2.4/5

• Amsterdam

3. Opinie o pracodawcach Hoofddorp
  5. Opinie o K-Tempoline

Opinie o K-Tempoline Hoofddorp

Nie przegap nowości o K-Tempoline!

Tomasz

02.04.2025 16:34

Jak dla mnie Pan Tomasz i Katarzyna to normalni ludzie.. Pracowałem kilka dni na tych śmieciach w Amsterd.. Nie spodobałem sie kierownictwu i moją skromną osobe odstrzelili z błachego powodu..To nie ich wina.. Chcialem tam zostac dłuzej.. Szkoda..Zycie. .

Dario

12.01.2023 16:00

Jak z pracą na recyklingu w Amsterdam i jak lokacje

marecki

01.05.2023 15:32

praca sama w sobie niby nie ciężka przy taśmie segregując odpady do danych pojemników. Zakwaterowania masakra, dziury i grzyby na ścianach + popisane sprayem a'la grafitti. Smród, brud i ubóstwo jednym słowem. Prysznic jak mała klitka strach tam się kąpać, jedna umywalka dostępna na korytarzu w losowym miejscu, brudna itd. Toaleta w kuchni, rozwalona spłuczka, olana klapa i 15-20 centymetrowa szpara w drzwiach. Odradzam to miejsce.
bobcat

26.03.2021 21:45

odradzam na czyszczenie baków hks metal praca ciężka przy łopacie

04.11.2022 15:13

Kolego czy ty pracowałaś w Amsterdamie na Recyklingu metali czy praca jest ok czy nie przez agencję Tempolline.

29.09.2022 13:18

Wiesz, jak wygląda wynagrodzenie początkowe, które oferuje K-Tempoline dla potencjalnych kandydatów? Na GoWork.pl pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Pracownik Produkcji.
Katarzyna

02.11.2022 16:51

Wynagrodzenie początkowe jest w każdej branży inne, w przypadku tej oferty pracy, stawka ta wynosi €11,40 bruto na godzine

04.11.2022 15:10

Koleżanko czy ty pracowałaś tam u nich w Amsterdamie Recykling

26.04.2018 06:53

Jestem pierwszy sezon w tej agencji i szczerze mówiąc nigdy nie było z tą agencją problemów jeśli chodzi o wynagrodzenie i prace. Jeśli ktoś chce pracować to będzie pracowac. Praca jest przyjemna, mowie o mopie bo tylko tam pracowalam. Stawkę jaka dają to 9,59. W sezonie godziny tygodniowe wychodzą między 47 a 57 h. Czy praca ciężka ? Zależy od stanowiska, trzeba po prostu się przyzwyczaić bo jest monotonna i normalne jest to ze po jednym dniu 12h wszystko boli, to jest normalne bo wykonuje się jedna czynności ,ale po paru dniach jest ok. Z zakwaterowaniem jest nie ciekawie pod tym względem iż tak jak poprzednicy napisali - czerwony domek i biały domek w Nieuw Veppen to katastrofa, myszy itd do.sklepu najbliższego z 3-5km Ale Maja też inne zakwaterowania np hotel w de duif w Lisse który jest super :) Jeśli chodzi o koordynatorów , niestety ale przedmowcy napisali prawde, zamiast pomóc ludziom to oni nic nigdy nie wiedzą poza Panem Tomkiem który jest jak do rany przyloz i wielki szacunek do niego . Podsumowując, polecam tą agencje zwłaszcza prace na Mopabloem, dla osób które chcą pracować a nie sciemniac i liczyć na to że kasa sama z nieba spadnie .
Oszukana

16.05.2018 12:18

Mopabloem i praca tam to masakra jak trafisz na sadzenie cebulek tulipanòw (usunięte przez administratora) znam to miejsce z własnego doświadczenia a podkreślę że pracy się nie boję zakwaterowanie hmm ja trafiłam na czerwony domek szkoda słów ludzie tam mieszkający po kilka lat czują się jak właściciele i to na ich warunkach tam mieszkasz Jak nie masz buzi i się nie odszczekasz to cię zajezdżą Donosicielstwo w Mopabloem kwitnie na maksa jak sobie nie pozwolisz jeździć po sobie dzieciakom po 20 lat to tak Ci tyłek obronią że szkoda słów Nie polecam Ją osobiście walnelam rekawiczkami i oddałam do innej firmy gdzie pracowałam bardzo długo i było super zaròwno z pracą jak i z zakwaterowaniem ( mieszkanie w szeregowych w 5 osòb na 150 metrach)

02.11.2022 15:28

Masz rację to prawda

07.04.2022 12:07

Czy firma K-Tempoline kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

07.04.2022 12:42

Tak firma K-Tempoline traktuje wszystkich pracowników rownorzędnie bez wzgledu na ich płeć.

02.06.2022 10:01

Tak oczywiście pensja jest rownież rownorzędna.

05.06.2021 14:20

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Tempoline? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
Tempoline

06.06.2021 14:42

Podstawa rekrutacji jest CV osoby zainteresowanej wspolpraca z nami.Na podstawie CV kontaktujemy sie z wybrana osoba(kontakt meilowy,lub telefoniczny),przedstawiamy oferte jezeli zostanie ona zaakceptowana przez przyszlego pracownika,umawiamy sie na spotkanie w naszym biurze,podpisujemy stosowne dokumenty,przewozimy na docelowa lokalizacje i nastepnego dnia taka osoba jest juz w pracy.
mcbob

28.03.2021 15:06

opinia domku w miejscowości Beinsdorp stary domek nic specjalnego jako tako wszystko jest lodówka pralka i gdzie sie umyc po pracy ale ludzie połowa wporządku a druga połowa juz nie ci co są dłużej nie są w porządku meliny takiej nie ma chociaż ludzie lubią sobie popić popalić trawke i pewnie inne rzeczy a ranczo w new vegas (nieuv vennep) tam to jest patologia sypią się kreski ludzie chodzą do pracy naćpani i piją alkochol w pracy praca na barkach czyszczenie jest jedna osoba nie będę pisał imienia żeby nie mieć konsekwencji prawnych ale pracuje tam 2 lata i jeździ na bobcacie nie polecam z nim pracować pracuje również na barkach przy czyszczeniu z tego to tyle co wiem. Praca na barkach przy czyszczeniu jest bardzo ciężka nie polecam gdybym wiedział że jest taka ciężka znalazł bym inną pracę.
Anka

23.02.2021 21:54

Czy był taki problem ze ktoś u was nie dostał umowy? Jeśli tak to jaki był powód ?
Bolek

24.02.2021 11:02

A ty miałaś taki problem że nie dostałaś umowy, bo ja właśnie wybieram się do tej firmy i teraz nie wiem.
Emilian

28.01.2021 17:30

bardzo dobrze flora Holand
Marzena

06.01.2021 17:04

Czytam i nie dowierzam co ci ludzie wypisuja pracowałam tam 4 lata i nigdy nie byłam bez pomocy zawsze kiedy prosiłam to starali się pomuc o co tu chodzi? Ludzie komu nie chce się pracować to wymyślają niestworzone rzeczy. Ja będę mówić każdemu że ta firma jest ok i będę ją polecać każdemu kto zapyta. A szefowa Pani Kasia jest kochana pozdrawiam

17.01.2020 18:15

Czy w Tempoline jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Ika

22.01.2020 22:52

Nie interesują ich problemy ludzi. Nie polecam tej firmy
Lidia

30.09.2019 21:04

Gdzie szukać nowych ogłoszeń z aktualnymi ofertami? I na jakie stanowisko najlepiej aplikować?
Ania

02.10.2019 13:58

Facebook P-Tempoline - tam dodaja oferty. Mozna tez sprawdzac strony - www.niedziela.nl www.praca-holandia24.pl www.praca-za-granica.pl

