Tempoline

Hoofddorp

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 130 ocen.

Opinie o Tempoline

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempoline

Ala

Szukam opini na temat sadzenia cebulek tulipanowych ? Ktoś może był ?

Woytek94
@Ala 08.11.2017 17:21
Szukam opini na temat sadzenia cebulek tulipanowych ? Ktoś może był ?

Porażka. Szkoda słów. Jest tyle fajnych agencji pracy szanujących pracownikow i gwarantujących im przyzwoite warunki mieszkaniowe i wypłaty bez dziwnych odciągnięc niemożliwych do wytłumaczenia. Niestety tempoline się do niech nie zalcza

holender

Szanowni Państwo, Złożyli Państwo do SNCU skargę dotyczącą agencji pracy tymczasowej. Niniejszym zawiadamiamy, że wszczęte przez SNCU dochodzenie w stosunku do agencji pracy tymczasowej, której dotyczy skarga, znajduje się na etapie fazy naprawczej. Więcej informacji na temat przebiegu procedury oraz znaczenia poszczególnych etapów prowadzonego dochodzenia znajduje się na naszej stronie internetowej (www.sncu.nl)​ Powyższe znaczy że jeżeli pracodawca nie dopełnił wobec Państwa obowiązku wypłaty należności, teraz jest moment na dochodzenie tych należności. SNCU nie może jednak wesprzeć Państwa w tej sprawie, gdyż rozstrzyganie indywidualnych spraw nie leży w naszych kompetencjach. Zalecamy zwrócić się o pomoc np. do związków zawodowych lub biura pomocy prawnej. W przypadku pytań prosimy o kontakt z naszą infolinią powołując się na numer referencyjny skargi Infolinia jest dostępna pod darmowym numerem telefonu 0800-7008. Z poważaniem, SNCU

Holender

Ta agencja zajęło się już SNCU z mojej inicjatywy. Wyślę wam później maila od nich bo teraz jest szansa na odszkodowania

Justyna

Przestrzegam przed ta firma.Brak pracy tylko sie pracuje po 20h tygodniowo aby utrzymac domka ktore sa w opłakanym stanie.Plaga myszow i szczorow.Brak łozek spi sie na posikanych materacach.Koordynator Radek odradzam go bo nic niewie i niepomoze.O pracy u niego zapomnij.Cala firma tempoline czeka tylko kiedy zacznie sie sezon mopabloem.Wyplaty marne bo niema godzin i pracy.Cala firma w przebudowie bo kazdy ma jej juz dosyc.Poczytajcie opinie.Ostatnio byly na domkach kradzieze ludzie wpadli z kijami i okradli ludzi.Jedynymi ludzmi z ktorym cos mozna dogadac sie jest koordynator Tomek tz.hiena i jego pomocnik ktory podaje grafik pracy.Oni zawsze cos wymysla zeby bylo dobrze

sarius
@Monia123 20.10.2017 12:12
Hej jade jutro do pracy do Heinekena a miszkac bede w leiden ul turkooislaan 131 ktos byl cos slyszal bardzo prosze o info...

@Monia123 Jak wrazenia na Hainekenie? Ja zaczynam od poniedzialku i także bede mieszkal w leiden

Monia123
@sarius 24.10.2017 14:57
@Monia123 Jak wrazenia na Hainekenie? Ja zaczynam od poniedzialku i także bede mieszkal w leiden

Hej sarius ja niedojechalam mam wyjazd w niedziele ale sie zastanawiam bo dwie znajome pojechaly siedza bez pracy bo okazalo sie ze haineken rusza od 6 listopada dostanie sie na niego ten kto zda egzamin z bhp po angielsku one nieznaja.poszly na adaptry ale po3 godz.pracy polska brygadzistka stwierdzila ze nierobia normy i siedza tam bez pracy ludzie wyjerzdzaja z tamtad a cebulki ktore obiecuja ruszaja od grudnia wiec szukam czegos innego... Ale ci moze sie tam uda,warunki mieszkaniowe sa ok.

