Opinie o INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Edukacja - działalność związana z oświatą

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA w Warszawa

baner wywiady
Xyz

Praca mało rozwojowa, brak szkoleń, praktycznie wszystkiego uczysz się sam, zero benefitów, brak nawet opieki zdrowotnej dostępnej już wszędzie. Niskie zarobki, brak podwyżek, dokładnie pracy ponad ustalone obowiązki, awans po znajomości, brak szacunku wobec pracownika.

@Xyz

Nie za dużo tych negatywów w jednym zdaniu? :( Serio benefitów brak? A socjal jak wygląda?

xxx

Praca ciekawa, możliwość awnasu dla najlepszych, liczne szkolenia. Zarobki średnie, częste nadgodziny oraz liczne zwolnienia

gggg
@xxx

haha, czy to żart? Jaki awans dla najlepszych? Awans po znajomości, Twoja wiedza i możliwości nie mają żadnego znaczenia, bezsensu zwalniają ludzi, zero perspektyw rozwoju, wkółko klepiesz to samo.

Renata

pracował ktoś jako koordynator szkoleń i napisze jak to wygląda? organizacja pracy w praktyce ostateczna kasa, bo widełki rozbieżne podali to pytam. elastyczność godzin to tylko przesunięcie o jedną w przód i tyle? i co z tymi negatywnymi opiniami, poważnie zwalniali ludzi? ktoś napisze coś więcej o sytuacji firmy?

Tak Nowy wpis
@Renata

Zwalniają z dnia na dzień bez przyczyny.

Gabriela Nowy wpis
@Tak

Od kiedy te rotacje w takim razie trwają? Co było ich punktem zapalnym? Czy pracownicy, którzy mają umowę o pracę też mają się czuć zagrożeni? Widzę, że nawet jest ogłoszenie, że poszukują pracowników na stanowisko Trenera w różnych miastach. Czy to aplikacja na te wolne posady po zwolnionych pracownikach? Ciekawi mnie, jak to właściwie jest, bo jedni piszą dobrze o tej firmie, a inni źle... Taka sinusoida w tych opiniach.

Administrator Nowy wpis

Macie jakieś doświadczenia z pracą w firmie INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA? Jakie są oferowane przez nich warunki? Czy warto brać udział w przyszłych procesach rekrutacyjnych?

Studentdebil Nowy wpis
@Administrator

Mi się osobiście nie podobało dużo wymagań a mało dają w zamian

xxx

gggg
@xxx

@Renata

Nie za dużo, dałoby się to jeszcze rozwinąć na szersze aspekty. Nie ma premii, opieki medycznej, generalnie nie ma niczego poza podstawową umową. Brak pozytywnego feedbacku na temat pracy.

Iwona
@Xyz

A niskie zarobki, to... Chyba nie minimum krajowe?

Firma Akademia Biznesu MDDP w ostatnim czasie przeprowadzała rekrutację na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży Szkoleń Biznesowych. Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej? Jaki rodzaj umowy oferuje pracodawca? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania w sprawie pracy.
logo firmy Only for Native Speaker English
Mediacore Sp. z o.o.
(57 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
kasia

Jak wygląda rozmowa o pracę w tej firmie? Czy przeprowadzają oprócz rozmowy jakiekolwiek testy sprawdzające?

sosna
@kasia

Kasiu, byłaś na rozmowie w tej firmie? Możesz cos wiecej napisac jak wygladala rozmowa kwalifikacyjna?

kasia
@sosna

Tak, byłam : ) Rozmowa bardzo sympatyczna, miła. Luźna atmosfera, zwykła rozmowa z miłą Panią. Jestem zadowolona z jej przebiegu i z niecierpliwością czekam na wynik rekrutacji .

@kasia

Hej, bo minął miesiąc i aż ciekawa jestem jaki był ostateczny wynik? Udało się? :)

Karolina
Klient

Akademia dynamicznie się rozwija. Na pewno szukają nowych osób. Czy na ich oficjalnym profilu nie ma informacji? Widziałam też, że Akademia MDDP zmienia nazwę na ADN Akademia.

Kamila

Czy coś się zmieniło w firmie przez ostatni rok? Jest tu dużo pozytywnych komentarzy, więc zakładam, że wciąż pracuje się dobrze. Może pracodawca zdecydował się na podniesienie wynagrodzeń? Napiszcie, czy w obecnym czasie Akademia Biznesu stawia na pracę zdalną, czy może wszystko odbywa się w standardowym trybie.

Marcin

@xxx a jakie szkolenia miałeś w tej firmie ?

