Monika BL18.02.2026 17:33
Miałam przyjemność pracować w Konior Studio przez 8 lat i był to niezwykle ważny etap w mojej karierze zawodowej. To miejsce, które daje realną możliwość uczestnictwa w każdym etapie procesu projektowego – od koncepcji po realizację. Dzięki temu można zdobyć wszechstronne doświadczenie i w pełni zrozumieć złożoność pracy architekta.
W Konior Studio realizowane są projekty niezwykłe, ambitne i o dużym znaczeniu – takie, które stanowią wyzwanie i jednocześnie ogromną satysfakcję zawodową.
Pracodawca zapewnia dostęp do najnowszego oprogramowania oraz szerokiej bazy materiałów naukowych, co umożliwia stałe poszerzanie wiedzy i rozwój kompetencji. Istnieje także realna możliwość awansu oraz dalszego rozwoju w strukturach firmy.
Ogromną wartością jest fakt, że pomysł każdego członka zespołu jest analizowany i traktowany z uwagą. Daje to poczucie realnego wpływu na kształt projektu i buduje zaangażowanie w pracę zespołową.
Tomasz uczciwie traktuje kwestie wypracowanych ewentualnych nadgodzin. Organizowane też są wspólne imprezy i „świętowanie”
Na koniec – co dla mnie najważniejsze – wspaniały zespół, który tworzy bardzo przyjazną, wręcz domową atmosferę. To miejsce, do którego przychodzi się z przyjemnością.
Z pełnym przekonaniem polecam Konior Studio wszystkim architektom, dla których ważne jest przyjazne środowisko pracy, praca w ambitnym zespole projektowym oraz zdobywanie doświadczenia przy wyjątkowych i znaczących projektach.
Zdecydowanie polecam KS!