Opolgraf

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Opolgraf S.A.

Opinie o Opolgraf Opole

Nie przegap nowości o Opolgraf S.A.!

Tomas

16.02.2023 17:25

Najlepszy tydzień od kiedy tu pracuje od razu lżejsza atmosfera i ludziom chce się pracować jest motywacja w końcu
    Alicja

16.02.2023 17:10

Pare lat temu pracowałam w Opolgrafie, przez dłuższy czas, mając do czynienia z zarządem na co dzień. Osobiste doświadczenia z jego byłym już członkiem, pozostawię bez komentarza, bo myślę, że temat został na tym forum już wyczerpany. Wielokrotnie rozmawiałam z osobami, które były bezpośrednimi "ofiarami" metod stosowanych przez ex prezesa i jedyne co można z czystym sumieniem stwierdzić, to szczęście, że jego wątpliwa kariera, na tym szczeblu, się zakończyła. Sama zrezygnowałam z pracy w Opolgrafie ze względów rodzinnych, ale po informacji o zmianie w składzie zarządu rozważam powrót do firmy. Mam nadzieje, że Opolgraf wraca na dobre tory, bo jest tam potencjał do rozwoju.
    Tobiasz

16.02.2023 10:06

Dobra umowa już od początku, można liczyć na rozwój. Ja się tutaj naprawdę sporo nauczyłem
    KS

16.02.2023 13:56

Ja podobnie.
    RN

16.02.2023 16:16

Potwierdzam, ja miałam podobnie
    KR

16.02.2023 13:51

Ja, jako eks-pracownik, już na emeryturze- mogę podzielić sie doświadczeniem pracy w Opolgrafie. Firma prężnie rozwijająca się, to idealne miejsce na zdobycie dużego doświadczenia w sprzedaży, również eksportowej. Zespół to pracownicy z wieloletnim stażem i dużą wiedzą. Firma zapewnia szkolenia i opiekę socjalną. Polecam to miejsce pracy!

15.02.2023 12:56

Zdecydowanie polecam. W firmie panuje rodzinna przyjemna atmosfera, można się zawsze dogadać, bez presji
    Jola

14.02.2023 12:32

Nie mam zastrzeżeń, praca zgodna z warunkami przedstawionymi na rozmowie. Mi pracuje się dobrze, chociaż są bardziej wymagające dni

09.02.2023 11:13

Racja.

12.02.2023 23:42

Dokładnie widać co tu się odstawia. Ale to inny temat. Czas sam to rozwiąże.
    To ja

14.02.2023 08:04

Bierz się za robotę a nie pal głupot i papierosków przy kawce, którą masz za DARMO. Powinno wam się uciąć te rarytasy i nawrzucać kar za opuszczanie stanowiska poza przerwą. Kiedyś na hali była dyscyplina a teraz istna rozpusta. Ktoś powinien się tym zająć!
    sirra

12.02.2023 17:20

bardzo profesjonalnie prowadzą firmę, gdzie często kieruję swoje kroki, w celu uzyskania rewelacyjnej jakości wydruków.
    Irek

07.02.2023 19:17

Prezes jest tragiczny... Demotywuje ludzi do pracy i życia każdego dnia. Po samochodzie wice widać że kasy w firmie nie brakuje a o podwyżkach dla pracowników nie ma mowy. Tragiczna firma i do tego zatrudnili sobie klakiera który na wszystkich nadaje a sam nic nie robi.. super zarząd !
    Niestety

08.02.2023 06:55

Tam się tak manipuluje ludźmi, że aż żenujące. I Ci co to robią myślą, że są tacy sprytni i inteligentni. Prawda jest brutalna, im się to tylko wydaje! Tych ludzi się nie szanuje! Pamietajcie, role się zaskakujaco odwracają. Zatem powodzenia w dalszym życiu:)
    A

09.02.2023 19:41

Prawdą tylko jedno słowo a tyle mówi o firmie i ludziach którzy ze sobą pracują
    A