Robert

Akademia Biznesu MDDP jedną z największych firm szkoleniowych w Polsce. Ich zespół tworzą doświadczeni menedżerowie najbardziej uznanych firm szkoleniowych i doradczych działających na polskim oraz międzynarodowym rynku. Oferują szerokie spektrum szkoleń, kursów i studiów w zakresie podatków, rachunkowości, finansów, prawa, a także praktyczne warsztaty z obszarów zarządzania strategicznego czy rozwoju wszelkich kompetencji biznesowych, zawodowych, osobistych i informatycznych. Osoby wypowiadające się jakiś czas temu o pracy miały pozytywne doświadczenia. Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia i na jakie stanowiska pracodawca szuka pracowników? Dodawajcie swoje komentarze.

md.black

Praca bardzo rozwojowa, można się w niej realizować. Jeżeli aspirujecie wyżej i chcecie mieć możliwość wspinania się po szczeblach kariery zawodowej, to tutaj jest to możliwe.

kaczmarek

MDDP to 3 firma w której pracuję. Po moich poprzednich doświadczeniach, jestem bardzo pozytywnie nastawiona, no i odzyskałam wiarę w ludzi – zespół bardzo sympatyczny, szybko się zaklimatyzowałam.

julita

Pracę w mddp otrzymałam trochę dzieki kolezance, ktora umówiła mnie na rozmowę wstępną. Zatrudnienie jest stabilne, co jest dla mnie bardzo ważne, bo samotnie wychowuję córkę. Praca rozwijająca, często można uczestniczyc w szkoleniach.

@julita

W takim razie należałoby w sposób szczególny podziękować Twojej koleżance. Może namówisz ją, aby sama również zabrała głos na bieżącym wątku? Cieszymy się, iż praca w Akademii Biznesu MDDP spełnia stawiane przez Ciebie oczekiwania - to dla nas ważne. Od dawna jesteś tam zatrudniona? Nadmieniłaś, że często możesz uczestniczyć w szkoleniach. A czy są to szkolenia, które mają charakter cykliczny? Proszę, powiedz nam coś więcej na ten temat. Zachęcam Cię do tego.

mela

Do mddp trafiłam we wrześniu zeszlego roku. Firma już podczas rozmowy kwalifikacyjnej zrobiła na mnie dobre wrażenie, rekrutacja przeprowadzona profesjonalnie, udzielono mi wszystkichil informacji, ktorych oczekiwałam i potrzebowałam przed podjeciem pracy. Po kilku miesiącach w firmie można liczyć na elastyczność czasu pracy w razie potrzeby, atmosfera jest dobra.

Magdalena

W mojej ocenie firma ogromnie niepoważna. Po zaproszeniu na rozmowę kwalifikacyjną zostałam poproszona o uzgodnienie warunków odejścia z moim obecnym pracodawcą celem zatrudnienia w MDDP Akademia Biznesu. Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu firma przestała się odzywać i odpisywać na maila. Powiem szczerze, że pierwszy raz spotkałam się z tak mało poważnym podejściem w stosunku do kandydata. Jestem w stanie zrozumieć, że zmianie mogą ulec okoliczności zatrudnienia, ale jakkolwiek nie poinformowaniem o tym kandydata jest wielce nieprofesjonalne i świadczy o kulturze organizacji. Zdecydowanie nie polecam.

agnieszka

byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, z tego co piszecie warto się o pracę starać a i warunki przedstawione przez rekruterkę są interesujące, więc tym bardziej liczę na telefon:)

monika

W firmie pracuję od 3 lat, praca jest rozwojowa z realnymi możliwościami awansu. Wszystko do dogadania

Kasia1234

Pracuję tu od niedawna i na razie nie mam na co narzekać. Fajna ekipa, nie ma problemów z ustaleniem wolnego czy urlopu, zarobki na odpowiednim poziomie. Naprawdę fajnie.

zadowolonypracownik

Pracuję tu już 3 rok. Zarobki dobre, zakres obowiązków odpowiada moim kompetencjom.

zzabiurka

Przyjemna atmosfera, praca z fajnymi ludźmi, mamy dostęp do darmowych szkoleń. Dobry kontakt z szefem.

luis

Praca jak praca, zależy co kto lubi. Ja czuję się dobrze na swoim stanowisku. OK

@luis

A jakie stanowisko zajmujesz? Co dokładnie robisz w firmie? Opowiedz proszę nieco więcej, wszelkie informacje mogą być ważne, ponieważ pojawiające się na forum komentarze są zwykle dość lakoniczne. Czy w firmie łatwo o awans i rozwój, a zaangażowanie jest doceniane?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - Warszawa

• Jak się pracuje w INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA?

Zobacz opinie na temat firmy INSTYTUT ADN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)