Oferty pracy - K-Tempoline

Praca w firmie cateringowej

Amsterdam

WalletIcon

14.99 - 15.4 EUR / h

Miły Pan

09.05.2019 18:49

Biuro pracy nie godne polecenie, pracowałem tam przez rok. Obcinaja wypłaty Solaris nie jest wysyłany na czas trzeba się upominać. Nie zorganizowane jest biuro półka prowadzi to tak jest. Domki firmowe pozal się Boże, brudno śmierdzi zwłaszcza biały domek, toaleta nie zamykana, grzyb na ścianach pijaństwo itp. Myślę że na innych domkach też tak jest Samochody się co chwilę psują w drodze do pracy nie są przystosowane do jazdy. Przeprowadzają co chwilę na inne lokacje. Koordynator Radek nie odbiera telefonów ma wszystko w (usunięte przez administratora) Jak się go o coś poprosci. Z całego serca odradzam pracy przez to biuro. Jest wiele innych biur co lepiej zadbają o człowieka niż w tempolinie.
Jolka

11.03.2019 16:48

kto tam nie był to ma okazję przekonać się co to jest być niewolnikiem?
R J

22.11.2018 12:53

Czy znacie kogoś kto pracuje już dłuższy czas w heinekenie przez to biuro albo jakiekolwiek inne?
Kamila

03.12.2018 13:15

Dzień dobry. Biura nie polecam; byłam, mieszkałam, pracowałam. Pod żadnym pozorem nie dajcie się zwieść ich dobrymi słowami, bo to rekruter, który w danym miejscu nie mieszka i nie pracuje. Średnio u nich zarabiasz 70 Euro tygodniowo mniej niż przez inne biuro pracy nawet w tym samym zakładzie pracy. Jarografu możesz się doczekać dopiero po dwóch latach. Rozliczeń papierowych wypłat nie doprosisz się. Telefonów generalnie nie odbierają. Mają zakłady gdzie nie możesz wziąć wolnego, a margines jaki pracuje i mieszka po tych zagrzybiałych, z dziurawymi dachami, oknami, niezamykającymi się drzwiami wejściowymi ruinach. Powodzenia, ja nie polecam. Jestem generalnie osobą mało problemową, ale naprawdę nie da się z nimi normalnie żyć i funkcjonować, bo np. nie wyobrażam sobie, żeby koordynator czy ktoś z biura mnie przeprowadzał podczas gdy jestem w pracy i ginie mi np. Laptop - takie sytuacje są w Tempoline.
Miska

16.11.2018 19:48

Żenada firma nie warta niczego szkoda słów i opisywania ludzie dużo obiecują i mówią że super warunki ale jak się okazuje to szok po jakimś czasie z hotelu cię wywala w ruinę na zadupie
Lidia

02.10.2018 16:09

@Megi, czy taka sytuacja miała miejsce w Twoim przypadku? Tak wywnioskować można z Twojej wypowiedzi. Rozumiem, że możesz być niezadowolona i przykro mi, że tak potoczyły się sprawy, ale bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum. Czy mogłabyś napisać coś na temat warunków mieszkaniowych oferowanych przez firmę Tempoline?
megi

04.10.2018 18:42

Gdyby była w moim napisałabym. A co do kultury to prosiłabym o nie pouczanie mnie tylko tych pożal się.... Koordynatorow. Warunki mieszkalne... Chyba zdechły szczur za lodówka mówi wszystko. Bo myszy to na tle dziennym. To biuro już dawno powinno przestać istnieć. I to już nie chodzi o mnie. Ja tyle nie przeszlam co Ci biedni a zarazem naiwni ludzie którzy byli zatrudnieni tam.
Megi

01.10.2018 20:15

Stanowczo nie polecam biura. Jak zwykle będą pięknie gadać, obiecywać.... Dostaną za Ciebie kasę i wywala Po miesiącu. Zakłamane biuro. Ale i ich kiedyś ktoś wydyma jak i oni dymaja ludzi. A ludziom radzę omijajcie to biuro szerokim łukiem. Nikt o Was nie zadba. A spotkałam już wielu ludzi co po kilku tyg nie dostali wypłaty i od kilku dni nie jedli bo nie mieli za co. A koordynator nawet nie chciał pożyczyć pięciu euro.
qwert

22.08.2018 19:29

jest jakaś ciekawa praca teraz w tempoline? oplaca sie jechac ? piotrek ty duzo czytales zawsze forum polepszylo sie cos ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w K-Tempoline?