09.02.2023 19:36

Nie szanuje się tam pracowników nie ważne ile lat pracujesz
    Dominika

08.02.2023 15:46

od samego początku bardzo rzetelnie do wszystkiego podeszli. Jestem zadowolona z usług i polecam.
    Darka

07.02.2023 13:25

Bardzo szybka, profesjonalna usługa skrojona na miarę, indywidualne podejście do klienta i przemili pracownicy

08.02.2023 11:11

A Pani tam pracuje??
    nika

07.02.2023 20:04

Moja córka chciała przyjść tu do pracy na wakacje w zeszłym roku, ale zabroniłam. Bardzo toksyczny klimat wprowadzony przez kierownika.
    K

02.02.2023 21:27

Szczerze radze WSZYSTKIM szukającym pracy omijanie tej firmy z daleka. Poniżanie ludzi, toksyczność głównego prezesa, wywyższanie i traktowanie ludzi jak podludzi - to się dzieje codziennie. Dobre opinie to niestety praca na zlecenie prezesa. Nie dajcie sie oszukać.
    Hehe

06.02.2023 07:17

Nie no, pewnie ze tak. Chodzi mi o to ze on dobrze widzi co się dzieje ale boi się postawić (sam też nie jest o wiele lepszy)

06.02.2023 23:09

Tutaj głównie komentarze o jednym z prezesów, bo to od ludzi, którzy byli akurat u niego na rozmowie...
    tmz

26.01.2023 11:12

Firma konkretna, mają dobrze dopasowaną do potrzeb rynkowych ofertę
    Hshah

03.02.2023 07:29

To że te opinie są na zlecenie i nie sa prawdziwe To akurat wie każdy kto przez pięć minut chociaż tam.popracował : D
    Z

29.01.2023 21:40

Na rozmowie o pracę pan prezes ma pretensje o to, że na pytanie "co wiem o firmie", odpowiadam rzeczy, które były na stronie internetowej... bo mam sięgnąć do innych źródeł... Pierwszy raz coś takiego usłyszałam.
    Oj

02.02.2023 13:54

Oj, zgadzam się. Codziennie zebrania, codzienny pokaz agresji i słomy z butów. Bardzo źle to wspominam, każdego poranka ciśnienie podniesione.
    KA

02.02.2023 21:45

Ja byłam niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej i rozmowa nie była z prezesem tylko z dwoma paniami. Nie dostałam pracy ale rozmowa była jak normalna rozmowa kwalifikacyjna. Chociaż teraz jak czytam te opinie i jeśli im wierzyć- to może i lepiej ze tej pracy nie dostałam.
    Eryk

26.01.2023 11:12

Bardzo dobra współpraca wśród pracowników. Terminowa wypłata zgodna z przepracowanymi godzinami. Polecam wszystkim tą firmę
    Adrianna

19.01.2023 13:04

Jak w każdej pracy oczywiście znajdą się minusy. Ale jest ich naprawdę niewiele :) Fajnie że docenia się lojalnych i doświadczonych pracowników.
    Heniu

22.01.2023 20:21

Docenia???? Kpiny.
    P.

25.01.2023 22:03

Absolutnie się nie docenia, myślę że imię z poprzedniego komentarza mówi wszystko kto wie ten wie. Jesteś w tej firmie nikim niewazne od ilu lat pracujesz i co zrobiłeś

24.01.2023 19:23

P

25.01.2023 15:25

Dokładnie tak wspominam pracę tam w biurze. Bardzo niezdrowe toksyczne środowisko
    K.

25.01.2023 21:20

Zgadza się i tak jest do tej pory ludzie w poniedziałek czekają w jakim nastroju przyjdzie najwyzszy
    Jerzy

25.01.2023 14:57

wszystko w porządku, praca zgodna z ofertą, dobre zarobki, są benefity

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Opolgraf?