Lola

Czytając nowe opinie widzę że nic się nie zmieniło :D zarobki może i nie są najwyższe ale lepsze niz w Polsce i wydaje mi sie że większość z nas dlatego właśnie wyjeżdża do Holandii. Tzw. domki pozostawie bez komentarza bo mieszkałam już w kilku i warunki są bardzo zróżnicowane, ale trzeba pamiętać że wiele zależy od wspolmieszkancow. Co do pracy, nie trzeba być lizusem żeby ją mieć. Wystarczy że umiesz pracować, wtedy to pracodawca sam się po Ciebie zgłosi :P

xxx

Ta firma to dno!!!Pracowalem na OZ ale co z tego jak po 4-6 gdz dziennie i środa lub czwartek był wolny..a wysyłali mnie na Best&West.Stawki tragiczne 9,09 e brutto.Radek pseudo koordynator to pajac.Nic nigdy nie wie!!Łeb sobie pofarbuje i myśli ze jest Panem!!Typowy leszcz.Tomuś jest wporzadku..ale odkąd mu się ur dziecko to się zmienił ale to normalne.Gdyby nie MopaBloem to by tej firmy już dawno nie było bo Mopa ich trzyma.Na Drukarnie wysyłają samych lizusów jak Arek i innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Lidia

@Mopabloempamiętaj, że to forum służy dzieleniem się informacjami z innymi użytkownikami forum o pracy a także o warunkach pracy w firmie Tempoline bez względu na to czy są one pozytywne czy negatywne. Z Twojej wypowiedzi nie wynika nic dotyczącego pracy w firmie.

Mopabloem

Lidia jak chcesz żeby uzasadniać swoje opinie? I tak to jest nie możliwe do sprawdzenia przez przeciętnego Kowalskiego będącego w Polsce nie pracującego dla tego biura. Gdyby była możliwość to zostałyby zamieszczone różne dane z kontroli domków przez geemente oraz dochodzenia w sprawie nadużyć ze strony firmy przez jeden ze związków zawodowych. A że nie można takich rzeczy zamieszczać więc kto jest mądry to wystarczy mu to co przeczyta a temu co nie wystarczy przekona się na własnej skórze

Lidia

@Mopabloem nie jestem pracownikiem firmy Tempoline. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu, aby pomóc w odnalezieniu informacji na temat pracy w firmie. Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii o pracy w Tempoline i uzasadnianie swoich osądów.

Mopabloem

Lidia ale zadajesz pytania czyżby jakiś kret z biura tempoline? Na te wszystkie twoje pytania odpowiedzi już dawno padły. Jeden wielki syf to biuro

Lidia

@Jaro niestety nie mamy wpływu na to z jakimi ludźmi pracujemy. Powiedz jak zakończyła się sprawa? Czy odzyskałeś swoje rzeczy? Czy ktoś z was opowie o pracy w Tempoline? Na jakie warunki pracy można liczyć? Czy jesteście zadowoleni z pracy?

Jaro

Przyjechalem dwa tygodnie temu I drugiej nocy mnie okradli polacy z pokoju co zmusilo mnie do zmiany biura. Radek koordynator nie przejol sie sytuacja I pojechal do domu. Masakra co teraz zrobic?

Lidia

@Nianekczy pracodawca wcześniej Ci mówił o takim przenoszeniu? @Kermitczy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy? Jak długo pracowałeś w firmie Tempoline? Czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia związane z pracą w tej firmie?

Nianek

Jestem Tutaj w Hoofddorp od Tygodnia i pracowalem w OZ Export 3 dni teraz mnie przenoszą Gdzieś indziej nawet nie wiem gdzie... to jest Chore co tu sie dzieje,Podpisałem z nimi umowe ale chyba bedzie trzeba z nimi zakończyć.

