ela
 Opinia

Nie Polecam pracy w Firmie. Nobud przede wszystkim jeden wielki syf zorganizowanie pracy zerowe tak samo jak i ustalenie stanowisk pracy Jeden wielki rozpierdol gdy jest robiony porządek utrzymuje się on kilka dni i znów po kilku dniach jest syf przy którym praca idzie naprawdę masakrycznie Szczególnie nie polecam pracy Kobietą Kobiety tam Jebią gorzej od mężczyzn w wakacje gdy jest ciepło jeszcze dają radę ale w zimę wyjebią kilka kobiet na halę gdzie nie ma ogrzewania przy minusowej temperaturze i nie ma ze boli i zimno muszą zapierdalać praca na akord nie ma stałej stawki jeden wielki rozpierdol nikomu nie polecam tej firmy naprawdę szczerze odradzam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dawno_i_nieprawda
 Opinia
@O Ela Ela 28.12.2016 19:23

Jeszcze jakby ten akord był liczony to może by ciś z tego było a tak to liczyli jak chcieli... Zawsze uj.eba.li każdego na wypłacie !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fizol
 Opinia

panie byly wozkowy czasami ambicje nie ida w parze zumiejetnosciami ipracowitoscia . sory za pisownie ale to niejest sedno tematu

Pomocna?
Tak2Nie
Były wózkowy
 Opinia

Stanowczo odradzam prace w tej firmie szczególnie na magazynie. Przepracowałem tam miesiąc na umowe zlecenie za psie pieniądze. Zapierd... Inaczej tego nie można określić. Jeżeli już ktoś jest na tyle zdesperowany ze nie ma innego wyjścia to od razu radzę gadać o umowie o prace a nie U/ Zl. Ludzie ram są w porządku ale kierownictwo szczególnie magazynu .... Zresztą dla zainteresowanych sami się przekonacie:-)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierownik
 Opinia
@Były wózkowy 31.08.2016 16:45

A napisz kolego czemu po miesiącu Cie zwolnili ...Pewnie byleś za dobry w pracy ... A co masz do kierownika magazynu ... Jeśli masz jakieś uwagi to napisz ale miej odwagę się podpisać a nie pluj na kogoś jako ,, Były wózkowy "

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Daria_K
 Opinia

A ile zarobi tam przedstawicielka handlowa ? Dają auto służbowe czy do klientów jeździ się autobusem ?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zxc
 Opinia
@Daria_K 06.02.2016 13:12

nie wiem ile zarobi,ale służbówkę dają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niko1
 Opinia

jak wygląda praca na stanowisku operatora maszyn do produkcji opakowań? a w ogóle to jest duż afirma czy raczej mała chodzi mi o ilość pracujących i czy w związku z tym jest duża rotcja czy nie?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
admin
 Opinia

Mieliście styczność z firmą Nobud Sp. z o.o. lub z pracownikami? Wiecie coś na temat firmy? Napiszcie nam o tym, pomóżcie potencjalnym pracownikom.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Nobud Sp. z o.o. - Sosnowiec

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej