OCHRONA GOT

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o OCHRONA GOT

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OCHRONA GOT

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@Kondzioczy udało Ci się wyjaśnić kwestie spóźniającej się wypłaty wynagrodzenia? Ktoś z Was jeszcze również miał takie doświadczenia, czy też jest to jednorazowy przypadek?

Zawiedziony

Dostałem info got zrobił donos na 13 agencji ochrony do PIP. To zwykłe dziadostwo i k......wo. Powodzenia chłopaki wam życzę w takim razie !

Karma wraca
@Zawiedziony 18.07.2017, 15:38
Dostałem info got zrobił donos na 13 agencji ochrony do PIP. To zwykłe dziadostwo i k......wo. Powodzenia chłopaki wam życzę w...

Racja to zwykłe dranstwo i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W solidzie się tak nauczyli nie sądzę. Omijac szerokim łukiem .

Kondzio

Jest 1 czerwca, jeszcze nie dostałem wypłaty za KWIECIEŃ!

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@cerber, to bardzo dobrze! Czyli polecasz pracę w OCHRONA GOT?

cerber
@Weronika 30.03.2017, 15:44
@cerber, to bardzo dobrze! Czyli polecasz pracę w OCHRONA GOT?

Nie znam realiów panujących na innych obiektach.Mogę się wypowiedzieć tylko na temat miejsca gdzie sam pracowałem.Domu z wypłaty nie postawisz.( nie wiem jak jest teraz za stawkami,zakończyłem pracę w ubiegłym roku).Zależy jakie Masz priorytety.Ja miałem spokojną pracę w pobliżu miejsca zamieszkania i głownie to mnie interesowało.Zarobki były dla mnie sprawą drugorzędną. Żadnych konfliktów z przełożonym.Nikt nie wymagał ode mnie żadnych działań ponad to co miałem w zakresie obowiązków , co w innych firmach wcale nie jest takie oczywiste.Grafik ,wszelkie zamiany,wolne itp.ustalaliśmy sobie na obiekcie we własnym zakresie. Po prostu w godzinach dozoru na obiekcie ma być pracownik i tyle.Jeśli swoim postępowaniem wykażesz iż ciągły nadzór nad Tobą nie jest konieczny,nikt Cię nadmiernymi kontrolami gnębić nie będzie.

Kleopatra

wy jesteście( usunięte przez administratora )tyle.podpisujecie umowy, widzicie co na nich jest,a potem placz i do PIP-y.tak jak cerber - jest wyraznie napisane - jakim prawem wydzwaniam do biura?? i tu praktyka moja się kłania - ciebie to nie powinno interesowac - chyba ze Ci brakuje 800 zl i nie masz innego zajecia kom. bierzesz i dzwonisz chlopie do kadr/ksiegowej ze ci brakuje pieniedzy - i koniec nareszcie! walczcie o swoje - inaczej nie bedziecie sami dla siebie wiarygodni i wierzytelni...w tyum biurze to widze jak cyganie na cd-romach - kradna gdzie popadnie...jaka mam gwarancje ze mnie to nie spotka jak nie bede miec zajecia? :( bo o branzy ochrony to juz mozna tomiska pisac, nie ksiazki to co sie tu wyrabia!!

Got

Pełna amatorka, tzw firma krzak, pierwsza pensja nie dotarła na czas, pomimo iz reszta pracownikow pensje otrzymala. Firma zapisała błędne dane w dokumentacji, zmieniając mi nazwisko (a myślałem że tylko Urząd Stanu Cywilnego tak może). W momencie gdy zadzwoniłem dowiedziec się co z moimi pieniędzmi, otrzymalem zjebe od inspektora, ze niby jakim prawem ja wydzwaniam do biura ... Mimo iz poinformowalem o braku srodkow na koncie, przelew nie został wykonany. Tzn został "wykonany" w sobotę...

cerber

Niedawno zakończyłem (tymczasowo ) pracę w tej firmie.Dla mnie pozytywnie.Kasa jaka jest taka jest ale jest na czas i nigdy niczego nie brakowało, w przeciwieństwie do innych firm z segmentu AO gdzie wiecznie coś się nie zgadzało.Przełożeni bezkonfliktowi.Zdrowe podejście do pracownika.Grunt to nie przeginać.Nie utrudniają życia.Nie ma skarg-nie ma kontroli.Jak na obiekcie jest zgrana ekipa to nikt się w robotę nie wtrąca.Grafik elastyczny,ustalany we własnym zakresie między pracownikami.Brak kar finansowych za jakieś bzdety.Kierownictwo idzie na rękę.Wynegocjujesz satysfakcjonującą stawkę-będziesz zadowolony.

Prawda

Firma GOT to firma która zastrasza pisząc DONOSY do US, ZUS, PIP nikomu nie polecam współpracy z tą firmą!!!

prawda
@Prawda 05.11.2016, 12:19
Firma GOT to firma która zastrasza pisząc DONOSY do US, ZUS, PIP nikomu nie polecam współpracy z tą firmą!!!...

Jak oszukujesz to piszą i bardzo dobrze

general
@Prawda 05.11.2016, 12:19
Firma GOT to firma która zastrasza pisząc DONOSY do US, ZUS, PIP nikomu nie polecam współpracy z tą firmą!!!...

Potwierdzam nadają na konkurencję do urzędów państwowych.

w
użytkownik zarejestrowany

Wiecie czy są teraz jakiekolwiek oferty pracy? Dzięi

Witek

Wielka racja może teraz coś się zmieni, i po D dostaną bo wszyscy od nich nawieją. Witek

osa

sami wpisują sobie pozytywne opinie

jojo

Dramatycznie niskie stawki w GOT tzn 4.5,5.5. Pracowałem i nie polecam. Amatorka i samowolka. NO chyba ze ktos lubi takie klimaty to jak najbardziej polecam. Jak ktos ma jakies pytania to na swiezo moge odpowiadac

jojo

Tak istnieją. Bez licencji 4.5-5.5. Wiem ze z licencją ktos tam pracował na tym samym obiekcie co ja i miał 6.5. w trybie pracy 24/48 wyjdzcie CI 10/11 duzyrów to masz max 1300 choc ja watpie bo za ostani miesiac dostelm 1100 niecałe. CZasami bywało tak ze brakowało ludzi i sciagali na dodatkowe godziny albo zostawało sie jeszcze 12h po 24 swoich i kasa ta sama.Swieta swietami a jak se nie wezmiesz wolnego to siedzisz w pracy

asia87
użytkownik zarejestrowany

Roro, piszesz o dramatycznie niskich stawkach - a możesz proszę podać jakieś konkrety? wiesz, każdy z nas ma tak naprawdę inny prób bólu. warto operować w takich dyskusjach konkretami jednak, to będzie dla wielu bardziej pomocne. natomiast co do samej firmy GOt, czy zatrudniają kobiety do ochrony? pozdrawiam

RORO
użytkownik zarejestrowany

Ochrona w zasadzie zwykle jest pracą dla osób, którym "znowu w życiu nie wyszło". Nie chcę nikogo obrażać czy poniżać bo nie taki jest cel, ale zwykle stawki jakie firmy oferują są dramatycznie niskie. Podejrzewam, że w przypadku ochrony mienia czy ochrony fizycznej u nich jest tak samo, jeżeli się mylę to mnie poprawcie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

staszek

Witam. pracuje w tej firmie juz dwa lata, wynagrodzenie na czas tak ze smialo mozesz sie zatrudnic, a tylko jedno gonia za alkohol

MŁODY

witam zaczynam prace od przyszłego miesiąca, co mi doradzicie, jak mam działać?

Bystra

Słuchaj Mistrzu Taki żeś uczony ...To powiedz Mi dlaczego nie pracujesz już w GOT Co Błędy każdemu można popełnić!!!W życiu jak i w pisowni

krzysztof z podzamcza

serdecznie chciałbym pozdrowić pana prezezsa firma jest świetna wypłacalna miła atmosfera aż szkoda że odszedłem chciałbym wrócić

margolka

Nie moge już dłużej czytać tych kłamstw i bzdur wyssanych z palca na Temat Firmy GOT w której już SPORO CZASU pracuję Nie zgadzam się z wypowiedziami tutaj zamieszczonymi Ktoś kto wolał chlać zaprzeproszeniem w czasie pracy Niech się teraz nie dziwi Ze nie pracuje Prezesowi Firmy Jak i Panom koordynatorom nie moge nic zarzucić Są wporządku!!!!Wypłata wpływa na czas ,odnoszom sie do Nas z szacunkiem !!

Mirek
@margolka 27.06.2014, 18:53
Nie moge już dłużej czytać tych kłamstw i bzdur wyssanych z palca na Temat Firmy GOT w której już SPORO CZASU pracuję Nie zgadz...

Naucz się pisać po polsku.Nie pisze się odnoszom tylko odnoszą

bożena

NIE TYLKO KASA JEST W ŻYCIU WAŻNA .LICZY SIĘ JESZCZE MIŁA ATMOSFERA W PRACY. ALE JEŚLI TAK CHCESZ WIEDZIEĆ TO BYŁA NA POZIOMIE ZA NIC NIE ROBIENIE . DLA MNIE TO BYŁ ODPOCZYNEK A NIE JAKAŚ HARÓWA .LUDZIE TO BY CHCIELI NIC NIE ROBIĆ I ZAROBIĆ TE CZASY SIĘ JUŻ SKOŃCZYŁY CYT:,,CZY SIĘ ROBI CZY SIĘ LEŻY PARĘ GROSZY SIĘ NALEŻY".

bożena

PRACOWAŁAM W AGENCJI GOT . WYNAGRODZENIE WPŁYWAŁO NA CZAS. PREZES RÓWNY GOŚĆ SZŁO SIĘ Z NIM DOGADAĆ JAK BYŁO TRZEBA TO NAWET ZALICZKI NAM DAŁ. MILE WSPOMINAM CZASY W TEJ FIRMIE . MYŚLĘ , ŻE JUŻ NIE BĘDĘ MIAŁA TAKIEGO FAJNEGO PREZESA

oscar
użytkownik zarejestrowany

co do GOT to jako agencja ochrony są co raz bardziej widoczni na rynku i na zwykłych ulicach czy osiedlach

kola
użytkownik zarejestrowany

No trzeba przyznać, że branża ochroniarska jest bardzo specyficzna, ale desperatami pracowników GOT bym nie nazwał.

ja

mirek najlepiej w warszawie sie spotkac

Mirek

Bardzo dobrze zrobiłeś.Napisz do mnie jak możemy się skontaktować.

ja

nasłałem na tą firme inspekcje pracy ciekawe co będą

ja

witam jestem chętny sie z kimś spotkać pokrzywdzonym z tej firmy (usunięte przez administratora)

ja

potraktowali mnie jak (usunięte przez administratora) nie dało sie im wytlumaczyc polecam jakoms skarbowke bo nie maja prawa mi za ubrania zabrac

anonim

(usunięte przez administratora)

Mirek

Napisz jaśniej o co chodzi.

Mirek

Ja myślę,że nic to nie da i odeślą Ciebie z powrotem.Jeżeli możesz to napisz jak Ciebie potraktowali.Można wziąć telewizję np.program Interwencja.Myślę,że tu jest generalnie zły system i należy zrobić z tym porządek.

ja

witaj na budowie zapierdzielili mi 220zl za nic ciuchy kture dostalem zniszczone niewiem co z tym zrobic zamiaruje jutro do biura isc i bez tej kasy z tamtont nie wyjs2

Mirek

Jak już pisałem,jest grupa cwaniaków i należy z nimi ostro walczyć.Ja tylko się dziwię,że oni nie podlegają żadnej kontroli bo wszystkie osoby na tym forum tylko piszą żale ale nikt nic z tym nie robi.Wszyscy piszą o swoich kłopotach,ale żaden z Was nie chce podać żadnych namiarów na siebie i wspólnie pogadać o kłopotach.Ja wiem bo moi koledzy z osiedla dostali z Urzędu Pracy skierowania do tej "firmy".Może to tam zgłsić?.Czekam na opinie.A do kolegi "ja" to gdzie pracowałeś w tej firmie?

ja

ludzie pmózcie w ortatnich dniah rozliczalem sie z ciuchami w got i pan inspektor ze koszulki sa zniszczone to zabierze mi 120 nie zgodzilem sie a wczoraj przy wyplacie patrze 260zl mi brakuje prezes (usunięte przez administratora)zabral mi je za wszystkie ciuchy co robic

Mirek

Ja jednak.cały czas mam o mich negatywą opinię i jej nie zmienię.Jest to grupa niezłych cwaniaków

bystra
@Mirek 10.02.2014, 09:28
Ja jednak.cały czas mam o mich negatywą opinię i jej nie zmienię.Jest to grupa niezłych cwaniaków

O prosze bardzo ten co bez błędnie pisze!!

he

uwaga na tą firme mnie zwolnili bo postawilem sie kierownikowi budowy z powodu że kazał mi odśnieżać a ja ze niemam tego w obowiązkah a oni mnie zwolnili

Po

Tak przenoszą cię ja tam nie narzekam w got mam na godzine 7zl firma wyplacalna kto nie olewa roboty to nigdy go nie zwolnią pisać każdy umie

Ochroniarz

Dzięki za odpowieć a powieccie mi jeszcze czy jak kończy śie budowa to czy got przenosi na inną budowe czy dziękuje za współprace bo wiem że ludzi niemają

Ochroniarz

Pytanie do pracowników gotu ej chciałbym się zatrudnić do tej firemki ale chciałbym poznać pare szczegółuw 1 czy dostaje sie premie np na święta 2 czy są wypłacalni 3 czy w got jest możliwość awansu 4 czy got szuka ludzi na stałe czy tylko na krutki okres

Mirek
@Ochroniarz 01.12.2013, 14:43
Pytanie do pracowników gotu ej chciałbym się zatrudnić do tej firemki ale chciałbym poznać pare szczegółuw 1 czy dostaje sie pr...

Zapomnij o premiach bo ta firma nawet latem nie dała kropli wody w upały swoim pracownikom.Wypłacalni byli ale nieraz z opóźnieniem.Możliwości awansu nie ma żadnej.GOT szuka ludzi jak mu wygodnie i zwalnia beż zdania racji.

Mirek

Zgadzam się z Tobą.To jest absolutna paranoja.Wykorzystują fakt,że jest straszne bezrobocie i mogą robić co chcą na tych śmieciowych umowach.Może jednak dożyjemy i nasi decydenci ukrócą te beznadziejne praktyki.Jest to jednak dziwny układ,że do tej pory nikt tego jeszcze nie ruszył

Haha

Mirek a powiec mi która firma jest normalna w polsce w branży ochrona . Got nie jest jeszcze taki najgorszy ić do solidu tam to dopiero piekło

Mirek

Im zawsze będzie brak personelu bo nie szanują ludzi.To dziwna firma, a kontrolny poza faktem,że jesteś pod wpływem alkoholu nie udziela informacji co jest z wynagrodzeniem za pracę i jakie ma do pracownika uwagi.Ja nigdy nie piłem w pracy i też zwolniono mnie z dnia na dzień bez podania prawdziwej przyczyny.Zwalniają bo nie podoba im się np. twoja twarz.Zbierają ploty od innych pracowników.Nie polecam tej firmy nikomu kto ma trochę rozumu i lubi pracę w normalnej firmie ochroniarskiej.

Haha

Coś zaczyna nie grać z finansami w ochrona got wypłata do 20 każdego miesiąca a dziś 21 a tu brak kasy byłem w biurze i odpowiedzieli mi że kasa będzie i tłumaczyli się że nie zdążyli wszystkich rozliczyć a tak wogóle w ostatnim czashe na przyjmowali obiektów a ludzi brak eh

?

Słuchaj marek troche głupie pytania zadam bo bhce sie przyjąć do tej pracy a niechce na bubla trafić 1czy są wypłacalni 2 czy jak sie kończy budowa to czy cie odrazu przenoszą czy każą czekać dzięki

Sle

Mirek a czy firma ma zlecenia prace na zime? Ile płacą? Czy są kontrole w nocy? Jacy są kontrolni

Mirek
@Sle 10.10.2013, 23:09
Mirek a czy firma ma zlecenia prace na zime? Ile płacą? Czy są kontrole w nocy? Jacy są kontrolni

Słuchaj, płacą 5 zł/godz.lub 4 zł.na budowie.Kontroli w nocy nie ma.Kontrolni w porządku

Ja

A wgl każdy obywatel pracujący w jakielkowiek pracy chciałby zarobić krocie nie narobić sie i jeszcze się dobrze sie wyspać a niestety polskie realia są inne

ja

ja tam pana [usunięte przez moderatora] chwale przynajmniej bd dużo zlecen maja nie tak jak niekture firemki koniec budowy czlowieka do zwolnienia w tej firmie przynajmniej na inny obiekt daja

Mirek

Ja nie piłem w pracy nigdy, ale nie kablowałem i może dlatego zwolniono mnie bez podania konkretnej przyczyny.Nie zgadzam się z tym,że [usunięte przez moderatora] to dobry kierownik.

Ja

Firma got to dobra firma i świetnie zarządzana przez pana [usunięte przez moderatora] niestety stawki są niskie 4.50na h ale praca jest stała i kasa na czas mamy bd dobrych kontrolujących praktycznie brak kontroli nocnych i bd dobry jest inspektor pan [usunięte przez moderatora] a jak komuś nie zaleźy na robocie i chla w pracy to wiadommo że bd narzekał

Ja

Mi płacą normalnie a koncesje mają

Ja

Jakbyś dobrze pracował to by cie nie zwolnili ja robie i żyje

Zostaw opinię o OCHRONA GOT - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OCHRONA GOT