Agata szamborska

16.07.2018 19:11

Ludzie stracenia tylko w tempoleinie pracują za karne grosze jak będący rzebrzacy o cent (usunięte przez administratora) od tego biura i to szybko i daleko inne biura są warte pracy niż te żenada zero szacunku w tym biurze dla ludzi pracowałam to wiem co i jak
Mała

19.04.2018 11:21

witam was nie polecam jako jedyna oddałam do prawnika i dalej będzie sad !!!!!!! nigdy wiencej w tym biurze pracować jak traktują ludzi to mało powiedziane za dojazdy nie odaja w dodatku jeszcze ci zabiorą tak to jest jak Polka prowadzi ...!!!!!
anonymous

11.07.2018 23:32

Wyjaśniło się?
Zawiedziona

22.06.2018 22:22

Biuro Tempoline Obiecywało premie 12,50 odkładaną co tydzień jeśli ludzie zostaną do końca sezonu w mopabloem:)nagle zostało przekrecone że dostaną ją osoby które są pierwszy sezon!Premie z Mopabloem 500euro która miała być wypłacona na tych samych warunkach do 10 czerwca ludzie nie widzą do dziś! Tak samo jak wakacyjnego !Poproś o swój salaris to nawet z tym Cię zbywają i prosisz się tygodniami !Chwalić to mogą sobie chyba tylko te osoby które były pierwszy raz i nie wiedzą jak z roku na rok oszukują ludzi na pieniądzach!
Qwerty

12.06.2018 22:19

A czy ktoś może mi powiedzieć kiedy oni wypłacaja wakacyjne ? Słyszałam że powinno być na początku czerwca
nina

18.06.2018 22:32

o pieniądze typu wakacyjne czy premie trzeba się na ogół prosić i upominać.
nina

18.06.2018 22:29

Jeśli chodzi o pracę to praca jest w miarę, nie pierwszy sezon przepracowalam na Mopabloem. Zakwaterowanie różnie, tym razem trafiliśmy na super warunki. Za to koordynatorzy i inne osoby pracujące w biurze tempoline nie są za bardzo nastawieni na kontakt i pomoc pracownikom... Z każdym sezonem jest gorzej. Dzwonic do biura z jakims pytaniem nie ma sensu bo jesli nie są w stanie wymyśleć jakiegoś kłamstwa na poczekaniu to kończą rozmowę. A o premiach obiecywanych za wytrzymanie do konca sezonu na Mopabloem możemy raczej zapomnieć :/
Klara

14.06.2018 15:25

Z wakacyjnym to du.. Blada. Doplacaja 35e do każdej wyplaty . Można dostać dodatek wakacyjny który jest wyplacany po urlopie bądź jak odchodzisz z firmy. Rzecz jasna musisz zadzwonić i poinformować by Ci sami wypuścili. Bo może zapomnisz... I kasa będzie dla nich. To wszystko kpina. Mi mówiono o wakacyjnym na koniec mają i grudnia. Co do czego inaczej.

Kontakt - K-Tempoline

Wijkermeerstraat 14a 2131 HA Hoofddorp

Tv watcher

15.04.2018 22:41

Agencja nie ma swojej strony,transportuje busami sprzed 2003,rekrutuje przez Holandia Jobs bo sama ma mega zła markę,stawka poniżej 10 euro a prace proste brudne zimne akordowe w kratkę...no i podsumowując,,,warto? Jak myślicie?
confused

30.05.2018 15:29

Szukajac informacji na temat tej firmy znalazlam strone internetowa bez problemu... http://www.p-tempoline.nl Zastanawiam sie troche nad wiarygodnoscia niektorych opinii czy warto sie tym do konca sugerowac hmm
nick

13.06.2018 15:21

absolutnie nie warto się sugerować! Przyjaciółka była 2 lata w tempoline i sobie chwaliła. Jadę od lipca z nią do Holandii właśnie i to przez Tempoline mam nadzieję.
Tytus

11.04.2018 23:06

(usunięte przez administratora)...reszta roboty ciezkie lub godziny w kratke..
anonymous

29.04.2018 15:37

To nie prawda, ja nigdy z koordynatorem nie piłam i pracę mam zawsze. JESTEM ZADOWOLONA. ☺
Nicci

14.04.2018 19:18

Dojazd_ tabor 10 starych busów, prace zestaw prac uciążliwych bo mokro bo zimno bo daleko bo słabo płatne i w kratkę...jedną z gorszych agencji w holadnii
Lolek

14.04.2018 14:03

Prymitywne prace niskie wynagrodzenie brudno mokro ciężko akord godziny w kratkę i (usunięte przez administratora).to jest oferta tej agencji...
Obserwatore

13.04.2018 11:43

Potwierdzam też sądzę że serwis i oferta tej agencji jest na śmiesznie niskim poziomie,
Kelner

12.04.2018 14:12

Prace tempoline: mokre tulipany w germaco kąpią Ci po kolanach i brzuchu...firma recyklingowa chodzisz po brudnym zabloconym placu np po opadach deszczu i zamiatasz albo segregujesz zabłocone surowce wtórne,kolejna firma kapuściana uukladasz na taśmę 6 główek kapusty które 6 osób wykrawa...osoba lub dwie musi szybko podać warzywa dla 6 osób i tak cały dzień...roboty mega odmozdzajace brudne i intensywne ale niskoplatne.(usunięte przez administratora)
Petr

12.04.2018 12:25

Ok 22 dowiadujemy się smsem że o 5 rano masz gdzieś jechać i tak cały czas a nawet sklepy do 21 a jeden Polski do 22 musisz mieć wszystko i czekać na wiadomość...czasami wiadomości nie dpchodza i nie wiesz...a jak nie pójdziesz
Hose

12.04.2018 11:55

Przyjezdzasz do de duif hotel i czekas na koordynatora na rwcepcji po 5 gpdzin...dwie dIewcyny raz po poludniu przyjechaly i do nocy nie doczekaly sie koordynatora...i wyszly z hotwlu i zakonczyly wspolprace zanim zaczely...
Tymon

12.04.2018 11:18

Tabor samochodowy do transportu pracowników głównie kilkunastoletnie volkswageny transportery strach tym jechać,warunki pracy też nie powalaja a już o płacy szkoda gadac
Maciej

09.04.2018 11:13

Bylem i już tam nie wracam,zarobki małe prace uciążliwe a tygodniówki małe,znajomi też nie wracają nie znam nikogo kto chwali te agencje,,,
Zdegustowany

09.04.2018 05:20

Wstalem dzis o 5 a do pracy na 7 bo 110 km dojazd,praca do 17 i godz nieplatnej przerwy w domu bede ok 18.20 bo korki zjesz wykapuesz sie i 19 ,schodzi 14 godz a placa za 8,masakra jakas

08.04.2018 23:30

Firma rekrutuje pracownikow przez innego posrednika bo ma zla reputacje...niskie stawki ...obcina godziny tygodniowki stawki...jedna z gorszych na rynku
Maario

08.04.2018 12:58

Przez 3 tyg maksymalna liczba godzin w tyg byla 30...minus noclegi...to max na tydzien wyszlo 150...nue polecam
Wojtek

08.04.2018 12:15

Widze ze to plaga...musialem zjechac po paru tyg do Polski i jak dotad nie mam wyplacone za trzy tygodnie pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o K-Tempoline