Kermit

Pracowałem tam kiedyś, pomimo złych opinii na tym forum dobrze wspominam Tempoline. Były czasy gdzie pracowaliśmy w drukarni, kosiło się trawniki, stadion Arena. Tomka (koordynator - hiena) wspominam równie dobrze. Dla mnie to były dobre czasy. :) Pozdrawiam wszystkich ze starego Graan voor Visch.

Nikodem

Witam Czytam i włosy się jeża na głowie. Czekam tam na pracę. Czy ktoś tam był ostatnio? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam

Oni
@Nikodem 05.05.2017 20:01
Witam Czytam i włosy się jeża na głowie. Czekam tam na pracę. Czy ktoś tam był ostatnio? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam...

Byliśmy tam dość długo, aż za długo. Syf Syf i Syf nic więcej. Niby koordynatorzy nigdy nie mają dla ciebie czasu jeśli ty coś od nich chcesz. Zupełnie inaczej jest jak oni coś chcą od ciebie, wchodzą ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pod telefonem musisz być jak pies 7 dni w tyg 24 godz na dobę. Nie daj Boże czegoś im odmówić groźby ze zwolnią cie z pracy ze w ciągu godz masz opuścić niby jak oni to mówią domek ( tak naprawdę slamsy są w lepszym stanie ). Do pracy biorą ludzi z ulicy zero zaświadczeń o nie karalnosci i tym podobne nigdy nie wiesz z kim mieszkasz i na kogo trafisz. Wypłaty nigdy nie uczciwe dzwonisz do biura do " szefowa " chodź wogóle jej nie przypomina ma tysiąc wytlaczen dlaczego wypłata ci się nie zgadza zawsze tak cię zakręci ze nie wiesz nic. Chamstwo koordynatorów szczególnie hieny masakra odzywa się jak do zwierząt a nawet i gorzej. Ogólnie najgorsze jakie trafiliśmy

Śmiech na sali

Zrobię z tym porządek. Tyle na mój temat

Prawdomowna
@Śmiech na sali 24.04.2017 22:55
Zrobię z tym porządek. Tyle na mój temat

I bardzo dobrze

Mały

Witam. Po przeczytaniu tych wszystkich opini muszę się nie zgodzić z tym wszystkim różni ludzie są ci co chcą pracować jak i zarówno się bawić pracowałem w tej firmie i nigdy nie zostałem źle potraktowany wręcz przeciwnie ale to jest moja opinia każdy ma prawo do swojego zdania.

Rozczarowana
@Mały 18.04.2017 20:10
Witam. Po przeczytaniu tych wszystkich opini muszę się nie zgodzić z tym wszystkim różni ludzie są ci co chcą pracować jak i za...

No dziwne że jest wszystko ok tylko pierwszy raz się spotkałam z tym żeby po podpisaniu umowy zwolnili po 15 minutach i po grom ściągają ludzi na tygodniu skoro nie mieli dla nas pracy porażka nikomu nie polecam.... siedzisz i się zamartwiasz czy pójdziesz jutro do pracy, czy wyplata bedzie w całości, i czy nie zwolnią Cię z dnia na dzień. Lepiej mieć kasę na przeżycie i powrót do pl albo mieć coś w zanadrzu żeby móc zmienić ta pracę z dnia na dzień. Dla mnie to patola i Ci ludzie w pracy się patrzą spod oka jakbyś zabieralbim kasę z kieszeni a tak naprawdę to LUDZIE WYJEŻDŻAJĄ ŻEBY ZARIBIC I ZAPIERDALAJA NA TO

Kasia

Pracowałam tam z chłopakiem przez jakiś czas warunki mieszkaniowe nie są takie złe co prawda na początek dali nam super wypasiony domek , 6 osobowy po 2 osoby w pokoju , następnie po 2 dniach przenieśli nas do innego domku tam mieszkało już o wiele więcej osób warunki były już gorsze ale nie były tragiczne . Pieniądze wypłacają na czas i w całość pierwsza wypłata jest po 3 tygodniach , a później po tygodniu . Jak chodzi o pracę to nie bylo nawet czasu podrapać się po głowie ale nie jest tak źle jak komuś nie przeszkadzać monotonia i stanie po 12 h w miejscu . W sezonie pracuje się po 12 godzin przerwa jest tak po 2 godzinach wszystkie przerwy są odliczane . Uważajcie na ludzi którzy tam pracują bo s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami kable. Kierowniczka potrafiła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 2 osoby po 10 min bo stwierdziła że się nie nadają . Najgorsi są Polacy którzy pracuja tam któryś sezon traktują nowe osoby jak śmieci . Za umowami czeba długo czekać i ciągle się prosić tak samo z wyrobieniem numery sofi . Jak chodzi o ubezpieczenie to twierdzą że mamy nawet przed podpisaniem umowy , ale jak zdąży się jakiś wypadek to potrafia tydzień czasu wozić ludzi do szpitala a później odsyłają ludzi do Polski . Kordynatorzy to gnidy o wszystko po milion razy trzeba ich się prosić . Twierdzą że nie mamy prawa do niczego że nie zasługujemy na jeden dzień wolnego że nie ma się prawa być chorym .

Ika

To jest czysta prawda co ludzie piszą odedzwalismy się i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nas. Pracowaliśmy jeden dzień i wolne. Domki bez światła bez drzwi w pokojach żadnych szafek osikane materace ciuchy trzymalismy w torbach lodówki zpleśniałe... W łazience brak światła przy zarobkach 4.30 euro na rękę za domek płacic miałam 80 euro

Rozczarowana

To co ludzie piszą to jest prawda!!!!! Oni nic nie ogarniaja. Ściągają ludzi w połowie tygodnia a później nie mają pracy i siedzisz tydzień na domku.... koordynator Radek nic nie wie i karze dzwonić do biura żeby tam się dowiedzieć czegokolwiek. Masakra. Kasę nam wyplacili bo rzucilismy hasło policja i ambasada. Podpisaliśmy umowę a za 15 min nas zwolnił to jakas porażka. Nigdy więcej tempoline . Uwarzajcie naprawde.

Rozczarowana

Lipa jak nic. Nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

od wielu lat w Holandii.

niewolnictwo w 21 wieku.??? p.s. każdy kto poczuł się oszukany niech zgłasza na Politie.! Politie poinformuje od razu odpowiednie służby ,to jest najkrótsza droga, uwierzcie mi pomogą.! kilka takich skarg a to biuro przestanie istnieć ,dosyć traktowania nas Polaków jak ludzi drugiej kategorii.

agnieszka

chcesz po powrocie skończyć w szpitalu psychiatrycznym?!

Prawdomówna

Witam jestem w tej firmie jeszcze chwile i spierdalam z niej bo to oszuści nawet oszukuja biuro w polsce. Chca ludzi na tulipany a okazuje się że po przyjeździe nie ma tam pracy bo są stali pracownicy co pracuja kilka lat. Na domkach jest grzyb, pleśń i myszki ze szczuramo. Ludzie nie dajcie sie nabrać jak chcecie zarobić to napewno nie w tej firmie nie wyplacaja zalegaja z wyplatami od początku roku. A jak już robia przelew to nie wszystko. Naprawde odradzam tą firmę szukajcie innej. Chyba że chcecie przejechac sie do Holandii pomieszkać w chlewie i wrócić do Polski bo nie ma pracy i są zle warunki. O krdynatorach już nie pisze bo szkoda słów poprostu tłumany debile bez szkoły. Ta firma to jeden Chlew tak jak warunki mieszkaniowe. Umowy nikt nie zobaczy po czterech tygodnoach jeszcze nic nie podpisalam NIE POLECAM UWAŻAJCIE

Prawdomówna

Witam jestem w tej firmie jeszcze chwile i spierdalam z niej bo to oszuści nawet oszukuja biuro w polsce. Chca ludzi na tulipany a okazuje się że po przyjeździe nie ma tam pracy bo są stali pracownicy co pracuja kilka lat. Na domkach jest grzyb, pleśń i myszki ze szczuramo. Ludzie nie dajcie sie nabrać jak chcecie zarobić to napewno nie w tej firmie nie wyplacaja zalegaja z wyplatami od początku roku. A jak już robia przelew to nie wszystko. Naprawde odradzam tą firmę szukajcie innej. Chyba że chcecie przejechac sie do Holandii pomieszkać w chlewie i wrócić do Polski bo nie ma pracy i są zle warunki. O krdynatorach już nie pisze bo szkoda słów poprostu tłumany debile bez szkoły. Ta firma to jeden Chlew tak jak warunki mieszkaniowe. Umowy nikt nie zobaczy po czterech tygodnoach jeszcze nic nie podpisalam NIE POLECAM UWAŻAJCIE

pyśka

na zdjęciu jak widzimy niby piękny budynek biura! a okazuje się że to w tym samym budynku tylko po drugiej stronie w garażu biuro,masakra. :( ludzie nie dajcie się nabierać ,jest tyle innych biur w okolicy ,to pseudo biuro to nieporozumienie. powinien się tym biurem zająć Holenderski urząd pracy.

myyy

Witam pracujemy razem z koleżanką w tej firmie aktualnie i przenosimy sie do innego biura bo tutaj jest totalna masakra tak zwany pseudo koordynator radek nie wie nic na temat stawek nic go nie interesuje, przeprowadzali nas w ciagu tygodnia 4 razy i co kilka dni i zmieniaja nam prace co chwile. Miałyśmy przyjechac na tulipany a tam nie ma pracy jezeli ktos ma duzo kasy na podróż powrotną to zapraszamy gorąco. W pracy jest totalny mobbing

gryzli

Ludzie !!! nie dajcie się wykorzystywać!!! ta agencja to najgorsze co może spotkać Polaka za granicą.!!!

marta

właścicielem tego biura jest obcokrajowiec nie Holender. to już chyba nie trzeba mówić dalej. TRAGEDIA. chyba najgorsze jakie spotkałam .!

grazyna1

Witam czy wyjeżdża ktoś 2 stycznia na tulipany do Hoofddorp ,wyjeżdżam sama, chętnie zapoznam panią. Proszę odezwać się na maila marcela55501@wp.pl

Oszukana

Pracowałam na Tulipanach w Mopabloem jednym słowem porażka . Ludzie na sadzeniu są traktowani jak maszyny nie ma mowy o chorobowym padasz ze zmęczenia ale dla nich to nic masz byc wydajny i tyle. Donosicielstwo kwitnie i tylko czekają kto kogoś podkabluje . Koordynator Tomek jak trzymasz sie swojej prcay jest okey ale nie zadawaj za duzo pytan bo usłyszysz wynocha jak sie nie podoba . O solarisach zapomnij jak sie nie upomnisz nie dostaniesz . Matactwo na całgo oszukują gdzie popadnie podatki zawyzane i nie ma mowy o jakimkolwiek wyjaśnieniu . Przykład 45% podatku od przepracowanych 8 godz . Jednym słowem nie polecam chyba że lubisz sie podlizywac i donosic to wtedy może bedzie ok . Pozdrawiam

Pracownik tempoline

Uwazajcie ludzie na koordynatora Kamila obiecuje duzo a robi nic.Obiecuje ladny domek a tam nie ma podstawy do normalnego zycia.Miesza w grafiku pracy by wetknac swoich ludzi.Jest poprostu dzieciakiem

Marek

Banda oszustow .Kłamia i kradna ciezko zarobione pieniadze.Uwazajcie

natka

witam jak jest teraz w tej firmie bo mam teraz jechać na sadzonki tulipanów proszę o poradę

