IS11.09.2025 22:45
Zdecydowanie NIE POLECAM
Nawet nie wiadomo od czego zacząć.
Dostaliśmy do nich kontakt, aby wykonali wylewkę pod taras.
1. Na budowę wpuścili swoich pracowników, którzy do zbrojenia użyli kradzionych z budowy obok metalowych elementów. Gdyby nie fakt, że nie udało im się tego zalać od razu to by im się pewnie udało to ukryć.
2. Kontakt - beznadziejny, zawsze brak kontaktu tłumaczony chorobą własną lub kogoś z rodziny. Nie odbierają, nie oddzwaniają, nie odpisują, dopiero treści zawierające słowo „policja” motywują do jakiegokolwiek kontaktu
3. Pieniądze na materiały zostały przelane od razu, z racji tłumaczenia braku płynności finansowej - ok, bywa. Ale wystawianie lewego potwierdzenia przelewu za materiały już nie jest w porządku. I kłamstwa, nieustanne kłamstwa, że przelew poszedł. Ze kontaktował się z firmą. Że wszystko wyjaśnione. KŁAMSTWA
4. Wykonana praca - dramat. Taras nierówny, źle wyprofilowany. Całe szczęście udało się znaleść inna ekipę, która to naprawi. Dodatkowo uwalone betonem wszystko dookoła, z nową elewacją i oknami na czele.
Panie Krzysztofie, Panie Przemysławie, NADAL czekamy na kontakt w sprawie kradzionych materiałów oraz „zagubionych” w sieci pieniędzy.