Kontakt - Opolgraf S.A.

Niedziałkowskiego 8-12 45-085 Opole

Branża główna: Materiały reklamowe

Ania

25.01.2023 13:12

Rzetelność, szybkość działania, konkurencyjne ceny, profesjonalne doradztwo, błyskawiczny kontakt
    tadeusz!

25.01.2023 10:13

Doświadczenie, kompetencje, terminowość a także pełen profesjonalizm dlatego polecam firme Opolgraf :)
    Foks

24.01.2023 15:36

Polecam, miła i rzeczową pomoc, szybka realizacja :) polecam bo są bardzo rzetelni!
    Henryk

23.01.2023 15:05

Pełen profesjonalizm i wspaniały stosunek do klienta, gorąco polecam
    Barłomiej

22.01.2023 12:09

Bardzo profesjonalnie. Wysoka jakość. Szybka realizacja. Polecam.
    Olga

20.01.2023 09:52

Polecam. Pełny profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie, terminowa realizacja, przemiła obsługa.
    Lidia

16.01.2023 10:15

Bardzo polecam ! Super współpraca, szybka reakcja i fachowa pomoc.
    witold

10.01.2023 15:58

Dobra obsługa, solidna jakość, terminowo. Szczerze polecam

30.11.2022 15:27

A nie można gdzieś zgłosić tego co się dzieje w tej firmie? I tego jak traktowane są osoby na rozmowach i później w trakcie pracy? Jeżeli kilka osób to zrobi to myślę, że może zadziała :)
    Dora

28.12.2022 11:47

Zgadzam się i podbijam post bo widzę że znów zmasowany atak fejkowych komentarzy od nieistniejących klientów
    Mem

06.01.2023 11:51

Otóż to.

31.12.2022 09:35

Czy w Opolgraf S.A. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
    Gwoździu

04.01.2023 13:59

Tak. Ale nie idź tam dla własnego zdrowia.
    Gwoździu

05.01.2023 13:20

Jana

03.01.2023 16:38

firma godna polecenia, bardzo dobre i rzetelne doradztwo, na plus terminowość i fachowość
    Beks

26.12.2022 11:46

jakość druku jest super, a obsługa bardzo pomocna i responsywna. Choć oczywiście nikomu nie życze ogarniania wszystkiego na ostatni moment to i takie da się z nimi ogarnąć!
    Witek

25.12.2022 10:53

Najlepsi w swojej branży! Wszystkie ich produkty są na najwyższym poziomie i obsługa zamówień również.
    Morek

23.12.2022 10:33

Materiały, które tutaj drukujemy są zawsze szybko, najwyższej jakości i w korzystnych cenach. Polecam!
    Maria

23.12.2022 08:06

Pełen profesjonalizm. Sprostali zadaniu, ktorego nie chciało się podjąć wiele drukarni. Na pewno będę wracać. Do tego jakość - totalnie bez zarzutu
    Jagoda

22.12.2022 16:09

Takiego cierpliwego i skutecznego zaangazowania dawno nie widzialam! Bardzo dziękuje za merytoryczne wsparcie i profesjonalny wydruk
    Michał

22.12.2022 12:29

Bardzo polecam. Można też liczyć na pomoc obsługi w zakresie wyboru maeriałow itd. Ogólnie bardzo pozytywne wrazenia ze wspolpracy
    Malwina

21.12.2022 10:17

Pracowałam i było bardzo okej, jako pracodawca jest w porzadku
    Molek

20.12.2022 11:48

Wspolpraca z takimi ludźmi to przyjemność! Profesjonalna współpraca. Materiały wykonane i wysłane błyskawicznie.
    Karolina P

19.12.2022 10:39

Zdecydowanie polecam, szybka realizacja, bardzo dobra jakość, cena bez porównania niższa od konkurencyjnych ofert.

Zostaw merytoryczną opinię o Opolgraf S.A.