Uitzendbureau
@natka 27.10.2016 15:24
witam jak jest teraz w tej firmie bo mam teraz jechać na sadzonki tulipanów proszę o poradę

Pytacie jak jest teraz w firmie. Myślicie że firma się zmieniła od czasu wystawienia tych komentarzy? Jeśli tak myślicie to gratuluję. Jedzcie najlepiej sprawdzić jak jest skoro konkretne komentarze wam nie pomagają. Najwyżej przejedziecie się do Nl i wrócicie do polski. Przewoźnicy się cieszą z klientów ;)

VV

Muszę dopytać czy coś odciągają za domek i za dojazd z wypłat @kleo? Bo pojawiały się takie głosy a z twojej wypowiedzi wynika inaczej

Kleo

Nie wszystko jest idealnie i nie zawsze jest łatwo, ale niech mi ktoś wskaże agencję która dobro tymczasowych pracowników przedkłada nad swoje-nie ma takiej. Podstawy mieszkalne są zapewnione, dojazd do pracy też a wypłaty regularnie trafiają na konto. Na tulipankach Mopabloem pracowałam już dwa sezony i na pewno przyjadę również w tym roku.

pracownik

Lubisz być ruchany na wszystkie możliwe sposoby to biuro jest dla Ciebie!

Andi

oszuści naciągacze ,brak szacunku do pracowników

holender

Jeśli macie dowody na oszustwo tej firmy tj. nie wypłacają nadgodzin i dodatków i inne rzeczy związane z rozliczeniami z salarisa zglaszajcie nadużycia do SNCU bądź FNV a jeśli jesteście ponizani w pracy wykorzystywani pracujecie ponad wymiar czasu bądź straszy ktoś was karami pieniężnymi proszę zglaszajcie to do inspectieszw.nl im nas więcej tym prędzej ukroca ten proceder. Nie dajcie się zastraszyć i wykorzystywać. Wstapcie do jakiegoś związku zawodowego będzie wam przysługiwał prawnik w razie konieczności za darmo i dużo więcej plusów jest z bycia w związku zawodowym m.in. rozliczenia z podatku są darmowe bo robią je osoby które w tych związkach są. Nie dajmy się wykorzystywać!

rych05@o2.pl
@holender 05.07.2016 15:29
Jeśli macie dowody na oszustwo tej firmy tj. nie wypłacają nadgodzin i dodatków i inne rzeczy związane z rozliczeniami z salari...

Witam bardzo prosze o e-maila do Pana mam kilka pytań związanych z ma praca w Holandii W FIRMIE TEMPOLINE PRZY LILIACH MÓJ E-MAIL rych05@o2.pl

bodo

Firma jest jednym z największych oszustów na rynku pracy.umowa ustna różni sie o 180' od umowy pisemnej Oszukują na stawkach i godzinach nic sie nie zgadza z tym jak się umawiałeś poprostu jeszcze jedni oszuści

marta1234

Mieszkałam w domku w którym powiesiła się ta kobieta, nie miało to związku z pracą tylko z jej sprawami osobistymi. Fakt w domku nie było dobrych warunków, a 50 euro od osoby co tydzien zabierają(od starszych pare euro wiecej). Jednak jadąc tam nie jedzie sie na wakacje i trzeba liczyc sie z tym, ze to nie bedzie ani troche przypomniać all inclusive. Ja sie cieszylam ze mam swoje lozko, szafe i lodowke w pokoju. Router na domku był. Po tym "incydencie samobójczym" (nie wiem jak to nazwać inaczej :P) wiem, że była porządna kontrola domków, zmniejszono ilość osób w pomieszczeniach. Bylam w tempoline jakoś 3 miesiace razem z chłopakiem i nie moge powiedzieć, że nie polecam tej firmy. Niestety obowiązuje ta wiekówka ale po 40 h wyciągaliśmy. Chłopak miał czesto nadgodziny, najwiecej mial 48 h. Nie jest zle, kontakt z koordynatorami byl swietny. Dojazdy super, pod koniec naszego pobytu moj chlopak dostal busa i zabieralismy sie wszyscy nim do pracy.

