eura7

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 72 ocen.

Opinie o eura7

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eura7

Despacito

W agencji Eura7&Abanana Advertising spędziłem ponad dwa lata. Przez ten czas realizowałem projekty, które wychodziły ponad Social Media, dlatego szczerze polecam pracę każdemu, kto chce rozwijać się w kierunku reklamy, mediów społecznościowych i pracować dla znanych i dużych marek. Atmosfera, która tam panuje to ich ogromny plus! Z miłą chęcią wstawało się rano i szło do pracy, w której można pograć w piłkarzyki, FIFĘ i porozmawiać na każdy temat! Idealne miejsce do podnoszenia kwalifikacji zawodowych ze świetnym szefem działu kreatywnego!

zniesmaczony

Dla mnie porażka. Przychodzisz na ładnie nazwany "demo day". Cieszysz się bo jesteś już blisko. Dostajesz robotę do zrobienia i papiery do podpisania, że bez względu na dalsze Twoje losy mają prawo użyć wszystkiego co zrobisz. Twoja decyzja co z tym zrobisz. Niesmak pozostaje.

NIckt123

Pracowałem w firmie przez blisko rok, więc postanowiłem dodać coś od siebie. Eura7 to świetne miejsce dla osób które chcą się rozwijać, zdobywać nowe umiejętności i podnosić kwalifikacje. Atmosfera w pracy jest tak dobra, że chętnie się wstaje by iść do pracy. Serdecznie polecam :)

Monika

Współpracuję z firmą Eura7 i cenię tę współpracę.

madmam

Chyba jednak nie może być w tej firmie dobrze skoro jej pracownicy sami wśród klientów dają jej złe świadectwo :(. Właśnie miałam okazje niedawno posłuchać jak jest na prawdę w Eura 7.

bzyk

Słyszałem, że firma wraca do zwyczaju darmowej pizzy dla pracowników. Mówcie, co chcecie, ale przez trzy lata pracowałem w podobnej agencji, i nigdy takich benefitów nie było. A wiadomo, kiedy brzuch pełny, praca lepiej idzie

Łukasz Wołek

Przeklej praZowniku! Razem się pośmiejemy :) Widzę, że zaangażowanie tu większe niż na Facebooku...

prazownik

Chętnie wkleiłbym maila jaki wysłał szef z konkursem na najlepszą opinię na gowork dla eury7 :) Nie zrobię tego, ale z przyjemnością popatrzę jak nasz kochany PR albo szef doda kolejne posty żeby ukryć prawdziwą opinię o firmie.

nice

Januszu reklamy, nie podszywaj się podemnie! Nie wiem kto pisze jako nice, ale nie jest mną!

nice

i jeszcze podszywają się po ksywki innych. zaczęli pisać moim nickiem i wymyślili sobie kolejną osobę Marcina ze nieby dialog z nimi prowadzi. To jest niewiarygodne. Szopka niezła. Szkoda ze nie da się tu rejestrować i rezerwować nicków. Wtedy biedny PR którego pewnie szefostwo zmusza do pisania takich pierdół mógłby chociaż się wybronić i powiedzieć ze się nie da. No nic. Z taką mentalnością ta agencja zawsze będzie postrzegana jako janusze reklamy.

nice

nice, powiedz mi, skąd wiesz, że eura 7 prowadzi dialog z samym sobą?

nice
@Mariusz 15.06.2016 08:59
@nice, dzięki za informację.

Mariusz, nie ma sprawy! Ty też monitorujesz ten wątek?

Mariusz
@nice 15.06.2016 09:00
Mariusz, nie ma sprawy! Ty też monitorujesz ten wątek?

Tak, dlatego tak szybko mogę z tobą Mariusz dialogować :P

Konrad

Czy eura7 to to samo co abanana? Gdzie jest lepiej pracować gdy interesuje mnie facebook?

Eura7
@Konrad 15.06.2016 00:02
Czy eura7 to to samo co abanana? Gdzie jest lepiej pracować gdy interesuje mnie facebook?

@Konrad, Abanana jest agencją komunikacji marketingowej - zajmuje się marketingiem w Internecie, kampaniami w social media, planowaniem strategicznym ATL i BTL. Eura7 projektuje technologie internetowe, strony www, aplikacje na Facebooka, systemy CMS. Jeśli interesujesz się mediami społecznościowymi, szukaj ogłoszeń rekrutacyjnych od Abanany :)

Paluszki

szukam tanich paluszków na komers. Macie?

Sylwek

Na gamtree też widziałem ogłoszenia od nich. A jak się w googlu wpisze eura 7 to można poczytać co o nich piszą. Dużo robia i pracują dla znanych firm.

Babixis

Czy ktoś wie czy w Eura7 są aktualnie jakieś rekrutacje na stanowisko związane z PR-em? Bardzo dużo dobrego słyszałam na ich temat od znajomych i chyba jest to jedyna agencja w Krakowie, z której każdy kto wyszedł, nie narzekał na brak pracy.

Eura7
@Babixis 14.06.2016 11:35
Czy ktoś wie czy w Eura7 są aktualnie jakieś rekrutacje na stanowisko związane z PR-em? Bardzo dużo dobrego słyszałam na ich te...

Zapraszamy do odwiedzania naszej strony i zakładki "Kariera", może coś się niedługo pojawi. Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy :)

nice
@Eura7 14.06.2016 13:19
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony i zakładki "Kariera", może coś się niedługo pojawi. Dziękujemy za miłe słowa...

nie ma jak prowadzić dialog z samym sobą :P bravo eura 7

Barcelona z Warszawy

Eura7 to rewelacyjni ludzie! Miałam okazję pracować z nimi przy projekcie socialowym, który prowadzili dla firmy, w której pracuję. Wszyscy ludzie, z którymi pracowałam chwalili sobie pracę w Eura7. Sama zastanawiałam się, czy nie spróbować pracy w eura7, ale stwierdziłam, że nie wypada. Może kiedyś... Eura7! Jesteście najlepsi i macie bardzo fajny zespół!!!

Eura7
@Barcelona z Warszawy 02.06.2016 00:12
Eura7 to rewelacyjni ludzie! Miałam okazję pracować z nimi przy projekcie socialowym, który prowadzili dla firmy, w której prac...

Dziękujemy za miłe słowa! Zapraszamy do śledzenia ofert pracy w naszej agencji dostępnych w zakładce "Kariera" na www.eura7.com. I mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się współpracować :))

Pixi

Dziękuję za dzisiejsze śniadanie internet asap!!!!!

Uber

Polecamy się agencji Eura7!

Uber

Gratulacje!!!

Pedro

Rozpoczęli współpracę z Almą, wiec chyba u nich jest dobrze.

kata

Fajni ludzie, do rany przyłóż. Zawsze można na nich liczyć. Taka załoga to skarb :)

MaciekT

Pracowałem w eurze kilka lat. Bardzo dobrze ją wspominam pomimo kilku drobnych wpadek organizacyjnych. Ludzie i ich wiedza to największa wartość firmy! Gdyby moje losy potoczyłyby się inaczej na pewno dalej pracowałbym w eurze :)

Przyjaciel agencji Eura7

Najlepsze w tej firmie jest to, że mają bardzo wykwalifikowaną kadrę! Najlepszy ze starej gwardii jest szef działu IT. Stoi twardo na ziemi i trzyma poziom jakości projektów. Wystarczy zobaczyć projekty dla marek Śnieżka, Magnat, ABB, czy Igepa. Kosztorysy też nie biorą się z kosmosu. Wszystko jest dobrze przemyślane, przewidziane i z roku na rok realizacja projektów IT przebiega coraz sprawniej. Jeżeli miałbym pieniądze, żeby zamówić w Eura7 serwis www, czy sklep internetowy, to nie zastanawiałbym się dłużej! Jeżeli ktoś szuka sprawdzonego partnera, to polecam. Pracownikom też rekomenduję pracę. Jeżeli chcesz pracować w agencji - najlepsze rozwiązanie to Eura7. Jeżeli ciągnie Cię do korporacji, możesz być pewny, że po 4-5 latach masz pewną pracę w korpo!

Ja też

Tak tak też tam byłem kiedyś na rozmowie. I moja koleżanka. Całkiem nie dawno. Oni tak robią. Szukają frajerów którzy pójdą jak najtaniej pracować. Dla tego taka rotacja. Ludzie bez doświadczenia A potem się zastanawiają czemu robią tylko małe projekty. Przestudjujcie sobie w GL lub LI doświadczenie ludzi z kreacji. Niezła beka. "Szefowa" w żadnej znaczącej agencji nie pracowała i.ledwo kilka dlatego doświadczenia. A reszta działu też nie lepsza. Czemu tak jest? Bo oni nie płacą dobrze. Mi zaproponowali kasę poniżej 2000. Powinno to pisać w ogłoszeniach to by się człowiek nie fatygował. Teraz wiem że tam mało kto zarabia powyżej 3 000. Mam tam kolegę i jestem na bieżąco :-). Takie rzeczy jak mi opowiada to chore. Łącznie z historią wykiwania dziewczyn w ciąży albo chłopaka po wypadku. I ta akcja nie wypłacenia należności za urlop nie wykorzystany. Bonanza.

tratata

Byłem na rozmowie. Jak stawkę usłyszeli to prawie się podusili. Polecam połączenie się z Grupa Adweb, bo szefowie osiągnęli identyczny poziom. Suma sumarum. W Krakowie zostały może dwie normalne Agencje na Op oraz na Es, reszta działa podobnie. Polecam zmianę miasta lub branży ;/

sylwo

Ostatnio to już był absurd. I myślenie oczów śmiesznym "dodatkami" typu pizza. Tymczasem zarząd co drugie spotkanie jęczy ze nima kasy. To ja się pytam po co w ogóle pchać się do firmy która ma nieustające problemy finansowe??? Mnie na rozmowie zmylili. Zgrywają wielką firmę A wystarczy wyjść na papierosa z ludźmi i każdy powie co myśli i jakie ma plany na prawdzią pracę hehehe.

ASAP

Kto sieje ASAP, ten zbiera FAKAP

Smuteczek

Nauczcie sie robic reklamy. Wstyd. Wyzysk. Nie wiem co te Gorlaki z Wami robia. Jedyna rentowna akcje zrobila z nimi inna agencja: Veneo.

precz z wyzyskiem

Jak widać po artykule firma uległa. Tym samym przyznając się do próby oszustwa. Daje to jednak nadzieję i wskazówkę jak z nimi postępować. Widać uczciwości za grosz, jedynie groźba większych strat skutkuje. Internet jednak nie zapomina. EURA7 to firma z którą trzeba uważać.

Poprawny link

Jest błąd w linku. Brakuje na początku litery i

thx

Dzięki Krzysiek! ;p

ititit

Milena, firma jak cie zatrudnia opowiada ze kombinowane umowy (większość na dzieło, minimalka na o pracę) są tylko w celu o minięcia podatku. ale świadczenia masz takie jak na całą umowę. Niestety prezes z gęby swojej robi cholewę bo ekwiwalent koledze wypłacili tylko za umowę o pracę. Spadam juz wkrótce :) a ty krótka relacja z tego co pisałem: pkrakow.wordpress.com/2016/02/20/wizyta-w-agencji-reklamowej-czy-powstanie-komisja-srodowiskowa-mediow-i-reklamy/

Milena

itititit, na jakiej umowy ty pracujesz? Raz piszesz, że firma nie wypłaciła kasy za urlop, potem piszesz, że wypłaciła za urlop z umowy o pracę tylko innej kasy ne wyplacila. Kiedy planujesz odejść z tej firmy?

ititit

hahah! Jak jest w eura7 pokazała sytuacja z wczoraj. jeden z byłych pracownió przyszedł do firmy z jakim związkiem zawodowym, zaczęli robić foty i rozdali nam pismo do "prezesów" z żądaniem wypłaty. Firma nie wypłaciła mu należnej kasy za urlop. zasłaniając się tym, że wypłacają tylko za umowe o pracę. Bo oczuiwście w tej firmie nie masz co liczyć na normalną umowę. Choć jak nas zatrudniali to mówili ze wszystko jest jak na normalnej umowie. sam się zastanawiam jak będzie wyglądało moje odejście z firmy, ale za niedługo się przekonam to wam napisze. Krzysiek brawo za tą akcję, zwłaszcza że chciałeś po dobroci ale z chamstwem się nie da.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bullock

Z tą pizzą na urodziny to niesamowity benefit, prawie jak wikt i opierunek, biją na łeb konkurencje! Podobno woda z kranu też jest za darmo, ale tylko do południa bo się wtedy kończy tańsza taryfa w MPWiKu :D

Maiek T

Spędziłem w e7 kawałek czasu. Łącznie jakieś 7 lat. Zaczynałem od szeregowego stanowiska, kończyłem na szefie działu. Myślę, że mam prawo się wypowiedzieć i dodać coś od siebie :) Kiedyś miałem sporo serca do tej agencji. Wydawało mi się, że razem możemy tworzyć wspaniałe rzeczy. I chyba początkowo nawet tak było. Ale z czasem okazało się, że e7 to firma bez większych perspektyw. Borykająca się z tymi samymi problemami od lat. Z kulejącym zarządzaniem i niestety częstym złym traktowanymi ludźmi. Wystarczy wspomnieć: sposób rozstania się z niektórymi pracownikami, niechęć właściciel do zatrudniania kobiet w wieku (jak sam określa) "rozrodczym", ciągłe zmiany w systemie premiowym (którego zasady są zmieniane np. po osiągnięciu celu!), niskie płace, kombinowane umowy. Za "nowe rządy" od niedawna odpowiada gość, który jest przekonany o swojej nieomylności. Czarno biały jak telewizory z PRLu. Możliwe, ze komuś to odpowiada - dla mnie nie do przyjęcia. Warto jednak zaznaczyć, że e7 jest fajny zespół ludzi. To przyzna każdy kto tam był. Ale moim zdaniem to potencjał zmarnowany. Zdolni graficy klepią głównie posty na FB lub projektują standardowe strony (bardzo rzadko zdarza się duży, ciekawy temat), dział copy sprowadzony praktycznie do prowadzenia komunikacji na w SM (szkoda szczególnie najzdolniejszej tam dziewczyny - Oli). Dział CS - zdolniachy! Powinni prowadzić większe projekty. Suma summarum - nie polecam. W Krakowie jest wiele ciekawszych firm.

anon
@Maiek T 19.01.2016 09:50
Spędziłem w e7 kawałek czasu. Łącznie jakieś 7 lat. Zaczynałem od szeregowego stanowiska, kończyłem na szefie działu. Myślę, ż...

W sumie to znamy się z firmy ale to nie ważne. Pracowałem w firmie przez pewien okres (około 2 lat) i w 100% popieram Twoje zdanie. Nie dało się po prostu lepiej tego ująć. LWG

BB

Ej, nie ma takiej firmy!!!

Gucio

Super agencja, wszystko na miejscu, dają możliwość rozwoju, dużo można się nauczyć. Sporo osób zaczyna od praktyk, ale staże są już płatne. Znam ludzi, którzy po roku pracy w Eura7 znaleźli pracę w międzynarodowej korporacji. Znam też takich, którzy pracują w Eurze po 4-5 lat i nie narzekają.

Reklama

Polecam agencję KOBI z Poznania. Oni oferują bardzo dobre warunki zatrudnienia.

Nie

Witam, witam :) Kryzysik?

Azrael

Klakier (w oryginale Azrael) – postać fikcyjna z komiksu oraz animowanego serialu pt. Smerfy. Klakier jest rudym kotem czarownika Gargamela. Przedstawiany jako postać niezdarna i potrafiąca popsuć tym plany swojego pana. Krytycznym okiem spogląda na jego poczynania i próbuje wybić mu z głowy niebezpieczne pomysły. Z reguły jest wobec Gargamela lojalny, jednak epizodycznie zwraca się przeciwko niemu (np. w odcinku pt. Rozum Klakiera). Czasem pomrukuje ludzkim głosem. Jego oryginalne imię (Azrael) jest zaczerpnięte z tradycji islamskiej, gdzie jest imieniem anioła śmierci.

Gruby

Z tego co wiem oni nie maja firmy w warszawie, tylko w krakowie. Zreszta mój kolega tam pracował.

Abc

Widze, ze szef nakazal zmienic taktykę i trollowac samych siebie.

Xcylonx

Ja nie pracowałam tam, ale wiem od znajomych, że ta ich wysoka jakość produkcji rzeczywiście wynika z niewolniczej pracy ludzi, którzy tam pracują. Kładą nacisk na klienta. Wszystko ma być dla klienta robione, najlepsze grafiki, najlepsze projekty, ale kosztem pracy ludzi! To jest oburzające! Kasa podobno nie jest mała od 3 do 6 tys. pln, ale jakim kosztem!!!! A o prezesie też słyszałam, że jest starym kawalerem i ma kota .. . %@&#%*@!!

Donosiciel

Znam szefa. Wozi się Ferrari i mieszka na Mokotowie w najdroższym apartamencie. Koleś zbija hajs, a pracownicy dostają ochłapy. Pracują dla dużych firm, więc ma z czego płacić ludziom, ale nie. Woli brać dla siebie. Szkoda gadać.

Ola

Dzięki "Żal" - nie ma to jak merytoryczny głos w dyskusji :)

żal

ej Eura, wyluzujcie... już wszyscy wiemy, że wasza firma to raj na ziemi i stąpacie tam po chmurkach. nie musicie więc sami sobie odpowiadać na wiadomości :D Wasze próby "obrony" i nieumiejętność przyjęcia krytyki (i swoją drogą prawdy) są już śmieszne.

Ola

Cześć Dorota - pytań niestety nie zdradzimy, ale jeżeli interesujesz się PRem, czytasz o tym, co w branży piszczy to nie ma się czego obawiać :) Czekamy na CV i trzymamy kciuki!

Agnieszka

Widzę tutaj bardzo dużo zbyt daleko wysuniętych wniosków, nie podpartych żadnymi argumentami. @Ewe – mogę się jedynie domyślać kim jesteś, bo nie raczyłaś/eś się przedstawić, no ale rozumiem, że niektórym prościej jest wyrażać swoje opinie anonimowo. Ja od ponad roku zarządzam działem kreacji, co jest dowodem na istnienie tego działu i co więcej, mogę zapewnić, że dział nie tylko istnieje, ale radzi sobie świetnie. Nie rozumiem więc, skąd taki wniosek? Może po prostu dawno nie zaglądałaś/eś na naszą stronę, dlatego serdecznie zapraszam do obejrzenia naszych ostatnich realizacji: http://www.abanana.pl/?utm_source=eura7&utm_medium=splash&utm_campaign=jan2016 Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i zachęcam do kontaktu już nieco mniej anonimowego. Jeśli chodzi o zarobki – wiele osób zaczynało pracę w naszej agencji od praktyk studenckich, następnie staży i już na tym etapie udowodniło, że są to osoby godne zaufania, można na nich polegać i przede wszystkim świetnie pracuję. Obecnie ich zarobki znacznie przekraczają wymienioną przez Ciebie kwotę, więc jak widać – warto się starać ;) Niestety jak w każdej firmie znajdzie się osoba, która wyznaje zasadę „czy się stoi, czy się leży, hajs na konto się należy”. Jeśli okres próbny, nie mówię tu o podstawowych trzech miesiącach, i jakiekolwiek motywowanie nie przyniosą skutków, widocznie nie jest to odpowiednie miejsce pracy dla tego osobnika. Zapraszam na stanowiska urzędnicze ;) Zachowanie przełożonych –tutaj nie będę się rozpisywać. Jesteśmy dorośli. Oczywiście każdy na początku swojej kariery może liczyć na pomoc, ale nikt nie będzie prowadzony za rękę przez całe życie. Jeśli krytyka i zwracanie uwagi na błedy jest odbierana przez Ciebie jako „gburostwo” to życzę powodzenie w znalezieniu idealnej pracy w idealnym świecie, gdzie wszyscy nawzajem sobie słodzą i głaszczą się po główkach. Ostania rzeczy i tutaj dopinam również Pana @Dotaplayer. Dział IT nie tylko istnieje, ale stanowi wręcz podstawę naszej agencji. Zapraszam do zapoznania się z realizacjami IT: https://www.eura7.com/?utm_source=abanana&utm_medium=splash&utm_campaign=jan2016 Poruszyłeś również temat przetargów, dlatego mam prośbę – bardzo proszę o wskazanie agencji, która może pochwalić się 100% skutecznością ;)

Dotaplayer

CMS zwierciadłem agencji. no.... właśnie. ;)

Zostaw opinię o eura7 - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eura7