była pracownica

Biuro nie jest godne polecenia. Nie jestem rozwydrzonym bachorem, wiem co to ciężka praca czy w Polsce czy za granicą. Sama w sobie praca przy kwiatach ciężka nie była, nie zależnie od stanowiska. Po to w końcu człowiek jedzie, żeby pracować i zarobić. Problemem jest biuro, które oszukuje na każdym możliwym kroku. Tak jak wspominane wcześniej nie legalne aneksy o każe za zerwanie umowy, podpisanie regulaminu Mopabloem a po dwóch dniach wyrzucanie z pracy i strata 10h pracy na rzecz ubrań, kluczyka i chipa. Koordynatorzy którzy Cię zbywają i nie dostaniesz od nich żadnej konkretnej odpowiedzi czy wyjaśnienia. Może jak się porzygasz na ich oczach albo zemdlejesz to ktoś zajmie się tobą i wezwie pomoc, w standardowych przypadkach choroby czy "mniej inwazyjnych" problemach zdrowotnych nikt na Ciebie nie zwróci uwagi. Jesteś żeby pracować a jak nie dajesz rady to chętnie zamienią Cię na innego pracownika, bo nawet jeżeli wszystkie miejsca są obsadzone na kwiatach to i tak ściągają ludzi, wciskając im,że pójdą na tulipany. O różnicach w wypłatach już nie mówię, możesz pracować na stanowisku z 5 osobami a każdy przy podobnej ilości godzin dostanie inną wypłatę. Oszuści i tyle, nawet nie wiesz na czym Cię oszukają, bo wszystko dostajesz do podpisania po holendersku, chociaż powinno być po Polsku. Nie polecam firmy, myślę,że i tak niedługo przestanie działać, bo przy takim podejściu do pracownika szybko nazbiera im się dużo pozwów sądowych i inspekcja pracy zrobi swoje i zamknie ten bajzel. Myślą, że wszystko mogą bo głupie polaczki przyjechały zarobić euro. Radziłabym trzymać się z daleka, mówię jako osoba rzetelnie podchodząca do pracy, z doświadczeniem na różnych stanowiskach, ale takiego braku szacunku nie spotkałam nigdzie jak w Tempoline.

kwiatuszek

Iwona sęk w tym że właśnie nie informują. Dowiadujesz się prawdy jak jesteś na miejscu. A mało kto wróci do polski bez kasy więc "trzeba" zostać... Okrutna rzeczywistość ale niestety takie praktyki stosuje tempoline.

kwiatuszek

Patol33 warunki takie że kiedyś tam powiesiła się jedna osoba i jak wjechała kontrola to zaplombowali 70% pomieszczeń które nie nadawały się do zamieszkania.woda i prąd SA także dla nie wymagających wystarczy. Przy chacie jest stajnia która oczywiście też jest zagospodarowana

Patol33

moze wiesz jakie są warunki mieszkalne w Niew-Vennep ?

Patol33

kwiatuszek-czyli ???

kwiatuszek

Patol33 wszystkie te komentarze są szczere.

Patol33

hey.mam jechac teraz na kwiaty i mieszkać w Nieuw-Vennep.może jakieś szczere opinie? Dzieki

kwiatuszek

Kochana 99% ludzi jadących tam nigdy nie pracowała przy tulipanach więc nie wie czy ma jakieś uczulenia. Placa ubezpieczenie więc biuro ma pomagać a nie odwracać si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak jest problem ze zdrowiem pracownika. Nie pisz że nie powinien się ktoś brać za taka robotę bo nikt świadomy swojego uczulenia nie jedzie tam.

Zostaw opinię o Tempoline - Hoofddorp

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempoline